Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 χρονων.. Υψος-βαρος??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 313
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο γιατρος του γιου μου μου ειπε οτι το αγορι περνει απο την μαμα.δηλαδη το υψος της μαμας συν 13 εκατοστα.το συνολο που βγαινει +-5 εκατοστα θα ειναι το υψος του παιδιου στην ενηλικιωση!!!!

Με την καμία...

Αν ήταν έτσι, ο άνδρας μου που η μαμά του είναι 1,50 θα έπρεπε να μην είναι πάνω από 1,68 το πολύ. :P Είναι 1,90 όμως.:wink:

Παρακολουθώ κι εγώ το θέμα γιατί ο μικρός μου πλησιάζει τα 2 και έχει μείνει πολύ πίσω στην ανάπτυξη λόγω του άσθματος. 84,5 προς το παρόν ύψος και 11,5 κιλά βάρος. Ενώ ξεκίνησε στις πάνω πάνω καμπύλες τους πρώτους μήνες της ζωής του, τώρα έχουμε πιάσει τις κάτω κάτω. :? Έχουμε όμως δυο μήνες ακόμα να κλείσει τα δύο και ελπίζουμε.

.....δε νομίζω τάκη....

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα μανούλες! Τα κοριτσάκια μου είναι 22 μηνών. Χθες πήγαμε στο γιατρό. Μας είπε πως αν λέγαμε σε κάποιον ότι είναι δίδυμα κ πρώωρα θα γελούσε!Η "μικρή" 92 ύψος κ 14350 βάρος. Η "μεγάλη" 95 ύψος κ 17300 βάρος (εδώ μάλλον έχουμε θέμα με τα κιλά. θα γράψω σε άλλο τοπικ μηπως βοηθήσει καμιά μανούλα γιατί μας είπε να προσέχουμε διατροφή.)Σε 2 μήνες που θα είμαστε 24 θα επανέλθω.

Διαφημίσεις

πω πω εμείς μάλλον είμαστε πολύ πίσω.....περιττό να πω ότι στις 3 τελευταίες μετρήσεις δεν είχε πάρει ούτε εκατοστό......τώρα είμαστε 23 μηνών (σχεδόν) και άντε να έχει πάει 82 πόντους. Ακόμα μας κάνουν τα περσινά.

Εμένα είναι 21 μηνών σε 15 μέρες και είναι 80 πόντους και 9,5 κιλά και ναι μας κάνουν και τα περσινά μας ρούχα. Τι να πω....η παιδίατρος λέει ότι δεν χρειάζεται να την μετράμε και ότι από 18 μέχρι 24 μηνών δεν έχει νόημα το μέτρημα μετά τα 2 έτη. Γεννήθηκε 46 πόντους και βάρος 2540.

Beba μου καλημερα.Να σου ζησει η μικρουλα σου .Μην ανησυχεις για το υψος μετα τα 2 θα βλεπεις διαφορες.Οσο για τα περσινα ρουχα που της κανουν ειναι μεγαλο πλεονεκτημα στο λεω απο προσωπικη πειρα.Ετσι μινιον ηταν και η κορη μου μεχρι τα 3 χρονια τωρα σε 2 εβδομαδες θα κλεισει τα 4 χρονια και ειναι 1.05 κανονικη για την ηλικια της.Τα ρουχα μας τα φοραμε 2 χρονιες και τωρα με το δευτερο παιδι ειναι μεγαλη υποθεση να μην αγοραζεις απο την αρχη 2 γκαρνταρομπες.Τωρα για τον μπεμπη τι να πω γεννηθηκε 4κιλα και 56 ποντους την Κυριακη ζυγιζει και ειναι 84 ποντους και 10.500 κιλα.Αυτον δεν τον προλαβαινω κυριολεκτικα!!!

nSRtp3.png

Beba μου καλημερα.Να σου ζησει η μικρουλα σου .Μην ανησυχεις για το υψος μετα τα 2 θα βλεπεις διαφορες.Οσο για τα περσινα ρουχα που της κανουν ειναι μεγαλο πλεονεκτημα στο λεω απο προσωπικη πειρα.Ετσι μινιον ηταν και η κορη μου μεχρι τα 3 χρονια τωρα σε 2 εβδομαδες θα κλεισει τα 4 χρονια και ειναι 1.05 κανονικη για την ηλικια της.Τα ρουχα μας τα φοραμε 2 χρονιες και τωρα με το δευτερο παιδι ειναι μεγαλη υποθεση να μην αγοραζεις απο την αρχη 2 γκαρνταρομπες.Τωρα για τον μπεμπη τι να πω γεννηθηκε 4κιλα και 56 ποντους την Κυριακη ζυγιζει και ειναι 84 ποντους και 10.500 κιλα.Αυτον δεν τον προλαβαινω κυριολεκτικα!!!

Συγνωμη ηθελα να γραψω οτι την Κυριακη χρονιζει και οχι ζυγιζει!!!

nSRtp3.png

Καλησπέρα η μικρή μου κόρη είναι 2χρ. Και 4 μηνών ακριβώς. Είναι 11 κιλά λέει η παιδίατρος και εμφανίζεται να μην έχει πάρει γραμμαριο τους τελευταίους δυο μήνες αν και τρώει καλά και 85 πόντους ύψος (εδώ έχει πάρει έναν πόντο). Είμαστε εντός ορίων αλλά πολλή χαμηλά και δεν το κρύβω πως θορυβηθηκα κάπως . Όχι ότι η μεγάλη που είναι 3,5 είναι κανένα θηρίο. Αδύνατη είναι πολύ αλλά ποτέ τόσο χαμηλά στις καμπύλες....

