Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ελένη

Recommended Posts

Μαλλον η αγλαια εχει δικιο (την εμπιστευομαι απολυτα) που λεει οτι

Παράθεση

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης το μωρό τρέφεται διαμέσου του πλακούντα από το αίμα της μητέρας, ότι κυκλοφορεί στο αιμα της μητέρας περνά σχεδόν στο μωρό. Ο πλακούντας γενικά δεν λειτουργεί σαν φίλτρο ή κάτι τέτοιο. Πχ, καπνίζει η μητέρα ένα τσιγάρο, το μωρό κάνει αγγεισύσπαση σε όλο του το σώμα για όσο διάστημα διαρκεί το κάπνισμα του τσιγάρου....

οποτε Rose και ολες οι υπολοιπες μανουλες (μαζι κι εγω) αφοβα παμε κομμωτηριο για ανανεωση!!!!

ασχετο:λεω να τολμησω να τα βαψω ξανθα πρωτη φορα στη ζωη μου!!!!!!!! το τωρινο μου χρωμα ειναι καστανο. απλα ολο το αναβαλλω..... :roll:

as1cAcP00360010NDE5NzgxfDIwMTAwMnx0byB6eW1hcmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

0nxv8u4s9yffj271.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rose είπε:
Το μωρό μου είναι 50 ημερών και δείχνει υγιέστατο.

οι επιπτώσεις δεν είναι απαραίτητα εμφανείς και κυρίως δεν φαίνονται άμεσα.

Η τοξίκωση πχ απο υδράργυρο στην αρχή δεν δίνει κανένα σύπτωμα, όσο όμως το μέταλλο συσσωρεύεται παρουσιάζονται νευρολογικά προβλήματα που είναι ολοένα και πιο σοβαρά και μπορεί να καταλήξουν στο θάνατο. Με το μάτι δεν μπορείς να εκτιμήσεις την κατάσταση. Ακόμη και ασθενείς που έχουν σχετικά σοβαρά προβλήματα δεν είναι ευκολο να βρούνε την αιτία.

Παράθεση
Πώς μπορεί κανείς να ξέρει τις επιπτώσεις σε τόσο πολύπλοκα θέματα; :(

Εκθέτουν πειραματόζωα σε κατάσταση εγκυμοσύνης και βλέπουν τι γίνεται τα έβρυα και αργότερα στα μωρά τους.

Τα συμπεράσματα για τον ανθρωπο δεν είναι πάντα ασφαλή αλλά έχουν μια πρωτη εκτίμηση.

Επίσης γίνονται πληθυσμιακές μελέτες. Παρουσιάζονται κάποια προβλήματα σε ασυνηθιστο ποσοστό, ψάχνουν το αίτιο, μετά απο χρόνια το βρίσκουν (απαραίτητη προϋπόθεση να την έχουν πατήσει ήδη πολλοί...) και δίνουν οδηγίες με καθυστέρηση 20ετίας.

Πριν 50 χρόνια χορηγούσαν θαλιδομίδη στις εγκύους για να καταπολεμήσουν τις ναυτίες. Γεννήθηκαν πολλά παιδιά με φωκομέλεια (μη ανεπτυγμένα άκρα, ελλειπή δάκτυλα, κοντά χέρια) και μετά απαγορεύτηκε η χρορήγηση του φαρμάκου στις εγκύους.

Είναι καλύτερα να μην κάνουμε πειραματόζωα τα παιδιά μας.

