Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χτίζεις σπίτι? τι να ΜΗΝ κάνεις!

noni

Recommended Posts

αν θελετε την αποψη μου, ακομα και αν διαθετετε τα χρηματα αυτα...μη βαλετε κοριαν! θα βασανιστειτε! εκτος αν δε μαγειρευετε ποτε, οποτε και η ολη κουζινα ειναι καθαρα και μονο σαν ντερορ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 274
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ραννια το κοριαν το απορριψαμε (κυριως λόγω της τιμής του ) και βλέπουμε τι θα κάνουμε , ακομα δεν εχουμε καταλήξει για κουζίνα οποτε θα δουμε Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον , να σαι καλά

Παντως ρε παιδια πολύ μπελάς το να κτισεις , περαν του οικονομικού

Γιατι αραγε εδώ στην Ελλαδα δε χτιζουν με αυτούς τους ξυλινους σκελετούς όπως στο extreme make over να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα ;;;:-D

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμείς βάλαμε corian στον πάγκο της κουζίνας και είναι από τα λίγα πράγματα που όντως ακριβωπληρώσαμε αλλά δε μετάνιωσα. Τον έχουμε 4 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως ... έχει το χρώμα του ελεφαντόδοντου και τον καθαρίζω που και που με λίγη σαπουνάδα και ένα σφουγγαράκι. Κάποιες πολύ μικρές γρατσουνιές έχει κάνει αλλά πρέπει να ψάχνεις με φακό για να τις δεις αλλά ακόμα και ζημιά να γίνει επισκευάζεται. Αντικείμενα που καίνε δεν έχω δοκιμάσει να αφήσω αλλά σε κανέναν πάγκο δε θα άφηνα. Το αισθητικό αποτέλεσμα πάντως είναι τέλειο και νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του δεδομένο ότι η κουζίνα χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση. INOX νεροχύτη έχω στο κουζινάκι του πάνω ορόφου και είναι απελπισία. Και μια σταγόνα να πέσει αφήνει στάμπα και θέλει μονίνως καθάρισμα.

Λοιπόν τα έχετε πει σχεδόν όλα!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Να προσθέσω κι εγώ μερικά από την πρόσφατη εμπειρία μου (πριν λίγες μέρες κλείσαμε ένα χρόνο στο καινούργιο μας σπιτάκι)

Είναι μεζονέτα και η όλη ιστορία ξεκίνησε από το φόβο μου να κατεβαίνω σκάλες, μετά από 2 γερές τούμπες που έχω φάει (3 ορόφους με τον ποπό, γιατί η καθαρίστρια βαρέθηκε να σφουγγαρίζει τις σκάλες κι έριχνε το νερό με το απορρυπαντικό με τον κουβά και το παράταγε έτσι)

Βάλαμε maison lift, ελληνιστή ασανσέρ ειδικό για εσωτερικούς χώρους. Φοβερό!!!!!!!

Κόστος υποχρεωτικής από την εταιρία μηνιαίας συντήρησης 52? (με τον καινούργιο ΦΠΑ)

Μιας και τα έπιπλα τα είχαμε αγοράσει 4 χρόνια πριν, δεν δεχόμουν καν συζήτηση να αλλάξουμε έπιπλα.

Έτσι, ζητήσαμε από το μηχανικό ακριβές αντίγραφο των σχεδίων, μετρήσαμε όλα μας τα έπιπλα, τα σχεδιάσαμε σε χαρτάκια υπό κλίμακα κι αρχίσαμε να παίζουμε, με στόχο να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για το που θα μπει τι.

Φανταστείτε ότι έτσι αποφασίσαμε που θα μπει η είσοδος του σπιτιού (εκεί που ήθελε να τη βάλει ο μηχανικός δεν θα χώραγε η ωραία μου τραπεζαρία)

Γενικά βοήθησε πάρα πολύ

Δεύτερο και πολύ σημαντικό: συνεργάζεσαι με μηχανικό (οι εργολάβοι είναι πιο ακριβοί & έχουν λιγότερες γνώσεις για το σύνολο μιας δουλείας), ο οποίος επιλέγει τα συνεργεία & κυρίως αποφασίζει το κόστος κάθε συνεργείου.

