Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

η ποιοτητα σε ρουχα και μη επωνυμα παιχνιδια ειναι αστα να πανε ουτε βδομαδα δεν πανε(για να μην πω μερα). παντως για αλλαγες δεν εχω παραπονο,οσες φορες επεστρεψα δεν ειχα καποιο προβλημα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια καταρχην μην νομιζεται οτι μονο στην ελλαδα ειναι αυτο παντου γινεται απο τη στιγμη που ολα πλεον φτιαχνονται στην κινα με χαμηλου κοστους υλικα εννοειται οτι θα χρησιμοποιησουν τη σαβουρα και δεν ειναι μονο τα jumbo ειναι γενικο κα στα ρουχα και στα υγιεινης και στα κοσμηματα και σε ολα πρεπει να καταλαβεται το εξης οσο δεν υπαρχει ελεγχος απο τον κρατικο φορεα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βρειτε οτιδηποτε αξιολογο.Καποιος ειπε για τα mothercare το αγγλικο καταστημα ΣΟΒΑΡΑΑΑ κοιτα λιγο τη σταμπα απο που φτιαχνεται ολα κινα ειναι και επειδη τυχαινει να εχω και να συνεργαζομαι με πολλα καταστηματα και βιοτεχνιες μπορω να σας πω και το τι γινεται γενικως με αυτα που αγοραζουμε.Αλλα θασταθω στον κρατικο φορεα.

Το ξερετε οτι υπαρχει επιτροπη που ελεγχει αυτα τα προιοντα? Δηλαδη οταν μια εταιρεια κανει εισαγωγη "κανουν" δειγματοληπτικους ελεγχους για ποσοτητες καδμιου μολυβδου νικελιου και γενικα χημικα που ειναι επιβλαβες για τον την υγεια μας.

Το ξερετε οτι στις περισσοτερες αν οχι σε ολες (εκτος τις τριτοκοσμικες χωρες οπως εμεις) ειναι απαγορευμενα και τιμωρουνται με φυλακιση οι εμποροι που πουλαν μεταλλικα προιοντα που ειναι απο μολυβδο και νικελιο, ανακυκλωμενα πλαστικα που προοριζονται για ειδη υγιεινης και διατροφης, ρουχαλακια και παπουτσακια απο ανακυκλωμενα υλικα και χρωματα με βαση το καδμιο και πολλα αλλα.

Και η επιτροπη τι κανει μα και φυσικα τιποτα γιατι πολυ απλα ειναι ασχετοι οι ανθρωποι που την απαρτιζουν δεν εχουν ιδέα με το αντικειμενο και απλα υπαρχουν για να λεμε οτι υπαρχει καποιος για να μας προστατευει.Ετσι λοιπον το καθε jumbo και ο καθε εισαγωγεας φερνει οτι σαβουρα μπορει τη πουλαει σχετικα φθηνα και μεις σα βλακες αγοραζουμε γιατι νομιζουμε οτι καναμε κατι.Θελετε να σας πω τι καναμε?

Υπαρχουν καταγγελιες απο ολο το κοσμο για ασθενειες και ορισμενες φορες θανατους που εχουν προκληθει απο αυτα τα προιοντα υπαρχει καποιο site που θα ψαξω να το βρω γιατι δεν το θυμαμαι τωρα που λεει για παιδακια και τι εχουν παθει.2 περιστατικα θα αναφερω μονο γιατι μου μεινανε 6 χρονο αγορακι καταπιε μεταλλικο αντικειμενο το οποιο αφαιρεθηκε χειρουργικα επιτυχως μετα απο μια βδομαδα γιατι ειχε κολησει στα εντερακια του ομως το παιδακι επαθε καρκινο εντερων γιατι το αντικειμενο ηταν απο μολυβδο και νικελιο...2 Χρονων παιδακι επαθε συψαιμια για αγνωστους λογους και μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο σε παιδι και οικογενεια βρηκαν οτι τα ρουχαλακια που του φοραγαν ηταν κακης ποιοτητας (δυστυχως καποιες οικογενειες ειναι αναγκασμενες να αγοραζουν οτι μπορουν) με μεγαλες ποσοτητες καδμιου...

