Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Πολυ λυπαμαι...

αλλα αυτο για το 5μηνο ποιος σου το ειπε;;;Ο αντρας μου εχασε-του κλεψανε- πριν ενα χρονο το πορτοφολι του και σε 10 μερες το ποολυ ειχε το νεο στα χερια του

Ηλιάννα μου το είπανε στο ΚΕΠ και μάλιστα το έχουν και αναρτημένο για να μην διαμαρτύρεται ο κόσμος. Αλλά και ο αδελφός μου που δεν πήγε μέσω ΚΕΠ για δίπλωμα μηχανής, κάποιους μήνες έκανε να το πάρει, νομίζω κάτι λιγότερο από 3. Του είπαν ότι τώρα που δεν έχουν τους συμβασιούχους να κάνουν αυτές τις δουλειές, οι χρόνοι αναμονής αυξήθηκαν (αυτό είναι ένα άλλο θέμα πάλι...) Τέλος πάντων ο χρόνος για το δίπλωμα είναι το λίγο το λιγότερο, θα έχω έγγραφο ότι εκκρεμεί η έκδοσή του.

Κορίτσια μου είπαν επίσης ότι κυκλοφορούν δύο γυναικείες συμμορίες πορτοφολάδων που η μία δρα στο Ζάρα και η άλλη στα Jumbo, από περιγραφές, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη...

wjhKp3.png

c5dop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το έχω δει το έργο απο παλιά εγώ με τα Jumbo. Δεν ψωνίζω απο κει πια και ειδικά ρούχα για το παιδί δεν έχω πάρει ποτέ, μόνο ό,τι μας έφερναν απο δώρα, τα οποία, ειδικά όταν τα σιδέρωνα έβγαζαν μία μυρωδιά καουτσούκ.

Τα Τζάμπο του Πειραιά (στο λιμάνι) αν έχετε πάει, είναι οικτρά. Για κάποιον που θέλει να ψωνίσει σχολικά που είναι στο ισόγειο, πρέπει πρώτα να ανέβει στον 2ο, να δει όλα τα ρούχα και τα παιχνίδια, μετά στον 1ο, να τσεκάρει όλα τα είδη σπιτιού και τέλος να φτάσει στον προορισμό του , στο ισόγειο! (εντωμεταξύ κάτι θα έχει ψωνίσει απο τους 2 προηγούμενους ορόφους...). Για να πας στο ισόγειο έχει φυσικά είσοδο αλλά έχει και υπαλλήλους μπροστά που δεν σ' αφήνουν να μπεις και σου υποδεικνύουν ν' ανέβεις πρώτα επάνω και μετά να κατέβεις! Οικτρά σας λέω!!!

Τα θεωρώ φτηνιάρικα και δεύτερα (όχι φτηνά, είναι διαφορετικό) και ψωνίζω απο το Μουστάκα , το Ζαρα, το H&M και το Mothercare,ειδικά για εσώρουχα της μικρής.

Σχετικά με το "7", μόλις ανακάλυψα ότι το παιδί μου πίνει εδώ και 3-4 χρόνια το γάλα του και το νεράκι του σε επτάρια!!!

Iriden πω πω τι έπαθες! Τι γίνεται εκεί μέσα, τι κόσμος κυκλοφορεί.

Και φανταστείτε τι κρούσματα υπάρχουν για να το παίζουν όλοι την ώρα από τα ηχεία τους να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα :twisted: και χωρίς κάμερες για να βγάζουν την ουρά τους απ' έξω:mad:

Όσο για τα πλαστικά αυτό δεν το ήξερα καθόλου, σοκαρίστηκα, ποτέ δεν το είχα δώσει σημασία! Αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη αυτών των αριθμών. Είδα τα πλαστικά μπουκάλια της nuk που πίνει το κοριτσάκι μου και έχουν διάφορα νούμερα και δυστοιχώς το ένα είναι 7! κοίταξα και τα πιατάκια της και κουπάκια της (που δεν είναι όλα αγορασμένα από το jumbo) και τα περισσότερα είναι 7....καλά είναι δυνατόν να επιτρέπετε η κυκλοφορία τους? ποιος θα προστατέψει τον ανυποψίαστο και άσχετο αγοραστή όπως εμένα που δεν έχει γνώσει για αυτά?

