Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλκυονακι.......

fistikaki

Recommended Posts

ααααααααααα και εμενα με "κυνηγουσε" γαιδαρος ενω ημουν σε ποδηλατο!!!!!!!!!!! αχ μην το πειτε πουθενα!! χα χα. παντως βρε αλκυονη τερας ψυχραιμιας εισαι κοριτσι μου. τι να πω!

Όχι σαν εμένα την ... άχρηστη... που είδα πρώτη φορά μου γάιδαρο στα .... 15 μου!!

fistikaki.... Δεν πήρατε 1-2 για τα κάρβουνα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε συ αλκυ, ηταν ωραιος ο γιατρος?????
Τι να σου πω ρε φυστίκι......

Την πρώτη φορά είδα τα παπούτσια του. Άντε και λίγο τους αστραγάλους. (Ήμουν μπρούμυτα στο φορείο). Τη δεύτερη φορά είδα τα χέρια του την ώρα που έραβαν γιατί όσο κι αν με παρακάλεσαν να ξαπλώσω, με έτρωγε η περιέργεια και ήθελα να δω τι κάνουν.... και καθόμουν και χάζευα το ράψιμο.... (καλλιτέχνης ο γιατρός!!). Εεε την τρίτη... ήμουν ανάσκελα (αφού δεν μπορούσα να κουνίσω λόγω του γύψου). Είδα λίγο από μαλλί.....

Ρώτησα όνομα ....όμως μέχρι εκεί!

Γιατί αν θέλω 9 μήνες, 2 κατάγματα και 2 σετ ράμματα για να μάθω ένα όνομα.... εεε άστο μωρέ καλύτερα.... Πού να έβαζα στο μυαλό μου, τίποτα ...... πονηρό.... :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 317
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω πεσει κατω απο τα γελια!

Αλκυωνη δεν θα επισκεφτεις τα πεθερικα? Ψοφαω να σε γνωρισω απο κοντα!

Γιατί?? Τι σου έκανα και μου δίνεις τέτοιες "ευχές"??? :P :p :lol:

Τα πεθερικά τα έχω ... 500 μέτρα απόσταση.... ένα "τσιγάρο δρόμο".

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕΝ παιζεσαι....κλαιω μεχρι δακρυων.......!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι να τον κανω ρε συ..στο μυαλο μου εκεινη την ωρα ηταν μονο η φραση "ΠΡΕΠΕΙ να προλαβεις το λεοφορειο!!ΠΡΕΠΕΙ να προλαβεις το λεοφορειο!!"

και η εικονα της αδερφης μου να μου λεει

"θα μεινεις απο απουσιες κακομοιρα μου γιατι εγω δεν σου δικαιολογω αλλες"

φρικη....

εγω παντως μεχρι 12 χρονων οποτε πηγαιναμε στο χωριο μου κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ στανταρ το ειχα να σκονταφτω πεφτω μεσα στα βατραχονερα!!!!:evil:

ολο το χωριο ηταν γεματο αυλακια στους δρομους κ μεσα ειχαν νερο.τωρα απο βοθρους ηταν?μαλλον!ε παντως ηταν κ γεματο βατραχια ΜΠΛΙΑΧ!ολο εκει μεσα επεφτα ρε παιδια !η μανα μου μεσα στα νευρα μολις με εβλεπε!

αφου στο τελος μου ελεγε ''επιτειδες το κανεις!''

μα δε το εκανα επιτειδες!αφου ολο αυλακια με βρωμονερα ηταν!

:rolleyes:

το μεγαλυτερο ρεζιλι που εζησα παντως ηταν οταν οταν ημουν 17 κ εβγαινα απο μια καφετερια με μια φιλη μου κ ενω ημουν στην τριχα σωριαστικα σαν σκ@το στο πεζοδρομιο !η καφετερια γεματη κοσμο μεσα εξω κ ολοι να κοιτανε εμενα!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

κ ασχετο αλλα μια φορα στα 16 με κατι φιλες ειπαμε για πλακα να κλεισουμε η μια στην αλλη ραντεβου στα τυφλα με καποιον γνωστο μας που να μη τον ξερει η αλλη που θα παει στο ραντεβου!κ κοριτσια μου εστειλαν το πιο μπαζο επειδη ηξεραν οτι ο ενας μου ξυνιζε ο αλλος μου βρωμαγε κ τελος παντων σε ολους εβρισκα κουσουρι...για να μου τη σπασουν!!!