Και μεις τι κανουμε γιαυτο αφου η πολιτεια μας εχει γραμμενους ΤΙΠΟΤΑ.

Καθε μερα τα jumbo ειναι γεματα (και οχι μονο αυτοι απλα επειδη αναφερθηκε το ονομα) και οι εισαγωγεις κονομανε γερα απο τη βλακεια μας.Ξερετε ποσες ελληνικες βιοτεχνιες ρουχων εκλεισαν ή αλλαξαν πολιτικη τον τελευταιο χρονο.ΟΛΕΣ. Γιατι παει η καθε κυρια και ο καθε κυριος και ψωνιζει απο τα εισαγωγεις γιατι ειναι πιο φθηνα. ΧΑ ΧΑ. Και κρατανε ενα μηνα σε ενα χρονο εχεις παρει δεκα εχεις δωσει τα τριπλασια λεφτα ενω θα ειχες παρει 2-3 και θα ταν και μια χαρα.Δε ξερω αν βοηθησα η οχι παντως να ξερετε δεν ψωνιζεται φθηνα κατι το οποιο ειναι για πεταμα και η υγεια του παιδιου μας και η δικια μας δε νομιζω να μην αξιζει για 1 η και 10 ευρω παραπανω απο τις παλιατζουρες.

Ευχαριστω

λοιπον, ηρθε η ωρα να κραξω και εγω τα πολυκαταστηματα. μου εφεραν χθεσ δωρο για το μπεμπη 3 σακουλεσ ρουχαλακια jumbo. εχοντασ ενημερωθει απο το φορουμ, τααφηνω στισ σακουλεσ τουσ για να παω σημερα να τα αλλαξω μαζι με τη μητερα μου. την ενημερωνω πρωτα οτι μπορει να μασ τα βγαλουν ελαττωματικα και να μασ τρεχουν το Σαββατο για αλλαγη, μπορει να πουν οτι αλλξε η σαιζον ,μπορει διαφορα. αυτο που μασ ειπαν ακουστε το καλα!!!σκαω μυτη εγω στη reception φουλ αυτοπεποιθηση η δικια σου. Με βλεπει η κοπελα, τησ λεω αλλαγη σε ολα αυτα, κανει αυτη νοημα σε μια αλλη και μου λενε οτι δεν γινεται αλλαγη "σε τοσο πολλα πραγματα" .ενταξει, λεω, και μου ανεβαινει σιγα σιγα το αιμα. και μεχρι τι ποσο ,ρωταω, μπορω να αλλαξω? "α,δεν εχει σχεσητο ποσο, εχει σχεση οτι μου φερατε πολλα κομματια". "δηλαδη, τη ρωταω, ποσα κομματια δεχεστε ΤΩΡΑ? 4,3,2,1? ποσα?". παιρνει λοιπον τηλεφωνο μια προισταμενη, κατι συζητανε, και αρχιζει να μου περναει καποια κομματια. απο τα 12 κομματια μου περναει τα 5 και σταματαει. τα υπολοιπα τα βαζει στη σακουλιτσα τουσ, την κραταει εκει που φυλασσονται τα ατομικα αντικειμενα των πελατων και μου δινει το κλειδακι. κοιταζω το χαρτι τησ αλλαγησ βλεπω οτι ισχυει μονο για σημερα. και τοτε μου ερχεται η φαεινη ιδεα " δεσποινισ, τη λεω, μπορειτε να μου δωσετε τη σακουλα μου να φυγω?" μου τη δινει. τη δινω στη μανα μου και τησ λεω σειρα σου. 2 διαφορετικα ατομα ημασταν . κουτοπονηροι αυτοι, δυστυχωσ ετσι πρεπει να γινομαστε και μεισ στισ συναλλαγεσ μαζι τουσ. πληρωνοντασ στο ταμειο, η ταμιασ με ρωταει "γιατι εχετε 2 χαρτια επιστροφησ?" και τησ λεω ορθα κοφτα "γιατι ειμαστε 2 ατομα":-P και φυγαμε!!!

