Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

και ομως μου συνεβη!

πιγκουινακι

Recommended Posts

Rasputin, κανείς δε ζήτησε τη γνώμη μας για το εαν καλώς ή κακώς η κοπέλα ζήτησε συμβουλές μέσα απο το φόρουμ. Αλλωστε και η ίδια δε φαίνεται κάπου μετανιωμένη για την απόφασή της να αναρτίσει το αρχικό της ποστ. Επομένως (αν και δικαίωμά σου να γράφεις ότι θέλεις) δεν είχε και κανένα νόημα η δημοσίευσή σου.

Σε ότι αφορά το παιδί, αγαπητό πιγκουινάκι, λυπάμαι αλλά θα σου ρίξω ευθύνες. Οταν το παιδί φτάσει στο σημείο να αποκαλεί τη γιαγιά του - μαμά, αυτό μου δείχνει οτι τη μπάλα την έχεις χάσει καιρό τώρα αλλά δε το έχεις πάρει είδηση. Αυτό σημαίνει πρακτικά οτι ίσως δυσκολευτείς περισσότερο να συνεφέρεις την κατάσταση και να αποκαταστήσεις τα πράγματα στην οικογένειά σου, τουλάχιστον σε σχέση με τον γιο σου.

Πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις και με υπομονή να "φέρεις πίσω" τον γιο σου. Μην ξεχνάς οτι είναι και σε προεφηβική ηλικία που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Θα τα καταφέρεις όμως.

Η πεθερά σου είναι απλά ανεκδιήγητη. Λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δεν έχω να της πω τίποτα άλλο. Λυπάμαι πραγματικά.

Ο σύζυγος, δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψει να πάρουν τέτοια τροπή τα πράγματα.

Δυσκολα τα πράγματα γλυκιά μου.... Καλό κουράγιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rasputin, κανείς δε ζήτησε τη γνώμη μας για το εαν καλώς ή κακώς η κοπέλα ζήτησε συμβουλές μέσα απο το φόρουμ. Αλλωστε και η ίδια δε φαίνεται κάπου μετανιωμένη για την απόφασή της να αναρτίσει το αρχικό της ποστ. Επομένως (αν και δικαίωμά σου να γράφεις ότι θέλεις) δεν είχε και κανένα νόημα η δημοσίευσή σου.

Σε ότι αφορά το παιδί, αγαπητό πιγκουινάκι, λυπάμαι αλλά θα σου ρίξω ευθύνες. Οταν το παιδί φτάσει στο σημείο να αποκαλεί τη γιαγιά του - μαμά, αυτό μου δείχνει οτι τη μπάλα την έχεις χάσει καιρό τώρα αλλά δε το έχεις πάρει είδηση. Αυτό σημαίνει πρακτικά οτι ίσως δυσκολευτείς περισσότερο να συνεφέρεις την κατάσταση και να αποκαταστήσεις τα πράγματα στην οικογένειά σου, τουλάχιστον σε σχέση με τον γιο σου.

Πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις και με υπομονή να "φέρεις πίσω" τον γιο σου. Μην ξεχνάς οτι είναι και σε προεφηβική ηλικία που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Θα τα καταφέρεις όμως.

Η πεθερά σου είναι απλά ανεκδιήγητη. Λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δεν έχω να της πω τίποτα άλλο. Λυπάμαι πραγματικά.

Ο σύζυγος, δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψει να πάρουν τέτοια τροπή τα πράγματα.

Δυσκολα τα πράγματα γλυκιά μου.... Καλό κουράγιο.

Δε βλέπω σε τι διαφέρουν τα ποστ μας. Κι εσύ κινήσεις της κρίνεις. Απλά εσύ το πας ακόμα πιο πίσω γιατί ασχολήθηκες να διαβάσεις το πρόβλημά της.

This is a man's world

Απο έναν κοινόχρηστο υπολογιστή μπαίνοντας κανείς στο ιστορικό του ίντερνετ βλέπει άνετα όλες τις κινήσεις σου. Εγώ πρίν το κλείσιμο κάνω και μια διαγραφή του ιστορικού καλού κακού....

Απο έναν κοινόχρηστο υπολογιστή μπαίνοντας κανείς στο ιστορικό του ίντερνετ βλέπει άνετα όλες τις κινήσεις σου. Εγώ πρίν το κλείσιμο κάνω και μια διαγραφή του ιστορικού καλού κακού....

