Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

και ομως μου συνεβη!

πιγκουινακι
 Share

Recommended Posts

προσοχη κοριτσια (και αγορια!)στα θεματα που βαζετε και στα προσωπικα σας στοιχεια που αφηνετε να γινουν γνωστα στε θεματα''σχεσεις''και ''ψυχολογια του γονεα! ''

να πω εξαρχης οτι σας μιλα ενα ελαχιστα καχυποπτο ατομο που οταν διαβαζα κατι για ''μπιγκ μπραδερ ''που ειχε προκυψει στο φορουμ το προσπερασα θεωρωντας το υπερβολη!

πριν απο λιγους μηνες ειχα ανοιξει ενα θεμα προκειμενου να συζητησω και να παρω συμβουλες για ενα προσωπικο μου προβλημα!το παρακατω

]http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64985

και ενω βοηθηθηκα πολυ απο την ολη διαδικασια προσφατα ο ανδρας μου μου ειπε οτι η μαμα του είχε βρει το θεμα και διαβαζαν μαζι τα παντα!!! επισης τα εδειχναν και στο γιο μας (10 ετων) προφανως για να του δειξουν τι κακια μαμα εχει!

ισχυριστηκαν πως δηθεν μια γνωστη κοπελα -μελος του φορουμ- μας αναγνωρισε απο τις περιγραφες και τους το ειπε ,εγω ομως τεινω να πιστευω πως μονοι τους ψαχουλεψαν και μιας και δεν επαιρνα και ιδιαιτερες προφυλαξεις θεωρωντας οτι ο προσωπικος μου χωρος ειναι σεβαστος,δεν ηταν και δυσκολο να βρουν τα ποστ μου....

φυσικα δεν γραφω κατι που δεν τους ειχα πει και απευθειας ,ουτε αναφερω γι'αυτους πραγματα με κουτσομπολιστικο τονο παρα μονο ο,τι με αφορα προσωπικα....ο,τι θα λεγα και σε ένα ψυχολογο ή ενα πνευματικο...

ωστοσο ειναι απαισια αισθηση οσο κι αν θα ανοιγαν το ημερολογιο μου ή θα εψαχναν το κινητο μου...οσο για το παιδι που διαβασε καθολου παιδικα πραγματα με πρωτοβουλια της γιαγιας του ...ουδεν σχολιο γιατι θα με κοψει η λ:?ογοκρισια...

σας παρακαλω μη μου πειτε οτι το φορουμ ειναι δημοσιο γιατι τον αντρα μου και να τον πληρωνες δε θα εμπαινε σε φορουμ τετοιου περιεχομενου και την πεθερα επισης!

ΣΑς ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!

Τα συμπερασματα δικα σας

Διαφημίσεις

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Όχι ρε πιγκουινάκι...απανωτά τα χτυπήματα απο χθες στο φόρουμ! Τι άλλο θα ακούσουμε πια? Σε πιστεύω απόλυτα κούκλα μου και δεν το χωράει ο νους μου...εσύ τι πιστεύεις ότι έγινε?

oLsdp2.png

προσοχη κοριτσια (και αγορια!)στα θεματα που βαζετε και στα προσωπικα σας στοιχεια που αφηνετε να γινουν γνωστα στε θεματα''σχεσεις''και ''ψυχολογια του γονεα! ''

να πω εξαρχης οτι σας μιλα ενα ελαχιστα καχυποπτο ατομο που οταν διαβαζα κατι για ''μπιγκ μπραδερ ''που ειχε προκυψει στο φορουμ το προσπερασα θεωρωντας το υπερβολη!

πριν απο λιγους μηνες ειχα ανοιξει ενα θεμα προκειμενου να συζητησω και να παρω συμβουλες για ενα προσωπικο μου προβλημα!το παρακατω

]http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64985

και ενω βοηθηθηκα πολυ απο την ολη διαδικασια προσφατα ο ανδρας μου μου ειπε οτι η μαμα του είχε βρει το θεμα και διαβαζαν μαζι τα παντα!!! επισης τα εδειχναν και στο γιο μας (10 ετων) προφανως για να του δειξουν τι κακια μαμα εχει!

ισχυριστηκαν πως δηθεν μια γνωστη κοπελα -μελος του φορουμ- μας αναγνωρισε απο τις περιγραφες και τους το ειπε ,εγω ομως τεινω να πιστευω πως μονοι τους ψαχουλεψαν και μιας και δεν επαιρνα και ιδιαιτερες προφυλαξεις θεωρωντας οτι ο προσωπικος μου χωρος ειναι σεβαστος,δεν ηταν και δυσκολο να βρουν τα ποστ μου....

