Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωμήτριος κύηση

HAPPYELEN

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!! Χαιρομαι που μιλαμε, εστω και μεσω διαδικτυου. Βaby, οχι, δεν πηρα κανενα φαρμακο, ουτε για προκληση ωορηξιας, ουτε για κατι αλλο. Το χαπι μου ηταν η επιθυμια μου και μονο. Και ειχα 4 εγκυμοσυνες με μια σαλπιγγα ( 1 κορη και 3 αγορια στη σειρα!). Μακαρι να ερθει και τεταρτη... :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 507
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη αλλα δεν μπορω παντα.Μα να τυχουν ολα σε μενα(πριν το εξωμητριο ειχα μια παλινδρομη στην 8 εβδομαδα) και η αριστερη σαλπιγγα ειναι πιο στενη σε καποιο σημειο λογο συμφυσεων. :evil:

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Διαφημίσεις

Μη νομίζεις και οι αποβολές δημιουργούν προβληματάκια τέτοια.Όταν μείνεις έγκυος πρέπει αμέσως να κάνεις υπέρηχο.Αν σε ησυχάζει αυτό να σου πω ότι γνωστή μου μετά από εξωμήτριο, έμεινε με μία σάλπιγγα κι αυτή με συμφύσεις και έμεινε έγκυος κανονικά και εκανε κοριτσάκι.Όλα γίνονται.Λίγη τύχη χρειάζεται!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Η δική μου εμπειρία δεν είναι κ τόσο καλή...Μετά το πρώτο εξωμήτριο που το πρόλαβα λίγοπριν τη ρήξη,είχα πάθει φοβία..Δεν ήθελα να προσπαθήσω..Γιαμένα ήταν μια τραυματική εμπειρία..Τρία χρόνια και πολλές εξετάσεις μετα,αποφάσισα να προσπαθήσω.Φυσικά είχα κάνει και σαλπιγγογραφία,είχα πάρει γνώμες...διαφορετικών γιατρών..Δεν το άφησα καθόλου στην τύχη..

Οι γιατροί λαμβάνοντας υπόψιν τη σαλπιγγογραφία,ήταν πολύ θετικοί στο να προσπαθήσω τουλάχιστον για έναν χρόνο..και μετά ..βλέπουμε..

6μήνες μετά την έναρξη των προσπαθειών...έμεινα έγκυος!Στον υπέρηχο όμως δεν φάνηκε τίποτα...Ξέρετε τι σημαινε αυτό...Δεύτερο εξωμήτριο..τελικά έχασα και τη δεύτερη΄σάλπιγγα..

Δεν το βάζω κάτω όμως..Έχω μεγάλη ελπίδα και πίστη..Η εξωσωματική είναι τοεπόμενο βήμα για μένα...Ακόμα ψάχνω και ερευνώ τα κέντρα..όμως έχω πίστη παρ' όλα όσα πέρασα.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που θέλουν να μείνουν έγκυες να πάρουν σύντομα το μωράκιτους αγκαλιά!!

Κοριτσάκι μου,πραγματικά σου εύχομαι καλή δύναμη και σύντομα να έχεις στην αγκαλίτσα σου τω μωράκι ή τα μωράκια σου!!!Ήθελα να σε ρωτήσω:Σου είχαν πει ότι η άλλη σάλπιγγα ήταν διαβατή και δεν είχε συμφύσεις;Δηλαδή όταν έκανες τη λαπαροσκόπηση ήταν σε καλή κατάσταση;Μου κάνει τρομερή εντύπωση,γιατί είσαι από τις λίγες άτυχες περιπτώσεις που παθαίνουν δεύτερη φορά εξωμήτριο...Θα ήταν πολύ βοηθητικό να μας εξηγήσεις...Πολλά φιλιά

Θέλω να σου πω Εύη και στα υπόλοιπα κορίτσια να μην το βάζουν κάτω παρ'όλο που είναι με μία σάλπιγγα.Αυτό που συνέβη σε εμένα είναι πολύ σπάνιο και δεν συμβαίνει συχνά.Γιαυτό προχωρήστε με τη βοήθεια του Θεούν και με όδηγό την πίστη σας και την ελπίδα και πάντα μια καλή επιστημονική καθοδήγηση από έναν γιατρό που είναι ΚΑΙ Άνθρωπος με Άλφα κεφαλαίο!

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑ ΣΟΥΒΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑΣ ΚΥΗΣΗΣ? ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ?

ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΓΧΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

GUryp2.png

Διαφημίσεις

Stav καλύτερα να σε δει ο γιατρός σου αλλά πώς ξέρεις ότι ο πόνος είναι από τη σάλπιγγα??Μήπως είσαι αγχωμένη και το νομίζεις?Εξ άλλου η εξωμήτριος κύηση δε νομίζω ότι είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.Ελπίζω να πάνε όλα καλά..