παιδια δε βλεποταν το ατομο!ο κουασιμοδος μπροστα του φανταζε σα τον κλουνευ!λες κ ειχε μαζεψει ολες τις καταρες του κοσμου ηταν το παιδι!απο που να αρχισω?σπυρακια ΠΑΝΤΟΥ???3 μαυρα δοντια μπροστα???τα υπολοιπα ηταν στραβα λες κ τα ειχε κανει πλεξουδες!κοκαλιαρης 2 μετρα αχαρος με μαυρα μεγαλα νυχια κ οταν μιλουσε εφτυνε!!!!με πηγε για καφε!ηταν απαισιο!!!εκατσα που λετε 15 λεπτα κ λεω ''παω τουαλετα!'' κ εφυγα απο την καφετερια!ντροπη μου ε?δεν αντεχα!με ειχε καταψιχαλισει!ααα κ απο τη μυτη του προεξειχε μια ξεραμενη μυξα!κ οποτε μιλουσε πηγαινε μεσα εξω!αχ ηταν σιχαμα πραγματικα!

ασχετο με τα ατυχηματα αλλα τωρα το θυμηθηκα!

Διαφημίσεις

παιδια δε βλεποταν το ατομο!ο κουασιμοδος μπροστα του φανταζε σα τον κλουνευ!λες κ ειχε μαζεψει ολες τις καταρες του κοσμου ηταν το παιδι!απο που να αρχισω?σπυρακια ΠΑΝΤΟΥ???3 μαυρα δοντια μπροστα???τα υπολοιπα ηταν στραβα λες κ τα ειχε κανει πλεξουδες!κοκαλιαρης 2 μετρα αχαρος με μαυρα μεγαλα νυχια κ οταν μιλουσε εφτυνε!!!!με πηγε για καφε!ηταν απαισιο!!!εκατσα που λετε 15 λεπτα κ λεω ''παω τουαλετα!'' κ εφυγα απο την καφετερια!ντροπη μου ε?δεν αντεχα!με ειχε καταψιχαλισει!ααα κ απο τη μυτη του προεξειχε μια ξεραμενη μυξα!κ οποτε μιλουσε πηγαινε μεσα εξω!αχ ηταν σιχαμα πραγματικα!

μ εναν τετοιο μου εκανε κονε μια φιλη μου γιατι δεν γουσταρε το τοτε αγορι μου (ο οποιος αντικειμενικα ηταν κουκλος)..και προσπαθουσε κιολας να με πεισει οτι θα μου αρεσει..το μαλλι χωριστρα στη μεση σαν κουκουβακια,τα δοντακια μαυρα και γελουσε συνεχεια γιατι θεωρουσε οτι ειχε και ωραιο χαμογελο,η μυτη μπουγατσομαχαιρο και τα ματια μονιμως ορθανοιχτα λες και φοβοταν κατι..λεω σε μια αλλη κοπελα που ηταν μαζι μας να παμε μια βολτα και δεν αντεξα λυθηκα στα γελια..ειχαμε απομακρυνθει απο αυτους 500 600 μετρα και τα γελια μου ακουγονταν λες και καθομουν διπλα τους (απ οτι μου ειπε η φιλη μου μετα)

εγω παντως μεχρι 12 χρονων οποτε πηγαιναμε στο χωριο μου κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ στανταρ το ειχα να σκονταφτω πεφτω μεσα στα βατραχονερα!!!!:evil:

ολο το χωριο ηταν γεματο αυλακια στους δρομους κ μεσα ειχαν νερο.τωρα απο βοθρους ηταν?μαλλον!ε παντως ηταν κ γεματο βατραχια ΜΠΛΙΑΧ!ολο εκει μεσα επεφτα ρε παιδια !η μανα μου μεσα στα νευρα μολις με εβλεπε!

αφου στο τελος μου ελεγε ''επιτειδες το κανεις!''

μα δε το εκανα επιτειδες!αφου ολο αυλακια με βρωμονερα ηταν!

:rolleyes:

το μεγαλυτερο ρεζιλι που εζησα παντως ηταν οταν οταν ημουν 17 κ εβγαινα απο μια καφετερια με μια φιλη μου κ ενω ημουν στην τριχα σωριαστικα σαν σκ@το στο πεζοδρομιο !η καφετερια γεματη κοσμο μεσα εξω κ ολοι να κοιτανε εμενα!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

κ ασχετο αλλα μια φορα στα 16 με κατι φιλες ειπαμε για πλακα να κλεισουμε η μια στην αλλη ραντεβου στα τυφλα με καποιον γνωστο μας που να μη τον ξερει η αλλη που θα παει στο ραντεβου!κ κοριτσια μου εστειλαν το πιο μπαζο επειδη ηξεραν οτι ο ενας μου ξυνιζε ο αλλος μου βρωμαγε κ τελος παντων σε ολους εβρισκα κουσουρι...για να μου τη σπασουν!!!