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Παρόμοιο έχω κάνει κι εγώ.

Θέλω να αλλάξω 20 φαναράκια γιατί μου έβαλε η πωλήτρια άλλο χρώμα από αυτό που είχα ζητήσει. Το είδα στο σπίτι.

Α μου λένε δεν μπορείτε να αλλάξετε τόσα πολλά πρέπει να έχετε απόδειξη.

Και είχα χαχαχαααα.

Α μου λένε μέχρι 10 τεμάχια μπορείτε να αλλάξετε.

Γίνεται ο σχετικός καυγάς. Τελικά αλλάζω τα 10.

Πληρώνω τα καινούργια.

Ξαναπάω με τα άλλα 10. 10 της λέω είναι, είναι νέα αλλαγή.

Και τί να κάνει μου τα άλλαξε.

Είδες της λέω τώρα την κολοκυθιά παίξαμε.

Προχθές πάω να αλλάξω δώρα. Α μου λένε είναι Δευτέρα μόνο ελλατωματικά.

Ποιος το λέει αυτό ρωτάω; Έτσι είναι εδώ. Κι εγώ που να το ξέρω; Το γράφει η απόδειξη. Μα είναι δώρα. Το γράφει η σακούλα :shock:. Καλά λέω θα έπρεπε να είχα διαβάσει τη σακούλα :confused:.

Διαφημίσεις

λοιπον, ηρθε η ωρα να κραξω και εγω τα πολυκαταστηματα. μου εφεραν χθεσ δωρο για το μπεμπη 3 σακουλεσ ρουχαλακια jumbo. εχοντασ ενημερωθει απο το φορουμ, τααφηνω στισ σακουλεσ τουσ για να παω σημερα να τα αλλαξω μαζι με τη μητερα μου. την ενημερωνω πρωτα οτι μπορει να μασ τα βγαλουν ελαττωματικα και να μασ τρεχουν το Σαββατο για αλλαγη, μπορει να πουν οτι αλλξε η σαιζον ,μπορει διαφορα. αυτο που μασ ειπαν ακουστε το καλα!!!σκαω μυτη εγω στη reception φουλ αυτοπεποιθηση η δικια σου. Με βλεπει η κοπελα, τησ λεω αλλαγη σε ολα αυτα, κανει αυτη νοημα σε μια αλλη και μου λενε οτι δεν γινεται αλλαγη "σε τοσο πολλα πραγματα" .ενταξει, λεω, και μου ανεβαινει σιγα σιγα το αιμα. και μεχρι τι ποσο ,ρωταω, μπορω να αλλαξω? "α,δεν εχει σχεσητο ποσο, εχει σχεση οτι μου φερατε πολλα κομματια". "δηλαδη, τη ρωταω, ποσα κομματια δεχεστε ΤΩΡΑ? 4,3,2,1? ποσα?". παιρνει λοιπον τηλεφωνο μια προισταμενη, κατι συζητανε, και αρχιζει να μου περναει καποια κομματια. απο τα 12 κομματια μου περναει τα 5 και σταματαει. τα υπολοιπα τα βαζει στη σακουλιτσα τουσ, την κραταει εκει που φυλασσονται τα ατομικα αντικειμενα των πελατων και μου δινει το κλειδακι. κοιταζω το χαρτι τησ αλλαγησ βλεπω οτι ισχυει μονο για σημερα. και τοτε μου ερχεται η φαεινη ιδεα " δεσποινισ, τη λεω, μπορειτε να μου δωσετε τη σακουλα μου να φυγω?" μου τη δινει. τη δινω στη μανα μου και τησ λεω σειρα σου. 2 διαφορετικα ατομα ημασταν . κουτοπονηροι αυτοι, δυστυχωσ ετσι πρεπει να γινομαστε και μεισ στισ συναλλαγεσ μαζι τουσ. πληρωνοντασ στο ταμειο, η ταμιασ με ρωταει "γιατι εχετε 2 χαρτια επιστροφησ?" και τησ λεω ορθα κοφτα "γιατι ειμαστε 2 ατομα":-P και φυγαμε!!!

