Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θεωρείτε εσείς ανώμαλο στις σχέσεις κ στον έρωτα;

mariantinos

Recommended Posts

Μετά από σοβαρή σκέψη (λέμε τώρα) έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως ανώμαλο είναι μόνο αυτό που γίνεται χωρίς την συγκατάθεση και των δύο-τριών-τεσσάρων.... ενήλικων συμμετεχόντων. Όσο για την παιδεραστία που είπατε πιο πάνω, αυτό δεν είναι μόνο ανωμαλία, αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Δεν θέλω ούτε να το συζητάω, τόσο πολύ με αποτροπιάζει.

Γενικά ως ανωμαλία αναφέρεται το "αποκλίνον" από το μέσο όρο.

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαστροφή θα ήταν η σωστή λέξη....διαστροφή π.χ. είναι η συμμετοχή παραπάνω των τριών ατόμων σε κάτι άλλο από απλή συγκέντρωση....διαστροφή είναι το σάιμπερ σεξ, διαστροφή είναι η κτηνοβασία, η ηδονοβλεψία, η επιδειξιομανία και πάει λέγοντας...και δυστυχώς τα σεξουαλικά διεστραμμένα άτομα είναι πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσε να αντέξει μια κοινωνία....κάθε κοινωνία!!!!!!!!!!

Συγνώμη, αλλά οι αποκλίνουσες συμπεριφορές είτε τις ονομάζουμε διαστροφή, είτε όπως να΄ναι ήταν και θα είναι ανωμαλία.......το αν συναινούν δυο για τη διαστροφή, μας δίνει ένα ζευγάρι διεστραμμένων...ή ανώμαλων......τόσο απλά........

κ γω αυτο πιστευω!μπορει ρε παιδι μου ενα ζευγαρι για να ''φτιαχτει'' να θελει να παιρνει ματι αλλους!κ πηγαινουν σε ενα ερημικο μερος με ζευγαρια παιρνουν ματι κ ετσι φτιαχνονται κ αυτοι κ κανουν οτι κανουν.σορρυ αλλα αυτο δεν ειναι ανωμαλο η οπως καλα ειπε η sesame διαστροφη?το οτι το θελουν κ οι 2 δε λεει κατι.δηλαδη αν το εκανε ο ενας θα ηταν ανωμαλο κ τωρα που το κανουν 2 δεν ειναι?κ το σαιμπερ το θεωρω ανωμαλο.γενικα αν αναλυσεις τη λεξη ανωμαλο τι σημαινει?κατι που ειναι εναντια στο ομαλο.στην περιπτωση μας αρα...στο ομαλο σεξ.κ οχι το σαιμπερ σεξ δεν ειναι ομαλο δηλαδη φυσιολογικο σεξ!αρα ειναι ανωμαλο!

κ γω αυτο πιστευω!μπορει ρε παιδι μου ενα ζευγαρι για να ''φτιαχτει'' να θελει να παιρνει ματι αλλους!κ πηγαινουν σε ενα ερημικο μερος με ζευγαρια παιρνουν ματι κ ετσι φτιαχνονται κ αυτοι κ κανουν οτι κανουν.σορρυ αλλα αυτο δεν ειναι ανωμαλο η οπως καλα ειπε η sesame διαστροφη?το οτι το θελουν κ οι 2 δε λεει κατι.δηλαδη αν το εκανε ο ενας θα ηταν ανωμαλο κ τωρα που το κανουν 2 δεν ειναι?κ το σαιμπερ το θεωρω ανωμαλο.γενικα αν αναλυσεις τη λεξη ανωμαλο τι σημαινει?κατι που ειναι εναντια στο ομαλο.στην περιπτωση μας αρα...στο ομαλο σεξ.κ οχι το σαιμπερ σεξ δεν ειναι ομαλο δηλαδη φυσιολογικο σεξ!αρα ειναι ανωμαλο!

Βρε κορίτσια...αυτό π θεωρώ εγώ οκ κ ομαλό για σας μπορεί να είναι ανώμαλο.κ όσον αφορά το σεξ δεν νομίζω να υπάρχουν νόμοι κάπου γραμμένοι για το τι είναι οκ κ τι όχι.κ γενικά ρε παιδί μου,εμένα μπορεί να μ αρέσει να τρώω μουσακά με σαντιγυ(λέμε τώρα) κ να την βρίσκω...EΣENA αυτό μπορεί να σε αηδίαzei...

Γιαυτό άνοιξα αυτό το τοπικ.σαν δημοσκόπηση, να δω κατά ποσο υπάρχουν άτομα απ την μια κ την άλλη πλευρά..

ναι βρε οκ.κ σου λεω.ποιος ειναι ο ορος του σεξ?οταν 2 ατομα ερχονται σε ερωτικη επαφη μπλα μπλα.συμβαινει αυτο απο τον υπολογιστη?:shock: εννοειται πως ο βιασμος ειναι ανωμαλια κ αρρωστια!

