Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

εγω δυστυχως ως πρωτακι δεν εχω να προσφερω κατι, καθοτι τωρα σιγα σιγα στηνουμε το ομοιοπαθ. μας φαρμακειο, μονο να σας ευχαριστησω για την τοσο μεγαλη προθυμια βοηθειας...μπραβο σας!!!βεβαια τωρα οποιος ξεμεινει απο καμια καμομιλα η κατι τελοσπαντων τετριμμενο πολυ ευχαριστως..μενω μαραθωνα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mολις γυρισα απο τον Σαραβακο δεν του ειπα οτι ειχα παει σε αλλον,ουτε οτι κανουμε ομοιοπαθητικη,μου ειπε οτι το παιδι εχει υγρο στο αφτι του,κ απορει πως ακουει,γιατι με ρωτησε εαν ακουει κ του ειπα ναι,μου ειπε επισης οτι εαν το αφησω κι αλλο σε ενα δυο μηνες θα χρειαστει χειρουργειο, τον ρωτησα εαν μπορω να αποφυγω την αντιβιωση κ μου ειπε με τιποτα,αλλα στο τελος μου ειπε οτι μου εγραψε 2 σιροποκια τα οποια δεν ειναι ακριβως αντιβιωση αλλα λειτουργουν σαν αντιβιωση,δεν το πολυ καταλαβα,θα παω αυριο στον φαρμακοποιο μου κ θα ρωτησω.Οποτε την αντιβιωση δυστυχως δεν την αποφυγαμε,τουλαχιστον το παλεψαμε.

Να σας γραψω κ κατι τελειως ασχετο αλλα τα πηρα παρα πολυ γιατι ο μεγαλογιατρος δεν μου εκοψε αποδειξη διοτι δεν μπορει να μου κοψει,γιατι δουλευει σε δημοσιο νοσοκομειο,αλλα διατηρει ιατρειο κανονικοτατα κ μετα λεμε γιατι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο την Ελλαδα,κ το ιατρειο πηχτρα στον κοσμο.

Mολις γυρισα απο τον Σαραβακο δεν του ειπα οτι ειχα παει σε αλλον,ουτε οτι κανουμε ομοιοπαθητικη,μου ειπε οτι το παιδι εχει υγρο στο αφτι του,κ απορει πως ακουει,γιατι με ρωτησε εαν ακουει κ του ειπα ναι,μου ειπε επισης οτι εαν το αφησω κι αλλο σε ενα δυο μηνες θα χρειαστει χειρουργειο, τον ρωτησα εαν μπορω να αποφυγω την αντιβιωση κ μου ειπε με τιποτα,αλλα στο τελος μου ειπε οτι μου εγραψε 2 σιροποκια τα οποια δεν ειναι ακριβως αντιβιωση αλλα λειτουργουν σαν αντιβιωση,δεν το πολυ καταλαβα,θα παω αυριο στον φαρμακοποιο μου κ θα ρωτησω.Οποτε την αντιβιωση δυστυχως δεν την αποφυγαμε,τουλαχιστον το παλεψαμε.

Να σας γραψω κ κατι τελειως ασχετο αλλα τα πηρα παρα πολυ γιατι ο μεγαλογιατρος δεν μου εκοψε αποδειξη διοτι δεν μπορει να μου κοψει,γιατι δουλευει σε δημοσιο νοσοκομειο,αλλα διατηρει ιατρειο κανονικοτατα κ μετα λεμε γιατι εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο την Ελλαδα,κ το ιατρειο πηχτρα στον κοσμο.

ax βρε κοριτσι μου, μη στεναχωριεσαι!!!περαστικα!!να σε ρωτησω το υγρο ειχε ξεμεινει απο την προηγουμενη ωτιτιδα?? εχετε ιστορικο ωτιτιδων??ο κ. τι σου ειπε??καλα με τους γιατρους τα εχω παρει και εγω, μεγαλους και μικρους...σηψη μεχρι εκει που δεν παει...εμενα ηρθε ενας συμαβατικος στο σπιτι γαι επανεξεταση του αυτιου του μωρου και μου ειπε 80..και επειδη καταλαβε οτι κατι μου ηρθε-τονιζω ειδε μονο το αυτι και τιποτε αλλο-μου ειπε ,ε χωρις αποδειξη 60....

