Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λουράκι ασφαλείας για ζωηρά παιδιά- ποιά είναι η γνώμη σας?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν βλεπατε μια μαμα με διδυμα τι θα προτιμουσατε; να τα ειχε δεμενα στο καροτσι χωρις να μπορουν καν να κινηθουν και να περπατησουν επειδη δεν μπορει να τα καταφερει εκ των πραγματων να τα κουμανταρει λογω του οτι ειναι δυο παιδακια ή να βλεπατε τη μαμα να χρησιμοποιει στα παιδάκια της τα λουρακια;

Ό,τι και να επέλεγε, δεν θα μου έπεφτε λόγος. Θα θεωρούσα δεδομένο ότι η ίδια ξέρει καλύτερα τα παιδιά της και δεν θα είχε να δώσει εξηγήσεις ούτε σε μένα ούτε σε κανέναν άσχετο.

Αυτή είναι η άποψή μου για το όλο θέμα.

Με την ευκαιρία: να σου ζήσουν :D

εγω προσωπικα οπως και να την εβλεπα δε θα μου εκανε αρνητικη εντυπωση. εδω με το καροτσακι των διδυμων για να βγεις μια βολτα μαρτυρας και θα τολμησω να μιλησω?? απλα ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

• 10 months later...

mayrh.jpg

Μα τέτοιο video που να σε εξοργίζει δεν το έχουμε ξαναδεί! Είναι αδιανόητο

και απορούμε πως την κοιτάνε αυτή την τρελογυναίκα και δεν την

αρπάζουν από τα μαλλιά!

Έχει βάλει το παιδάκι με λουρί σαν σκυλί και το περιφέρει στο κατάστημα.

Και ο κόσμος απλά ΚΟΙΤΑΕΙ!!!

Δείτε το βίντεο εδώ

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/video.html

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Συγνώμη δε θέλω να δω το βιντεο...

Επειδή ο γιος μου ήταν πολύ ζωηρό μωρό με είχε ρωτήσει κάποιος γιατρός αν τον δένω καθόλου. Έμεινα κάγκελο

Τότε πως τα καταφέρνεις μου λέει και με "κατηγόρησε" ότι δεν έχω χιούμορ (Και καλά έκανε πλάκα...)

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Κάποια άλλα λουράκια, που βάζουμε στην ψυχή του παιδιού, είναι τα επιβλαβή.

"Εύχομαι στους Γερμανούς από ελληνίζοντα φαντάσματα να γίνουν Έλληνες."Φρειδερίκος Νίτσε

Δίχως Ελληνικές σπουδές, δεν υπάρχει εκπαίδευση.

Leo Tolstoy

Καλέ ναί.............λουρί,φίμωτρο και ξηρά τροφή..........Αααααα,και τις έμαθα να μου φέρνουν το λουράκι τους όταν θέλουν βόλτα,και να μην τα κάνουν πάνω στα χαλιά........Αυτά..........ξέχασα κάτι???????:rolleyes:

Α,ναι........όταν γαυγίζουν......ουπς,συγνώμη γκρινιάζουν,κοιμούνται για τιμωρία στο μπαλκόνι...........

• 2 εβδομάδες μετά...

εγω προσωπικα το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! το παιδι σου δεν ειναι κατοικιδιο για μενα ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! για μενα, τωρα ο καθενας κρινει. η αν δε μπορεις να το συγκρατησεις μην τον βγαζεις εξω κι μιας κι αυτο δεν γινεται πηγαινε τον σε κλειστους χωρους που τουλαχιστον δεν θα παθει τιποτα. (πχ παιδοτοπο.κλπ)

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Εγώ θεωρώ απαράδεκτα και τα λουριά στα κατοικίδια :cool:.

Η μητέρα μου έχει ένα συμπαθέστατο σκυλάκι, το οποίο έβγαζε βόλτα με το λουρί. Αυτό χτυπιόταν, την τράβαγε, αυτή το έσερνε...

Της έκανα κήρυγμα ότι περιορίζει το ζώο και το κάνει να αισθάνεται άσχημα. Έβγαλε το λουρί και από τότε κάνουν καταπληκτικές βόλτες οι δυό τους, το σκυλί έμαθε να προσέχει τους δρόμους και τα αυτοκίνητα, περπατά δίπλα της, δεν απομακρύνεται επικίνδυνα και είναι χαρά Θεού να το βλέπεις.