Διαφημίσεις

να προσθεσω οτι θεωρω ανωμαλια την κοπρολαγνεια και ουρολαγνεια...δεν ξερω αν σας φαινεται πολυ ξενο αλλα υπαρχει και αυτη η κατηγορια....

τωρα θα μου πειτε οτι μπορει να συνενουν 2 αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι τοσο ακραια γουστα, ειναι ανωμαλια...μπλιαχ!!!

ναι βρε οκ.κ σου λεω.ποιος ειναι ο ορος του σεξ?οταν 2 ατομα ερχονται σε ερωτικη επαφη μπλα μπλα.συμβαινει αυτο απο τον υπολογιστη?:shock: εννοειται πως ο βιασμος ειναι ανωμαλια κ αρρωστια!

Ναι βρε παιδί μου αυτό σ εξήγησα στην αρχή.δεν είναι ακριβώς σεξ σεξ.κάποιοι ANTI να διαβάζουν,να βλέπουν τσοντες ή να φαντασιονονται τον θέλουν πιο live τον αυνανισμό τους.

να προσθεσω οτι θεωρω ανωμαλια την κοπρολαγνεια και ουρολαγνεια...δεν ξερω αν σας φαινεται πολυ ξενο αλλα υπαρχει και αυτη η κατηγορια....

τωρα θα μου πειτε οτι μπορει να συνενουν 2 αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι τοσο ακραια γουστα, ειναι ανωμαλια...μπλιαχ!!!

Συμφωνώ!θέλαμε μ μια φιλη να γελάσουμε κ πήραμε μια ταινία μ τίτλο η πινακοθήκη της διαστροφής...να MHN σας πω τι EIΔAN τα μάτια μας...

Επίσης ένας φίλος είδε μια ταινία με εμετουσ...ούτε εδώ δεν θέλετε να ξέρετε τι γινόταν!

Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ το cyber sex είναι σαν το τηλεφωνικό στα ροζ τηλ. ας πούμε, + κάμερες;;; Αυτό είναι και είχα και εγώ την απορία;;; Εγώ αυτό το λέω παράλληλο αυνανισμό εξ αποστάσεως και όχι σεξ... Ρε κορίτσια σίγουρα είναι αυτό;;; Τόσος ντόρος που γίνεται γι΄αυτό το πράγμα γίνεται;;;

Τι να πω, αν αποφάσιζα να απατήσω τον άντρα μου, θα το έκανα να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον, ή την τρώς τη σοκολάτα ή δεν την τρως!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: (άντρα μου αν δεις το μήνυμα, πλάκα κάνω!!!!!!)

Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ το cyber sex είναι σαν το τηλεφωνικό στα ροζ τηλ. ας πούμε, + κάμερες;;; Αυτό είναι και είχα και εγώ την απορία;;; Εγώ αυτό το λέω παράλληλο αυνανισμό εξ αποστάσεως και όχι σεξ... Ρε κορίτσια σίγουρα είναι αυτό;;; Τόσος ντόρος που γίνεται γι΄αυτό το πράγμα γίνεται;;;

Τι να πω, αν αποφάσιζα να απατήσω τον άντρα μου, θα το έκανα να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον, ή την τρώς τη σοκολάτα ή δεν την τρως!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: (άντρα μου αν δεις το μήνυμα, πλάκα κάνω!!!!!!)

πες το ψέματα!!:lol::lol:(άντρα μου κι εγώ πλάκα κάνω!!)

Διαφημίσεις

Ναι βρε παιδί μου αυτό σ εξήγησα στην αρχή.δεν είναι ακριβώς σεξ σεξ.κάποιοι ANTI να διαβάζουν,να βλέπουν τσοντες ή να φαντασιονονται τον θέλουν πιο live τον αυνανισμό τους.

Διαστροφή είναι επίσης να χρησιμοποιούνται αντικείμενα....αν θεωρήσουμε τον υπολογιστή αντικείμενο.....τότε είναι....θα μου πεις σε αυτή την περίπτωση ο υπολογιστής είναι το μέσο για να φτάσω στο αντικείμενο (του πόθου να πω?) τέλος πάντων.....δεν παύει να είναι άρρωστο...από την άλλη αυτοί που κάνουν σάιμπερ σεξ ίσως είναι και το μόνο σεξ που κάνουν.......

Για να τα ξεκαθαρισουμε λίγο με ένα απλό παράδειγμα.....ο αυνανισμός δεν είναι ανωμαλία.....αν όμως κάποιος αυνανίζεται συνέχεια είναι.....