να κανω κοριτσια μου και αγορια μου και μια ερωτηση, διοτι μαλλον δεν το εχω καταλαβει σωστα...το ch einai υποδιαιρεση του 1μ??πως γινεται με τις δυναμοποιησεις??νομιζα το ειχα καταλαβει αλλα η φαρμακοποιος με καταμπερδεψε!!!

Διαφημίσεις

Μου ειπε οτι δεν ειναι απο πολλες ωτιτιδες (εχει παθει 2φορες)αλλα απο τα πολλα μπουκωματα,που η μικρη ειναι απο τον Οκτωβριο μεχρι κ τωρα με καταρροη,βεβαια ο Κ.μου λεει δεν μας πειραζει καθολου αυτο,φτανει που τα περναει ολα ετσι

να κανω κοριτσια μου και αγορια μου και μια ερωτηση, διοτι μαλλον δεν το εχω καταλαβει σωστα...το ch einai υποδιαιρεση του 1μ??πως γινεται με τις δυναμοποιησεις??νομιζα το ειχα καταλαβει αλλα η φαρμακοποιος με καταμπερδεψε!!!

Ναι, το Μ είναι ισχυρότερο από το CH. Τι έχω καταλάβει εγώ από τη μικρή μας εμπειρία? (και διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω λάθος) Στον καθένα ταιριάζει συγκεκριμένη δυναμοποίηση δλδ μας έχει τύχει το ομοιοπαθητικό να είναι σωστό αλλά με δυναμοποίηση 200ch να έχουμε μια μικρή βελτίωση και με 1M να γινόμαστε αμέσως καλά J

Έχουμε και εμείς φαρμακείο κυρίως σε 200ch, 1M και μερικά 30ch. Μη διστάσετε σε περίπτωση ανάγκης. Στο φαρμακείο μας έχουμε συνήθως τα παρακάτω: Pulsatilla, Medorrhinum, Sulphur, Calcarea Carbonica, Mercury, Chamomilla J (περιοχή νότια προάστια)

Εμας το φαρμακειο μας εχει τα εξης,acon,belladona,hepar-sulph.phos,puls,calc-carbonica,sulf he.rummex,coccus cact,spongia,ars,apis,arsenicom,silica,mercury,drossera,calcarea sulph.kali carbonicum,medorrin.

Tα πιο πολλα ειναι 1Μ,εχω κ καποια παραπανω φαρμακα απο εκτακτα, θα μπω να συμπληρωσω,κ εγω μενω νοτια προαστια

Εμας το φαρμακειο μας εχει τα εξης,acon,belladona,hepar-sulph.phos,puls,calc-carbonica,sulf he.rummex,coccus cact,spongia,ars,apis,arsenicom,silica,mercury,drossera,calcarea sulph.kali carbonicum,medorrin.

Tα πιο πολλα ειναι 1Μ,εχω κ καποια παραπανω φαρμακα απο εκτακτα, θα μπω να συμπληρωσω,κ εγω μενω νοτια προαστια

Καλέ εσείς είσαστε κανονικό φαρμακείο!!! ;)

Διαφημίσεις

Για όποιον ενδιαφέρεται έχουμε φτιάξει λίστα με ομοιοπαθητικά φαρμακεία για όλη την Ελλάδα, την οποία έχουμε εκτυπώσει και την έχουμε πάντα στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού, το οποίο πάντα παίρνουμε μαζί σε ταξίδια. Αν τη θέλετε στείλτε με π.μ. το mail σας για να τη στείλω. (Δεν θέλω να την αναρτήσω εδώ διότι είναι τεράστια.. 10 σελίδες και το link που την είχα βρει δε λειτουργεί L )

Απο το να τρεχω να βρω κ να μην βρισκω πηγα κ αγορασα οτι μπορουσα,αφου δεν χαλανε κ εχουν μεγαλη ημερομηνια ληξεως,οποιος χρειαστει κατι πολυ ευχαριστως

