Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ηerbalife???

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!Καταρχήν συγνώμη αν το θέμα δεν είναι στην σωστή κατηγορία αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο.Παρακολουθώ καθημερινά σχεδόν το forum αν και σπάνια γράφω, και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την βοήθεια σε πολλά θέματα!!

Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει κάποια εμπειρία από τα προιόντα της Herbalife για αδυνάτισμα.Κατά πόσο είναι απόλυτα ασφαλή όσο λένε, και κατα πόσο είναι αποτελέσματικά τοσο κατά την διάρκεια, οσο και μετα για την συντήρηση(αν δηλαδη ξαναπαίρνεις ευκολα τυχόν κιλά που θα χάσεις).Σας ευχαριστώ!!

"LIFE IS NOT MEASURED BY THE NUMBER OF BREATHS WE TAKE, BUT BY THE NUMBER OF MOMENTS THAT TAKE OUR BREATH AWAY!"

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!Καταρχήν συγνώμη αν το θέμα δεν είναι στην σωστή κατηγορία αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο.Παρακολουθώ καθημερινά σχεδόν το forum αν και σπάνια γράφω, και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την βοήθεια σε πολλά θέματα!!

Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει κάποια εμπειρία από τα προιόντα της Herbalife για αδυνάτισμα.Κατά πόσο είναι απόλυτα ασφαλή όσο λένε, και κατα πόσο είναι αποτελέσματικά τοσο κατά την διάρκεια, οσο και μετα για την συντήρηση(αν δηλαδη ξαναπαίρνεις ευκολα τυχόν κιλά που θα χάσεις).Σας ευχαριστώ!!

<<up>>

"LIFE IS NOT MEASURED BY THE NUMBER OF BREATHS WE TAKE, BUT BY THE NUMBER OF MOMENTS THAT TAKE OUR BREATH AWAY!"

Μακρυα!!!!!!

δεν θα έπερνα κάτι το οποιο διατίθεται με τέτοιους τρόπους και δεν μπορεις να το βρεις ανα πασα στιγμη στο Σ.Μ. ή το φαρμακείο.

οποιος θελει να χασει βαρος ας κοψει το πολυ φαγητο. απλα τα πραγματα:wink:

Τι εννοείς?Ξέρεις οτι δεν είναι ασφαλή?Γιατί σίγουρα και πάρα πολλά προιόντα που υπάρχουν στα φαρμακεία δεν είναι καθόλου ασφαλή για να μην πώ για το super market!

Υπότίθεται ότι αυτά είναι φυτικά εντελώς,ξέρεις κάτι πιο συγκεκριμένο?

Τι εννοείς?Ξέρεις οτι δεν είναι ασφαλή?Γιατί σίγουρα και πάρα πολλά προιόντα που υπάρχουν στα φαρμακεία δεν είναι καθόλου ασφαλή για να μην πώ για το super market!

ασφαλή είναι απ' όσο ξέρω, αλλά μετά τη διακοπή τι γίνεται? Παίρνεις αλόγιστα βάρος γιατι σου έχει διαλύσει το μεταβολισμο? Μήπως θα πρέπει να τα παιρνεις εφόρου ζωης? Εγώ τα φοβάμαι αυτά. Γνωστή μου τα παιρνει εδώ και 7 χρονια. Διατηρεί το βάρος της αλλα δεν ξέρω τι θα πάθει αν τα σταματησει. Αλλη γνωστη μου έπαιρνε παρόμοια σκευασματα και εφτασε να ζυγίζει 120 κιλα!!!

Κανε μια νορμαλ διαιτα κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Διαφημίσεις

Πριν από χρόνια είχε έρθει χαρτί από εοφ στο φαρμακείο κ εφιστούσε την προσοχή των επαγγελματιών υγείας στα συγκεκριμένα προϊόντα. Δεν θυμάμαι ακριβώς για ποιο λόγο, έχει κάποια χρόνια.

