Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ηρθέ να μου ευχηθει για το νεογεννητο φερνωντας μαζι της το αρρωστο παιδι της.

dhmhtrianna+

Recommended Posts

Ρε παιδια πραγματικα τα εχω παρει λεμε.............

Με παιρνει μια φιλη μου τηλ. για να με ρωτησει αν μπορει να ερθει σπιτι για να δει και να μου ευχηθει γοα το μολις 20 ημερων μωρακι μου, εγω δεν ειμαι απο αυτες που (καλως η κακως ) κρατανε το 40μερο και ετσι της ειπα φυσικα .Ερχεται λοιπον καθομαστε φτιαχνω καφε και στο δεκαλεπτο ακουω το παιδι της να βηχει, μου λεει ακους το βηχα δεν ειναι τιποτα αλλεργικο ειναι αστα τη πιανει καθε φορα που εχει υγρασια , λεω μπορει ετσι να ειναι μην εισαι καχυποπτη. Σημερα με πηρε τηλ. για να στειλει σπιτι μου την κορη της για να παιξει με την μεγαλη μου που ειναι συνομηλικες κια μου ξεφουρνιζει το παιδι οτι ειναι αρρωστη οτι πινει ενα φραμακο που του βαζεις νερο και το ανακατευεις(αντιβιωση)και κανα δυο αλλα που και αυτα αιναι ασκημα ,και λεω ρε γμτ τοση αναισθησια ,στελνεις αρρωστο παιδι σε ενα σπιτι που εχουν νεογεννητο ετσι...:evil::evil:.Τι να της πω εγω τωρα ,και θελει λεει να μου βαφτισει και το παιδι , αν ειναΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ασε δεν θα παρω:mad:

Τι θα κανατε στη θεση μου?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• bibitsou

bibitsou 11 δημοσιεύσεις

• itsme

itsme 8 δημοσιεύσεις

• v & a

v & a 7 δημοσιεύσεις

• kyra

kyra 7 δημοσιεύσεις

Θα ξεκαθαριζα τοι το παιδι δεν μπορει να ερθει στο σπιτι να παιξει γιατι ειναι αρρωστο και εχω νεογεννητο. Τελεια και παυλα.

Τα δικα μου ειναι γαιδουρια (11 και 7) και οταν μια φιλη μου ειπε να παει η κορη μου να παιξει με την αρρωστη δικη της, της ειπα οτι δεν θα την παω γιατι δεν θελω να κολλησει.

Μιση ντροπη δικη μου και μιση δικη της.... για να μην πω ολοκληρη δικη τους!!!!

Μην μασας!!!!!

να προσεξεις το παιδι σου γτ της φιλης σου το παιδι περνει αντιβιωσ αλλα το λεχουδι χτυπα ξυλο αν κολησει μπορει να καταληξει και στο νοσοκομειο ,δεν υπαρχουν ευγενειες σε ζωα που δεν σεβονται αθωα μωρακια.και εγω το παθαινα αυτο με την κολητη μου τα δικα της λιγο μεγαλυτερα ερχονταν με μυξες βηχα μια δυο στο τελος οταν επερνε τηλ.ή ηταν να παω την ρωτουσα στα ισια ειναι καλα τα παιδια σου?φυσικα ποτε δεν το κανα κι εγω σε κανεναν αυτο ειναι απαισιο και διχνει πολλα!!οταν εκανα τον μικρουλη μου δεν αφηνα κανεναν να ερθει και αρκετα παρτακια τα απεφυγα οπως απεφυγα και τις ιωσεις ομως ετσι.τα μεγαλα μου παιδια οταν ερχοταν απο το σχολειο αλλαζαν τα ρουχα τους στην εισοδο πλεναν τα χερια τους καθημερινα.τι φταιει το λεχουδι?

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Θα ξεκαθαριζα τοι το παιδι δεν μπορει να ερθει στο σπιτι να παιξει γιατι ειναι αρρωστο και εχω νεογεννητο. Τελεια και παυλα.

