Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νοσοκομείο ή Κλινική [Θεσσαλονίκη]

Recommended Posts

Κοιταξε για νοσοκομειο που θα σ'αφησει να εχεις το μωρο σου μαζι. Τις κλινικες τις θεωρω πεταμενα λεφτα. Γιατι δηλαδη να εμπιστευτεις ενα γιατρο σαν αυτον που περιγραφεις, ο οποιος ειναι ολοφανερο οτι παιρνει μιζα απο τις κλινικες και δεν ενδιαφερεται για το καλο το δικο σου και του μωρου και να μην εμπιστευτεις το γιατρο και τις μαιες που θα εφημερευουν/διανυκτερευουν οταν με το καλο ερθει το μωρακι σου.

Κανε και μερικες επισκεψεις στο δημοσιο για εξετασεις, να γνωρισεις τους γιατρους. Επισης θα σου κανουν ολες τις εξετασεις που χρειαζεσαι. Τον μεγαλο υπερηχο δεν τον χρειαζεσαι, ειναι αλλο ενα προιον κομπινας βασισμενης στον πανικο και τυψεις που προσπαθουν να δημιουργησουν στους γονεις. Αν θελεις εσυ να'χεις τρισδιαστατες φωτογραφιες του μωρου και αντεχεις οικονομικα πηγαινε, καλα ειναι, αλλα εντελως αχρηστος ιατρικα.

Επισης στις πανακριβες κλινικες τα μωρα περνανε τον περισσοτερο χρονο τους μονα τους σε μια κουνια και ο θηλασμος γινεται αφυσικα ανα τετραωρο για να βολεψουν και το επισκεπτηριο. Τα ωεογεννητα ειναι απαραιτητο απο ψυχολογικης αποψεως να ειναι κοντα στη μαμα τους (στην αγκαλια της) οσο το δυνατον περισσοτερο για να τη μυριζουν και να αισθανονται ασφαλεια. Επισης μεσω της γεννας και του θηλασμου αποκτουν τα αντισωματα που χρειαζονται για να αντιμετωπισουν τον εξω κοσμο, το αποστειρωμενο περιβαλλον και η ελλειψη αγκαλιας απο τους επισκεπτες μαλλον κακο κανει παρα καλο.

Αυτα απο μενα. Καλη σου τυχη, κρατα μας ενημερους αν θελεις :):) χχ

οι κοπελες του το εχουν ψαξει στο φορουμ εχουν βρει

http://www.fetalmedicine.com/fmf/online-education/08-pyramid-of-care/

ριξε μια ματια.οταν διαβασα το site ξεστραβωθηκα και ας μην καταλαβαινα τα περισσοτερα.το συμπερασμα οποιος γιατρος δεν ξερει να κανει υπερηχο αυτο που ψαχνει τις ανωμαλιες τοτε ας τα βραστα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ειναι αυτα που λες ποιος ειπαι οτι ο μεγαλος υπερηχος ειναι χωρις αξια?το μωρο το μετρουσε μια ωρα ο γιατρος απο την κορυφη ως τα νυχια.δε σου τα ειπαν καλα.

δεν ειπα οτι ειναι χωρις αξια, ειπα οτι δεν ειναι ιατρικως απαραιτητος, πολυ καλα μου τα εχουν πει, λυπαμαι που,οπως ειπες, δεν καταλαβαινες τα περισσοτερα απ'αυτα που διαβασες.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι οι δημοσιοι φορεις υγειας στις περισσοτερες (ισως και ολες) τις χωρες της ευρωπης αρνουνται να τον παρεχουν και οπου γινεται γινεται ιδιωτικα (ειτε μεσω ιδιωτικης ασφαλειας ειτε με πληρωμη μετρητις).

