Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υστερα απο πολυωρη ερευνα-λιωσιμο με τους συμμαθητες μου(απο το φροντιστηριο οπου πηγαινα) σε γειτονικη καφετερια καταληξαμε στο συμπερασμα οτι ολα τα παιδικα παραμυθια εχουν καποιο υπονοουμενο..εμεις μ@λ@κιζομασταν τοτε..τωρα γι αυτα που ειδα στα 2 λινκς πιο κατω τι να πω?!χαζομαρες μου φαινονται..

όσο για το jumbo κι εγώ συμφωνώ για τα ρούχα τα οποία και ποτέ δεν αγοράζω. Τα υπόλοιπα καταστήματα π.χ. mothercare, prenatal, λητώ έχουν συνέχεια εκπτώσεις τύπου 30 ή 40% και αν τα παρακολουθείς βρίσκεις πολύ καλές ευκαιρίες. Οπότε απλά θέλει ψάξιμο.

Γεια σας κορίτσια !

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Λοιπόν περιμένω κι εγω το πρώτο μου παιδάκι και μέχρι τωρα για δωρα κλπ δεν πηγαίνω jumbo και γενικά σε πολυκαταστήματα. τωρα αν θα δοκιμάσω κάποια δεν ξερω...θα δω.

Πάντως , γενικά προτιμώ τα καταστήματα της περιοχής μου , γιατί πρέπει να τονώνουμε και την αγορά της συνοικίας μας, είναι πιο εξυπηρετικοί , δεν είναι απρόσωπα τα πράγματα όπως στα μεγάλα καταστήματα και ενδιαφέρονται πραγματικά να σε εξυπηρετήσουν αφού σε θέλουν για πελάτη.

πριν 2-3 μερες πηγα να παρω ενα παντελονι εγκυμοσυνης , σε καταστημα της περιοχής μου , ειχε πολλά σχεδια και χρώματα και η κυρία ηταν εξυπηρετικότατη.

αντιστοιχα βρεθηκα στο κεντρο και ειπα να μπω στα H&M , που εχει ρουχα εγκυμοσυνης.

Το τμημα εγκύων ηταν στον 3ο οροφο , αλλα δεν υπηρχαν δοκιμαστηρια !!!! και επρεπε να κατεβεις στον 2ο. τα σουτιεν τα πουλουσαν 2 μαζι και ηταν ενωμενα με αντικλεπτικα σε 2 σημεια. Εκνευρίστηκα και εφυγα.

και παλι πηρα σουτιεν απο την περιοχη μου.

και βεβαια δεν εχω σκοπο και για το μωρο να παω σε ΛΗΤΩ κλπ , που θελουν να σου πουλησουν οτι ναναι

2b590bac1c.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια !

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Λοιπόν περιμένω κι εγω το πρώτο μου παιδάκι και μέχρι τωρα για δωρα κλπ δεν πηγαίνω jumbo και γενικά σε πολυκαταστήματα. τωρα αν θα δοκιμάσω κάποια δεν ξερω...θα δω.

Πάντως , γενικά προτιμώ τα καταστήματα της περιοχής μου , γιατί πρέπει να τονώνουμε και την αγορά της συνοικίας μας, είναι πιο εξυπηρετικοί , δεν είναι απρόσωπα τα πράγματα όπως στα μεγάλα καταστήματα και ενδιαφέρονται πραγματικά να σε εξυπηρετήσουν αφού σε θέλουν για πελάτη.

πριν 2-3 μερες πηγα να παρω ενα παντελονι εγκυμοσυνης , σε καταστημα της περιοχής μου , ειχε πολλά σχεδια και χρώματα και η κυρία ηταν εξυπηρετικότατη.

αντιστοιχα βρεθηκα στο κεντρο και ειπα να μπω στα H&M , που εχει ρουχα εγκυμοσυνης.

Το τμημα εγκύων ηταν στον 3ο οροφο , αλλα δεν υπηρχαν δοκιμαστηρια !!!! και επρεπε να κατεβεις στον 2ο. τα σουτιεν τα πουλουσαν 2 μαζι και ηταν ενωμενα με αντικλεπτικα σε 2 σημεια. Εκνευρίστηκα και εφυγα.

και παλι πηρα σουτιεν απο την περιοχη μου.

