Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θεωρείτε εσείς ανώμαλο στις σχέσεις κ στον έρωτα;

mariantinos

Recommended Posts

Μόλις διάβασα ενα τοπικ π παίζει πολύ ο όρος ανωμαλία...

Για μένα ανώμαλοι είναι οι παιδεραστές,

Ανώμαλοι είναι αυτοί π σκοτώνουν κ κάνουν "έρωτα" στα θύματα τους.ανώμαλοι είναι οι βιαστές...

Εσείς τι θεωρείται ανώμαλο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, συμφωνώ με αυτά που λες. Επισης όταν μια γυναίκα τρώει ξύλο και κάθεται στη σχέση. Ή όταν ο ένας από τους δυο συντροφους κακοποιείται λεκτικά και ψυχολογικά και, παρόλα αυτά, παραμένει.

it's never too late to start all over again

συμφωνω με ολα τα παραπανω!!!!και πιστευω θα βρεθουν κι αλλα παρακατω!!

να βαλω αλλη μια ανωμαλια στη λιστα???την διαθεση μαμαδων να βαζουν τα παιδακια τους σε διαγωνισμους ομορφιας απο βρεφη!!!!!!

Πραγματικη ανωμαλια!!

Διαφημίσεις

συμφωνω με ολα τα παραπανω!!!!και πιστευω θα βρεθουν κι αλλα παρακατω!!

να βαλω αλλη μια ανωμαλια στη λιστα???την διαθεση μαμαδων να βαζουν τα παιδακια τους σε διαγωνισμους ομορφιας απο βρεφη!!!!!!

Πραγματικη ανωμαλια!!

Εγώ αυτό δεν το θεωρώ ανωμαλία αλλά επιδειξιομανια.αν όμως αναφέρεσε στις φωτό π είχε ανεβάσει το φιστίκι...EKEINO το θεωρώ αηδία.

Πάντως είχα δει κάποτε φωτό απο διαγωνισμό ομορφιάς κ δεν τα είχαν καρναβάλια.

Εκεί είναι το πρώτο που είπα.

χμμμ ενδιαφερον. Πισυευω οτι ανωμαλια ειναι πολυ 'υποκειμενικη' λεξη. Για την κοινωνια εχει βρεθει ενας μεσος ορος του τι λεμε ανωμαλο. Οτιδηποτε καταληγει σε θανατο, βιασμο και περιεχει μεσα μικρα παιδια, νεκρους, ζωα κλπ. Αλλα που εννοω υποκειμενικο. Επισης ενα μερος της κοινωνιας θεωρει ανωμαλα τα φετιχ ολων των ειδων. Στο σεξ υπαρχουν εκτος απο BDSM (σαδο-μαζο) και ενα σωρο αλλα φετιχ. Απο απλα, μεχρι περιπλοκα και μερικα τοσο αστεια που βγαζουν δαρκυ. Τα περισσοτερα ακακα εντελως. Μερικα επικυνδινα. Εγω σε αυτο λοιπον το κομματι των φετιχ δεν θεωρω ΤΙΠΟΤΑ ανωμαλο απαξ και γινεται με την ΚΟΙΝΗ συνενεση και των δυο και δεν δημιουργει προβλημα σε εναν απο αυτους. Κοινως οτι κανουν καλως το κανουν αν το θελουν και οι δυο. Που το διαβασες το ανωμαλος και σου εκανε εντυπωση? Ανωμαλο μπορεις να πεις τον γειτονα που αυνανιζεται βλεποντας τσοντες με βαση τα δικα σου κριτηρια.. Το οποιο κανω και εγω και το οποιο δεν θεωρω ανωμαλια με βαση τα δικα μου (καταλαβες?). Επισης ανωμαλο μπορει να χαρακτηρισεις αυτον που κανει cyber sex (παιδια το ειδα σαν θεμα πιο πανω και χρησιμοποιω τον τιτλο επι ευκαιριας που λενε.....!), ή phone sex ή sex μεσω ηλεκτρονικης αλληλογραφίας και web cam επισης. Για μενα ουτε αυτο ειναι ανωμλία. Με ολα αυτα εννοω οτι αυτου το ειδους οι χαρακτηρισμοι ειναι καθαρα υποκειμενικοι και αναλογα με τον ανθρωπο και διαφερουν..........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

εκτος απο το στανταρ οτι η παιδοφιλια ειναι η υπερτατη ανωμαλια..