Δεν υπαρχει λογος για περισσοτερους απο δυο υπερηχους στη διαρκεια μιας υγειους και ομαλης εγκυμοσυνης (στο τελος του προτου τριμηνου για επιβεβαιωση ζωντανου εμβρυου, τον αριθμο τους,ελεγχο των οργανων του και την αυχενικη διαφανεια) και μια στη μεση της εγκυμοσυνης για επιβεβαιωση υγιους και φυσιολογικης αναπτυξης του εμβρυου. Ισως κι εναν τριτο προς το τελος αν υπαρχει αμφιβολια για την αναπτυξη του εμβρυου. Κανενας απο αυτους δεν χρειαζεται να ειναι τρισδιαστατος. Αυτη η τεχνολογια ειναι βεβαια πολυ χρησιμη σε περιπτωσεις ενδομητρικης εγχειρησης εμβρυου

δεν ειπα οτι ειναι χωρις αξια, ειπα οτι δεν ειναι ιατρικως απαραιτητος, πολυ καλα μου τα εχουν πει, λυπαμαι που,οπως ειπες, δεν καταλαβαινες τα περισσοτερα απ'αυτα που διαβασες.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι οι δημοσιοι φορεις υγειας στις περισσοτερες (ισως και ολες) τις χωρες της ευρωπης αρνουνται να τον παρεχουν και οπου γινεται γινεται ιδιωτικα (ειτε μεσω ιδιωτικης ασφαλειας ειτε με πληρωμη μετρητις).

Δεν υπαρχει λογος για περισσοτερους απο δυο υπερηχους στη διαρκεια μιας υγειους και ομαλης εγκυμοσυνης (στο τελος του προτου τριμηνου για επιβεβαιωση ζωντανου εμβρυου, τον αριθμο τους,ελεγχο των οργανων του και την αυχενικη διαφανεια) και μια στη μεση της εγκυμοσυνης για επιβεβαιωση υγιους και φυσιολογικης αναπτυξης του εμβρυου. Ισως κι εναν τριτο προς το τελος αν υπαρχει αμφιβολια για την αναπτυξη του εμβρυου. Κανενας απο αυτους δεν χρειαζεται να ειναι τρισδιαστατος. Αυτη η τεχνολογια ειναι βεβαια πολυ χρησιμη σε περιπτωσεις ενδομητρικης εγχειρησης εμβρυου

τι λες ρε κοπελια?αν υπαρχει καποιος ιατρος στο φορουμ να στα πει καλυτερα.θεωρω απαραδεκτο να λες οτι δεν ειναι απαραιτητη οταν κοπελες εδω μεσα διαπιστωσαν προληματα στα μωρα που ειχαν μεσα τους.

δοξα το θεο που υπαρχουν αυτοι οι υπερηχοι και φερνουμε στον κοσμο γερα μωρα.

και για αυτο που γραφεις

ομαλης εγκυμοσυνης[/b] (στο τελος του προτου τριμηνου για επιβεβαιωση ζωντανου εμβρυου, τον αριθμο τους,ελεγχο των οργανων του και την αυχενικη διαφανεια) και μια στη μεση της εγκυμοσυνης για επιβεβαιωση υγιους και φυσιολογικης αναπτυξης του εμβρυου. Ισως κι εναν τριτο προς το τελος αν υπαρχει αμφιβολια για την αναπτυξη του εμβρυου.

αυτο ειναι το β επιπεδου [ποιος μιλησε για τρισδιαστατα?το β επιπεδου δεν ειναι το τρισδιαστατο μα ο ελεγχος που γινεται απο την κορυφη ως τα νυχια.

δηλ εμενα που απο τον εκτο μηνα και μετα ο γιατρος μου εβλεπε το μωρο απο την κορυφη ως τα νυχια που με εκανε κατι σαν β επιπεδου καθε φορα ηταν ασκοπο?μην ακουω βλακειες διαπιστωσαμε στην 27η εβδομαδα πως εχω σαχαρο και ο γιατρος με θεωρουσε κυηση υψηλου κινδυνου και εβλεπε τακτικα το μωρο.αν δεν εκανα υπερηχο και για κατι που ειχε φανει στο β επιπεδου δε θα ηξερα πως παει το παιδι.

αν θελεις εσυ κανε 2 υπερηχους και να εισαι ησυχη

τι λες ρε κοπελια?αν υπαρχει καποιος ιατρος στο φορουμ να στα πει καλυτερα.θεωρω απαραδεκτο να λες οτι δεν ειναι απαραιτητη οταν κοπελες εδω μεσα διαπιστωσαν προληματα στα μωρα που ειχαν μεσα τους.