και βεβαια δεν εχω σκοπο και για το μωρο να παω σε ΛΗΤΩ κλπ , που θελουν να σου πουλησουν οτι ναναι

εχεισ δικαιο,και γω σημερα χρειαζομουνα πιζαμες για τον μικρο μου και εμενα..

του μικρου κανανε 15...σκεφτικα να παω απο το jumbo...θα επερνα 3 ζευγαρια...αλλα οπως λες και εσυ πρεπει να στηριζουμε την αγορα μας!τελικα τα αγορασα απο την αγορα μας...παει το 50ρικο:mrgreen:2 πιζαμες 2 φανελακια...

Καλησπέρα.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες!

Μόλις εγώ μπω σε πολυκατάστημα, αισθάνομαι σαν να με έχουν μανία όλες οι πωλήτριες, ενώ΄μόλις μπω σε συνοικιακό, αισθάνομαι άνθρωπος!!

Και σε προσέχουν πολύ και αν χρειαστείς κάποια αλλαγή λόγω ελλατοματικού προϊόντος, σου το αλλάζουν και δεν έχεις κανένα πρόβλημα!

Αμα το πάμε έτσι τότε δεν θα δείχνουμε μπροστά στα παιδιά ούτε τα αγγούρια, ούτε τα καρότα, ούτε αλλα πραγματα που είναι καθόλα αθώα αλλά το πρόστιχο μυαλό του ενηλικα τα παραπέμπει άλλου.........

κάποτε υπήρχε παγωγό με την ονομασία "σπρώξε-γλύψε", άντε να ξαναονομαστεί πάλι στις μέρες μας έτσι ή άντε να το φας περπατώντας στο δρόμο, είναι γρανίτα και νομίζω λέγεται λόλιποπ τώρα!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

κιττυ, εχεις απολυτο δικιο. κι εμεις απο μακρια κ αγαπημενοι τωρα πια με το εν λογω μαγαζι.. βρηκα σε συνοικιακο μαγαζι με λευκα ειδη, βρεφικα κλπ.. φορμα με 3 κομματια απο 20, μας την αφησε 18ε, και κουβερτουλα μονη disney και με 25 και με 45(απο 55 που εκανε) παρακαλω.. την τελευταια φορα που πηγαμε και θελαμε μονο 2-3 πραγματα για τον μικρο, χωρις να το καταλαβουμε σκασαμε ενα 50αρικο απο μα$#%$ες..

μωρε προτιμω τους παλιους καλους καιρους...1000 φορες να παρω τα βρεφικα απο δευτερο χερι παρα αυτη η αντιμετωπιση.. εμεις ειμασταν 4 ξαδερφες στο σοι και τα ρουχα πηγαιναν απο τη μεγαλυτερη στη μικροτερη..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Jumbo εχω αγορασει μονο παιχνιδια. Τπτ αλλο. Οποτε δεν εχω προβλημα μαζι τους. Stellinoula......φοβερα υφασματα σε πυτζαμες εχουν τα mothercare, ρουχα βρισκεις allouette (δεν ειναι ομως καλη ποιοτητα αυτα να ξερεις....), prenatal (δεν εχει μεγαλη ποικιλια), lapin (ειναι πολυ καλυτερα απο τα αλλα δυο αλλα πιο ακριβα) και bambino merino (εξωτερικο). Αυτα που με βολεψαν σε συνδιασμο ποικιλιας/ποιοτητας ηταν τα mothercare αν και ψωνιζω συστηματικα απο ολα τα παραπανω. Επισης μια φιλη μου εχει φερει ΦΟΒΕΡΕΣ πυτζαμες που λατρεψε και η μικρη και εγω αλλα ειναι απο συνικιακο μαγαζι στα Μελισσια. Θα την ρωτησω να σου πω πως λεγεται. Υπεροχο υφασμα......και νομιζω τωρα ή Ελληνικο ή Τουρκικο.......δεν θυμαμαι.....παω να δω.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Νομίζω πως είναι θέμα καταστήματος. Μένω νότια προάστεια και πηγαίνω στο jumbo του αλίμου. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα πέρα της ουράς στα ταμεία. Ναι είναι πολυκατάστημα ΑΛΛΑ έχει παραγίνει το κακό με τις τιμές στα μωρουδιακά και παιδικά. Αν οι περισσότερες από εσάς έχετε μόνο ένα παιδί, αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό αλλά μόλις δείτε επί 4-5 συναπτά έτη να μπαίνουν στις αποθήκες ολοκαίνουρια ρούχα, θα λυπηθήτε και τα χρήματά σας. Εξάλλου ειδικά μόλις τα παιδιά περπατήσουν σκίζουν τα ρούχα , τα βρωμίζουν σε σημείο να μην πλένονται άλλο πια, σχεδόν τα καταστρέφουν ειδικά στους παιδικούς σταθμούς. Για το μωρό πήρα αρκετά κορμάκια-φορμάκια jumbo μιας και στο τρίμηνο θα τον κράταγε η μαμά μου. Φυσικά δεν γινόταν να τα αγοράσουμε όλα διπλά, οπότε το jumbo μας φάνηκε εξαιρετικό. Κάποια στιγμή μου φέρανε lapin, ΗΡΑ και ρούχα από ΛΗΤΩ. Δεν πρόλαβε ο μικρός να τα φορέσει καλά καλά. Ενώ τα jumbo μέσα στο σπίτι που δεν τον έβλεπε κανείς του τα έβαζα συνέχεια. Λόγω και της παλινδρόμησης τον άλλαζα συχνά. Αυτά τα ευχαριστηθήκαμε, τα πιο καλά ρούχα δεν τα προλάβαμε. Μόνο για τις εξόδους τα φορούσαμε. Μόλις άλλαξε νούμερο μπήκαν κυριλέ στην αποθήκη για να τα πάρει ο αδερφός μου.