13e2p2.png

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=F0364

εχεις δικιο για κοιταχτε εδω

Καλημέρα!

Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θέλω να ελπίζω μέλλουσα μαμά.

Διαβάζω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα εδώ και μαθαίνω προκαταβολικά!

Θα ήθελα να πω ότι τελευταία χρειάστηκε να κάνω κάποια δώρα σε μωράκια και έψαξα σε καταστήματα του Πειραιά όπου μένω.

Κατέληξα στα Mothercare, κυρίως γιατί είχαν οικονομικά προιόντα, αλλά όλα είναι made in China, Taiwan, Korea etc.

Όμως και σε πιο ακριβά καταστήματα ήταν όλα κινέζικα... PRENATAL, LAPIN, και τα χρεώνανε πολύ πιο ακριβά. Στα LAPIN μπουφανάκι κινέζικο 100 ευρώ!

Γι΄αυτό κατέληξα mothercare.

Ότνα ρώτησα στο prenatal "γιατί ρε παιδιά είναι όλα κινέζικα;" μου είπαν " είναι γαλλικό το ύφασμα και το σχέδιο αλλά ράβονται στην Κίνα.

Τι να πω πια.... κάποτε ο Έλληνας είχε ξενομανία κι εγώ τώρα ψάχνω ρούχα να είναι τουλάχιστον ελληνικής ραφής.....

Παιδιά μην τρελλαίνεστε!!! Ίσως και να πρόκειται για hoax! (Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα)

Ψάχνοντας στο θέμα γιατί όλη αυτή η φασαρία είδα ότι όλη μας η συζήτηση βασίζεται σε μια παράθεση της soevan07.

Παράθεση:

Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός;

Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση;

Λοιπόν κάνετε λάθος!!!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...

1) Πολυαιθυλένιο terephalate (PET)

2) Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)

3) Πολυβινυλικό χλωρίδιο Unplasticised (UPVC) ή πλαστικοποιημένο πολυβινυλικό χλωρίδιο (PPVC)

4) Πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (LDPE)< /FONT>

5) Πολυπροπυλένιο (PP)

6) Πολυστυρόλιο (CP) ή εκτάσιμο πολυστυρόλιο (EPS)

7) Άλλο, συμπεριλαμβανομένου νάυλον και ακρυλικού

Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι πολλά από τα χρησιμοποιούμενα πλαστικά είναι τοξικά και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα πλαστικό μπορούν να περάσουν από το πλαστικό και στο τρόφιμο/ποτό.

Σκεφτείτε το, πόσες φορές έχετε ή ένας φίλος σας είπε «δεν συμπαθώ αυτό, έχει γεύση σαν πλαστικό μπουκάλι...»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ είναι τα Νο: 3, 6, και 7 !!!

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ αν βρίσκονται στον πάτο του μπουκαλιού!!!

Πρόκειται μάλλον για κάποιο email που έλαβε, όπως όλοι μας λαμβάνουμε κατα καιρούς χωρίς να γνωρίζουμε την αρχική πηγή του. Υπάρχει η υποψία ότι πρόκειται για ένα είδος "φάρσας", "hoax" είναι ο αγγλικός όρος. Μάλιστα αυτό το email γράφτηκε στα αγγλικά και έχει μεταφραστεί στα ελληνικά και διακινείται από χρήστη σε χρήστη email.

Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι εν μέρει ισχύουν αυτά που λέει, αλλά κάπως διογκωμένα, ώστε να σκορπίσει τον πανικό σε όσους διαβάζουν το email. Πληκτρολογείστε τον τίτλο του, δώστε και τη λέξη hoax και θα σας βγούνε πολλά. Αυτό ισχύει για όλα τα chain emails αυτού του είδους, κάποια από τα οποία είναι εντελώς αναληθή. Το δικό μας δυστυχώς δεν είαι και τόσο φάρσα. Δείτε αυτό που βρήκα :

http://www.hoax-slayer.com/plastic-coding-system.shtml

Αντιγράφω:

