Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ???

Recommended Posts

εμενα η δικια μου ειναι 2 χρονων..εδω και περιπου 1 μηνα της ελεγα οτι θα ερθει ο αγ βασιλης ,θα του δωσουμε τις πιπιλες,και αυτος θα μας φερει δωρα...και πετυχε!!!!!πολυ ευκολα μαλιστα!!!2-3 μερες πριν την πρωτοχρονια δεν της εδωσα πιπιλα,της ειπα οτι τις πηρε ο αγ βασιλης..και δεν ειπε τιποτα και κοιμηθηκε ..και φυσικα ο αγιος εφερε δωρα...και πιπιλες τελοςςςςς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον πέτυχε και εμας το κολπο με τον Αγιο Βασιλη. Εκανα ακριβως αυτο που εκανε μια φιλη που διαβαζα στην πρωτη σελιδα, καθως και η προηγουμενη. Το παραμύθι βέβαια εγω το είχα αρχίσει απο το Σεπτ. για να ειμαι σίγουρη΄!!!:PΕυτυχως ολα καλα προς το παρρον. Περιμενα να κανω μαυρη Πρωτοχρονια αλλα ολα ΤΕΛΕΙΑ. Την ζητησαν αλλα τους ειπε την πηρε ο Αγιος βασιλης και αυτο ήταν, πράγματικα εξεπλάγην!

Εμείς δίναμε στον μικρό που είναι 22 μηνών τώρα πιπίλα μόνο στον ύπνο ποτέ την υπόλοιπη ημέρα εκτός αν είχε φοβερή γκρίνια με τα δόντια κατά τη διάρκεια της μέρας. Βασικά εγώ δεν ήθελα να εξαρτάται από την πιπίλα. Ο άντρας μου κάθε φορά που έβρισκε ευκαιρία του την έβαζε στο στόμα και τσακωνόμασταν.

Εδώ και ένα΄μήνα περίπου αποφάσισα να του κόψω την πιπίλα (ο άντρας μου δεν ήθελε με τίποτα γιατί φοβόταν ότι από τη στιγμή που θα φέρναμε τη μικρή νεογέννητη σπίτι δεν ήταν καλή φάση να την κόψουμε). τα περισσότερα δόντια τα έιχε βγάλει το ίδιο και τους κυνόδοντες που πονάνε οπότε θεώρησα ότι ήρθε η ώρα. Τον ξεκίνησα κάθε πρωί που ξυπνούσε που η πιπίλα ήταν μέσα στην κούνια ή την είχε στο στόμα "έλα να βάλουμε τώρα την ΄πιπίλα για υπνο". Μου την έδινε και την έβαζα σε ένα ραφάκι στο δωματιό του. Μετά από κάποιες μέρες μου την έδινε από μόνος του το πρωί. Ενα μεσημέρι αποφάσισα να μην του δώσω καθόλου πιπίλα και γκάνιαξε από το κλάμα. Εκλαιγε μισή ώρα μέχρι που έπεσε κατάκοπος για ύπνο. Ο άντρας μου έξαλλος ότι δεν το χειριζόμουν σωστά και ότι είναι νωρίς να του κόψουμε την πιπίλα. Εγώ ήμουν κάθετη σε αυτό. Το βράδυ τον έβαλα για ύπνο χωρίς πιπίλα και έκανα το κορόιδο. Κοιμήθηκε χωρίς να την ζητήσει. Το ίδιο και την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη. Δεν ξαναζήτησε πιπίλα και στη δική μας την περίπτωση την κόψαμε μέσα σε μία μέρα μαχαίρι. Οπότε είμαστε 1,5 μήνα τώρα χωρίς καθόλου πιπίλα.

