Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μπράβο Σοφάκι που έχεις ανοικτό μυαλό, ακούς, σκέφτεσαι και ενημερώνεσαι! :D

αχ βρε ροσιε εγω γιατι δεν το πιασα ?τι ειπε το σοφακι κ το λες αυτο?

petalouditsa

η Rosie σε εμένα αναφέρεται (κι εμένα Σοφία με λένε :mrgreen:)

και το λέει για αυτό:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1606706&postcount=213

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 355
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτή είναι η απόδειξη της παραγγελίας που έκανα πριν λίγες μέρες.

Είχα πάρει κάτι παγούρια κάτι κουταλοπήρουνα, μπωλ κλπ

Δείτε τι με χρέωσαν για μεταφορικά:

Shipping information

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxATHENS, ATTIKH

xxxxxxxxxxxx

Greece

Shipping method

Not specified

Description Unit price Qty Amount

Safe Sippy 2 -Pink Item #: 0001 £12.99 GBP 1 £ 12.99 GBP

pixel.gifBambu Mini-me bowl Item #: 0006 £9.99 GBP 1 £9.99 GBP

pixel.gifBambu Baby's fork and spoon Item #: 0006 £6.99 GBP 1 £6.99 GBP

pixel.gifCoddletime Borosilicate Glass Bottle Colour: Green £12.99 GBP 1 £12.99 GBPpixel.gif

Subtotal: £42.96 GBP

Shipping: £2.99 GBP

Insurance: ----

Total: £45.95 GBP

Receipt No: xxxxxxxxxxxxx

Θέλω κι εγώ να παραγγείλω απο το συγκεκριμενο site και διαβασα στο "Terms and Conditions" το εξής:

For all international orders and special delivery please Contact us as postage will be based on weight and destination.

...οπότε μάλλον θα επικοινωνήσουν με καποιο mail για παραπάνω χρέωση σε σας που έχετε ήδη παραγγείλει. Μακάρι να μην το κάνουν βέβαια :)!

Εγώ έστειλα mail για να ρωτήσω το κόστος αποστολής στην Ελλάδα. Θα σας ενημερώσω μόλις λάβω απάντηση. Φαντάζομαι αύριο-μεθαύριο :wink:.

Λοιπόν σας πληροφορώ οτι τα μεταφορικά

όχι μόνο ήταν 2.99£

αλλά παρέλαβα το δέμα (της παραπάνω παραγγελίας) εχθές!!! :shock:

(Μέσα σε λίγες ημέρες!!!)

Και φθηνά και γρήγορα!!

(Απο την Λάρισα που έχω κάνει μια παραγγελία απο τις 2/6 ακόμα την περιμένω!! :roll:......

............Ελλάς το μεγαλείο σου!!)

Rosie

εσύ να είσαι καλά που μας ανοίγεις τα μάτια!!......

αααα..εσυ εισαι το σοφακι...οκ τωρα:mrgreen:

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Λοιπόν σας πληροφορώ οτι τα μεταφορικά

όχι μόνο ήταν 2.99£

αλλά παρέλαβα το δέμα (της παραπάνω παραγγελίας) εχθές!!! :shock:

(Μέσα σε λίγες ημέρες!!!)

Και φθηνά και γρήγορα!!

(Απο την Λάρισα που έχω κάνει μια παραγγελία απο τις 2/6 ακόμα την περιμένω!! :roll:......

............Ελλάς το μεγαλείο σου!!)

Ναι λοιπόν!!!! Πολύ φθηνό και αξιόπιστο site για αγορές. Μου απάντησαν σχεδόν αμέσως και είναι έτσι όπως τα λέει!!! Mεταφορικά 2,99£!!!!!!!!!! Μπράβο στην κοπέλα που πρότεινε αυτό το site!!!

Διαφημίσεις

Ναι λοιπόν!!!! Πολύ φθηνό και αξιόπιστο site για αγορές. Μου απάντησαν σχεδόν αμέσως και είναι έτσι όπως τα λέει!!! Mεταφορικά 2,99£!!!!!!!!!! Μπράβο στην κοπέλα που πρότεινε αυτό το site!!!

