Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαπτιστικός Σταυρός

happy duckie

Recommended Posts

Na ρωτησω εγω αν ξερετε???

ξερετε κανενα κοσμηματοπωλειο που να κανει ατοκες δοσεις με πιστωτικη καρτα? (visa ή diners) ?

Νομίζω πως τα περισσότερα κοσμηματοπωλεία κάνουν δόσεις

• 3 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 359
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Θέλω την γνώμη σας για κάτι ....γέννησε η κουμπάρα μου ( την έχουμε παντρέψει ) και τώρα θα βαφτίσουμε το μωρό τους αγοράκι είναι .....θέλω να πάρω κάτι σε χρυσό τώρα που θα πάω να το δω ,,,,,να το ασημώσω / χρυσώσω πως το λένε .....όχι για την βάπτιση ......θέλω ιδέες γιατί τα κοσμήματα στα αγόρια είναι δύσκολο θέμα ....!>:(

Θέλω την γνώμη σας για κάτι ....γέννησε η κουμπάρα μου ( την έχουμε παντρέψει ) και τώρα θα βαφτίσουμε το μωρό τους αγοράκι είναι .....θέλω να πάρω κάτι σε χρυσό τώρα που θα πάω να το δω ,,,,,να το ασημώσω / χρυσώσω πως το λένε .....όχι για την βάπτιση ......θέλω ιδέες γιατί τα κοσμήματα στα αγόρια είναι δύσκολο θέμα ....!>:(

Καλημερα! Να σας ζησει το μωρακι! Σε παρομοια περιπτωση η κουμπαρα μου εφερε στο γιο μου εναν λευκοχρυσο Χριστουλη( πολυ πρωτοτυπο σχεδιο) με ενα ματακι σε μια παραμανιτσα.Επισης, οταν γεννηθηκε ο ανιψιος μου του πηραμε απο το καταστημα babyQ μια παραμανα που κρεμοταν ενα φιλντισενιο αγορακι, ενα ματακι και κατι χαντρουλες και κορδελιτσες, φυλαχτο για το κρεβατακι του. Αν ειναι διαφημιση ας σβηστει το μαγαζι παρακαλω.

Ντέμπορα,

Αν το κόστος δεν είναι απαγορευτικό θα πρότεινα μια all classic time λύση μία χρυσή λίρα....Εγώ το θέωρω το καλύτερο δώρο για μωρό και έιναι κάτι που θα του μείνει ενω κάποιου άλλου είδους κοσμηματακια π.χ. ματάκι κτλ κατα την γνώμη μου χρησιμοποιουνται για πολύ λίγο και μετα στο κουτάκι..

Την λίρα μπορείς να την πάρεις απο την Τράπεζα της Ελλάδος και το κόστος αγοράς σήμερα ειναι στα 220 ? περίπου.

Διαφημίσεις

Nefeli ευχαριστώ για το μήνυμα .....δεν ξέρω γενικά και εγώ είμαι προβληματισμένη ....

Η λίρα είναι πάντα μια επένδυση που θα μείνει στο παιδί ....αλλά και πάλι μόνο σαν χρυσός ...εμένα στα παιδιά μου, μου έφεραν γιαγιάδες παππούδες και νονοί λίρες τις έχω φυλάξει ...αλλά ως εκεί ....όταν θα μεγαλώσουν θα τις δώσω και δεν ξέρω τι θα τις κάνουν .....

Στην κόρη μου η νονά της της πήρε ένα χρυσό τετράφυλλο τριφύλλι που της το φοράω τώρα που κάπως μεγάλωσε και θα το φοράει και όταν μεγαλώσει γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο και μοντέρνο παντατιφ ....για τα αγόρια όμως αυτό δεν ισχύει ....άντε να φορέσούν ένα σταυρουδάκι και αυτό αν:rolleyes:

Την λίρα πάλι εγώ δεν την βλέπω μόνο σαν επένδυση....το θεώρω και πολύ όμορφο δώρο αλλα σίγουρα δεν ειναι και το πλέον πρώτοτυπο ...το τριφύλακι πάντως όπως το περιέγραψες πρέπει να είναι πολύ όμορφο....

ego sto vaftistiri mou otan to asimosa tou eixa parei to prosopo tou xristou k moy to eixan perasei sto kosmimatopoleio se mia poli omorfi paramanitsa.H koumpara mou tou to forage sunexeia pano tou k tvra pou exei megalvsei ligaki tou to exei perasei se alusida k tou to foraei.Gnomi mou oti to prosopo tou Xristou mporei nai men na einai kati to klassiko alla einai kai kati to diaxroniko k mporei na to foresei ena agoraki se opoia hlikia k ean vrisketai.