Για να μιλήσω και λίγο σοβαρότερα πολλοί γονείς καταφεύγουμε σε ακρότητες και υπερβολές εν ονόματι της "ασφάλειας". Να τα δέσουμε για να μην τα πατήσει αυτοκίνητο, να μην τα αφήσουμε να πάνε στον παιδότοπο ή στο πάρκο το χειμώνα για να μην κρυώσουν ή να μην κολλήσουν ίωση, να μην τα πάρουμε μαζί μας στη θάλασσα για να μην πνιγούν. Ας τα κλείσουμε ένα δωμάτιο και να πετάξουμε το κλειδί μέχρι τα 23 τους για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πάθουν τίποτα...

Τα παιδιά είναι μικροί άνθρωποι και αξίζουν τον ίδιο σεβασμό που αξίζει και ο καθένας από μας τους "ενήλικες".

.....δε νομίζω τάκη....

• 1 month later...

Ειλικρινά η γυναίκα στο βίντεο δεν γίνεται να είναι λογικα στο μυαλό της. Εντύπωση μου κάνει όμως πως ο κόσμος στο κατάστημα δεν αντιδράει και δεν ειδοποιούνται αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες να αναλάβουν την κατάσταση. Η εικόνα αυτή συνιστά καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και κακοποίηση του παιδιού. Επιστρέφοντας στα πλαίσια της λογικής και στο θέμα δεν γίνεται να δέσεις ένα παιδάκι με ένα λουρί. Κάνει κακό και στην ανάπτυξη του και στον συναισθηματικό του κόσμου. Η ασφαλεια μπορεί να εξασφαλιστεί και με άλλους τρόπους! Εμενα βέβαια μου έδενε τη στράτα ο παππούς στη βεράντα του χωριού αλλα με μεγάλη τροιχιά για να μη πέσω απο ένα πεζουλακι! τριγυρνούσα όλη την αυλή αλλα εγω εκεί... πάλευα να πέσω από το πεζούλι! Δεν έπαθα κάτι και ο παππούς είναι ο έρωτας μου! Ηκόρη μου δεν θα έχει πρόβλημα! πλέον έχουμε και κάγγελα!!!

Διαφημίσεις

Εγώ θεωρώ απαράδεκτα και τα λουριά στα κατοικίδια :cool:.

Η μητέρα μου έχει ένα συμπαθέστατο σκυλάκι, το οποίο έβγαζε βόλτα με το λουρί. Αυτό χτυπιόταν, την τράβαγε, αυτή το έσερνε...

Της έκανα κήρυγμα ότι περιορίζει το ζώο και το κάνει να αισθάνεται άσχημα. Έβγαλε το λουρί και από τότε κάνουν καταπληκτικές βόλτες οι δυό τους, το σκυλί έμαθε να προσέχει τους δρόμους και τα αυτοκίνητα, περπατά δίπλα της, δεν απομακρύνεται επικίνδυνα και είναι χαρά Θεού να το βλέπεις.

Τα παιδιά είναι μικροί άνθρωποι και αξίζουν τον ίδιο σεβασμό που αξίζει και ο καθένας από μας τους "ενήλικες".

Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο όταν κάποια συμπαθέστατα σκυλάκια πλησιάζουν το παιδί μου και οι ιδιοκτήτες με διαβεβαιώνουν ότι δε δαγκώνουν. Με ενοχλεί που το παιδί δεν το αφήνω να παίξει στο πάρκο στο γρασίδι γιατί χαρούμε σκυλάκια αφήνουν τα "δωράκια" του και οι "φιλόζωοι" ιδιοκτήτες βαριούνται να καθαρίσουν.

Mε τίποτα!!!!!!!!!:mad:

Τα ζωάκι το βλέπουμε με λουράκι και λέμε πώς είναι έτσι το καημενο ε.... όχι και το παιδάκι σε καμια περίπτωση.Πριν 11 χρόνια το είδαμε στο Μονακό(Γαλλία) που πήγαμε με έπισασαν τα νευρα, γιατί ήταν το σχοινάκι τεράστιο για να μπορεί να πηγαινει όπου ηθελε.Το παιδί πώς αισθάνεται όμως αυτό το σκεφτηκε κανεις όταν ο κόσμος έξω το κοιτάζει;;;:twisted:

a63700a23b.png 87032dd023.png

Στο εξωτερικο ειναι πολυ συχνο το φαινομενο αυτο...

προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου ...μα καθολου..Δεν θελω να δεσω τα παιδια μου..

βεβαια δεν κατακρινω και τις μανε ςπου το κανουν γιατι ισως εχουν φοβια με τ ααυτοκινητα η εν πασει περιπτωσει να εχουν εναν ιδιαιτερο λογο που το κανουν..

• 3 months later...

Γεια σας!!!Μολις γραφτηκα στο φορουμ.

Σε μια συζητηση που ειχα με καποιον φιλο για τισ παιδικες μας σκανταλιες εψαχνα να βρω σχετικη φωτο με τα λουρια υτα και η αναζητηση με οδηγησε σε αυτη την συζητηση!!

Ειμαι 36 ετων,δεν εχω βεβαια παιδια αλλα εγω ημουν παιδι που οπου μας πηγαινε η μαμα μου εμενα και τον αδελφο μου μας ειχε δεμενους!!Δεν μας δημιουργησε βεβαια αυτο κανενα μα κανενα απολυτως ψυχικο τραυμα!!

Ειναι πολυ καλο για παιδια πολυ ατακτα!!!Οπως διαβασα σε αρκετα ποστ,ειναι καλο ειδικοτερα για το πλοιο.

Οταν ημουν 4 χρονων και ο αδελφος μου 3,ταξιδευαμε για Κυπρο με πλοιο.Την πρωτη μερα καθομασταν στο σαλονι και η μαμα μου μας ειχε δεμενους διπλα της αλλα εμεις ''λυσαγαμε'' να παμε να παιξουμε με τα υπολοιπα παιδια που επαιζαν στην πιστα!!Μια κυρια που καθοταν διπλα ειπε στην μαμα μου να μας αφησει αλλωστε της λεει που θα πανε?Εδω μπροστα μας θα ειναι!!Ετσι λοιπον εκανε το ΛΑΘΟΣ και μας αφησε αμολυτα:lol::lol:!!

Η μητερα μου εβλεπε ενα κοριτσακι με αφανα το μαλλι και σκεφτοταν οκ αφου ειναι εκει η μεγαλη ειναι και ο μικρος μαζι της!!Οταν ομως ξεκινησαν οι αλλες μαμαδες να μαζευουν τα παιδια πηγε και η δικη μου να μας παρει και εκπληκτη διαπιστωνει οτι το κοριτσακι που εβλεπε τοση ωρα και το οποιο το εβλεπε απο πισω δεν ημουν εγω αλλα αλλο!!

Τοτε λοιπον ξεκινησε και αναζητηση μας αφου εγω και ο αδελφος μου ημασταν αφαντοι!!!Απο τον καπετανιο μεχρι το τελευταιο ατομο που δουλευει μεσα στο πλοιο μας εψαχναν.Η μητερα μου εκλαιγε γαιτι νομιζε οτι πηδηξαμε στην θαλασσα,ο καπετανιος να της λεει ''Μα κυρια μου 3 + 4 ετων δεν μπορουν να ανοιξουν τις πορτες του πλοιου!!''Μετα απο 2 ωρες μια τουριστρια εφερνε τον αδελφο μου.Εγω εξαφανισμενη.Τελικα μετα 3-4 ωρες με βρηκαν στο μηχανοστασιο του πλοιου κρυμμενη!!!:-P:twisted::twisted:

Εισπραξαμε αρκετο ξυλο (βαλαμε και στις τσεπες) και απο τοτε δεν μας αφησε λυτους!!!

να παρετε τη συσκευη ηλεκτροσοκ που εχουν οι αστυνομικοι στις ΗΠΑ ισως? Κι αυτο, αποτελεσματικο ειναι!!!

Μα για ονομα πια....το εχω ξανακουσει απο την μητερα μου, υπηρχε λεει απο τοτε που ημουν μικρη....

Εκτος απο το "ουδεν σχολιον" για τη χρηση του, να συμφωνησω οτι ειναι χειροτερο να εχεις κατι τετοιο, μια και το....υποκειμενο που εχεις δεσμιο δεν βρισκει την ωρα....να βρει την ελευθερια του και μετα ποιος το πιανει! Το θεμα ειναι σαν γονιος να το μαθεις να μην θελει....δεσιμο, εκει ειναι ολο το ζητημα.