Έτσι συγκεντρώνονται όλα τα συνεργεία πολύ γρήγορα & δεν τους παίρνει να κάνουν σοβαρές βλακείες & στοιχίζει και πιο φτηνά.

Για παράδειγμα ο δικός μας επέλεξε ένα συνεργείο που ξέρει από να βάφει μέχρι να φτιάχνει σχέδια με πέτρες & τους πληρώναμε μεροκάματο.

Μας κόστισε το 1/3

Επιπλέον ενώ παρακολουθείς καθημερινά τις εργασίες της οικοδομής, δεν χρειάζεται να τσακωθείς με κάθε μάστορα, έχεις να κάνεις κυρίως με το μηχανικό

Χτυπάς και μια ωραία ποινική ρήτρα στο μηχανικό πριν ξεκινήσει η συνεργασία και μια χαρά.

Βέβαια πάντα ελέγχεις

Στις μεζονέτες, τουαλέτα σε κάθε όροφο

Επίσης έξυπνο σπίτι. Μπορείς μ' ένα κουμπί να κλείσει όλα τα φώτα & τα ρολά του σπιτιού & να φύγεις για παράδειγμα. Ή από το ισόγειο μπορείς να σβήσεις φως που έχει ξεχάσει στον πάνω όροφο ή στη πέργκολα. Είναι πολύ πρακτικό σύστημα.

Και το κυριότερο, το οποίο ανακάλυψα πρόσφατα, να έχεις καλές σχέσεις με το μηχανικό και κατά τη διάρκεια των εργασιών και μετά.

Το έχω κάνει και αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο να μη χαθεί η επαφή.

Γιατί σ' ένα καινούργιο σπίτι, όλο και κάτι παρουσιάζεται (μου το έλεγαν φίλοι και δεν το πίστευα)

Επίσης ένα καινούργιο σπίτι, πριν κατοικηθεί, πρέπει να μείνει τουλάχιστον 3 μήνες με ανοιχτά παράθυρα & ακατοίκητο, να στεγνώσει.

Και όχι Inox ψυγεία, φούρνοι κλπ. Όσοι φίλοι έχουν βάλει το έχουν μετανιώσει πολύ πικρά.

Πολύ καλές οι εστίες φυσικού αερίου. Πιο γρήγορο & πολύ πιο νόστιμο φαγητό.

Ακόμα κι αν έχετε στεγνωτήριο, μια απλώστρα έστω μικρή είναι πολύ χρήσιμη κάποιες φορές.

Καλά χτησίματα

Διαφημίσεις

να σας πω τον καημο μου για να προσεξετε.. ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ενα ευρυχωρο για αναψυχη και ενα μικροτερο για καμια ντουλαπιτσα κ απλωματα.. εχω 5!!!(κουζινα, κρεβατοκαμαρα,παιδικο τα μικρα και 2 μεγαλα η σαλοτραπεζαρια ανατολικο και δυτικο) τα 3 μικρα χωρις βρυση!!! χαλι μαυρο!!

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

να σας πω τον καημο μου για να προσεξετε.. ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ενα ευρυχωρο για αναψυχη και ενα μικροτερο για καμια ντουλαπιτσα κ απλωματα.. εχω 5!!!(κουζινα, κρεβατοκαμαρα,παιδικο τα μικρα και 2 μεγαλα η σαλοτραπεζαρια ανατολικο και δυτικο) τα 3 μικρα χωρις βρυση!!! χαλι μαυρο!!