δοξα το θεο που υπαρχουν αυτοι οι υπερηχοι και φερνουμε στον κοσμο γερα μωρα.

και για αυτο που γραφεις

ομαλης εγκυμοσυνης[/b] (στο τελος του προτου τριμηνου για επιβεβαιωση ζωντανου εμβρυου, τον αριθμο τους,ελεγχο των οργανων του και την αυχενικη διαφανεια) και μια στη μεση της εγκυμοσυνης για επιβεβαιωση υγιους και φυσιολογικης αναπτυξης του εμβρυου. Ισως κι εναν τριτο προς το τελος αν υπαρχει αμφιβολια για την αναπτυξη του εμβρυου.

αυτο ειναι το β επιπεδου [ποιος μιλησε για τρισδιαστατα?το β επιπεδου δεν ειναι το τρισδιαστατο μα ο ελεγχος που γινεται απο την κορυφη ως τα νυχια.

πανε χρονια απο τοτε που ημουν "κοπελια" αλλα ευχαριστω.

Η κοπελα πιο πανω μιλησε για "το μεγαλο υπερηχο που λενε ολοι", οχι για β' επιπεδου. Κατα την εμπειρια μου απο τοτε που ειμαι στην ελλαδα οταν εγκυες λενε "το μεγαλο υπερηχο" ενοουν 3d. Γιατι πανε και τον κανουν στον 5ο μηνα, οχι στις 12 εβδ. που ειναι απαραιτητος ο β' επιπεδου.

Οπως και να εχει το θεμα, στο δημοσιο νοσοκομειο θα κανουν ΟΛΕΣ τις απαραιτητες εξετασεις στην κοπελα, αυτο της ειπα.

Διαφημίσεις

δηλ εμενα που απο τον εκτο μηνα και μετα ο γιατρος μου εβλεπε το μωρο απο την κορυφη ως τα νυχια που με εκανε κατι σαν β επιπεδου καθε φορα ηταν ασκοπο?μην ακουω βλακειες διαπιστωσαμε στην 27η εβδομαδα πως εχω σαχαρο και ο γιατρος με θεωρουσε κυηση υψηλου κινδυνου και εβλεπε τακτικα το μωρο.αν δεν εκανα υπερηχο και για κατι που ειχε φανει στο β επιπεδου δε θα ηξερα πως παει το παιδι.

αν θελεις εσυ κανε 2 υπερηχους και να εισαι ησυχη

οπως λες κι εσυ διαπιστωθηκε οτι ειχες σακχαρο, εξ'ου και η στενη παρακολουθηση. Αλλιως, ναι ασκοπο ειναι.

Εκατομμυρια γυναικες κανουν δυο μονο και ειναι ησυχες.

οπως λες κι εσυ διαπιστωθηκε οτι ειχες σακχαρο, εξ'ου και η στενη παρακολουθηση. Αλλιως, ναι ασκοπο ειναι.

Εκατομμυρια γυναικες κανουν δυο μονο και ειναι ησυχες.

που βρε στο ουζμπεκισταν?δηλ εσυ εμεινες σε δυο υπερηχους?

IUGR τι εχεις να πεις για αυτα τα παιδια?Σημερα ειδα μια κοπελα στο φορουμ το εγραφε!για τις κοπελες που ειδαν πως ειχαν προβλημα τα μωρακια τους στο β επιπεδου τι εχεις να πεις?περιττο ήταν?Δοξα το θεο που υπαρχουν οι υπερηχοι και εχουμε γερα παιδια!

ας παρεμβουν οι διαχειριστες του φορουμ ΕΛΕΟΣ!

πανε χρονια απο τοτε που ημουν "κοπελια" αλλα ευχαριστω.

Η κοπελα πιο πανω μιλησε για "το μεγαλο υπερηχο που λενε ολοι", οχι για β' επιπεδου. Κατα την εμπειρια μου απο τοτε που ειμαι στην ελλαδα οταν εγκυες λενε "το μεγαλο υπερηχο" ενοουν 3d. Γιατι πανε και τον κανουν στον 5ο μηνα, οχι στις 12 εβδ. που ειναι απαραιτητος ο β' επιπεδου.