Διαφημίσεις

το έχω δει το καλοκαίρι στην παραλία και η θλίψη μου ήταν μεγάλη...:(:(

καταρχήν μόνο που μαζεύτηκαν όλα τα παιδάκια της παραλίας και το κοιτούσαν ήταν τραγικό...πως να ένιωθε εκείνο το παιδάκι...

η μάνα πάντως έπινε αγέροχη το καφεδάκι της

rQGhp3.png

η μάνα πάντως έπινε αγέροχη το καφεδάκι της

Δηλ. η μανά είχε σε κάποιο σταθερό σημείο το παιδί της και αυτή καθόταν αμέριμνη?Συγγνώμη, αλλά αν συνέβαινε αυτό, τότε η συγκεκριμένη μαμά είχε παρεξηγήσει τη χρησιμότητα του λουριού...Το λουράκι δεν είναι για να δένεις κάπου σταθερά το παιδί για να μην έχεις την "υποχρέωση" να το ελέγχεις...

Το έχω δει στο εξωτερικό να το χρησιμοποιούν πάρα πολύ, αλλά με τη λογική ότι "δένω το παιδί, όταν περπατάμε κάπου και δε θέλω να φύγει μακριά μου ή να τρέχει, για την ασφάλεια του...".

Παρεπιμπτόντως, ο νόμος επιβάλλει στους ιδοκτήτες σκύλων, ανάλογα με το μέγεθος τους να τους έχουν και ανάλογα μακρύ ή κοντό λουρί...Έχω δυο σκύλους, αμολητούς μέσα στην αυλή όλη μέρα, όταν έρθει η ώρα της βόλτας όμως, δένονται με λουρί, γιατί ακόμα και μένα, που με θεωρώ ζωόφιλη, δεν μου όταν βλέπω τον καθένα να έχει ξαμολητό το σκυλί του στο δρόμο...Δεν είναι θέμα λύπης..Είναι θέμα σεβασμού απέναντι σε κάποιον άλλο που μπορεί να μην του αρέσει να τον πλησιάζουν σκύλοι...

Μα για ονομα πια....το εχω ξανακουσει απο την μητερα μου, υπηρχε λεει απο τοτε που ημουν μικρη....
Ναι ειναι πολυ παλιο!!Οταν με εδενε η μαμα μου με αυτο ηταν γυρω στο 1975 - 76'

Το θεμα ειναι σαν γονιος να το μαθεις να μην θελει....δεσιμο, εκει ειναι ολο το ζητημα.
Οσο πιστευω και να το μαθεις,αν το παιδι ειναι πολυ υπερκινητικο και σου φευγει συνεχεια μαλλον ο καλυτερος τροπος τουλαχιστον οταν αφορα μερη με πολυ κοσμο ειναι αυτος!!

Δηλ. η μανά είχε σε κάποιο σταθερό σημείο το παιδί της και αυτή καθόταν αμέριμνη?Συγγνώμη, αλλά αν συνέβαινε αυτό, τότε η συγκεκριμένη μαμά είχε παρεξηγήσει τη χρησιμότητα του λουριού...Το λουράκι δεν είναι για να δένεις κάπου σταθερά το παιδί για να μην έχεις την "υποχρέωση" να το ελέγχεις...

Αυτο καταλαβα κι εγω.Ε τοτε ναι,αυτο δεν ειναι καθολου σωστο!!Προφανως η κυρια ηθελε να πιει το καφεδακι της χωρις να εχει το πανω -κατω!!

Το έχω δει στο εξωτερικό να το χρησιμοποιούν πάρα πολύ, αλλά με τη λογική ότι "δένω το παιδί, όταν περπατάμε κάπου και δε θέλω να φύγει μακριά μου ή να τρέχει, για την ασφάλεια του...".

Μα αυτη ακριβως ειναι η χρηση του!!Προστασια!!

Γεια σας!!!Μολις γραφτηκα στο φορουμ.

Σε μια συζητηση που ειχα με καποιον φιλο για τισ παιδικες μας σκανταλιες εψαχνα να βρω σχετικη φωτο με τα λουρια υτα και η αναζητηση με οδηγησε σε αυτη την συζητηση!!