Ποια είναι τα πάρα πολλά προϊόντα που υπάρχουν στο φαρμακείο κ δεν είναι καθόλου ασφαλή;

Επειδή κάποιοι dealers της εταιρείας τα πλασάρουν ως τρόφιμα θα ήθελα να παραθέσω το ακόλουθο:

"Αριθμός Αδείας Ε.Ο.Φ. (Εθν. Οργανισμός Φαρμάκων) 28723/1997

Η Άδεια αυτή έχει χορηγηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και η διασάφηση του προϊόντος είναι: ʽΕιδικό Τρόφιμο Χαμηλής Θερμιδικής Αξίας "

http://www.naturadrop.gr/index.php?page=.4.209.222-%C3%8E%C2%A0%C3%8E%C2%B9%C3%8F%C6%92%C3%8F%E2%80%9E%C3%8E%C2%BF%C3%8F%E2%82%AC%C3%8E%C2%BF%C3%8E%C2%B9%C3%8E%C2%AE%C3%8F%C6%92%C3%8E%C2%B5%C3%8E%C2%B9%C3%8F%E2%80%9A%20%C3%8E%C2%A0%C3%8F%20%C3%8E%C2%BF%C3%8F%C5%A0%C3%8F%C5%92%C3%8E%C2%BD%C3%8F%E2%80%9E%C3%8F%E2%80%B0%C3%8E%C2%BD

Δεν είναι τρόφιμα λοιπόν αλλά "ειδικό τρόφιμο χαμηλής θερμιδικής αξίας" σύμφωνα πάντα με τον ΕΟΦ.

Δεν αντικαθιστά λοιπόν κανένα πλήρες γεύμα όπως χαρακτηριστικά μπορεί να σας πούνε.

Απο κει και πέρα, ο καθένας κρίνει και πράττει αναλόγως............αρκεί να υπάρχει η σωστή πληροφόρηση.

Επίσης (μπορεί να είναι άσχετο ) αλλά εδώ είναι κάποιες πληροφορίες για τα συμπληρώματα διατροφής:

http://www.mypharm.gr/node/252

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Το θέμα δίαιτας ειναί πονεμένη ιστορία!Το παλέυω μήνες τώρα αλλά δεν μπορώ να χάσω τίποτα.Μέχρι και γυμναστήριο αρχισα τώρα δυο μήνες για να βοηθήσω λίγο αλλα δεν...

Η δουλειά μου είναι καθαρά καθιστικη και σίγουρα αυτό επιβαρύνει αρκετά.Γι'αυτο σκεφτηκα αυτή την λύση.Από εκει που μου το προτειναν(οχι ατομα από Herbalife)μου είπαν ότι δεν τα ξαναπαίρνεις τόσο ευκολα.Θέλω να χάσω 6-7 κιλά,μετα θεωρείς οτι δεν θα είναι ευκολο με μια σωστή συντηρηση να τα κρατήσω?

Επειδή την έχω πατήσει, θα σου πω ΜΑΚΡΙΑ!!!

Και πολύ ακριβά είναι και στην ουσία σε κοροϊδευουν. Για σκέψου. Για να χάσεις βάρος σου λέει να κάνεις 2 γεύματα τη μέρα με αυτά και ένα με κανονικό φαγητό αλλά χαμηλό σε λιπαρά. Και να πίνεις την αλόη τους και όλη μέρα το τσάι τους.

Σκέψου....αν κόψεις 2 γεύματα, τρως ένα χαμηλό σε λιπαρά, και πίνεις νερό όλη μέρα...δεν θα χάσεις βάρος????

Κάνε μια σωστή διατροφή καλύτερα. Το ξέρω οτι ψάχνεις την πιο εύκολη λύση....κι εγώ παθούσα είμαι απο κιλά, αλλά πίστεψε με...δεν είναι ο σωστός τρόπος.

sj3dp3.png

Το θέμα δίαιτας ειναί πονεμένη ιστορία!Το παλέυω μήνες τώρα αλλά δεν μπορώ να χάσω τίποτα.Μέχρι και γυμναστήριο αρχισα τώρα δυο μήνες για να βοηθήσω λίγο αλλα δεν...

