Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 χρονων.. Υψος-βαρος??

Recommended Posts

Εμείς είμαστε 20 μηνών και μόνο 82εκ. και 11μιση κιλά. Ρε κορίτσια δε ψηλώνει με τιποτα. Ηταν στην 90η καμπύλη περσι και τώρα πλησιάζει τη 10η. Κάναμε κάποιες εξετάσεις και βγήκαν καλές. Τι να πω, βλέπω παιδιά στην ηλικία του και είναι τεράστια μπροστά του...και ναι, με πειράζει. Εγώ είμαι 1.65 και ο άντρας μου 1.80....

q8SSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 313
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας μανουλες...

εμενα η κορη μου ειναι 2 χρονων, 90 υψοσ και 12 κιλα....μετα κοπων και βασανων παιρνουμε κανα γραμμαριο!!!

ο μπεμπησ πριν ενα μηνα (2 μηνων) ηταν 5580 και 60 υψοσ!!!

PQ4ip3.png

KpVyp3.png

ρε κοριτσια ο γιος μου 18 μηνων ειναι 10,200 και 83 ποντους

απο την 1 ιουνοιυ οπου ηταν 10 κιλα και 79 ποντους μεχρι σημερα κοντα 4 μηνες εχει παρει 200 γρ, ειναι φυσιολογικο?

ποσο βαρος πρεπει να βαζουν σε αυτες τις ηλικιες?

ανησυχω γιατι ειχε και κατι θεματα με την κοιλια του,,καμια ιδεα?

γεια σας μανουλες...

εμενα η κορη μου ειναι 2 χρονων, 90 υψοσ και 12 κιλα....μετα κοπων και βασανων παιρνουμε κανα γραμμαριο!!!

ο μπεμπησ πριν ενα μηνα (2 μηνων) ηταν 5580 και 60 υψοσ!!!

η κορη κορμαρα φαινεται οτι θα γινει

απο την 1 ιουνοιυ οπου ηταν 10 κιλα και 79 ποντους μεχρι σημερα κοντα 4 μηνες εχει παρει 200 γρ, ειναι φυσιολογικο?

δεν παιρνουν πια τόσα κιλά όσο πιο μικρά. Εμένα τους τελευταίους 6 μήνες πήρε 500 γρ...μην ανησυχείς. Δε λες που έβαλε 4 πόντους σε 3μήνες;;;; (ο καθένας με τον πόνο του)

Τώρα τσέκαρα και την καμπύλη ύψους - βάρους. Ο γιος σου είναι εντός καμπυλών, οπότε μην ανησυχείς.

q8SSp3.png

Διαφημίσεις

καλος μου φαινεται.

17 μηνων ο δικος μου ηταν οσο κ ο δικος σου τωρα.

18 μηνων πηγε 85 κ εχασε 200 γρ:( αρα 10κιλα!

19 μηνων πηρε 700γρ! 86ποντοι ουτε βρεφος δεν ειχε παρει τοσο βαρος σε ενα μηνα

κ σημερα πηγαμε 20 μηνων 88 ποντος κ τα κιλα στασιμα:| αρα τον ενα μηνα παιρνει βαρος τον αλλον υψος:rolleyes: λιγο βαρος ακομα βεβαια το θελουμε μου ειπε η παιδιατρος αλλα τι να τον κανω σαν ζουζουνι ολη μερα δεν εχει σταματημο ηταν κ αρρωστος....

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

δεν παιρνουν πια τόσα κιλά όσο πιο μικρά. Εμένα τους τελευταίους 6 μήνες πήρε 500 γρ...μην ανησυχείς. Δε λες που έβαλε 4 πόντους σε 3μήνες;;;; (ο καθένας με τον πόνο του)

Τώρα τσέκαρα και την καμπύλη ύψους - βάρους. Ο γιος σου είναι εντός καμπυλών, οπότε μην ανησυχείς.

ναι καλε, πηρε μποι κι απο κιλα τιποτα,,,μ εκανες και γελασα,,,παντως ο δικος μου γενηθηκε 46 εκ και 2400,,,

Ο δικός μου ο μικρός γεννήθηκε 50 πόντους και 3.720 γρ. και τώρα που κοντεύει τα δύο είναι 89 πόντους και 13.100 γρ.

Ο μεγάλος μου σε αυτή την ηλικία ήταν 88 πόντους και 12.150 γρ. (είχε γεννηθεί 51 πόντους - 3.450 γρ.)

σχεδον 17 μηνών (στις 4/10) και ύψος απο 81-83 cm παίζουν οι μετρήσεις γιατί τώρα τον μετρήσαμε όρθιο και κόντινε λίγο (χιχιχι :) ) και απο κιλά 10. Από το Μάϊο δεν έχει ψιλώσει και απο κιλά απο τον τελευταίο μήνα έχασε και περι τα 500γρ.

Είναι αγόρι και γεννήθηκε 3460gr 52,5cm. Ο μπαμπάς είναι 190cm και η μαμά 183cm.

Πιστεύω θα πάρει τα πάνω του κάποια στιγμή. Ασε που οι μετρήσεις είναι πάντα στο περίπου. Για να έχουμε πιο ακριβιας μέτρηση πρέπει να μεγαλώσει λίγο

o6oy.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ας γραψω και εδω η κουκουβαγιο-μανα! :mrgreen:

Το Μαρακι στα 2 ηταν 85 ποντους και 12.400 κιλα

Σχεδον 8 μηνες αργοτερα (δηλαδη τωρα που ειναι περιπου 32 μηνων) ειμαστε 93 ποντοι και 13 κιλα

Νομιζω ειναι καλη.. Και αμα σας πω πως τη ζηλευω που ειναι ετσι αδυνατουλα θα με πιστεψετε;; :lol: Μακαρι να συνεχισει να εχει αυτο το κορμακι! :D:D:D:D

Υγεια να εχουν ΟΛΑ τα παιδακια και ειναι ομορφα οπως και να 'χει! ;)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Σύμφωνα με μετρήσεις που κάναμε εμείς γιατί δεν καθόταν με τίποτα στην παιδίατρο, είναι 86 ύψος και 12κιλά.

