Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Παραθέτω εδώ και 2 παλιότερα (πολύυυυυυ παλιότερα μηνύματα μου :mrgreen::mrgreen: ), για όσες μας παρακολουθούν και ίσως να βοηθηθούν!

[Λοιπόν… αισθάνομαι σαν να πρόκειται να γράψω έκθεση για την Disneyland!!! Έτσι νιώθω εγώ για ότι αφορά την οργάνωση!! Φαντάσου πως στο τμήμα με τα είδη οργάνωσης νομίζω πως ήρθαν Χριστούγεννα για μένα!!! Χαχχαχα

1) Όταν ξεκινάς κάτι ποτέ μην το αφήνεις στην μέση. Πλένεις πιάτα? Ε, πρώτα θα τα τελειώσεις (όλα, ούτε πιρουνάκι δεν θα αφήσεις) και μετά πας στην επόμενη δουλίτσα. Έτσι, και αισθάνεσαι πως προχωράς τις δουλειές σου (πράγμα σημαντικό για να μην πελαγώνεις) αλλά και δεν βλέπεις παρατημένα αντικείμενα γύρω σου (όπως ξεσκονιστήρια κλπ.) που σου δημιουργούν επιπλέον εκνευρισμό!

2) Αγόρασε είδη αποθήκευσης (κουτιά κλπ.)! Θα σε βοηθήσουν πολύ! Σε όλα τα επίπεδα! Εγώ έχω για τα πάντα.. από παπούτσια, φωτογραφίες που δεν έχω βρει τον χρόνο να βάλω σε άλμπουμ, μέχρι τα «διάφορα» της αποθήκης. Έτσι και οργανωμένη είμαι γιατί ξέρω που είναι το κάθε τι αλλά και δεν «γυρνούν» στο σπίτι μου ώστε να τα βλέπω και να εκνευρίζομαι!

3) Έχει πάντα κάπου «εύκολα» ένα μπλοκάκι μικρό! Με έσωσε! Έχοντας τόσα στο μυαλό μου, εργαζόμενη, με παιδί, άντρα, σπίτι κλπ., είχα στο μυαλό μου 1000 εκκρεμότητες! Ξεχνούσα και εκνευριζόμουν! Και ενώ μόλις είχα γυρίσει από ψώνια έπρεπε να ξαναβγώ και γκρρρρ…! Από τότε που το χρησιμοποιώ έχω γλυτώσει χρόνο, κόπο και εκνευρισμό. Το έχω στην κουζίνα και ότι μου ʽρχεται σε άσχετη φάση, το σημειώνω. Και έτσι… γλιτώνω!!

4) Πέτα!!!! Πέτα οτιδήποτε είναι «το κάτι παραπάνω», πέτα (εδώ μάλλον δώσε) οποιοδήποτε ρούχα/παπούτσι δεν έχεις φορέσει για αρκετό καιρό. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕΙΣ! Πέτα τα 10 στυλό που θα έχεις σε 10 διαφορετικά συρτάρια! Πέτα τις χιλιάδες σακούλες μπορεί να έχεις. Χρησιμοποίησε υφασμάτινες και έτσι θα έχεις 3-4 το πολύ που πλένονται, διπλώνονται χωρίς να πιάνουν χώρο αλλά και είναι φιλικές για το περιβάλλον!

Αυτά για την ώρα, στην διάθεσή σου.

Μερικές ακόμα συμβουλές που προσωπικά με βοηθούν:

1) Αγόρασε είδη οργάνωσης! Όπως ας πούμε, την ειδική κρεμάστρα για τις ζώνες (πολύ μικρός κόστος, περί τα 2?), την ειδική κρεμάστρα για τις γραβάτες κλπ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βοηθούν. Αφενός γιατί είναι πάντα τακτοποιημένα, δεν σου πιάνουν χώρο σε διάφορα συρτάρια και αφετέρου τα βρίσκεις την ώρα που τα χρειάζεσαι. Θα εξοικονομήσεις αρκετά συρτάρια και θα χαλαρώνεις κάθε φορά που θα βλέπεις αυτά τα μικρο-αντικείμενα τακτοποιημένα