για μενα ανωμαλια ειναι το διαδικτυακο σεξ(γιατι δε βρισκεις εναν-μια να το κανεις σταληθεια κ γουσταρεις τις λεξεις!) ανωμαλια θεωρω επισης οτα καποιος βλεπει τσοντες επι ΜΟΝΙΜΟΥ βασεως.δε μιλαω που κ που γιατι ολοι οι αντρες βλεπουν .αλλα οταν καποιος το εχει στο προγραμμα στανταρ οτι ΠΡΕΠΕΙ να δει ανελλειπως τσοντα κ να αυνανιστει τοτε τον θεωρω προσωπικα ανωμαλο.εννοειται πως δε θα ηθελα με τιποτα ττην ωρα του σεξ να με δερνουν η να με βριζουν!!:rolleyes: κ τελος ανωμαλο θεωρω τον καθε ''ματακια'' που παιρνει ματι τα ζευγαρακια στα παρκα η καθεται σε μια παραλια μονο κ μονο για να βλεπει τις γυναικες κ να φαντασιωνεται!

αυτα!πειτε με πουριτανη αλλα τα σιχαινομα ολα τα παραπανω!

χμμμ ενδιαφερον. Πισυευω οτι ανωμαλια ειναι πολυ 'υποκειμενικη' λεξη. Για την κοινωνια εχει βρεθει ενας μεσος ορος του τι λεμε ανωμαλο. Οτιδηποτε καταληγει σε θανατο, βιασμο και περιεχει μεσα μικρα παιδια, νεκρους, ζωα κλπ. Αλλα που εννοω υποκειμενικο. Επισης ενα μερος της κοινωνιας θεωρει ανωμαλα τα φετιχ ολων των ειδων. Στο σεξ υπαρχουν εκτος απο BDSM (σαδο-μαζο) και ενα σωρο αλλα φετιχ. Απο απλα, μεχρι περιπλοκα και μερικα τοσο αστεια που βγαζουν δαρκυ. Τα περισσοτερα ακακα εντελως. Μερικα επικυνδινα. Εγω σε αυτο λοιπον το κομματι των φετιχ δεν θεωρω ΤΙΠΟΤΑ ανωμαλο απαξ και γινεται με την ΚΟΙΝΗ συνενεση και των δυο και δεν δημιουργει προβλημα σε εναν απο αυτους. Κοινως οτι κανουν καλως το κανουν αν το θελουν και οι δυο. Που το διαβασες το ανωμαλος και σου εκανε εντυπωση? Ανωμαλο μπορεις να πεις τον γειτονα που αυνανιζεται βλεποντας τσοντες με βαση τα δικα σου κριτηρια.. Το οποιο κανω και εγω και το οποιο δεν θεωρω ανωμαλια με βαση τα δικα μου (καταλαβες?). Επισης ανωμαλο μπορει να χαρακτηρισεις αυτον που κανει cyber sex (παιδια το ειδα σαν θεμα πιο πανω και χρησιμοποιω τον τιτλο επι ευκαιριας που λενε.....!), ή phone sex ή sex μεσω ηλεκτρονικης αλληλογραφίας και web cam επισης. Για μενα ουτε αυτο ειναι ανωμλία. Με ολα αυτα εννοω οτι αυτου το ειδους οι χαρακτηρισμοι ειναι καθαρα υποκειμενικοι και αναλογα με τον ανθρωπο και διαφερουν..........

Με κάλυψες απόλυτα!Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη σε όλα!

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Πιο απόλυτα δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω!

εκτος απο το στανταρ οτι η παιδοφιλια ειναι η υπερτατη ανωμαλια..