Τα δικα μου ειναι γαιδουρια (11 και 7) και οταν μια φιλη μου ειπε να παει η κορη μου να παιξει με την αρρωστη δικη της, της ειπα οτι δεν θα την παω γιατι δεν θελω να κολλησει.

Μιση ντροπη δικη μου και μιση δικη της.... για να μην πω ολοκληρη δικη τους!!!!

Μην μασας!!!!!

Tο θεμα ειναι οτι δεν το ηξερα οτι ειναι αρρωστο το παιδι, δεν μου λεει και αυτη τπτ και δεχτηκα να ερθει να παιξει. Το ακουσα οταν τα παιδια συζητουσαν μεταξυ τους οποτε αι ηταν ηδη αργα .Το καλο ειναι οτι θηλαζω αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα η αναισθησια μου τη δινει:twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Πειτε με γαιδουρα αλλα εγω οταν γεννησα και ειχα και προωρακι ξεκαθαριζα σε ολους απο το τηλεφωνο οτι απαγορευεται το παιδι μου να ερθει σε επαφη με παιδακια. Οσοι το καταλαβαιναν ερχοντουσαν χωρις παιδια οσοι παλι οχι δεν με ενδιεφερε αν θα ερχοντουσαν.

Κι εμένα που ο μπεμπάκος εχει παει δυο μηνων, η κουμπάρα μου παλι το σκεφτετε να ερθει σπίτι να τον δει αφου τα παιδια της είναι σε ηλικια παιδικου σταθμου και δημοτικου και φοβαται μην τον κολλήσουν κάτι!!

Τι να λέμε τωρα για μωρακι 20 ημερων!!!:mad:

QqmLp3.png

Εγω δεν αφησα κανενα να ερθει να την δει το 40ημερο αλλα και τους επομενους μηνες. Ειδικα παιδια. Οταν η παιδιατρος μου ειπε 'αν αρρωστησει κατω του 3μηνου μπαινει νοσοκομειο' παγωσα, οπως και παγωσαν και ολες οι επισκεψεις. Μια χαρα την βλεπουν και τωρα που μεγαλωσε. Οσο για την κοπελα ειναι το λιγοτερο γαιδουρα.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Με παιρνει μια φιλη μου τηλ. για να με ρωτησει αν μπορει να ερθει σπιτι για να δει και να μου ευχηθει γοα το μολις 20 ημερων μωρακι μου, εγω δεν ειμαι απο αυτες που (καλως η κακως ) κρατανε το 40μερο και ετσι της ειπα φυσικα .Ερχεται λοιπον καθομαστε φτιαχνω καφε και στο δεκαλεπτο ακουω το παιδι της να βηχει, μου λεει ακους το βηχα δεν ειναι τιποτα αλλεργικο ειναι αστα τη πιανει καθε φορα που εχει υγρασια , λεω μπορει ετσι να ειναι μην εισαι καχυποπτη. Σημερα με πηρε τηλ. για να στειλει σπιτι μου την κορη της για να παιξει με την μεγαλη μου που ειναι συνομηλικες κια μου ξεφουρνιζει το παιδι οτι ειναι αρρωστη οτι πινει ενα φραμακο που του βαζεις νερο και το ανακατευεις(αντιβιωση)και κανα δυο αλλα που και αυτα αιναι ασκημα ,και λεω ρε γμτ τοση αναισθησια ,στελνεις αρρωστο παιδι σε ενα σπιτι που εχουν νεογεννητο ετσι...:evil::evil:.Τι να της πω εγω τωρα ,και θελει λεει να μου βαφτισει και το παιδι , αν ειναΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ασε δεν θα παρω:mad:

ΟΚ δεν ήταν καθόλου σωστό, αυτό που έκανε. Αλλά μπορεί αφού γράφεις πως θέλει να γίνει και κουμπάρα να το έκανε επειδή ήθελε να το δει και να μην το πολυσκέφτηκε. :roll:

