Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξυλοδαρμος απο τον πατερα

Σωσωκα

Recommended Posts

Η βία μόνο με βία δεν αντιμετωπίζεται... Ας αφήσουμε την υπόθεση να την χειριστούν καλύτερα οι ειδικοί (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, αστυνομία, δικηγόροι) και όχι "μπράβοι και τραμπούκοι".

Επιπλέον, το θέμα είναι το θύμα να μάθει να διαχειρίζεται το θυμό του, όχι εις βάρος του εαυτού του ή άλλων (ακόμα και του θύτη). Αν μπούμε στη λογική των αντίποινων (μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις), τότε ο φαύλος κύκλος της ωμής βίας (ψυχολογικής και σωματικής) δεν θα λήξει ΠΟΤΕ!

Ίσως γίνομαι κουραστιή, αλλά το κορίτσι και η οικογένεια της χρειάζονται συμβουλές από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, που θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση ψύχραιμα και με τις κατάλληλες γνώσεις. Ας μην την φορτίζουμε λοιπόν με "νταϊλίκια"...

Η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετο θυμο μεσα μου μα το μονο που θελω τωρα ειναι να μας αφησει ησυχους και να μην εμφανιστει καθολου (αν και ξερω οτι αυτο δεν θα γινει και αργα η γρηγορα τον περιμενουμε. οπως ξαναειπα δεν ειναι και η πρωτη φορα).

Αλλα εαν κανει κινηση και εμφανιστει και κανει επεισοδια δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να παρουμε τον νομο στα χερια μας. Τοσα χρονια που δεν το καναμε τι καταφεραμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε Σωσώκα εφόσον ξέρεις τι εστί ο πατέρας σου, και όπως λες δεν ειναι η πρώτη σου φορά που ερχεσαι αντιμέτωπη με τέτοιες καταστάσεις , το δικό μου ερώτημα ειναι :

- Γιατί συνεχίζεις να είσαι στον περίγυρό του ??

- Γιατί αφήνεις τον ανθρωπό σου όπως λες να βγαίνει μαζί του ??

-Γιατί ενω εισαι ανεπιθύμητη πήγες και εσύ εκει??

- Γιατί του την "ελεγες" στο τραπέζι??

δεν ειναι αναγκη να απαντήσεις σε εμένα.

εγώ ξέρω τις απαντήσεις .... το θέμα είναι να καταλάβεις και να κατανοήσεις ότι

ο άνθρωπος αυτός είναι άρρωστος .

δεν στέκει καλά ....και εσύ δεν πρέπει να παροξύνεις μην άσκημη κατάσταση διότι η κατάληξη θα είναι πάντα τέτοια .

Μείνε μακριά .. εντάξει είναι πατέρας σου αλλα δεν ειναι και πρότυπο πατερα, εσύ εχεις ενα ανθρωπο δίπλα σου που σε νοιάζεται και σε αγαπά, μεινε μαζί του και σταμάτα τις επαφές με τον πατέρα σου .

φτιάξε την δική σου ζωή, γέμισε την με αγάπη και χρώματα ωραία και μην σκέφτεσαι το γιατί ??

- σταμάτα να αναζητάς την "πατρική αναγνώριση ", είσαι υπέροχη για όλους.

πίστεψε στον εαυτό σου και ελευθερώσου από το παρελθόν.

- ο πατέρας σου είναι άρρωστος δεν μπορείς να του καταλογίζεις ευθύνη γιατί φέρεται έτσι. δεν μπορεί να φερθεί διαφορετικά δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά .

μην του κρατάς κακίες . Συγχώρεσε τον !!! Μην κρατάς κακίες μέσα σου .

ελευθέρωσε τον εαυτό σου από όλα τα πράγματα που σε στεναχωρούν .

πλέον εχεις ξεκινήσει και κάνεις την δική σου ζωή , χρωμάτισε την με τα δικά σου χρώματα , το παρελθόν ξέχασε το.