2) Εκκαθάριση στο παιδικό δωμάτιο! Όποτε έχω κέφι και ο μικρός μου κοιμάται (εννοείται!!) παίρνω μια μεγάλη σακούλα και ξεσκαρτάρω τα παιχνίδια του. Μικρο-παίχνιδα που μπορεί να είναι επικίνδυνα, παιχνίδια που τα έχει πάνω από 2 φορές (όπως αυτοκινητάκια από τις γνωστές σε όλους μας «σακούλες») ή παιχνίδια που πια δεν είναι για την ηλικία του και τα πηγαίνω στην εκκλησία (ή να τα δώσετε σε κάποια γνωστή σας οικογένεια). Εκεί θα τα δώσουν σε κάποιον που τα χρειάζεται περισσότερο. Έτσι και πάντα έχουμε γερά παιχνίδια αλλά και δωμάτιο που δεν γίνεται πανικός!

]

:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τις υφασματινες θηκες στην ντουλαπα θα σου το ελεγα και εγω.

Σκεφτομαι να εκμεταλλευτω πληρως το ενα διφυλλο της ντουλαπας των παιδιων οπου εχω ηδη τα κοστουμια και τα παλτα μας και να βαλω και οτιδηποτε αλλο δεν φοραω παρα μια φορα την εβδομαδα σε καποια εξοδο.

Ετσι θα αδειασει ουσιαστικα η ντουλαπα η δικη μας. Εκει να βαλω κανα δυο -τρεις θηκες, εχω ηδη μια που βαζω του συζυγου πραγματα. Ετσι θα εχω μια για σεντονια-πετσετες, ενα για τις μπλουζες μου και ενα για του συζυγου.μετά να βρω και κανενα ραφακι οπως λες για να διαμορφωσω και την ντουλαπα οπου εχω τσαντες και καλλυντικα για να ελευθερωθει και εκει χωρος. Γιατι το χειμωνα ολο και καποια κουβερτα θα πρεπει να ειναι σε προσιτο μερος οποτε πρεπει να υπαρχει και χωρος να αποθηκευτει.

Οσον αφορα το μπαλκονι, και εγω για ντουλαπα κατευθυνομαι. Ετσι σκεφτομαι οτι θα ελευθερωθει η ντουλαπα στο χωλ οπου βεβαια τωρα εχω τα απορρυπαντικα αλλα 1) δεν χωραει η σκουπα και η σιδερωστρα και 2) και σημαντικοτερο σε λιγο καιρο θα εχει προσβαση και ο μπεμπης εκει... και δεν το θελω. Εκει θα μπορουσα να αποθηκευσω τα εποχιακα, χριστουγεννιατικα,πασχαλινα και καλοκαιρινα που ολα βρισκονται σε συμμετρικες κουτες και να ελευθερωθει το παταρι της ντουλαπας στο Playroom ωστε να μπουν και οι ανεμιστηρες και οτι αλλο χρησιμοποιειται μια στο τοσο.

Ξέρετε κάποιο site που μπορώ να παραγγείλω κουτιά αποθήκευσης και γενικά είδη οργάνωσης?

Για δες εδώ lucy. Νομίζω πως είναι από τα αξιόπιστα του χώρου.

http://www.organizerstores.gr/ostores/productManager/catClickHandler.action?categoryId=62

Ειρηνάκι

Δες και τα παρακάτω για ιδέες όταν έχεις πρόβλημα χώρου στις ντουλάπες, μήπως πάρεις καμιά ιδέα:

0106_msl_organizer02_xl.jpg

ml1104_closet_storage_xl.jpg

Όπως βλέπεις υπάρχει μόνο η σιδερένια βέργα που κρέμονται τα ρούχα από τις κρεμάστρες. Τα λοιπά είναι πρόσθετα και έξυπνες ιδέες.