Συμφωνω απολυτα και μακαρι να ειχε ολος ο κοσμος αυτη τη νοοτροπια! Εγω προσωπικα βαζω ενα μεγαλο μπαλκονι στο σαλονι και στα υπνοδωματια ενα μικρο ισα ισα να βγαινει να αεριζεις ενα παπλωμα και να βγαζεις τα παπουτσια. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εχεις μεγαλο μπαλκονι στο σαλονι και να βγαλεις τραπεζακι στο μπαλκονι του υπνοδωματιου! Ειναι παντελως αχρηστο! Απλα εχει μεινει η νοοτροπια!

Afygrantira sigoura......pire enas filos mou poy oxi eixe mouxla alla etrexan k nera k e3afanistike. Min to fovase a3izei ta lefta toy.na 3ereis oti prepei na to xrisimopoieis k to kalokairi epeidi den vlepeis mouxla den shmainei oti den yparxei......

Μήπως ξέρεις ποια συσκευη- μάρκα πήρε ο φίλος σου γιατι κάνω μια έρευνα αγοράς για τους αφυγραντήρες και έχω χαθεί...

.pngy3DLp3.png

όποιος χτίζει σπίτι να προσέξει τα πλακάκια

ΟΧΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ - ΤΡΑΧΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

μαζέυουν βρώμα και θέλουν τρίψιμο για να καθαρίσουν... (είμαι λαχανιασμένη μετά το σφουγγάρισμα)

Διαφημίσεις

1η ερωτηση: ποσο κακο ειναι να μην εχει μπαλκονοπορτα η κρεβατοκαμαρα και η κουζινα?

2η ερωτηση: για εσωτερικο σπιτιου τι χρωμα πλακακι θα προτεινατε για να σηκωνει και λιγη βρωμια?

1η ερωτηση: ποσο κακο ειναι να μην εχει μπαλκονοπορτα η κρεβατοκαμαρα και η κουζινα?

θεωρω πως η κουζινα πρεπει να εχει οπωσδηποτε πορτα για να μπορεις να βγαζεις τα σκουπιδια και παντα ενα μικρο βοηθητικο μπαλκονακι ειναι χρησιμο.

στην κρεβατοκαμαρα ενταξει και παραθυρο να εχει το ιδιο ειναι, μπορεις και εκει να βγαλεις το παπλωμα να παρει αερα..

2η ερωτηση: για εσωτερικο σπιτιου τι χρωμα πλακακι θα προτεινατε για να σηκωνει και λιγη βρωμια?

μαλλον θα ελεγα ανοιχτοχρωμα, εχω εχω μπεζ και δεν πολυφαινεται η σκονη.

668bab1939.png

μαλλον θα ελεγα ανοιχτοχρωμα, εχω εχω μπεζ και δεν πολυφαινεται η σκονη.

κι εγω εδω που μενω αναγλυφα μπεζ ειναι αλλα φαινονται διαφορα...πχ λεκεδες απο σταγονες νερου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σας.εχω νοικιασει ενα σπιτι που στο μπανιο εχει ντουζιερα κυκλικη-απο αυτες που μπαινουν στην γωνια και δεν πιανουν πολυ χωρο.ΜΗΝ την βαλετε.δεν χωραμε μεσα-ουτε για να σκυψεις να πιασεις το σαπουνι,να ξυρισεις τις γαμπες...τπτ.σκεφτομαι οτι εαν ξαναμεινω εγκυος δεν θα χωραω απο την πορτα.τωρα μπαινουμε σαν τους καβουρες μεσα

γενικα ειμαι υπερ της ντουζιερας απλα δοκιμαστε την,μπειτε μεσα,σκυψτε...να ειναι τουλαχιστον 1Χ1.

• 8 months later...
Συμφωνω απολυτα και μακαρι να ειχε ολος ο κοσμος αυτη τη νοοτροπια! Εγω προσωπικα βαζω ενα μεγαλο μπαλκονι στο σαλονι και στα υπνοδωματια ενα μικρο ισα ισα να βγαινει να αεριζεις ενα παπλωμα και να βγαζεις τα παπουτσια. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εχεις μεγαλο μπαλκονι στο σαλονι και να βγαλεις τραπεζακι στο μπαλκονι του υπνοδωματιου! Ειναι παντελως αχρηστο! Απλα εχει μεινει η νοοτροπια!

