Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  

1.089

1. 1. ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

• Α+
      518
    • Α-
      158
    • Β+
      248
    • Β-
      92
    • Ο+
      723
    • Ο-
      291
    • ΑΒ+
      215
    • ΑΒ-
      57

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 328
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω β+ και ειμαι δωρητης οργανων.τωρα θελω να γινω και δωρητης μυελου των οστων.εχει μεινει ενας γνωστος μου αναπηρος και θελω πολυ αν μπορω να βοηθησω.χρειαζεται μυελο των οστων!ο αντρας μου λεει οποιος τυχει να παρει τα οργανα μου να ειναι μακρια απο τη μυτιληνη.τα λεμε και γελαμε!

Διαφημίσεις

Μία μικρή διόρθωση το Μηδέν Ρέζους Αρνητικό 0(-) είναι η ομάδα "πανδότης", αυτή δλδ που δίνει σε όλους αλλά δέχεται μόνο από την ίδια και όχι το 0(+).

Σωστό! Μην ξεχάσουμε και ότι ξέραμε!

Εγω Α+, ο σύζηγος Β+ και ο Μανώλης Β+. Αρχικά και εγώ νόμιζα ότι ο Μιχάλης είχε Α+ και όταν μου είπαν ότι το παιδί έχει Β+ τους λέω αποκλείεται!! Και με κοιτούσαν οι νοσοκόμες περίεργα.. Αγχωθηκα και εγώ.. Τελικά πήρα την πεθερά μου και μου είπε ότι ο γιος της είναι Β+...!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγω εχω Ο-

Το στεφανι μου Α+

Η Αννα μου Α+ και το Βαλακι μου Ο+.

Οσες φορες πηγα να δωσω αιμα με εδιωξαν κακην κακως.Μαλλον φταιει που εχω χαμηλη πιεση, λειπει ενα ενζυμο απο το αιμα μου και ειμαι 47 κιλα :)

Εγώ 0+ ο αντρας μου 0+ οπότε υποθέτω (χι χι ) και η κόρη μου 0+

Nα μην υποθετεις...ετσι πιστευα κι εγω παλια....αλλα δεν ισχυει..το 0 μπορει να δωσει κι αλλες ομαδες ...το εχω καταλαβει αλλα αν το πω θα το πω μπακαλιστικα...οποτε ας το αναλυσει καποιος που το εχει μελετησει το θεμα

Καλε κανενας που να το εχει σπουδασει...φοβαμαι οτι αν καθισω ν αναλυσω αυτα που μου ειχαν πει ..μπορει να πεταξω και καμια κοτσανα...

Λοιπον με καθε επιφυλαξη...

Πχ ενα παραδειγμα...

Εστω μαμα οτι Α(ο) και ο μπαμπας Β(ο) (δεν βαζω ρεζους...το μικρο μεσα στην παρανθεση το εχω βαλει Ο θα μπορουσε να ειμαι ομως και Α ή Β)

Οποτε το παιδι θα μπορουσε να ειναι ειτε Ο ειτε ΑΒ

Αλλο παραδειγμα εστω οτι η μαμα ειναι Οα και ο μπαμπας Αο το παιδι θα μπορουσε να ειναι ειτε Ο ειτε Α

Ουφ...ελπιζω να μην τα εχω μπερδεψει μετα απο τοσα χρονια που μου τα ειχαν εξηγησει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...