Ειμαι 36 ετων,δεν εχω βεβαια παιδια αλλα εγω ημουν παιδι που οπου μας πηγαινε η μαμα μου εμενα και τον αδελφο μου μας ειχε δεμενους!!Δεν μας δημιουργησε βεβαια αυτο κανενα μα κανενα απολυτως ψυχικο τραυμα!!

Ειναι πολυ καλο για παιδια πολυ ατακτα!!!Οπως διαβασα σε αρκετα ποστ,ειναι καλο ειδικοτερα για το πλοιο.

Οταν ημουν 4 χρονων και ο αδελφος μου 3,ταξιδευαμε για Κυπρο με πλοιο.Την πρωτη μερα καθομασταν στο σαλονι και η μαμα μου μας ειχε δεμενους διπλα της αλλα εμεις ''λυσαγαμε'' να παμε να παιξουμε με τα υπολοιπα παιδια που επαιζαν στην πιστα!!Μια κυρια που καθοταν διπλα ειπε στην μαμα μου να μας αφησει αλλωστε της λεει που θα πανε?Εδω μπροστα μας θα ειναι!!Ετσι λοιπον εκανε το ΛΑΘΟΣ και μας αφησε αμολυτα:lol::lol:!!

Η μητερα μου εβλεπε ενα κοριτσακι με αφανα το μαλλι και σκεφτοταν οκ αφου ειναι εκει η μεγαλη ειναι και ο μικρος μαζι της!!Οταν ομως ξεκινησαν οι αλλες μαμαδες να μαζευουν τα παιδια πηγε και η δικη μου να μας παρει και εκπληκτη διαπιστωνει οτι το κοριτσακι που εβλεπε τοση ωρα και το οποιο το εβλεπε απο πισω δεν ημουν εγω αλλα αλλο!!

Τοτε λοιπον ξεκινησε και αναζητηση μας αφου εγω και ο αδελφος μου ημασταν αφαντοι!!!Απο τον καπετανιο μεχρι το τελευταιο ατομο που δουλευει μεσα στο πλοιο μας εψαχναν.Η μητερα μου εκλαιγε γαιτι νομιζε οτι πηδηξαμε στην θαλασσα,ο καπετανιος να της λεει ''Μα κυρια μου 3 + 4 ετων δεν μπορουν να ανοιξουν τις πορτες του πλοιου!!''Μετα απο 2 ωρες μια τουριστρια εφερνε τον αδελφο μου.Εγω εξαφανισμενη.Τελικα μετα 3-4 ωρες με βρηκαν στο μηχανοστασιο του πλοιου κρυμμενη!!!:-P:twisted::twisted:

Εισπραξαμε αρκετο ξυλο (βαλαμε και στις τσεπες) και απο τοτε δεν μας αφησε λυτους!!!

Είναι πάντως αξιοπερίεργο ότι οι υπόλοιπες μαμάδες που ΔΕΝ είχαν μάθει τα παιδιά τους να είναι δεμένα, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα για να τα βρουν. ;)

.....δε νομίζω τάκη....

Είναι πάντως αξιοπερίεργο ότι οι υπόλοιπες μαμάδες που ΔΕΝ είχαν μάθει τα παιδιά τους να είναι δεμένα, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα για να τα βρουν. ;)

Δεν ειναι ολα τα παιδια το ιδιο. Αλλα ειναι υπερκινητικα (συνηθως τα αγορια), αλλα οχι.

τελευταια φορα που ειχα γραψει σ αυτο το θεμα, το παιδι μου δεν περπατουσε ακομα...

τωρα πια, που εχω να κανω με ενα παιδακι πολυ ζωηρο, πολυ κοινωνικο, που δεν φοβαται και δεν κολωνει πουθενα, τα εχω βρει μπαστουνια....

βγαινουμε βολτα και προσπαθει να μας ξεφυγει..

εχει τυχει να δω εφιαλτη στον υπνο μου πως την εχασα....

αλλα ξερω, πως αν τη επιανα με λουρακι, θα κοπανιοταν κατω σα χταποδι, θα το επιανε απελπισια το παιδι, θα τρελαινοταν!!!!!!!!