πολύ σωστά, έτσι το σκεφτήκαμε και εμείς, αισθάνομαι σιγουριά όταν έχω απόθεμα;)

Για όποιον ενδιαφέρεται έχουμε φτιάξει λίστα με ομοιοπαθητικά φαρμακεία για όλη την Ελλάδα, την οποία έχουμε εκτυπώσει και την έχουμε πάντα στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού, το οποίο πάντα παίρνουμε μαζί σε ταξίδια. Αν τη θέλετε στείλτε με π.μ. το mail σας για να τη στείλω. (Δεν θέλω να την αναρτήσω εδώ διότι είναι τεράστια.. 10 σελίδες και το link που την είχα βρει δε λειτουργεί L )

σου στελνω π.μ.

Βετερανοι της ομοιοπαθητικης θελω την βοηθειας σας,πηρα τον Κ.τηλ κ του ειπα οτι ξανα πηγα κ σε αλλον ωρλ κ μου ειπε οτι η κατασταση της μικρης ειναι ασχημη εχει πολυ υγρο κ αν ξανα παθει ωτιτιδα θα θελει σε 1-2μηνες παρακεντηση.Με ρωτησε ποια φαρμακα της εδωσε κ μου ειπε να συνεχισει να περνει το ομοιοπαθητικο,κ να μην παρει την αντιβιωση μονο το ενα σιροπι.Πεστε μου στην θεση μου τι θα κανατε??????????

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω,πλεον φοβαμαι κ να περιμενω,απο την αλλη ομως σκεφτομαι αφου εχουμε φτασει εδω δεν ειναι κριμα να παρει αντιβιωση εαν μπορεσει να την γλυτωσει?Πεστε μου υπαρχει καποια αλλη περιπτωση σαν την δικη μου??κ τελικα να υποχωρησε το υγρο?

Διαφημίσεις

Βετερανοι της ομοιοπαθητικης θελω την βοηθειας σας,πηρα τον Κ.τηλ κ του ειπα οτι ξανα πηγα κ σε αλλον ωρλ κ μου ειπε οτι η κατασταση της μικρης ειναι ασχημη εχει πολυ υγρο κ αν ξανα παθει ωτιτιδα θα θελει σε 1-2μηνες παρακεντηση.Με ρωτησε ποια φαρμακα της εδωσε κ μου ειπε να συνεχισει να περνει το ομοιοπαθητικο,κ να μην παρει την αντιβιωση μονο το ενα σιροπι.Πεστε μου στην θεση μου τι θα κανατε??????????

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω,πλεον φοβαμαι κ να περιμενω,απο την αλλη ομως σκεφτομαι αφου εχουμε φτασει εδω δεν ειναι κριμα να παρει αντιβιωση εαν μπορεσει να την γλυτωσει?Πεστε μου υπαρχει καποια αλλη περιπτωση σαν την δικη μου??κ τελικα να υποχωρησε το υγρο?

Εγώ θα έκανα ό,τι μου έλεγε ο Κ. Αλλά δεν είχαμε ποτέ δικό σου πρόβλημα και μιλάω στην υποθετική περίπτωση που είχαμε το ίδιο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Η νέα λίστα

· Apis 200ch - 1M – 10M fairy's mom Ζωγραφου

· Apis 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Arnica 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Arnica 200ch - 1M – 10M fairy's mom Ζωγραφου

· Antimonium tartar 200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Aloe 200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Aconitum 200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Arsenicum 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Beladonna mesastoura Μεταμόρφωση

· Belladonna 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Bryonia 12ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Bryonia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Colocynthis 200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Caccus Cacti 200ch fairy's mom Ζωγραφου

· Calc carbonica 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Chamomilla 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Causticum 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Drosera 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Gelsemium 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Hep. Sulpur 200ch , 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Hep. Sulpur 200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Kali bichronicum 200ch fairy's mom Ζωγραφου

· Lycopodium 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Ignatia 30ch - 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Mercurius sol. 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Nux vomica 30ch fairy's mom Ζωγραφου