δεν σου λεω να μην πας με τον νομο να διεκδικήσεις ότι νομιζεις πιο σωστο για εσας.

αλλά σου λεω μην αφήνεις την αρρώστια του πατέρα σου να σε καταστρέφει την ζωή και τα όνειρά σου .

κοίτα μπροστά πίστεψε στον ευατό σου .

και κυρίως αγάπησε τον ευατό σου. μην αφήνεις κάποιον που δεν στέκει καλά στα μυαλά του να σε στεναχωρεί.

εαν ο πατερας σου ήταν "χαζουλης" σίγουρα δεν θα έπερνες στα σοβαρά τα λεγόμενά του.

ετσι ακριβώς συμβαίνει κάθεσε και ασχολείσαι με κάποιον ο οποιος δεν μπορεί να σκεφτει καθαρά και θολώνει και μετά δεν ξέρει τι κάνει !!!!

που μπορεί να ειναι πατέρας σου άλλα δεν φταιει στην πραγματικότητα αυτός απλά δεν μπορει να κάνει κάτι άλλο, χρειάζεται ιατρικη βοήθεια το άτομο αυτό.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά εισαι τυχερή που ο η ζωή σου έστειλε κοντα σου άτομα που σε αγαπάνε και που ειναι δίπλα σου για εσενα , την μανα σου και τον αδερφο σου και τον συντροφό σου , άντλησε δύναμη απο αυτους και προχώρα με αισιοδοξία στην ζωή σου .

βρε Σωσώκα εφόσον ξέρεις τι εστί ο πατέρας σου, και όπως λες δεν ειναι η πρώτη σου φορά που ερχεσαι αντιμέτωπη με τέτοιες καταστάσεις , το δικό μου ερώτημα ειναι :

- Γιατί συνεχίζεις να είσαι στον περίγυρό του ??

- Γιατί αφήνεις τον ανθρωπό σου όπως λες να βγαίνει μαζί του ??

-Γιατί ενω εισαι ανεπιθύμητη πήγες και εσύ εκει??

- Γιατί του την "ελεγες" στο τραπέζι??

δεν ειναι αναγκη να απαντήσεις σε εμένα.

εγώ ξέρω τις απαντήσεις .... το θέμα είναι να καταλάβεις και να κατανοήσεις ότι

ο άνθρωπος αυτός είναι άρρωστος .

δεν στέκει καλά ....και εσύ δεν πρέπει να παροξύνεις μην άσκημη κατάσταση διότι η κατάληξη θα είναι πάντα τέτοια .

Μείνε μακριά .. εντάξει είναι πατέρας σου αλλα δεν ειναι και πρότυπο πατερα, εσύ εχεις ενα ανθρωπο δίπλα σου που σε νοιάζεται και σε αγαπά, μεινε μαζί του και σταμάτα τις επαφές με τον πατέρα σου .

φτιάξε την δική σου ζωή, γέμισε την με αγάπη και χρώματα ωραία και μην σκέφτεσαι το γιατί ??

- σταμάτα να αναζητάς την "πατρική αναγνώριση ", είσαι υπέροχη για όλους.

πίστεψε στον εαυτό σου και ελευθερώσου από το παρελθόν.

- ο πατέρας σου είναι άρρωστος δεν μπορείς να του καταλογίζεις ευθύνη γιατί φέρεται έτσι. δεν μπορεί να φερθεί διαφορετικά δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά .

μην του κρατάς κακίες . Συγχώρεσε τον !!! Μην κρατάς κακίες μέσα σου .

ελευθέρωσε τον εαυτό σου από όλα τα πράγματα που σε στεναχωρούν .

πλέον εχεις ξεκινήσει και κάνεις την δική σου ζωή , χρωμάτισε την με τα δικά σου χρώματα , το παρελθόν ξέχασε το.

δεν σου λεω να μην πας με τον νομο να διεκδικήσεις ότι νομιζεις πιο σωστο για εσας.

αλλά σου λεω μην αφήνεις την αρρώστια του πατέρα σου να σε καταστρέφει την ζωή και τα όνειρά σου .