φυσικα δεν γραφω κατι που δεν τους ειχα πει και απευθειας ,ουτε αναφερω γι'αυτους πραγματα με κουτσομπολιστικο τονο παρα μονο ο,τι με αφορα προσωπικα....ο,τι θα λεγα και σε ένα ψυχολογο ή ενα πνευματικο...

ωστοσο ειναι απαισια αισθηση οσο κι αν θα ανοιγαν το ημερολογιο μου ή θα εψαχναν το κινητο μου...οσο για το παιδι που διαβασε καθολου παιδικα πραγματα με πρωτοβουλια της γιαγιας του ...ουδεν σχολιο γιατι θα με κοψει η λ:?ογοκρισια...

σας παρακαλω μη μου πειτε οτι το φορουμ ειναι δημοσιο γιατι τον αντρα μου και να τον πληρωνες δε θα εμπαινε σε φορουμ τετοιου περιεχομενου και την πεθερα επισης!

ΣΑς ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΩΣΔΙΟΛΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!

Τα συμπερασματα δικα σας

Επαθα πλακα! Απιστευτο αυτο που εγινε. Σε πιστευω απολυτα και σε νοιωθω, ειναι απαισιο καποιος τοσο δικος σου να διαβαζει τα προσωπικα σου και να μη στο εχει πει αλλα να το κανει κρυφα. Και μονο αυτο που το κανει ΚΡΥΦΑ, δειχνει οτι την ενεργεια του αυτη την εκλαμβανει το ιδιο ατομο για τον εαυτο του ως απαραδεκτο και υπουλο.

Καταρχην πως καταδεχτηκαν να ριξουν το επιπεδο τους τοσο ωστε να σε παρακολουθουν κρυφα;

Εσυ πως νοιωθεις και τι θα κανεις μετα; Πλεον θα εκφραζεσαι ανοιχτα; Υπαρχουν και τα πμ αν θελεις, τι στο καλο και αυτα τα διαβαζουν, μη μου πεις;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Τα συμπερασματα δικα σας

τί εννοείς δλδ, οτι η ίδια η οικογένειά σου σε κατασκόπευσε μέσω του φόρουμ?

Διαφημίσεις

για το φιλουδακι

ναι δυστυχως αυτο εννοω:confused:(δεν ειμαι παρανοικη,αν σου περασε κατι τετοιο απο το μυαλο..ουτε πασχω απο μανια καταδιωξης:roll:)

μοιαζει με σιριαλ κακιστης ποιοτητας

αλλα οπως λεει και η γιαγιακα μου ''και τα εργα απο τη ζωη ειναι βγαλμενα''

ηρθε η ωρα να το διαπιστωσω κι εγω τρομαρα μου...

για τη ραννια

ναι γραφω απο τον ιδιο γιαιτ πλεον δε με μοιαζει,δε μπα να ...ολοι...καταλαβαινεις!

Διαφημίσεις

Διάβασα μόνο το αρχικο σου ποστ από το θέμα με το πρόβλημα σου και έχω να ρωτήσω το εξής: Περίμενες διακριτικότητα και σεβασμό από μία γυναίκα που σε είπε ηλίθια και μάλιστα για τέτοιο λόγο? Από μία γυναίκα που προτιμάει να δουλεύει το ίδιο της το παιδί ανασφάλιστο? Συμπαθέστατό μου πιγκουινάκι αν ήμουν στη θέση σου θα της έκλεινα την πόρτα για κάποιο χρονικό διάστημα, μέχρι να βάλει μυαλό. Ο άντρας σου πώς πήρε το όλο θέμα?

Πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπονται μερικοί άνθρωποι....Άκου να βάλει το παιδάκι να τα διαβάσει! Έξω από το σπίτι σου πριν στο κλείσει!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

οντως αυτο που εκανε κ εβαλε το παιδι να διαβασει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!να μη της ξαναμιλησεις της καργιας!!!και μακαρι να διαβαζει αυτο που γραφω τωρα!!τακους κυρα πεθερα της?εισαι μεγαλη κακιστρω και μαγισσα!!!!σα δε ντρεπεται να μπλεξει το παιδι!!!η καργια!αντε γιατι θελω να πω χειροτερα αλλα κρατιεμαι να μη την βρισω και την πω αλλιως!!!κατι τετοιες ειναι οι λεγομενες κ@υραδομηχανες!!!σκατοψυχες εντελως!!!:twisted::twisted::twisted:

ναι μου το ειπε στο τηλ οτι βρηκε κατι δικα μου ποστ ενω εψαχνε κατι δε θυμαμαι τι ακριβως .