Οπως και να εχει το θεμα, στο δημοσιο νοσοκομειο θα κανουν ΟΛΕΣ τις απαραιτητες εξετασεις στην κοπελα, αυτο της ειπα.

εγω ξερω το 3d ως ''3d'' και το μεγαλο υπερυχο ως ''μεγαλο υπερυχο''= ισως τον μονο σοβαρο υπερυχο στη διαρκεια της εγκυμοσυνης. οσο για κατι που διαβασα (δε θυμαμαι ποια το ειπε..γερναω και τα χανω..χαχα)λοιπον που ειπε οτι δεν τον καλυπτουν και γινετε παντα ιδιωτικα νομιζω πως αυτο ειναι αλλο θεμα που απο κατω θα μπορουσε να σινεχιζει μιλωντας για την εκμεταλευση στην ελλαδα σε τετοια πραγματα. εγω το λαμβανω οχι οτι γινετε ιδιωτικα επειδη δεν ειναι χρησιμο ως εξεταση αλλα αντιθετα επειδη ειναι. και σου λεει αν σαρεσει! αλλιως μη το κανεις και κανε ταματα για το μωρο σου..

τελος για να μη σας κουραζω δε σιγκρινω τιποτα στην χωρα μας με το εξωτερικο. εκει ολα ειναι διαφορετικα.πιο μπροστα. ισως και τα ''απλα'' υπερυχα ναναι πιο εξελιγμενα και να μη χρειαζεται κατι παραπανω... εδω ειπαμε! οτι ναναι...

Γιατι πανε και τον κανουν στον 5ο μηνα, οχι στις 12 εβδ. που ειναι απαραιτητος ο β' επιπεδου.

.

ισως καποια πραγματα που πρεπει να δουμε στο μωρο δεν φαινοντε πιο πριν... λεω τωρα δε ξερω

1-2-3MPOMPIRES!!!

που βρε στο ουζμπεκισταν?δηλ εσυ εμεινες σε δυο υπερηχους?

IUGR τι εχεις να πεις για αυτα τα παιδια?Σημερα ειδα μια κοπελα στο φορουμ το εγραφε!για τις κοπελες που ειδαν πως ειχαν προβλημα τα μωρακια τους στο β επιπεδου τι εχεις να πεις?περιττο ήταν?Δοξα το θεο που υπαρχουν οι υπερηχοι και εχουμε γερα παιδια!

ας παρεμβουν οι διαχειριστες του φορουμ ΕΛΕΟΣ!

Λοιπον, επειδη δε δειχνεις να διαβαζεις αυτα που γραφω ειναι το τελευταιο μου ποστ προς εσενα. Εγω στο πρωτο μου παιδι εκανα τρεις υπερηχους γιατι το γεννησα σε ενα απο τα καλυτερα νοσοκομεια του Λονδινου, στο UCLH. Ο τριτος υπερηχος ηταν ιδιωτικος γιατι ηθελα ενα 3d βιντεακι, ετσι για την πλακα μου. Η εγκυμοσυνη μου ηταν ευτυχως υγιης κι ετσι στο νοσοκομειο μου εκαναν μονο δυο.

Δε μιλησα για δυο εξετασεις στη διαρκεια της εγκυμοσυνης ομως. Τα συμπτωματα για IUGR βρισκονται απο τη μαια που κανει διαφορες εξετασεις (ουρα, αιμα, περιμετρος κοιλιας, πιεση και καποια αλλα που δε θυμαμαι τωρα). Με την παραμικρη ενδειξη ανησυχιας απο τη μαια κανεις και αλλον υπερηχο και αν βρεθει καποια ανωμαλια σε παρακολουθουν στενα.

Πες μας τωρα οτι ολα τα εμβρυα της ευρωπης κινδυνευουν κι ευτυχως εδω στην ελλαδα χαφτουμε ο,τι μυγες μας πετανε και σωζονται τα παιδακια μας.