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα η μικρή μου κόρη είναι 2χρ. Και 4 μηνών ακριβώς. Είναι 11 κιλά λέει η παιδίατρος και εμφανίζεται να μην έχει πάρει γραμμαριο τους τελευταίους δυο μήνες αν και τρώει καλά και 85 πόντους ύψος (εδώ έχει πάρει έναν πόντο). Είμαστε εντός ορίων αλλά πολλή χαμηλά και δεν το κρύβω πως θορυβηθηκα κάπως . Όχι ότι η μεγάλη που είναι 3,5 είναι κανένα θηρίο. Αδύνατη είναι πολύ αλλά ποτέ τόσο χαμηλά στις καμπύλες....

Αν το παιδάκι σου δείχνει καλά και δεν ανησυχεί η παιδίατρος μην ανησυχείς ούτε εσύ :P. Οι καμπυλες δεν είναι παρά στατιστικές και τελευταία έχουν αλλάξει μάλιστα από όσο μαθαίνω. Η δικιά μου είναι 11 κιλά και 2 χρονών και 5 μηνών και 90 ύψος. Χτες είμαστε στον παιδίατρο για μια ίωση και τη βρήκε κατά τα άλλα μια χαρά.

GJMap2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα και απο εμενα εμεισ ειμαστε 27 μηνων 1.10 17 κιλα και μασ κηνυγαει η παιδιατροσ να μην φαμε! :(:(:( αλλα πωσ τραβασ το πιατο απο ενα παιδι μπροστα? και αφου του βαζεισ λιγο και μετα σου λεει μανουλα αλλο? τι κανεισ?

Κοριτσακι μου μην στερησεις το φαι απο την μικρουλα.

Απλα προσεχε πολυ τι της δινεις. Τα φαγανα παιδια τρωνε ασταματητα νοστιμιες. ΑΝ της δινεις υγιεινες τροφες και δεν υπαρχουν σνακς και αλλες αηδιες στο σπιτι, θα τρωει απλα για να χορτασει. :D

οχι δεν του δινω ουτε σοκολατεσ ουτε τιποτα! καθε τρεισ μερεσ τωρα ενα κιντερ η καποιο γλυκο ενα κομματακι κεικ κατι τετοιο!απλα στο τραπεζι καθετε πρωτοσ και σηκωνετε τελευταιοσ ! δεν ειναι χοντροσ εχει κοιλιτσα μονο και ποδαρακια κανονικα! τωρα κοβουμε σιγα σιγα τα ψωμια!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Λοιπόν συμπληρώσαμε και εμείς δύο χρονάκια:D

Ύψος 95 εκατοστά και βάρος 14,5 κιλάκια:D

Επίσης κούκλος, πανέξυπνος και πολύ ζωηρούλης ....και εγώ φυσικά κουβάγιααααααααα.......;)

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοράνε τα περσινά. Θα προτιμούσα να ψήλωνε κι ας έπαιρνα κάθε μήνα καινούρια ρούχα. Εμένα είναι 96cm και είναι είναι 3,5. Κιλά 15300

azHYp2.png

vwuep3.png

ο μικρος μου είναι 1 ετους και είναι εκτος καμπυλων!!! είναι 88 πόντους και 12,500 κιλά! καλά να είναι και όσο θέλει ας γίνει!!

χμμμμ!

Η Σοφία είναι 87 και 12.500 αλλά 2χρ και 3μ :-D

Ο Κωστής 104 και 15.000 4χρ και 5μ - τσιλιβιθρόνι!

KbCJp2.pngEYukp3.png

• 2 months later...

εμεις 2 χρονων γινομαστε σε 3 μερες και ειμαστε

η κορουλα μου 82 ποντους και 10 κιλα(απο τα κοκκαλα βγαλμενη μας ειπε ο παιδιατρος εχασε 400 γρ απο την τελευταια φορα που την ζυγισε ο γιατρος)

και ο γιος μου 87 ποντους και 12.200...

η μικρη ξεκινησε σιροπι με σιδηρο μπας και της αυξηθει η ορεξη..για να δουμε..

και ο γιος μου επισης εχει κοψει το φαγητο..(δεν πηρε γραμμαριο εδω και 3μισι μηνες)

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

γεια σας κοριτσια! απο αυτα που διαβαζω και ας με διορθωσει καποια νομιζω ειμαστε καλα! η κορη μου ειναι 28 μηνων και ειναι 95 ποντους και 15500. και ο μικρουλης μου που κοντευει τους 4 μηνες σε λιγες μερες ειναι 70 ποντους και 8100.(αυτος ειναι εκτος καμπυλων και πινει μονο γαλα της μαμας χα χα χα!:shock:

VCkup3.png W6T5p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

κοντεβουμε και εμεις 2 χρονων για την ακριβεια 6 οκτοβριου τα κλινουμε ......

εχουμε και λεμε ΚΟΡΙΤΣΙ 90 υψος και 11,600 βαρος

και στην παιδικι χαρα ειμαστε απο τα μικροτερα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...