Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξυλοδαρμος απο τον πατερα

Σωσωκα

Recommended Posts

Καλησπερα σας. Δεν ξερω εαν εχω ανοιξει στη σωστη ενοτητα το θεμα, αν οχι ας με διορθωσουν οι συντονιστες!

Λοιπον ξεκιναω την αφηγηση μου.

Οι γονεις μου εχουν χωρισει εδω και 11 χρονια οταν εγω ημουν σε ηλικια 7 ετων και ο αδερφος μου ουτε ενος!

Ειχε βρει καποια αλλη ο πατερας μου στην Αμερικη και εφυγε για εκει. Δεν στεριωσε και επειτα απο 3 χρονια γυρισε. Θελησε να ξαναειναι με την μανα μου αλλα λογικο ηταν να μην το δεχτει. Παρολα αυτα και ας ελεγε το χαρτι οτι θα βλεπει τα παιδια του καθε Σ/Κ, η μανα μου τον αφηνε κι ερχοταν οποτε εκεινος ηθελε, οσες φορες ηθελε. Η διατροφη δεν δινοταν οπως επρεπε βεβαια, αλλα ποτε δεν ειπε τιποτα η μανα μου. Εν ολιγης υπηρξαν πολλες διευκολυνσεις και ανεσεις. Κατι πολυ παραπανω απο τυπικοτητες!

Ο πατερας μου συνεχιζε την πολυταραχη ζωη του με διαφορες γυναικες αλλα ειχε πει της μανας μου οτι εαν τολμησει και την δει με αλλον μαζι θα τους θαψει και τους δυο.

Κι εκεινη αν και 38 χρονων πλεον, απο τα 27 της δεν εχει κοιταξει να φτιαξει την ζωη της παρα μονο κοιταζε πως θα μεγαλωσει τα παιδια της και πως θα τα κραταει κοντα στον πατερα τους.

Ηταν παρα πολλες οι φορες που την χτυπησε μπροστα μου.

Απο 7 χρονων βλεπω διαφορες εικονες επιθετικοτητας, ποτε ομως δεν ημουν εγω το επικεντρο, μεχρι σημερα τα ξημερωματα τουλαχιστον!

Χτες το βραδυ κατα τις 12 η ωρα ηρθε και πηρε τον Γιωργο (συντροφος μου) να πανε για φαγητο καπου χωρις να μας πει που! Εμενα μαζι δεν με ηθελε παρολο που παντα με επαιρνε.

Μιλουσα ομως με τον Γιωργο με sms να μου πει που θα πανε! Απο Ελυσινα που ηταν η αρχικη βλεψη, εφτασαν Ασπροπυργο. Εκει εφτασα κι εγω παρα τον αντιπερισπασμο που προσπαθησε να δημιουργησει ο πατερας μου και να με στειλει Πειραια.

Ηταν στο τραπεζι και η......"κυρια" του (ο θεος να την κανει)

Καθησα χωρις να δημιουργησω καποιο προβλημα και χωρις να συζητησω το οτιδηποτε για το γεγονος.

Δεν με ηθελε και ηταν ολοφανερο γιατι η "κυρια" ηταν η παρανομη του σχεση μιας και εχει και φανερη! Καταλαβαινετε τα εχει κανει σκ@τ@!

Απο τα πολλα ξεκινησε και ειχε θολωσει απο τα πολλα ουζα και ελεγε διαφορα παραπονα και εγω απο τα πολλα που εχω δει τοσα χρονια απο εκεινον δεν μπορεσα να συγκρατηθω αλλο και του ελεγα αληθειες τις οποιες ομως δεν μπορουσε να δεχτει και νομιζε οτι προσπαθουσα να τον ταπεινωσω!

Μπηκαμε στο αμαξι να φυγουμε και εκει τον επιασε υστερια. Φωναζε, εβριζε, χτυπιοταν. Του ειπα να κανει στην ακρη να κατεβω, εκεινος δεν ακουγε. Εν κινησει ανοιξα την πορτα και εκανα κινηση να κατεβω. Ο Γιωργος με αρπαξε και με κρατησε σφιχτα να μην πεσω. Σε καποια στιγμη σταματαει σε κοκκινο, κατεβαινω, κατεβαινει κι εκεινος και ξεκιναει να με κυνυηγαει. Με πιανει απο το μαλλι, με τραβαει πισω και ξεκιναει και με χτυπαει χωρις ελεος! ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ! Κυριολεκτικα δεν ειχε συναισθηση του τι εκανε!

