Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Συμφωνώ απόλυτα σχετικά με το μύθο.

Ρίξε μια ματιά και σύγκρινε τα ίδια πράγματα στο ελληνικό mothercare και στο ξένο να δεις τι κοροϊίδα πέφτει.Μισή τιμή σχεδόν στο ξένο!

δυστυχως ετσι οπως τα λες!

εγω ειχα παει περσι Αγγλια και ψωνισα τις μικρης μου ρουχα barbie και dora με 1 λιρα δηλ 1,5 ευρω περιπου τοτε! και ποιοτητα τελεια!

και εδω τα ιδια εχουν 30 ευρω!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ απόλυτα σχετικά με το μύθο.

Ρίξε μια ματιά και σύγκρινε τα ίδια πράγματα στο ελληνικό mothercare και στο ξένο να δεις τι κοροϊίδα πέφτει.Μισή τιμή σχεδόν στο ξένο!

Μέχρι και στην Κύπρο το Mothercare είναι αρκετά πιο φθηνό, πχ η επτάδα εδώ στοιχίζει 27.50Ε και εγώ την πήρα 19 (από 21Ε, είχανε 10% έκπτωση το καλοκαίρι). Επίσης η τριάδα των ολόσωμων στοιχίζει μόνο 22Ε εκεί και εδώ γύρω στα 32Ε!!!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!.... ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ!!!!

Και ήθελα να προσθέσω το εξής:

Εχετε δει τα πλαστικά πιάτα και ποτήρια του jumbo ????

Ξέρετε ποια λέω....

....αυτά με τους διάφορους ήρωες (τις barbie,τις πριγκήπισσες κλπ)

Εχετε ιδέα τι είδους πλαστικό είναι ????????

Το αναγράφει συνήθως στον πάτο απο κάτω

μέσα σε ένα τρίγωνο (ανακλυκλωσης).

Εαν δεν το έχετε προσέξει θα σας το πω εγώ:

Γραφει το νούμερο 7....

...και τι σημαίνει αυτό??

Για διαβάστε το παρακάτω:

κοριτσια επαθα σοκ :shock::shock::shock::shock::shock:ολα τα παιδικα πιατακια και ποτηρια ειναι με αριθμο 7:shock::shock::shock::shock::shock::eek:...καλυτερα απο τα δικα μου να τρωει παρα απο ομορφα παιδικα με χημικες ουσιες...:shock::shock::shock::shock::shock:

• 4 εβδομάδες μετά...

δυστυχως στην επαρχια δεν εχουμε ολες τις επιλογες της Αθηνας και της αγαπημενης Θεσ/κης. Π.χ. δεν εχουμε Η&Μ. Και παλι καλα εδω στα Γιαννενα εχουμε καποιες γνωστες αλυσιδες. Προσφατα ανακαλυψα τα "next" που εχουν πακετακια σε συμφερουσα τιμη κ καλη ποιοτητα, παρολο που αναγραφουν made in china. Αλλωστε και τα premaman ειναι made in china και τα πληρωνεις χρυσα.

8I4zp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια...

Είναι γεγονός ότι με μικρό παιδί...και το δεύτερο να έρχεται σε λίγες μέρες...ψωνίζω και εγώ από τα Jumbo...κυρίως παιχνίδια αλλά που και που παίρνω και κανα ρουχαλάκι...

τα εσωρουχάκια τα πήρα μία φορά και ποτέ ξανά...προτίμησα άλλα καταστήματα λόγω ποιότητας κυρίως...

αυτό που θέλω να τονίσω στο συγκεκριμένο post είναι το θέμα των τιμών...

πήγα στο Jumbo πριν λίγες μέρες να πάρω πολύ συγκεκριμένα πράγματα για το μωρό που έρχεται...και πολύ μετρημένα θα έλεγα...παρόλα αυτά έβλεπα τις τιμές και δεν το πίστευα...