beeeeezzzzz

Καλημερα , εγω προσωπικα δεν παω ποτε jumbo , εχω 2 παιδια και ερχεται και το 3ο σε λιγο καιρο .Αλλα απο αυτο το μαγαζι δεν θα ψωνιζα ποτε μα ποτε ρουχα , τα υφασματα ειναι χειροτερης ποιοτητας , δεν τειρουνε προδιαγραφες , και προκαλουν αλλεργιες . Υπαρχουνε αλλα τοσα μαγαζια με φτηνα ρουχα και πολυ οικονομικα , ε τωρα αμα ειναι 3-4 ευρω παραπανω δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα . Ζαρα εχει φτηνα και καλα ρουχα , h&m , στις εκπτωσεις σε πιο επωνυμα μαγαζια , και σε πολλα συνοικιακα πετυχαινεις παρα πολυ καλες τιμες .

QRyOp2.png

Jumbo εχω αγορασει μονο παιχνιδια. Τπτ αλλο. Οποτε δεν εχω προβλημα μαζι τους. Stellinoula......φοβερα υφασματα σε πυτζαμες εχουν τα mothercare, ρουχα βρισκεις allouette (δεν ειναι ομως καλη ποιοτητα αυτα να ξερεις....), prenatal (δεν εχει μεγαλη ποικιλια), lapin (ειναι πολυ καλυτερα απο τα αλλα δυο αλλα πιο ακριβα) και bambino merino (εξωτερικο). Αυτα που με βολεψαν σε συνδιασμο ποικιλιας/ποιοτητας ηταν τα mothercare αν και ψωνιζω συστηματικα απο ολα τα παραπανω. Επισης μια φιλη μου εχει φερει ΦΟΒΕΡΕΣ πυτζαμες που λατρεψε και η μικρη και εγω αλλα ειναι απο συνικιακο μαγαζι στα Μελισσια. Θα την ρωτησω να σου πω πως λεγεται. Υπεροχο υφασμα......και νομιζω τωρα ή Ελληνικο ή Τουρκικο.......δεν θυμαμαι.....παω να δω.......

Όντως τα Mothercare είναι εξαιρετικής ποιότητας, νομίζω και αυτά στην κίνα φτιάχνονται αλλά υπάρχει διαφορά στην ποιότητα, τα περισσότερα από εκεί τα έχω πάρει, δυστυχώς δεν έχουν ιδιαίτερη μόδα....πχ όπως mandarino, marasil, mini raxevsky είναι άριστες όμως οι προδιαγραφές.