Γροθιες στο κεφαλι και στην πλατη γιατι ειχα διπλωθει στα δυο! Ευτυχως προλαβε ο Γιωργος και μπηκε στην μεση και τον σταματησε αφου πηγαινε να με χτυπησει και απο μπροστα.

Συνοψιζωντας, αυτην την στιγμη ειμαι με αιματωμα στο δεξι χερι απο την πανω μερια της παλαμης και με πονο στην αριστερη ομοπλατη. Ευτυχως μονο αυτα!

Υ.Γ. Του χορηγουνται εδω και χρονια φαρμακα απο ψυχιατρο και πιστευω πως ΟΟΟΛΑ αυτα που εχει κανει ειναι τασεις σχιζοφρενειας. Θα σας πω το εξης γεγονος το οποιο θα σας σοκαρει. Πριν λιγο καιρο ειχε παρει σβαρνα με το αμαξι την ιδια του την μανα και αν δεν τον σταματουσε καποιος θα την παταγε! Γιατι? Γιατι πολυ απλα δεν τον αφησε να κανει φασαρια με εναν ανθρωπο ο οποιος ειχε παρκαρει μπροστ απο το μαγαζι της γιαγιας.

Δεν ξερω εαν καταφερατε και το διαβασατε ολο αυτο, προσπαθησα να το κανω οσο πιο συνοπτικο γινεται αλλα και να σας δωσω να καταλαβετε πανω κατω την κατασταση. Για οσους τα καταφερατε σας ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας και με συγχωρειτε για το μακρυ κειμενο!

Περιμενω τις γνωμες σας!

Διαφημίσεις

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλησπέρα, πολύ άσχημες κααστάσεις.Προφανώς ο άνθρωπος έχει πρόβλημα, αλλά όσο δεν κάνετε τίποτα η κατάσταση θα χειροτερεύει. Πώς το αντιμετωπίσατε το ότι σε χτύπησε?

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Κοψαμε ηδη επαφες αλλα ξερουμε και εγω και η μανα μου οτι θα ερθει να κανει επεισοδια στο σπιτι.

Ειπαμε να κανουμε περιοριστικα αλλα και πριν 4 χρονια που ειχε κανει κατι παρομοιο μονο που ο ξυλοδαρμος ηταν στην μανα μου, του ειχε κανει περιοριστικα αλλα δεν καταφεραμε τιποτα!

Ακομα και η αστυνομια στην οποια πηγα εχθες και ανεφερα το γεγονος μου ειπε πως και μηνυση να κανω, ακρη δεν θα βγαλω.

Το μονο που σκεφτηκαμε ειναι να υπογραψει η μανα του και ο πατερας του για να μπει σε ψυχιατρικη κλινικη. Η γιαγια θελει αλλα ο πατερας του δεν νομιζω να συννενοηθει. Τα ιδια σκ@τ@ ειναι κι εκεινος.

Και ετσι μας ωθουν να παρουμε τον νομο στα χερια μας.

Εγω το δηλωσα στη μανα μου πως εαν δεν γινει κατι γρηγορα ή θα τον σκοτωσω ή θα τον αφησω παραλυτο, τουλαχιστον να ειναι ανικανος να μας βλαψει.

Δεν αντεχω αλλο και δεν θελω ο μικρος να δει τα πραγματα που ειδα εγω!

Φτανει.

Λυπάμαι πάρα πολύ γι'αυτά που διαβάζω, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως αφού έχουν χωρίσει και αφού έχει τέτοια συμπεριφορά, πώς μπορεί να μπαινοβγαίνει έτσι στο σπίτι σας και να φέρεται κατ'αυτόν τον τρόπο;

Μήπως είναι καιρός, έστω και αργά να βάλλετε τα πράγματα στη θέση τους;

Δεν έχει κανένα δικαίωμα, ειδικά αφού αυτός σας παράτησε...