Μα άφησες ένα τέτοιο κελεπούρι να σου ξεφύγει;;; Πάπαπα αηδίασα........... πέταξα και το παγωτό που έτρωγα...:mrgreen:

Καλημέρα σας!! Χαίρομαι που διασκεδάζετε κι εσείς μαζί μου.. :D

"Δεν υπάρχει κηδεία χωρίς γέλιο και γάμος χωρίς κλάμα", λένε και νομίζω πως είναι αρκετά σωστό...

:lol:

συμφωνω!στην κηδεια της γιαγιας μου της καημενης...το προηγουμενο βραδυ που ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ξενυχτανε τον πεθαμενο!ειχαν μαζευτει ολες οι κατινες του χωριου.το φερετρο με τη πεθαμενη γιαγια στη μεση.αυτες γυρω γυρω κ κουτσομπολευανε τι εκανε η ''φιλιππινα''(γυναικα φιλιππου!) κ η γιωργιτσα η αληθωρη!κ ποσα παιδια εχει η μια κ τι σπουδαζουν της αλλης κ ποιον παντρευτηκε η ταδε κ σε καποια στιγμη ετσι οπως καθομουν κ γω μαζι τους φτερνιστικα!κ το ποδι μου κουνισε το φερετρο κ πεταγεται μια θειτσα ''ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!''ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕς ΟΡΘΙΕΣ κ φωναζαν ''ΚΟΥΝΙΘΗΚΕ???ΝΑΙ???ΚΟΥΝΗΘΙΚΕ??????????????'''

ΟΛΕς ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ!ε οποτε σηκωνομαι κ γω ''ναι τωρα θα παει κ για τζοκιν!!!''

ε οκ μη βαρατε 17 χρονων ημουν μικρο κ αμυαλο:mrgreen:

συμφωνω!στην κηδεια της γιαγιας μου της καημενης...το προηγουμενο βραδυ που ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ξενυχτανε τον πεθαμενο!ειχαν μαζευτει ολες οι κατινες του χωριου.το φερετρο με τη πεθαμενη γιαγια στη μεση.αυτες γυρω γυρω κ κουτσομπολευανε τι εκανε η ''φιλιππινα''(γυναικα φιλιππου!) κ η γιωργιτσα η αληθωρη!κ ποσα παιδια εχει η μια κ τι σπουδαζουν της αλλης κ ποιον παντρευτηκε η ταδε κ σε καποια στιγμη ετσι οπως καθομουν κ γω μαζι τους φτερνιστικα!κ το ποδι μου κουνισε το φερετρο κ πεταγεται μια θειτσα ''ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!''ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕς ΟΡΘΙΕΣ κ φωναζαν ''ΚΟΥΝΙΘΗΚΕ???ΝΑΙ???ΚΟΥΝΗΘΙΚΕ??????????????'''

ΟΛΕς ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ!ε οποτε σηκωνομαι κ γω ''ναι τωρα θα παει κ για τζοκιν!!!''

ε οκ μη βαρατε 17 χρονων ημουν μικρο κ αμυαλο:mrgreen:

xaxaxaxaxaxaxa :shock::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: H γιωργίτσα η αλλήθωρη;;;;;; :shock::rolleyes:

Διαφημίσεις

Πριν περίπου 12 χρόνια ενώ δουλεύω σε άλλη επαρχιακή πόλη νιώθω ξαφνικά ότι δεν έχω επαφή με το μισό μου πρόσωπο....σε λίγες ώρες αρχίζει να στραβώνει επικίνδυνα και το στόμα μου....για πρώτη φορά στην ζωή μου αρχίζω να φοβάμαι....ποιά εγώ που έχω φάει τα νοσοκομεία, τα ράμματα, τις φυσιοθεραπείες και τις ναρκώσεις με το κουταλάκι...παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά μου στην Πάτρα.

Εγώ: μπαμπά δεν είμαι και πολύ καλά...μου συμβαίνει αυτό κι αυτό

Μπαμπάς: ρε συ δεν είναι τίποτα κανα εγκεφαλικό θα ' χεις πάθει...πάρε το αυτοκίνητο και έλα Πάτρα

Εγώ:....κόκκαλο....λες να έχω πάθει εγκεφαλικό?:shock:

Μπαμπάς:...σίγουρα τι άλλο?

