Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 355
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν κοιταξα αυτα που εχουν 0 εως 2 να σου πω την αληθεια,αλλα εχουν τα παρακατω:

Limonene

Linalool

Alcohol denat

Zinc Oxide

Tocopheryl Acetate

Titanium Dioxide

Alumina

και σε ολα αυτα γραφει αυτο το κειμενο,καποιος που να γνωριζει καλα αγγλικα ας βοηθησει:

Given the incomplete information made available by companies and the government, EWG provides additional information on personal care product ingredients from the published scientific literature. The chart below indicates that research studies have found that exposure to this ingredient -- not the products containing it -- caused the indicated health effect(s) in the studies reviewed by Skin Deep researchers. Actual health risks, if any, will vary based on the level of exposure to the ingredient and individual susceptibility -- information not available in Skin Deep.

κανοντας τη μεταφραση μεσω της google:

Δεδομένων των ελλιπών στοιχείων που διατίθενται από τις εταιρείες και την κυβέρνηση, EWG παρέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την προσωπική φροντίδα τα συστατικά των προϊόντων από τη δημοσιευμένη επιστημονική βιβλιογραφία. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει ότι ερευνητικές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η έκθεση σε αυτό το συστατικό - όχι τα προϊόντα που την περιέχουν - προκάλεσε την ένδειξη αποτελέσματος για την υγεία (-ες) στις μελέτες που εξετάστηκε από το δέρμα τους ερευνητές Βαθύ. Πραγματικών κινδύνων για την υγεία, εάν υπάρχει, θα ποικίλλουν ανάλογα με το επίπεδο έκθεσης στην ουσία και την ατομική ευαισθησία - οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες στα Skin Deep.

εγω τουλαχιστον θα καταληξω στην αρχικη μου αποψη

τα πιο πολλα(αν οχι ολα) απο αυτα τα προιοντα / συστατικα εχουν επιβλαβεις ουσιες για την υγεια,αλλα παιζει ρολο η ποσοτητα αυτων,το επιπεδο εκθεσης και η ατομικη ευαισθησια (οπως εξαλλου γραφει και το κειμενο, τουλαχιστον του συγκεκριμενου σαιτ)

ο ηλιος ειναι δυστυχως παρα πολυ επικινδυνος και κατι πρεπει να βαζουμε και μεις και τα παιδια,και φυσικα να τα πηγαινουμε ,(αν ειναι εφικτο)στη θαλασσα ωρες που δεν ειναι τοσο δυνατη η ακτινοβολια.

εγω τα πηγαινω νωρις το πρωι,γυρω στις 10 η αργα το απογευμα ,μετα τις 6,και με τις πολλες ζεστες η πρωινη ωρα νομιζω ειναι η καλυτερη .

Αυτα!

''...for those about to rock we salute you...''

Μετά από όλα αυτά που διάβασα πιο πάνω, μόλις χθές βράδυ παρήγγειλα το Badger απο αυτό το site

http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/Products.php

Θα σας ενημερώσω για το χρόνο παραλαβής μολις έρθει. ;)

Sk6Gp3.png

Μετά από όλα αυτά που διάβασα πιο πάνω, μόλις χθές βράδυ παρήγγειλα το Badger απο αυτό το site

τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι??

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Αυτή η χρέωση είναι για Βρετανία και όχι για Ελλάδα

Αυτή είναι η απόδειξη της παραγγελίας που έκανα πριν λίγες μέρες.

Είχα πάρει κάτι παγούρια κάτι κουταλοπήρουνα, μπωλ κλπ

Δείτε τι με χρέωσαν για μεταφορικά:

Shipping information

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxATHENS, ATTIKH

xxxxxxxxxxxx

Greece

Shipping method

Not specified

Description Unit price Qty Amount

Safe Sippy 2 -Pink Item #: 0001 £12.99 GBP 1 £ 12.99 GBP

pixel.gifBambu Mini-me bowl Item #: 0006 £9.99 GBP 1 £9.99 GBP

pixel.gifBambu Baby's fork and spoon Item #: 0006 £6.99 GBP 1 £6.99 GBP

pixel.gifCoddletime Borosilicate Glass Bottle Colour: Green £12.99 GBP 1 £12.99 GBPpixel.gif

Subtotal: £42.96 GBP

Shipping: £2.99 GBP

Insurance: ----

Total: £45.95 GBP

Receipt No: xxxxxxxxxxxxx

Anga

και εσένα 2,99£ δεν σε χρέωσαν για τα μεταφορικά?