εγω ξερω το 3d ως ''3d'' και το μεγαλο υπερυχο ως ''μεγαλο υπερυχο''= ισως τον μονο σοβαρο υπερυχο στη διαρκεια της εγκυμοσυνης. οσο για κατι που διαβασα (δε θυμαμαι ποια το ειπε..γερναω και τα χανω..χαχα)λοιπον που ειπε οτι δεν τον καλυπτουν και γινετε παντα ιδιωτικα νομιζω πως αυτο ειναι αλλο θεμα που απο κατω θα μπορουσε να σινεχιζει μιλωντας για την εκμεταλευση στην ελλαδα σε τετοια πραγματα. εγω το λαμβανω οχι οτι γινετε ιδιωτικα επειδη δεν ειναι χρησιμο ως εξεταση αλλα αντιθετα επειδη ειναι. και σου λεει αν σαρεσει! αλλιως μη το κανεις και κανε ταματα για το μωρο σου..

τελος για να μη σας κουραζω δε σιγκρινω τιποτα στην χωρα μας με το εξωτερικο. εκει ολα ειναι διαφορετικα.πιο μπροστα. ισως και τα ''απλα'' υπερυχα ναναι πιο εξελιγμενα και να μη χρειαζεται κατι παραπανω... εδω ειπαμε! οτι ναναι...

ισως καποια πραγματα που πρεπει να δουμε στο μωρο δεν φαινοντε πιο πριν... λεω τωρα δε ξερω

Μπορει γι'αυτο με το 3d και "το μεγαλο" να κανω λαθος. Πιστευω παντως οτι αν πας απο την αρχη σε δημοσιο νοσοκομειο θα σου κανουν ο,τι εξετασεις χρειαζεται. Ισως εξαρταται κι απο το ταμειο βεβαια, που να βρεις ακρη...

Διαφημίσεις

Λοιπον, επειδη δε δειχνεις να διαβαζεις αυτα που γραφω ειναι το τελευταιο μου ποστ προς εσενα. Εγω στο πρωτο μου παιδι εκανα τρεις υπερηχους γιατι το γεννησα σε ενα απο τα καλυτερα νοσοκομεια του Λονδινου, στο UCLH. Ο τριτος υπερηχος ηταν ιδιωτικος γιατι ηθελα ενα 3d βιντεακι, ετσι για την πλακα μου. Η εγκυμοσυνη μου ηταν ευτυχως υγιης κι ετσι στο νοσοκομειο μου εκαναν μονο δυο.

Δε μιλησα για δυο εξετασεις στη διαρκεια της εγκυμοσυνης ομως. Τα συμπτωματα για IUGR βρισκονται απο τη μαια που κανει διαφορες εξετασεις (ουρα, αιμα, περιμετρος κοιλιας, πιεση και καποια αλλα που δε θυμαμαι τωρα). Με την παραμικρη ενδειξη ανησυχιας απο τη μαια κανεις και αλλον υπερηχο και αν βρεθει καποια ανωμαλια σε παρακολουθουν στενα.

Πες μας τωρα οτι ολα τα εμβρυα της ευρωπης κινδυνευουν κι ευτυχως εδω στην ελλαδα χαφτουμε ο,τι μυγες μας πετανε και σωζονται τα παιδακια μας.

αν εισαι γιατρος πες μας το υπευθυνα να μην κανουμε υπερηχους γιατι ειναι περιτοι.

Μαργαριτα, δεν ειναι ωραιο να ζητας συμβουλες και να εξελισεται ετσι το θρεντ, λυπαμαι, μη σταματησεις ομως να ρωτας ο,τι θελεις, ειμαστε πολλες εδω και ισως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Και πες μας πως πας. Εγω παντως στη θεση σου και σε κλινικη να πηγαινα θα αλλαζα γιατρο, ειναι πολυ αδιαφορος...