κορίτσια επίσης υπάρχει το factory outlet με επώνυμα ρούχα σε πολύ καλές τιμές. Εγώ πήρα παπουτσια crocodilino από εκεί και έμεινα ευχαριστημένη

Πάντως κάποια ανέφερε για το το πόσα λεφτα πετάμε, σε καταλαβαίνω και εγώ τα σκέφτομαι μέσα στο σπίτι φοράω τα πιο πρόχειρα και οικονομικά αλλά έξω μου αρέσει η μπουμπου να είναι φιγουρίνη. Όσο αντέχω οικονομικά θα την ντύνω με μάρκες γιατί μου αρέσει το Design.

Νομίζω πως είναι θέμα καταστήματος. Μένω νότια προάστεια και πηγαίνω στο jumbo του αλίμου. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα πέρα της ουράς στα ταμεία. Ναι είναι πολυκατάστημα ΑΛΛΑ έχει παραγίνει το κακό με τις τιμές στα μωρουδιακά και παιδικά. Αν οι περισσότερες από εσάς έχετε μόνο ένα παιδί, αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό αλλά μόλις δείτε επί 4-5 συναπτά έτη να μπαίνουν στις αποθήκες ολοκαίνουρια ρούχα, θα λυπηθήτε και τα χρήματά σας. Εξάλλου ειδικά μόλις τα παιδιά περπατήσουν σκίζουν τα ρούχα , τα βρωμίζουν σε σημείο να μην πλένονται άλλο πια, σχεδόν τα καταστρέφουν ειδικά στους παιδικούς σταθμούς. Για το μωρό πήρα αρκετά κορμάκια-φορμάκια jumbo μιας και στο τρίμηνο θα τον κράταγε η μαμά μου. Φυσικά δεν γινόταν να τα αγοράσουμε όλα διπλά, οπότε το jumbo μας φάνηκε εξαιρετικό. Κάποια στιγμή μου φέρανε lapin, ΗΡΑ και ρούχα από ΛΗΤΩ. Δεν πρόλαβε ο μικρός να τα φορέσει καλά καλά. Ενώ τα jumbo μέσα στο σπίτι που δεν τον έβλεπε κανείς του τα έβαζα συνέχεια. Λόγω και της παλινδρόμησης τον άλλαζα συχνά. Αυτά τα ευχαριστηθήκαμε, τα πιο καλά ρούχα δεν τα προλάβαμε. Μόνο για τις εξόδους τα φορούσαμε. Μόλις άλλαξε νούμερο μπήκαν κυριλέ στην αποθήκη για να τα πάρει ο αδερφός μου.

Σε καταλαβαίνω αλλά από ένα σημείο και πέρα δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, τα πρώτα 3 τρίμηνα γίνεται ένας μικρός πανικός. εμένα από το jumbo μου άρεσαν αυτά της disney όλα τα άλλα ειδικά κάτι φορμάκια με το φερμουάρ δεν μου άρεσαν, πολύ σκληρά τα υφάσματα ενω προσωπικά παρατήρησα ότι ένω αυτά του Mothercare δεν θέλαν σίδερο (πλύσιμο άπλωμα) του Jumbo ήθελα οπωσδήποτε διαφορετικά ήταν σχοινιά.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
μα ούτε και εγώ βρήκα κάτι άσχημο και προστυχο στο βίντεο κλιπ...αλλά το μυαλό των γονιών πολλές φορές ξεφεύγει τελείως!!!!

διαβασα καπου για το τι λενε για το "ειναι ο παππους εκει" κ τραβαγα τα μαλλια μου. επειδη το μυαλο καποιων ειναι βρωμικο, δεν σημαινει οτι κ τα παιδια μας σκεφτονται ετσι. εκτος κι αν τα ψιλιασουμε εμεις!!!!!!!! τοσο καιρο εβλεπα το bebelilly και τραγουδουσα κι εγω, κ τωρα με ολα αυτα με εχουν ξενερωσει. δεν λεω, ειναι καλο να ειμαστε υποψιασμενοι, αλλα και η υστερια εχει χειροτερα αποτελεσματα!!!!!! μηπως και το "μες την ζουγκλα" εχει υπονοουμενα με τα ζωακια? μην τρελαθουμε!!!!!!!!!:lol:

8I4zp2.png

καλα το τζαμπο δεν μπορω να πω οτι ειναι και σουπερ αλλα ειλικρινα σε καποια κομματια δεν βρισκω τρομερη διαφορα απο το mothercare ή το next...Και τι εννοω??