χαχα!πολύ καλά το έκανες!φοβερό!εντελώς γελοίο αυτό που δεν κάνουν αλλαγή σε πολλά κομμάτια!

καλα τα κοριτσια εκει τετοια γραμμη εχουν ,να μασ σπανε τα νευρα!!!πολυ θαηθελαομωσ να βρω μπροστα μου καποιον ΥΠΕΥΘΥΝΟ η διευθυντη η προισταμενο νατα πουμε ενα χερακι.

rYWUp3.png?PFNMbDcb

Για τα παιχνίδια όντως είναι κάπως, σπάνε πολύ εύκολα (τα επώνυμα είναι αντοχής), για τα ρούχα με φόβισαν και εμένα λιγάκι ....... της disney είναι καλά, τα άλλα παρόλο που γράφει ότι είναι 100% cotton μου φάνηκαν πολύ σκληρά (μου έχουν φέρει αρκετά)... Πάντως όταν ενας γονιός χρειάζεται τόσα πολλά πραγματικά είναι αδύνατον να τα αγοράζει όλα ακριβά. Εγώ προσέχω και πάλι το κονδύλι για ρούχα είναι τεράστιο. Εσώρουχα, φορεματάκια, παντελόνάκια, μπλουζάκια, ζακετάκια.....καλτσάκια...παπουτσάκι.....! εγώ δεν έχω τζάμπο κοντά....αν είχα μπορεί και να ψώνιζα.

Μπράβο ρε Βικτώρια!!!!!!!!!!!!!!!Άπαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά τους έκανες!

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως πλάκα πλάκα το jumbo έχει σώσει πολλές οικογένειες με τις χαμηλές τιμές....! επίσης κάτι κινέζικα και κάτι λαικές....δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση να αγοράζουν επώνυμα ούτε από μαγαζιά, αυτοί δηλαδή πρέπει να αφήσουν γυμνά τα παιδιά τους. Σίγουρα όλοι θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας αλλά υπάρχουν πολλοί γονείς που απλά δεν μπορούν, αυτοί λοιπόν τι θα πρέπει να κάνουν...;;; να πουν στο παιδί τους βάλε ένα παντελόνι και μόνο και κοίτα μην το χαλάσεις. Άσε που για τα παιδιά που δεν είναι ευπαθή σε αλλεργίες όλα τα ρούχα επώνυμα και μη είναι το ίδιο πράγμα.

Λοιπόν εύχομαι να βγούμε από την κρίση και όλοι να αγοράζουμε μάρκες από μαγαζιά αλλά μέχρι τότε καλό είναι και το jumbo για όσους δεν μπορούν..... απλά θέλει προσοχή γιατί η φθήνια όντως τρώει τον παρά.

μωρε και εγω πηγαινω και θα πηγαινω στο σκασμενο

εχει την ευκολια του

ουτως η αλλως τωρα πια δε με δελεαζουν τα ρουχακια του

εμεις τα φορεσαμε αρκετο καιρο και διαφορα πραματα

Αλλα τη μια και μοναδικη φορα που ειχα θεμα με σταμπα που εχει απο το βρακι

ηταν DISNEY!!! ενα καρς και μετα απο μια βδομαδα μια πριγκηπισσα!!!

kKZUp2.png

μωρε και εγω πηγαινω και θα πηγαινω στο σκασμενο

εχει την ευκολια του

ουτως η αλλως τωρα πια δε με δελεαζουν τα ρουχακια του

εμεις τα φορεσαμε αρκετο καιρο και διαφορα πραματα

Αλλα τη μια και μοναδικη φορα που ειχα θεμα με σταμπα που εχει απο το βρακι

ηταν DISNEY!!! ενα καρς και μετα απο μια βδομαδα μια πριγκηπισσα!!!