απαραδεκτη συμπεριφορα

και θα επρεπε να ξερει και καλυτερα αφου ειναι μανουλα

θεωρω πολυ εγωιστικες τις επισκεψεις σε λεχωνες και νεογεννητα

αποφευγω συνειδητα τετοιες επισκεψεις ακομα και οταν μας προσκαλουν

σημασια δεν εχει να δω εγω το μωρο (οσο και να να αγαπαω την οικογενεια) αλλα να ειναι αυτο γερο

οπως λεει και η Ελλη υπαρχει απλετος χρονος και μετα

Διαφημίσεις

και εμεις οταν ηταν να ερθει καποιος ρωταγαμε αν ηταν αρρωστα τα παιδια τους ή οι ιδιοι.

και εμεις βεβαια αν ειμασταν αρρωστοι δεν πηγαιναμε σε σπιτια με μωρακια και παιδια.

Προφάνως η κοπελίτσα" λειτουργεί με βραδύας καύσης " καύσιμο αλλιώς δεν θα το έκανε εγώ ειδικά το χειμώνα που με έπαιρνε η κολλητη μου για να έρθει με τον μπεμπάκο της όποιίος τώρα είναι 13μηνών την ενημέρωνα ότι η μικρή μου ήταν άρρωστη αν ήταν ή ότι είχε μυξούλες πάντως έλεγα ωμα΄την αλήθεια γιατί δεν ήθελα με τίποτα να κολλήσει το μωρό και απο εκεί και πέρα η απόφαση δικιά της πόσο μάλλον για παιδικά πάρτυ κτλ.ποτέ δεν πήγαινα την μικρή άρρωστη προτιμούσα να το χάσω παρά να κολλήσουν τα πιτσιρίκια.

Εμένα παιδιά ο γυναικολόγος μου είχε ξεκαθαρίσει επειδή γεννήθηκε και λιποβαρής ο μικρός, ότι στο σπίτι σου 40 μέρες δεν θα πατήσει κανένας για να πλησιάσει το παιδί. Εγώ το απαίτησα από όλους αλλά φυσικά οι επισκέψεις δεν έλειπαν. Φανταστείτε να μην τους το έλεγα κιόλας!

Θυμάμαι είχαν έρθει 2 φίλες μου (15 ημερών ήταν το μωρό ) με το τρένο κιόλας και πάνε να μπούνε στο δωμάτιο χωρίς να πλύνουνε τα χέρια τους. Βλέπω την μια πιάνει την κουβέρτα του παιδιού:shock: ε δεν άντεξα! τους λέω μπλά μπλα ο γιατρός μου είπε αυτό και αυτό καλύτερα να πλύνετε τα χέρια σας πρώτα πριν μπείτε στο δωμάτιο. Αι σιχτίρ με την αναισθησία τους!για καλό έρχονται δεν λέω αλλά είναι και μερικές...

Εγώ ήμου πάρα πολύ προσεκτική και όσο ήρεμος χαρακτήρας είμαι σε αυτό το θέμα δεν λογαριάζω τίποτα!

Ο Σεπτέμβρης είναι η χειρότερη εποχή για τις ιώσεις. Να μην δεχτείς επισκέψεις 40 μέρες, δεν είναι τυχαία αυτά, κάτι ήξεραν οι παλιοί. Και αν είναι απαραίτητο να έρθει κάποιος, δεν έχει καμία δουλειά με το παιδί. Θα το δει από απόσταση και στο δωμάτιό του. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα και ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να ΜΗΝ αρρωστήσει το παιδί στην αρχή της ζωής του.

Κατ'άρχήν δεν πάμε επίσκεψη σε νεογέννητο πριν να γίνει 2-3 μηνών.

Κια να μου το ζητήσουνε δεν πάω!!! Μία απλή ίωση να έχω , την οποία ίσως και να μην έχω αντιληφθεί ότι κουβαλάω , τί φταίει το λεχουδάκι????

Δεύτερον , το μπεμπάκι δεν έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια!!!!