λοιπον! κοριτσια γιανα μη τρωγομαστε. συμπερασμα! ειναι που λεμε τι θα σου τυχει! εγω γνωρισα τη γιατρο μου την πρωτη φορα που πηγα να διαπιστωσω την εγκυμοσυνη μου. μου τη συνστησαν κατι οικογενειακοι φιλοι που σπουδαζαν μαζι...(οτι ναναι).επειδη ηταν γυναικα και ενιωθα ανετα εμεινα εκει.ηταν βεβαια και πολυ καλη γιατρος και παρα μα παρα πολυ φιλικη και γλυκια. οτι καινα μου ελεγε τοκανα. καθε μηνα? καθε μηνα! αιμα? αιμα! μεγαλο υπερυχο?μεγαλο υπερυχο! αργοτερα γεννεσις? γενεσις! οκ δεν εχω παραπονο απο ολα αυτα αλλα θελω να πω πως απο τη μια ειναι τι θα σου κατσει που λενε. σιγουρα υπαρχουν καποια περιττα αλλα....? εχεις αυτο στο πισω μερος του μυαλου σου που λεει.. και αν δε το κανω και συμβει κατι? καιγω λεω πως αν μεινω ξανα εγκυος δε θα πηγαινω καθε μηνα! αλλα λεμε τωρα....

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑΠΩ ΠΩΣΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ... ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ Ε!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΥΧΑ. ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ...ΧΑΧΑΧΑ

1-2-3MPOMPIRES!!!

λοιπον! κοριτσια γιανα μη τρωγομαστε. συμπερασμα! ειναι που λεμε τι θα σου τυχει! εγω γνωρισα τη γιατρο μου την πρωτη φορα που πηγα να διαπιστωσω την εγκυμοσυνη μου. μου τη συνστησαν κατι οικογενειακοι φιλοι που σπουδαζαν μαζι...(οτι ναναι).επειδη ηταν γυναικα και ενιωθα ανετα εμεινα εκει.ηταν βεβαια και πολυ καλη γιατρος και παρα μα παρα πολυ φιλικη και γλυκια. οτι καινα μου ελεγε τοκανα. καθε μηνα? καθε μηνα! αιμα? αιμα! μεγαλο υπερυχο?μεγαλο υπερυχο! αργοτερα γεννεσις? γενεσις! οκ δεν εχω παραπονο απο ολα αυτα αλλα θελω να πω πως απο τη μια ειναι τι θα σου κατσει που λενε. σιγουρα υπαρχουν καποια περιττα αλλα....? εχεις αυτο στο πισω μερος του μυαλου σου που λεει.. και αν δε το κανω και συμβει κατι? καιγω λεω πως αν μεινω ξανα εγκυος δε θα πηγαινω καθε μηνα! αλλα λεμε τωρα....

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑΠΩ ΠΩΣΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ... ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ Ε!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΥΧΑ. ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ...ΧΑΧΑΧΑ

:P:p:p:p:p:p

αυτο εχω στο μυαλο μου να κανω...

θα παω στα δημοσια να κανω μια βολτα να δω και κανενα γιατρο "αν ειμαι τυχερη"..

ευχαριστω..

Διαφημίσεις

• 8 months later...

και γω περιμένω το πρωτο μου παιδάκι κι εχω αυτο το δίλημμα αν και θα προτιμούσα νοσοκομείο (και συγκεκριμένα το Παπαγεωργίου). Συμπτωματικά ο γιατρός μου εκτός από δυο κλινικές (Διαβαλκανικό και Γενική) είναι και στο Παπαγεωργίου αλλά μου είπε πως στο νοσοκομείο μπορώ να πάω μόνο αν εφημερεύει....Αν και είναι νωρίς ακόμα σκεφτόμουν να συζητήσω μαζί του το ενδεχόμενο να γεννήσω με πρόκληση για να πάω σίγουρα στο νοσοκομείο ή μήπως αργότερα βρω και κάποιον που να είναι στο Ιπποκράτειο για να καλύψω και τις δύο πιθανότητες.Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δε θέλω να ξεγεννήσω με το γιατρό της εφημερίας.Πιστεύω ότι καλό θα είναι να υπάρχει μια επαφή πιο μπροστά. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, αν και η 2η εκδοχή μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη.Και φοβάμαι μήπως στραβώσει κι ο γιατρός μου.