Παράθεση
Είχα πάντως την εντύπωση πως ο πλακούντας παρέχει μια κάποια προστασία στο έμβρυο από βλαβερές ουσίες (μεταξύ των οποίων τα χημικά της βαφής), ενώ με τον θηλασμό δεν υπάρχει αντίστοιχη προστασία. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Περνούν σχεδόν τα πάντα από το αίμα της εγκύου στο αίμα του εμβρύου. Αντίθετα υπάρχουν πολλές ουσίες που δεν περνούν καν στο γάλα, πχ οι ουσίες με μεγάλο μοριακό βάρος όπως η ινσουλίνη δεν περνά καθόλου, ούτε μόριο! Αυτό σημαίνει ότι μια μητέρα που είναι διαβητική και κάνει σνουλίνες μπορεί άφοβα να θηλάσει χωρίς το μωρό της να κινδυνεύει από υπογλυκαιμία λόγω της ινσουλίνης.

Αυτό που ειναι πιο σημαντικό είναι η επίδραση μιας ουσίας στο έμβρυο και στο τελειόμηνο μωρό. Ειδικά το πρώτο τρίμηνο που γίνεται η οργανογέννεση, έχει φανεί ότι είναι πολύ επικίνδυνο να εισάγουμε ουσίες που δεν ξέρουμε καν την επίδρασή τους. Αντίθετα το υγιές τελειόμηνο μωρό είναι ήδη σχηματισμένο, τα όργανά του έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αντιμετωπίσει ανεπιθυμητες ουσίες χωρίς να κινδυνεύει όπως ένα έμβρυο.

Έχω υπόψη μου τα σχετικά με τον υδράργυρο (κυρίως από τα εμβόλια MMR) και τη συσχέτισή του με τον αυτισμό κυρίως. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο υδράργυρος με τη βαφή μαλλιών. Από όσο γνωρίζω η αμμωνία και το οξυζενέ είναι που ενδεχομένως να δημιουργεί πρόβλημα και πάλι δεν υπάρχουν έγκυρες επιστημονικές έρευνες που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Επίσης σύμφωνα με κάποιους γυναικολόγους που έχω συμβουλευθεί η οσμή των ουσιών που περιέχονται στις βαφές πιθανόν να είναι βλαβερή και όχι η διείσδυση των ουσιών στην τρίχα.

Τέλος οι ανταύγειες θεωρούνται ακόμα πιο ασφαλείς από τις βαφές που αγγίζουν τη ρίζα του τριχωτού της κεφαλής, από όσο ξέρω. Και αυτό σε περίπτωσξ που δεχομαστε ότι η εισχώρηση των ουσιών στο δέρμα είναι που βλάπτει και όχι η μυρωδιά.

jzS0p2.png

Rose είπε:
Έχω υπόψη μου τα σχετικά με τον υδράργυρο (κυρίως από τα εμβόλια MMR) και τη συσχέτισή του με τον αυτισμό κυρίως. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο υδράργυρος με τη βαφή μαλλιών.

Αναφέρομαι στην τοξίκοση από υδράργυρο που απαιτεί μακροχρόνια έκθεση. Στη Minimata στην Ιαπωνία λειτουργούσε ένα εργοστάσιο που έριχνε απόβλητα με υδράργυρο στη θάλασσα όπου ψαρεύαν οι κάτοικοι. Τότε δεν γνώριζαν καν ότι αυτό είναι επικίνδυνο. Το ανακάλυψανα πό τους πολλούς θανάτους και τις νευρολογκές διαταραχές...

Το φαινόμενο επιβεβαιώθηκε με πειράματα στα πειραματόζωα.

• 2 εβδομάδες μετά...
  Rose είπε:
Έχω υπόψη μου τα σχετικά με τον υδράργυρο (κυρίως από τα εμβόλια MMR) και τη συσχέτισή του με τον αυτισμό κυρίως.

BTW Rose, επειδή τώρα το είδα υδράργυρος ΔΕΝ υπάρχει μέσα στο ΜΜR υπήρχε παλιότερα στο DTP, IPV και σε άλλα. Δες εδώ που τα γράφει αναλυτικά το FDA http://www.fda.gov/CBER/vaccine/thimerosal.htm

WLn5p2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Αγλαία μου, να είσαι καλά για ακόμη μία φορά μας έσωσες!