Καλησπέρα

Θα ήθελα την βοήθεια σας, σε όποια μαμά έχει συμβεί κάτι παρόμοιο να με βοηθήσει..Ενω η μικρή μέχρι σήμερα το μεσημέρι φορούσε πιπίλα και στον υπνο της και γενικά κατά την διάρκεια της μέρας, ξαφνικά σταμάτησε να την θέλει..με το μόλις της την βάζω εκείνη την πετάει και κλαίει έντονα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...πως μέσα σε 2 ώρες άλλαξε τόσο πολύ....Δόντια δεν έχει βγάλει ακόμα είναι 10 μηνών και είπε ό παδιατρος όταν την είχε δει πριν 15 μέρες ότι είναι φουσκωμένα τα ούλα αλλά μπορεί να καθυστερήσουν...Αύριο θα τον πάρω τηλέφωνο να την δει μήπως έχει κανένα οίδημα μέσα στο στόμα της;;; Δεν ξέρω είμαι απελπισμένη γιατί το βράδυ που ξυπνάει με την πιπίλα ηρεμούσε, τώρα τι θα κάνω;;;;;

Καλησπέρα

Θα ήθελα την βοήθεια σας, σε όποια μαμά έχει συμβεί κάτι παρόμοιο να με βοηθήσει..Ενω η μικρή μέχρι σήμερα το μεσημέρι φορούσε πιπίλα και στον υπνο της και γενικά κατά την διάρκεια της μέρας, ξαφνικά σταμάτησε να την θέλει..με το μόλις της την βάζω εκείνη την πετάει και κλαίει έντονα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...πως μέσα σε 2 ώρες άλλαξε τόσο πολύ....Δόντια δεν έχει βγάλει ακόμα είναι 10 μηνών και είπε ό παδιατρος όταν την είχε δει πριν 15 μέρες ότι είναι φουσκωμένα τα ούλα αλλά μπορεί να καθυστερήσουν...Αύριο θα τον πάρω τηλέφωνο να την δει μήπως έχει κανένα οίδημα μέσα στο στόμα της;;; Δεν ξέρω είμαι απελπισμένη γιατί το βράδυ που ξυπνάει με την πιπίλα ηρεμούσε, τώρα τι θα κάνω;;;;;

μην ανησυχεις για το τι θα κανει αν ξυπναει στη νυχτα...θα το συνηθισει και δεν θα κλαιει...ειναι πολυ καλο να την κοψει...κι ας ειναι μικρουλα!!!κοιταξες παντως μεσα στο στοματακι της???ετσι οπως το περιγραφεις ειναι σαν να την ενοχλει κατι...μηπως εχει καμια αφθα..κανενα σπυρακι...ετσι την εκοψα στο γιο μου και στην κορη μου ταυτοχρονονα ειχαν στοματιτιδα κι εκεινος δεν ηθελε πιπιλα....κι ετσι την εκοψα κ στους δυο.

Διαφημίσεις

Εμείς δίναμε στον μικρό που είναι 22 μηνών τώρα πιπίλα μόνο στον ύπνο ποτέ την υπόλοιπη ημέρα εκτός αν είχε φοβερή γκρίνια με τα δόντια κατά τη διάρκεια της μέρας. Βασικά εγώ δεν ήθελα να εξαρτάται από την πιπίλα. Ο άντρας μου κάθε φορά που έβρισκε ευκαιρία του την έβαζε στο στόμα και τσακωνόμασταν.

Εδώ και ένα΄μήνα περίπου αποφάσισα να του κόψω την πιπίλα (ο άντρας μου δεν ήθελε με τίποτα γιατί φοβόταν ότι από τη στιγμή που θα φέρναμε τη μικρή νεογέννητη σπίτι δεν ήταν καλή φάση να την κόψουμε). τα περισσότερα δόντια τα έιχε βγάλει το ίδιο και τους κυνόδοντες που πονάνε οπότε θεώρησα ότι ήρθε η ώρα. Τον ξεκίνησα κάθε πρωί που ξυπνούσε που η πιπίλα ήταν μέσα στην κούνια ή την είχε στο στόμα "έλα να βάλουμε τώρα την ΄πιπίλα για υπνο". Μου την έδινε και την έβαζα σε ένα ραφάκι στο δωματιό του. Μετά από κάποιες μέρες μου την έδινε από μόνος του το πρωί. Ενα μεσημέρι αποφάσισα να μην του δώσω καθόλου πιπίλα και γκάνιαξε από το κλάμα. Εκλαιγε μισή ώρα μέχρι που έπεσε κατάκοπος για ύπνο. Ο άντρας μου έξαλλος ότι δεν το χειριζόμουν σωστά και ότι είναι νωρίς να του κόψουμε την πιπίλα. Εγώ ήμουν κάθετη σε αυτό. Το βράδυ τον έβαλα για ύπνο χωρίς πιπίλα και έκανα το κορόιδο. Κοιμήθηκε χωρίς να την ζητήσει. Το ίδιο και την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη. Δεν ξαναζήτησε πιπίλα και στη δική μας την περίπτωση την κόψαμε μέσα σε μία μέρα μαχαίρι. Οπότε είμαστε 1,5 μήνα τώρα χωρίς καθόλου πιπίλα.