While the information about the plastic coding system is true, other claims in the email are more debatable. The message suggests that toxic chemicals from plastic containers can leach into food and drink and have a detrimental impact on our health. The long term safety of plastics is the subject of much debate and controversy. The subject has long been clouded by rumours and misunderstandings about plastics, many of which circulate via the Internet. For example, a long running emailed "health warning" that claims there are links between cancer and the heating and freezing of plastic containers has been dismissed as untrue by health experts and government agencies such as America's Food and Drug Administration (FDA). Another warning that circulates via email claims that simply reusing plastic bottles can lead to the ingestion of the chemical DEHA and cause cancers. This claim has also been refuted by experts.

Το "7" δυστυχώς όντως αφορά διάφορα προϊόντα, ορισμένα από τα οποία είναι φτιαγμένα από ένα υλικό που ενδεχομένως να είναι επικίνδυνο. Προσοχή όμως, όταν βλέπετε τον αριθμό "7" δεν σημαίνει ότι και το αντικείμενο είναι φτιαγμένο από το συγκεκριμένο υλικό, αφού η κατηγορία "7" περιλαμβάνει και πολλά άλλα είδη. (Τώρα τί κάνουμε;:confused::confused::confused:)

More recently, Bisphenol A, an industrial chemical used in the manufacture of polycarbonate plastic is raising health related concerns and generating heated debate among scientists and industry regulators. Polycarbonate is included under 7 in the above Plastic Code, although not all products in the 7 group are made from Polycarbonate.

GJMap2.png

Διαφημίσεις

αχ αυτο με την κλοπη δεν παλευεται!!

και ναι δεν εχουν καμερες οπως και πολλα αλλα μαγαζια(οπως η sprider) χρειαζεται ειδκη αδεια για να μπουν οι καμερες και πολλα λεφτα για ναν την βγαλουν και ΔΕΝ το κανουν!

εγω πηγα για τα σχολικα(επεμενε η πεθερα μοθ αλλιως...) οι τιμες ειναι οι ιδιες με το βιβλιοπωλειο εκτος απο καποια ειδη δικα του. Τα τετραδια ειχαν 1,49 και εγω τα ειχα παρει απο το βιβλιοπωλειο 1,50! ποια η διαφορα??τα νευρα μου γιατι γινοταν χαμος και μαλιστα στο ηρακλειο το jumbo εχει χωριστει σε δυο μαγαζια με διαφορετικες εισοδους αλλα και ταμεια...αν θες κοκκαλακια δεν εχει το ενα και πρεπει να μπεις στο αλλο!!! το bebe ειναι στο ενα τα παιχνιδια στο αλλο!! φρικη!!!

και το κερασακι ΔΕΝ δουλευε ο εξαερισμος και φυσικα ουτε ο κλιματισμος κοντεψα να λιποθυμησω!!!

και οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να παω για αλλαγη γκκρρρρ!! μας εχουν φερει 4 πακετα ξυλομπογιες! και ειχαμε και 2 στοκ οποτε ε τι να κανω 4 πακετα ξυλομπογιες οεο??

και να δω θα μου τα αλλαξουν ή οχι??!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

και οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να παω για αλλαγη γκκρρρρ!! μας εχουν φερει 4 πακετα ξυλομπογιες! και ειχαμε και 2 στοκ οποτε ε τι να κανω 4 πακετα ξυλομπογιες οεο??

και να δω θα μου τα αλλαξουν ή οχι??!

Νομιζω οτι αδικα θα χασεις το χρονο σου!

Κρατησε τα και καποια στιγμη θα τα χρειαστεις,δεν ειναι μαρκαδοροι να τελειωσει το μελανι τους με τον καιρο

Τζαμπα ταλιπωρια,γνωμη μου ετσι;;:-P

4

το Σαββατο πηρα απο τα Jumbo θηλες σιλικονης nuk 2,5? και σημερα τις βρηκα στο φαρμακειο 2?. εμεινα, ποτε δεν περιμενα οτι το φαρμακειο θα ηταν πιο φτηνο απο τα Jumbο. παρασυρομαστε απο 5 πραγματα φτηνα που εχουν, αγοραζουμε αλλα τοσα κ τελικα τα βρισκουμε αλλου φτηνοτερα :rolleyes:

8I4zp2.png

Νομιζω οτι αδικα θα χασεις το χρονο σου!