Oπότε...βουρ στο

www.littleacornstomightyoaks.co.uk

για αντηλιακά badger!! ;)

εγω παράγγειλα χτες..

καλα θα τους κουφάνουμε με την ξαφνική μαζική παραγγελία απο ελλαδα.

ευχαριστούμε soevan!

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

εμάς αυτή μας είπε να πάρουμε αλλά δεν την βρίσκω σε δυο που πήγα.την ξέρει κανείς?

Κατ' αρχάς ευχαριστώ που κάνετε παραπομπή στο blog μου. Αν και δεν είμαι γονιός, ακόμη, τα χημικά στα καλλυντικά όπως και τα parabens (συντηρητικά) είναι υπόθεση όλων μας μιας και αποτελούν απειλή για τη ζωή μας. Θεωρούνται οι υπ' αριθμόν ένα παράγοντες για αλλεργικές αντιδράσεις και την εμφάνιση άσθματος (κυρίως οι φθαλικοί εστέρες στις κολώνιες).

Θα πρέπει να σας επισημάνω ότι δεν είμαι γιατρός αλλά απλά ευαισθητοποιημένος πολίτης για ζητήματα όπως χωρίς-χημικά καλλυντικά και οργανικά προϊόντα. Σας δίνω μια όμορφη ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καταναλωτών για το πόσο "χημικό" είναι το σπίτι μας (δυστυχώς μόνο στα Αγγλικά). Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, μη πω τρομακτικά και φανώ "Ευαγγελάτος".

http://www.chemical-cocktail.org/

Δώστε μεγάλη σημασία στις πάνες βρακάκια και τι κινδύνους κρύβουν. Όπως επίσης σας παραπέμπω και στην εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αγγλία για τη χρήση των "φασκιών" - παλαιού τύπου πάνες.

Ευχαριστώ για την προτίμησή σας.

Περικλής Χρήστου

http://perischristou.blogspot.com

επειδή δεν ανοίγει τι προκαλούν οι πάνες βρακάκια?

απο τότε που τις ξεκινήσαμε όλο σπυράκια εχει στον πωπό αλλά νόμιζα πως είναι απο την ζέστη.

την κυριακή πηγαμε για μπανιο απο τις 10,30-11,30 αλλά δεν βρήκαμε πμπρέλλα κ της εβαλα 2 φορες αντιηκιακό με 25 δεικτη.εκπίζω να μην της εκανα ζημια.....

χτες ρώτησα τον παιδίατρο την γνώμη του για τα αντηλιακά?

οχι γιατι ειχα κενα περι του θέματος αλλα για να δω τι π@@ριες θα μου πει..

μου ειπε λοιπον μακριά απο τον ηλιο, καθόλου ήλιο το παιδί..

κ οταν χρειαστεί αντηλιακό της avene 50+...

μάλιστα...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

εδω και 4 χρονια χρησιμοποιώ της Lavera και ειμαι πολυ ευχαριστημένη. Μονο ομως στη θαλασσα οχι οταν βγαινουμε εξω, Οσο για τη βιταμινη D, στην Ελλαδα ζουμε οχι στην Αγγλια που κανουν ταμα για ηλιο. Περνουμε αφθονο ηλιο χειμωνα καλοκαίρι οποτε αν βαλουμε αντηλιακο στη θαλασσα μια φορα τη μερα δε θα στερηθούμε.

Μετά από όλα αυτά που διάβασα πιο πάνω, μόλις χθές βράδυ παρήγγειλα το Badger απο αυτό το site

http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/Products.php

Θα σας ενημερώσω για το χρόνο παραλαβής μολις έρθει. ;)

To παρήγγειλα στις 12/06 το βράδυ και το έλαβα στις 18/06. Είναι πολύ γρήγοροι.

Sk6Gp3.png

χτες ρώτησα τον παιδίατρο την γνώμη του για τα αντηλιακά?

οχι γιατι ειχα κενα περι του θέματος αλλα για να δω τι π@@ριες θα μου πει..

μου ειπε λοιπον μακριά απο τον ηλιο, καθόλου ήλιο το παιδί..