• 2 months later...

Κορίτσια σας παρακαλώ βοηθήστε με!

Οι χοριακή μου ανεβαίναι.Εκανα δυο υπέρηχουσ σε διαφορετικά μέρη και δεν έχουν σαφή εικόνα.Κάτι βλέπουν αλλά τίποτα σίγουρα. Ο ένας μου μίλησε για πιθανή ωοαγωγική έκτρωση αλλα ο γιατρός το απέρριψε.΄

Τιμή στο Μητέρα 4200. Τι εμπειρίες έχετε; Εχω σκοπό να πάω σε άλλους δύο γιατρούς μέχρι αύριο. Τα έχω παίξει.......

Αν κάποια κοπέλα είχε εξωμήριο το ειχαν βρει πριν την εγχείρηση;

Καλημέρα!

Τελικά πήγα σε αλλο γιατρό και θα κάνω πρώτα απόξεση και μετα θα παρακολουθήσουμε τισ χοριακές.

Εγώ επειδή ήταν νωρίς δεν είχα πάει στο γιατρό και δεν είχαμε δει αν υπαρχει σάκος. Την Παρασκευή είχα σχετικά μεγάλη αιμορραγία και μέχρι σήμερα σταγόνες συνέχεια. Πονοσ μηδέν. Στουσ υπερηχους δεν φαίνεται ενδομήτρια εγκυμοσύνη και επειδη η χοριακή μου ανέβηκε μου έλεγαν για εξωμήτριο. Βέβαια αυτό που βλέπουν και οι δυο υπερηχολόγοι είναι υγρό δεξιά. Ο ένας όμως μου είπε ότι έχω κάνει ωορηξία από αριστερά οπότε δεν γίνεται το εξωμήτριο να είναι αριστερά. Ήθελαν να με βάλουν σήμερα για επέμβαση. Τελικά πήγα σε αλλο γιατρό και ησύχασα. Πάντως δεν πονάω καθόλου. Έχω μπερδευτεί.

Διαφημίσεις

Γεια σου,Μάρθα μου!Λυπάμαι για την περιπέτειά σου.Η γνώμη μου είναι να το προσέξεις το θέμα,μην το αφήσεις στην τύχη του.Έχω περάσει εξωμήτριο.Με 4.600 μονάδες έκανα υπέρηχο και δε φαινόταν τίποτα,δεν είχα πόνο,αλλά σταγονίτσες αίμα.Στον υπέρηχο φαινόταν μία σκιά στη δεξιά πλευρά που τελικά ήταν στη σάλπιγγα το έμβρυο.Επειδή έχω ακούσει ότι τυχαίνει να συνυπάρχει ενδομήτρια και εξωμήτρια κύηση,δε θέλω να σε τρομάξω,αλλά μην το αμελήσεις και πάθεις καμία ρήξη.Η λιγοστή αιμόρροια που έχεις είναι ανησυχητική.Μπορεί να μη συμβαίνει και τίποτα.Πάντως σε παρακαλώ πάρε και άλλη μία γνώμη,γιατί είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά...Εύχομαι ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα!!!

Εύη μου η περιπτωσή σου μου θυμίζει τη δική μου....!

Η χοριακή μου σήμερα 3200..... :( . Πήρα το γιατρό και με βλέπω αύριο αντί για απόξεση να κάνω χειρουργείο!!! Το πρωί θα με εξετάσει και κατά 99% αύριο είναι η μεγάλη μέρα. Συνέχεια σκεφτομαι γιατί σε εμένα και μετά λέω γιατί όχι......! Πάντα ήμουν τυχερή στη ζωή μου.....το περίμενα ένα τέτοιο "χτυπημα". Και όταν πιάσαμε το παιδί με την πρώτη και όλοι μας έλεγαν τυχερούς κάτι με φόβιζε αλλά δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Δεν έχω κάνει ποτέ μου χειρουργείο και είμαι αρκετά τρομοκρατημένη αλλά εμπιστεύομαι τον γιατρό και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πάντως εύχομαι κορίτσια να είναι το τελευταίο που θα συμβεί και σε μένα και σε όλους μας!!! :?

Με τόσο υψηλή χοριακή ο κίνδυνος εξωμητρίου πάντα υπάρχει...Δεν έχουν τέτοια εικόνα συνήθως οι αποβολές.Τίποτα όμως δεν αποκλείεται,γλυκιά μου.Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και διαφορετική.Μην απογοητεύεσαι.Μένεις έγκυος κι αυτό είναι το σημαντικό.Όταν τελειώσει η περιπέτειά σου,οπωσδήποτε να το ψάξεις το θέμα.Π.χ. αν κάνεις του χειρουργείο και σου βρουν συμφύσεις,να κάνεις οπωσδήποτε εξετάσεις για χλαμύδια.Δυστυχώς εγώ αυτό είχα και τα βρήκα με ειδική εξέταση pcr ιστού περιόδου-δε μου φαινόταν στις κλασικές καλλιέργεις.Καλά η περίπτωσή μου είναι ακραία...

