Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωμήτριος κύηση

HAPPYELEN

Recommended Posts

Η περίπτωση σου MARIAEVA πρέπει να είναι απο τις πιο σπανιες στα ιατρικα χρονικά!!!

Πάντως είχε αίσιο τέλος αν όπως και να το κάνουμε στην εξωμήτρια κύηση χάνεται ένα μωρό.

Στη δικιά μου περίπτωση αν και δεν το προγραμματίζαμε ούτε το περιμέναμε, εγώ στενοχωρήθηκα που χάθηκε έτσι μια ψυχούλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 507
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!!Η δικη μου ιστορια εχει ως εξης

Στις 2/12/2006 και μετα απο μια καλη εγκυμοσυνη 36 εβδομαδων ερχεται στον κοσμο ο μικρος μου αγγελος!!!Τον Νοεμβριο του 2008 και εχοντας δυο αρνητικα test κυησεως μαζι με 5 ημερες καφε υγρα αντι για κανονικη περιοδο ανακαλυπτω τελικα μεσω χοριακης η οποια σχετικα διπλασιαζοταν(εφτασε μεχρι και 9.000μον) oτι εχω εξωμητρια κυηση στο μεσο της αριστερης σαλπιγγας με εμβρυο που μεγαλωνε φυσιολογικα(ακουσαμε καρδουλα).Τελικα αφαιρεθηκε λαπαροσκοπικα το κυημα και η αριστερη σαλπιγγα(εμεινε 1 εκατοστο).Τον Φεβρουαριο του 2009 κανω σαλπιγγογραφια η οποια δειχνει την δεξια σαλπιγγα βατη και τον Μαρτιο μετα απο υπερηχο ο οποιος εδειξε ωορρηξια αριστερα (απο την μερια που δεν ειχα σαλπιγγα)εχω το οκ απο τον γιατρο μου να ξεκινησω προσπαθειες.Τον Μαϊο μπαινω επειγοντως χειρουργειο λογω ρηξης εξωμητριας κυησης αριστερα!!!!Εμεινα εγκυος απο την μερια που δεν ειχα σαλπιγγα και στο διαστημα που μεσολαβησε απο τον τελευταιο υπερηχο τον Μαρτιο ειχα κανονικα περιοδο και αρνητικο τεστ κυησεως!!!!!Μπηκα χειρουργειο με χοριακη 15000 και αιμορραγια μεχρι τους πνευμονες!!!κανενας απο τους γιατρους δεν μπορει να μου εξηγησει πως εγινε αυτο!!!Εγω παντως δεν το βαζω κατω!!Θα προσπαθησω και για δευτερο μακαρι και για τριτο.Καταλαβαινω τον πονο σας και την αγωνια γιατι τα εχω ζησει και εγω!!Να ειστε παντα δυνατες και ολα θα γινουν!!!Φιλικα,

Ελπιδα

user_offline.gifquote.gif

Elpida74 απίστευτο !!!!να ρωτήσω κάτι;μπορείς να μείνεις έγκυος από τηνμεριά που δεν έχεις σάλπιγγα και να πάει το έμβρυο στην μήτρα;

εγώ είχα εξωμήτριο δεξιά αλλά ευτυχώς δεν έκανα αφαίρεση σάλπιγγας...ο γιατρός δεν μπόρεσε να δει τπτ στον υπέρηχο και έτσι καθε 3 μέρες ελέγχαμετην χοριακή μέχρι να μηδενίσει...σε 2 μήνες θα κάνω σαλπιγγογραφία και βλέπουμε...ελπίζω όλες να μην ξαναέχουμε τέτοιαεμπειρία γιατί η ρήξη είναι επείγουσα κατάσταση...