Ορίστε η λύση. Κρύβεστε έτσι μια χάρα από τον άντρα σας. Σβήνεις και τα μηνύματα από το κινητό σου?

This is a man's world

Πώς γίνεται αυτή η μαγκιά? Πες μου κι εμένα σε παρακαλώ, και με πμ αν θελεις.

Διαφημίσεις

Στον Internet Explrer, Tools... Delete Browsing History. Στον firefox Tools... Clear Recent History. Ποτέ μην αποθηκεύετε passwords στον browser. Καλό βόλι.

This is a man's world

Πανω στη μπάρα εργαλείων έχει: Αρχείο Επεξεργασία Προβολή Ιστορικό κλπ. Πας προβολή- πλευρική στήλη-ιστορικό. κλικ στην ημέρα που θέλεις - δεξί κλίκ- διαγραφή;) Για ανοιξέ το , μήπως βγάλεις λαβράκι;):P

Στον Internet Explrer, Tools... Delete Browsing History. Στον firefox Tools... Clear Recent History. Ποτέ μην αποθηκεύετε passwords στον browser. Καλό βόλι.

Δεν κατάλαβα γρυ, αλλά να ΄σαι καλά...ευχαριστούμε για τις ευχές.

Πανω στη μπάρα εργαλείων έχει: Αρχείο Επεξεργασία Προβολή Ιστορικό κλπ. Πας προβολή- πλευρική στήλη-ιστορικό. κλικ στην ημέρα που θέλεις - δεξί κλίκ- διαγραφή;) Για ανοιξέ το , μήπως βγάλεις λαβράκι;):P

Μην ξεχάσεις με χ να βγεις απο το ιστορικό. μην αφήσεις και αποτυπώματα...

Διαφημίσεις

Θα το δοκιμάζω, δεν σκαμπάζω και πολλά, ούτε φοβάμαι κανέναν και τίποτα, αλλά ό,τι μαθαίνεις καλό είναι. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!

Θα το δοκιμάζω, δεν σκαμπάζω και πολλά, ούτε φοβάμαι κανέναν και τίποτα, αλλά ό,τι μαθαίνεις καλό είναι. Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!

Εγώ στη δουλειά το κάνω. Καταλαβαίνεις.....:cool:

Παιδιά και εμένα με βρήκε η κουμπάρα μου εδώ μέσα...

αυτό που με παραξένεψε είναι ότι είχα μπει κάποια στιγμή για να τσεκάρω, πάτησα επάνω στο nick μου και παρόλλο που δεν ήμουν συνδεδεμένη μπόρεσα και είδα όλα τα θέματα που έχω ανοίξει ακόμη και αυτά που υποτίθεται ότι δεν μπορεί να μπει ο καθένας...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Ορίστε η λύση. Κρύβεστε έτσι μια χάρα από τον άντρα σας. Σβήνεις και τα μηνύματα από το κινητό σου?

Όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε μια σχέση είναι ευνόητο ότι γίνονται τέτοιες κινήσεις από αμφότερους.

Για (π.χ) η γυναίκα σου γνωρίζει άπαντα τα site και forum που επισκέπτεσαι? Ή και να μην τα γνωρίζει, αφήνεις τον υπολογιστή σου ξεκλείδωτο?

(Μη ρωτήσεις για μένα..............εγώ χωρίς τον άντρα μου δεν "υφίσταμαι" στο νετ............είναι ο ίδιος τεχνικός).

Τώρα αν η πιγκουϊνάκι έχει προβληματική σχέση με τον σύζυγό της και έβγαλε τα "άπλυτά" της στην φόρα στο νετ............... ενήλικη είναι κι εκείνη και ο σύζυγός της και ο καθένας υφόσταται τις συνέπειες των πράξεων του.

Το θέμα μας εδώ (κατά την γνώμη μου) είναι ότι η πεθερά σε συνεργασία με τον σύζυγο έβλαλαν το παιδί να "κατασκοπεύσει" τη μάνα του στο ιντερνετ. Αυτή η πράξη είναι ανεκδιήγητη, κατάπτυση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο να πω........

Και σαφώς δεν ευθύνεται η πιγκουϊνάκι γι'αυτό. Ευθύνεται καθαρά η γιαγιά και ο πατέρας του παιδιού που το χρησιμοποιούν ως όπλο εκδίκησης για να βγάλουν τα απωθημένα τους.