Οδηγώ μέχρι την Πάτρα 4 ώρες ψιλοχεσμένη πάνω μου....προσπαθώ να πιώ νερό από ένα μπουκαλάκι και μου χύνεται στο πλάϊ....το στόμα μου έχει φτάσει η δεξιά πλευρά στο συμπλέκτη του αυτοκινήτου:shock:

Φτάνω Πάτρα και πάμε με τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο....πάμε στα εξωτερικά ιατρεία και ζητάει έναν γιατρό για μένα που έχω πάθει εγκεφαλικό....(έτσι γκάριζε)...εγώ στα μαύρα χάλια...

Και σκάει μύτη ο πιο ωραίος άντρας που έχω δει στην ζωή μου....ΚΟΥΚΛΟΣ...και δυστυχώς ήταν ο γιατρός...και εγώ στην χειρότερη φάση εμφανισιακά...

Γιατρός: τι έπαθες καλέ?

Εγώ: δεν ξέρω εγκεφαλικό ίσως? (όχι καθαρά γιατί το στόμα θεόστραβο)

Γιατρός: ο κύριος που λέει τις μαλακίες έξω τι τον έχεις?

Εγώ: μπαμπά...:oops:

Γιατρός: να τον χαίρεσε...:roll:

Εγώ: θα πεθάνω?

Γιατρός: από ντροπή? ή απο εγκεφαλικό?

Τελικά νοσηλεύτικα 15 ημέρες και με ταράξαν στις αντιβιώσεις....τον κούκλο γιατρό δεν τον ξαναείδα....μάλλον ήταν ειδικευόμενος:cool:

Εγώ: μπαμπά δεν είμαι και πολύ καλά...μου συμβαίνει αυτό κι αυτό

Μπαμπάς: ρε συ δεν είναι τίποτα κανα εγκεφαλικό θα ' χεις πάθει...πάρε το αυτοκίνητο και έλα Πάτρα

Εγώ:....κόκκαλο....λες να έχω πάθει εγκεφαλικό?:shock:

Μπαμπάς:...σίγουρα τι άλλο?

:shock::shock::shock::shock::shock: πολυ ψυχραιμια ο μπαμπας!:lol:

τελικα τι ειχες παθει?ψυξη???

Ο μπαμπάς μου έχει γεννηθεί για να με κοψοχολιάζει....μια φορά έμπαινα στο ΚΑΤ για χειρουργείο (ένα από τα πολλά τρακαρίσματα)....με πηγαίναν οι τραυματιοφορείς με το φορείο και φορούσα την γνωστή πράσινη ρόμπα και σκουφί....

Ο μπαμπάς λοιπόν ακολουθούσε και προσπαθούσε να με εμψυχώσει...

Μπαμπάς: μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά...το πολύ πολύ να πεθάνεις...

Εγώ: άσε με ρε μπαμπά στον πόνο μου

Μπαμπάς: τουλάχιστον αν πεθάνεις δεν θα πονάς

Εγώ:...κάγκελο....ως συνήθως...:shock:

Up... and running!! :D [Ευχαριστώ τη διαχείρηση... του φόρουμ]

Λοιπόν.. η μικρή είναι πολυυυυ καλά και σκέτος Ταρζάν!!! Τη μαζεύω από το ... ταβάνι!!!! :lol:

Οι ιστορίες σας κορίτσια είναι καταπληκτικές....!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ίσως κάποιος να αναρωτιέται γιατί κάναμε το θέμα..... για γέλια.... ;)

Μα δεν προσέξατε πως.... ό,τι μα ο,τι κι αν έπεσε πάνω (σε οποιονδήποτε)... τελικά... επιβίωσε και έχει ολόκληρη ζωή μπροστά του; Ακόμα και με σημάδια ή χωρίς..... τώρα περασμένα.... και γελάμε....

Συνεχίζουμε λοιπόν... κι εγώ θα σας ενημερώνω σχετικά με τις εξελίξεις της μικρής...

Προς το παρόν...

Αύριο έχουμε "αλλαγή" και αισίως... την Τρίτη βγάζουμε τα ράμματα. :)

Διαφημίσεις

αντε ευτυχως ξεκλειδωθηκε!!! ταρζανακι η μικρη ζουζουνα?:lol:

αντε με το καλο να βγαλετε και τα ραμματα !ζωηρη η μικρη:rolleyes: μηπως να την εστελνες κατα δω να του αλλαζε τα φωτα του δικου μου να δει τι εστι βερικοκο?:lol:

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω όλες για τις θερμές σας ευχές. Πραγματικά ήταν μια δύσκολη νύχτα.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τη σειρά...

Τα παιδιά έπαιζαν κι όλα ήταν μια χαρά..................................