με αυτήν την μέθοδο έμαθα την κόρη μου να κοιμάται μονη της στην κούνια της χωρίς πολλά πολλά. θα το δοκιμάσω και στο θέμα της πιπίλας να δώ. Πώς δεν το χα σκεφτεί :D

Κοριτσια καλησπερα ...εμενα το παληκαρακι μου ειναι 32 μηνων και με την πιπιλα καθως και την πανα δεν τα παμε καθολου καλα.....το καλοκαιρι που θα μπορουσα να κανω μια αρχη οσον αφορα την πανα ημουν με την κοιλια στο στομα και ο παιδιατρος μου συνεστησε να μην το προσπαθησω καν αφενος γιατι δεν ηταν ετοιμος κια αφετερου μου ειπε μολις γεννιοταν το μωρο ισως ξαναγυρνουσε στις παλιες του συνηθειες το ιδιο μου ειπε για την πιπιλα....ο καιρος ομως περναει και ο Νικολας οχι μονο δεν δειχνει απεχθεια για την πιπιλα αλλα την θελει κ την ζηταει σθνεχεια οσο για την πανα μην του πεις ελα να σε αλλαξω τρεχει σαν κυνηγημενος φυγας μας παιρνει τουλαχιστον καμια ωρα να τον πεισουμε για αλλαγη με χιλια δυο παρακαλια και ταξιματα.....η ειρωνεια της υποθεσης ειναι οτι η αδερφη του 4 μηνων τωρα δεν την θελει καθολου την πιπιλα της την δινω κ την φτυνει???δεν ξερω τι να κανω....κατι αρχισα να του λεω στις γιορτες για τον Αι Βασιλη οπως περιεγραψαν καποια κοριτσια παραπανω και η απαντηση ηταν αφοπλιστικη ο Αι Βασιλης να κοιταει την δουλεια του και τα ελαφακια του και να με αφησει ησυχο να κανω εγω την δικια μου(δεν σας κρυβω οτι δεν μπορεσα να συγκρατησω τα γελια μου με την απαντηση του)παρολο αυτα σε 4 μηνες γινετε 3 χρονων και δεν βλεπω βελτιωση...να σας πω οτι απο τοτε που γεννησα ημουν πιο λασκα για να μην ζηλευει κτλ αλλα μου φαινεται μου γυρισε μπουμεραγκ επισης τον Δεκεμβριο εκανε μια επεμβαση και εκει παλι μου ειπε ο γιατρος να μην τον πολυπιεζω αλλα τωρα δεν ξερω με εχει πιασει πανικος ....εχει καμια σας παρομοια εμπειρια?ευχαριστω κ συγγνωμη για το μεγαλο post!

Κι εγώ νομίζω να μην τον πιέσεις, αφού η πιπίλα προφανώς εξυπηρετεί κάποιο σκοπό. Το τελευταίο που θέλεις αυτή τη στιγμή είναι να αρχίσει να βάζει το δάχτυλο στο στόμα - το οποίο κόβεται με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία!

Όταν θα έρθει η ώρα του θα την κόψει (π.χ. όταν πάει παιδικό/σχολείο και δει ότι κανένα άλλο παιδάκι δεν κυκλοφορεί με πιπίλα στο στόμα).