Η πιγκουϊνάκι μπορεί να έκανε λάθη με το παιδί της (ουδείς αλάνθαστος), αλλά απ΄ότι μπόρεσα να κρίνω από αυτά που διάβασα, ουδέποτε χρησιμοποίησε το παιδί της με αυτό το απαίσιο, γλοίωδη, άρρωστο........ κλπ κλπ κλπ τρόπο.

Εγώ αν ήμουν στη θέση της θα τον έδιωχνα με τη μια από το σπίτι........όχι που θα περιμένω να φύγει αυτός.

Το ότι έχουν οι γονείς/ενήλικες μεταξύ τους είναι για να μένει μεταξύ τους. Όταν ο ένας από τους δυο αρχίζει και βάζει τα παιδιά στο "παιχνίδι", τότε η υπόθεση σηκώνει συμβουλή παιδοψυχολόγου /ψυχολόγου και (για μένα) δικηγόρου.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Κορίτσια

Σας ευχαριστω πολυ για όλες τις συμβουλές και τις απαντήσεις σας.εγω

δε θα γραψω κατι περισσοτερο στο θέμα αυτο, έχω μαλιστα ζητησει από τους διαχειριστες να σβήσουν γενικα τα ποστ μου και ελπιζω να εισακουστω .Οχι απο ''μεταμελεια'' αλλα γιατι κατι χαλασε...

στειλτε μου σας παρακαλω λιγη απο τη θετικη σας σκεψη γιατι ασχετα με τα προσωπικα μου θεματα ,βρισκομαι και θα βρισκομαι μεχρι τέλος του σχολικου ετους καπου 13 ώρες απο το σπιτι μου...Τα χουν αυτα οι δασκαλες ,που οπως διαβαζω σε αλλα θεματα και γελαω, καθονται πασχα και χριστουγεννα...επειδη εχω σκοπο να παρω και τα παιδια μαζι μου ,οσες δυσκολιες κι αν συνεπαγεται αυτο ,μαλλον θα δυσκολευτω λιγακι..αλλα ευτυχως που ειμαι πιγκουινακι γιατι εδω η θερμοκρασια πεφτει πολυ κατω απο το μηδεν αλλα θα το αντεξω ;)

φιλια

Καλή τύχη πιγκουινάκι και την επόμενη φορά που θα σε δούμε να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ολα να πανε καλα σου ευχομαι κοπελα μου κ με τον αντρα σου αλλα κ να ξαναπαρεις το παιδι με το μερος σου!!και φυσικα να εξουδετερωσεις την κακια πεθερα:twisted: επρεπε να υπαρχει κανενα ψεκαστικο για τετοιες πεθερες:twisted: η καποιος πεθεροτερμινειτορ τελος παντων:rolleyes:

• 4 εβδομάδες μετά...

Πιγκουινάκι πάντα υπάρχουν καλοθελητές ή μάλλον καλοθελήτριες που κινούνται και είναι μέλη μέσα ΣΕ ΑΥΤΟ το φόρουμ και δημιουργούν προβλήματα διαβάζοντας διάφορα θέματα.

Μόνο που δεν ξέρουν ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ κάποιες φορές βγαίνουν στην επιφάνεια και γυρνάνε μπούμερανγκ

εχεις απολυτο δικιο, δε διακρινομαι για το ρεαλισμο μου!

οσο για την πορτα την εκλεισα ηδη και η ιδια μου διαμηνυσε οτι μιας που έκανα τετοιο εγκλημα και εξεθασα στο φορουμ την ιστορια αυτη δε θελει να με ξαναδει(σκασιλα μας) Αλλα δεν εχει εδω και δυο μηνες τηλεφωνησει ή επισκεφτει και τα δυο μικροτερα παιδια μου τοσο πολυ με σιχαθηκε,που τα σιχαθηκε κι αυτα μαζι:confused:οσο για τον μεγαλο μου τον θεωρει δικο της παιδι:shock:!εγω παρεπιπτοντως ειμαι η μαμα του!

Δεν θέλει να σε ξαναδεί?

Ούτε και τα παιδιά σου?

Ουάου!!!! YES YES YES!!!!!!!!!!!

Πιγκουινάκι μου, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη μετά απο αυτό.

Έπρεπε να είχα ξεφορτωθεί κατα αυτόν τον τρόπο την πεθερά μου πρωτου χωρίσω.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! αυτό έχω μόνο να πω και να σου ευχιθώ να συνεχίσει να σας σιχένεται, να μην πατάει το πόδι της να βρείς την ησυχία σου καλή μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...