βασικά αν πληκτρολογήσεις κάτι, οτιδήποτε σχετικό με γεννα, εγκυμοσύνη, αλλά και λοιπά θέματα πχ συνταγές, ασθένειες, κλπ στο google, σου βγάζει το παρεντς πάνω πάνω γιατί εχει πολλες επισκέψεις. Λογικό μου φαίνεται.

Επίσης οταν κάποιος βάζει φωτο, είναι πιο εύκολος ''στόχος'' για αναγνώριση απο κάποιον γνωστό!

βασικά αν πληκτρολογήσεις κάτι, οτιδήποτε σχετικό με γεννα, εγκυμοσύνη, αλλά και λοιπά θέματα πχ συνταγές, ασθένειες, κλπ στο google, σου βγάζει το παρεντς πάνω πάνω γιατί εχει πολλες επισκέψεις. Λογικό μου φαίνεται.

Επίσης οταν κάποιος βάζει φωτο, είναι πιο εύκολος ''στόχος'' για αναγνώριση απο κάποιον γνωστό!

καλα εμενα δε με πειραζει αλλα οντως αν καποιος γραφει κατι προσωπικο???τι γινεται τοτε...

Διαφημίσεις

για το φιλουδακι

ναι δυστυχως αυτο εννοω:confused:(δεν ειμαι παρανοικη,αν σου περασε κατι τετοιο απο το μυαλο..ουτε πασχω απο μανια καταδιωξης:roll:)

μοιαζει με σιριαλ κακιστης ποιοτητας

δεν μου πέρασε, σε πιστεύω, γιατί θεωρώ πως είναι πανεύκολο να εντοπίσεις κάποιον σε ενα τέτοιο φόρουμ, αν καταθέσει κάποιες ''προσωπικές'' πληροφορίες. Αν μάλιστα βάλει και καμιά φωτο σε υπογραφή, την πάτησε...

ποτέ δεν έχω γράψει σε θέματα τόσο λεπτά, όσο η ψυχολογία και ειδικά οι σχεσεις. Πχ για πεθερές, συζύγους, το θεωρώ επικίνδυνο.

(ασχετο, αλλά πρωτίστως το θεωρώ άκομψο, για αυτό δεν θα το έκανα, αλλά αυτό είναι καθαρά δική μου γνώμη)

Διάβασα μόνο το αρχικο σου ποστ από το θέμα με το πρόβλημα σου και έχω να ρωτήσω το εξής: Περίμενες διακριτικότητα και σεβασμό από μία γυναίκα που σε είπε ηλίθια και μάλιστα για τέτοιο λόγο? Από μία γυναίκα που προτιμάει να δουλεύει το ίδιο της το παιδί ανασφάλιστο? Συμπαθέστατό μου πιγκουινάκι αν ήμουν στη θέση σου θα της έκλεινα την πόρτα για κάποιο χρονικό διάστημα' date=' μέχρι να βάλει μυαλό. Ο άντρας σου πώς πήρε το όλο θέμα?

Πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπονται μερικοί άνθρωποι....Άκου να βάλει το παιδάκι να τα διαβάσει! Έξω από το σπίτι σου πριν στο κλείσει!!![/quote']

εχεις απολυτο δικιο, δε διακρινομαι για το ρεαλισμο μου!

οσο για την πορτα την εκλεισα ηδη και η ιδια μου διαμηνυσε οτι μιας που έκανα τετοιο εγκλημα και εξεθασα στο φορουμ την ιστορια αυτη δε θελει να με ξαναδει(σκασιλα μας) Αλλα δεν εχει εδω και δυο μηνες τηλεφωνησει ή επισκεφτει και τα δυο μικροτερα παιδια μου τοσο πολυ με σιχαθηκε,που τα σιχαθηκε κι αυτα μαζι:confused:οσο για τον μεγαλο μου τον θεωρει δικο της παιδι:shock:!εγω παρεπιπτοντως ειμαι η μαμα του!

Αυτη η γυναικα πρεπει να εξοριστει ή να απομονωθει. Να φανει η κακη επιβολη της και αναλογως να αντιμετωπιστει. Τρεις εγγονους, παλικαρια, τη χαρισες, ευτυχισμενο τον αντρα σου τον εχεις,ομορφαν και ζηλευτα και καλυτερα απο κορη φερθηκες τι αλλο θελει κανεις απο μια νυφη; Η θεση του αντρα σου;

Καταρχην με οσα εγραψες θα επρεπε να συγκινηθει και να μαλακωσει η οικογενεια σου, δεν εγραψες κατι κατακριτεο, αντιθετα φρικαλεο ειναι αυτο που εκαναν.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

καλα εμενα δε με πειραζει αλλα οντως αν καποιος γραφει κατι προσωπικο???τι γινεται τοτε...