Κρατησε τα και καποια στιγμη θα τα χρειαστεις,δεν ειναι μαρκαδοροι να τελειωσει το μελανι τους με τον καιρο

Τζαμπα ταλιπωρια,γνωμη μου ετσι;;:-P

τελικα πηγα για να παρω πυτζαμες τις κορης μου και τα αλλαξα....ετσι και αλλιως εχει παρα πολλα........

αλλα τελος τωρα δεν εχω λογο να ξαναπαω για την ωρα

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Στα σχολικά και εγώ νομίζω ότι δεν είναι πιο φτηνο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την uhu πριν λίγο καιρό, την ειχε 1,50 ενώ το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς 1,40. Γιατί να μην στηρίξω το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς; Ισχύει το ότι παρασυρόμαστε από κάποια φτηνά που εχει..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας,

Είναι αλήθεια ότι είναι όλα κινέζικα, επώνυμα και μη. Αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές που όταν η τιμή είναι ιδιαίτερα χαμηλή σε κάποιο προιόν, μπορεί αυτό να σημαίνει ότι δεν τηρούνται….

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι η Κίνα και το Μπανγκλαντές έχουν από τα καλύτερα βαμβακια στον κόσμο, αλλά αν αυτά επεξεργάζονται λανθασμένα, μπορουν να αποβούν μοιραία.

Δούλευα παλιότερα σε πολυεθνική εταιρεία με ρούχα και πολιτική της εταιρείας ήταν να γίνονται από τον κατασκευαστή κάποια συγκεκριμένα δειγματοληπτικά test παράδειγμα για Azo dyes, carcinogenic dyes, Formaldehyde, chromium κ.α. Τα τεστ αυτά ήταν ιδιαίτερα ακριβά και επειδή τα πλήρωνε ο κατασκευαστής ήταν φυσικό να βάζει το κόστος αυτών πάνω στο ρούχο. Κατά συνέπεια, το ρούχο ήταν μεν φθηνό, αλλά με τίποτα δεν μπορούσε να έχει τιμές Jumbo. Επίσης, στα ρουχαλάκια που είχαν φερμουάρ ήταν υποχρεωτικό να μπαίνει ένα πλαστικό κάλυμμα γιατί κάπου στο εξωτερικό είχε γίνει καταγγελία (έχω δει φωτογραφίες) που ένα μωράκι λόγω της έλλειψης του πλαστικού, όταν ξύπνησε ήταν λες και είχε παλέψει με γάτα….... Μετά από αυτό ήταν πια απαραίτητη η χρήση του πλαστικού. Ναι αλλά αυτό ανέβαζε λίγο την τιμή. Με τούτα και με κείνα, τηρώντας κάποιες προδιαγραφές η τιμή είναι μοιραίο να ανέβει.

Στο εξωτερικό επίσης, υπάρχουν φορείς που μπαίνουν σε μαγαζιά και δειγματοληπτικά παίρνουν προιόντα, τα ελέγχουν και αν βγουν με χημικές ουσίες, κάνουν «ρόμπα» τα καταστήματα σε εφημερίδες και επίσημα sites (Rapex)

Στο site της γενικής γραμματείας καταναλωτή υπάρχει αυτό το Link με το όνομα Rapex, στο οποίο αναγράφονται συχνά απαγορευμένα προϊόντα από τα jumbo. Και δεν έχω καταλάβει το γιατί, αλλά ο φορέας που κάνει τέτοιες αναρτήσεις στο Rapex είναι σχεδόν πάντα ο Δήμος Πειραιά…..

Αν αγοράζεται από τα jumbo ρούχα ιδιαίτερα φανελάκια, φορμάκια, τουλάχιστον μη παίρνετε φροτέ ή βελουτέ ή σκουρόχρωμα ή αυτά που γράφουν βαμβάκι με πολυεστέρα. Προτιμηστε τα 100% βαμβακερά και όσο πιο ανοιχτόχρωμα γίνεται. Στις σκούρες βαφές υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος χρήσης χημικών ουσιών.