Διαφημίσεις

3) Έχει πάντα κάπου «εύκολα» ένα μπλοκάκι μικρό! Με έσωσε! Έχοντας τόσα στο μυαλό μου, εργαζόμενη, με παιδί, άντρα, σπίτι κλπ., είχα στο μυαλό μου 1000 εκκρεμότητες! Ξεχνούσα και εκνευριζόμουν! Και ενώ μόλις είχα γυρίσει από ψώνια έπρεπε να ξαναβγώ και γκρρρρ…! Από τότε που το χρησιμοποιώ έχω γλυτώσει χρόνο, κόπο και εκνευρισμό. Το έχω στην κουζίνα και ότι μου ʽρχεται σε άσχετη φάση, το σημειώνω. Και έτσι… γλιτώνω!!

:mrgreen:

Αυτο το μικρο μπλοκακι ειναι σωτηριο και για μενα;)

Για δες εδώ lucy. Νομίζω πως είναι από τα αξιόπιστα του χώρου.

http://www.organizerstores.gr/ostores/productManager/catClickHandler.action?categoryId=62

Ευχαριστώ πολύ!

εχω δυο μπουμπουκακια

Επειδή μολις (σχεδον) τελειωσα με την αναδιοργάνωση στις ντουλάπες μου (4 χωνευτες έχω, ευτυχως), ήθελα να σας πω πως με βοήθησαν πολύ οι θήκες που αγόρασα από το jumbo σε πολύ καλή τιμή μάλιστα (γύρω στα 3.5 ευρώ νομίζω η μία). Είναι θήκες σε στυλ παπλωματοθήκης αλλά μεγάλες (50χ60χ35 νομίζω) με φερμουάρ και μια πλευρά διάφανη (οι άλλες υφασμάτινες). Αυτές τις χρησιμοποίησα για:

ρουχα εκτός εποχής, αντί να τα έχω σε σακούλες στοιβαγμένα

κουβερτες, παπλώματα, μαξιλάρια, τουλάχιστον αυτά που δεν χρησιμοποιούνται τακτικά

πατάκια, χαλάκια, ράνερ κλπ διακοσμητικά

εποχικά: είδη θαλάσσης (τσάντες, πετσέτες κλπ) και αποκριάτικα

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει εκμετάλλευση όλων των χώρων στο πάνω μέρος της κάθε ντουλάπας, και όχι να μένει κενό από πάνω. Ετσι πλεον περισσεύουν άδεια ράφια! Επίσης, βλέπω ακριβώς που είναι τι χωρίς να ανακατεύω.

athina2006, μπορείς να πας στο praktiker ή leroy merlin ή σε κάποιον μαραγκό στη γειτονιά σου και αφού μετρήσεις τις επιφάνειες, να κόψεις ράφια για μέσα στις ντουλάπες. Το πιο φτηνό υλικό που έχουν, δεν χρειάζεται να ξοδευτείς. Αν πιάνεται λίγο ο άντρας σου με μερεμέτια, μπορείτε να τα περάσετε μόνοι σας.

Η σκούπα δεν χωράει ούτε αν βγάζεις το σωλήνα? εγώ έτσι την αποθηκεύω

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Κοριτσια πειτε μου τιποτα να γινω κι εγω νοικοκυρα! Βαριεμαι να κανω δουλειες! Που να κανουμε και παιδι; Δεν εχω ορεξη. Καθομαι π.χ. στο ιντερνετ κολλημενη και χανω το χρονο μου!

Κοριτσια πειτε μου τιποτα να γινω κι εγω νοικοκυρα! Βαριεμαι να κανω δουλειες! Που να κανουμε και παιδι; Δεν εχω ορεξη. Καθομαι π.χ. στο ιντερνετ κολλημενη και χανω το χρονο μου!

Κι εγώ έτσι έιμαι αλλά δοκίμασε τα εξής 2:

1) "ανέβαλλε" το σερφάρισμα για μετά τις δουλειές όσο μπορείς

2) Βάλε χρονόμετρο με κάποιο όριο χρόνου π.χ. 20΄για να μη χαθείς στο ίντερνετ

Αυτά δύο βοηθάνε, πάντα.