αρχικα να πω ευχαριστω για αυτο το σαιτ ειναι απιστευτες οι πληροφοριες που εχει

να κανω και μια καπως χαζη ερωτησουλα?

το αντηλιακο αυτο ομως δεν το εχει στα παιδικα αντηλιακα εχει καμια σημασια ?

αρχικα να πω ευχαριστω για αυτο το σαιτ ειναι απιστευτες οι πληροφοριες που εχει

να κανω και μια καπως χαζη ερωτησουλα?

το αντηλιακο αυτο ομως δεν το εχει στα παιδικα αντηλιακα εχει καμια σημασια ?

Καμία απολύτως σημασία!

Το οτι είναι "αγνό" φτάνει!!

Είδα και τα δήθεν "παιδικά" τι καρκινογόνα και τι parabens έχουν!!!!!!

Καμία απολύτως σημασία!

Το οτι είναι "αγνό" φτάνει!!

Είδα και τα δήθεν "παιδικά" τι καρκινογόνα και τι parabens έχουν!!!!!!

ποσο δικιο εχεις εχω κολησει και κοιταω το σαιτ και εχω φρικαρει

ευχαριστω για την απαντηση

Διαφημίσεις

Εμας η γιατρος μας ειπε ΚΑΝΕΝΑ αντηλιακο για τα πρωτα 3 χρονια! Απλως οχι πολυ ωρα στον ηλιο. Εσεις τι λετε?

μαλλον εν δυναμη βλακεια σου ειπε.

μολις διαβασα αυτο που εγραψες σκεφτηκα ...αντε πες οτι δεν του βαζεις αντηλιακο τα πρωτα 3 χρονια .... ουτε κρεμα ενυδατωσης ,δε θα το λουσεις ομως το " κακομοιρο" :Ρ ????

ολα κατι εχουν ...

mariapap82

ο παιδίατρός σου που σου είπε οτι

στα πρώτα 3 χρόνια όχι αντηλιακά

είχε δίκιο

για τον εξής λόγο που έχει εξηγήσει ο Dr Mercola:

Μμμ, μάλλον δεν διαβάζεις το newsletter του Dr. Mercola!

Ο ήλιος είναι απαραίτητος για την υγεία μας

μια και βοηθάει το δέρμα μας να συνθέσει Βιταμίνη D, ιδιαίτερα ευεργετικός είναι ο ήλιος του μεσημεριού.

Η Βιταμίνη D έχει ερευνηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και η έλλειψη της συνδέεται με πάρα πολλές χρόνιες παθήσεις.

Τα αντηλιακά εμποδίζουν τη σύνθεσή της, γι' αυτό και θα πρέπει να εκτίθουμε το δέρμα μας "γυμνό" στον ήλιο μέχρι ν΄αρχίζει να ροδοκοκινίσει ελαφρώς. Μετά είτε φεύγουμε είτε βάζουμε αντηλιακό γιατί πλέον η ηλιακή ακτινοβολία γίνεται βλαβερή για μας.

Διάβασε εδώ, http://products.mercola.com/summer-survival-kit/ αλλά και γενικά στην ιστοσελίδα του για τη Βιταμίνη D: Vitamin D Resources.

Και τα καλλυντικά του πάντως είναι από τα καλύτερα, πολύ προσεγμένα και πιστοποιημένα βιολογικά (αυτός μου άνοιξε τα μάτια στις επικίνδυνες ουσίες των καλλυντικών), απλά δεν ταίριαξαν με τον τύπο δέρματός μου.