• 2 months later...

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Η μικρή μου είναι 2 χρόνων. Πάνω που αγχωνόμουν πώς θα γίνει να της κόψω την πιπίλα, το Σάββατο το μεσημέρι ξέχασα να της την δώσω και κείνη δεν την ζήτησε κι έκανα την πάπια... Κορίτσια? αυτό ήταν! Έκτοτε ούτε που την έχει θυμηθεί... Ουυυυυφφφφ.. τώρα μας έμεινε το γάλα από το μπιμπερό και η πάνα.

• 3 εβδομάδες μετά...

Ειμαστε στο τριτο βραδυ χωρις πιπιλα!ΑΘΛΟΣ!Η κορη μου σε ενα μηνα γινεται 4 εδω και 2 χρονια περιπου την πιπιλα την περνει μονο στον υπνο δεν ηθελα τιποτα να γινει αποτομα και βιβαια ηθελα να προετοιμασω καλα το εδαφος για τον αποχωρισμο της απο την πιπιλα.Ειναι πρωτη χρονια που πηγαινει παιδικο σταθμο και με συνεργασια ταυτοχρονη με την δασκαλα ξεκινησε ολη η προετοιμασια οπως "εισαι πολυ μεγαλη τωρα",κοιτα τα πιο μικρα παιδακια που εχουν δασκαλα την κυρια ταδε φορανε ολα πιπιλες εσυ ομως εισαι μεγαλη και εχεις δασκαλα την κυρια ταδε" η νεραϊδα η πρασινη(εχει πολλες χρωματιστες νεραιδες κρεμαστες στο φωτιστικο οποτε αυτες εφερναν και τις πιπιλες) θα σου φερει οτι δωρο της ζητησεις αν της δωσεις την πιπιλα να την παει σε καποιο μωρακι που την χρειαζεται, και τετοια ομορφα παραμυθακια!Την κυριακη πρωτο βραδυ δεν εκλαψε απλα ειχε νευρα και ελεγε συνεχεια "πιπιλα μου θελω!!" καμια δεκαρια φορες και αποκοιμηθηκε,εχθες εκλαψε λιγο το βραδυ αλλα κοιμηθηκε και παλι μια χαρα,ξυπναει το βραδυ για νερο και ουτε καν την ζητησε απλα επεσε και ξανακοιμηθηκε,σημερα ειπε"δεν θελω πιπιλα ειμαι μεγαλη τωρα"απλα η καημενουλα γυρνουσε απο δω και απο κει για μιαμιση ωρα μεχρι να κοιμηθει,αλλα με απασχολει το γεγονος οτι αρχισε να λιγοστευει πολυ το φαγητο της και νομιζω πως ειναι ενα ειδος αντιδρασης ισως.Βεβαια την επιβραβευω πολυ για την προσπαθεια της και της το λεω συνεχεια οτι ειμαι πολυ περηφανη για εκεινη και καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αλλα τα καταφερε γιατι ειναι δυνατη,αλλα με απασχολει κοριτσια το θεμα του φαγητου ουτε το γαλα της δεν θελει να πολυπιει.εσεις τι λετε?ειναι απο την αλλαγη?