Επιτέλους έκλεισα ραντεβού από εβδομάδα για βαφή, γιατί δεν βλέπομαι πια έτσι όπως έγινα!

Άντε κορίτσια, με γειά τα καινούργια μας μαλλάκια, το δικαιούμαστε εξάλλου μετά από τόσο καιρό αποχής :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

συγνωμη αλλα αυτο με το καπνισμα ισχυει?γιατι το εκοψα μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος τωρα η κορη μου ειναι στον εννατο και ακομα θηλαζω...δεδομενης της κουρασης(ξυπναει ακομα τουλαχιστον 3 φορες το βραδυ) θα το εκτιμουσα ενα μικρο καφεδακι με το συνοδευτικο του... :wink: ε?μπορω?? :oops::oops::oops::oops:

ειμαι πραγματικα ευτυχισμενη

arxoud είπε:
συγνωμη αλλα αυτο με το καπνισμα ισχυει?γιατι το εκοψα μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος τωρα η κορη μου ειναι στον εννατο και ακομα θηλαζω...δεδομενης της κουρασης(ξυπναει ακομα τουλαχιστον 3 φορες το βραδυ) θα το εκτιμουσα ενα μικρο καφεδακι με το συνοδευτικο του... :wink: ε?μπορω?? :oops::oops::oops::oops:

Ειδικά εσύ δεν μπορείς :P:lol:

Έδειξες τόση εγκράτεια, περίμενε, τα πράγματα καλυτερεύουν με τις αϋπνίες. Όχι, δεν σταματάν να ξυπνάνε τα μωρά, εμείς το χωνεύουμε ότι έτσι είναι :lol:

Πάντως, στον πειρασμό του καφέ αντιστέκομαι εδώ και 3,5 χρόνια, τον είχα κόψει σαν αποτοξίνωση πριν αρχίσω προσπάθειες για εγκυμοσύνη και ακόμη και τώρα δεν πίνω, το έχω ανάγει στη σφαίρα του μεταφυσικού, να μην σπάσω το γούρι :lol::lol:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

αχ καλο μου amaretto το ξερω οτι πρεπει να περιμενω αλλα νιωθω τοσο πτωμα που νομιζω πως ενας καφες με κουτσομπολιο και τσιγαρακι θα με χαλαρωνε..ισως να ναι και ιδεα μου... :):D:lol:

arxoud είπε:

Αν πραγματικά δεν καπνίζεις για (9+9) 18 μήνες τώρα, δεν είναι κρίμα να ξαναγίνεις καπνίστρια? :(

Το μωρό σου ίσως να μην το βλάψουν 4-5 τσιγάρα ενόσω θηλάζει, σίγουρα όμως, σε βάθος χρόνου, θα υποστεί ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ζημιά από τον καπνό που εξ αιτίας σου (άμεσα και έμμεσα) θα αναπνέει!!!

ναι πραγματικα δεν καπνιζω αλλα να το κοψω δεν ηταν δικη μου συνειδητη αποφαση για το ιδιο το καπνισμα οποτε οσο παραξενο και αν φαινεται μου ειναι ακομα δυσκολο.. :roll:

arxoud είπε:
ναι πραγματικα δεν καπνιζω αλλα να το κοψω δεν ηταν δικη μου συνειδητη αποφαση για το ιδιο το καπνισμα οποτε οσο παραξενο και αν φαινεται μου ειναι ακομα δυσκολο.. :roll:

Καθόλου παράξενο δεν φαίνεται, σε μένα τουλάχιστον. Υπήρξα για πάρα πολλά χρόνια καπνίστρια και σε νοιώθω.

Ομως, τα τελευταία 2,5 χρόνια που το έχω κόψει, άλλαξε κυριολεκτικά η ζωή μου - και των παιδιών μου. Της μεγάλης δηλαδή, η οποία μας πρόλαβε να καπνίζουμε με τον άντρα μου.