πράγματα που πριν 2 χρόνια σχεδόν τα είχα πάρει σε x τιμή...τώρα ήταν x+40%...

να δικαιολογήσω λίγο την αύξηση του ΦΠΑ...και του πληθωρισμού αλλά 40% πάνω μου φάνηκε πολύ...και για να είμαι ειλικρινής...μου κακοφάνηκε!

Οπότε κατέληξα Jumbo μόνο για παιχνίδια (και πάλι μετά από ψάξιμο) και τίποτα άλλο...

Γειά σας κορίτσια...

Είναι γεγονός ότι με μικρό παιδί...και το δεύτερο να έρχεται σε λίγες μέρες...ψωνίζω και εγώ από τα Jumbo...κυρίως παιχνίδια αλλά που και που παίρνω και κανα ρουχαλάκι...

τα εσωρουχάκια τα πήρα μία φορά και ποτέ ξανά...προτίμησα άλλα καταστήματα λόγω ποιότητας κυρίως...

αυτό που θέλω να τονίσω στο συγκεκριμένο post είναι το θέμα των τιμών...

πήγα στο Jumbo πριν λίγες μέρες να πάρω πολύ συγκεκριμένα πράγματα για το μωρό που έρχεται...και πολύ μετρημένα θα έλεγα...παρόλα αυτά έβλεπα τις τιμές και δεν το πίστευα...

πράγματα που πριν 2 χρόνια σχεδόν τα είχα πάρει σε x τιμή...τώρα ήταν x+40%...

να δικαιολογήσω λίγο την αύξηση του ΦΠΑ...και του πληθωρισμού αλλά 40% πάνω μου φάνηκε πολύ...και για να είμαι ειλικρινής...μου κακοφάνηκε!

Οπότε κατέληξα Jumbo μόνο για παιχνίδια (και πάλι μετά από ψάξιμο) και τίποτα άλλο...

Προχθές πήγαμε και εμείς σε αυτό το κατάστημα και διαπιστώσαμε ότι γενικα οι τιμες είναι ανεβασμένες.

Πήραμε μια ωραία ξύλινη κιθάρα με 10?, οκ.

Αλλα κάλτσες και ρούχα τα έχει ακριβύνει κάπως.

Ακόμη κια τα μπιμπερο ΝUK στο φαρμακείο είναι πιο φθηνά.

Γενικα και εγώ προσπαθώ να ψωνίζω απο τοπικά καταστήματα που πάντα κάτι βρίσκεις.

να προσθεσω οτι τα φορμακια του τζαμπο δεν εχουν καθολου ελαστικοτητα και γι αυτο ειναι για πολυ λιγο, ενω του mothercare, marks&spencer κλπ καλυπτουν μεγαλη ηλικιακη γκαμα λογω καλης εφαρμογης

Αλλωστε και τα premaman ειναι made in china και τα πληρωνεις χρυσα.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ MADE IN CHINA,ΟΛΑ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥ JUMBO. ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ FISHER PRICE KAI TA PLAYSCHOOL TA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ.Π.Λ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 2ο ΜΩΡΑΚΙ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1ο ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 2Ο ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ 4 ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.. ΑΠΛΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΛΠ.. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ 14 ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Ρε κορίτσια γράφετε για τα μπουκάλια της NUK ότι γράφουν 7 αλλά εγώ δεν το βλέπω! Και μπαίνω και στο site της NUK και διαβάζω http://en.nuk.de/#path=products/bottles/nuk_firstchoice/productdetail&p=10.216.055&lty=m&lid=28&m=1 ότι είναι από

Polypropylene και άρα σύμφωνα με τον πίνακα των πλαστικών ανήκει στο 5.