· Pulsatila 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Phosphorus 200ch fairy's mom Ζωγραφου

· Rumex 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Sepia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Spongia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Spongia mesastoura Μεταμόρφωση

· Sulphur 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Sulphur 200ch fairy's mom Ζωγραφου

· Τuberculinum 1M fairy's mom Ζωγραφου

· Veratrum album 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Silica 30ch 2caps mesastoura Μεταμόρφωση

· Staph mesastoura Μεταμόρφωση

· Aesc 12ch hemmoroids mesastoura Μεταμόρφωση

Να προτείνω κάτι, γιατί βλέπει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και όποιος θέλει επικοινωνεί με πμ. Εγώ έχω ήδη το τηλ του mesastoura, η Vera το δικό μου και soevana πρέπει να το έχεις κι εσύ (αν το έχεις χάσει πες μου να στο ξαναστείλω). Οπότε αν τύχει κατι επειγον και δεν βρίσκετε φαρμακείο, μπορείτε να το ποστάρετε και κάποιος θα το δει να ειδοποιήσει. Όσοι περισσότεροι μαζευτούμε τόσο το καλύτερο φυσικά. Βεβαια επειδή πρόκειται για ιντερνετ και γνωστοι οι κινδυνοί του είναι απολύτως κατανοητό αν κάποιος δεν θέλει να δώσει τα τηλ του. Εγώ πχ δεν θα τα έδινα σε κάποιο νέο μέλος (χωρίς παρεξήγηση για κανέναν!). Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε να συμπληρώσετε τη λίστα με τα φάρμακα σας και την περιοχή σας...

Να διευκρινίσω φυσικά ότι οι πιθανότητες να γίνει χρήση του φαρμακείου μας είναι ελάχιστες, αλλά μία φορά θα κάτσει η απόλυτη ανάγκη και προσωπικά για μία τετοια πιθανότητα παίρνω μέρος σε όλο αυτό. Και νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να πω ότι θα είναι χωρίς χρήματα ε?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Να προσθέσω και εγώ το δικό μου φαρμακείο.

Rumex 200 ch

Antimonium Tartar 200 ch

Kali Bichromicum 200 ch

Spongia 200 ch

Spongia 1M

Mercury 200ch

Chamamilla 200 ch

Pulsatilla 200 ch

Pulsatilla 1 M

Drosera 200ch

Aconitum 200 ch

Aconitum 1M

Belladona 200 ch

Ipecacuana 200 ch

Calcarea Carbonica 200 ch

Calcarea Carbonica 1M

Calcarea Carbonica 10M

Phosphorus 200 ch

Phosphorus 1 M

Phosphorus 10 M

Μένω στον Πειραιά και Παιανία (Τετάρτες, Σαββατοκύριακα).

Στην διάθεσή σας.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Θα ήθελα, αν μπορούσε να μου περάσεις με ε-μαιλ την λίστα με τα ομοιοπαθητικά φαρμακεία.

Το μαιλ μου είναι

[email protected]

Σε ευχαριστώ.

σου τη στελνω εγω, οπως πολυ ευγεnικα μου την εστειλε η 4u....

Σε ευχαριστώ.

στην έστειλα και στο e-mail σου. Καλές μου μανούλες συνήθως μπαίνω πρωινές ώρες από το γραφείο ;) - sorry αν καθυστερώ να σας απαντήσω.

Επίσης θέλω να επισημάνω ότι δεν έχουμε τσεκάρει τη λίστα με το ομοιοπαθητικά φαρμακεία για όλη την Ελλάδα δλδ δεν είμαι σίγουρη αν ισχύουν όλα τα τηλ. και οι διευθύνσεις :!:

Κοριτσια καλησπερα!

καθ' ο,τι νεα στο σπορ της ομοιοπαθητικης...εχω ορισμενες ερωτησεις. Οποια κοπελα ξερει και θελει...ας μου λυσει μερικες αποριες.