Η δουλειά μου είναι καθαρά καθιστικη και σίγουρα αυτό επιβαρύνει αρκετά.Γι'αυτο σκεφτηκα αυτή την λύση.Από εκει που μου το προτειναν(οχι ατομα από Herbalife)μου είπαν ότι δεν τα ξαναπαίρνεις τόσο ευκολα.Θέλω να χάσω 6-7 κιλά,μετα θεωρείς οτι δεν θα είναι ευκολο με μια σωστή συντηρηση να τα κρατήσω?

Γιατί δεν συμβουλεύεσαι διαιτολόγο; Σε καθοδηγεί κ δε στερείσαι κάτι.

Διαφημίσεις

Πριν από χρόνια είχε έρθει χαρτί από εοφ στο φαρμακείο κ εφιστούσε την προσοχή των επαγγελματιών υγείας στα συγκεκριμένα προϊόντα. Δεν θυμάμαι ακριβώς για ποιο λόγο, έχει κάποια χρόνια.

Ποια είναι τα πάρα πολλά προϊόντα που υπάρχουν στο φαρμακείο κ δεν είναι καθόλου ασφαλή;

Εννοώ κάποια προιόντα τύπου Χenical, τα οποία δίνονται χωρίς συντάγη και εχουν αρκετές παρενέργειες που δεν αναφέρονται.Νομίζω οτι αρκετα φαρμακευτικά σκευάσματα τέτοιου τύπου περιέχουν αρκετα χημικά συστατικά τα οπόια σιγουρα δεν είναι οτι καλυτερο για τον οργανισμό.

Προτείνω γιατρό διαιτολόγο από δημόσιο νοσοκομείο, εμείς βρήκαμε την υγεία μας, καθώς σε ιδιωτές διαιτολόγους που πηγαίναμε κάποιοι δεν ήταν καν γιατροί και οι περισσότεροι μας συστήνανε λύσεις με συμπληρώματα διατροφής, χωρίς να ζητάνε ιστορικό, ούτε εξετάσεις , ούτε τίποτε

Διαιτολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο και μόνο έτσι.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Εννοώ κάποια προιόντα τύπου Χenical, τα οποία δίνονται χωρίς συντάγη και εχουν αρκετές παρενέργειες που δεν αναφέρονται.Νομίζω οτι αρκετα φαρμακευτικά σκευάσματα τέτοιου τύπου περιέχουν αρκετα χημικά συστατικά τα οπόια σιγουρα δεν είναι οτι καλυτερο για τον οργανισμό.

Θα πω μόνο αυτό κ θα σταματήσω, γιατί μάλλον θα είμαστε off topic.

Το σκεύασμα που λες δεν είναι προϊόν είναι φάρμακο κ ως τέτοιο αντιμετωπίζεται. Οι παρενέργειες αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών που εσωκλείωνται στο κουτί. Το θέμα με το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι ότι αντιμετωπίστηκε λίγο πολύ ως το θαυματουργό χάπι, χωρίς να δωθεί η πρεπουσα σημασία στις παρενέργιες κ στους περιορισμούς χρήσης (πχ αν φας λιπαρα μην πάρεις το χάπι γιατί θα κάνεις διάρροια).

Νομίζω ότι η λύση του διαιτολόγου είναι η ασφαλέστερη, ίσως όχι η πιο γρήγορη, αλλά νομίζω ότι έτσι θα διατητήσεις κ το αποτέλεσμα.

Καλή σου επιτυχία!!