Δεν θέλω να το εκλάβετε ως ευθεία επίθεση στα εν λόγω μαγαζιά, αλλά εφόσον όλα είναι κινέζικα, γιατί αυτά είναι τόσο φθηνότερα? Οφείλεται μόνο στις μεγάλες ποσότητες ή και αλλού??

Το θέμα δεν είναι κατά βάση πόσο εύκολα χαλάνε, αλλα το τι επιρροή έχουν στην υγεία των παιδιών μας……….

Ναι ζούμε σε δύσκολους καιρούς, αλλά επειδή ζούμε στην μπανανία, πρέπει εμείς να φυλάμε τα νωτα μας γιατί αν περιμένουμε από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, τη βάζαμε……

Φιλικά,

Σοφία Δ

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για άλλα καταστήματα, γιατί το γεγονός ότι πληρώνουμε κάτι ακριβότερα δεν μας εξασφαλίζει την ασφάλεια του. Ενδεικτικά θα πω το παράδειμα με ένα ιδιαίτερα ακριβό καρεκλάκι φαγητού που μάλιστα το διέθεταν μόνο 2-3 επώνυμα καταστήματα σε όλη την Αθήνα, που είχα ενθουσιαστεί με τον σχεδιασμό του και ήμουν έτοιμη να δώσω τα 500 ευρώ που έκανε. Ευτυχώς ο άντρας μου με προέτρεψε πριν το αγοράσουμε να ρίξω μια ματιά σε reviews και από εκεί είδα ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις είχε σπάσει απότομα η προστατευτική μπάρα και το μωρό βρέθηκε από το υπερυψωμένο κάθισμα στο πάτωμα. Δεν εξασφαλίζει λοιπόν η τιμή την ποιότητα.

There is no patch for human stupidity.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για άλλα καταστήματα, γιατί το γεγονός ότι πληρώνουμε κάτι ακριβότερα δεν μας εξασφαλίζει την ασφάλεια του. Ενδεικτικά θα πω το παράδειμα με ένα ιδιαίτερα ακριβό καρεκλάκι φαγητού που μάλιστα το διέθεταν μόνο 2-3 επώνυμα καταστήματα σε όλη την Αθήνα, που είχα ενθουσιαστεί με τον σχεδιασμό του και ήμουν έτοιμη να δώσω τα 500 ευρώ που έκανε. Ευτυχώς ο άντρας μου με προέτρεψε πριν το αγοράσουμε να ρίξω μια ματιά σε reviews και από εκεί είδα ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις είχε σπάσει απότομα η προστατευτική μπάρα και το μωρό βρέθηκε από το υπερυψωμένο κάθισμα στο πάτωμα. Δεν εξασφαλίζει λοιπόν η τιμή την ποιότητα.

Σαφώς και ισχύει αυτό σε όλα τα προιόντα και πρέπει να είμαστε ενήμεροι, εξάλλου στο Rapex γράφει και για αυτοκίνητα, διόλου φθηνά, που αποδείχτηκε ότι έχουν ελλατωματικά μέρη, αλλά και για επώνυμες μάρκες διαφόρων προιόντων που έχουν παρουσιάσει επίσης προβλήματα.

Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι το ακριβό είναι απαραίτητα και καλό και πρέπει να το αγοράζουμε με κλειστά μάτια, αλλά και το πολύ φθηνό πρέπει να το βλέπουμε με κάποια επιφύλαξη......

Φιλικά,

Σοφία Δ

καλησπερα, να ρωτησω αν καποιος εχει εμπειρια απο αλλαγη ελατωματικου προιοντος απο τζαμπο. για τριτη φορα μας φερνουν δωρο το οποιο δε λειτουργει... αυτη τη φορα αποφασισα να το επιστρεψω, για οτι κι αν αξιζει. πιο πολυ γιατι τα χω παρει! ποσο σπαστικο ειναι για ενα παιδακι να παιρνει δωρο και τελικα να μενει με τη χαρα...:evil: το ερωτημα ειναι το αλλαζουν ευκολα ή αρχιζουν τα "οφειλεται σε κακη χρηση" κλπ?

