Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

κοριτσι μου, να σου θυμισω, ο χρονος ειναι πολυτιμο αγαθο...μην τον σπαταλας!!!!

αυτά που λέγαμε για στοχοποίηση & άρνηση διαλόγου...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ομοιοπαθητική θεραπεύει ασθενείς, σωστά; Τότε γιατί εξακολουθείτε να αρρωσταίνετε όσοι κάνετε μακροχρόνια ομοιοπαθητική; (και κάποιοι απο εσάς η τα παιδιά σας αρρωσταίνετε και σοβαρά).

Οσοι κάνουν μακροχρόνια ομοιο δε σημαίνει πως δε θα αρρωστήσουν ποτέ,το ανοσοποιητικό μεταβάλλεται είτε λόγω κακής διατροφής είτε κούρασης είτε πολύς δουλειάς.Μακροχρόνια σημαίνει πως έχω καθαρίσει τον οργανισμό μου από τις ουσίες που απαγορεύονται (καφεϊνη,μέντα,κανέλα κτλ.) και είμαι έτοιμη να δεχτώ την αγωγή ανά πάσα στιγμή που μου παρουσιασθεί η ασθένεια.

Ρίξτε λίγο τους τόνους είναι κρίμα να μας κλειδώσουν.....

Φιλικά

Βαν πως πάτε?????

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

από εδώ

Επομένως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα φάρμακο που δρα σε χημικό επίπεδο αλλά μάλλον σε "ενεργειακό".

Οι ισχυρισμοί αυτοί (καθώς και άλλοι που αναφέρονται παρά κάτω, περί "μνήμης" κλπ) είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Οι ενέργειες, οι καταστάσεις των μορίων, η κίνηση των τελευταίων μέσα στο υγρό, είναι αντικείμενα που έχουν διερευνηθεί σε ΠΟΛΥ μεγάλο βάθος από τις επιστήμες της Φυσικής και της Χημείας. Άν υπήρχε ένα τέτοιο φαινόμενο θα είχε παρατηρηθεί εδώ και χρόνια.

Το πρακτικό ανάλογο είναι να ισχυρίζεται κάποιος ότι υπάρχει ένα διπλό φορτηγό στην αυλή σου, στην οποία γνωρίζεις μέχρι που είναι το τελευταίο χαλίκι. Μην ξεχνάμε, ότι οι "ενέργειες" αυτές είναι αρκετά ισχυρές ώστε να προξενούν αλλαγές στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αυτό είναι ένα από τα "προβλήματα" της ομοιοπαθητικής. Το άλλο είναι η σοβαρή έλλειψη αξιόπιστων ερευνών που να δείχνουν τη δραστικότητα της. Επίσης υπάρχουν έρευνες στις οποίες δείχνεται ότι τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα έχουν την ίδια δραστικότητα με τα placebo.

Διαφημίσεις

kikileuteris εαν αναφερεσαι στην δικη μας μονοπυρηνωση δεν μας εδωσε αντιβιωση για την συγκεκριμενη παθηση αλλα για το μυκοπλασμα πνευμονιας.

Μολις γυρισα απο τον Κ.μου ξεκαθαρισε οτι δεν μπορουσαμε να αποφυγουμε την αντιβιωση με τιποτα, γιατι δεν το ρισκαρει με ενα μικρο παιδι να του δωσει μονο ομοιο,κ λογος ειναι οτι η Ελλαδα δεν εχει τις υποδομες για μια κλινικη ομοιο κ γι αυτο καταφευγουν κι αυτοι στις αντιβιωσεις.Η σπληνα μου ειπε οτι ειναι καλυτερα αλλα ειναι ακομα διογκωμενη,κ δυστυχως το συκωτι παραμενει πρησμενο μας συνεστησε ξεκουραση ,κ για 3μερες θα παρουμε φυτολακα,που πλεον εχω απειρες καψουλες κ θελω οταν βρω χρονο να γραψω το ανανεωμενο μας φαρμακειο.

kikileuteris εαν αναφερεσαι στην δικη μας μονοπυρηνωση δεν μας εδωσε αντιβιωση για την συγκεκριμενη παθηση αλλα για το μυκοπλασμα πνευμονιας.

Μολις γυρισα απο τον Κ.μου ξεκαθαρισε οτι δεν μπορουσαμε να αποφυγουμε την αντιβιωση με τιποτα, γιατι δεν το ρισκαρει με ενα μικρο παιδι να του δωσει μονο ομοιο,κ λογος ειναι οτι η Ελλαδα δεν εχει τις υποδομες για μια κλινικη ομοιο κ γι αυτο καταφευγουν κι αυτοι στις αντιβιωσεις.Η σπληνα μου ειπε οτι ειναι καλυτερα αλλα ειναι ακομα διογκωμενη,κ δυστυχως το συκωτι παραμενει πρησμενο μας συνεστησε ξεκουραση ,κ για 3μερες θα παρουμε φυτολακα,που πλεον εχω απειρες καψουλες κ θελω οταν βρω χρονο να γραψω το ανανεωμενο μας φαρμακειο.