ναι, αυτό που εννοώ είναι, οτι δεν χρειαζεται να μπει κάποιος απο τον λογαριασμό μας. Αρκεί να κανει ένα ψιλοψάξιμο, και μπορεί να πέσει σε κάποια δημοσίευσή μας. Αν τώρα ξέρει και το νικ μας, έ τότε τα βρίσκει όλα.

Δεν μιλάω για πμ. Αυτα μόνο απο τον ίδιο υπολογιστή μπορεί να τα δει.

Εγω έχω βρεί άτομο εδώ μέσα απο τις δημοσιεύσεις του. Αναγνώρισα δλδ μια κοπέλα που ήξερα απο παλιοτερα, διαβάζοντας κάποια ποστς, και συνδύασα κάποια πράγματα που έλεγε. Δεν το έκανα σκόπιμα, απλά διαβασα ενα θρεντ στο οποίο η κοπέλα εγραφε συχνά και καταλαβα οτι την ξέρω προσωπικά!

.

(ασχετο, αλλά πρωτίστως το θεωρώ άκομψο, για αυτό δεν θα το έκανα, αλλά αυτό είναι καθαρά δική μου γνώμη)

εχεις δικιο ειναι και καπως ακομψο!καλυτερα θα ηταν να αποτανθει κανεις σε καποιον ειδικο που ειναι και πιο διακριτικο και πιο σωστο γενικοτερα!ομως σε περιπτωσεις που αυτο δεν ειναι εφικτο, οταν εισαι σε μια φαση μεγαλου προβληματισμου και μοναξιας βοηθαει αφανταστα,να μοιραστεις ανωνυμα το προβλημα σου και να αισθανθεις οτι καποιοι ανθρωποι σε ακουνε και σε παρηγορουν καθως και οτι μοιραζονται την εμπειρια τους μαζι σου!

προσωπικα το θεωρω πιο ακομψο να σχολιαζεις τον αλλο σε κοινους φιλους και συγγενεις...δε μπορουμε αλλωστε να ειμαστε και παντα κομψοι τι να γινει...ειδικα οταν δεν εισπραττουμε και πολλη κομψοτητα...

οντως αυτο που εκανε κ εβαλε το παιδι να διαβασει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!να μη της ξαναμιλησεις της καργιας!!!και μακαρι να διαβαζει αυτο που γραφω τωρα!!τακους κυρα πεθερα της?εισαι μεγαλη κακιστρω και μαγισσα!!!!σα δε ντρεπεται να μπλεξει το παιδι!!!η καργια!αντε γιατι θελω να πω χειροτερα αλλα κρατιεμαι να μη την βρισω και την πω αλλιως!!!κατι τετοιες ειναι οι λεγομενες κ@υραδομηχανες!!!σκατοψυχες εντελως!!!:twisted::twisted::twisted:

ax ποσο συμφωνω μαζι σου. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ και δυο φορες ντροπη που εβαλε ενα μικρο παιδακι να διαβασει κατι το οποιο δεν των αφορα και δεν πρεπει ποτε να μαθει:(.... και εγω ξερω οτι με διαβαζουν πολλα ατομα συγγενης και φιλοι αλλα σκεφτωμαι πως αν θα πρεπει να γραψω κατι πολυ προσωπικο θα ανοιξω αλλο λογαριασμο αυτο να κανεις πιγκουινακη...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ...:(

καλα ειναι απιστευτο,πιγκουινακι διαβασα κ τ προηγουμενο ποστ σου,για αυτο τελοςπαντων που εγινε ολος ο ντορος,πανω σε αυτο οφειλω να πω,πως καταρχας δν εγραψες κτ κακο,ομως ειναι ακριβως αυτο που ειπες,σαν να ανοιγουν το ημερολογιο σου,ο καθενας μας εχει το δικαιωμα να πιστευει κ να νοιωθει οτι θελει,το να παραβιαζουν τα προσωικα σου συναισθηματα,ειναι απαραδεκτοι...κ δευτερον το πιο εξοργηστικο ειναι που εβαλαν το παιδακι σου να τα διαβασει.........διαβασα πριν που ειπες οτι δν θελει να σε ξαναδει,μα αν ειναι δυνατον αυτη επρεπε να το πει αυτο η' εσυ????τι ειναι αυτα που διαβαζω.......ειμαστε ανθρωποι,κ δν ειμαστε τελειοι....εχουμε ελλαττωματα......μπορει που λεει ο λογος να σκεφτουμε κτ κακο για την κολλητη μας,δν το γραφουμε,δν θα το μαθει ποτε..,,,,,ομως το εχουμε σκεφτει,το εχουμε μεσα μας,ετυχε εσυ να εχεις καποια παραπονα κ να τα εξωτερικευσεις....ΕΤΥΧΕ.......ενας Θεος ξερει τι σκεφτετε αυτη απο μεσα της.........ουφ.......σορρυ για το μεγαλο ποστ.......αυτη διαβασα δν σ μιλαει,με τν αντρα σου πως ειστε??