κοίτα μπροστά πίστεψε στον ευατό σου .

και κυρίως αγάπησε τον ευατό σου. μην αφήνεις κάποιον που δεν στέκει καλά στα μυαλά του να σε στεναχωρεί.

εαν ο πατερας σου ήταν "χαζουλης" σίγουρα δεν θα έπερνες στα σοβαρά τα λεγόμενά του.

ετσι ακριβώς συμβαίνει κάθεσε και ασχολείσαι με κάποιον ο οποιος δεν μπορεί να σκεφτει καθαρά και θολώνει και μετά δεν ξέρει τι κάνει !!!!

που μπορεί να ειναι πατέρας σου άλλα δεν φταιει στην πραγματικότητα αυτός απλά δεν μπορει να κάνει κάτι άλλο, χρειάζεται ιατρικη βοήθεια το άτομο αυτό.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά εισαι τυχερή που ο η ζωή σου έστειλε κοντα σου άτομα που σε αγαπάνε και που ειναι δίπλα σου για εσενα , την μανα σου και τον αδερφο σου και τον συντροφό σου , άντλησε δύναμη απο αυτους και προχώρα με αισιοδοξία στην ζωή σου .

Σε ευχαρστω κι εσενα μελινα μου για τα καλα σου λογια και τις συμβουλες σου!

Τοσα χρονι απαντω σε ερωτηματα του εαυτου μου. Κουραστηκα ομως. Θελω να φτιαξω τη ζωη μου και το μονο που με κραταει ακομα εδω ειναι οι εξετασεις οι οποιες τελιωνουν οσονουπω και επειτα το χειρουργειο της μανας μου και πρεπει να ειμαι εδω και θελω να ειμαι εδω!

Μετα θελω να ειναι ασφαλεις οι ανθρωποι μου απο αυτον και επειτα να μπορεσουμε να ζησουμε και να φτιαξει και η μανα μου τη ζωη της γιατι ειναι νεα ακομα και ειναι κριμα που τοσα χρονια δεν την αφηνε να κανει τιποτα γιατι την θεωρουσε κτημα του!!!

Αυτο μονο θελω. Η ψυχη μου εχει τραυματιστει παρα πολυ απο ολες αυτες τις εμπειριες αλλα παλευω και τα ξεπερναω γιατι δεν θελω να μου μεινουν ψυχολογικα που αργοτερα μπορει να μεταδωσω στα παιδια μου!

Κορίτσι μου, είσαι 18 χρονών και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αυτό το "θα τον αφήσω ανάπηρο αν...". Δεν θα βοηθήσει κανέναν η λύση των αντιποίων! Μόνο επιπλέον προβλήματα θα δημιουργήσει, και καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Πάντως ο 32χρόνος φίλος σου ίσως θα έπρεπε να σε συγκρατεί και όχι να λειτουργεί "εν βρασμώ", προσφέροντας σου αδιέξοδες "λύσεις".

Στο κάτω-κάτω κάνε μια τελευταία προσπάθεια με το να απευθυνθείς σε σωστούς ανθρώπους (σου πρότεινα τις γραμμές επικοινωνίας και χάρηκα όταν είπες πως θα απευθυνθείς σ' αυτούς). Κάντο όμως ΣΥΝΤΟΜΑ! Θωράκησε τα αφτιά σου και την ψυχή σου από προτάσεις που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν (όπως ακόμα ένας ξυλοδαρμός ή η λύση "να πάρεις στα χέρια σου το νόμο"). Σωσώκα, προσπάθησε να διαφυλάξεις όσο μπορείς τα καλά στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σου, για να τα δώσεις και στα παιδιά σου αύριο μεθαύριο. Μην μπλεχτείς πιο βαθιά στο φαύλο κύκλο του μίσους...

