Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνδιασμος Μαρια-Γιωργια βοηθεια

marsak

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους ,θα ηθελα τη βοηθεια σας για το τριτο μου παιδι ως προς το ονομα.Γενηθηκε τη δευτερη μερα της Παναγιας και για καποιους λογους το εταξα και στην Παναγια και στον Αγιο -Γεωργιο που ητακν αφιερωμενο το εκκλησακι στο μαιετηριο που γενησα.Ομως και το δικο μου το ονομα ειναι Μαρια, να παραβλεψω το Γιωργια δε θελω ,γι'αυτο ζητω βοηθεια για συνδυασμο των δυο.Ευχαριστω εκ των προτερων και ακουω προτασεις ή μαλλον διαβαζω.:P

Διαφημίσεις

Μάγια ήταν το πρώτο που μου ήρθε! Και όμορφο και γλυκό και έχει και τα γράμματα από τα δύο ονόματα...Να σου ζήσει!

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες και τις προτασεις .Το ΜΑΓΙΑ το σκεφτηκα και εγω αλλα ο γιος μου μου λεει οτι θυμιζει μαγια μελισσα.Παντως ευχαριστω.Δεκτες ολες οι προτασεις.:P

Μάρτζι, Τζώρτζια, Μαρίζα, Μαρίγια. Αν και προτιμώ κι εγώ το Μάγια. Δεν είναι κακό να έχει ένα όνομα που έχει και ένα παιδικό. Οπως και το Ντόρα, (από τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια)

Διαφημίσεις

Μάρτζι, Τζώρτζια, Μαρίζα, Μαρίγια. Αν και προτιμώ κι εγώ το Μάγια. Δεν είναι κακό να έχει ένα όνομα που έχει και ένα παιδικό. Οπως και το Ντόρα, (από τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια)

off topic αλλα η Ντορα η μικρη εξερευνητρια μου θυμιζει την Μπακογιαννη..

εμενα μ αρεσει το Μαρτζι πολυ..

Διαφημίσεις

Μαριέττα είναι το σωστό. Αλλά δεν εμπεριέχει πουθενά το Γεωργία Όσο για τον συνδυασμό θα πρότεινα το Μάγια. Και το Μαριζέτα συνδυάζει σωστά τα ονόματα, αλλά δεν τρελαίνομαι. Όμως γουστα είναι αυτα...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΓΩ

Όχι σου έχω καλύτερο ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ:-D:-D

Αστιεύομαι βέβαια. Την κόρη μου την λένε Μαρία και μια μέρα ο μπαμπάς μου την φώναξε έτσι, κόντεψα να τον φάω.

ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ, ΚΑΤΙΝΟΥΛΑ, ΑΦΡΟΞΥΛΑΝΘΟΥΛΑ, ΑΓΑΘΟΥΛΑ ΚΤΛ.

Πολύ ωραία τα σύνθετα ονομάτα και για να είμαι ειλικρινής τη μαμά μου την λένε Μαρία και την πεθερά μου Γεωργία, είχα μπει και εγώ σ' αυτό το δήλειμμα αλλά σκέψου και αυτό

- Πότε θα γιορτάζει;

Στο λέω γιατί το δικό μου όνομα είναι ιδιαίτερα σπάνιο και πολύ λίγοι με θυμούνται στη γιορτή μου.

- Πόσοι θα θυμούνται τη γιορτή της αν τη συνηθίσουν με ένα άλλο όνομα;

- Πως θα πρέπει να δίνει στα επίσημα χαρτιά της δύο "άλλα ονόματα" αφού δεν την λένε έτσι;

O5X4p2.png 

Μαργιάννα! Πανέμορφο.

δεν ειναι μαργιαννα αλλα Μαριαννα .το μαργιαννα(απο το μαρια-γεωργια προφανως μπηκε το Γ :P) μου φαινεται καπως...ανορθογραφο:P

δεν ειναι μαργιαννα αλλα Μαριαννα .το μαργιαννα(απο το μαρια-γεωργια προφανως μπηκε το Γ :P) μου φαινεται καπως...ανορθογραφο:P

συμφωνώ!

εχω δυο μπουμπουκακια

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...