Επίσης άλλη μία συμβουλή αν δεν κλείσεις τον 4-5ο μήνα μην ξαναπείς σε κανέναν την εγκυμοσύνη σου,ποτέ...Η κακία κάνει κακό.Μόνο στους γονείς, αν θέλετε.

Αυτό που θα σκέφτεσαι από εδώ και πέρα είναι ότι όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά και θα κάνεις παιδάκι.

Κι εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη στο εξωμήτριο.Συμβαίνουν αυτά.Σιγά σιγά θα ξεκινήσω νέες προσπάθειες-μάλλον από τον άλλο μήνα...

Όταν έχεις νεώτερα,πες μας, κοριτσάκι μου,δεν ξέρεις πόσο καταλαβαίνω την αγωνία σου...

Ευη μου τελικαη αποφασισαμε για λαπαροσκοπηση γιατι φοβομουν για ρηξη. Ο γιατρος ειχε και αλλη λυση, αποξεση και να περιμενουμε αλλα ηθελα να τελειωνουμε. αποτελεσμα....δεν ηταν εξωμηριο.Τωρα γιατι ανεβαιναν οι χοριακες .....αβυσσοσ. μολισ μπηκα σπιτι.με αφησαν να φυγω γιατι ημουν καλα αλλα ποναω πολυ. :?

Εχεις δικιο στον 4ο την επομενη φορα. Ευχομαι και σε σενα αυτο που ποθεις να ερθει συντομα και να σου αλλαξει τη ζωη.... :D

Κοριτσάκι μου,σιδερένια.Μη στεναχωριέσαι.Αυτά είναι λεπτά θέματα.Καλύτερα που το έκανες,παρά να είχες κάποιο πρόβλημα και να το άφηνες να χρόνιζε...Όλα καλά από εδώ και πέρα.Δες το θετικά,ότι είδε το εσωτερικό της κοιλιάς σου και δεν έχεις υποψία για άλλα προβλήματα στη μήτρα κ.τ.λ.Μην τα βάζεις με το γιατρό σου.Δικαίως φοβήθηκε με τέτοια εικόνα.Άλλωστε με τόσο μεγάλη χοριακή οι γιατροί θα σου ζητούσαν 2-3 μήνες να μη μείνεις έγκυος μετά την αποβολή,το ίδιο θα περιμένεις και τώρα για τη λαπαροσκόπηση.Θυμίσου το αυτό που θα σου πω,σε λίγους μήνες θα μείνεις πάλι έγκυος και όλα θα πάνε καλά!!Και όπως είπαμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ από εδώ και πέρα την εγκυμοσύνη σου!!!!!!!!!!

δεν τα βάζω με το γιατρό. ο γιατρός ήταν άψογοσ. ελεγε να κάνουμε απόξεση και να περιμένουμε. εγώ φοβομουνα τη ρήξη του εξωμητριου. Βέβαια μίλησα με πολλούς γιατρούσ και όλοι για εξωμήτριο έλεγαν με τέτοιες τιμέσ χοριακήσ. Σακος πουθενά, δεν είχαμε δει και πριν την αιμορραγία τον σάκο. και οι τιμές ανέβαιναν δραματικά. εχει ξανασυμβει;

Όλα συμβαίνουν δυστυχώς,κοριτσάκι μου! Όπως σου είχα πει, έχω ακούσει ακόμα και εγκυμοσύνη εξωμήτρια και ενδομήτρια ταυτόχρονα!!!Η φύση κάνει πολλά περίεργα!!!Κάτι θα έγινε με το dna που έφερε το ωάριο ή το σπερματοζωάριο,αυτό δε σημαίνει ότι έχετε κάποιο πρόβλημα,ήταν εντελώς τυχαίο!!!Μην το σκέφτεσαι τώρα, πάει τελείωσε!!!Ετοιμάσου ψυχολογικά και σωματικά να ξεκινήσεις προσπάθειες σε 2-3 μήνες και θυμίσου ότι γρήγορα θα μας γράψεις τα ευχάριστα!!!

Σε δέκα μερες θα πάω στο γιατρό για να μου κόψει τα ράμματα και θα τον ρωτήσω. Αλλά μέχρι τοτε θα βγουν τα αποτελέσμα της ιστολογικήσ. ξερεις τι πρόβλημα έχω....δεν μπορώ να ουρήσω εύκολα. ενώ θέλω πολύ βγαίνουν λίγα λίγα και μετά κοβονται..... :?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...