Τελικά τι ισχύει;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

πηγα προχθες κ τα ξαναπηρα στο κρανιο που καθε φορα λεω να μην παω κ ολο ξαναπηγαινω σαν τηνν χαζη. οταν μπαινω ειχαν την απαιηση να τους παραδωσω την τσαντα αλλαξιερα του παιδιου (μεγεθος τσαντας νηπιαγωγειου ,για να καταλαβετε, κ φισκα, δεν χωραγε ουτε πιπιλα!) κ τους λεω οχι γιατι θα ισως την χρειαστω.καλα λενε ομως θα μας την δειξετε στο εβγα. Ο.Κ λεω,ουτως η αλλως δεν ειχα σκοπο να κλεψω τιποτα!!! ο μικρος στο καροτσι επαιζε με το καπελακι του κ μαλλον του επεσε κ φυσικα το βουτηξανε αμεσως γιατι το αντιληφθηκα γρηγορα, εψαξα αλλα πουθενα.

βγαινοντας αφου μου ζητησαν να ψαξουν την τσαντα του ,τους ζητησα αν μπορουσαν να κανουν ανακοινωση μηηηπως φιλοτημηθει κανεις κ το δωσει (ηταν ακριβουτσικο κ μου αρεσε πολυ.)κ μου ειπαν δεν γινεται να αφηστε ονομα κ τηλ να σας παρουμε αν βρεθει κατι.χωρις καν να μου ζητησουν περιγραφη για αυτο το κατι.....

τους την ειπα βεβαια, αλλα και??? δεν ηταν τοσο το καπελο εξαλλου σε 1 μηνα ουτε θα του μπαινει αλλα νευριασα με το θρασσος τους. εγω φταιω ομως που θα ξαναπαω σαν την ηλιθια. κ μια αλλη κυρια τσακωνοτανε γιατι αγορασαν την ιδια μερα κατι που δεν λειτουργουσε κ της ελεγαν μονο σαββατο αλλαγη τα ελλατωματικα ενω εκεινη εφευγε για επαρχεια οπου "ευτυχως" δεν εχουν τζαμπο. να μην τους λετε οτι ειναι ελλατωματικο, εγω λεω απλα το εχουμε κ θελω κατι αλλο το αλλαζω οποτε θελω εγω οχι αυτοι!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Πάντως,ακόμα και το γυάλινο μικρό μπιμπερό της chicco που το έχει 4,99 ευρώ το τζάμπο το πήρα 4,25 από το σούπερ μάρκετ. Και μην φανταστείτε σούπερ μάρκετ τύπου carrefour. Στον Γαλαξία της γειτονιάς μου.

rcTTp2.png?FOa8LWun

eoSGp2.png?NA1YYvQ4

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ MADE IN CHINA,ΟΛΑ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥ JUMBO. ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ FISHER PRICE KAI TA PLAYSCHOOL TA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ.Π.Λ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.

Ναι έχεις δίκιο όλα κινέζικα είναι αλλά υπάρχει μια διαφορά ,και αυτή η διαφορά είναι στη ποιότητα ! μπορεί να βρεις το ίδιο ακριβός πράγμα σε πολλές διαφορετικές ποιότητες πχ οι διαφορές ανάμεσα σε ένα μπλουζάκι του jumbo και του χ μαγαζί είναι οι εξής

1ον το ύφασμα δε θα είναι 100% βαμβακερό

2ον οι κόπιτσες ή τα κουμπιά θα σπάσουν μέσα σε λίγο καιρό

3ον με το πλύσιμο οι ραφές θα στραβώσουν

Και σε γενικές γραμμές το ύφασμα θα κομπιάσει και δεν θα αντέξει για πολύ καιρό.

Με λίγα λόγια για το πουλάει 3 ευρώ [και πάλι να βγάζει] τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να γίνει αυτό το μπλουζάκι δεν είναι και τα καλύτερα. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα ρούχα ,αλλά και στα τηγανιά και στα παπούτσια και στα ηλεκτρικά κλτ

Μια παροιμία λέει ότι το φτηνό είναι και ακριβό, και το ακριβό ,φτηνό! Εγώ έχω ρουχαλάκια από το 1ο μου γιο και τα έβαλε και ο 2ος και είναι πραγματικά σαν καινούργια ! Α να μη ξεχάσω, δεν είναι από τα φτηνά:lol:

Πάντως,ακόμα και το γυάλινο μικρό μπιμπερό της chicco που το έχει 4,99 ευρώ το τζάμπο το πήρα 4,25 από το σούπερ μάρκετ. Και μην φανταστείτε σούπερ μάρκετ τύπου carrefour. Στον Γαλαξία της γειτονιάς μου.

