Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΓΑΚΥΣΤΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Recommended Posts

Καλή μου Morcella!!!

Άχω θυμώσει άπειρα με τις κατίνες του τόπου σου...συμπεριλαμβανομένων και των δικών σου....

ΑΛΛΑ

δεν μας αγγίζουν όλα αυτά, τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και συνεχίζουμε εστιάζοντας στον στόχο μας.:P

Η καλύτερη αντιμετώπιση προς όλους αυτούς είναι η επίθεση!!!! Μην λουφάζεις!!! Με το που θα κάνεις την αρχή να μιλήσεις, να απαντήσεις και να τους σοκάρεις όλους με την ειλικρίνιά σου θα δεις , τότε θα λουφάξουν αυτοί....Μην σιωπάς, μίλα και θα δεις ότι κρύβεις απίστευτη δύναμη να αντιμετωπίσεις όλα τα κακόβουλα σχόλια....

Άντε γιατί τα πήρα τώρα και αν ήμουν εκεί θα χαστούκιζα δυο-τρεις....:evil:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια... αλλη μια δευτέρα σήμερα. δυστυχώς για μένα είναι μια πολύ δύσκολη δευτέρα. το σαββατοκύριακο που περασε έμαθα οτι η κουνιάδα μου είναι έγκυος, τεσσάρων μηνών, επίσης έμαθα ότι μια γνωστή μου είναι πάλι έγκυος, η μαύρη επέτειος των δύο μηνών πλησιάζει και τέλος η κουμπάρα μου μου μετέφερε το καυτό κουτσομπολιο του χωριού ότι δηλαδή είμαι 5 μηνών εγκυος και το κρύβω......

αυτό το κουτσομπολιο με πληγώνει τόσο πολύ, όσο το γεγονός ότι το διερευσαν οι γονείς μου μέσα σε ένα απόγευμα γιατί ήταν οι μόνοι που το ήξεραν και το συνόδευσαν και από την φραση "την γκάστρωσε για να τη σιγουρέψει"!!!!! να δω τι εγγόνι θα φανερώσουν τώρα στους "φιλους" που τους "εμπιστευθηκαν" αυτή την πληροφορία!!!! εγώ φυσικά ψύχραιμη απάντησα οτι δεν είμαι έγκυος και όποιος αναρρωτιέται το μόνο που έχει να κάνει είναι απλά να περιμένει. τον Οκτωβριο δεν θα έρθει κανένα μωρο!

Θεε μου μακαρι να ερχότανε!!!!!!

τέλος πάντων, έχω τον πόνο μου, έχω και τους γονεις μου που ξεκατινιάστηκαν... εχω και τρεις ημέρς καθυστέρηση στην δευτερη περίοδο μου οπότε θα καθυστερήσει και η τρίτη οπότε θα καθυστερήσουν όλα! αυτό με στεναχωρεί τοσο πολυ!!!ενάμιση μήνα σχεδον καθε μέρα αιμορραγία και όταν την περιμένεις με τόση αγωνια να μην ερχετε.....

Οπως καταλάβατε... Δυσκολη Δευτέρα

Γλυκεια κ δυνατη morchella μου,καλημερα!!!Εχω πολυ δουλιτσα στο γραφειο κ δεν προλαβαινω να σου στειλω οσα θελω..:-( Ειδα τα μηνυματα σου κ το πμ κ θα σου απαντησω πιο μετα,οταν ηρεμισει ο πανικος του γραφειου.

Αυτο ομως που πρεπει να σου πω ειναι να κοιταξεις τον εαυτο σου σε αυτη τη φαση.Μπορεις να μην αφηνεις τιποτα να σε αγγιζει η να σε πληγωνει παραπανω???Κανεις δεν ξερει τι περναμε,κανεις.Κ μακαρι να μην το ζησει αλλη γυναικα στο μελλον.Αυτη τη στιγμη εχει προτεραιοτητα η morchella,να πατησει στα ποδια της.Ασε ολους τους αλλους να λενε,δεν ξερουν...Προσπαθησε σε παρακαλω πολυ να μην επιρεαζεσαι,φανταζομαι ειναι πολυ δυσκολο στην κλειστη κοινωνια,ομως πρεπει να το κανεις...

