Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

Γεια σας, είμαι νέα μαμά (το αγοράκι μου είναι 4 1/2 μηνών) και μόλις γράφτηκα!

Είμαι επαγγελματίας μεταφράστρια και φοιτήτρια του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, και δεν έχω καιρό για χόμπι!!!

Ελπίζω να βρω χρόνο να συμμετέχω κι ενεργά

Χαιρετισμούς σε όλους

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είμαι γραμματέας εδώ και 10 χρόνια.Τα πρώτα 8,5 σε ακτινολογικό κέντρο (εγω το έλεγα χαιδευτικά τρελοκομείο) και μετά από μία παύση λόγω τρίτης γέννας που έκανα μερικούς πίνακες και τους έδωσα σε μία γκαλερί (να την κάνει ο θεος) και πάλι γραμματέας σε εταιρία χονδρικής κουρτίνας κ.λ.π.

Οσο για χόμπυ τρελαίνομαι για ζωγραφική.Δώσε μου παιδικό ντουβάρι ( εννοώ τοίχο σε παιδικό δωμάτιο) και την ψυχή μου πάρε.Πολύ την βρίσκω να αντιγράφω cartoon στον τοίχο!!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Για να καταλάβεις έχουμε κάνει ΕΞΙ μετακομίσεις και κάθε φορά την καταβρίσκω να βάφω στο καινούριο σπίτι τα παιδικά δωμάτια. Καποτε είχε λείψει ο αντρας μου ταξίδι για δύο μέρες στο βουνό με τα φιλαράκια του .την έκανα λαχείο γιατί ήμουν 7 μηνών εγκυος στο 1ο μου μωρό και΄όταν γύρισε βρήκε όλο το παιδικό δωμάτιο ζωγραφισμένο .Στον μεγάλο τοίχο Νταιζυ και ντοναλντ, στον μικρό ψαράκια, σε έναν άλλο το χωρίο του αστερίξ με τους ήρωες , και πίσω από την πόρτα ένα τεράστιο δέντρο με κουφάλα. Ηταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο .Απο τοτε τα χρώματα και τα πινέλα δεν λείπουν ποτέ από το σπίτι.Ειναι η φυγή μου, ο τρόπος μου να τσιρίξω όταν πονάω πολύ κι ας χαμογελώ .ΑΥΤΑΑΑΑΑ! ΦΙΛΙΆ ΣΕ ΟΛΕΣ.

------------------------------------------------------

Να γυρίζεις σπίτι το σούρουπο με ευγνωμοσύνη στην καρδιά.Και ύστερα να κοιμάσαι με μια προσευχή για την αγάπη που έχεις στην καρδιά σου και μ' έναν ύμνο δοξαστικό στα χείλη σου.

(ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ)

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κι από μένα!!!! Πριν λίγο μπήκα στο σπίτι από τη δουλειά και αφού τσίμπισα κάτι έκατσα αμέσως στον υπολογιστή!!!! Εγώ έχω σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά ώς γνωστό άλλο σπουδάζεις κι αλλού βρίσκεσαι. Εργάζομαι βέβαια σε ξενοδοχείο αλλά στη reception εδώ και 8 χρόνια. Καλά είναι δεν έχω παράπονο, μου φτάνει που είμαι με τον άντρα μου υγιής και ευτυχισμένοι (την ευτυχία αυτή εύχομαι να ολοκληρώσει με την παρουσία του ένα μωράκι).

Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, να φτιάχνω γλυκάκια, διαβάζω αρκετά (αυτή τη περίοδο το " Μπρίντα" του Coelho), πάω θάλασσα τώρα το καλοκαίρι μια που είναι στα 100 μέτρα από το σπίτι, καφεδάκια με τις φίλες μου, και τα βράδια που και που για κανένα ρακάκι το χειμώνα και μπυρίτσα το καλοκαίρι σε ταβερνούλες κτλ. Απλά και ωραία πράγματα!!!!!!!!

Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!!