g598zf3jh69s483c.png

Καλημέρα σας! Ε'ιναι η πρώτη φορά που γράφω αν και σας παρακολουθώ από τον Ιανουάριο. Στις 1 ιανουρίου 2010 γέννησα με φυσιολογικό τοκετο το μωρό μας το οποίο ήταν στον 5ο μήνα και δεν έζησε.Η αιτία? Άπλά σπάσανε τα νερά!Το Μάρτιο ξαναμένω έγγυος και είναι εξωμήτριο, βέβαια χωρίς ρήξη. Ακόμα έχω αιμορραγία και περιμένω να φύγει μόνο του. Σε μια εβδομάδα που το μαθαίνουμε ξαναπάω στο γιατρό και μου βρίσκει κύστη από την άλλη πλευρά!Πάλι φάρμακα. Δεν σας γράφω γιατί δεν είμαι καλά! Σας γράφω γιατί είμαι πολύ καλά!Και το εννοώ.Οχι οτι ήμουν πριν καλά. Ένα μάτσο χάλια ήμουν.Αλλά είπα....ότι στο τέλος εγώ θα κάνω παιδιά, όσο έχω μήτρα εγώ θα το παλεύω. Χωρίς να έχω εμμονή, γιατί προς το παρόν νομίζω ότι κουράστηκα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει πάθει εξωμήτριο χωρίς ρήξη και η σάλπιγγά της δεν έπαθε βλάβη. Σας ευχαριστώ για τις ατέλειωτες μέρες συντροφιάς.

Να είσαι πάντα καλά κοπελα μου. Μπράβο σου που έχεις τόση δύναμη. Βέβαια και θα καταφέρεις να κάνεις παιδάκι. Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Εχω κάνει εξωμήτριο αλλά εγώ έχασα τη σάλπιγγα γιατί έκανε ρήξη. Οπότε δεν μπορώ να σου απαν΄τησω. Να είσαι καλά.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Διαφημίσεις

Διαβάζω τις ιστορίες σας και μοιάζουν τελικά όλες!!!Κι εγώ που νόμιζα ότι ημουν η μόνη που είχα ψευτική περίοδο! Εγώ λοιπόν κορίτσια είχα τελευταία περίοδο 14 μαιου του 2009. Τον επόμενο μήνα είχα καθυστέρηση 5 μέρες αλλά δεν έκανα τεστ εγκυμοσύνης για να μην απογοητευτώ. Τελικά στις 19 Ιουνία "αδιαθέτησα" κανονικά. 29 Ιουνίου είχα κάτι πονάκια αριστερα στο νεφρό, οπότε σκέφτηκα να κάνω υπέρηχο. Η γιατρός μου είπε να κάνω χοριακή. " μα δεν είμαι έγκυος" της είπα " πριν από λίγες μέρες αδιαθε'τησα και μάλιστα ξαναξεκίνησα προσπάθειες για παιδί". Να μην τα πολυλογώ, όταν πήρα τη χοριακή έπαθα πλάκα. 960 μονάδες! Παίρνω τη γιατρό, μου λέει ότι μάλλον είναι εξωμήτριο, κάνουμε υπέρηχο, μωρό πουθενά, πάιρνω την επόμενη χοριακή ήταν 1660.Ε, πλέον η γιατρός σιγουρεύτηκε αλλά και πάλι δεν φαινόταν. Μου σύστησε να περάσει το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα να ξανακάνω υπέρηχο. Το Σάββατο μπήκα με πόνους στο νοσοκομείο. Μου έκαναν εξετάσεις, κοιτάζονταν μεταξύ τους, έλεγαν μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι. Λιποθύμησα, με έβαλαν χειρουργείο, ξύπνησα με μία σαλπιγγα. Πέρασαν 10 μήνες. Ακόμα κάθε φορά που έχω περίοδο αναρωτιέμαι αν είναι πραγματική περίοδος. Τους πρώτους μήνες έκανα τεστ εγκυμοσύνης ενω είχα περίοδο! Στη συνέχεια ο γιατρός μου είπε πως αν δεν έχω καθυστέρηση και μου έρχεται κανονικά , να μην ανησυχώ. Σας εύχομαι κοριτσάκια μου, που όλες ζήσατε αυτή την απάισια εμπειρία να αποκτήσετε σύντομα παιδάκια.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Σας ευχαριστώ πολύ.Margi μου εγώ έχω αιμορραγία εδώ και ενάμιση μήνα. Βέβαια όπως λέει ο γιατρός καλύτερα η αιμορραγία παρά μια σάλπιγγα λιγότερη. Αν και δεν ξέρω τι ζημία έχει πάθει. Τις ιστορίες μας τις φτιάχνουμε μοναδικές εμείς οι ίδιες στο μυαλό μας.Θα χάσουν την αξία τους μόνο όταν εμείς τις κάνουμε να μοιάζουν με συνηθισμένες.Και πιστέψτε με αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε!!!