Στα φορμακια με πατουσακια πχ...με τον ιδιο τροπο τα πλενω ολα,στους 40 και στο προγραμμα των ευαισθητων χωρις στυψιμο...εεε,ρε παιδια κομπακια εκαναν κομματια και του τζαμπο και του μαδερ και του νεξτ και του gellino κλπ κλπ!!!

Θελω να πω οτι καποια κομματια χωρις πολλα χρωματα και σχεδια που πηρα απο εκει μια χαρα υφασμα ειχαν,και μια χαρα με βολεψαν για τον ενα μηνα που τα φορεσε το μωρο..και μια χαρα θα τα χρησιμοποιησουμε ξανα αν χρειαστει αργοτερα σε αλλο παιδακι.

Η ποιοτητα βεβαια στις πανες του Ηρα σε σχεση με του Τζαμπο καμια σχεση αλλα στα ρουχακια δεν βλεπω και καποια τρομερη διαφορα!

Μακαρι να μπορουσαμε να φοραμε μονο οργανικο βαμαβακι ολοι μας,αλλα το θεωρω ανεφικτο.

διαβασα καπου για το τι λενε για το "ειναι ο παππους εκει" κ τραβαγα τα μαλλια μου. επειδη το μυαλο καποιων ειναι βρωμικο, δεν σημαινει οτι κ τα παιδια μας σκεφτονται ετσι. εκτος κι αν τα ψιλιασουμε εμεις!!!!!!!! τοσο καιρο εβλεπα το bebelilly και τραγουδουσα κι εγω, κ τωρα με ολα αυτα με εχουν ξενερωσει. δεν λεω, ειναι καλο να ειμαστε υποψιασμενοι, αλλα και η υστερια εχει χειροτερα αποτελεσματα!!!!!! μηπως και το "μες την ζουγκλα" εχει υπονοουμενα με τα ζωακια? μην τρελαθουμε!!!!!!!!!:lol:

Ναι όντως... το ακουσα και εγώ... το θεώρησα παρανοικό...όπως και αυτα που λένε για τα παιχνίδια με ηχογραφημενο μήνυμα "ψηλά τα χέρια" κτλ Τότε έπρεπε να απαγορευτούν οι ινδιανοι και οι καουμπόηδες και να βλεπανε τα παιδακια μόνο Winnie....

beeeeezzzzz

καλα το τζαμπο δεν μπορω να πω οτι ειναι και σουπερ αλλα ειλικρινα σε καποια κομματια δεν βρισκω τρομερη διαφορα απο το mothercare ή το next...Και τι εννοω??

Στα φορμακια με πατουσακια πχ...με τον ιδιο τροπο τα πλενω ολα,στους 40 και στο προγραμμα των ευαισθητων χωρις στυψιμο...εεε,ρε παιδια κομπακια εκαναν κομματια και του τζαμπο και του μαδερ και του νεξτ και του gellino κλπ κλπ!!!

Θελω να πω οτι καποια κομματια χωρις πολλα χρωματα και σχεδια που πηρα απο εκει μια χαρα υφασμα ειχαν,και μια χαρα με βολεψαν για τον ενα μηνα που τα φορεσε το μωρο..και μια χαρα θα τα χρησιμοποιησουμε ξανα αν χρειαστει αργοτερα σε αλλο παιδακι.

Η ποιοτητα βεβαια στις πανες του Ηρα σε σχεση με του Τζαμπο καμια σχεση αλλα στα ρουχακια δεν βλεπω και καποια τρομερη διαφορα!

Μακαρι να μπορουσαμε να φοραμε μονο οργανικο βαμαβακι ολοι μας,αλλα το θεωρω ανεφικτο.

Συμφωνω απολυτα!

