Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 3 Κ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΕΣΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ,,,ΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΜΠΙΣΤΟ Κ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ

και απ'το Λητω που πηρα, τα ιδια χαλια ειναι...:evil:

MD1op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 3 Κ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΕΣΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ,,,ΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΜΠΙΣΤΟ Κ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ

Πολύ ωραίο θερμό inox είναι της chicco. Το έχει μία φίλη μου που μεγαλώνει τώρα το 3ο της παιδί. Δες στη σελίδα τους λεπτομέριες. Με το καλό αυτό θα πάρω κι εγώ οταν "έρθει" η μπέμπα!!

αμα σας πω οτι χρησημοποιω εναν ιαπωνεζικο θερμο που ειχε φερει ο πατερας μου οταν ταξιδευε κραταει το νερο ζεστο πανω απο 8ωρο ψαξτε στα σπιτια των μαμαδων σας οι παλιοι θερμοι ειναι πιο καλοι

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΝ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΟΛΑ Κ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΛΙΑ ΟΜΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΔΩΡΑΚΙΑ...

ioTmp2.png

• 5 εβδομάδες μετά...

καλησπερα εγω συγνωμη αλλα δε θα συμφονησω οτι εχω παρει απο το τζαμπο μια χαρα εχει βγει δεν ειχα κανενα προβλημα δε λεω οτι μπωρει να υπαρχουν και χαλια ρουχα αλλα σε μενα δεν εχει τυχη μου χει τυχη ομοσ να παρω απο ελληνηκη βιομηχανια και να ξεβαψει η να χαλασει η ραφη με το προτο πλησημο και στο χερι οχι στο πληντηριο

ha geino mama

Διαφημίσεις

ειμαι σε τηλεφωνικη συνενοηση με κοπελα απο τα τζαμπο και μου κραταει ηδη πραγματα να παει η μητερα μου να τα παρει.αψογη θα ελεγα το κοριτσι..την ευχαριστω!εδω μας γδερνουνε!

παιδια πηρα ενα ροζ θερμο απο τα τζαμπο και κραταει το νερο ζεστο για πανω απο 8ωρο!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

κι εγω εχω παρει 2 ενα ροζ και ενα ασημι με χρωμματα γυρω γυρω και το νερο το κρατανε παρα πολλες ωρες. δηλ. το εκανα το πρωι και εφτιαξα κρεμα στις 8 το απογευμα για να καταλαβετε.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

κι εγω εχω παρει 2 ενα ροζ και ενα ασημι με χρωμματα γυρω γυρω και το νερο το κρατανε παρα πολλες ωρες. δηλ. το εκανα το πρωι και εφτιαξα κρεμα στις 8 το απογευμα για να καταλαβετε.

Το γνωστο ροζ θερμος με 5 ευρώ νομιζω? Το ειχα και εγω, σιγα μην εδινα 25-30ευρώ για να παρω το αντιστοιχο απο το λητω.....ουστ

υπάρχει τέτοιο θερμός στα jumbo??? και εγώ πήρα από αλλού ένα που το κραταει 4-5 ώρες :oops:

Διαφημίσεις

ω ναι ναι! Υπάρχει και κραταει μια χαρα το νερο, το συνυπογραφω και εγω, αψογο εμεινε επι ενα χρονο το θερμος, χωρις φθορες χωρις τρεξιματα νερων. Αξιζε ολα τα 5ευρω(νομιζω) που δώσαμε. Το εχει σε διάφορα χρωματα εμπριμε μονοχρωμα σκετο ινοξ και καλα. Και αν θυμαμαι καλα ο κατασκευαστης ειναι ελληνας....αλλα δεν κοβω και το χερι μου.