Στο γιό μου είχα απαγορεύσει τις επισκέψεις το πρώτο τρίμηνο και μετά μόνο ενήλικες!!! Όποιος παρεξηγήθηκε, ξύδι!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

αγαπητή μου φίλη,

θα σε στεναχωρήσω, αλλά το λάθος ήταν εξαρχής δικό σου. Δεν μπορείς να περιμένεις από τον άλλον να σκεφτεί μήπως κολλήσει κάτι το μωράκι σου, το οποίο και να σου ζήσει !!. Όταν σε πήρε τηλέφωνο έπρεπε εξαρχής να της πεις ευχαρίστως να έρθει αλλά να την παρακαλέσεις να έρθει χωρίς το παιδί της. Εγώ προσωπικά έτσι έκανα και για αυτούς που παρεξηγήθηκαν..........ξύδι !!!!!

Φιλικά,

Σοφία Δ

Κατ'αρχήν δεν πρέπει να μπαίνουν παιδάκια μέσα στο σπίτι. Τώρα είναι καλά αλλά σε δυό ώρες μπορεί να έχουν 38 πυρετό. Πρίν δυο ώρες δηλαδή ήταν καλά πριν ανεβάει τον πυρετό? Πρέπει να κάνεις καθολικό κανόνα οτι δεν δέχεσαι επισκέψεις και πόσο μάλλον παιδάκια. Εμένα ο παιδίατρος μου είπε και τί πάει να πει 40 μέρες? Και στις 41 δηλαδή τί αλλάζει? Και επιπλέον μου είπε στο σπίτι θα έρχεται μόνο η μαμά μου ή πεθερά μου, θα ρίχνουν κανα σφουγγάρισμα , θα απλώνουν κανα ρούχο και σπιτάκι τους....

και να ειναι παιδακι λες μπορει να μη το χε καταλαβει η μαμα πως ηταν αρρωστο, ειναι στην αρχη της αρρωστις κ δε φανηκε κλπ....Αυτο ομως που εμαθα κ σοκαριστηκα ειναι πως μιας φιλης μου η αδερφη πηγε και ηταν η ιδια αρρωστη στο νεογεννητο της φιλης μου...ουτε 15 ημερων...το οποιο μετα αρρωστησε κ αυτο και μπηκε εντατικη! (τωρα ειναι βεβαια καλα....αλλα το πλησιαζανε ολοι με μασκα) δε το πιστευω!!!!!!!!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Πειτε με γαιδουρα αλλα εγω οταν γεννησα και ειχα και προωρακι ξεκαθαριζα σε ολους απο το τηλεφωνο οτι απαγορευεται το παιδι μου να ερθει σε επαφη με παιδακια. Οσοι το καταλαβαιναν ερχοντουσαν χωρις παιδια οσοι παλι οχι δεν με ενδιεφερε αν θα ερχοντουσαν.

Και πολύ καλά έκανες!το λογικό είναι κανένας να μην παρεξηγεί αυτή τη συμπεριφορά!Αφού τα παιδάκια μπορεί να κολλήσουν το βρέφος!Πλάκα μας κάνουν δηλαδή;αυτό μας έλειπε να μην το σκέφτονται μόνοι τους

Εγω την πατησα κανονικά με τον γιο μου που νοσηλευτηκε με ιωση 10 μερες στο παιδων 40 ημερων μωρό και ο λογος ότι ντρεπομουν να πω μην ερχεστε...τη κορη μου την είδαν όσοι το επιθυμουσαν αφου εκλεισε 3 μήνες.

Δεν με ρωτησε κανενας πως πέρασα μεσα στο νοσοκομείο με το μωρό, που κοιμόμουν 10 μερες στην καρεκλα και εβλεπα την ψυχουλα μου να υποφέρει...