• 5 εβδομάδες μετά...
και γω περιμένω το πρωτο μου παιδάκι κι εχω αυτο το δίλημμα αν και θα προτιμούσα νοσοκομείο (και συγκεκριμένα το Παπαγεωργίου). Συμπτωματικά ο γιατρός μου εκτός από δυο κλινικές (Διαβαλκανικό και Γενική) είναι και στο Παπαγεωργίου αλλά μου είπε πως στο νοσοκομείο μπορώ να πάω μόνο αν εφημερεύει....Αν και είναι νωρίς ακόμα σκεφτόμουν να συζητήσω μαζί του το ενδεχόμενο να γεννήσω με πρόκληση για να πάω σίγουρα στο νοσοκομείο ή μήπως αργότερα βρω και κάποιον που να είναι στο Ιπποκράτειο για να καλύψω και τις δύο πιθανότητες.Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δε θέλω να ξεγεννήσω με το γιατρό της εφημερίας.Πιστεύω ότι καλό θα είναι να υπάρχει μια επαφή πιο μπροστά. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, αν και η 2η εκδοχή μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη.Και φοβάμαι μήπως στραβώσει κι ο γιατρός μου.

εχεις δει τις νεες τιμες των νοσοκομειων? που πολλαπλασιαστηκαν?αν οχι δες τες και μετα θα ειναι πιο ευκολη η επιλογη σου

εχεις δει τις νεες τιμες των νοσοκομειων? που πολλαπλασιαστηκαν?αν οχι δες τες και μετα θα ειναι πιο ευκολη η επιλογη σου

να πληρωσεισ τοσα λεφτα και να γεννησεις εκει που δεν εχουν ουτε γαζες ουτε καν εργαλεια λογω κρισης και να σου κατσει και καμια τσιγγανα διπλα στο δωματιο....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΣΟ...:cool:

ΙΚΑ, αλλά ρωτάω γενικά

γενικα εξαρταται απο το ταμειο, για ολα τα αλλα ταμεια πληρωνεις 800 για φτ και 1400 για κτ και παιρνεισ το ενιαιο επιδομα των 900 ευρω, για το ικα πληρωνεισ 900 για φτ και τιποτα για κτ και παιρνεις το επιδομα 1000 ευρω. με το νεο ετος το ικα γινεται ενα με τα αλλα ταμεια και ισχυει και γιαυτο οτι και με τα παραπανω...το κακο ειναι οτι και το επιτελειο υγειας της νεας δημοκρατιας συνυπογραφει αυτο το πλανο γιατι ειναι και αυτοι πουλημενοι στα ιδιωτικα συμφεροντα..

• 1 month later...

Αν εχεις ΙΚΑ δεν πληρωνεις τιποτα, αλλα να ξερετε κοπηκε το επιδομα τοκετου αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο. Κοπηκε για ολα τα ταμεια το επιδομα. Μονο σε ιδιωτικη, μη συμβεβλημενη κλινικη αν γεννησεις θα δικαιουσαι το επιδομα. Α! Και κατι αλλο: Ο Φυσιολογικος τοκετος στο δημοσιο νοσοκομειο ειναι 872 ευρω και η Καισαρικη 1570 ευρω... Συμφωνω οτι δεν αξιζει πια τοσα χρηματα και να σου κατσει διπλα και καμια......βρωμου! (Ανεξαρτητου εθνικοτητας, φυλης κτλ)!:D

Απο 1-1-2012 πλεον δεν ισχυει το επιδομα τοκετου γιατι αμεσα το ΙΚΑ πληρωνει το νσοκομειο ειτε ειναι φυσιολογικος ειτε ειναι καισαρικη. Εσυ δεν πληρωνεις τιποτα. Αν γεννησεις εως 31-12-2011 για φυσιολογικο πληρωνεις αναλογα το νοσοκομειο(στη Πατρα ξερω ειναι 900 ευρω) ενω στη καισαρικη δεν πληρωνεις γιατι θεωρειται εγχειρηση και στα καλυπτει αμεσα το ταμειο (άκουσον άκουσον να σφαζομαστε δηλαδη για να μην πληρωσουμε):)

e5lgll.png

Στο ειπε αυτο γιατι αμεσα περιμενει κανα φακελακι:evil: Αμα του πεις γιατρε θα σας δωσω τοσα αλλα θελω να ειστε εκει θα σου πω εγω εφημερια και ξεφημερια:evil:

e5lgll.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...