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες, αλλά η ουσία και πάλι θα ήταν μία: ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

katrin είπε:
  arxoud είπε:

Καθόλου παράξενο δεν φαίνεται, σε μένα τουλάχιστον. Υπήρξα για πάρα πολλά χρόνια καπνίστρια και σε νοιώθω.

Ομως, τα τελευταία 2,5 χρόνια που το έχω κόψει, άλλαξε κυριολεκτικά η ζωή μου - και των παιδιών μου. Της μεγάλης δηλαδή, η οποία μας πρόλαβε να καπνίζουμε με τον άντρα μου.

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες, αλλά η ουσία και πάλι θα ήταν μία: ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!

Ήμουν καπνίστρια για 20 χρόνια και έπαθα μία άθλια τραχειοβρογχίτιδα πριν από δύο χρόνια. Είχα φοβερό βήχα, σχεδόν δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το τσιγαράκι με τον καφέ στην βεράντα (δεν καπνιζα μέσα στο σπίτι λόγω του γιου μου) δεν το είχα κόψει.

Τραβούσα τζούρα, έβηχα για 2 λεπτά και ξανατραβούσα...ακάθεκτη. Και ξαφνικά αηδίασα. Σαν να είδα την εικόνα μου από μακρια και μου φάνηκε κατάντια αξιολύπητη.

Και τότε πέταξα το τσιγάρο που κάπνιζα. Και δεν ξανακάπνισα. Πέρασα τρεις - τέσσερις δύσκολοι μήνες όλο νεύρα. Νόμιζα ότι θα εμαι συνεχεια έτσι.

Εκείνες τις μέρες είχα βγει με μια φίλη-καπνιστρια για καφέ. Παραγγείλαμε και όταν ήρθαν οι καφέδες η φίλη έψαξε νευρικά για τα τσιγάρα της και μηχανικά βιάστηκε να αναψει ένα. Έγω (δεν το είχα συνειδητοποιήσει ως τότε) έχα πιει ήδη μια γουλια καφέ και χαλάρωνα απολαμβάνοντας τη λιακάδα.

Και τότε ξαφνικά ένιωσα ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δεν είχα καν σκεφτεί το τσιγάρο. Έιχα να νιώσω έτσι από το πανεπιστήμιο.

Ηταν τόση όμορφη η αίσθηση της ελευθερίας που ένιωσα, που για αυτό και μόνο το λόγο αξιζει να προσπαθήσει κανείς να το κόψει. Δεν θα μιλήσω για την υγεία (αυτά όλοι οι καπνιστές τα ξέρουμε αλλά δεν αρκούν για να το κόψουμε).

Αυτό που πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο από όλα είναι ότι δεν είσαι πλέον εξαρτήμενη.

Δεν θα ξαναβγείς τα μεσανυχτα για να βρεις ανοιχτό περίπτερο,

Δεν θα ξαναγίνουν τα νεύρα σου κρόσια καθε φορά που θα βλέπεις ταμπέλα που θα γράφει "απαγορεύεται το κάπνισμα".

Θα ξαναβρείς οσμές και γεύσεις που νόμιζες ότι είχαν χαθε πια.

Οταν θα αγκαλιάζεις και θα φιλάς το μωρό σου δεν θα μυρίζεις σαν τασάκι...Και το πιο σημαντικό για μένα: θα είσαι ένα υγιές πρότυπο για τα παιδιά σου. Το παιδί ενός καπνιστή εχει απeνοχοποιήσει το κάπνισμα αφού το τσιγάτο είναι το "φυσικό" άκρο του χεριού του γονέα (Μην ξεχνάμε ότι ακόμη και οι καπνιστές νιώθουν μια μαχαιριιά στην καρδιά όταν μαθαίνουν ότι τα 14χρονα παιδιά τους αρχίσαν το κάπνισμα)

Γι αυτό μετά από τόσους μήνες φιλενάδα μην ...ξανακυλίσεις στο τσιγάρο.....