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Η μικρή μου είναι 2,5 περίπου..αφού κόψαμε τη πάνα είπαμε να βάλουμε μπροστά μήπως και κόψουμε και τη πιπίλα..Γενικά δε μπορώ να πω οτι είναι απ τα παιδιά που έχουν τρελή εξάρτηση,μόνο στον ύπνο σχεδόν..Ένα βράδυ την πέταξε κ'απου στο δωμάτιο της ενω την είχα βάλει για ύπνο και δε την έβρισκα.Θεώρησα λοιπόν οτι είναι μια καλή ευκαιρία για να την κόψουμε..Της έλεγα οτι δε την έβρισκα,οτι την πήρε ο λύκος η οτι πλέον είναι μεγάλη και δε τη χρειάζεται! Τίποτα...μετά απο 2 ώρες και βάλε κλαμα κοιμήθηκε.είχα πάρει απόφαση να μην υποχωρήσω στα νεύρα της και το έκανα παρ,ολο που είχα βγεί απ τα ρόυχα μου,απ τη μία και τη λυπόμουν απ την άλλη! την άλλη μέρα που ξυπνήσαμε δεν την ζήτησε καθόλου και δεν την ανέφερε καν! βιάστηκα να χαρώ γιατί 'ηρθε το μεσημέρι που θα την έβαζα για υπνο.. Κλάμα,υστερίες,κοπανιόταν στο κρεβάτι της και αποτέλεσμα ήταν να μην κοιμηθεί...τι να κανω;;;;;;;;; Ν α της τη δώσω τελικά ή να το παλέψω αφου το ξεκίνησα,με το σκεπτικο οτι θα κλάψει μια,δυο,θα ξεχαστει κάποια στιγμη;;; Και κάτι ακόμα..δημιουργει πρόβλημα στα δόντια η χρήση της; (χρήση μονο στον ύπνο)

:confused:

Θα συμφωνήσω και εγώ μην της τη δώσεις.για μερικές μέρες θα είναι η γκρίνια μετά δεν θα την θυμάται καν.η φίλη μου έτσι έκανε στον γιο της σχεδόν μια βδομάδα ήταν όλο νεύρα και γκρίνια αλλά μετά του πέρασε.λίγο υπομονή θέλει τώρα.και εγώ προσπαθώ να περιορίσω την πιπίλα όσο γίνεται.απ'όσο ξέρω λίγο η πολύ επηρεάζουν τα δόντια οι πιπίλες αλλά μπορείς να της δίνεις κάτι άλλο για να κοιμάται πχ ένα αρκουδάκι πιστεύω είναι λιγότερο βλαβερό

aRjHp3.pngiD6Np3.png

πες της οτι την πηρε η νεραιδουλα την πιπιλα για να την δωσει σε ενα μωρακι που δεν ειχε..και οτι σαυτην εφερε ενα δωρο(να της εχεις παρει ομως ενα χαζοδωρακι)

Και μενα αργησε ο γιος μου να την κοψει,ηταν σχεδον 3 ετων.Αλλα ειχε ενα κρυολογημα και δεν μπορουσε καλα να ανασανει με την πιπιλα στον υπνο αφου η μυτη ηταν μπουκωμενη και βρηκα ευκαιρια τοτε και ειπα οτι την πηρε ενα αλλο παιδακι που ηταν μωρο και τη χρειαζοταν και απο τοτε δεν την ξαναζητησε.Πιστευω οτι το κρυολογημα επαιξε καποιο ρολο...καποια στιγμη συναντησε το παιδακι και το ρωτησε γιατι του πηρε την πιπιλα:lol:αλλα τιποτα αλλο περα απο αυτο...η μικρη μου κορη(3 μηνων) που θηλαζει αποκλειστικα δεν τη θελει καθολου,τη σιχαινεται.

Διαφημίσεις

Ο γιός μου έκοψε την πιπίλα πριν 15 μέρες και είναι 23 μηνών. Κάποιο βράδυ την ξέχασα στο σπίτι της μάνας μου(μένει στο κάτω όροφο) και επειδή βαριόμουν να πάω να την φέρω του είπα ότι την πήρε το σκυλί μας και την πήγε βόλτα. Γκρίνιαξε λίγο και από τότε την μνημονεύει όλο και πιο αραιά. Του λέω κάθε φορά την ίδια ιστορία για το σκυλί και αυτό ήταν...αν το ήξερα ότι θα ήταν τόσο εύκολο θα την έκοβα νωρίτερα. Πάντως η παιδίατρος μας είχε πει ότι, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, η γκρίνια για την απώλεια της πιπίλας κρατάει το πολύ 5 μέρες. Και φυσικά όχι πισωγυρίσματα. Καλά κουράγια στους εκπαιδευτές και τους εκαπιδευόμενους!!!!!

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

• 1 χρόνο μετά...

