Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

Εγω τελειωσα γεωλογος! Βεβαια δεν εργαστηκα ουτε μια μερα σε αυτο που τελειωσα (καθοτι οι θεσεις ειναι μετρημενες) και δουλευω τωρα σε γραφειο. Απο χομπυ εκτος απο το ζουζουνι στο σπιτι οταν με αφηνει ασχολουμαι με τη ζωγραφικη και η μαγειρικη (αν μπορουσα να μαγειρευα ολη μερα θα το εκανα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και άπο μένα. Εγώ είμαι μαθηματικός. Δεν είμαι όμως διορισμένη. Δουλεύω σε 2 φροντιστήρια και κάνω και ιδιαίτερα. Τα τελευταία 5 χρόνια δουλέυω αποκλειστικά με παιδιά τρίτης Λυκείου!

Μάριος 22/5/09

Χάρης 17/12/10

Κατερίνα 26/7/13

είστε όλη μου η ζωή.............

γεια σας κοριτσια χρονια πολλα

εγω εργαζομαι ως ντηλερ σε καζινο αλλα επειδη εμεις σταματαμε απο το πρωτο μηνα εγκυμοσυνης, αυτη τη στιγμη δεν εργαζομαι γιατι ειμαι επτα μηνων εγκυος

εχω αλλα δυο παιδακια 4.5 και 3 ετων οποτε καταλαβαινετε οτι σπανιως με βλεπει η δουλεια μου τα τελευταια χρονια

η καλυτερη εργασια γι αυτες που θελουν να γινουν μανουλες

Καλημέρα και από μένα και καλές γιορτές! Είμαι φιλόλογος σε Γυμνάσιο της Αθήνας (εσπερινό) και μόλις έληξε η άδεια ανατροφής παιδιού (το πρώτο).

Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια

κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήνανε χορό

ο κύκλος θα γινότανε πολύ πολύ μεγάλος

κι ολόκληρη τη Γη μας θ' αγκάλιαζε θαρρώ

Γ. Ρίτσος

Διαφημίσεις

σπουδασα διοικηση επιχειρησεων το οποιο δε με ενδιαφερει καθολου και ποτε δε δουλεψα στο τομεα αυτο. εχω κανει μαθηματα βιολιου το οποιο λατρευω. ασχολουμε με διαφορες χειροτεχνιες, αγαπημενη ασχολια ειναι να φτιαχνω παζλ!! επισης διαβαζω πολυ! οτι πεσει στα χερια μου. ζωγραφιζω και μου αρεσει ο μοντελισμος....

Έχω σπουδάσει μετάφραση αλλά δουλεύω χρόνια ως σελιδοποιός και γραφίστρια... έχω αλλάξει ίσα με δεκαπέντε δουλειές, οι πιο πολλές άλλων ειδικοτήτων... Πλέον τον τελευταίο καιρό δουλεύω φτιάχνοντας βιβλία για ιατρικές εκδόσεις.

it's never too late to start all over again

Γεια σας και απο μενα! καλη και δημιουργικη χρονια να χουμε!

Είμαι 29 ετών και μένω στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχω κάνει και ενα μεταπτυχιακό στις ψυχωσεις σε Πανεπιστημιο του Παρισιού. Έχω εργαστεί σε γραμμή για κακοποιημένα παιδια αλλά τους τελευταίους 5 μήνες βρίσκομαι σε αναζητηση καινούριας εργασίας. Αυτή τη στιγμή ειδικεύομαι στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία η οποία με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Μιλάω πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τον σύγχρονο χορό και το ταεκβοντό! Επίσης μου αρέσει να διαβάζω αρκετά είτε μυθιστορήματα είτε βιβλία που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία. Α! λατρεύω και τον κινηματογράφο και το θέατρο. :-)

'Αν υπάρχει κάποια απορία για παιδάκια ή εφήβους είμαι πρόθυμη να βοηθήσω αν μπορώ βέβαια. :wink:

Γεια σας κορίτσια! Μια καλή χρονιά με υγεία για όλες μας... κυρίως για τα αγγελούδια μας. Εγώ είμαι κοινωνική ανθρωπολόγος και εργάζομαι σε μη κυβερνητική οργάνωση. Στον ελεύθερο χρόνο μου γράφω...ερασιτεχνικά και πάω γυμναστήριο. Μου αρέσει επίσης το διάβασμα πολύ αλλά που χρόνος?! συνήθως τώρα προσπαθώ να δω φίλες και να τα πούμε... !!!!

Geia sas,eimai kathigitria Agglikon se dimosio sxoleio deuterovathmias tis eparxias kai ayti tin stigmi eimai se adeia kyisis dioti arxes Iouniou perimeno to bebe mas.

Mou aresei poly na enimeronomai gia ta panta,na diavazo ta panta,na serfaro sto diadiktyo kai na pigaino voltes.Palia imoun pio dimiourgiki-zografiza alla tora stop!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

εχω τελειωσει βρεφονηπιοκομος αλλα επελεξα τα ξενοδοχειακα κ οτι αφορα τον καφε τελικα!!(ασχετα μεταξυ τουσ αλλα τι να κανουμε αυτο μου αρεσε περισσοτερο)

το χομπι μου ειναι πολυ σινεμα κ να παιζω ζογκλερικες κορδελεσ ιδιετερα σε παραλιες το καλοκαιρι!!!!