Οσο για τις εγκυες,ναι,το ζω κ εγω...Οι γυναικες εμενα εγκυες,γεννουσαν παιδια κ πριν παθουμε ολα αυτα εμεις...Απλα τωρα το παρατηρουμε εμεις,λες κ γεμησε ο κοσμος ξαφνικα με εγκυες...! Κ εμενα με ποναει πολυ,εχω στο πολυ κοντινο μου περιβαλλον τετοια παραδειγματα κ ποναω πολυ...Καποιες γεννησαν,καποιες αλλες εμειναν εγκυες μετα απο μενα,εκεινες συνεχιζουν,εγω οχι...Νοιωθω οτι εμεινα πισω...Για λιγο ομως,θα γυρισει ο τροχος.Κ θα γεμισει η κοιλιτσα....Το σημαντικο ειναι να φτιαξουμε ψυχολογια για να υποδεχτουμε μια νεα εγκυμοσυνη.Ο κυκλος θα στρωσει,κ εμενα δεν μου ηρθε στις 28 μερες,μην φανταστεις...Τετοια ταλαιπωρια εχει περασει ο οργανισμος,χρειαζεται χρονο να συνελθει.Εσυ αυτο που πρεπει να κανεις,ειναι να μην τον επιβαρρυνεις με εξτρα στενοχωρια...!

Πιστευω σε σενα,με εντυπωσιασες με την αλλαγη σου κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις κ θα περασεις κ αυτη τη δυσκολια....!

Θα σου στειλω μετα πμ,προς το παρον σε χαιρετω...!

Κρατα γερα,μην μασας!!!!:wink:

NKyqp3.png

Zl2kp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Να ξέρατε πόσο σας καταλαβαίνω.. κι εγώ ακούω συνεχώς για εγκυμοσύνες και ενώ το θέλω πραγματικά δεν μπορώ να χαρώ.. δεν είμαι κακός άνθρωπος.. το αντίθετο μάλιστα.. απλά με πονάει ακόμα η δική μου περιπέτεια και ο πόνος δεν με αφήνει να χαρώ..

Αύριο έχω ραντεβού με το γυναικολόγο μου για τον υπέρηχο μετά την απόξεση, να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι εντάξει... είμαι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα... και σιγά σιγά προχωράω προς την προσπάθεια του Αυγούστου..

Κοριτσάκια μου... εμείς να είμαστε καλά, οι σύζυγοί μας να είναι καλά, να είμαστε καλά μεταξύ μας και μετά όλα θα γίνουν...

• 2 months later...

εχω τρομερό αγχος. ΤΡΟΜΕΡΟ!! ειμαστε στην φάση που έχουμε ξεκινήσει τις προσπαθειες με τον αντρα μου. και παράλληλα με το αγχος μου έχω και μια ανησυχία γιατι έχω εντοπίσει καποιες παραξενες οσμές απο τον κόλπο μου. μιλαω με τη γυναικολόγο μου και μου λέει να κάνω καποιες εξετασεις (αμεσο κολπικο και καλλιεργεια) οι οποίες εδειξαν χρυσίζων σταφυλοκοκκο!!! μου είπε μολίς σου ερθει περίοδος θα παρεις την ταδε αντιβίοση για τοσες μερες. και ρωτησα αν είμαι εγκυος. και μου είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει το μεσημερακι να μου πει τι θα γίνει αν είμαι εγκυος. μεχρι τοτε δεν μπορω!!! είμαι σε αναμενα καρβουνα. τι μπορει να μου πει? εχει τύχει σε καμια σας????? σας παρακαλω τα φώτα σας!!!

Διαφημίσεις

καταρχάς κοριτσάκι παίζει να είσαι έγκυος?

μακάρι....κοίτα, τέτοια μικρόβια ξέρω ότι δεν επηρεάζουν την πορεία της κύησης. Και έχω φίλη που έβγαλε όοοοοοολη την εγκυμοσύνη με αντιβίωση λόγω ουρολοίμωξης που δεν της περνούσε. Μην ανησυχείς υπομονή και όλα να πάνε καλά.

ουφφφφ η αληθεια είναι οτι μου έφυγε ένα βάρος... ξέρω και για μια αλλη κοπέλα που επαιρνε αντιβίωση κατα την εγκυμοσύνη αλλα φοβάμαι γιατι αυτο είναι σταφυλοκοκκος... το αν παιζει να είμαι εγκυος: ναι υπαρχει πιθανότητα. αφού μεχρι χτες που πήρα τα αποτελεσματα είχα κανονικες επαφες και είχα κατα τη διαρκεια όλων των γόνιμων ημερών. τωρα δεν ξερω πως να νιωσω. μεχρι χτες ευχόμουν να είμαι εγκυος. τώρα έχω το δικαίωμα να ευχομαι κατι τέτοιο ή ακόμα χειρότερα μήπως πρέπει να ευχομαι να μην εχω μείνει?