Η Μαμα μου έκοψε απο δυο παιδια και ενα εγγόνι την πιπιλα με τον εξής τροπο. Με ενα ψαλίδι την έκοψε σταυρωτα με αποτελεσμα οταν την ρουφουσαμε αυτη άνοιγε σαν τριαντάφυλλο και μας προκαλούσε αηδία. Μου ειπε πως ηταν υπόθεση δυο ημερών το κόψιμο της. Εγω παλεύω να μάθω τον δικο μου να παίρνει πιπιλα γιατι εχει αρχίσει ν αγαπάει το δάχτυλο του και δεν το θέλω.. Αν μπορει να βοηθήσει κανεις θα χαρώ πολυ να ακούσω συμβουλή!

Κι εγω εκοψα την πιπιλα, οχι σταυρωτα, αλλα την ακρη της. Πιπιλα τελος.

Ποσο ειναι ο μικρουλης σου;

Η δικη μου οταν ξεκινησε να το κανει ηταν ενα μηνων και της εβαλα γαντια στα χερακια.

Η καημενη ηταν κατακαλοκαιρο με γαντια.

Συντομα προτιμησε την πιπιλα απο τα γαντια

Πεπερ γεια σου! Ο μικρός μου ειναι σχεδον τέσσεραμιση μηνων. Καλη η ιδέα σοφ αλλα δεν ξέρω αν δεχτεί τα γαντακια γιατι ειναι στη φάση που πιάνει τα πάντα και ανακαλύπτει! Ασε που βάζει και ολη τη σαλιαριστρα στο στόμα καο δεν πτοείται! Δεν εχει να κανει με διντακια τον είδε ο γιατρός... Θα κανω μια προσπάθεια!!! Σε ευχαριστω πολυ!

εμένα πάντως η κόρη μου, ακόμη και χιλιοκομένη τη θέλει την πιπίλα και δεν την αποχωρίζεται. μόνο στο σχολείο δεν τη βάζει. μόλις γυρίσει στο σπίτι την ψάχνει σαν ναρκομανής...

• 2 months later...

τελικά την κόψαμε την πιπίλα πανεύκολα...προχθές!!

ενώ από τα Χριστούγενννα (2.5 ετών) δεν την έβαζε καθόλου στο σχολείο (παρά μόνο στο σπίτι και κυρίως όταν γκρίνιαζε και στον ύπνο), ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου και η πιπίλα άφαντη. πού στο καλό την έχασε? κοίταξα παντού, κάτω από το κρεββάτι, σήκωσα το στρώμα....άφαντη.

έτσι τη είπα ότι ήρθε η νεράιδα της πιπίλας και την πήρε για να την πάει σε μωράκι που τη χρειάζεται γιατί εμείς μεγαλώσαμε και δεν πρέπει πια να έχουμε πιπίλα.

από καιρό της έλεγα, βέβαια, ότι θα στραβώσουν τα δόντια της, ότι είναι πια μεγάλη κλπ.

ε, αυτό ήταν. τη ζήτησε 2-3 φορές εκείνη τη μέρα, εγώ επανέλαβα το παραμύθι και τέλος. ουτε γκρίνια στον ύπνο, ούτε τίποτα....ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!!!

τελικά την κόψαμε την πιπίλα πανεύκολα...προχθές!!

ενώ από τα Χριστούγενννα (2.5 ετών) δεν την έβαζε καθόλου στο σχολείο (παρά μόνο στο σπίτι και κυρίως όταν γκρίνιαζε και στον ύπνο), ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου και η πιπίλα άφαντη. πού στο καλό την έχασε? κοίταξα παντού, κάτω από το κρεββάτι, σήκωσα το στρώμα....άφαντη.

έτσι τη είπα ότι ήρθε η νεράιδα της πιπίλας και την πήρε για να την πάει σε μωράκι που τη χρειάζεται γιατί εμείς μεγαλώσαμε και δεν πρέπει πια να έχουμε πιπίλα.

από καιρό της έλεγα, βέβαια, ότι θα στραβώσουν τα δόντια της, ότι είναι πια μεγάλη κλπ.

