Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνδιασμος Μαρια-Γιωργια βοηθεια

marsak

Recommended Posts

yola και Lucy, εφόσον δεν σας αφορά άμεσα το θέμα να μη σχολιάζετε τις απαντήσεις μου.

Και αυτά που προτείνατε εσείς μου φανήκανε ονόματα καμπαρετζούς και σκυλίτσας αλλά δε το έκανα θέμα.

Διαφημίσεις

αναζητάμε έναν συνδυασμό ονομάτων ΔΕΝ αναζητάμε ένα νέο όνομα

το ΜΑΡΓΙΕΤΑ που είπαμε εχει το Γ για να υπάρχει ο συνδιασμός ΜΑΡΙΑ - ΓΙΩΡΓΙΑ.

εαν ήταν να βαπτιστεί με αυτο το όνομα θα αναζητούσαμε ορθογραφία και ημερομηνία γιοτής .

τώρα απλά αναζητάμε έναν όμορφο συνδυασμό των δύο ονομάτων που θα πάρει το μωράκι .

Καλησπερα σε ολους ,θα ηθελα τη βοηθεια σας για το τριτο μου παιδι ως προς το ονομα.Γενηθηκε τη δευτερη μερα της Παναγιας και για καποιους λογους το εταξα και στην Παναγια και στον Αγιο -Γεωργιο που ητακν αφιερωμενο το εκκλησακι στο μαιετηριο που γενησα.Ομως και το δικο μου το ονομα ειναι Μαρια, να παραβλεψω το Γιωργια δε θελω ,γι'αυτο ζητω βοηθεια για συνδυασμο των δυο.Ευχαριστω εκ των προτερων και ακουω προτασεις ή μαλλον διαβαζω.:P

Mάρτζορυ?

.pngy3DLp3.png

Διαφημίσεις

yola και Lucy, εφόσον δεν σας αφορά άμεσα το θέμα να μη σχολιάζετε τις απαντήσεις μου.

Και αυτά που προτείνατε εσείς μου φανήκανε ονόματα καμπαρετζούς και σκυλίτσας αλλά δε το έκανα θέμα.

:lol::lol::lol::lol:

καλως ηρθες, σου ευχηθηκα?? :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

καλως ηρθες, σου ευχηθηκα?? :lol::lol::lol:

:D I'm back!

Λοιπόν, και για να μη μας πουν ότι είμαστε εκτός θέματος.

Μαργιάννα! Τέλειο! (Μόνο που είναι συνδυασμός του Μαρία και Ιωάννα)

• 2 εβδομάδες μετά...

Nτόϊννννννννννννν!!!!! Τώρα το είδα!:confused::confused::confused:

Μα πότε σχολίασα δικιά σου απάντηση; Kαι τί είναι αυτό τώρα να προσβάλλεις όλες τις Μαριέττες του κόσμου και να τις λες καμπαρετζούδες και σκυλίτσες;;;Τσσσσσ. Την τρίχα την κάνουμε τριχιά εδώ μέσα. Ούτε να πούμε την γνώμη μας δεν μπορούμε πια.Αλλά όποια έχει την μύγα μυγιάζεται για να μιλήσω και πιο λαϊκά (αφού οι δικές μου συναναστροφές είναι με καμπαρετζούδες και με σκυλούδες...:lol:)

tt1724b1.aspx

off topic αλλα η Ντορα η μικρη εξερευνητρια μου θυμιζει την Μπακογιαννη..

..

:lol::lol::lol:

κι έλεγα γιατί δεν την πάω την Ντόρα, την μικρή, κάτι μου βγάζει αρνητικό. κανείς δεν με πίστευε!

τώρα δικαιώθηκα!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Τώρα το είδα και εγώ...

Συζητάμε σε δημόσιο φόρουμ. Δεν κατάλαβα γιατί προσβλήθηκες...:confused: Εγώ ούτε ειρωνεύτηκα, ούτε έδωσα χαρακτηρισμούς... Εσύ το έκανες αυτό.

Το να πω ότι δεν μου αρέσει κάτι ή ότι γράφεται διαφορετικά είναι λόγος για να προσβληθείς?

εχω δυο μπουμπουκακια

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπερα σε ολους ,θα ηθελα τη βοηθεια σας για το τριτο μου παιδι ως προς το ονομα.Γενηθηκε τη δευτερη μερα της Παναγιας και για καποιους λογους το εταξα και στην Παναγια και στον Αγιο -Γεωργιο που ητακν αφιερωμενο το εκκλησακι στο μαιετηριο που γενησα.Ομως και το δικο μου το ονομα ειναι Μαρια, να παραβλεψω το Γιωργια δε θελω ,γι'αυτο ζητω βοηθεια για συνδυασμο των δυο.Ευχαριστω εκ των προτερων και ακουω προτασεις ή μαλλον διαβαζω.:P[/quote

καλημέρα θα μπορούσες να την φωνάζεις και Μαργιώ [μαρ-ια - Γεωρ-για]

;)

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολους ,θα ηθελα τη βοηθεια σας για το τριτο μου παιδι ως προς το ονομα.Γενηθηκε τη δευτερη μερα της Παναγιας και για καποιους λογους το εταξα και στην Παναγια και στον Αγιο -Γεωργιο που ητακν αφιερωμενο το εκκλησακι στο μαιετηριο που γενησα.Ομως και το δικο μου το ονομα ειναι Μαρια, να παραβλεψω το Γιωργια δε θελω ,γι'αυτο ζητω βοηθεια για συνδυασμο των δυο.Ευχαριστω εκ των προτερων και ακουω προτασεις ή μαλλον διαβαζω.:P[/quote

καλημέρα θα μπορούσες να την φωνάζεις και Μαργιώ [μαρ-ια - Γεωρ-για]

;)

μαριζα?νομιζω ειναι πολυ ωραιο

• 1 month later...
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...