καλησπερα, να ρωτησω αν καποιος εχει εμπειρια απο αλλαγη ελατωματικου προιοντος απο τζαμπο. για τριτη φορα μας φερνουν δωρο το οποιο δε λειτουργει... αυτη τη φορα αποφασισα να το επιστρεψω, για οτι κι αν αξιζει. πιο πολυ γιατι τα χω παρει! ποσο σπαστικο ειναι για ενα παιδακι να παιρνει δωρο και τελικα να μενει με τη χαρα...:evil: το ερωτημα ειναι το αλλαζουν ευκολα ή αρχιζουν τα "οφειλεται σε κακη χρηση" κλπ?

Το αλλάζουν, και αν φέρουν αντίρρηση επιμένεις και τελικά στο αλλάζουν. Είχαμε πάρει έναν υγραντήρα chicco και δεν δούλευε 2 φορές. Τον αλλάξαμε δηλαδή δύο φορές με την απόδειξη. Τη δεύτερη πήγαν να κάνουν ιστορία στον πατέρα μου, αλλά με πήρε στο κινητό επιτόπου και μίλησα με την κοπέλα και όταν της είπα για ινστιτούτο καταναλωτών, ως δια μαγείας του το άλλαξε. Πάντως και παιχνιδάκια που δεν δουλεύανε (μικρής αξίας) τα αλλάζουνε. Μόνο μία φορά που δεν είχανε το ίδιο παιχνίδι, και ήταν δώρο πρωτοχρονιάς και έμεινε πολύ άσχημα το παιδί χωρίς δώρο, δεν μπόρεσαν να το αλλάξουν. Αν και, οφείλω να πω, ότι πήραν τηλέφωνο μπροστά μου τουλάχιστον σε 3-4 άλλα καταστήματα Τζάμπο μήπως είχαν ίδιο. Τελικά δεν είχε κανένα και με τα ίδια χρήματα ψώνισα άλλα πράγματα.

wjhKp3.png

c5dop3.png

Διαφημίσεις

εχω επιστρεψει 1 φορα προιον ελλατωματικο δεν μου εφεραν καμια αντισταση ουτε καν το κοιταξαν μου εδωσαν το παραστατικο με το ποσον και εφυγα!!!!

εχε υποψη σου οτι για επιστροφες ελλατωματικων εχουν συγκεκριμενες μερες αλλα δε θυμαμαι ποιες ειναι

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ οτι ειναι ελλατωματκο. κατ αρχην τα ελλ. τα αλλαζουν μονο σαββατο . πες απλα δεν το θελουμε γιατι το ξαναεχουμε . κ αν τυχον το ελεξουν(που δεν προκειται) πες δεν το ανοιξα καν που να το ξερω:lol::lol::lol: καλεεεε???? μας δουλεουν αυτοι, δουλεμα κ εμεις λοιπον....!!!!:wink:;-)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ οτι ειναι ελλατωματκο. κατ αρχην τα ελλ. τα αλλαζουν μονο σαββατο . πες απλα δεν το θελουμε γιατι το ξαναεχουμε . κ αν τυχον το ελεξουν(που δεν προκειται) πες δεν το ανοιξα καν που να το ξερω:lol::lol::lol: καλεεεε???? μας δουλεουν αυτοι, δουλεμα κ εμεις λοιπον....!!!!:wink:;-)

ναι αυτο ειναι καλο να μην περιμενει το σαββατο. απλα θα το ξανα βαλουν στο ραφι θα το αγορασουμε παλι εμεις και αντε παλι αλλαγη το χαλασμενο πραγματακι...καλυτερα περιμενε το σαββατο να μην βρεθει ξανα κανενας στην θεση του παιδιου σου να του χαλασεις τη χαρα ενος καινουργιου παιχνιδιου....