Καλημέρα και εγώ επίσης απο φορμάκι με την Minie είχε μείνει μόνο το σημάδι να θυμόμασται ότι κάποτε υπήρξε μια στάμπα εκει και το κακό ήταν ότι έγινε με το πρώτο πλύσιμο.:?

ρε και μενα στο καρς και να ψαχνω τη σταμπα στο πλυντηριο!

που πηγε ωρε???

και εστειλα μαιλ..νομιζω το εχω εδω

και οι να μη πω ειπαν οτι δε το επλυνα καλα!!!

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

οταν το διαβασα κ γω, ειπα να το αναρτησω. πολυ τραβηγμενη αποψη. κ η απαντηση ηταν ολα τα λεφτα!! ειδικα αυτο με τα δελφινια.ενταξει αν το καλοσκεφτεις κ το καλοκοιταξεις μπορει κ να παραπεμπει καπου αλλα δεν νομιζω οτι ενα αθωωο μυαλο παιδιου θα κανει τοσο τραβηγμενους συνειρμούς....

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Αμα το πάμε έτσι τότε δεν θα δείχνουμε μπροστά στα παιδιά ούτε τα αγγούρια, ούτε τα καρότα, ούτε αλλα πραγματα που είναι καθόλα αθώα αλλά το πρόστιχο μυαλό του ενηλικα τα παραπέμπει άλλου...

ΕΛΕΟΣ μερικές φορές μερικοί γονείς είναι πολύ υπερβολικοί.....

οφ τόπικ αλλά ταιριάζει με την περίπτωση: αν θυμάστε είχαν βγάλει thread με την μπεμπέ ΛΙΛΥ, ότι και αυτο είναι "βρώμικο" τραγούδι για τα παιδιά τους......

αυτο με τη μπεμπε λιλυ μετα το κοιταζα και δεν εβλεπα τιποτα!!!

ειμαι γκαγκα????

μα ούτε και εγώ βρήκα κάτι άσχημο και προστυχο στο βίντεο κλιπ...αλλά το μυαλό των γονιών πολλές φορές ξεφεύγει τελείως!!!!

οπαντως παιδια κακα τα ψεματα το τζαμπο σωζει τηντσεπη καμια φορα εγω πηρα μια κουδουνηστρα απο τον μουστακα γνωστης μαρκας κ την ιδια την βρηκα στο τζαμπο 3 ευρω πιο κατω μολις το ειδε ο αντρας μου τσιριζε

για τη μπεμπέ λιλη

Βρε παιδιά, συγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω, αλλά μόλις το είδα έβαλα τα γέλια. Ευτυχώς που λέει η Λιλή για τον παππού και όχι για την γιαγιά, γιατί θα την λέγανε και ομοφυλλόφιλη. ΗΜΑΡΤΟΝ. Αντί να κάτσουμε να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας, προσφέροντας τους εμείς την παιδαγώγηση που εμείς θεωρούμε σωστή, μερικοί χάνουν αυτές τις πολύτιμες στιγμές, ψάχνοντας στα διάφορα τηλεοπτικά για κρυφά μυνήματα (τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ, γιατί πρέπει να το δεις ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, για να δεις αυτά που λένε). Δηλαδή εγώ που ο πεθερός μου έκλεινε το μάτι στα μωρά μου να τον στείλω στον εισαγγελέα? ΗΜΑΡΤΟΝ και πάλι ΗΜΑΡΤΟΝ.

Και αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, χωρίς να θέλω να θίξω την γνώμη των άλλων ή να την υποβιβάσω. Απλά δεν άντεξα, έπρεπε να τα πω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...