Εχω αγορασει σχεδον απο ολες τις παιδικες μαρκες ,κ απο μοδερ κ πρεναταλ,λαπιν ,ορχεστρα κ οτι κυκλοφορει στην Ελλαδα ειτε μου εχουν κανει δωρο ειτε μου εδωσαν γνωστες , κ τα πλενω παντα με τον ιδιο τροπο κ ολα εχουν κανει κομπακια.Ειδικα τα μοδερ δεν εχουν καμια ιδιαιτερη διαφορα απο τα τζαμπο ,εκτος οτι τα ρουχα του τζαμπο αλλαζουν νουμερο συρικνονωνται με το πλυσιμο !

Γενικα δεν κολλαω πολυ στις φιρμες , το μονο που με ενδιαφερει ειναι ενταξει το υφασμα , ειδικα τα φανελακια που ερχονται σε αμεση επαφη κ τα φορανε πολλες ωρες!

Απο τα τζαμπο ψωνιζω διαφορα μπιχλιμπιδια προσεχω εννοειται κ κανω κ μια ερευνα αγορας πρωτα ,αποφευγω τα πλαστικα ειδικα σε οτι εχει με το φαι, αλλα ας πουμε το καθισματακι το πλαστικο που ειναι για το μπανιο το εχω παρει απο κει που το ειχε 10 ευρω ενω στο πρεναταλ 29,90 στα Λητω ειχε διαφορες τιμες οι οποιες ολες ηταν πανω απο απο του τζαμπο δεν βρισκω λοιπον το λογο πχ για το συγκεκριμενο να δωσω παραπανω !Τωρα γνωμη κ ταπεινη μου αποψη.

Φιλικα Ιωαννα

Εγ'ω προσωπικά ψωνίζω από παντού εκτός από lapin και συναφή μιας και θεωρώ πως για τις τιμές του είναι παράλογο να ψωνίζεις σε ένα παιδί πο μεγαλώνει συνέχεια. Τα ρούχα από τα jumbo είναι οκ για να τα φθείρεις. Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ ακριβά. Γι αυτό και όταν κάνουν εκπτώσεις είναι η καλύτερη περίοδος για αγορές. Δεν καταλαβαίνω πως οι ίδιες φίρμες στο εξωτερικό είναι φθηνότερες... γιατί το θεωρούμε τόσο φυσιολογικό να χαλάμε τόσα χρήματα. Γιατί οι μαμάδες στο εξωτερικό το σκέφτονται λίγο παραπάνω? Δεν είναι δυνατό να δίνεις 30 euro για ένα παντελόνι μωρού 70 εκ. Μετά για να αλλάξεις γκαρνταρόμπα κάθε τρίμηνο πόσα θα θέλεις δηλαδή?

beeeeezzzzz

Το jumbo το έχω κόψει καιρό τώρα αν και ποτέ δεν ήμουν απο τους φανατικούς οπαδούς, αλλά ως καταναλωτικό ον πάντε υπέκυπτα λίγο.

Πήγα χθες για να πάρω προστατευτικά για γωνίες και συρτάρια (γιατί έχουν σημαντικές διαφορές στην τιμή απο άλλα) και ένα παιχνίδι φάρμα μάρκας ecoiffier που από

κατάστημα παιχνιδιών το έχω πάρει 29 και εκεί το έχουν στα 15. Τελικά δεν πήρα τα προστατευτικά και πλήρωσα και 50 για διάφορα. Ε να πάρω ένα φανελάκια κια ένα βρακί με πριγκίπισες, άντε και ένα τσιμπιδάκι.... και τελικά ήρθε η ταρίφα.

Δεν λέω πήρα καλσόν της μικρής (ιταλικής κατασκευής) με 1,99 και 2,99 που σε μαγαζί θα τα πλήρωνα τουλάχιστον 5? το ένα. Ναι αλλα θα είχα πάρει 1 και όχι όλες τις άλλες μπούρδες που μάζεψα.

Τέρμα λοιπόν το εγχείρημα jumbo. Εκτός απο συγκεκριμένα πράγματα.

Αλλά και τα υπόλοιπα μαγαζιά αλυσιδες δεν είναι και καλύτερα. Πληρώνεις στην alouette φόρεμα 100? κατασκευής κίνας. Μην τρελλαθώ.

Αλλά τα συνοικιακά καταστήματα ή τέλος πάντων τα τοπικά (συνοικιακά ή κεντρικά) νομίζω ότι υστερούν σε σχέδια.

Καλή σας ημέρα

Καλημέρα σε όλους/ες.