40+mama

.pngy3DLp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου 40+mama!! Αλλά μάλλον μπορείς, χεχε :P

Όλοι εμείς οι παλιοί φανατικοί καπνιστές που καταφέραμε μετά από πολλά χρόνια (και εγώ 20 χρόνια κάπνιζα) να το κόψουμε, είμαστε οι χειρότεροι αντικαπνιστές πλέον!

Αυτό που θέλω επίσης να συμπληρώσω - και μάλλον τελευταίο, μιας και είμαστε σε λάθος τόπικ για τέτοιες κουβέντες - είναι ότι παρόλο που τις βλάβες από το τσιγάρο τις γνωρίζουμε, ΔΕΝ τις συνειδητοποιούμε, ΔΕΝ πιστεύουμε ότι θα συμβούν σε εμάς, λέμε "έλα μωρέ κι ο τάδε που δεν κάπνιζε, να τι έπαθε κ.λ.π".

ΟΤΑΝ όμως συμβεί το κακό - γιατί θΑ ΣΥΜΒΕΙ, σε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό, που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ μέσα - τότε δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω για να διορθώσουμε το κακό.

Οταν μου ανακοίνωσε η μητέρα μου ότι της διέγνωσαν ΚΑΡΚΙΝΟ στον ΠΝΕΥΜΟΝΑ (φανατική καπνίστρια χωρίς οικογενειακό κληρονομικό ιστορικό στον καρκίνο), ορκίστηκα, όσο περνάει από το χέρι μου να μην δώσω στις κόρες μου την ίδια πίκρα!!!

Και στο θέμα του τσιγάρου περνάει ΜΟΝΟ από το χέρι μου!!

Αυτά, και συγγνώμη αν σας κούρασα :P

Δυο περαστικοί συνομιλούν με μια κυρία που καπνίζει.

"Δεν μπορώ χωρίς τσιγάρο, καπνίζω από έφηβη", λέει αυτή.

"Α, κρατιέστε μια χαρά, για γυναίκα που καπνίζει τόσα χρόνια", της λένε. "Αλήθεια, πόσων ετών είστε;"

"23", απαντά ... η δεσποινίς της φωτό:

old-lady-smoking-cigar.jpg

Κάπου το είχα δει σαν ανέκδοτο, δεν νομίζω ότι η κυρία είναι 23 :lol:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Το κάπνισμα δεν αποτελεί αντένδειξη για το θηλασμό.

Είναι επιβλαβές για τη μαμά και το μωρό ανεξάρτητα από το θηλασμό.

Το ερώτημα δεν πρέπει να τίθεται ως "θηλάζω, μπορώ να καπνίσω;" αλλά ως "έχω ένα παιδί, μπορώ να καπνίσω"

Αν μία μητέρα είναι καπνίστρια, μπορεί να θηλάσει το παιδί της και του προσφέρει πολύτιμη προστασία.

Είναι όμως πολύ κρίμα να εκτίθεται το οποιοδήποτε παιδί στον καπνό χωρίς να το ρωτήσουν. Μπορεί να καπνίζετε έξω αλλά το μωρό εκτίθεται στον καπνό που πάντα υπάρχει πάνω σε έναν καπνιστή.

Εγώ μπορώ να φωνάξω και να διεκδικήσω το δικαίωμά μου για πιο καθαρό αέρα εκεί που με παίρνει, το μωρό δεν μπορεί....

Θέλω να ρωτησώ για την τριχόπτωση και για κάποια θεραπεία κατά πόσο επηρεάζει το μωρό. Είναι από το κομμωτήριο της W.... και ξέρω ότι δεν κάνει στην εγμυμοσύνη. Τώρα που θηλάζω τον μικρό μου κάνει; Βοηθείστε γιατί πέφτουν τα μαλιά μου πάρα πολύ...