Ζητήστε την καθοδήγηση από έναν ψυχολόγο συμβουλευτικής για το πώς να τον απομακρύνετε...

Ελπίζω να έχεις σύντομα καλύτερα νέα :)

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Λυπάμαι πάρα πολύ γι'αυτά που διαβάζω, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως αφού έχουν χωρίσει και αφού έχει τέτοια συμπεριφορά, πώς μπορεί να μπαινοβγαίνει έτσι στο σπίτι σας και να φέρεται κατ'αυτόν τον τρόπο;

Μήπως είναι καιρός, έστω και αργά να βάλλετε τα πράγματα στη θέση τους;

Δεν έχει κανένα δικαίωμα, ειδικά αφού αυτός σας παράτησε...

Ζητήστε την καθοδήγηση από έναν ψυχολόγο συμβουλευτικής για το πώς να τον απομακρύνετε...

Ελπίζω να έχεις σύντομα καλύτερα νέα :)

Σε ευχαριστω πολυ!

Να προσθεσω εδω οτι για 2 χρονια αφου εφυγε για Αμερικη και επειδη του ειχα αδυναμια ειχα πεσει σε καταθλιψη κατι που ειχα ξεχασει και μου το θυμισε η μανα μου πανω σε μια κουβεντα εφ'ολης της υλης που ειχαμε κανει πριν καιρο. Τοτε πηγαινα μαζι με την μανα μου σε ψυχολογο!

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου σου κάνει κακό αυτός ο άνθρωπος...Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά έχει χαλάσει όλο το σύστημα της οικογένειας με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να σε μπλοκάρει σε πολύ σημαντικά πράγματα.

Συγχώρεσέ τον, αλλά αποστασιοποιήσου και προσπάθησε να προστατεύσεις και τη μαμά από όλη αυτή την κατάσταση...

Όλα θα μπουν σε σειρά και θα είσαι καλύτερα σύντομα, να μας ενημερώνεις xxx

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Κορίτσι μου σου κάνει κακό αυτός ο άνθρωπος...Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά έχει χαλάσει όλο το σύστημα της οικογένειας με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να σε μπλοκάρει σε πολύ σημαντικά πράγματα.

Συγχώρεσέ τον, αλλά αποστασιοποιήσου και προσπάθησε να προστατεύσεις και τη μαμά από όλη αυτή την κατάσταση...

Όλα θα μπουν σε σειρά και θα είσαι καλύτερα σύντομα, να μας ενημερώνεις xxx

Εγω ηδη φτιαχνω την ζωη μου με αυτον τον ανθρωπο που ειμαι τωρα και θα φυγω απο εδω. Θα παω στην Κερκυρα. Θα ειμαι μακρυα του αλλα δεν παυει να υπαρχει εδω η μανα μου κ ο αδερφος μου για τους οποιους φοβαμαι!

Ειμαι σιγουρη πως καποια στιγμη αυτος ο ανθρωπος θα κανει φονο! Και αν δεν ειναι η μανα μου το θυμα (που πολυ το φοβαμαι), θα ειναι καποιος αλλος!

Θα σας ενημερωνω!:wink:

Δεν είμαστε καλά!!!!! Τι διαβάζω;;;; Και ακόμη του ανοίγετε την πόρτα;;Ας βαράει όσο θέλει. Αν είναι εφικτό πάρε και την μητέρα σου μαζί σου. Διαφορετικά αλλάξτε σπίτι να μην σας βρίσκει. Και ποιός αστυνομικός είναι αυτός που σου είπε ότι δεν θα γίνει τίποτα;;;;; Και βέβαια θα γίνει! Πήγαινε σε ένα δικηγόρο. Υπάρχουν για ενδοοικογενειακή βία σελίδες, άνοιξέ τες και ενημερώσου. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις τις κατάλληλες απαντήσεις από το forum. Κανείς στην τελική δεν μπορεί να απειλεί την ζωή κανενός. Και βέβαια το να πάρει κανείς τα όπλα μόνο λύση δεν μπορεί να είναι.