για μενα ανωμαλια ειναι το διαδικτυακο σεξ(γιατι δε βρισκεις εναν-μια να το κανεις σταληθεια κ γουσταρεις τις λεξεις!) ανωμαλια θεωρω επισης οτα καποιος βλεπει τσοντες επι ΜΟΝΙΜΟΥ βασεως.δε μιλαω που κ που γιατι ολοι οι αντρες βλεπουν .αλλα οταν καποιος το εχει στο προγραμμα στανταρ οτι ΠΡΕΠΕΙ να δει ανελλειπως τσοντα κ να αυνανιστει τοτε τον θεωρω προσωπικα ανωμαλο.εννοειται πως δε θα ηθελα με τιποτα ττην ωρα του σεξ να με δερνουν η να με βριζουν!!:rolleyes: κ τελος ανωμαλο θεωρω τον καθε ''ματακια'' που παιρνει ματι τα ζευγαρακια στα παρκα η καθεται σε μια παραλια μονο κ μονο για να βλεπει τις γυναικες κ να φαντασιωνεται!

αυτα!πειτε με πουριτανη αλλα τα σιχαινομα ολα τα παραπανω!

Συμφωνώ στους ματακιδες αλλά σ AYTOYΣ π το επιδιώκουν συνεχώς, έτσι;

Σ αυτό μ το σεξ στο διαδίκτυο διαφωνώ.δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος π δεν έχει αυνανιστεί στην ZΩH του.ε EKEINH την στιγμή κάτι σκέφτεται ο καθένας.όπως ειπώθηκε στο άλλο θέμα,κάποτε το έκαναν οι άντρες με μια τσοντα στο χέρι.τώρα γίνετε στο ίντερνετ.

Όσο για τους άντρες π βλέπουν ΓΥΝΑΊΚΕΣ στην παραλία κ φτιάχνονται κτλ...

Έκανα πάρα πολλά χρόνια παρέα με αγόρια.αν είχα πχ 10ΦIΛOYΣ οι 8 ήταν αγόρια.

Κ ενα θα σ πω..όλοι το κάνουν!

Κ όπως λέει κ ENA τραγούδι..

Βλέπε άφοβα ψυχή μου,πω πω πω ENA κομμάτι το aids δεν κολλάει μ το μάτιιι :-P

Πάντως για να MHN μπερδευόμαστε,το ότι κάποια πράγματα δεν τα θεωρώ ανώμαλα δεν σημαίνει ότι θα τα έκανα.

Για μένα προσωπικά ανωμαλία είναι να κάνω εγώ οτιδήποτε μη φυσιολογικό!Ακόμα και κάποια πράγματα που πλέον θεωρούνται φυσιολογικά (π.χ.πρωκτικό).Αλλά γενικά δεν θεωρώ κάτι ανώμαλο αν δεν με ενοχλεί και δεν είναι εις βάρους κάποιου.Θα συμφωνήσω πάντως πως η παιδεραστία, η ζωοφιλία και η νεκροφιλία όντως είναι ανωμαλία και για μένα.

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

μεταξυ ενηλικων που συνενουν, στον προσωπικο τους χωρο και κεκλεισμενων των θυρων..

νο προμπλεμ.. οτι και οπως γουσταρουν..

(μακρυα απ το μωλο μας, και οπου να ναι.... περι ορεξεως, οποιος φιλαει τα ρουχα του ειναι ανωμαλος -ματς μουτς- και αλλες παροιμιες)

και εγω ειμαι τις αποψης...οτι οτι δεν σε προσβαλει εσενα ειναι θεμιτο

καθε ανθρωπος ..εχει επιβαλει τα ορια του αποκει και περα τι κανει ο καθενας στην ζωη του δεν μου πεφτει λογος

εννοειτε ομως οτι μιλαμε για ανωμαλια για την παιδεραστία, την ζωοφιλία και την νεκροφιλία και αυτο γιατι και στις 3 περιπτωσεις δεν συνεννουν τα θυματα

και γενικα ειμαι κατα του βιασμου ψυχης και σωματος.....

insekten-0042.gif

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω: μιλάμε για ανωμαλία γενικά ή στη σχέση?