Καλησπερα και απο μενα

Εδω και λιγο καιρο εχουμε ανοιξει καταστημα στην Αθηνα με προιοντα ονυχοπλαστικης,για τους επαγγελματιες του χωρου.Στελνουμε και σε ολη την Ελλαδα.Οσο για το Volley που βλεπεται στο avatar mou,ασχοληθηκα πολυ ερασιτεχνικα στο παρελθον και μετα μπασκετ αλλα ειναι το κυριως επαγγελμα του αντρα μου και εχω ΠΟΡΩΣΗ.εχω αποψη φιλαθλου,προπονητη,διαιτητη κτλ...Διαβαζω βιβλια και ΚΑΠΟΤΕ πηγαινα σινεμα,αλλα λογω του μωρου βολευομαι με dvd...κλαψψ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Τι χόμπι έχετε βρε κορίτσια; Οταν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο τι σας αρέσει να κάνετε;

Θέλω να ακούσω γνώμες για να δω τι μπορώ να κάνω μες το σπίτι όταν τα παιδιά παίζουν και μπορώ να ξεκλέψω λίγο χρόνο. Εκτός από λάντζα και καθαριότητα και σίδερο θέλω να κάνω κάτι δημιουργικό να περνάει η ώρα μου. Σκέφτηκα τη ζωγραφική αλλά δεν πιάνει το ρημάδι, χώρια που δε γίνεται να έχω μες τη μέση πινέλα και μπογιές γιατί θα ορμήξουν τα πιτσιρίκια... Σκέφτηκα κέντημα, πλέξιμο με το βελονάκι. Τίποτε άλλο;:confused::confused::confused:. Καμιά ιδέα;;;

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

μμμμμ.... εγω το ψωνιο διαβαζω με μανια βιβλια... μου αρεσει παρα παρα πολυ!!!!! τρελαινομαι επισης να φτιαχνω παζλ!!! χρονια κραταει αυτη η πετρια!!! επισης κανω διαφορες χειροτεχνιες αναλογα την εποχη, τα υλικα, τα λεφτα που εχω και τη διαθεση... μη με παρετε στο ψιλο αλλα οταν εχω χρονο κι ορεξη γραφω κιολας.....

εγώ ζωγραφίζω αλλά όταν κοιμάται ο μικρός γιατί χρειάζεται συγκέντρωση, επίσης διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία και φτοιάχνω κατασκευές που είναι για τον μικρό μου, κάποιες φορές ενθουσιάζεται και κάθεται και με βλέπει ή συμμετέχει κιόλας ή μαγειρεύω!

Παναγιώτης 4,5 χρονών

Διαφημίσεις

Εγώ ζωγράφιζα παιδικές ζωγραφιές. Αυτές που δίνουμε στα παιδιά για να χρωματίσουν... Με τα χρώματα γινόμουν κι εγώ παιδί. Αγχολυτικό! Φανταστικό!

Επίσης ζωγραφιές με ειδικά χρώματα για το τζάμι. Φθηνά και με καλό αποτέλεσμα (αφού χρησιμοποιείς έτοιμα σκίτσα).

Λίγο νετ...

Διάβασμα δε γίνεται στα ενδιάμεσα, γιατί δεν είχα χρόνο για να συγκεντρωθώ. Μόνο τη νύχτα όταν κοιμούνται.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Γεια σας κι από μένα. Κατά καιρούς ασχολούμαι με πολλά πράγματα συνήθως γύρω από τη χειροτεχνία. Το κύριο χόμπυ μου είναι το κέντημα και το πλέξιμο. Κατά καιρούς όμως πειραματίζομαι με διάφορα. Έχω φτιάξει μικρά αντικείμενα από πηλό, τα χρωμάτισα και τα έδωσα στο μπαζάρ του σχολείου. Μια φορά αποπειράθηκα να ζωγραφίσω καμβά, το πιο μικρό που βρήκα, επειδή ήμουν ξετρελλαμένη με τον Bob Ross. Δεν μου βγήκε τόσο ωραίο και το άφησα στη μέση. Έχω ράψει ρουχαλάκια για τα παιδιά και για μένα. Φτιάχνω κοσμήματα και κομπολόγια όταν έχω κατάλληλα υλικά. Τον τελευταίο καιρό ράβω στολές Αμαλίας για την 25η Μαρτίου με σκοπό να τις δωρίσω στο σχολείο. Τώρα κοντεύω να τελειώσω τη 2η στολή. Αυτό έχει πολύ δουλειά, οπότε δεν νομίζω να προλάβω να φτιάξω κι άλλη καθώς το κέντημά τους παίρνει πολύ χρόνο μιας και τις ράβω εξ' ολοκλήρου στο χέρι. Φτιάχνω απίθανες μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί επαγγελματικά. Απλά δίνω σε κοντινούς συγγενείς βαζάκια. Επίσης, στο παρελθόν είχα ασχοληθεί με γύψινες κατασκευές, αγοράζοντας καλούπια και καλλιτεχνικό γύψο (από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς είναι πάμφθηνος). Ίσως έχω καταπιαστεί και με άλλες ασχολίες που τώρα δεν τις θυμάμαι. Πάντως όταν ήμουν μικρή έκανα συλλογή φωτογραφιών από περιοδικά, ηθοποιών που ξεχώριζαν για την ομορφιά τους, όπως Μπρουκ Σηλντς, τις οποίες κόλλαγα σε ένα άλμπουμ. Δυστυχώς κάποια μέρα το ξέχασα στη βεράντα, τη νύχτα έβρεξε καρεκλοπόδαρα και πνίγηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί με το άλμπουμ.