Κάποιος από τους ψυχολόγους ή τους κοινωνικούς λειτουργούς μπορεί να σε βοηθήσει. Πίστεψε στους ανθρώπους και θα βρεις τη βοήθεια που σου αξίζει. Αν όμως αφορίζεις όλους όσους μπορούν να προσφέρουν κάτι, τότε δεν δίνεις και πολλές ευκαιρίες στον εαυτό σου και στην οικογένεια σου...

Επιπλέον αυτά που γράφει η Μελίνα διάβασε τα 2 και 3 φορές... Αξίζει τον κόπο να τα σκεφτείς σε βάθος και να τα συζητήσεις με τον σύντροφο σου.

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Επίσης υπάρχουν και τα Κέντρα Ψυχικής Υγείας στους δήμους

Δες αυτό: http://www.medinfo.gr/?cat_id=453

Και να έχεις στο νου σου πως όσο μακρυά κι αν πας, τα τραύματα της ψυχής σου θα σ' ακολουθούν πάντα... Είναι μια επίπονη, μακροχρόνια και επώδυνη διαδικασία να αντιμετωπίσουμε τους δαίμονες μας, όμως κάντο για τον εαυτό αου και για τα παιδιά που ίσως φέρεις στον κόσμο κάποια στιγμή.

Κι αυτό μόνο μέσα από την δουλειά με τον εαυτό σου, στηριζόμενη από επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα επιτευχθεί.

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Διαφημίσεις

Θα το κανω, ψαρακι! Δεν απεκλεισα ποτε τους ειδικους που μπορουν να μου προσφερουν βοηθεια, ετσι με εμαθε η μανα μου!

Σε ευχαριστω πολυ και πλαι για τις πληροφοριες σου!!:)

Δεν προλαβα να διαβασα ολα τα μηνυματα....

....αλλα....αυτος ο Γιωργος ειναι ο συντροφος σου ?

Κι εβλεπε τον "πατερα" σου να σε χτυπαει και απλα μπήκε στη μεση ?

Κατι δεν καταλαβαινω εδω.

Ποιος λογικος ανθρωπος δεν θα σάπιζε στο ξυλο αυτο το αποβρασμα ?

Εχω την εντυπωση οτι θέλετε και τα παθαινετε.

Τοσα χρονια δεν βρεθηκε κανεις να του τριξει τα δοντια ?

Ο συντροφός σου ?

Ο αδερφος σου ?

Καποιος τελος παντων να τον στειλει καμια βδομαδα στο νοσοκομειο , να δεις πως κοβονται οι ψυχασθενειες.

Συγχύστηκα.

Δεν προλαβα να διαβασα ολα τα μηνυματα....

....αλλα....αυτος ο Γιωργος ειναι ο συντροφος σου ?

Κι εβλεπε τον "πατερα" σου να σε χτυπαει και απλα μπήκε στη μεση ?

Κατι δεν καταλαβαινω εδω.

Ποιος λογικος ανθρωπος δεν θα σάπιζε στο ξυλο αυτο το αποβρασμα ?

Εχω την εντυπωση οτι θέλετε και τα παθαινετε.

Τοσα χρονια δεν βρεθηκε κανεις να του τριξει τα δοντια ?

Ο συντροφός σου ?

Ο αδερφος σου ?

Καποιος τελος παντων να τον στειλει καμια βδομαδα στο νοσοκομειο , να δεις πως κοβονται οι ψυχασθενειες.

Συγχύστηκα.

O αδερφος μου ειναι 11 χρονων. Ο συντροφος μου αν εκανε κινηση εκεινη την ωρα να τον χτυπησει θα τον σαπιζε και εκεινον οπως εμενα. Για να καταλαβεις βρηκε στον δρομο εναν μεθυσμενο Ρουμανο και τον χτυπαγε αλυπητα στην ασφαλτο. Δεν καταλαβαινε τι εκανε! Πραγματικα οσο το σκεφτομαι μου γυρναει το κεφαλι!

Δεν θελουμε και τα παθαινουμε. Τελος παντων.

Πραγματικά λυπάμαι για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου.