Δεν είμαστε καλά!!!!! Τι διαβάζω;;;; Και ακόμη του ανοίγετε την πόρτα;;Ας βαράει όσο θέλει. Αν είναι εφικτό πάρε και την μητέρα σου μαζί σου. Διαφορετικά αλλάξτε σπίτι να μην σας βρίσκει. Και ποιός αστυνομικός είναι αυτός που σου είπε ότι δεν θα γίνει τίποτα;;;;; Και βέβαια θα γίνει! Πήγαινε σε ένα δικηγόρο. Υπάρχουν για ενδοοικογενειακή βία σελίδες, άνοιξέ τες και ενημερώσου. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις τις κατάλληλες απαντήσεις από το forum. Κανείς στην τελική δεν μπορεί να απειλεί την ζωή κανενός. Και βέβαια το να πάρει κανείς τα όπλα μόνο λύση δεν μπορεί να είναι.

To σκεφτηκα κι εγω αυτο και θα της το πω! Χωρος υπαρχει (αυτο ελειπε να μην υπαρχει). Φοβαμαι ομως να μην αρνηθει λογω του πατερα της και της αδερφης της ή για την ζωη του μικρου και τους φιλους του και το σχολειο του! Θα δουμε!

Ηταν η αξιωματικος υπηρεσιας. Το πιστευω πως δεν θα γινει τιποτα γιατι ουτε πριν 4 χρονια εγινε. Εξω ηταν και αλωνιζε!

Συμφωνω! Θα εξαντλησω πρωτα ολες τις νομιμες λυσεις!

Κοπέλα μου, αν και είναι πατέρας σου, ο άνθρωπος είναι άκρως επικίνδυνος. Δεν μπορεί κάποια λύση θα υπάρχει. Πάρε και τον αδερφό σου μακρυα. Αυτά είναι γεγονότα που θα σας συνοδεύουν μια ζωή.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Διαφημίσεις

Eγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί δέχτηκε ο σύντροφος σου να παει ΜΟΝΟΣ του με τον ''πα-τερα΄΄ σου βόλτα ....... τι κοινά μπορεί να έχουν αυτοί οι δυο άνθρωποι για να μπορούν να κάνουν βόλτα χωρίς εσένα? Ο σύντροφος σου για μένα κακώς δέχτηκε εξ'αρχής...... και γιατί του έστελνες μηνύματα? Ας έπαιρνε τηλέφωνο να σου έλεγε είμαστε εκεί. Γιατί έπρεπε να το κρατήσει μυστικό απο τον πατέρα σου? ΑΥτό συγνώμη με εξόργησε πάρα πολύ... Όσο για τα άλλα μείνε μακρυά του δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι ειναι ψυχασθενής κλτπ..... στις γκομενίτσες δεν του βγαίνει ο ψυχάκιας

Eγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί δέχτηκε ο σύντροφος σου να παει ΜΟΝΟΣ του με τον ''πα-τερα΄΄ σου βόλτα ....... τι κοινά μπορεί να έχουν αυτοί οι δυο άνθρωποι για να μπορούν να κάνουν βόλτα χωρίς εσένα? Ο σύντροφος σου για μένα κακώς δέχτηκε εξ'αρχής...... και γιατί του έστελνες μηνύματα? Ας έπαιρνε τηλέφωνο να σου έλεγε είμαστε εκεί. Γιατί έπρεπε να το κρατήσει μυστικό απο τον πατέρα σου? ΑΥτό συγνώμη με εξόργησε πάρα πολύ... Όσο για τα άλλα μείνε μακρυά του δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι ειναι ψυχασθενής κλτπ..... στις γκομενίτσες δεν του βγαίνει ο ψυχάκιας

Ο συντροφος μου ειναι 32 και ο πατερας μου 38! Ισως επειδη ειναι κοντα στην ηλικια γι'αυτο και μπορουσαν να βγουν μαζι. Δεν ξερω πως αλλιως να το δικαιολογησω. Ο Γιωργος δεν ειχε δει ποτε αυτην την πλευρα του πατερα μου, την ειδε ομως και μου ειπε πως ουτε θελει ξανα να τον δει ουτε σε φωτογραφια. Ειναι τρελος!