φιλ είπε:
Θέλω να ρωτησώ για την τριχόπτωση και για κάποια θεραπεία κατά πόσο επηρεάζει το μωρό. Είναι από το κομμωτήριο της W.... και ξέρω ότι δεν κάνει στην εγμυμοσύνη. Τώρα που θηλάζω τον μικρό μου κάνει; Βοηθείστε γιατί πέφτουν τα μαλιά μου πάρα πολύ...

θα πρέπει να ξέρουμε τα συστατικά και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από το αρχικό που έβαλες

σε κάθε περίπτωση εκτιμώ ότι η εξωτερική παρέμβαση δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, μπορεί μόνο να συμπληρώσει μια κανονική θεραπεία (αλλαγή διατροφής, φαρμακευτική αγωγή)

το πρόβλημα βρίσκεται αλλού

θα πρέπει να γράψεις την ηλικία του μωρού σου και το πότε ξεκίνησε το πρόβλημα για να δούμε αν είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού

έχεις κάνει εξετάσεις αίματος για να δεις αν λείπει κάτι (σίδηρος, ψευδάργυρος... κλπ);

Το μωρό είναι 3 1/4 μηνών. Ξεκίνησε έντονη τριχόπτωση εδώ και δυο εβδομάδες. Παίρνω συμπληρώματα σιδήρου, φολικό οξύ καιι ασβέστιο. Εξετάσεις δεν έχω κάνει. Αυτό μου συνέβει και όταν ήταν η μεγάλη μου κόρη 3 μηνών μόνο που τότε δεν θήλαζα. Είναι φυσιολογικό λέτε; Το εύχομαι.Προσπαθώ με τη διατροφή και ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση, γιατί τα μαλλιά μου ποτέ δεν ήταν πολλά και αγχώθηκα αρκετά αυτή τη φορά,γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να ξανακάνω τη θεραπεία, που την άλλη φορά με βοήθησε αρκετά και να σταματήσει η τριχόπτωση αλλά και να να ξαναβγούν τα μαλλάκια μου.

Να κάνεις εξετάσεις. Τα μωρά μας έχουν ίδια ηλικία. Εγώ δεν έχω δει ακόμα τριχόπτωση αλλά έκανα εξετάσεις για άλλο λόγο. Σίδηρος 86. Αν έπαιρνα από μόνη μου χάπια νομίζοντας ότι για το πρόβλημα μου οφείλεται η πτώση σιδήρου μπορεί να είχα άλλα προβλήματα.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

pipi: τι εννοείς άλλα προβλήματα; για τα χάπια μου είπε η γυναικολόγος να τα παίρνω για αρκετό διάστημα γιατί είχα παλιότερα σιδηροπενική αναιμία.εξετάσεις θα κάνω σίγουρα απλά δεν έχω προλάβει ακόμα.

Η υπερβολική λήψη σιδήρου οδηγεί σε κακή απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό. Κι εγώ είχα σιδηροπενική αναιμία πριν γεννήσω την κόρη μου. Εκτοτε δεν ξαναέπεσε ο σίδηρος μου κάτω από το 80. Στην εγκυμοσύνη είχα σίδηρο 160 (στα άνω όρια). Γενικώς είχα κι άλλα προβλήματα πριν γεννήσω την κόρη μου τα οποία μετά δεν ξανααντιμετώπισα. Γνώμη μου, μην παίρνεις συμπληρώματα αν δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά. Η τριχόπτωση στον 3ο μήνα μετά τη γέννα είναι φυσιολογική και δεν ευθύνεται ο σίδηρος αλλά οι ορμόνες.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

pipi: Τα γνωρίζω αυτά για την κακή λήψη και τα παίρνω συγκεκριμένες ώρες. Λες να είναι θέμα ορμονών; Μακάρι; Και πως ρυθμίζονται;χαχαχα!!!Γιατί με έχει πιάσει και μια κατάθλιψη και όλο σκέφτομαι αρνητικά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...