δεν ξερω να βαζω φωτος αλλα αν πας στα τζαμπο θα τα δεις εκει που ειναι ολα για τα μωρακια..ταπερ φαγητου προστατευτικα για πορτες και αλλα!!!ειχε και της τσικο αλλα εκανε 35 ευρω οπωτε πηρα αυτο με τα 5 και το καταχερομαι!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

ΑΛΛΑ.....εχει 2 θερμο,(στην ιδια τιμη νομιζω)το ενα εχει απο εξω κατι σαν.....υφασμα που ειναι ροζ και βγαινει και πλενετε και το αλλο ειναι ροζ απο μονο του και εχει μια υφη....ματ!!!!!το δευτερο ειναι πιο ομορφο αλλα δεν καθαριζει με τιποτα απ'εξω(το εχω παρει σε λαχανει και θα το πεταξω γιαυτο τον λογο)απο το πιασε-πιασε μαυρισε και αν το τριψεις πολυ βγαινει το χρωμα οποτε να προτιμησετε το αλλο!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

χαχαχα εγω τη πρωτη φορα ειπα μπααααααα πουλακια κανουν τα αυτια μου!!!!!

αλλα ναιιιιιιιι αυτο ακουγα..απορω πως τους ξεφυγε γιατι αν μη τι αλλο εχουν πολυ πετυχημενες διαφημισεις και σποτ

kKZUp2.png

το λέγαμε και με τον αντρα μου την πρωτη φορά που το ακούσαμε ..και πραγματικά το ίδιο λέγαμε κι εμείς πως δώθηκε το οκ για κατι τέτοιο..

Το πιο ωραίο δε είναι που φέτος (δεν ξερω για αλλη χρονια) φέρανε αποκριατικα πλαστικα στηθη!!

Ήταν λοιπον ένα πιτσιρικακι και τα εδειχνε και φωναζε "μαμα μαμ"

Και εγω φέτος φρίκαρα με τα jumbo και ταχα και σε εκτίμηση!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Ρούχα από τα τζάμπο έχετε; μου έχουν φέρει μερικά αλλά δεν μου άρεσαν, συν του ότι τα φερμουάρ στα φορμάκια σπάγαν;; ίσως δεν ήταν και τα πολύ καλά του. Δυστυχώς λόγω κρίσης θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου στα jumbo αλλά 3 διαφορετικοί παιδίατροι μου λένε ότι κάνουν αλλεργίες, μήπως είναι θέμα παιδιού;; Ειλικρινά έχω ξαπαραδιαστεί να αγοράζω από καταστήματα. Περιμένω προτάσεις για καλό και οικονομικό ρούχο.

Ρούχα από τα τζάμπο έχετε; μου έχουν φέρει μερικά αλλά δεν μου άρεσαν, συν του ότι τα φερμουάρ στα φορμάκια σπάγαν;; ίσως δεν ήταν και τα πολύ καλά του. Δυστυχώς λόγω κρίσης θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου στα jumbo αλλά 3 διαφορετικοί παιδίατροι μου λένε ότι κάνουν αλλεργίες, μήπως είναι θέμα παιδιού;; Ειλικρινά έχω ξαπαραδιαστεί να αγοράζω από καταστήματα. Περιμένω προτάσεις για καλό και οικονομικό ρούχο.

Εγω τα χρησιμοποιώ απο την γέννηση της μικρης...καθως δεν υπήρχε σάλιο για ποιο ακριβα ρουχα/εσωρουχα/ζιπουνακια....Δεν αντιμετωπισαμε ποτε προβλημα δερματικό ή οτιδηποτε αλλο με ερεθισμους κτλπ. Εχει μια ελαφρια ξηροδερμια αλλα την ειχε απο την γέννηση της και δεν επηρεάστηκε απο τα ρουχα εσώρουχα τζάμπο.

Η μικρη μου εχει τάση για αλλεργιες γιατι και εγω και ο πατερας της ειμαστε αλλεργικοι αλλα απο παιδιατρο ποτε δεν ακουσα κατι τετοιο....βεβαια δεν ρωτησα κιολας να σου πω την αληθεια.

Πιστευω πως οτι πληρωνεις παιρνεις σιγουρα δεν αντιλέγω αλλα αρνουμαι να δωσω 5-6 εως και 8-10 ευρω για εσωρουχο ενα τεμαχιο ή ζιπουνακι... πραγματα που σε δυο μηνες θα πρεπει να αγορασω μεγαλυτερο νουμερο...