Για την ηλικία σου είσαι ΠΟΛΥ ΏΡΙΜΗ και κατασταλαγμένη...πράγμα αξιοσημείωτο για παιδιά 18 ετών...Μπράβο σου...;)

Κατά τα άλλα οπως πολύ σωστά τοποθετημενα και καλογραμμένα τα παραθετεις εδω , μάλλον θα χρειαστεί να τα πεις και σε μια ψυχολόγο ή κοινωνική λειτουργό...

Αν χρειαστέις βοηθεια- λόγω του μικρού της ηλικίας σου,- μην δστάσεις να μας την ζητήσεις.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Σκεφτομαι να επικοινωνησω πρωτα στο τηλεφωνο που μου εδωσε το μελος ψαρακι ("Μαζι για το Παιδι") και επειτα ελπιζω πως απο εκει θα με καθοδηγησουν!

Θα σας κρατω ενημερους!:)

Σωσωκα, διαβασα μονο το δικο σου ποστ. Ποναω αφανταστα με τετοιες καταστασεις. Δε θελω να σου πω περισσοτερα εδω, παρα μονο οτι σε καταλαβαινω απολυτα. Θα ευχομουν μεσα απο τη ψυχη μου, ολα αυτα που περιγραφεις να ειναι ενα ονειρο που θα ξυπνησεις και δεν θα εχει συμβει τιποτα. Αλλα........

Αν μπορω να βοηθησω καπως θα ειναι περισσοτερο απο ψυχολογικης συμπαραστασης. Ουσιαστικη βοηθεια θα λαβεις μονο απο ειδικους και απο την ιδια σου την ψυχη.

Να εισαι δυνατη για σενα και επειτα για την μητερα και τον αδερφο σου.

Αν θελεις στειλε ΠΜ.

Σωσωκα, διαβασα μονο το δικο σου ποστ. Ποναω αφανταστα με τετοιες καταστασεις. Δε θελω να σου πω περισσοτερα εδω, παρα μονο οτι σε καταλαβαινω απολυτα. Θα ευχομουν μεσα απο τη ψυχη μου, ολα αυτα που περιγραφεις να ειναι ενα ονειρο που θα ξυπνησεις και δεν θα εχει συμβει τιποτα. Αλλα........

Αν μπορω να βοηθησω καπως θα ειναι περισσοτερο απο ψυχολογικης συμπαραστασης. Ουσιαστικη βοηθεια θα λαβεις μονο απο ειδικους και απο την ιδια σου την ψυχη.

Να εισαι δυνατη για σενα και επειτα για την μητερα και τον αδερφο σου.

Αν θελεις στειλε ΠΜ.

Εισαι πολυ γλυκια Γεωργια μου! Σε ευχαριστω πολυ για αυτο σου το μηνυμα! Θα σου ατειλω αμεσα πμ!

Σημερα πηγε η μανα μου σπιτι του να μιλησουν! Δεν ξερω γιατι, δεν μου ειπε τιποτα! Οταν την ρωτησα τι εγινε μου ειπε οτι του ανεφερε τι μου εκανε κι εκεινος δεν παραδεχεται τιποτα! Τα διαψευδει ολα! Και τοτε ποιος με βαραγε ρε φιλε στη μεση μιας πλατειας 2:30 η ωρα τα ξημερωματα? Βεβαια δεν μπορει να με βγαλει τρελη πρωτον γιατι αυτος ειναι τρελος και δευτερον γιατι υπαρχει και μαρτυρας-ο Γιωργος μου-.Τελος παντων!

ο ανθρωπος εχει σοβαροτατο ψυχολογικό προβλημα και απορω μετα απο το ιστορικο πως εχει σχεσεις με τον συντροφό σου και γιατι εξακολουθείς να εχεις επαφες.

Επίσης επειδή εισαι ανηλική στην ουσία πως γινεται να αδιαφορεί ηαστυνομια οταν υπάρχει ξυλοδαρμός. Νομίζω επρεπε να πας σε νοσοκομείο να σε δει ιατροδικαστής να βγαλουν φωτογραφίες και να καλέσουν την αστυνομία. Επίσης καλό θα ηταν να απευθυνθελίς σε καποιο κεντρο που ασχολείται με την κακοποίηση των γυναικών.