Έχω δίδυμα κοριτσάκια 17 μηνών. Σκεφτήτε πόσο ρουχισμό χρειαζόμασταν ειδικά τον πρώτο καιρό. Στην περιοχή μου έχει jumbo αλλά αρχικά ήμουν αρνητική. Κ ούτε είχα την ευκαιρία για έρευνα αγοράς γιατί προέκυψε φόβος για πρόωρο τοκετό, οπότε παλουκώθηκα σπίτι.

Στην πόλη μου υπάρχουν μόνο prenatal. Πήγαμε λοιπόν με τη μαμά μου κ δώσαμε χιλιάαααδες ευρώ για φορμάκια, εσωρουχάκια, πανούλες, σεντονάκια, σκατ...λάκια... Τα οποία δεν προλάβαμε να τα φορέσουμε σχεδόν καθόλου. Ολοκαίνουργια σχεδόν περιμένουν πακεταρισμένα να τα χαρίσουμε κάπου.

Κ μετά ανακάλυψα το jumbo. Μια χαρά είναι τα ρουχαλάκια. 100% βαμβάκι. Πλέον για εσώρουχα κ ρούχα που φοράμαι στο σπίτι, μόνο jumbo. Κ ούτε παθαίνουν τίποτα στο πλύσιμο.

πλεον οπου και να πηγαινουμε να ψωνίζουμε πρεπει να 'ναι με λίστα.

με λίστα στο σουπερ μαρκετ, με λίστα στο τζαμπο, με λίστα στο ψιλικατζίδικο...

ετσι δεν παρακλίνεις απο αυτα που θέλεις, γιατι τη σημερον ημέρα... δεν περισσεύουν ευρουλάκια για εξτρα πραγματάκια...

age.png

πλεον οπου και να πηγαινουμε να ψωνίζουμε πρεπει να 'ναι με λίστα.

με λίστα στο σουπερ μαρκετ, με λίστα στο τζαμπο, με λίστα στο ψιλικατζίδικο...

ετσι δεν παρακλίνεις απο αυτα που θέλεις, γιατι τη σημερον ημέρα... δεν περισσεύουν ευρουλάκια για εξτρα πραγματάκια...

Συμφωνων απολυτα κ ετσι θα λειτουργω απο δω κ περα ΜΟΝΟ ΛΙΣΤΑ!!!:rolleyes:

Το jumbo το έχω κόψει καιρό τώρα αν και ποτέ δεν ήμουν απο τους φανατικούς οπαδούς, αλλά ως καταναλωτικό ον πάντε υπέκυπτα λίγο.

Πήγα χθες για να πάρω προστατευτικά για γωνίες και συρτάρια (γιατί έχουν σημαντικές διαφορές στην τιμή απο άλλα) και ένα παιχνίδι φάρμα μάρκας ecoiffier που από

κατάστημα παιχνιδιών το έχω πάρει 29 και εκεί το έχουν στα 15. Τελικά δεν πήρα τα προστατευτικά και πλήρωσα και 50 για διάφορα. Ε να πάρω ένα φανελάκια κια ένα βρακί με πριγκίπισες, άντε και ένα τσιμπιδάκι.... και τελικά ήρθε η ταρίφα.

Δεν λέω πήρα καλσόν της μικρής (ιταλικής κατασκευής) με 1,99 και 2,99 που σε μαγαζί θα τα πλήρωνα τουλάχιστον 5? το ένα. Ναι αλλα θα είχα πάρει 1 και όχι όλες τις άλλες μπούρδες που μάζεψα.

Τέρμα λοιπόν το εγχείρημα jumbo. Εκτός απο συγκεκριμένα πράγματα.

Αλλά και τα υπόλοιπα μαγαζιά αλυσιδες δεν είναι και καλύτερα. Πληρώνεις στην alouette φόρεμα 100? κατασκευής κίνας. Μην τρελλαθώ.

Αλλά τα συνοικιακά καταστήματα ή τέλος πάντων τα τοπικά (συνοικιακά ή κεντρικά) νομίζω ότι υστερούν σε σχέδια.

Καλή σας ημέρα

Τυχερή είσαι :P Εμείς πήγαμε για ενα εκπαιδευτικό ποτηράκι και φύγαμε με 120? λογαριασμό :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...