GJMap2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω.:roll:

Η λέξη οργάνωση μου είναι πλέον άγνωστη, στο σπίτι μου επικρατεί ένα χάος και εγώ απλά κάθομαι και τα βλέπω.:oops:

Ούτε τα χαλιά δεν έχω στρώσει ακόμα φανταστείτε.

Ενώ είμαι γενικά πολύ τακτική και μου αρέσει η οργάνωση και με ηρεμεί αυτόν τον καιρό δεν θυμιζω με τίποτα στον εαυτό μου.

Σας έχει τύχει και σε σας κάτι ανάλογο? Έχετε καμιά ιδέα για το πως θα βγώ από αυτήν την αδράνεια?

Όποια συμβουλή θα είναι εκτιμητέα.:)

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Εγώ έχω 6 πλυντήρια για σίδερο και απλά τα μεταφέρω από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Αυτήν την στιγμή έχω ένα σπίτι κυριολεκτικά άνω κάτω, δεν υπάρχει χώρος τακτοποιημένος έστω και λίγο.

Κι εγώ τα βλέπω όλα αυτά και απλώς τα προσπερνώ.:oops:

Θυμάμαι που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν πήγαινα για ύπνο αν δεν ήταν όλα συμμαζεμένα και το κακό είναι οτι δεν μου προκαλέι κανένα άγχος αυτό για να κάνω κάτι και να αλλάξω λίγο την κατάσταση.

Εγώ έχω 6 πλυντήρια για σίδερο και απλά τα μεταφέρω από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Αυτήν την στιγμή έχω ένα σπίτι κυριολεκτικά άνω κάτω, δεν υπάρχει χώρος τακτοποιημένος έστω και λίγο.

Κι εγώ τα βλέπω όλα αυτά και απλώς τα προσπερνώ.:oops:

Θυμάμαι που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν πήγαινα για ύπνο αν δεν ήταν όλα συμμαζεμένα και το κακό είναι οτι δεν μου προκαλέι κανένα άγχος αυτό για να κάνω κάτι και να αλλάξω λίγο την κατάσταση.

Εγώ λέω ότι φάση ειναι κ θα περάσει..Αφού δε σου προκαλεί νευρικότητα η κατάσταση χάους που επικρατεί...απόλαυσε την ξεκούραση για όσο διαρκέσει. Κάποια στιγμή θα περάσει η φάση αυτή και θα σου βγει εντελώς αλλιώς. Το έχω πάθει κ γώ..να σκεφτείς κατά την τρίτη μέρα του χάους του δικού μου, έμπαινα στο σπίτι και σκεφτόμουν: "άντε μπαίνω τώρα στο θεριό!"!! Ωστόσο ήτο μια φάση που πέρασε..so, don't worry.:rolleyes::rolleyes:

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Χαιρετώ το επιτελείο μας!

Τι κάνετε φίλες μου? Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω!

Επέστρεψα για περισσότερες κουβέντες, λύσεις, ιδέες και ανταλλαγή πληροφοριών!

Σας φιλώ όλες! :)

Ειρηνάκι πόσο πεθύμησα την συνέρευση μας, στα οργανωτικά μας θέματα!!!!:D:D:D:D:D:D

Τώρα με δύο παιδιά, εκεί που χάνω την μπάλα, εκεί προσπαθώ να είμαι οργανωτική και να ξαναθυμηθώ παλιά σου tips για να την ξαναβρώ!!!:lol::lol:Πού και πού ανατρέχω και στο βιβλίο που είχα αγοράσει για την οργάνωση!!Ακόμα και τώρα, μετά από τόσο καιρό, δεν έχεις χάσει τη φόρμα σου στις συμβουλές για οργάνωση!!!!!!!!!!!!;):D:D:D

Πάντως ομολογώ ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση από παλιότερα και κατά καιρούς κανω καλές εκκαθαρίσεις!!!