ολα τα επωνυμα ειναι πιο ακριβα στο jumbo μερικες φορες πιο πολυ και απο τα φαρμακεια ή εστω στην ιδια τιμη οποτε γιατι να μην υποστηριξεις το μικρο μαγαζι της γειτονιας ή ακομη και τον μουστακα που ειναι ελληνικη επιχειρηση. εγω τουλαχιστον ετσι κανω.

Κορίτσια πήγα στο Jumbo του Περισσού να πάρω τα σχολικά των παιδιών και μες το χαμό φυσικά με κατάκλεψαν... Μου πήραν από την τσάντα το πορτοφόλι με όοοοολα τα χαρτιά μου, ταυτότητα, δίπλωμα, καρτες πιστωτικές και cash card, χρήματα 130 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του συζύγου. Μόνο για τα κλειδιά δώσαμε 650 ευρώ για αλλαγή του όλου συστήματος, για το δίπλωμα 70 και τα λοιπά... Δεν είχα πέσει θύμα κλοπής ποτέ... Τώρα φαίνεται, προκειμένου να μη χάσω τα παιδιά μου στο χαμό, μάλλον είχα σε δεύτερη μοίρα την τσάντα και την πάτησα... Φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει, να προστατεύσει τον καταναλωτή, τον πελάτη του, ούτε καν βιντεοκάμερες είχαν να προστατεύουν από τις κλοπές τον κόσμο, παρά μόνο φωνάζουν από τα μεγάφωνα να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. Ευχαριστώ!

wjhKp3.png

c5dop3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήγα στο Jumbo του Περισσού να πάρω τα σχολικά των παιδιών και μες το χαμό φυσικά με κατάκλεψαν... Μου πήραν από την τσάντα το πορτοφόλι με όοοοολα τα χαρτιά μου, ταυτότητα, δίπλωμα, καρτες πιστωτικές και cash card, χρήματα 130 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του συζύγου. Μόνο για τα κλειδιά δώσαμε 650 ευρώ για αλλαγή του όλου συστήματος, για το δίπλωμα 70 και τα λοιπά... Δεν είχα πέσει θύμα κλοπής ποτέ... Τώρα φαίνεται, προκειμένου να μη χάσω τα παιδιά μου στο χαμό, μάλλον είχα σε δεύτερη μοίρα την τσάντα και την πάτησα... Φυσικά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει, να προστατεύσει τον καταναλωτή, τον πελάτη του, ούτε καν βιντεοκάμερες είχαν να προστατεύουν από τις κλοπές τον κόσμο, παρά μόνο φωνάζουν από τα μεγάφωνα να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. Ευχαριστώ!

καλα ολοκληρο τζαμπο και δεν ειχε καμερες?απαραδεχτοι!μονο να περνουν τα λεφτα μασ ειναι...

Παιδιά ναι, δεν είχε κάμερες! Και στην αστυνομία το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν είναι αυτό, κουνούσαν το κεφάλι τους οι άνθρωποι. Την επόμενη ημέρα έψαξα όοοοολους τους σκουπιδοτενεκέδες, τα πάρκα, τον περιβάλλοντα χώρο μήπως είχαν πετάξει τα έγγραφά μου τουλάχιστον πουθενά (θέλει 5 μήνες να βγει το δίπλωμα...), ρώτησα όοοολους τους καταστηματάρχες μήπως κάποιος άνθρωπος βρήκε κάτι και το παρέδωσε, αλλά τίποτα. Γι' αυτό, προσοχή, προσοχή, προσοχή, πρώτα στα παιδιά μας και μετά στα προσωπικά μας είδη. Μετά από την κλοπή σκεφτόμουν τι θα έκανα αν μες το απίστευτο στριμωξίδι μού 'φευγε ένα παιδί από το χέρι, τι θα περνούσα μέχρι να το δω στα μάτια μου και είπα τα χαρτιά φτιάχνονται, τα λεφτά βρίσκονται... Βέβαια οι αλήτες παραμένουν αλήτες και οι αχάριστοι καταστηματάρχες πάντα αχάριστοι...