Καταλαβαίνω πως ενα παιδάκι 7 ετων δεν ειναι ευκολο οταν ζει μια τετοια κατασταση και πιστευω οτι μεσα σου του δινεις ευκαιριες να γινει ο πατερας που θελεις γιατι εισαι κοριτσάκι μικρο και εχεις στερηθεί την πατρική αγάπη και απόδειξη ειναι οτι εχει συντροφο με μεγαλη διαφορά ηλικίας δηλαδή ψαχνεις αντρικο προτυπο.

Προσπάθησε να το ξεπεράσεις και να απομακρύνεις αυτον τον ανθρωπο απο κοντά σου από την ζωή σου γιατι δεν θα αλλαξει ειναι αρρωστος. Κουράγιο κορίτσι μου αλλα προσπάθησε να ξεφυγεις.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Πάντως χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, νομίζω πως ο αδερφός σου μεγαλώνοντας κινδυνεύει περισσότερο. Σαν αγόρι που σε λίγα χρόνια θα μπει στην εφηβεία, θα κάνει τις τρέλες του και τα νταϊλίκια του και τότε θα είναι που ο πατέρας σου θα ξεσπά σε εκείνον με τέτοιον μη σου πω και με χειρότερο τρόπο.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Ασυζητητή καταγγελια. Δεν καταλαβα. Ξυπνα εσυ μιας και η μανα σου δεν ....

Στειλτε τον εκει που ανηκει. Φυλακη.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ο ανθρωπος εχει σοβαροτατο ψυχολογικό προβλημα και απορω μετα απο το ιστορικο πως εχει σχεσεις με τον συντροφό σου και γιατι εξακολουθείς να εχεις επαφες.

Επίσης επειδή εισαι ανηλική στην ουσία πως γινεται να αδιαφορεί ηαστυνομια οταν υπάρχει ξυλοδαρμός. Νομίζω επρεπε να πας σε νοσοκομείο να σε δει ιατροδικαστής να βγαλουν φωτογραφίες και να καλέσουν την αστυνομία. Επίσης καλό θα ηταν να απευθυνθελίς σε καποιο κεντρο που ασχολείται με την κακοποίηση των γυναικών.

Καταλαβαίνω πως ενα παιδάκι 7 ετων δεν ειναι ευκολο οταν ζει μια τετοια κατασταση και πιστευω οτι μεσα σου του δινεις ευκαιριες να γινει ο πατερας που θελεις γιατι εισαι κοριτσάκι μικρο και εχεις στερηθεί την πατρική αγάπη και απόδειξη ειναι οτι εχει συντροφο με μεγαλη διαφορά ηλικίας δηλαδή ψαχνεις αντρικο προτυπο.

Προσπάθησε να το ξεπεράσεις και να απομακρύνεις αυτον τον ανθρωπο απο κοντά σου από την ζωή σου γιατι δεν θα αλλαξει ειναι αρρωστος. Κουράγιο κορίτσι μου αλλα προσπάθησε να ξεφυγεις.

Θα το κανω και αυτο! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορω να κανω για να τον απομακρυνω απο εμας θα το κανω! Χρειαζονται πλεον δραστικα μετρα! Αρκετα λαθη εκανε η μανα μου!

Σε ευχαριστω πολυ Μελινα!

Πάντως χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, νομίζω πως ο αδερφός σου μεγαλώνοντας κινδυνεύει περισσότερο. Σαν αγόρι που σε λίγα χρόνια θα μπει στην εφηβεία, θα κάνει τις τρέλες του και τα νταϊλίκια του και τότε θα είναι που ο πατέρας σου θα ξεσπά σε εκείνον με τέτοιον μη σου πω και με χειρότερο τρόπο.

Νασια μου εγω να δεις πως το φοβαμαι αυτο!!!