Του εστελνα μηνυματα γιατι ο πατερας μου ηθελε να κρυφτει απο μενα. Ο Γιωργος ομως οταν εφτασα Ασπροπυργο και του τηλεφωνησα μου το ειπε. Δεν μπορουσε να κανει κι αλλιως.

Οσο για τις γκομενιτσες εκει ξερει να ειναι πολυυυυυ γενναιοδωρος. Παραπονιοταν συνεχως οτι δεν εχει λεφτα και οτι δεν εχει λεφτα και μου ελεγε ολο για τα διδακτρα του φροντηστηριου μου.

Μια φορα χρηματα σαν πατερας δεν μου εδωσε και οταν εδινε του μικρου η μανα μου του ελεγε πως οταν δινεις στο ενα παιδι να δινεις και στο αλλο. Ποτε δεν το εκανε. Ολο παραπονα. Εμ βεβαια αφου του τα ετρωγαν οι γκομενες...

Ουφ!...

Εντάξει αγάπη μου κατάλαβα. Αλλα να προσεχετε , απομακρυνθείτε απο αυτόν τον άνθρωπο. Οσο του δίνετε θάρρος αύριο μεθαύριο θα έχετε σοβαρότατο πρόβλημα.

ΥΓ: Αλήθεια εσύ πόσο χρονων είσαι που είναι ο πατέρας σου 38?

Απο τα συμφραζομενα στο πρωτο μηνυμα μαλλον 18 ειναι η κοπελα..την κανανε στα 20!!!!!!!

..γενικα δειχνει προβληματικη η ολην κατασταση! Ελλαδα του 2010! Και μετα μιλαμε για κριση στην οικονομία...και δεν βλέπουμε την κριση σε άλλα επίπεδα..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Ναι ειμαι 18! Ακομα δεν εχει δωσει σημεια ζωης και αυτο με ανησυχει! Περιμενω να τελειωσουν οι εξετασεις μου την Παρασκευη να γινει και ενα χειρουργειο που εχει η μανα μου και μετα να φυγουμε!

Διαφημίσεις

Απο τα συμφραζομενα στο πρωτο μηνυμα μαλλον 18 ειναι η κοπελα..την κανανε στα 20!!!!!!!

..γενικα δειχνει προβληματικη η ολην κατασταση! Ελλαδα του 2010! Και μετα μιλαμε για κριση στην οικονομία...και δεν βλέπουμε την κριση σε άλλα επίπεδα..

;) τι να σχολιάσω τώρα

18 ε? και έχει σχεδόν 3χρονια σχέση με τον 32 βλέπω .....μάλλον έψαχνε την πατρική φιγούρα αλλα στα 16 που φαντάζομαι θα τον γνώριζε η διαφορά ηλικίας είναι κάπως... αν ειναι ευτυχισμένη...

;) τι να σχολιάσω τώρα

18 ε? και έχει σχεδόν 3χρονια σχέση με τον 32 βλέπω .....μάλλον έψαχνε την πατρική φιγούρα αλλα στα 16 που φαντάζομαι θα τον γνώριζε η διαφορά ηλικίας είναι κάπως... αν ειναι ευτυχισμένη...

Δεν ειχα κλεισει ακομα τα 15. Γνωριστηκαμε 22/7/2007 και εχω γενεθλια 17/8.

Ισως οντως να εψαχνα την πατρικη φιγουρα αλλα αυτο δεν παυει αυτον τον ανθρωπο να τον αγαπαω. Εκεινος με εσωσε χωρις υπερβολες απο τα χερια του!

Σε χτυπησε..λογικά θα πήγες σε νοσοκομειο ή όχι? Κοινωνικός λειτουργός δεν βρέθηκε εκεί να βοηθησει? ...χρειαζεται να επέμβει η κοινωνική πρόνοια...αλλα που? ειπαμε δύσκολες εποχές...

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Μονο στην αστυνομια πηγα! Πηγα στο Κεντρο Υγειας αλλα δεν βρηκα καποιο εκει! :?