Kαι σε ερώτησή μου

ο Dr Mercola τι λέει για τον καρκίνο του δέρματος

η απάντηση που πήρα ήταν η εξής:

Κινδυνεύεις μόνο αν πάθεις έγκαυμα.

Κατά τα άλλα είναι μύθος ότι ο ήλιος προκαλεί καρκίνο του δέρματος, έχουνε βρει συσχέτιση μεταξύ του μελανώματος (ένας από τους πιο επικίνδυνους καρκίνους δέρματος) και χαμηλής ποσότητας βιταμίνης D στον οργανισμό, δηλ. ο ήλιος όχι μόνο δεν προκαλεί αλλά και σε προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος καθώς και από ένα σωρό άλλους καρκίνους.

Αν διαβάσεις εξηγεί πολλά για τις UVA, τις UVB και τα αντηλιακά.

(όπως και σ' όλα τα θέματα, κρύβονται πολλά οικονομικά συμφέροντα πίσω από το θέμα, βλέπε πολυεθνικές που κατασκευάζουν χημικά και καρκινογόνα καλλυντικά και υποστηρίζουνε οικονομικά μια τεράστια καμπάνια εκατομμυρίων δολαρίων για να εκφοβίζουνε τον κόσμο για τους κινδύνους του ήλιου προκειμένου να αυξήσουνε τις πωλήσεις τους. το ειρωνικό είναι ότι τα αντηλιακά τους αυτά προκαλούνε τα ίδια διάφορους καρκίνους!)

Εγώ ομολογώ οτι όταν τα πρωτοδιάβασα

είχα μείνει κάπως έτσι :shock:

Αλλά κάθησα και το σκέφτηκα και δεν έχει άδικο!!!..

Το αντηλιακό πλέον εμείς θα το βάζουμε ΜΟΝΟ στην παραλία!

Στην πόλη είναι κάπως υπερβολικό....

(εκτός εαν έχει κανείς σκοπό

να κάτσει κάτω απο τον ήλιο με τις ώρες!!!)

badger και lavera δηλαδη απο αντηλιακα..............

για after sun lotion καμια ιδεα?????????

παλι της lavera agorasa...........

http://www.bce-europe.com/en/Bath-Body/Sun-Care/After-Sun-Bronzers/Lavera-Sun-Sensitive-After-Sun-Lotion-150-ml.html?listtype=search&searchmanufacturer=72b32a1f754ba1c09b3695e0cb6cde7f

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Επειδή η κόρη μου έχει ατοπική δερματίτιδα -τώρα της έχει εξασθενήσει είναι μόνο λίγο σαγρε τα μπρατσάκια της- τα αντιηλιακά Badger & lavera που λέτε κάνουν για το δέρμα της;

Η δερματολόγος μου είχε συστήσει Sebamed ή Aderma.

Στη λίστα που έχετε το link παραπάνω και βγάζει με τα συστατικά δεν υπάρχει κανένα από τα 2.

Πάντως και το Anthelios 40 La roche Posay το βγάζει νούμερο 2 άρα είναι καλό και αυτό για να μην πaραγγελνω από ιnternet.

μαλλον εν δυναμη βλακεια σου ειπε.

μολις διαβασα αυτο που εγραψες σκεφτηκα ...αντε πες οτι δεν του βαζεις αντηλιακο τα πρωτα 3 χρονια .... ουτε κρεμα ενυδατωσης ,δε θα το λουσεις ομως το " κακομοιρο" :Ρ ????

ολα κατι εχουν ...

Η αλήθεια είναι ότι μερικά πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε ...

FGBKp3.png

Από την άλλη πάλι έχω ένα θεματάκι.. με το τι βάζω στο κορμάκι του μωρού μου..

Χτες έφυγα από την παιδίατρο και η σύστασή της ήταν:

"Μην ξεχνάς να του φοράς αντιηλιακό κάθε φορά που τον βγάζεις έξω" :shock:

και βέβαια για το βράδυ αντικουνουπικό :shock::shock:

Βεβαίως και ήταν η τελευταία μας επίσκεψη γιατί τον άλλο μήνα μας βλέπω αλλού ...:wink:

FGBKp3.png

Από την άλλη πάλι έχω ένα θεματάκι.. με το τι βάζω στο κορμάκι του μωρού μου..