Την δική μου ιστορία την έχω ξαναπεί... Έχω ένα αρκετά βεβαρυμένο γυναικολογικό ιστορικό... Στο ενεργητικό μου μετράω μια απόξεση πολύποδα στο ενδομήτριο και μία διερευνητική λαπαροσκόπηση που εντόπισε το πρόβλημα ενδομητρίωσης που με ταλαιπωρούσε στην αριστερή μου σάλπιγγα. Ο γιατρος μου καθάρισε την αριστερή σάλπιγγα απο τις εστίες και έκανε και το τεστ διαβατότητας στην δεξια η οποία ήταν οκ. Θεραπεία με ενέσεις Avercap για 6μήνες και ξανα προσπάθειες για μωρό...Πέρασαν 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών όταν πια εγκατέλειψα την ιδέα της μητρότητας, βλέπετε ούτε τα οικονομικά μας ούτε η ψυχολογία μας σαν ζευγάρι θα αντεχε την διαδικασία της εξωσωματικής... Τότε ήταν που η Παναγία μας έστειλε το δώρο της απο το πουθενά και με ένα μήνα με ελάχιστες επαφές ούτε κάν σε "καλές μέρες" ήρθε το πολυπόθητο... Είχα μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρις προβλήματα και καμία ενόχληση ούτε κάν ναυτίες.. Στο τέλος μας τα χάλασε η μικρή αποφάσισε να βγεί νωρίς στην 33 εβδομάδα....Ευτυχώς ολα πήγαν καλά με την μικρή μας. Μετα απο 10 μήνες απο την γέννα στην χαλαρώτητα των διακοπών μας ξέφυγε μια ελεύθερη επαφή... Τον επόμενο μήνα με τις πρώτες μέρες καθυστέρησης έκανα το τέστ και βγήκε θετικό... Τα παιξα.. λεω κάποιος μας κάνει πλάκα τόσσα χρόνια προσπαθείων που είχαν αποβεί άκαρπα και τώρα με ένα μωρο στα χέρια και με μια ελευθερη επαφη εγκυμοσύνη? Δεν σας κρύβω οτι δεν το χάρηκα και δεν το πανηγύρισα όπως ο άντρας μου που έλεγε.."μην κάνεις έτσι βρε χαζή καλύτερα ειναι έτσι θα μεγαλώσουν και τα δυο μαζί..." τελικά τιμωρήθηκα για τα συναισθήματά μου αυτά στις 6 εβδομάδες εγκυμοσύνης με πιάνουν φοβεροί πόνοι σαν μαχαιρώματα χαμηλά αριστερά παίρνω τον γιατρό μου τηλέφωνο με συμβουλεύει να ξαπλώσω και να ξαναμιλήσουμε, κάποια στιγμή αργότερα είδα και αίμα οι πόνοι αμείωτοι. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνομαι να ετοιμαστώ για το Μητέρα που με περίμενε ο γιατρός μου σίγουρη οτι μάλλον το έχω χάσει, δεν πονούσα όσο το προηγούμενο βράδυ και το αίμα είχε γίνει απο έντονο είχε γίνει καφέ.. Στο Μητέρα ο γιατρός μου συστηνει να κάνουμε πρώτα μια χοριακή να δούμε μήπως τελικά έχω αποβάλλει, η χοριακή έδειξε μονάδες εγκυμοσύνης ελαφρώς ανεβασμένες απο της προηγούμενης μέρας την χοριακή. Με κοιτάει ο γιατρός μου και μου λέει πως αισθάνεσαι πονάς? βλεπετε ήταν παραμονή 15αυγουστου και είχε μια ανησυχία ο γιατρός μου γιατι ετοιμαζόταν να φύγει 3μερο. Του λέω δεν πονάω οπως χθές αλλα αισθάνομαι την κοιλία μου περίεργη και αμα την πιεζω με πονά απο το στομάχι και κάτω... Οκ μου λέει παμε για υπέρηχο το έμβρυο δεν θα το δούμε αλλα θέλω να αποκλεισω το εξωμήτριο. Δεν καταφέραμε να το αποκλεισουμε το εξωμήτριο.. Είχα ρήξη της αριστερής μου σάλπιγγας με εσωτερική αιμοραγία βγήκα απο το χειρουργείο με αιματοκρίτη 27. Πόρισμα... πιθανότατα να επεστρεψε η ενδομητρίωση και να μου βούλωσε την σάλπιγγα με αποτέλεσμα το εξωμήτριο.. Ξάνα έκανα θεραπεια και τώρα ειμαι σε αναμονή να επανέλθω στα φυσιολογικά μου έχω 2 μήνες απο την τελευταία ένεση και περιμένω να μου ξανα έρθει περίοδος. Είμαι σχεδόν 35 και θα θελα να χαρίσω ένα αδερφάκι στο παιδί μου, φοβάμαι όμως μην μου ξανατύχει...