εχεις δικιο ειναι και καπως ακομψο!καλυτερα θα ηταν να αποτανθει κανεις σε καποιον ειδικο που ειναι και πιο διακριτικο και πιο σωστο γενικοτερα!ομως σε περιπτωσεις που αυτο δεν ειναι εφικτο, οταν εισαι σε μια φαση μεγαλου προβληματισμου και μοναξιας βοηθαει αφανταστα,να μοιραστεις ανωνυμα το προβλημα σου και να αισθανθεις οτι καποιοι ανθρωποι σε ακουνε και σε παρηγορουν καθως και οτι μοιραζονται την εμπειρια τους μαζι σου!

προσωπικα το θεωρω πιο ακομψο να σχολιαζεις τον αλλο σε κοινους φιλους και συγγενεις...δε μπορουμε αλλωστε να ειμαστε και παντα κομψοι τι να γινει...ειδικα οταν δεν εισπραττουμε και πολλη κομψοτητα...

ναι, σίγουρα βοηθάει. οταν μιλάς, πάντα βοηθάει.

πάντως το ανώνυμα πρέπει να το αναθεωρήσουμε. Το φόρουμ είναι εύκολα προσβάσιμο και δημοφιλές, και ξανατονίζω, εύκολα σε βρίσκει κάποιος γνωστός, φίλος, εχθρός κλπ.

Εμένα πολλές φίλες μου με ρωτάνε το νικ μου στο παρεντς. Τί να πώ ψέμματα? Συζητάμε για τα παιδιά μας και λεμε οτι διαβάζουμε το φόρουμ γιατί εχει χρήσιμες πληροφορίες. Αν τώρα γράψω κατι οικογενειακό-προσωπικό κλπ ε, θα το διαβάσουν κάποια στιγμή, έτσι δεν είναι?

Αυτά που σου λέω, δεν αναιρούν την πράξη του συζύγου σου και της πεθεράς. Η δε κίνηση με το παιδί σου ήταν ασφαλώς απαράδεκτη.

Απλά γενικέυω το θέμα λίγο.

Πιγκουινάκι, την πεθερά χέστην. Ας την εκεί που είναι και ας μην έχεις ξανά σχέσεις μαζί της. Καλύτερα.;)

Το θεματάκι όμως με τον άνδρα σου που διάβαζε παρέα με τη "μαμά" και το ότι επέτρεψε και στο παιδί σας να μπει σ' αυτή τη διαδικασία (τι μαθήματα άραγε να πήρε το παιδί από αυτή τη συμπεριφορά του πατέρα του και της γιαγιάς του :roll:) να μην το αφήσεις έτσι. Είναι ό,τι πιο ευτελές και ελεηνό μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος.

.....δε νομίζω τάκη....

Φιλουδάκι έχεις πολύ δίκιο στο σχόλιο περί κομψότητας. Κι εγώ όταν είχα πρωτογραφτεί στο φόρουμ και τα διάβαζα, έλεγα, αποκλείεται να μου έρθει να μιλήσω εδώ μέσα για τα όποια προσωπικά μου θέματα. Στην πορεία όμως, όσο μιλάς, με κάποιους ανθρώπους δένεσαι, κι ας μην τους έχεις δει καν, γιατί βλέπεις ότι ομονοείτε, έχετε τις ίδιες αγωνίες, γελάτε με τα ίδια πράγματα...κι από εκεί και μετά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Κάποια στιγμή δηλαδή ξεχνάς ότι γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ και νιώθεις σαν να μιλάς σε φίλους, που, όπως σε εμπιστεύονται, θέλεις να τους εμπιστευθείς. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα. Είμαι βέβαια τυχερή, που δεν χρειάζεται να φυλάγομαι, γιατί οι δικοί μου συγγενείς είναι πιθανότερο να ενδιαφερθούν για τη ζωή στον Άρη παρά για το φόρουμ και το ίντερνετ, γενικότερα.

oLsdp2.png