17737tvyn0srr1x.gif

nM5sp2.png

Τελείωσα τη νομική και εργασθηκα στο αντικείμενο της διοίκησης προσωπικού. Χόμπυ είναι ο κινηματογράφος (όταν μπορώ) και προσπαθώ τα τελευταία χρονια να τελειώσω το μεταπτυχιακό μου στο εργασιακό δίκαιο. Αν τα καταφέρω να διαβάσω μόνη σε ξένη πόλη χωρίς βοήθεια.

Γεια σας είμαι πολιτικός μηχανικός με χόμπι τον κινηματογράφο, το διαβασμα (λογοτεχνικα βιβλία) και τα ταξιδια....μόνο που τους τελευταίους 7 μήνες το μόνο που προλαβαίνω να κάνω είναι να διαβασω στα κλεφτα κανένα βιβλίο γιατί ο μικρός παπίνος μου , τρώει όλο τον χρόνο μου αλλά δεν μπορώ να πώ ότι με χαλαέι... Να σκεφτείται τώρα που κοιμάται μου λείπει Φυσιολογικό :?::?::?: Είμαι σχετιά νέα στο φορουμ και δυστυχώς δεν έχω πάντα τον χρόνο για να μπώ. Τα λέμε :!:

ντινα

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΑΤΥΧΗ.ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ(ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ).ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΟΥΛΕΨΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, 20 ΜΗΝΕΣ ΟΙΚΙΑΚΑ(ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ), ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΛΗΤΡΙΑ(ΟΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ,ΜΕΝΩ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΟΥΡΑΣΗ!!!!),ΕΚΑΝΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ(ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ) ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Α!!!ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ-11 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ-ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ-6 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ-ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ).

ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ.ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ.

Να πω κι εγώ, είμαι καινούρια στην παρέα σας.

Επαγγελματικά (επειδή βαριέμαι εύκολα, και επειδή δεν μπορώ να είμαι σε ένα γραφείο ή χώρο για ένα 8ωρο πχ), κάνω τα εξής και έχω "ισορροπία" πνευματική και ψυχική :wink: :

α. Μεταφράσεις από/προς Αγγλικά, επιμέλεια κειμένων, δακτυλογραφήσεις.

β. Βοηθάω τον άντρα μου στη δουλειά του όσο μπορώ (κάνει μουσικές παραγωγές).

γ. Μασάζ (ρεφλεξολογία, σιάτσου, ολιστικό) για χαλάρωση, αντι-στρες, για πονοκεφάλους και ημικρανίες, για σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και δυσκοιλιότητα, για οσφυαλγία, για πόνους πλάτης και αυχένα.

Δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχολούμαι και με τα χόμπυ μου, όμως γράφω στίχους, ακούω πολλή μουσική, βγαίνω όσο μπορώ, διαβάζω ασταμάτητα..

Αυτά από μένα :D

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας και απο μενα!!! η δουλεια μου ειναι τεχνητρια βιτρω.

τωρα εχω την εξαμηνη αδεια!! απο τον καινουργιο χρονο δεν με βλεπω να δουλευω...χομπι το διαβασμα και μου αρεσει πολυ να βλεπω ταινιες...τωρα τελευταια κολησα και με το ιντερνετ...

.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ειμαι γυμναστρια και δουλευω ως μονιμη καθηγητρια στη μεση εκπαιδευση, να ειναι καλα ο ΑΣΕΠ χαρη στον οποιο μπηκα στο χωρο. Βεβαια αυτο εγινε πριν κανω τα 4 κοριτσακια μου, γιατι τωρα, με το ζορι προλαβαινω να διαβασω εστω και ενα βιβλιο το μηνα.

Χομπυ μου ομως ηταν παντα το διαβασμα, το τρεξιμο και γενικα ο αθλητισμος, που ειναι η πηγη ανανεωσης μου.

Να σημειωθει, οτι εχω σα γυμναστρια, ειδικοτητα στην ειδικη αγωγη, οποτε δουλεψα εθελοντικα στο παρελθον στο στιβο, με παιδια με προβληματα ορασης, εκανα γυμναστικη σε κοριτσακι με ειδικες αναγκες και δουλεψα και σε ειδικα εργαστηρια.