Ο μικρος εχει κατι εκζεματακια στο προσωπο, οχι τιποτα σπουδαια πραγματα, αλλα σχεδον επι μονιμου βασεως. Τον πηγα στο δερματολογο, μας εφτιαξε μια αλοιφη και την εβαλα. Αλλα μετα απο μια εβδομαδα -10 μερες χρησης δεν ειδα αποτελεσμα. Η αλοιφη ειχε μεσα και κορτιζονη, κατι που μου τη σπαει ιδιαιτερως! Ειπα λοιπον να παμε στον ομοιοπαθητικο. Μου εδωσε το Medorrhinum.

Απο τη περιγραφη του site δε καταλαβα τιποτα! τεσπα....δεν ειναι εκει το θεμα μου αν και πολυ θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι σημαινουν ολα αυτα που γραφει, και με ποιον τροπο ταιριαζουν στην περιπτωση μας.

Ερωτηση μου! Ποτε να περιμενω να δω αποτελεσμα? Ο γιατρος μου ειπε να ξαναμιλησουμε σε 1 μηνα.

πολύ καλή δουλεία :-)
Συμφωνώ και επαυξάνω :P

Ευχαριστώ! Αν και τα εύσημα τα δικαιούται ο mesastoura!

4u αν έχεις κι εσύ φαρμακείο μπορείς να το βάλεις.

Δεν εχει σημασία αν επαναλαμβάνονται κάποια φάρμακα, αλλά οι περιοχές που θα καλύπτονται :wink:

Να προσθέσω και εγώ το δικό μου φαρμακείο.

Μένω στον Πειραιά και Παιανία (Τετάρτες, Σαββατοκύριακα).

Στην διάθεσή σας.

Ευχαριστούμε! Θα εντάξω τη λίστα σου στην ομαδική μέσα στο σκ. Αν θες να επικοινωνήσουμε με πμ για τηλ επικοινωνίας (σκοπός είναι να μπορούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον :))

Ο Ειπα λοιπον να παμε στον ομοιοπαθητικο. Μου εδωσε το Medorrhinum.

Απο τη περιγραφη του site δε καταλαβα τιποτα! τεσπα....δεν ειναι εκει το θεμα μου αν και πολυ θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι σημαινουν ολα αυτα που γραφει, και με ποιον τροπο ταιριαζουν στην περιπτωση μας.

Ερωτηση μου! Ποτε να περιμενω να δω αποτελεσμα? Ο γιατρος μου ειπε να ξαναμιλησουμε σε 1 μηνα.

Ράνια κατ αρχάς πολύ κάνεις και σου την σπάει η κορτιζόνη. Μην ξαναβάλεις στο παιδί! Μόνο κακό κάνουν οι ρημάδες και αυτό είναι μακροπρόθεσμο!

Τώρα για τις απορίες σου. Στο σαιτ που κοίταξες για το φάρμακο περιγράφονται κάποια απειροελαχιστα χαρ/κα του. Ένα φάρμακο κανονικά επεξηγείται σε σελίδα ή σελίδες. Επομένως κανείς που δεν είναι γιατρός δεν μπορεί να σου πει γιατί ταιριάζει αυτό το φάρμακο στο δικό σου παιδί.

Αν υποθέσουμε ότι ο γιατρός έχει πετύχει το σωστό φάρμακο (γιατί μπορεί το σωστό να βρεθεί με την 2η επίσκεψη) τότε βελτίωση βλέπεις από μέρες μέχρι και 2μηνο περίπου. Ο γιατρός είναι αυτός που θα αξιολογήσει αν το φάρμακο σας πιάνει.

Κάτι πολύ σημαντικό! Συνήθως ένδειξη ότι έχει πίάσει το φάρμακο είναι η έξαρση των συμπτωμάτων ή το να βγουν παλιότερες ευασθησίες στην επιφάνεια. Εσύ αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά (είτε αρρωσταίνει το παιδί είτε φουντώνει) θα παρεις αμέσως τον ομοιοπ τηλ να του τα πεις. Δεν θα περιμένεις να περάσουν οι μέρες για το ραντεβού. Αυτός θα κρίνει τι πρέπει να δώσει - αν θα αλλάξει το φάρμακο ή όχι.

Ελπίζω να σε βοηθησα και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...