Ακομα και τωρα καποιες φορες λεει πραγματα τα οποια τα εχει υιοθετησει απο αυτον.

Π.χ. "Οι γυναικες θελουν καμια σφαλιαρα" και "Τις γυναικες πρεπει να τις χτυπαμε για να μην περνουν αερα"

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

Και να του εξηγω πως αυτα τα πραγματα δεν ειναι σωστα και ως οι αντρες οι σωστοι δεν χτυπουν γυναικα ουτε καν με το δαχτυλο. Και πως ειμαστε ολοι ισοι και πως με τον διαλογο ερχονται καλυτερα αποτελεσματα και διαφορα τετοια ουτως ωστε να τον κανω να αποβαλλει αυτη την σκεψη που του μετεφερε!

Δεν θα ηθελα με τιποτα σε λιγα χρονια να κανει τα ιδια! Αν και ειναι καλο και φιλοτιμο παιδακι και με το που βλεπει φασαρια κλαιει και πανικοβαλλεται!

Ας ελπισουμε...

Μακαρι να τον εβαζαν!!! Τοσα που εχει κανει και τοσες φορες που τον εχουν περασει αυτοφορο (ΜΟΝΟ) δεν ειδαμε χα'ι'ρι! Εχω παψει να πιστευω οτι υπαρχει δικαιοσυνη!

Συμφωνώ απόλυτα με την ελενικ. Τι είναι αυτα τα πράγμα ,αωατριχιασα τώρα.πωπω απίστευτο που τον ανέχεσται τόσα χρόνια. Καντε κάτι επιτέλους.:evil::evil::evil:

9SeWp3.pnglkHhup3.png

Πριν πηρα τηλ στο Συνηγορο του Παιδιου και μου ειπαν οτι μπορουν να μου προσφερουν ψυχολογικη υποστηριξη. Επισης με συμβουλεψαν εαν θελω να το προχωρησω βασει Ποινικων Αδικηματων! Αυτα.

Πηρα και 2 φορες το 115 25 αλλα δεν επιασα γραμμη. Θα ξαναπαρω!

Μακαρι να τον εβαζαν!!! Τοσα που εχει κανει και τοσες φορες που τον εχουν περασει αυτοφορο (ΜΟΝΟ) δεν ειδαμε χα'ι'ρι! Εχω παψει να πιστευω οτι υπαρχει δικαιοσυνη!

Μιλας για τωρα ή για παλιοτερα?

Παλιοτερα ναι την γλιτωνε με μια συσταση.

Τα τελευταια χρονια ομως εχουν παρει χαμπαρι οτι τα αυτονοητα δεν ισχυουν και βγαλαν κανα δυο νομους να σωσουν οτι μπορουν.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τοσο ηληθιοι και να μην το ξερουν.

Παρτον και τριψε τον τους στην μουρη. http://hamomilaki.blogspot.com/2009/07/35002006-232.html

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 1 month later...

Και ξανανοιγω λοιπον αυτο το θεμα για να αναφερθω σε κατι που εγινε χθες το βραδυ!

Ο πατερας μου οπως σας ειχα ξαναπει εχει την επισημη κοπελα του Α. (μια πολυ καλη κοπελα) την οποια της εχει πει ενα σωρο παραμυθια, εχει ομως και τις ξεμπαρκες. Μια απο τις ξεμπαρκες ειναι και η Τ.

Μια που οπως μαθαμε, πηγαινει.....και πληρωνεται!

Εχθες λοιπον, πηρε την Α. και την πηγε στη παραλια και της ειπε να περιμενει εκει μεχρι να ερθει η Τ. για να ξεκαθαρισει μαζι της (αυτος) καποια πραγματα και να εξιλεωθει απο ολα οσα εχει κανει στην Α.