wjhKp3.png

c5dop3.png

Παιδιά ναι, δεν είχε κάμερες! Και στην αστυνομία το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν είναι αυτό, κουνούσαν το κεφάλι τους οι άνθρωποι. Την επόμενη ημέρα έψαξα όοοοολους τους σκουπιδοτενεκέδες, τα πάρκα, τον περιβάλλοντα χώρο μήπως είχαν πετάξει τα έγγραφά μου τουλάχιστον πουθενά (θέλει 5 μήνες να βγει το δίπλωμα...), ρώτησα όοοολους τους καταστηματάρχες μήπως κάποιος άνθρωπος βρήκε κάτι και το παρέδωσε, αλλά τίποτα. Γι' αυτό, προσοχή, προσοχή, προσοχή, πρώτα στα παιδιά μας και μετά στα προσωπικά μας είδη. Μετά από την κλοπή σκεφτόμουν τι θα έκανα αν μες το απίστευτο στριμωξίδι μού 'φευγε ένα παιδί από το χέρι, τι θα περνούσα μέχρι να το δω στα μάτια μου και είπα τα χαρτιά φτιάχνονται, τα λεφτά βρίσκονται... Βέβαια οι αλήτες παραμένουν αλήτες και οι αχάριστοι καταστηματάρχες πάντα αχάριστοι...

πω πω κ εγω στεναχωρηθηκα για το καπελακι..! :roll: πολυ λυπαμαι.

age.png

κ στο τζαμπο στο λιμανι του πειραια κατακλεβουν πολυ 2 φορες κ μαλιστα οταν εκανα φασαρια μου ειπαν οτι δεν μπορουν να ψαξουν τους πελατες κ του ειπα την επομενη φορα μην τολμησει να μου ζητησει να δει την τσαντα μου θα γινει τις ποπης το καγκελο

Πολυ λυπαμαι...

αλλα αυτο για το 5μηνο ποιος σου το ειπε;;;Ο αντρας μου εχασε-του κλεψανε- πριν ενα χρονο το πορτοφολι του και σε 10 μερες το ποολυ ειχε το νεο στα χερια του

4

κ στο τζαμπο στο λιμανι του πειραια κατακλεβουν πολυ 2 φορες κ μαλιστα οταν εκανα φασαρια μου ειπαν οτι δεν μπορουν να ψαξουν τους πελατες κ του ειπα την επομενη φορα μην τολμησει να μου ζητησει να δει την τσαντα μου θα γινει τις ποπης το καγκελο

σωστηηηη!!! αλλα ειπα εμεις φταιμε που παμε κ παλι.

age.png

τι να` κανουμε ομως βρε κοριτσια με την κριση φαντασου πηγα σημερα κ πηρα 2σετακια του μωρου που τα ζηλεψα κ πληρωσα 40 ευρω αλλα χαλαλι του οταν ερθει με το καλο θα τα φοραμε συνεχεια για να βγαλουν τα λεφτα τους χχιχιχιιχιχιχι

κ στο τζαμπο στο λιμανι του πειραια κατακλεβουν πολυ

Γι΄αυτό παίζει συνέχεια το ʽτην ώρα που εσείς χαζεύεται κάποιοι έχουν βάλει στόχο τα προσωπικά σας είδηʼ

Μα συνέχεια λέμε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...