Γιατί γενικά υπάρχουν πολλές ανωμαλίες. Αλλά στη σχέση ανώμαλο θεωρώ ό,τι μπορεί να προσβάλλει τον άνθρωπό σου

ISGLp2.pngilpPp3.png

οταν ειπα ματακιδες δεν εννοουσα οταν πχ μια παρεα παει στη θαλασσα κ τυχει να περασει καποια ωραια γυναικα κ τη σχολειασουν η τη θαυμασουν.εννοουσα οτι υπαρχουν τυποι που πηγαινουν στη θαλασσα η σε χωρους που το γυναικιο σωμα τελος παντων ειναι πιο εκτεθιμενο πχ σε καποιο αθλημα ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ να παρουν ματι κ τιποτε αλλο!οι λεγομενοι λιγουριδες?σαλιαριδες?πως το λενε:rolleyes:

Καλά περα απο την παιδοφιλία, τη νεκροφιλία, το σεξ με ζώα και κάτι τέτοια ακραία (σεξ με ηλικιωμένες κλπ) θεωρώ οτι τα υπόλοιπα δεν ειναι ανωμαλία αν το θέλουν και οι δύο.

Ο καθένας έχει τα ορια του και τις φαντασιώσεις του! Σε άλλες αρέσει το ξύλο και το βρίσιμο και άλλες σβήνουν το φως και δε βγάζουν το σουτιέν... Περι ορέξεως...

q8SSp3.png

για μενα ανωμαλια ειναι μονο ο βιασμος ...ειτε αυτος ειναι σε ανηλικο ,σε ενηλικο,σε ζωο ,σε πτωμα ......

οτι συμβαινει με την συναινεση δυο ανθρωπων ανεξαρτητου φιλου ,η ενος ανθρωπου και καποιο αντικειμενου (υπολογιστη ,δονητη,φουσκβτης κουκλας κα) με αφηνει παγερα αδιαφορη ......περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ....

ylSkp1.pngrwLVp1.png

οταν κατι το θελει μονο ο ενας και οχι ο αλλος τοτε ειναι ανωμαλια.. η επιθεση σε ανημπορα πλασματα με σκοπο το σεξ ειτε ειναι παιδια, γριουλες, ζωα κλπ ειναι οχι απλα ανωμαλια αλλα δειχνει σιχαμενο ανθρωπο.. ολα τα αλλα αναμεσα σε ενηλικες ανθρωπους με κοινη συναινεση ειναι απλα γουστα του καθενος.. οπως την βρισκει ο καθενας..;)

Εγώ αυτό δεν το θεωρώ ανωμαλία αλλά επιδειξιομανια.αν όμως αναφέρεσε στις φωτό π είχε ανεβάσει το φιστίκι...EKEINO το θεωρώ αηδία.

ναι,για τετοιου ειδους διαγωνισμους λεω...και το θεωρω ανωμαλο ως αντιθετο του μη ομαλο!Με αηδιαζει πραγματι κι εμενα κι οπως και να το δουμε αφυσικο και μη ομαλο ειναι ολο αυτο σε μικρα παιδακια!!

ναι,για τετοιου ειδους διαγωνισμους λεω...και το θεωρω ανωμαλο ως αντιθετο του μη ομαλο!Με αηδιαζει πραγματι κι εμενα κι οπως και να το δουμε αφυσικο και μη ομαλο ειναι ολο αυτο σε μικρα παιδακια!!

Μετά από σοβαρή σκέψη (λέμε τώρα) έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως ανώμαλο είναι μόνο αυτό που γίνεται χωρίς την συγκατάθεση και των δύο-τριών-τεσσάρων.... ενήλικων συμμετεχόντων. Όσο για την παιδεραστία που είπατε πιο πάνω, αυτό δεν είναι μόνο ανωμαλία, αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Δεν θέλω ούτε να το συζητάω, τόσο πολύ με αποτροπιάζει.

Γενικά ως ανωμαλία αναφέρεται το "αποκλίνον" από το μέσο όρο.

οταν κατι το θελει μονο ο ενας και οχι ο αλλος τοτε ειναι ανωμαλια.. η επιθεση σε ανημπορα πλασματα με σκοπο το σεξ ειτε ειναι παιδια, γριουλες, ζωα κλπ ειναι οχι απλα ανωμαλια αλλα δειχνει σιχαμενο ανθρωπο.. ολα τα αλλα αναμεσα σε ενηλικες ανθρωπους με κοινη συναινεση ειναι απλα γουστα του καθενος.. οπως την βρισκει ο καθενας..;)

συμφωνω και εγω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...