ε, αυτό ήταν. τη ζήτησε 2-3 φορές εκείνη τη μέρα, εγώ επανέλαβα το παραμύθι και τέλος. ουτε γκρίνια στον ύπνο, ούτε τίποτα....ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!!!

Τελεια Sophia!! Συνηθως οταν έρχεται η νεράιδα να πάρει κατι αφήνει και κανά χρηματικό πόσο στο μαξιλαράκι η άντε κανά σοκολατάκι ετςι για να της μείνει η γλυκά της μικρής !! Βοηθάει και οταν η ίδια νεράιδα έρχεται για τα δοντακια πιο μετα!!! :-)

αχ αυτές οι νεράιδες!!! Κι εμάς η νεράιδα την πήρε την πιπίλα όταν ήταν περίπου 2,5 ετών και άφησε ένα μικρό δωράκι! Η αλήθεια όμως είναι οτι και πάλι δυσκολεύτηκε το παιδάκι μου... κάθε βράδυ ξάπλωνε και έκανε πάρα πολύ ώρα να την πάρει ο ύπνος, αλλά την πιπίλα δεν τη ζητούσε αφού ένιωθε μεγάλη πια! Την είχα προετοιμάσει οτι είναι μεγάλη πια και οτι μια μέρα θα έρθει η νεράιδα να πάρει την πιπίλα και να της αφήσει ένα δωράκι στο μαξιλάρι της. Όσο για το δώρο δε σας λέω τι φανταζόταν(ήταν σίγουρη οτι το πατίνι θα χωράει κάτω απο το μαξιλάρι) αλλά ευτυχώς συμβιβάστηκε με κάτι μικρό.

αχ, κορίτσια..... αυτή τη νεράιδα και τα δώρα της τα μνημόνευα μήνες τώρα, αλλά η απάντηση της μικρής ήταν "όχι, δε θα έρθει!!!" "αν έρθει θα της δώσω μια μπουνιά και μια κλωτσιά και δε θα πάρει την πιπίλα" "ο μπαμπάς μου δε θα την αφήσει να μου την πάρει" κι άλλα χαριτωμένα.

φανταστείτε ότι είχα εγκαταλείψει κάθε ελπίδα κι έλεγα τώρα στις διακοπές να της πω ότι την ξεχάσαμε στο πλοίο, ώστε να έχω την γκρίνια της στις διακοπές, τις μέρες που δε θα έχουμε πρωινό ξύπνημα και βραδυνή ταλαιπωρία.

σήμερα της είπα να πει στη δασκάλα της ότι ήρθε επιτέλους η νεράιδα και μας πήρε την πιπίλα. ξέρετε τί απάντησε? "όχι, όχι η δασκάλα δεν ξέρει ότι έχω ακόμη πιπίλα". βρε τη σουπιά....:-)

αχ, κορίτσια..... αυτή τη νεράιδα και τα δώρα της τα μνημόνευα μήνες τώρα, αλλά η απάντηση της μικρής ήταν "όχι, δε θα έρθει!!!" "αν έρθει θα της δώσω μια μπουνιά και μια κλωτσιά και δε θα πάρει την πιπίλα" "ο μπαμπάς μου δε θα την αφήσει να μου την πάρει" κι άλλα χαριτωμένα.

φανταστείτε ότι είχα εγκαταλείψει κάθε ελπίδα κι έλεγα τώρα στις διακοπές να της πω ότι την ξεχάσαμε στο πλοίο, ώστε να έχω την γκρίνια της στις διακοπές, τις μέρες που δε θα έχουμε πρωινό ξύπνημα και βραδυνή ταλαιπωρία.

σήμερα της είπα να πει στη δασκάλα της ότι ήρθε επιτέλους η νεράιδα και μας πήρε την πιπίλα. ξέρετε τί απάντησε? "όχι, όχι η δασκάλα δεν ξέρει ότι έχω ακόμη πιπίλα". βρε τη σουπιά....:-)

πωπω!!!! ώρες ώρες δεν τα πιάνεις απο πουθενά:-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...