Χτες έφυγα από την παιδίατρο και η σύστασή της ήταν:

"Μην ξεχνάς να του φοράς αντιηλιακό κάθε φορά που τον βγάζεις έξω" :shock:

και βέβαια για το βράδυ αντικουνουπικό :shock::shock:

Βεβαίως και ήταν η τελευταία μας επίσκεψη γιατί τον άλλο μήνα μας βλέπω αλλού ...:wink:

Ενταξει αυτό με το αντικουνουπικό καθε βράδυ υπερβολή το βρίσκω, δεν είναι και για χόρταση ..;) σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο.

Αλλά αυτό με το αντιηλιακό το βρίσκω σωστό για το καλοκαίρι και ιδίως για τις 11 με 16:00. Ολοι οι παιδίατροι το ίδιο συστήνουν. Δεν ξερω βεβαια τη ηλικία έχει το μωράκι σου.

Μπράβο Σοφάκι που έχεις ανοικτό μυαλό, ακούς, σκέφτεσαι και ενημερώνεσαι! :D

αχ βρε ροσιε εγω γιατι δεν το πιασα ?τι ειπε το σοφακι κ το λες αυτο?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Ενταξει αυτό με το αντικουνουπικό καθε βράδυ υπερβολή το βρίσκω, δεν είναι και για χόρταση ..;) σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο.

Αλλά αυτό με το αντιηλιακό το βρίσκω σωστό για το καλοκαίρι και ιδίως για τις 11 με 16:00. Ολοι οι παιδίατροι το ίδιο συστήνουν. Δεν ξερω βεβαια τη ηλικία έχει το μωράκι σου.

4,5 μηνών και προσωπικά θεωρώ υπερβολικό και το αντιηλιακό. :?

Βέβαια το χρησιμοποιώ αν ΠΡΕΠΕΙ να βγούμε αλλιώς προτιμώ - ειδικά τώρα με τον καύσωνα -να μείνω σπίτι κι ας μείνουν οι δουλειές πίσω :rolleyes:

FGBKp3.png

Αυτή είναι η απόδειξη της παραγγελίας που έκανα πριν λίγες μέρες.

Είχα πάρει κάτι παγούρια κάτι κουταλοπήρουνα, μπωλ κλπ

Δείτε τι με χρέωσαν για μεταφορικά:

Shipping information

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxATHENS, ATTIKH

xxxxxxxxxxxx

Greece

Shipping method

Not specified

iption Unit price Qty Amount

Safe Sippy 2 -Pink Item #: 0001 £12.99 GBP 1 £ 12.99 GBP

pixel.gifBambu Mini-me bowl Item #: 0006 £9.99 GBP 1 £9.99 GBP

pixel.gifBambu Baby's fork and spoon Item #: 0006 £6.99 GBP 1 £6.99 GBP

pixel.gifCoddletime Borosilicate Glass Bottle Colour: Green £12.99 GBP 1 £12.99 GBPpixel.gif

Subtotal: £42.96 GBP

Shipping: £2.99 GBP

Insurance: ----

Total: £45.95 GBP

Receipt No: xxxxxxxxxxxxx

Θέλω κι εγώ να παραγγείλω απο το συγκεκριμενο site και διαβασα στο "Terms and Conditions" το εξής:

For all international orders and special delivery please Contact us as postage will be based on weight and destination.

...οπότε μάλλον θα επικοινωνήσουν με καποιο mail για παραπάνω χρέωση σε σας που έχετε ήδη παραγγείλει. Μακάρι να μην το κάνουν βέβαια :)!

Εγώ έστειλα mail για να ρωτήσω το κόστος αποστολής στην Ελλάδα. Θα σας ενημερώσω μόλις λάβω απάντηση. Φαντάζομαι αύριο-μεθαύριο :wink:.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...