........................................................Όπως είναι.... αφησα 3 λεπτά να περάσουν και ζήτησα εξιτήριο. Βγήκα με δική μου υπογραφή, αφού έτσι κι αλλιώς αυξάναμε τον κίνδυνο να κολλήσουμε τίποτα. Μια σκέψη είχα στο μυαλό..... ΠΩΣ θα μπω στην τουαλέτα όταν θα χρειαστεί η μικρή να κάνει κακά;;

Αυτά....

Από σοκ... μεγάλο και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα....... Ο χθεσινός μου φόβος με έχει διαλύσει.... και η κούραση το ίδιο.....

Αλκυονη μου περαστικα και αγυριστα, καθυστερημενη εγω συγνωμη και εχω και αρρωστη τη μικρη μου απο προχθες γι αυτο δε διαβασα αλλα ποστ εκτος απο το δικο σου

σκεφτομαι οτι μαλλον εκανες πολυ καλα που εφυγες με δικη σου υπογραφη, διοτι εμεις στο Ριο με τον μικρο μου 1 ετους που παρεμεινε 1 βραδυ ενω ηταν πια καλα και μπορουσαμε να φυγουμε αλλα θελανε να τον παρακολουθησουν και καλα, (αφου δεν περασε ποτε κανεις να τον εξετασει), οχι μονο περασε το παιδι αθλια νυχτα και την επομενη εως να κλεισει 24 ωρες αλλα μας καθυστερησαν την αποχωρηση και ειχαμε και σνεπειες εξ αιτιας της παραμονης.

η Παναγια κοντα τους.....

Αλκυόνη, τώρα διάβασα το θέμα. Εύχομαι το κοριτσάκι σου να μην ξαναπονέσει τόσο στη ζωή του και όλα να ξεχαστούν γρήγορα!

Ευτυχώς που οι άνθρωποι μπορούμε και ξεχνούμε τα δύσκολα... και τα θυμόμαστε πού και πού, για να γινόμαστε πιο δυνατοί...

Θυμήθηκα, πριν τέσσερα χρόνια, όταν μου τηλεφώνησαν από το σχολείου του γιου μου ότι χτύπησε λίγο... στο κεφάλι και τρέχει λίγο... αίμα και καταλήξαμε στο Νοσοκομείο με τέσσερα ράμματα!

Όλα τα παιδάκια μας να είναι καλά...όλα!

Περιμένουμε, Αλκυόνη μας, τα καλά νέα σας!

οχι εγω δεν πηρα χαμπαρι οτι ειχε κλειδωσει....

αλλα σημερα το πρωι εγινα ρεζιλι στο γραφειο γιατι διαβαζα τις

ιστοριες και γελουσα με την καρδια μου!!!!!!!!

μιλαμε για πολυ γελιο!!!!!! και με κοιταζαν ολοι λες και το χασα εντελως!!!!!!

αληθεια ξερει κανεις γιατι κλειδωθηκε το θεμα?????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Πήγαμε σήμερα για αλλαγή.

Το ένα "ραμματάκι" (στη μύτη) που ήταν στην πραγματικότητα μόνο αυτοκόλλητο, το έβγαλε και δεν το αντικατέστησε. Πάει αυτό.

Τα άλλα τα άλλαξε και αντί για αύριο, θα τα βγάλουμε την Πέμπτη. Την περίμενα αυτή την αναβολή για να πω την αλήθεια, λόγω του όλου κλίματος που επικρατεί.... ΟΚ... υπομονή λοιπόν μέχρι τότε.

Πάντως δείχνει καλό... Θα έχουμε καλύτερη εικόνα την Πέμπτη που θα φύγουν τα ράμματα...

Αυτό που μου είπαν στο νοσοκομείο ήταν πως η μικρή έκανε... "ποδαρικό" .... Η γναθοχειρούργος που την περιποιήθηκε....... ακόμα εκεί είναι... δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι.... και τρέχει μεταξύ δύο νοσοκομείων για έκτακτα περιστατικά. Δυστυχώς... έχουν δουλειά στα νοσοκομεία........ .....

[Το θέμα κλειδώθηκε κατά λάθος.... μην ασχολείστε με το ζήτημα... δεν υπάρχει λόγος. :)]

αντε ωραια τα νεα σου.δε πειραζει μωρε τι τριτη τι πεμπτη!αφου το παιδι ειναι καλα ...

η γναθοχειρουργος μαλλον χρειαζεται δυνατο καφε...:lol: η μικρη καθοταν καλα οταν της εκανε αλλαγη?η τρομαξε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...