Κοριτσάκι μου γλυκό..

Μην μου αγχώνεσαι.. καταρχήν ακόμα και στην περίπτωση που είσαι έγκυος τώρα και που στο εύχομαι ολόψυχα ακόμα καλά καλά δεν έχει σχηματιστεί το έμβρυο.. είναι απλά μερικά κύτταρα τα οποία δεν έχουν αρχίσει να παίρνουν μορφή.. σε αυτή τη φάση νομίζω ότι είναι πολύ λογικό να μπορείς να πάρεις κάποια αντιβίωση..

Απλώς επειδή είναι σταφυλόκοκκος και ο σταφυλόκοκκος στην οποιαδήποτε μορφή του είναι ιδιαίτερα κολλητικός θα σου έλεγα να προσέξεις ιδιαιτέρως.. μη σου πω ότι πρέπει να πάρει αντιβίωση και ο σύζυγος οπωσδήποτε.. μακάρι πάντως να είσαι εγκυούλα και να δεις που όλα θα πάνε τέλεια!

Για την αντιβίωση. ΔΕΝ είχα πάρει ΠΟΤΕ..Ποτέ, μέχρι τα 28 μου δεν πήρα, όσο άρρωστη και αν ήμουν-μεταξύ μας δεν αρώστησα τόοοοοσο πολύ...

Ξέρεις πότε πήρα?Όταν στην εγκυμοσύνη (20 εβδομάδων) έπαθα ουρολοίμωξη και ο γιατρός μου είπε ότι αν ΔΕΝ πάρω, οι συνέπειες από την ουρολοίμωξη για την εγκυμοσύνη είναι πιο βλαβερές από την ίδια την αντιβίωση. Έκλαιγα από τα νεύρα μου, δεν ήθελα να την πάρω, αλλά τελικά...

Επειδή όμως δεν είχα πάρει ποτέ και ο οργανισμός μου ήταν "παρθένος", μου έδωσε μικρή δόση και πέρασε μέσα σε 3 μέρες η ουρολοίμωξη. Οπότε μην στενοχωριέσαι για την αντιβίωση... Γέννησα μετά από 20 εβδομάδες ένα υγιέστατο κοριτάκι.Απλά προσπάθησε να καταπολεμήσεις αυτό που έχεις τώρα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για την αμεση ανταπόκριση! βασντέλι μου, δεν έχω αρχίσει αντιβίωση ακόμα. περιμένουμε να δούμε αν θα αδιαθετήσω ή αν θα είμαι εγκυος για να προχωρήσει η γιατρός σε θεραπεία.

οπως καταλαβαίνεις το μυαλο μου εμενα πηγε στο χειρότερο και δυο μερες τωρα βλεπω στον ύπνο μου αυτο που σκεφτομουν ολη την ώρα στον ξύπνιο μου: ότι δηλαδή είμαι εγκυος και πρεπει να διακόψω λογω αυτου του μικροβίου! η γιατρός μου που μιλήσαμε χτες με καθησύχασε τελειως. μου είχε πει ότι όταν θα αδιαθετήσεις θα παρεις την ταδε αντιβιωση, και εγω το είχα μεταφράσει στον παραπάνω συλλογισμο. όταν όμως την ρώτησα ξεκάθαρα τι θα γίνει αν εχω μείνει εγκυος και γιατι δεν μου είπε απο την αρχη αυτο το ενδεχόμενο μου είπε ότι μενεις πολύ δυσκολα εγκυος όταν έχεις αυτο το βακτήριο για αυτο και μαλλον δεν θα εχω μεινει. και μου είπε παλι αν εχεις μείνει τοτε θα εχεις το σουπερ μωρο!!!! αυτό με ανακούφισε παρα πολυ... τωρα περιμένουμε και βλέπουμε σε δύο εβδομάδες...

Όλα καλά λοιπόν καλή μου! Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!!Θα περιμένεις να αδιαθετήσεις, θα ξεκινήσεις θεραπεία και μετά θα είσαι έτοιμη να φιλοξενήσεις στην κοιλίτσα σου το μωράκι σου!!!:P:D;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...