Της ειπε χαρακτηριστικα: "Εσυ θα κατσεις στη γωνια και δεν θα μιλας"

Να κατσει στη γωνια για τι? Για να τον δει στη συνεχεια (οπως και εγινε) να εχει ξεκινησει να βαραει την Τ., να την εχει βαλει κατω να την παταει, και να ειναι ανεξελεγκτος? Η καημενη η Α. και τι δεν του ειπε για να τον συγκρατησει και να τον κανει να σταματησει αλλα τιποτα!

Και δεν φτανει αυτο, ανοιγει την μπακαζιερα ο..."κυριος" και βγαζει μαχαιρι (ηταν προμελετημενο) και ξεκιναει και θεριζει. Παει η αδερφη της Τ. να τον συγκρατησει, της κοβει 2 δαχτυλα!....

Κοριτσια τι να πω??? Εχω τρελαθει! ΚΑι δεν τελειωνουμε εκει βεβαια εχει και συνεχεια!

Αφου κανει οτι κανει και αφου εχει ειδοποιηθει η αστυνομια και παει προς την περιοχη εκεινος φευγει και παει μονος του στο τμημα για να μην προλαβει να παει πρωτα η Τ. με την αδερφη της!

Και οπως ηταν λογικο και αναμενομενο τον εχωσαν μεσα!

Πηγαμε κι εμεις εκει (εγω, η μανα μου, η κοπελα του, και η μανα του).

Η καημενη η γιαγια μου να εχει τρελαθει... "Δεν τον επνιγα στην κουνια?" ελεγε..

"Εγω περιμενα να με κανει περιφανη, οχι να ντρεπομαι για το γιο μου! Δεν ηταν ετσι μικρος. Ποτε δεν ειχε μαλωσει με ανθρωπο! Ποτε! Παντα φιλικος, κοινωνικος. Και απο την γνωριμια του με την Αμερικανα που παρατησε το σπιτι του και εφυγε για Αμερικη εγινε αλλος ανθρωπος!"

Ειμαστε λοιπον στο τμημα, εκεινος μεσα απο τα καγκελα και ζηταει να μου μιλησει!

"Δεν θελω" ειπα στους αστυνομικους! Αυτο εγινε 3-4 φορες!

Να μου πει τι βρε παιδια? Πριν απο μενα ειχε παει η μανα του και η μανα μου και ελεγε ενα σωρο ασυναρτησιες. Παραλογα πραγματα!

Χαρακτηριστικα: Με το που μπαινουμε: "Τι μουτρα ειναι αυτα καλε? Βαλτε λιγο χαμογελο πανω σας" Λες και εγινε κατι χαρουμενο για να γελαμε κιολας.

Επειτα ειπε στη μανα του "Μανα, πηγαινε πιασε την Τ. και πες της να μην κανει μηνυση και να κανει πως δεν εγινε τιποτα"

Πως γινοταν αυτο εφοσον και οι δυο γυναικες ειχαν ηδη καταθεσει?

Σας λεω ηταν παραλογος!

Και μετα απο ολα αυτα και ενω περιμενουμε εξω ακουμε χτυπηματα και πολυ θορυβο!

Μας ειπαν οτι χτυπιοταν στο κελι! Χτυπουσε το κεφαλι του στα σιδερα!!! "Aφηστε με να το σπασω" ελεγε!

6 ατομα τον κρατησαν και τον εδεσαν χειροποδαρα στα καγκελα!

Σημερα και επειτα απο 5 ωρες δεν ξερω τι γινεται. Η μανα μου με την γιαγια εφυγαν και πηγαν στα δικαστηρια.

Συγνωμη για το μακρυ κειμενο μου!

Ελπιζω καποιος να καταφερει να το διαβασει!

Κοπελίτσα μου είναι πολύ άγρια αυτά που περνάς. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να προσπαθήσεις να απεξαρτηθείς ψυχολογικά από τον "πατέρα" σου. Όσο γι΄αυτόν μάλλον πρέπει να μπει σε ψυχιατρική κλινική. Καλό θα είναι να πάτε σε δικηγόρο και να ζητήσετε ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην μπορεί να σας πλησιάσει. :-(

74Qtp3.png2SeRp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...