Πολλά φιλιάαααααααααααααααααα, μου έλειψες!!!!!!!!!!

Κορίτσια είναι πολύ σημαντικό να σημειώνετε αυτά που έχετε να κάνετε, μέχρι τουλάχιστον να έρθετε στο σημείο που να τα κάνετε πλέον με ευκολία, χωρίς να πελαγώνετε!!!

Το βασικό είναι να υπάρχει τάξη στο σπίτι(την οποία πετυχαίνετε με συχνές εκκαθαρίσεις για να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα άχρηστα πράγματα στο σπίτι), για να μπορείτε να λειτουργήσετε και στα υπόλοιπα.

Όταν βλέπεις το σπίτι άνω κάτω, δεν "εμπνέεσαι" για να βάλεις σκούπα ή να κάτσεις να σιδερώσεις, ή ακόμα και να κάνεις μια μικρή αλλαγή διακόσμησης.Αυτό που σου έρχεται πρώτα στο μυαλό, είναι "από πού να αρχίσω";;;;:roll::roll:

Όταν ξεκίνησα και άνοιξα αυτό το τόπικ, ήμουν ειλικρινά πελαγωμένη, αναβλητική, και μονίμως δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Οι εκκαθαρίσεις για μένα, γινόταν αραιά και πού και μαζευόταν πολύ σαβούρα. Τώρα διαρκώς ξεφορτώνομαι. Δεν αναζήτησα ποτέ τίποτα από όλα όσα έδωσα!!!!!!!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες τις "πελαγωμένες ψυχές"!!:-D:-D;-)

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μια λύση για τα κοσμήματα μας είναι αυτη που έχω κάνει εγώ...δέντρο απο το ΙΚΕΑ...πουγκάκια και έτοιμα...

http://img200.imageshack.us/i/035jq.jpg/

και για τα πιο μικρά...

http://img690.imageshack.us/i/036oc.jpg/

όσο για τις ντουλάπες με τα ρούχα έχω σε ολες τις ντουλαπες και των παιδιών και στην δική μας διπλές ράγες και ετσι εχω και πανω και κατω ρουχα....

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

μια ζωη ειχα θεμα με την αποθηκευση των μπιζου

εδω και 2 χρόνια σωθηκα κανοντας το εξης.

στην ντουλαπα μου στην πορτα εβαλα μικρα καρφακια- γαντζακια και εκει κρεμαω ολα τα μακρια μπιζου ετσι ειναι πολυ ευκολο οταν ντυνομαι να τα φοραω χωρις να ανοιγω κουτια σακουλακια κλπ και οταν ξεντυνομαι κατ ευθειαν κρεμασμα!!

για τα μικροτερα δακτυλιδια σκουλαρικια κλπ εχω ορθογωνιες συσκευασιες απο τα σοκολατακια τα φερρερο (τα σοκολατακια εχουν καταβροχθηστει εδω και καιρο!!!:lol::lol::lol:) εχω κρατησει και τις εσωτερικες θηκες και μεσα σε αυτες τοποθετω τα μπιζου και δεν μου πιάνουν πολυ χωρο στο συρταρι

Ελπιζω να βολεψει κι αλλες κοπελες;)

Αφού πλέον δεν γινόταν αλλιώς, σε λίγο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα κι εγώ ακόμη δεν είχα στρώσει τα χαλιά μου αποφάσισα να στρωθώ εγώ και να κάνω καμιά δουλειά γιατί σε λίγο θα στολίζαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε γυμνό πλακάκι.

Αλλά βρε κορίτσια με το ζόρι έκανα οτι έκανα, χωρίς διάθεση. Τι έχω πάθει δεν ξέρω.

Μάλλον πρέπει να πάρω καμιά βιταμίνη γιατί πιθανόν αυτή η αδιαθεσία μου να οφείλεται σε κούραση. ..δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.