Το ύψος το μέτρησε ο άντρας μου και το βάρος αφού μετρήθηκα εγώ στην ζυγαριά της παιδιάτρου, μετά την πήρα αγκαλιά και αφαίρεσα τα κιλά μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σε 10 μέρες κλείνουμε τα 2!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα μανούλες!!

Και με απασχολούσε το θεματάκι..

Λοιπόν, η μικρή μου ειναι 14,200 και 87 εκ. ύψος.

Μας είπε η παιδίατρος ότι πρέπει να της κάνω καλύτερη διατροφή :(. Μα εγώ έτσι και αλλιώς προσέχω...

Μου τόνισε ότι μέσα στο χρόνο έβαλε 1 παραπανίσιο κιλό και σχεδόν καθόλου ύψος.

Εσείς τι λέτε; Γιατί μου φαίνεται κανονική η ζουζούνα μου...

Καλησπέρα μανούλες!!

Και με απασχολούσε το θεματάκι..

Λοιπόν, η μικρή μου ειναι 14,200 και 87 εκ. ύψος.

Μας είπε η παιδίατρος ότι πρέπει να της κάνω καλύτερη διατροφή :(. Μα εγώ έτσι και αλλιώς προσέχω...

Μου τόνισε ότι μέσα στο χρόνο έβαλε 1 παραπανίσιο κιλό και σχεδόν καθόλου ύψος.

Εσείς τι λέτε; Γιατί μου φαίνεται κανονική η ζουζούνα μου...

σύμφωνα με τις καμπύλες είναι στο ανώτερο όριο και λίιιιιγο παρα πάνω. Ομως αν λές οτι φαίνεται κανονική τότε μπορεί να είναι λίγο και το "σκαρί" της αυτό. Ισως να τρώει λίγο πιο ελαφριά το βράδυ, οχι δίαιτα φυσικά αλλά φρούτα ή κάτι τέτοιο. Εμένα να σκεφτείς είναι 21 μηνών και 11μιση κιλά και μου φαίνεται οτι έκανε ψιλοκοιλίτσα και έχει και μπουτάκια. Αλλά είναι και το σώμα του έτσι, φαίνεται πιο πολλά κιλά απ'οσα είναι.

q8SSp3.png

σύμφωνα με τις καμπύλες είναι στο ανώτερο όριο και λίιιιιγο παρα πάνω. Ομως αν λές οτι φαίνεται κανονική τότε μπορεί να είναι λίγο και το "σκαρί" της αυτό. Ισως να τρώει λίγο πιο ελαφριά το βράδυ, οχι δίαιτα φυσικά αλλά φρούτα ή κάτι τέτοιο. Εμένα να σκεφτείς είναι 21 μηνών και 11μιση κιλά και μου φαίνεται οτι έκανε ψιλοκοιλίτσα και έχει και μπουτάκια. Αλλά είναι και το σώμα του έτσι, φαίνεται πιο πολλά κιλά απ'οσα είναι.

Το βράδυ συνήθως φρουτάκια της δίνω, θα δω μερικούς μήνες πως θα εξελιχθεί πάλι και θα το συζητήσω περισσότερο με την παιδίατρο!

Ευχαριστώ!!

(Έχετε γενέθλια σήμερα;:eek:

Αν έχετε, να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!! Πάντα υγιέστατο, τυχερό και ευτυχισμένο να είναι!! :D)

Ευχαριστώ για τις ευχές αλλά δεν έχω αλλάξει το τικεράκι μου!!!! μα τι βαρεμάρα με πιάνει με τα τικεράκια!

ναι δες πως θα πάει και μίλα πάλι με την γιατρό. Επίσης εχει εδώ στο φόρουμ τέλειες συνταγές με βιολογικά προιόντα. Πάρε μερικές ιδεές γιατί καμιά φορά κολλάμε στα ίδια και τα ίδια (ειδικά στις κρέμες)

q8SSp3.png

• 7 months later...

ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΡΗ ΣΧΕΔΟΝ 2ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΨΩΣ 90ΕΚ.ΚΑΙ 13.200ΚΙΛΑ..ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ???ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ :)ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ...ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3855ΚΙΛΑ ΚΑΙ 52ΕΚΑΤΟΣΤΑ...

ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΡΗ ΣΧΕΔΟΝ 2ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΨΩΣ 90ΕΚ.ΚΑΙ 13.200ΚΙΛΑ..ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ???ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ :)ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ...ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3855ΚΙΛΑ ΚΑΙ 52ΕΚΑΤΟΣΤΑ...

χαλαρωσε λιγο μην σε ανησυχει....εμενα ο γιος μου γεννηθηκε 3850 με 54 ποντους υψος....

και τωρα 27 μηνων ειναι 12 κιλα και 92 υψος....κανονικα ειναι τα παιδακια μας...λιγο ολιγοφαγος ο δικος μου αλλα μια χαρα....δεν νομιζω οτι η κορη σου ειναι υπερβαρη.......!!!!!!!!!!! ασε τους αλλους να λενε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...