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!

Κορίτσια θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και όποια μπορεί θα παρακαλούσα να μου απαντήσει. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έπαθε εξωμήτριο χωρίς ρήξη και να την άφησε ο γιατρός να καθαρίσει από μόνη της; Αν ναι, πόσο καιρό είχε αιμορραγία; Έχω αρχίσει και ανησυχώ. Έχω πάνω από 1 μήνα αιμορραγία και εδώ και 2 βδομάδες μου έχει δώσει και σίδηρο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Αννα θα σου περιγράψω τη δική μου περίπτωση μήπως και σε βοηθήσω λίγο, έπαθα εξωμήτριο χωρίς ρήξη, μου χορήγησε ο γιατρός μία δόση μεθοτρεξάτης και παρακολουθούσαμε τη χοριακή μέχρι να πέσει. Είχα ίχνη αίματος για περίπου ένα μήνα και ενδιάμεσα για 4 ημέρες αιμορραγία όπως την περίοδο. Ο γιατρός σου τι λέει για την αιμορραγία; Μέτρησες την χοριακή να δεις που βρίσκετε;

Μακάρι γρήγορα να τελειώσει και η δική σου ταλαιπωρία!

Ήρα μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μου λέειότι είναι καλύτερο να έχω και δύο μήνες αιμορραγία, παρά μια σαλπιγγα λιγότερη.Βέβαια την τελευταία εβδομάδα έχει αυξηθεί γι΄αυτό και ανησυχώ. Μετά από το συμβάν ο γιατρός σου συνέστησε σαλπιγγογραφία; Εγώ είχα κάνει πριν από αυτό και είχε βγεί πεντακάθαρη. Τώρα μου λέει να μην ξανακάνω!

Αννα είναι καλό που η χοριακή πέφτει.

Κι εγώ είχα κάνει σαλπιγγογραφία και ήτανε πολύ καλή επίσης είχα κάνει και υστεροσκόπηση.

Επειδή προσπαθώ με εξωσωματική η λειτουργικότητα της σάλπιγγας δε με ενδιαφέρει αλλά αν έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις, μπορεί να μου συμβεί πάλι εξωμήτριο και για αυτό πριν την επόμενη προσπάθεια σίγουρα θα εξετάσουμε τις σάλπιγγες και ίσως και τη μήτρα. Προς το παρόν κάνω υπομονή να περάσει ο καιρός γιατί λόγω του φαρμάκου που πήρα δε μπορω να συνεχίσω νωρίτερα από το τρίμηνο. Μόλις έχω και την πρώτη περίοδο ένα μήνα μετά το μηδενισμό της χοριακής.

Διαφημίσεις

Κορίτσια! Νέα έκανα πάλι χοριακή σήμερα και από 133 που ήταν την προηγούμενη τετάρτη σήμερα είναι 36! Ο αιματοκρίτης μου μετά από τόση αιμορραγία είναι 39! Άψογο! Είμαι ενθουσιασμένη! Βέβαια το βράδυ θα πάω να δω αν μειώθηκε και η κύστη. Ευχομαι και αυτό να είναι καλό! Στείλτε μου την θετική σας σκέψη, σας παρακαλώ θα την χρειαστώ.

Άννα μου μακάρι κοριτσάκι μου να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία σου και να αρχίσεις από την αρχή δυνατά τις προσπάθειες για το μπεμπάκι σου.. Η χοριακή σου κατεβαίνει πολύ σωστά και σύντομα ο οργανισμός σου θα επανέλθει..

Όλες μαζί θα γίνουμε μανούλες πολύ σύντομα, είμαι σίγουρη!