Αστο καλύτερα, ευχομαι να μην το περασει κανενα μωρακι αυτο επειδη απλα οι γονείς του θελουν να ειναι "κοινωνικοι"

Εγώ δεν δεχόμουν κανέναν για 1-2 μήνες. Ορισμένοι επέμεναν να έρθουν (μαζί και με παιδιά) αλλά το ξέκοβα. Παρεξηγιόντουσαν ορισμένοι και μου έλεγαν μα η αδερφή του μωρού πάει σχολείο. Τους απαντούσα, ότι τι έπρεπε να κάνω δηλαδή? Να διώξω το παιδί μου από το σπίτι? Και ακριβώς επειδή έχω ένα ανοικτό μέτωπο από εκεί δεν θέλω να ανοίξω και άλλα. Τελεία και πάυλα. Ήμουν πολύ κάθετη σε τέτοια και όποιος με έφερνε σε δύσκολη θέση του απαντούσα ανάλογα.

εχω δυο μπουμπουκακια

μια περίπτωση που συνέβει στους γειτόνους μας!!

γέννησε η κοπέλα και μόλις βγήκε από το μαιευτήριο, την επισκέφτηκε η αδερφή της με τα παιδιά της που είχαν ανεμοβλογιά!!!!!

.......3 εβδομάδες στην εντατική το μωρό

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

και εμεις οταν ηταν να ερθει καποιος ρωταγαμε αν ηταν αρρωστα τα παιδια τους ή οι ιδιοι.

και εμεις βεβαια αν ειμασταν αρρωστοι δεν πηγαιναμε σε σπιτια με μωρακια και παιδια.

Αυτό ακριβώς κάνουμε κι εμείς.Δεν με νοιάζει αν παρεξηγηθούμε, με νοιάζει να μην αρρωστήσει το παιδί μου (ειδικά όταν είναι πολύ μωρό).

Ούτε καν στο βαπτιστήρι μου δεν έπαιρνα τα παιδιά, όταν πήγαινα για Χριστούγεννα-Πάσχα. Η μαμά μου με είχε πρήξει ότι δεν είναι σωστό και τι θα λένε...Δεν με νοιάζει καθόλου.

Η κόρη μου η μεγάλη είναι 4,5 ετών και έχει πάρει 1 φορά αντιβίωση για 3 μέρες επειδή κόλλησε ίωση από πάρτυ και ο γιατρός με έπεισε πως δεν θα της περάσει η λοίμωξη στον λαιμό χωρίς αντιβίωση.

Τα προσέχω και τα 2 παιδιά, ούτε δέχομαι άρρωστους στο σπίτι αν το ξέρω,( αν και είναι ΠΟΛΛΟΙ οι μεγάλοι που έρχονται επίσκεψη όντας οι ίδιοι άρρωστοι...) και ούτε πάω κι εγώ πουθενά...

Έχω δυστυχώς προσωπική τραυματική εμπειρία. Επισκέφθηκα το μελλοντικό βαπτιστήρι μου όταν βγήκε από την κλινική και ενώ ένιωθα τέλεια. Φυσικά το πήρα αγκαλιά και ήμουν αρκετή ώρα μαζί του. Την επομένη ημέρα άρχισα να έχω κομάρες και μέχρι το βράδυ ανέβασα πυρετό. Ειδοποίησα αμέσως την κουμπάρα μου και ευτυχώς είχε τα μάτια της ανοικτά. Μέχρι το επόμενο πρωί το μωρό είχε αρρωστήσει και δυστυχώς νοσηλεύτηκε με βροχήτιδα περίπου 5 ημέρες. Το σοκ που περάσαμε και η στεναχώρια θα μου μείνουν αξέχαστες. Με πυρετό ήμουν στην εκκλησία και άναβα κεριά και έκλαιγα μη πάθει κάτι το καλό μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Από τότε όμως αποφεύγω να επισκεφθώ λεχώνες μέχρι να περάσουν 40 ημέρες. Ας είναι και δικό μας παιδί. Καλύτερα μακριά παρά κάτι τέτοιο, και ας με παρεξηγήσουν ότι δεν χαίρομαι με τη χαρά τους.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...