Ειρηνάκι πόσο πεθύμησα την συνέρευση μας, στα οργανωτικά μας θέματα!!!!:D:D:D:D:D:D

Τώρα με δύο παιδιά, εκεί που χάνω την μπάλα, εκεί προσπαθώ να είμαι οργανωτική και να ξαναθυμηθώ παλιά σου tips για να την ξαναβρώ!!!:lol::lol:Πού και πού ανατρέχω και στο βιβλίο που είχα αγοράσει για την οργάνωση!!Ακόμα και τώρα, μετά από τόσο καιρό, δεν έχεις χάσει τη φόρμα σου στις συμβουλές για οργάνωση!!!!!!!!!!!!;):D:D:D

Πάντως ομολογώ ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση από παλιότερα και κατά καιρούς κανω καλές εκκαθαρίσεις!!!

Πολλά φιλιάαααααααααααααααααα, μου έλειψες!!!!!!!!!!

Κορίτσια είναι πολύ σημαντικό να σημειώνετε αυτά που έχετε να κάνετε, μέχρι τουλάχιστον να έρθετε στο σημείο που να τα κάνετε πλέον με ευκολία, χωρίς να πελαγώνετε!!!

Το βασικό είναι να υπάρχει τάξη στο σπίτι(την οποία πετυχαίνετε με συχνές εκκαθαρίσεις για να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα άχρηστα πράγματα στο σπίτι), για να μπορείτε να λειτουργήσετε και στα υπόλοιπα.

Όταν βλέπεις το σπίτι άνω κάτω, δεν "εμπνέεσαι" για να βάλεις σκούπα ή να κάτσεις να σιδερώσεις, ή ακόμα και να κάνεις μια μικρή αλλαγή διακόσμησης.Αυτό που σου έρχεται πρώτα στο μυαλό, είναι "από πού να αρχίσω";;;;:roll::roll:

Όταν ξεκίνησα και άνοιξα αυτό το τόπικ, ήμουν ειλικρινά πελαγωμένη, αναβλητική, και μονίμως δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Οι εκκαθαρίσεις για μένα, γινόταν αραιά και πού και μαζευόταν πολύ σαβούρα. Τώρα διαρκώς ξεφορτώνομαι. Δεν αναζήτησα ποτέ τίποτα από όλα όσα έδωσα!!!!!!!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες τις "πελαγωμένες ψυχές"!!:-D:-D;-)

Ματουλα μου

Σε καταλαβαίνω μάτια μου! Είναι δύσκολο με 2 παιδάκια!

Τώρα μπορείς να με "βρεις" στο δικό μου θέμα "easy living" :lol::lol::lol:

Σε γλυκοφιλώ!

• 2 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Μια σκεψη που ισως βοηθησει,στο θεμα της οργανωσης.

τοποθετωντας προβολακια(αυτα με τ αυτοκολλητο και τις μπαταριες)σε μερη σκοτεινα,οπως ντουλαπες,ντουλαπια με περιορισμενη φωτεινοτητα.

Η ιδεα μου ρθε κοιταζοντας μια μερα το ψυγειο μου και την καταψυξη,μη γελατε!δεν ειναι ασχετο:lol:

Σκεπτομενη πως το ψυγειο μου ειναι παντα τακτοποιημενο και καθαρο,και στις ντουλαπες μου υπαρχει ενας ψιλοπανικ ωρες ωρες,

εκανα τον συνειρμο: φως=ορατοτητα=ορεξη για συμαζεμα:wink::lol::-D

κι ετσι σκεφτηκα να βαλω προβολακια σε μερη σκοτεινα,ντουλαπες κτλ

• 3 months later...

εγω καθε πεμπτη κανω τις βεραντες,σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα και καθαρισμα ντουλαπιων και καθε παρασκευη γενικη το μπανιο και σιδερωμααααα 5-6πληντυρια!!!!Γενικα χρησιμα εγγραφα τα αποθηκευω σε μεγαλους φακελους(Αλλους για αποδειξεις,αλλους για λογ.δεη κλπ)και ετσι εχω ησυχασει!!!!! ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...