κ οταν χρειαστεί αντηλιακό της avene 50+...

μάλιστα...

Πως δεν μας λένε να κλείνουμε τα παιδιά μας σε κανένα μπουντρούμι!!!...:roll:

Διαφημίσεις

Kαλημέρα

δέν ξέρω αν γνωρίζετε αλλά ήρθαν και στην Ελλάδα τά φημισμένα ρούχα απο την Αυστραλία με τον υψηλότερο δείκτη αντηλιακής προστασίας. Εγώ το χρησιμοποιώ στα παιδιά μου και δεν χρειάζομαι καθόλου αντηλιακό.

μαλιστααα.. τυχαίο δε νομιζω

γραφει κατι στο μέτωπο μας και δεν το ξέρουμε???

Albert Einstein

Ενας δερματολογος σχετικά με τους δείκτες προστασίας των αντιηλιακών μου ειχε πει το εξης.

Τα αντιηλιακά με δείκτη πάνω απο 20, δεν έχουν καμία διαφορά απο αυτά με δείκτη 30,40,50, και οτι το κάνουν μόνο για λόγους marketing, ώστε σε αυτούς τους δείκτες να ανεβάζουν μόνο την τιμή, ενω στην ουσία προσφέρουν την ίδια προστασία.

Αν υπάρχει κάποιος με την ειδικότητα δερματολόγου, θα ήθελα την άποψή του. ισχύει κάτι τέτοιο? Εμείς γενικά χρησιμοποιούμε με μεγάλο δείκτη προαστασίας.

Κορίτσια καλημέρα!

Επειδή μάλλον βιάστηκα να "ψωνίσω", ξέρετε τίποτα για το αντηλιακό bubchen; ή θα "φύγει νύχτα" και χαλάλι τα λεφτά; Να κοιτάξω και εγώ ενα ένα τα συστατικά να το πάθω το εγκεφαλικό...

0kEJp3.pngCsbXp3.png

εγω πηρα της προδερμ το κενουργιο παραμπεν δεν εχει το κοιταξα..ειναι ο δεικτης προστασιας ειναι 50 συν!!η μπεμπα μου 4 μηνων ειναι υπερβολικα ασπρη ειχε να μοιασει το παιδι...πηγαμε θαλασσα γυρω στις 1 δεν πηρε χρωμα καθολου τπτ,αντιθετα με εμενα που φορουσα με δικτη 30 και κοκκινισα..οπωτε μαλλον δεν ειναι το ιδιο!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Τα παιδιά είναι καλό να μην εκτίθονται στις ηλιακές ακτινοβολίες κατά το διάστημα 11:00 - 16:00 ακόμα και αν φοράνε αντιηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας. Αυτό το λένε συνεχώς οι δερματολόγοι. Επιπλέον, θα ήταν καλό και οι ενήλικες να μην ψήνονται στο μεσημεριανό ήλιο. Το μαύρισμα που όλοι επιδιώκουν, δημιουργεί κάποιες φορές ανεπιθύμητες καταστάσεις. Γι αυτό προσοχή σε όλους....και...καλό καλοκαίρι

• 3 εβδομάδες μετά...

Επειδή απ ότι βλέπω η παραγγελία μου με τα αντηλιακά της badger

αργεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...:twisted:

το έριξα στο ψάξιμο

γιατί σε 2 εβδομάδες θα φύγουμε και δεν έχουμε αντηλιακό

και βρήκα αυτό:

LA ROCHE POSAY

ANTHELIOS -40 SUNSCREEN CREAM

με hazard score 2 και χωρίς καρκινογόνα

http://www.cosmeticdatabase.com/product/312752/La_Roche-Posay_Anthelios_40_Sunscreen_Cream/

Aλλιώς υπάρχει και αυτο

LA ROCHE POSAY

ANTHELIOS -WATER RESISTANT SUNSCREEN CREAM SPF 15

με hazard score 3

http://www.cosmeticdatabase.com/product/152368/La_Roche-Posay_Anthelios_Water_Resistant_Sunscreen_Cream%2C_SPF_15/

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...