περα απο το οτι ειναι αντιαισθητικο σαν θεαμα, περα τοου οτι δεν μου φαινεται ηθικο, σκεφτομαι το παιδι μου να προσπαθει να λυθει και με πιανει η ψυχη μου....

ας την κυνηγαω καλυτερα....

Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο όταν κάποια συμπαθέστατα σκυλάκια πλησιάζουν το παιδί μου και οι ιδιοκτήτες με διαβεβαιώνουν ότι δε δαγκώνουν. Με ενοχλεί που το παιδί δεν το αφήνω να παίξει στο πάρκο στο γρασίδι γιατί χαρούμε σκυλάκια αφήνουν τα "δωράκια" του και οι "φιλόζωοι" ιδιοκτήτες βαριούνται να καθαρίσουν.

Άντε να υπαραμυνθώ και των σκύλων.:cool:

Το σκυλάκι της μαμάς μου, ένα μικρόσωμο κοκεράκι, δεν πλησιάζει ανθρώπους στο δρόμο και δεν αφήνει δωράκια στο πάρκο, αφού ποτέ η μητέρα μου δεν το πηγαίνει να κάνει την ανάγκη του στο πάρκο που παίζουν μικρά παιδιά. Επίσης κουβαλάει πάντα δε τη σακουλίτσα και το φτυαράκι μαζί της που κουβαλούν όλοι οι φιλόζωοι που σέβονται τον εαυτό τους και την πόλη που ζουν. ;)

Παρεπιμπτόντως, ο νόμος επιβάλλει στους ιδοκτήτες σκύλων, ανάλογα με το μέγεθος τους να τους έχουν και ανάλογα μακρύ ή κοντό λουρί...Έχω δυο σκύλους, αμολητούς μέσα στην αυλή όλη μέρα, όταν έρθει η ώρα της βόλτας όμως, δένονται με λουρί, γιατί ακόμα και μένα, που με θεωρώ ζωόφιλη, δεν μου όταν βλέπω τον καθένα να έχει ξαμολητό το σκυλί του στο δρόμο...Δεν είναι θέμα λύπης..Είναι θέμα σεβασμού απέναντι σε κάποιον άλλο που μπορεί να μην του αρέσει να τον πλησιάζουν σκύλοι...

Εντάξει μην κλείσετε στη φυλακή τη μητέρα μου αν τη δείτε παρέα με ένα ζώο που περπατά αφοσιωμένα δίπλα της, το οποίο δεν γυρνά να κοιτάξει άλλον άνθρωπο στο δρόμο, είτε του αρέσει να τον πλησιάζουν οι σκύλοι είτε όχι.;)

.....δε νομίζω τάκη....

Δεν ειναι ολα τα παιδια το ιδιο. Αλλα ειναι υπερκινητικα (συνηθως τα αγορια), αλλα οχι.

Επίσης, συνήθως αυτά που τα μαθαίνουν οι γονείς τους να είναι δεμένα γίνονται ακόμα πιο υπερκινητικά από τα υπόλοιπα, όταν τα αφήσουν για λίγο ελεύθερα.

.....δε νομίζω τάκη....

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μνμ. Σκέφτηκα το λουράκι κάποτε όταν γέννησα το γιο μου και η κόρη μου ήταν 14 μηνών. Φοβόμουν να τους βγάλω βόλτα μήπως η κόρη μου αφήσει το καρότσι και τρέξει στο δρόμο. Μερικές φορές, απλά δεν έχεις επιλογή, είναι πρώτα θέμα ασφάλειας του παιδιού.

Άπό κάποια ηλικία όμως, πρέπει να μάθουν τα παιδιά πώς να ΄κινούνται στο δρόμο.

Εντάξει μην κλείσετε στη φυλακή τη μητέρα μου αν τη δείτε παρέα με ένα ζώο που περπατά αφοσιωμένα δίπλα της, το οποίο δεν γυρνά να κοιτάξει άλλον άνθρωπο στο δρόμο, είτε του αρέσει να τον πλησιάζουν οι σκύλοι είτε όχι

Δε θα τη βάλουμε στη φυλακή για αυτό που περιγράφεις, αν όμως συμβεί κάτι και αμάξι χτυπήσει το σκυλάκι, τότε η μαμά σου θα πληρώσει το αμάξι του οδηγού, πίστεψε με, γιατί δεν τη καλύπτει ο νόμος...Ψαξτο λίγο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...