Δε συμφωνώ. Εγώ έχω βεράντες γύρω-γύρω από το σπίτι και καθόμαστε σε όλα αναλόγως που βρίσκεται ο ήλιος, αν έχει αέρα ή θέλουν τα παιδιά να κάτσουν ξεχωριστά με την παρέα τους.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Λοιπόν, βάλτε πλακάκια γυαλιστερά και όχι ματ. Δεν καθαρίζουν με τίποτα, πέφτει μια σταγόνα νερό και μετά δεν βγαίνει ούτε με χλωρίνη. Έχω δεινοπαθήσει. Επίσης το έπιπλο του μπάνιου να μπορείς να το καθαρίσεις από κάτω. Στο δικό μου δεν μπαίνει ούτε σκούπα ούτε χέρι, αλλά αν γονατίσεις φαίνεται όλη η βρωμιά.

Οποσδήποτε αποθηκούλα στο σπίτι για σιδερώστρα και σκούπα και φυσικά πολλές ντουλάπες και ντουλάπια κουζίνας.

Ρολλά ηλεκτρικά ή μη, για να μην χρειάζεται όταν πας να τα κλείσεις να ανοίγεις τις σίτες και να μπαίνουν τα κουνούπια μέσα.

Έχω μιά απορία, τα ΑΠΛΥΤΑ που τα βάζετε;

Εγώ έχω κάτω από το έπιπλο του μπάνιου χώρο αλλά πρέπει να σκύβω και δεν είναι βολικό. Ίσως αν ήταν βαγονέτο, αλλά όμως δε θα χώραγε τόσα πολλά ρούχα όπως τώρα.

Έχετε βρεί κάτι τέτοιο στο εμπόριο ή θα πρέπει να το κάνω ειδική παραγγελία;

Έχω μιά απορία, τα ΑΠΛΥΤΑ που τα βάζετε;

Εγώ έχω κάτω από το έπιπλο του μπάνιου χώρο αλλά πρέπει να σκύβω και δεν είναι βολικό. Ίσως αν ήταν βαγονέτο, αλλά όμως δε θα χώραγε τόσα πολλά ρούχα όπως τώρα.

Έχετε βρεί κάτι τέτοιο στο εμπόριο ή θα πρέπει να το κάνω ειδική παραγγελία;

εγω τα βαζω σε ενα μπαμπου καλαθι διπλα απο το πλυντηριο, παιρνουν και αερα.

668bab1939.png

Δαπεδο ξυλινο:

Προτιμηστε τα σουιδικα κ οχι γαλλικα(τριζουνε κ γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο)

Παρτε χρωμα μετριο οχι σκουρο πολυ ουτε ανοιχτο πολυ...Μη φοβαστε να βαλετε ενα που γκριζαρει μεσα ειναι τελειο κ δε φαινεται τιποτα απο βρωμια κ τεριαζει σε καθε στυλ!

Μη κανεται τις πορτες ιδιο χρωμα με το δαπεδο(για αισθητικους λογους...)

Βαλτε πλεοουμενα δαπεδα.

μη τα φοβαστε στο καθαρισμα...απλα μην αφηνεται νερο ποσοτητα...για ωρες επανω τους.Το σφουγγαρισμα δε τα χαλαει τοσο ευκολα-πλεον...

Παγκος κουζινας:

Οχι σκουρα χρωματα θα αγανακτησετε!

Βαλτε ξυλινο,ειναι καλος

Πλακακια βεραντας

οχι ματ σκουρα(κυριως) οπως κεραμυδι,γκρι κ.λ.π. δε φαινονται ποτε καθαρα...Καλυτερα ενα μπεζ γυαλιστερο.

Οχι μαρμαρα δε φαινονται ποτε καθαρα επισης οσο κ αν τα καθαριζετε...