• 2 months later...

Καλημέρα κορίτσια ετοιμάζω και γω τη δικιά μας βάπτιση και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε κανένα εργαστήριο χρυσοχοϊας να πάρει ο νονός τον σταυρό σε τιμή χονδρικής? Ή έστω κάποιο κατάστημα με οικονομικές τιμές?

Ευχαριστώ!!

nNJMp3.png

14rjp3.png

Διαφημίσεις

Αν σας ενδιαφέρει ο άνδρας μου έχει εργαστήριο χρυσοχοϊας.....

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ,αλλά επίσης,ΒΑΣΙΚΟ, πολύ καλή δουλειά...

Αν κάποια κοπέλα ενδιαφέρεται ευχαρίστως να μου στείλει μην. για περισσότερες πληροφορίες...

Λοιπον κυριες μου εγω τον εφτιαξα σε εναν φιλο μου για τον αντρακλα μας και σας βαζω φωτογραφια.

11384423.jpg

54821461.jpg

Μου στοιχισε 600 ευρω αλλα οχι απλα αξιζει τα λεφτα του, σε ενα μαγαζι που ρωτησα για εναν τετοιο σταυρο μου ζητησανε 1500 ευρωπουλα γιατι φανταστειτε οτι ειναι μεγαλουτσικος... οσος ας πουμε ενα μικρος αναπτηρας BIC.

Μου αρεσει τρελα (ειδικα στην γυναικα μου που τον φοραει και καλα μεχρι να μεγαλωσει ο μπεμπης) ειδικα το ντεγκρανταρισμα (αν το λεω καλα) στις ακρες που εχει το μεταλλο! Συν οτι ο λευκοχρυσος δενει τελεια με το μπλε ζαφειρι!!!

.png

v3ywp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Μου αρεσει πααααρα πολυ αλλα κοστιζει 800 ευρω!!!!

Εχει πολυ ωραια κομματια αυτο το σαιτ τελικα.....αχχχχχχ!!!!!!

Και αυτος ειναι απιθανος!!!!!!!

cross2.jpg

θα ήθελα τη βοήθειά σας, και κυρίως τη βοήθεια της vera που ανάρτησε τη φωτογραφία αυτού του σταυρού γιατί δεν μπορώ να τον βρω. Από ποιό κατάστημα είναι? Βαφτίζω ένα αγοράκι και μου άρεσε πολύ ο συγκεκριμένος, αν και είναι πολύ ακριβός (γύρω στα 500 αν θυμάμαι καλά και είναι παλιά τιμή).

ευχαριστώ πολύ

Εγώ διάλεξα για τα μωρά μου σταυρό 170 ευρώ ο καθένας συν 90 ευρό η αλυσίδα απο τα MARAMENOS & PATERAS. Μια χαρά είναι. Λόγο διδύμων δεν ήθελα να ξεφραγκιάσω τους νονούς συν οτι νομίζω ότι σε ένα συρτάρι γενικά μενουν οι σταυροί

θα ήθελα τη βοήθειά σας, και κυρίως τη βοήθεια της vera που ανάρτησε τη φωτογραφία αυτού του σταυρού γιατί δεν μπορώ να τον βρω. Από ποιό κατάστημα είναι? Βαφτίζω ένα αγοράκι και μου άρεσε πολύ ο συγκεκριμένος, αν και είναι πολύ ακριβός (γύρω στα 500 αν θυμάμαι καλά και είναι παλιά τιμή).

ευχαριστώ πολύ

αναστσια νεφελη αν δεν κανω λαθος ειναι απο το babyq..εχει και σαιτ;)

ευχαριστώ πολύ

Δες το link νομιζω οτι είναι ο ίδιος http://www.q-jewellery.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=37

τελικά κορίτσια πηραμε σταυρό από ενα κοσμηματοπωλείο στην γειτονιά μας.. μας έκανε καλή τιμή και τον πηραμε 380,00 μαζί με την αλυσίδα ( triantos)

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την βοήθεια σας

1gGKp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...