Το δεξι μου χερι ξεπριστικε λιγακι αλλα δεν παυει να υπαρχει το αιματωμα. Η αριστερη ομοπλατη εχει μια μελανια και η δεξια επειδη χτυπησε νευρο εχει ενα γρουμπουλακι! Αυτα εχω βρει μεχρι τωρα.

Τωρα οσον αφορα Κοινωνικη Προνοια κτλ δεν εχω ιδεα εαν υπαρχει κατι εδω!

Mπορείς να απευθυνθείς στη γραμμή 115-25 "Μαζί για το Παιδί"

Δες κι εδώ http://www.mazigiatopaidi.gr/main.php?l1=4&

Χρειάζεστε επαγγελματίες για την στήριξη και την παροχή συμβουλών.

Αλλά και στο "Χαμόγελο του παιδιού" ίσως θα μπορούσες να πάρεις πληροφορίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Δεν χάνεις να δοκιμάσεις και τα δύο!

Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά για σένα και την οικογένεια σου!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Mπορείς να απευθυνθείς στη γραμμή 115-25 "Μαζί για το Παιδί"

Δες κι εδώ http://www.mazigiatopaidi.gr/main.php?l1=4&

Χρειάζεστε επαγγελματίες για την στήριξη και την παροχή συμβουλών.

Αλλά και στο "Χαμόγελο του παιδιού" ίσως θα μπορούσες να πάρεις πληροφορίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Δεν χάνεις να δοκιμάσεις και τα δύο!

Εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά για σένα και την οικογένεια σου!

Σε ευχαριστω παρα πολυ ψαρακι για τις πληροφοριες! Θα τα κοιταξω ολα για να βρω επιτελους μια λυση!

κοίτα εγώ δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να τρομοκρατεί κάποιος εμένα η τους ανθρώπους μου.εγώ πώντως θα πλήρωνα κάποιους να τον κάνοουν ασήκωτο.ασήκωτο όμως ε? για πάντα! μην αρχισετε να κρίνετε η οτιδήποτε αλλά για μένα η οικογένεια είναι ότι πιο ιερό κ θα έκανα τα πάντα για να μην βρεθεί σε κίνδυνο.τα πάντα όμως!!!!!

Η βία μόνο με βία δεν αντιμετωπίζεται... Ας αφήσουμε την υπόθεση να την χειριστούν καλύτερα οι ειδικοί (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, αστυνομία, δικηγόροι) και όχι "μπράβοι και τραμπούκοι".

Επιπλέον, το θέμα είναι το θύμα να μάθει να διαχειρίζεται το θυμό του, όχι εις βάρος του εαυτού του ή άλλων (ακόμα και του θύτη). Αν μπούμε στη λογική των αντίποινων (μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις), τότε ο φαύλος κύκλος της ωμής βίας (ψυχολογικής και σωματικής) δεν θα λήξει ΠΟΤΕ!

Ίσως γίνομαι κουραστιή, αλλά το κορίτσι και η οικογένεια της χρειάζονται συμβουλές από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, που θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση ψύχραιμα και με τις κατάλληλες γνώσεις. Ας μην την φορτίζουμε λοιπόν με "νταϊλίκια"...

tZh5p3.png

G0KVp3.png

κοίτα εγώ δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να τρομοκρατεί κάποιος εμένα η τους ανθρώπους μου.εγώ πώντως θα πλήρωνα κάποιους να τον κάνοουν ασήκωτο.ασήκωτο όμως ε? για πάντα! μην αρχισετε να κρίνετε η οτιδήποτε αλλά για μένα η οικογένεια είναι ότι πιο ιερό κ θα έκανα τα πάντα για να μην βρεθεί σε κίνδυνο.τα πάντα όμως!!!!!

Το ιδιο μου λεει και ο Γιωργος (ο συντροφος μου) και δεν φερνω αντιρρηση γιατι εχει δικιο και του χρειαζεται! "Η θα τον αφησω εγω ο ιδιος αναπηρο" μου λεει "ή θα βαλω ανθρωπους να τον κανουν ασηκωτο!" Αυτο του χρειαζεται!