Τοιχοι

Μην αφηνετε γωνιες στους τοιχους...ζητησετ απο τον σοφατζη(νομιζω...) να σας τις κοψει,γιατι με το πρωτο χτυπημα πεφτει ο σοφας κ παει η γωνια...:rolleyes:

Γυψινα

Οχι στα δωματια που εχουνε ντουλαπες,υπχαρχουνε κραδασμοι κ τα γυψινα πευτουνε ευκολα...

Βαψιμο σε σπατουλαριστο σπιτι.

Αν θελετε καποια τεχνικη στους τοιχους σας ρωτηστε πρωτα για το αν θα χαλασει το σπατουλαριστο.

Τι να κανετε αφοβα...

Αεραγωγους σε ολο το σπιτι απο το τζακι,για θερμανση παντου.

Ηλιακο συνδεδεμενο με τη παροχη κ για το πλυντηριο

Ρολλα στα μπαλκονια(ωστε να κλεινουνε το χειμωνα κ να μη μπαινει αερας,χιονι κ.λ.π.)

Καλη μονωση δαπεδια κ στους τοιχους.

Καλα κουφωματα

Ντουλαπες κ ντουλαπακια(ενας καλος ξυλουργος θα σας δωσει εξυπνες λυσεις κ θα "στολισει" το σπιτι σας.Εχω δει απο εναν φιλο που εχει γεμισει τοσο ωραια το σπιτι του ντουλαπακια κ τα εχει κανει τοσο ωραια με σχεδια που ειναι πανεμορφο κ δεν εχει κ τιποτα πεταμενο.....

Δε θυμαμαι αλλα....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Δε συμφωνώ. Εγώ έχω βεράντες γύρω-γύρω από το σπίτι και καθόμαστε σε όλα αναλόγως που βρίσκεται ο ήλιος, αν έχει αέρα ή θέλουν τα παιδιά να κάτσουν ξεχωριστά με την παρέα τους.

Αυτο σημαινει οτι ειχατε περιττα εξοδα στην κατασκευη , και μαλιστα σχετικα υψηλα σε μπετα και σιδερα κυριως, γιατι θα μπορουσατε να ειχατε προσανατολισμο τετοιο που με 1 , αντε το πολυ 2 σου λεω εγω, βεραντες να εχετε σκια ολη τη μερα.

Οπως λες κι εσυ danel, αν δεν υπηρχε η αναγκη για σκια δε θα πηγαινατε σε αλλη βεραντα καθε φορα.

Τωρα, αυτο με τα παιδια ειναι αλλο :D

Αυτο σημαινει οτι ειχατε περιττα εξοδα στην κατασκευη , και μαλιστα σχετικα υψηλα σε μπετα και σιδερα κυριως, γιατι θα μπορουσατε να ειχατε προσανατολισμο τετοιο που με 1 , αντε το πολυ 2 σου λεω εγω, βεραντες να εχετε σκια ολη τη μερα.

Οπως λες κι εσυ danel, αν δεν υπηρχε η αναγκη για σκια δε θα πηγαινατε σε αλλη βεραντα καθε φορα.

Τωρα, αυτο με τα παιδια ειναι αλλο :D

συμφωνω με την Active. Ο προσανατολισμος του σπιτιου και των μπαλκονιων ειναι μεγαλο θεμα οταν φτιαχνεις σπιτι

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Κάποια πράγματα ώς μηχανικός που θεωρώ ότι είναι must σε κάθε νέο σπίτι:

1. Ηλιακός τριπλής ενέργειας (boiler, ηλεκτρικός θερμοσύφωνας, ηλιακός θερμοσύφωνας)

2. Πίνακας νερού: η κεντρικές παροχές κρύου και ζεστού φτάνουν σε κεντρικό σημείο και από εκεί φεύγει ξεχωριστή σωλήνα για κάθε σημείο.