1457745k8p286od3g.gif

Καλησπέρα και απο εμένα,

εγώ είμαι κλινικός ψυχολόγος και αυτή τη στιγμή εργάζομαι, τουλάχιστον μέχρι και τον Ιούνιο, επειδή είμαι συμβασιούχος, σε ειδικό σχολείο.

Τα χόμπι μου πριν αποκτήσω την Ηλέκτρα μου, γιατί απο τότε που γέννησα ακόμη προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου, είναι να διαβάζω βιβλία και να ασχολούμαι με τα λουλούδια μου.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!!!

ΤΑ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ..... ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ. ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ.... ΑΓΝΑΝΤΕΥΩ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ... ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑ ΜΟΥ.... Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ, ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ... ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, LATIN, SAMPA, ROUBA, TANGO... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΠΕΡΣΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΤΟΥς ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ, ΤΙς ΕΚΔΡΟΜΕΣ. ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!

aggeliki

• 4 εβδομάδες μετά...

χαχα εβιρυ πνιγηκαν οι ηθοποιοι?

καλα εχουμε καλλιτεχνικη φλεβα κι οι δυο. Το καλλιτεχνικο ειναι στο αιμα μου. Τον ελευθεροχρονο μου τον αξιοποιω... δημιουργωντας!

Φτιαχνω μασκες απο γυψο και τις διακοσμω, τις χρωματιχω, δεν πεταω τιποτα.

επισης κερια που αγοραζω σκετα και κολλαω κανελες, αποξηραμενα, οτι φανταστεις. Και λαμπαδες εχω φτιαξει, το καλοκαιρι κοχυλια σε κορνιζες και πετρες που τις βαφω και τις στολιζω στο μπαλκονι. ακομα ζωγραφιζω, εχω στησει ενα καβαλετο στο σαλονι και βαζω πινελιες. Ασχολουμαι απο περσι και εχω κανει 3 πινακες. Τρελλαινομαι για ολ αυτα οπως και με τη διακοσμηση. Οταν δεν μ αρεσει κατι στο σπιτι το αλλαζω αμεσως... με ενα υφασμα, ενα διακοσμητικο, περλες η κοσμηματα παλια.

Το να αξιοποιεις τον ελευθερο χρονο σου δημιουργικα ειναι εμπνευση, ειναι μερακι, ειναι δημιουργια και υκανοποιηση οτι εφτιαξες κατι δικο σου!

aggeliki

δηλαδή είμαι η μόνη που δεν προλαβαίνω ούτε να το σκεφτώ αυτά που λέτε? Έχω πάθει σοκ... στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω μπάνιο, κοιμάμαι και τρώω... εύχομαι αργότερα να μπορώ να κάνω και κάτι από όλα αυτά που λέτε, όμορφα είναι.

δηλαδή είμαι η μόνη που δεν προλαβαίνω ούτε να το σκεφτώ αυτά που λέτε? Έχω πάθει σοκ... στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω μπάνιο, κοιμάμαι και τρώω... εύχομαι αργότερα να μπορώ να κάνω και κάτι από όλα αυτά που λέτε, όμορφα είναι.

χα χα χα χα, πολύ καλό! Είναι λόγω των διδύμων, μη σε παίρνει από κάτω, τα δύο πρώτα χρόνια είναι δύσκολα! Δικό μου χόμπυ είναι τα πάζλ. Το τελευταίο που έκανα είναι 18.500 κομμάτια με θέμα τροπικό δάσος και είμαι πολύ περήφανη για το δημιούργημά μου. Βέβαια, τρόμαξα να βρω τοίχο για να το βάλω και έδωσα και μία περιουσία για κορνίζα. Άξιζε όμως τον κόπο!

Γεια σας κορίτσια, στην ίδια κατάσταση μαζί σου είμαι el2!! Όπως λέει και η Christina77 τα δύο πρώτα χρόνια είναι δύσκολα οπότε ... υπομονή. Το χόμπυ μου είναι να μετράω πόσα πράγματα μπορώ να κάνω ταυτόχρονα κρατώντας αγκαλιά το μπεμπουλίνι. Άσε που διδάσκεται κιόλας από αυτά που βλέπει το παιδάκι και προσπαθεί να βοηθήσει τη μανούλα.

Δεν είναι υπέροχο να είσαι μανούλα?????????????!!!!!!!!!!!

• Δημιουργία νέου...