Συμφωνω πως δεν ειναι ολα του τα κομματια καλα, καποια ειναι εντελως αθλια σε ποιοτητα,εφαρμογη, συσταστη υφασματος κτλπ

Αλλα εχει και κομματια που ειναι σκυλια .....δεν παθαινουν τιποτα απολυτως!

Πολυ καλη ποιοτητα σε σχεση με νορμαλ τιμες εχουν τα Ζαρα, τα sam 0-13, και φυσικά αθάνατα και σκυλιά κατ εμε παντα του καρφουρ τα παιδικα ρουχα.... Περυσι στις εκπτωσεις αγορασα μια ολοκληρη γκαρνταρομπα εδωσα 90ευρώ (με εκπτωση 70%) απο καρφουρ για τον παιδικο που θα πηγαινε φετος, για να μη με νοιαζει αν θα σκιστει λερωθει, δεν πηρα φορμες γιατι δεν μου αρεσει αυτο το στυλακι 5 μερες φορμες , πηρα ρουχα κανονικα απο ολα. Ε σε πληροφορω τα εχω πλυνε βαλε καθε βδομαδα δεν εχουν παθει τιποτα απολυτως!!

Και επισης και αλλη λυση ειναι να στραφεις στις ιντερνετικες αγορές να αγοραζεις απο εξω αυτα που εδω ειναι πανάκριβα απο τον Ελληναρα επιχειρηματια...

κι εμεις τιποτα δεν παθαμε απο του jumbo, ουτε της κουμπαρας μου 2 μωρα που ντυνονταν βασικα απο εκει.. τουλαχιστον σε θεματα αλλεργιων.. επισης οπως εγραψα ξανα τα βελουτε τα φορμακια τα κατεβασα και ειναι σαν καινουρια και για την μικρη μου.. τα μακουδακια τα καλοκαιρινα χαλανε σχετικα γρηγορα, αλλα το ιδιο μου επαθαν και πολλα ακριβα..

οπως λεει και το καλαμαρακι, πολυ καλη ποιοτητα και ομορφα σχεδια ειναι και του carrefour..εμενα φετος ο καλος μου την εβγαλε με πουλοβερακια και παντελονακι απο εκει.. και ειδικα στο ξεπουλημα -70% που ειχαν με το ζορι κρατηθηκα να μη τα παρω ολα.μολις βλεπουμε μερες εκπτωσεων στα ρουχα παντα του παιρνουμε κατι..

επισης μετα απο 9-12 μηνων, βολευομαστε και απο τα sprider..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

κι εμεις μια χαρα με τα ρουχα τζαμπο. εκτος απο το οτι μπορει να δεις αλλα 10 παιδακια να εχουν το ιδιο πουλοβερ, και απο μερικα τελειως χαζα κατασκευαστικα θεματα, πχ ενα δυο φορμακια που εχουν κατι τεραστιες τρυπες αναμεσα στις σουστες των ποδιων, απο τις οποιες η κορη μου παντα βρισκοταν με τα ποδια απεξω και τις σουστες ακομα κουμπωμενες!!!! αλλα γενικα εχω μερικα που φορεσαν κ τα 2 παιδια και ειναι ακομα καλοστεκουμενα.. Για το καρφουρ συμφωνω κι εγω ειδικα δε αν πας εκπτωσεις, βρισκεις αν εχεις και λιγη τυχη στα νουμερα τα ντισνευ με 3 η 4 ευρω απο 15 που εχουν κανονικα. πριν 1 μηνα τις πηρα για να εχει στον παιδικο καμια 10 αρια μπλουζακια-πουλοβερ ψιλα + παντελονια φορμας με 20 ευρω! απιστευτο μιας και αν δειτε αρχικες τιμες στο καθενα ηταν 15-20 ευρω, ακομα καλυτερα απο το να πας στο τζαμπο!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...