περαστικά σας vann ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σας εύχομαι...

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Vann περαστικά σας. Ναι σε εσένα αναφερόμουν. Έστω. Αυτό εννοούσα. Ότι κατά εριπτώσεις δίδεται αντιβίωση και σε κάτι πιο απλό από μια λευχαιμία.

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

μου ξεκαθαρισε οτι δεν μπορουσαμε να αποφυγουμε την αντιβιωση με τιποτα, γιατι δεν το ρισκαρει με ενα μικρο παιδι να του δωσει μονο ομοιο,κ λογος ειναι οτι η Ελλαδα δεν εχει τις υποδομες για μια κλινικη ομοιο κ γι αυτο καταφευγουν κι αυτοι στις αντιβιωσεις.

Nα δούμε αν θα δημιουργηθούν ποτέ αυτές οι υποδομές και στην χώρα μας. Η αδερφή μου που ζει στην Αγγλία μου περιγράφει ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα υγείας, που εδώ θα ήταν επιστημονική φαντασία...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Γενικώς το σύστημα υγείας στην Ελλάδα

είναι άστα να πάνε!....

Και γιαυτό,

πρώτα απόλα φταίνε οι ίδιες οι κυβερνήσεις

και έπειτα οι Έλληνες γιατροί

που τα "σφάζουν" όλα στο βωμό του χρήματος!

Δεν είναι τυχαίο το οτι

είμαστε απο τις πρώτες χώρες σε κατανάλωση αντιβιώσεων!! :roll:

Nα δούμε αν θα δημιουργηθούν ποτέ αυτές οι υποδομές και στην χώρα μας. Η αδερφή μου που ζει στην Αγγλία μου περιγράφει ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα υγείας' date=' που εδώ θα ήταν επιστημονική φαντασία...[/quote']

Αμφιβάλλω αν ποτε. Εδω εμεις πάμε προς τα πίσω...δυστυχώς. Σαν κράτος δεν εφοδιαζουμε καν τα κλασσικα νοσοκομεια..Και σαν πολίτες συζητάμε για το αν η ομοιοπαθητική ειναι πλασιμπο.

Γενικώς το σύστημα υγείας στην Ελλάδα

είναι άστα να πάνε!....

Και γιαυτό,

πρώτα απόλα φταίνε οι ίδιες οι κυβερνήσεις

και έπειτα οι Έλληνες γιατροί

που τα "σφάζουν" όλα στο βωμό του χρήματος!

Δεν είναι τυχαίο το οτι

είμαστε απο τις πρώτες χώρες σε κατανάλωση αντιβιώσεων!! :roll:

Σε παρακαλώ να μου βάλεις το λινκ με την έρευνα που το διάβασες αυτό...όχι να λέμε ότι θέλουμε:D:D

Συγνώμη για το οφ αλλά δεν κρατήθηκα

FXWyp3.png

Σύμφωνα με αυτό, όντως είμαστε δεύτεροι μετά την Κύπρο σε χρήση αντιβιοτικών (ανά 1000 άτομα πληθυσμού) (στοιχεία 2007 για Ελλάδα, αφορά όμως μόνο την Ευρώπη).

Η έρευνα αναφέρει ότι ειδικά για την Ελλάδα και την Κύπρο και 2 άλλες χώρες περιλαμβάνει και την χρήση αντιβιοτικών από μη-ασθενείς (εννοεί έξω-νοσοκομειακά), ενώ στις υπόλοιπες χώρες δεν τους περιλαμβάνει (δεν υπάρχουν δεδομένα).

Είμαστε ψηλά στην χρήση όπως και να έχει. Δεν καταλαβαίνω όμως πως σχετίζεται με το παρόν νήμα η πληροφορία αυτή.

Διαφημίσεις

Αμφιβάλλω αν ποτε. Εδω εμεις πάμε προς τα πίσω...δυστυχώς. Σαν κράτος δεν εφοδιαζουμε καν τα κλασσικα νοσοκομεια..Και σαν πολίτες συζητάμε για το αν η ομοιοπαθητική ειναι πλασιμπο.

Eίμαστε σαν το Κολοκοτρωνίτση ένα πράγμα...

εμπρός......πίσω!!...... :rolleyes:

(που το θυμήθηκα!!!....

......ας πούμε και καμιά σαχλαμάρα να περάσει η ώρα!)

Σε παρακαλώ να μου βάλεις το λινκ με την έρευνα που το διάβασες αυτό...όχι να λέμε ότι θέλουμε:D:D

Συγνώμη για το οφ αλλά δεν κρατήθηκα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι βρε ζιμαρουλάκο μου, είπαμε....

..........απο το κεφάλι μου τα κατέβασα!!

Αντε γειά μας!

Γειά σας,

το παρόν θέμα κλειδώνεται προσωρινά λόγω ύπαρξης αναφορών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...