Α στις διαστροφές είναι και τα αισχρά τηλεφωνήματα.......κάποιος που τη "βρίσκει" έτσι είναι ανώμαλος....στις μέρες μας ξεπεράστηκε το τηλέφωνο....έγινε υπολογιστής.....

ναι..την εχω ακουσει κ εγω αυτη την διαστροφη!μη ξερασω!

αυτο ειναι σιγουρα!!!ακου που σουλεω!κ απορω πως μπορουν κ γραφουν κ με ενα χερι!εγω δε μπορω καθολου!αν με εννοεις:P:rolleyes:

ναι..την εχω ακουσει κ εγω αυτη την διαστροφη!μη ξερασω!

αυτο ειναι σιγουρα!!!ακου που σουλεω!κ απορω πως μπορουν κ γραφουν κ με ενα χερι!εγω δε μπορω καθολου!αν με εννοεις:P:rolleyes:

χαχαχαχα!έγραψες!άσε που μπορεί να λέρωθει και το πληκτρολόγιο(μπλιάξ!)

Διαστροφή είναι επίσης να χρησιμοποιούνται αντικείμενα....αν θεωρήσουμε τον υπολογιστή αντικείμενο.....τότε είναι....θα μου πεις σε αυτή την περίπτωση ο υπολογιστής είναι το μέσο για να φτάσω στο αντικείμενο (του πόθου να πω?) τέλος πάντων.....δεν παύει να είναι άρρωστο...από την άλλη αυτοί που κάνουν σάιμπερ σεξ ίσως είναι και το μόνο σεξ που κάνουν.......

Για να τα ξεκαθαρισουμε λίγο με ένα απλό παράδειγμα.....ο αυνανισμός δεν είναι ανωμαλία.....αν όμως κάποιος αυνανίζεται συνέχεια είναι.....

Κάτσε βρε κορίτσι μου.εγώ δηλαδή αν την BPIΣKΩ πχ να μου δένουν με μαντίλι τα μάτια(ΜΑΝΤΊΛΙ=ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ)είμαι άρρωστη;;;

Διαφημίσεις

Κάτσε βρε κορίτσι μου.εγώ δηλαδή αν την BPIΣKΩ πχ να μου δένουν με μαντίλι τα μάτια(ΜΑΝΤΊΛΙ=ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ)είμαι άρρωστη;;;

:lol::lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ναι βρε οκ.κ σου λεω.ποιος ειναι ο ορος του σεξ?οταν 2 ατομα ερχονται σε ερωτικη επαφη μπλα μπλα.συμβαινει αυτο απο τον υπολογιστη?

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... άλλο στο σεξ χρησιμοποιούν την τεχνική του στραγγαλισμού και τελικά πνίγονται...................τι να πεις...........

να γραψω ενα ανεκδοτο που μου ηρθε τωρα που λεμε για αυνανισμο?

λοιπον ηταν ο τοτος και καθε μερα που γυρνουσε απο το σχολειο βουρ κατευθειαν στην τουαλετα...

καθε μερα για μερες το ιδιο...

ετσι λεει ο μπαμπας του μια μερα θα κρυφτω στο μπανιο να δω τι κανει καθε μερα τοση ωρα...

κρυβετε λοιπον στο μπανιο,ερχετε και ο τοτος πεταει την τσαντα και βουρ στο ψητο παλι....

αρχιζει ο τοτος τσουκου τσουκου τσουκου δωστης....

τον βλεπει ο μπαμπας του και τσαααααακ του κοπαναει μια στο κεφαλι...

και ο τοτος: ωχ!!!!!με βαρεσε η λαλακια στο κεφαλι!!!!!:shock:

sesame μπορείς να πας πεις μέχρι πόσες φορές τη μέρα/βδομάδα/μήνα/χρόνο ΔΕΝ ειναι ανωμαλία? Να ξέρουμε να μη ξεπερνάμε το όριο δηλαδη.

να ρωτήσω και κάτι άλλο? Η ομοφυλοφιλία ειναι διαστροφή?

q8SSp3.png

sesame μπορείς να πας πεις μέχρι πόσες φορές τη μέρα/βδομάδα/μήνα/χρόνο ΔΕΝ ειναι διαστροφή? Να ξέρουμε να μη ξεπερνάμε το όριο δηλαδη.

να ρωτήσω και κάτι άλλο? Η ομοφυλοφιλία ειναι διαστροφή?

για μένα η ομοφυλοφιλία δεν ειναι διαστροφή.

για μένα η ομοφυλοφιλία δεν ειναι διαστροφή.

θα ήθελα να μου απαντήσει και η sesame η οποία ως αλλος μπαμπινιώτης μας έδωσε τους ορισμούς της διαστροφής και της ανωμαλίας. Εγώ πάντως είμαι και στις δυο κατηγορίες. Διαστροφικά ανώμαλη:-)

q8SSp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...