Μαρία-Βάλια εχω να σου πω και γω οτι η κουνιάδα μου περσι επαιρνε αυτα τα προιοντα της Herbalife για περίπου 3 μήνες.Ειχε αντικαταστήσει δυο γεύματα με αυτο τα ροφήματα τα οποια εγω μια φορα που δοκίμασα λίγο απο περιεργεια ήταν μια αηδία.Εχασε βεβαια αρκετα κιλά σχετικά γρήγορα γύρω στα 15.Τωρα εχει ήδη παρει πισω τα 7.Πιστευω οπως σου ειπαν και οι άλλες κοπελες οτι η καλυτεραη λύση ειναι να ακολουθεις ενα προγραμμα διατροφής απο καλό διατροφολόγο που θα σε παρακολουθεί καθε βδομάδα και δεν θα σου στερήσει και κανενα γευμα.Απλα θα ναι ολα με μετρο και με τετοιο τροπο μαγειρεμενα που θα σε βοηθάνει να χάνεις βάρος αργα και σταθερα.Το ίδιο σκοπευω να κανω και γω αλλα μετα τις γιορτες ομως χαχαχαχαχα ;)

Εχω προσωπικη εμπειρια απο τα προιοντα της herbalife.

εχασα κιλα,και βεβαια με σωστη συντηρηση δεν ξαναπαιρνεις κιλα,δεν γινεται να τσιμπολογαμε συνεχεια και να λεμε μα πως τα βαλα τα κιλα?

καπου διαβασα πως καποια γνωστη μια συμφορουμιτισσας τα παιρνει 7 χρονια!

αυτο ειναι εγκληματικο,ποιος επιτρεπει περαν του εξαμηνου,να διδονται προιοντα??

ξερω πως:ατομα που θελουν να χασουν πολλα κιλα εντος εξανημου κανουν την διατροφη -διακοπη- κι επειτα για αλλους εξι μηνες συντηρηση.

Αν παλι χρειαζεται να χαθουν κι αλλα κιλα ξαναξεκιναει ο ενδιαφερομενος μετα το εξαμηνο της συντηρησεως.

Για την γευση του ροφηματος εχω να πω πως, με μια μπανανιτσα μαζι, φτιαχνει η γευση:wink:και κραταει περισσοτερες ωρες στο να μην πεινασουμε.

ΜΑΡΙΑ-ΒΑΛΙΑ τα κιλα που θες να χασεις,πιστευω πως μπορεις και μονη σου,η και με διατροφολογο διαιτολογο που λεν τα κοριτσια.

εγω ηθελα να πω την δικη μου εμπειρια μ αυτην την εταιρια.

τωρα σκεφτομαι ν ανοιξω τον κουμπαρα μου και να παρω ενα διαδρομο γυμναστικης γιατι δυστυχως δεν περπαταω πολυ και πιστευω πως θα κανει δουλεια,στην συντηρηση και στην φορμα μου.

Και μην ξεχνας ολα στο μυαλο μας ειναι:wink:

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με τις προλαλισασες...

Αν κόψεις τα τσιμπολογιματα και κάνεις 2 βασικά γεύματα και 3 ελαφρύτερα ...θα χάσεις χωρίς να παίρνεις τίποτα αλλο..

Άντε χτύπα και καμιά απλή βιταμινιτσα απο το φαρμακείο...

Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο...

Το είχα κάνει πριν από πολλά χρόνια και είδα πως εκανα ουσιαστικά δίαιτα και οτι δεν τα χρειαζόμουν...

Ναι έχασα αλλά δεν έχασα τρώγοντας και αλλά φαγητά αλλά απλώς κάνοντας δίαιτα.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Και εγω τα εχω πάρει.Καταρχην για να ξεκινησεις πρεπει να δωσεις 200 ευρω και κατι ψιλα, για να παρεις όλα αυτα που πρεπει. Εχει τα ροφηματα (διαλεγεις δυο γευσεις), την πρωτεινη, το τσαι. Το εκανα κανονικα "με τον νόμο" μια βδομαδα. Δεν αντεξα παραπανω γιατι δεν μπορουσα τόσο υγρο στο στομαχι μου. ΟΚ σε χορταινει, ειναι σαν μιλκσεικ αλλα ειναι υγρο. τρως μονο μια φορα την ημερα,εγω αυτο δεν αντεξα. Τα εχω τα υπολοιπα που μου περισσεψαν, μονο η πρωτεινη τελειωσε αν τα θελεις για να δοκιμασεις στειλε μου πμ.