Domnina μου καλημέρα. Εξαφανίστηκε και η κύστη μου και όταν μηδενιστεί στο τέλος της άλλης εβδομάδας η χοριακή αρχίζω κικλακουρ για να στροσω τον κύκλο μου και μετά ξεκινάμε! Κοριτσάκι μου παρακολουθώ την ιστορία σου από τότε που πρωτοέμεινες έγγυος. Εγώ το πρώτο μου μωράκι το γέννησα την πρωτοχρονιά αλλά πέθανε. Προσπαθούσαμε πάνω από 3 χρόνια. και τώρα ξαναέμεινα κατευθείαν έγγυος αλλά άτυχη πάλι. Ξέρεις όμως κάτι? Δεν το βάζω κάτω! Έχω πισμώσει! Του χρόνου θα κρατάω στα χέρια μου το μέλλον μου-το μωρό μας!!!

καλησπέρα...πρώτη φορά γράφω εδώ ...όσο διαβάζω τόσο μπερδεύομαι. Εκανα εξωσωματική και το βράδυ πριν πάω για χοριακή την Παρασκευή είδα λίγο καφέ .... πήγα το πρωί απογοητευμένη και τελικά η χοριακή ήταν 22 ...δύσκολο μου είπε ο γιατρός και μου είπε να επαναλάβω τη χοριακή σήμερα....Εντωμεταξύ συνέχισαν οι καφέ εκκρίσεις και από την Κυριακή το μεσημέρι είχα αίμα. Θεώρησα ότι ήρθε περίοδος και σήμερα το πρωί πήγα για τη χοριακή χωρίς καμία ελπίδα, σίγουρη ότι θα είναι 0. Με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι είναι 147 κάτι που δείχνει ότι αυξάνεται. Μου είπαν συγκρατημένη αισιοδοξία και ότι υπάρχει πιθανότητα εξωμητριου κύησης. Θα ξαναπάω την Τετάρτη... τι έγινε στη δική σου περίπτωση....... κοντευω να τρελαθώ.

Αννούλα κοριτσάκι μου όσο πεισμώνεις εσύ άλλο τόσο πεισμώνω κι εγώ.. Θα γίνουμε μανούλες του 2011, αρχή θα'ναι, μέση θα'ναι, τέλος θα'ναι δεν με νοιάζει, φτάνει να γίνουμε..

Κατέκους η χοριακή σου από την Παρασκευή μέχρι σήμερα αυξάνεται φυσιολογικά και με αυτή την αύξηση δεν είναι εξωμήτριο.. Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο, είμαι σίγουρη ότι θα σου πει ξεκούραση και θα σου δώσει και κάποια φαρμακευτική αγωγή.. Ξεκούραση, όχι άγχος, όχι στενοχώρια και επανάληψη χοριακής σε δύο μέρες..

καλησπέρα...πρώτη φορά γράφω εδώ ...όσο διαβάζω τόσο μπερδεύομαι. Εκανα εξωσωματική και το βράδυ πριν πάω για χοριακή την Παρασκευή είδα λίγο καφέ .... πήγα το πρωί απογοητευμένη και τελικά η χοριακή ήταν 22 ...δύσκολο μου είπε ο γιατρός και μου είπε να επαναλάβω τη χοριακή σήμερα....Εντωμεταξύ συνέχισαν οι καφέ εκκρίσεις και από την Κυριακή το μεσημέρι είχα αίμα. Θεώρησα ότι ήρθε περίοδος και σήμερα το πρωί πήγα για τη χοριακή χωρίς καμία ελπίδα, σίγουρη ότι θα είναι 0. Με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι είναι 147 κάτι που δείχνει ότι αυξάνεται. Μου είπαν συγκρατημένη αισιοδοξία και ότι υπάρχει πιθανότητα εξωμητριου κύησης. Θα ξαναπάω την Τετάρτη... τι έγινε στη δική σου περίπτωση....... κοντευω να τρελαθώ.

Katekous καταλαβαίνω ότι περνάς στιγμές μεγάλης αγωνίας, μακάρι να μην είναι εξωμήτριος κύηση.

Κι εγώ είχα ροζ εκκρίσεις και αίμα και κανονική αύξηση της χοριακής. Σε μία εβδομάδα η χοριακή έπεσε και η αιμορραγία αυξήθηκε, θεωρήσαμε ότι γίνετε αποβολή σε άλλη μία εβδομάδα η χοριακή ανέβηκε, ήταν τελικά εξωμήτριο.

Σε αυτή τη φάση που είσαι και ο υπέρηχος δεν δείχνει τίποτα μόνο με τη χοριακή μπορείς να το παρακολουθείς.

Και πάλι εύχομαι να μην είναι έτσι!