Ξεκινω παλι δουλεια σε σχολειο μετα απο αδεια μητροτητας και ομολογω οτι μου λειπει η αθωοτητα και η διψα για μαθηση και προοδο, των ατομων αυτων...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας αν και παλιά θαμώνας του forum (ως απλή επισκέπτρια) γράφτηκα μέλος μόλις τώρα.

Ας συστηθούμε λοιπόν:

Είμαι δασκάλα και το λατρεύω... Αν μπορώ να βοθήσω σε κάτι θα είναι χαρά μου.

*

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας!

Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Χίου αλλά η δουλειά που κάνω δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το αντικείμενο σπουδών μου-και αυτό,όχι,δε με ενοχλεί καθόλου!

Δουλεύω σε μια εταιρεία που είναι αντιπρόσωπος πολλών ξένων ασφαλιστικών εταιρειών και ασχολούμαι με την παροχή βοήθειας οποιουδήποτε είδους στους πελάτες τους,όταν βρίσκονται στην Ελλάδα.

Έχει τρέξιμο αλλά και πολύ ενδιαφέρον.

Τα χόμπι μου?Μαγειρική και κουζίνα γενικότερα,κινηματογράφος,επιτραπέζια,γενικά μου αρέσει να περνάω το χρόνο μου με φίλους και οικογένεια,στο σπίτι-γιατί είμαι και πολύ στπιτόγατα-ή έξω.

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα,

Νέο μέλος εδώ!

Επαγγελματικά ασχολούμαι με τη Πληροφορική.

Απο χόμπυ τώρα (δεν υπάρχει και πολύ χρόνος), μουσική (παίζω τύμπανα), παιχνίδια στον υπολογιστή, αεροπορία, αστρονομία, τεχνολογία και επιστήμες γενικά.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις

Επάγγελμα: Κοινωνική Λειτουργός

Χόμπι: Διάβασμα, ποδόσφαιρο και να βγαίνω με τις φίλες μου...

Πόσο μου λείπει το τελευταίο, από τότε που γέννησα και αφού μετά το γάμο μου άλλαξα και πόλη διαμονής!!!

Επάγγελμα: Στρατιωτικός (και ευτυχώς έχω ακόμα 7 μήνες άδεια κυήσεως!)

Χόμπι: Το διάβασμα (λογοτεχνικά βιβλία), αλλά τώρα με το μωρό δεν προλαβαίνω, λίγο internet όταν κοιμάται ο μικρός και βολτούλες / εκδρομούλες όταν μπορούμε!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Eχω στουδάσει στο Πολιτικό της Νομικής (Αθήνα) και έχω κάνει μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Λονδίνο). Τα χόμπι μου είναι το θέατρο, το διάβασμα και τελευταία είμαι κολλημένη με τις σειρές 'Lost', 'The Office' και 'Apprentice' που μου 'κατεβάζει' ο άνδρας μου από το ιντερνετ.

6WqHp3.pngUVK9p3.png

• 1 month later...

Επάγγελμα. Ιδ υπαλληλος σε ανταλακτηριο συναλλάγματος.

Λίγο ζόρικα ωράρια. πρωί ή απόγευμα αλλα και Σαββατοκύριακα.

τώρα που θα γεννησω θα ζοριστώ λιγάκι αλλα με καλή διάθεση όλα βολεύονται. :P:lol:

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Τα χόμπυ μου είναι η μαγειρική και το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων. Τρελλαίνομαι για βιβλία κορίτσια. Είμαι ασύμφορη στο διάβασμα θελω 2-3 βιβλία την εβδομάδα.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Επάγγελμα: (τα τελευταία 2 χρόνια)ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Χόμπι: (τώρα πια)λογίστρια Α τάξης από Οικονομικό Νομικής,μαγειρική,internet,(λίγα)ταξίδια καιιι φυσικά διάβασμα(αλλά μάλλον αυτό ανήκει στο επάγγελμα)

Τελευταία χόμπι οι δηλώσεις κτηματολογίου όλου του σογιού!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

• Δημιουργία νέου...