Στη βδομαδα εχασα 2 κιλα παντως, μετα το σκεφτηκα αλλιως, πηγα σε διατολογο και εκλεισα και ενα προγραμμα με μηχανηματα, εχασα αλλα 6 αλλα μαζεψα αρκετα.

Ε

καπου διαβασα πως καποια γνωστη μια συμφορουμιτισσας τα παιρνει 7 χρονια!

αυτο ειναι εγκληματικο,ποιος επιτρεπει περαν του εξαμηνου,να διδονται προιοντα??

ειναι η ίδια dealer και τα παίρνει, επιπλεον τα δινει και στα παιδια της!!!!!!!!!:evil:

Προτείνω γιατρό διαιτολόγο από δημόσιο νοσοκομείο, εμείς βρήκαμε την υγεία μας, καθώς σε ιδιωτές διαιτολόγους που πηγαίναμε κάποιοι δεν ήταν καν γιατροί και οι περισσότεροι μας συστήνανε λύσεις με συμπληρώματα διατροφής, χωρίς να ζητάνε ιστορικό, ούτε εξετάσεις , ούτε τίποτε

Διαιτολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο και μόνο έτσι.

Ποιο νοσοκομείο εχει διαιτολόγο ?

JJBjp3.png

Ποιο νοσοκομείο εχει διαιτολόγο ?

Το Τζάνειο είχε σίγουρα, δεν ξέρω αν έχουν λήξει τίποτε συμβάσεις και έχουν φύγει γιατροί.

Μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις σε όλα τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία ποιά από αυτά έχουν διαιτολογικό τμήμα.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Λοιπόν, δούλεψα στην herbalife 5 χρόνια. Και τα 5 αυτά χρόνια χρησιμοποιούσα τα προϊόντα αυτά (όχι μόνο για αδυνάτισμα αλλά και για συντήρηση) και πραγματικά και έχασα κιλά και είχα και μεγαλύτερη ευεξία και καλή διάθεση κτλ κτλ. Το ίδιο κι όλοι οι πελάτες μου.... Σταμάτησα και να τα παίρνω και να δουλεύω εκεί γιατί διαπίστωσα πως πολλοί αν όχι όλοι οι πελάτες μου μόλις σταμάτησαν να τα παίρνουν όχι μόνο έβαλαν πάλι τα κιλά αλλά είχαν και καταθλιπτικές τάσεις, κρίσεις πανικού.... Εγώ το απέδωσα εκεί και σταματησα, παρόλο που αγαπούσα πολύ τη δουλειά μου.... Μετά απο ένα χρόνο πήρα κιλά και ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή γιατί είχα κρίσεις πανικού.... Τυχαίο;;; Δεν ξέρω.... Μπορεί και να είναι. Απλά λέω την εμπειρία μου. Ξέρω φυσικά και καποιους που και έχασαν και είναι και μια χαρά έτσι; Εγώ απλά φοβήθηκα, ένιωσα απίστευτες τύψεις γιατί ένιωσα πως ότι έπαθαν οι άνθρωποι που τους πούλησα το έπαθαν εξ' αιτίας μου....

Να προσθέσω βέβαια πως έχω πλέον έναν χάλια μεταβολισμό που ότι και δίαιτα να κάνω δεν χάνω πια, αλλα αυτό πολύ πιθανό να οφείλεται και στην φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνα μετά.

Για μένα πλέον τίποτα δεν συγκρίνεται με την σωστή διατροφή.

Αν όμως έχετε γνωστό στη herbalife να αγοράσετε καλλυντικά! Είναι πολύ καλής ποιότητας. ;)

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

• 1 month later...
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...