καλησπερα..την προηγουμενη δευτερα εκανα την πρωτη χοριακη μου μετα απο σπερματεχγυση και ηταν 195 και με κανονικο αιμα περιοδου, την τεταρτη εκανα την δευτερη αλλα σε αλλο κεντρο και ηταν 139, την επομενη μερα ξαναεκανα στο πρωτο κεντρο και ηταν 189,μετα απο 2 μερες πηγε 209 και σημερα μετα παλι απο 2 μερες πηγε 207...οπως μου ειπε και ο γιατρος κατα πασα πιθανοτητα παμε για εξωμητριο, αλλα θα ξανακανω και μετα απο 3 μερες παλι χοριακη να σιγουρευτουμε οτι πεφτει..απλα φοβαμαι το πως θα φυγει απο μεσα μου εαν δεν ειναι ενταξει..μου ειπαν οτι η θα μου κανουν μια ενεση,αλλα θα μπορω μετα απο 6 μηνες ξανα προσπαθεια, η με λαπαροσκοπηση οπου θα μπορω αμεσως να προσπαθησω..αλλα δεν θελω να κανω λαπαροσκοπηση , εκανα περσι για ενδομητριωση και ηταν ασχημη εμπειρια για μενα...εχει καμια σας παρομοια εμπειρια με ολο το παραπανω? πιστευετε οτι μπορει η χοριακη την πεμπτη να κανει αλμα? ή το εχω χασει 100% το θεμα? σας ευχαριστω...

Αννούλα κοριτσάκι μου όσο πεισμώνεις εσύ άλλο τόσο πεισμώνω κι εγώ.. Θα γίνουμε μανούλες του 2011, αρχή θα'ναι, μέση θα'ναι, τέλος θα'ναι δεν με νοιάζει, φτάνει να γίνουμε..

Κατέκους η χοριακή σου από την Παρασκευή μέχρι σήμερα αυξάνεται φυσιολογικά και με αυτή την αύξηση δεν είναι εξωμήτριο.. Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο, είμαι σίγουρη ότι θα σου πει ξεκούραση και θα σου δώσει και κάποια φαρμακευτική αγωγή.. Ξεκούραση, όχι άγχος, όχι στενοχώρια και επανάληψη χοριακής σε δύο μέρες..

domnina σ' ευχαριστώ για την απάντηση ...προσπαθώ να μη στεναχωριέμαι αλλά δεν είναι κι ευκολο ...όλες εδώ το ξέρουμε καλά μάλλον. Το Δεκέμβριο έκανα την 1η εξωσ. και παλινδρόμησε μια μέρα πριν πάω για τον πρώτο υπέρηχο ακόμα δεν μπορώ να το ξεχάσω .....τη μεγάλη χαρά και μετά.....και τώρα πάλι τα ίδια σκέφτηκα. Και τώρα άλλο μαρτύριο είναι ή δεν είναι. Μίλησα με το γιατρό μου το πρωί και με την αιματολόγο που με παρακολουθεί και μου είπε να μειώσω λίγο το clexane (κάνω 2 ενέσεις την ημέρα λόγω της πρώτης παλλίνδρομης) και να παίρνω όλα τα υπόλοιπα φάρμακα κανονικά. Αναμονή πάλι ......αναμονή αναμονή....σκέφτομαι τα χειρότερα φοβάμαι τόσο πολύ να σκεφτώ θετικά.....και πάλι σ' ευχαριστώ και εσένα ΗΡΑ2.

Katekous καταλαβαίνω ότι περνάς στιγμές μεγάλης αγωνίας, μακάρι να μην είναι εξωμήτριος κύηση.

Κι εγώ είχα ροζ εκκρίσεις και αίμα και κανονική αύξηση της χοριακής. Σε μία εβδομάδα η χοριακή έπεσε και η αιμορραγία αυξήθηκε, θεωρήσαμε ότι γίνετε αποβολή σε άλλη μία εβδομάδα η χοριακή ανέβηκε, ήταν τελικά εξωμήτριο.

Σε αυτή τη φάση που είσαι και ο υπέρηχος δεν δείχνει τίποτα μόνο με τη χοριακή μπορείς να το παρακολουθείς.

Και πάλι εύχομαι να μην είναι έτσι!

ΗΡΑ2 πως αντιμετωπίσατε το εξωμήτριο...χειρουργικά ή με φάρμακα ???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...