υ.γ ασε που μετα παλι θα λεμε ολο χαλασμενα εχει το καταστημα αυτο....;)

αφου το ανοιξα! ετσι καταλαβα οτι δε λειτουργει. ασε που θελω να ξερουν οτι 8 στα 10 παιχνιδια ειναι χαλασμενα απο κατασκευης:evil:

ναι αυτο ειναι καλο να μην περιμενει το σαββατο. απλα θα το ξανα βαλουν στο ραφι θα το αγορασουμε παλι εμεις και αντε παλι αλλαγη το χαλασμενο πραγματακι...καλυτερα περιμενε το σαββατο να μην βρεθει ξανα κανενας στην θεση του παιδιου σου να του χαλασεις τη χαρα ενος καινουργιου παιχνιδιου....

υ.γ ασε που μετα παλι θα λεμε ολο χαλασμενα εχει το καταστημα αυτο....;)

οκ σωστο κ αυτο:):)

συμπερασμα ΔΕΝ ψαναψωνιζουμε απο εκει!!! να δω ποσσες φορες θα το πω-γραψω μεχρι να το κανω πραξη...:roll::roll::roll:

age.png

Μιας και τα καταστηματα αυτα βγήκαν "'αχρηστα" και επικυνδινα για τα παιδιά μας....

Μανούλες που ήδη ψωνίζετε θα μπορουσατε να μας πείτε αν ξέρετε ελληνικές εταιρείες με καλά βαμβάκια και φασματα με παιδικά είδη ρουχισμού σε αντιστοιχες τιμές jumbo μιας και η οικονομική μας δυνατότητα δεν είναι για περισσότερα έξοδα...

Καλό θα ήταν να διευρύνουμε τους οικονομικούς μας οριζοντες!!

Μιας και τα καταστηματα αυτα βγήκαν "'αχρηστα" και επικυνδινα για τα παιδιά μας....

Μανούλες που ήδη ψωνίζετε θα μπορουσατε να μας πείτε αν ξέρετε ελληνικές εταιρείες με καλά βαμβάκια και φασματα με παιδικά είδη ρουχισμού σε αντιστοιχες τιμές jumbo μιας και η οικονομική μας δυνατότητα δεν είναι για περισσότερα έξοδα...

στα EMPOLI stock περιστερι Λ. Κων/πολεως Κ Ν.Ιωνια εχουν πολυ καλες τιμες στα παιδικα κ οχι μονο εχουν αρκετες μαρκες κ παπουτσακια.

επισης την μερα του παιδιου (νομιζω αυτον τον μηνα ειναι) ολα τα παιδικα εχουν εκπτωση τουλαχιστον 20%

βγαλτε καρτες απο ολα τα καταστηματα που διαθετουν κ τα prenatal - allouete κτλ κ σας ενημερωνουν με μνμ στο κινητο για προσφορες.

επισης πολυ καλη λυση ειναι στο τελος εποχης στις εκπτωσεις να αγοραζετε ρουχα για το επομενο καλοκαιρι π.χ με -70%.:wink:

age.png

εγω ψωνιζω φακτορι παντα στο ρεντη ...ειναι και διπλα στα τζaμπο και λεροι

εxει στο δευτερο οροφο ολο μαρκες γνωστες και πολυ καλες προσφορες ειδικα orhestra τελευταια φορα πηγα και πηρα στο μπεμπη μου 3 φορμακια τα πανω μονο 5 ευρω (και τα 3)...και γενικα κανουν ολα τα περιπτερα καλες εκπτωσεις επειδη ειναι στοκ.... αλλα στα παιδικα δεν εχει μεγαλη σημασια αν ειναι φετινο η περσινο ολα για 1 χρονο ειναι οποτε δεν αξιζει να δινω 70 ευρω για ενα σετ για ενα χρονο οποτε παω εκει και παιρνω πολυ οικονομικα και ποιοτητα πανω απ ολα..εχει περιπτερα΄' lapin beneton marasil chicco mattu france nike adidas DG replay prenatal allouete κ.α

Δεν μπορω να καταλαβω εμενα ενα baby phone που πηρα και εκανε παρασιτα μου το αλλαξανε με την μια .... στα jumbo στην πειραιως.. εντω μεταξυ χασαμε την αποδειξη και τους ειπαμε οτι μας το φερανε δωρο και ηδη το ειχαμε το ιδιο κι ετσι μας το αλλαξαν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...