3. Παροχή ζεστού νερού σε πλυντήρια πιάτων και ρούχων

4. Παροχή ζεστού νερού ΚΑΙ στο μπαλκόνι

5. Δομημένη καλωδίωση, με τουλάχιστον 4 πρίζες ανά δωμάτιο, όλα τα καλώδια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ cat6 A για να μπορεί να περνάει και τηλεοπτικό σήμα (καλύτερα SSTP cat7 ή οπτική ίνα). Εννοείται κεντρικό patch panel στο οποίο θα φτάνει το καλώδιο τηλεφώνου ΚΑΙ τα καλώδια της κεραίας-τουλάχιστο 2, από την ταράτσα)

6. Τα καλώδια δεδομένων από το πάτωμα, ΜΟΝΟ με ευθύγραμμους αγωγούς και επισκέψιμα κουτιά

7. ΟΛΑ τα κουτιά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης να είναι επισκέψιμα, να μην τα καλύπτει με στόκο ο χρωματιστής.

8 Σωλήνες ηλεκτρολογικών, τουλάχιστον Φ23 και ΟΧΙ της CURBI (αυτά βάζουν οι εργολάβοι γιατί είναι τα φτηνότερα) Τα καλύτερα είναι σωλήνες του Κουβίδη ΟΧΙ σπιράλ.

9. Αποθήκη οπωσδήποτε

10. Ντουλάπια στην κουζίνα μέχρι πάνω στο ταβάνι

11. Ντουλάπα (μέχρι το ταβάνι) στην τουαλέτα. Καλύτερα να έχει μικρή μπανιέρα αλλά να έχει ντουλάπα η τουαλέτα.

12. Αν είναι δυνατό ΜΟΝΟ αλουμινένια κάγκελα

13. Κουφώματα ανοιγώμενα αλουμινίου θερμοδιακοπτώμενα, ή συρόμενα τύπου Volkswagen για μεγάλα ανοίγματα.

14. Η στέγη και τα μόνιμα υπόστεγα αν είναι δυνατό να έχουν νότιο προσανατολισμό για να είναι δυνατή η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών

15. Σε δυόροφες μονοκατοικίες, πρόβλεψη για ασανσέρ. Μία φορά το χτίζεις το σπίτι. Όταν θα γεράσετε και θα έχετε αρθρητικά, ή όταν θα έχετε μωρά, τότε το ασανσέρ είναι απαραίτητο

16. ΟΧΙ ξύλα εξωτερικά στη στέγη. Θέλουν τρελλή συντήρηση

17. Εσωτερική τοιχοποιία με ξηρά δόμηση. Εύκολα και γρήγορα και εύκολη η αλλαγή διαρύθμισης του σπιτιού

18. Θεωρώ ότι για πάτωμα μπορεί να υπάρχει παντού ξύλο εκτός από διάδρομο και κουζίνα. Το ξύλο είναι πιο ζεστό το χειμώνα, πρέπει όμως να είναι πλωτό (να έχει στρώμα ηχομόνωσης από κάτω

19. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θερμομόνωση στην ταράτσα και στο πάτωμα (αν από κάτω είναι πυλωτή), ή κήπο στην ταράτσα για θερμομόνωση.

Μπανιέρα κόριαν είχα φτιάξει στο σπίτι. Προ 3ετίας, 2500 ευρώ.

Χρώμα ζαχαρί μπεζ.

Δεν είχα άλλη επιλογή, γιατί είχε στενέψει πολύ ο χώρος για την μπανιέρα και έβγαινε μόνο μια .... παιδική :rolleyes::rolleyes:

Την ήθελα μεγάλη και ψηλή, έτσι την έκανα, είναι σαν τις ψηλές γούρνες στα παλιά σπίτια. Η μικρή την κάνει και πισίνα.

Καθαρίζει και πολύ εύκολα. Όχι ισχυρά καθαριστικά όπως άλλωστε και στις κλασικές μπανιέρες.

Δεν το μετάνοιωσα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...