Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ όλο το χειμώνα του φορούσα ανατομικό παντοφλάκι με καμάρα μέχρι τον αστράγαλο. Τώρα εδώ και κάνα μήνα τα βγάζει και περπατάει με τα καλτσάκια.

Crocks και εμείς του πήραμε πέρυσι αλλά τον χτύπησαν στο πλάι. Του τα φορούσα για λίγο στην παραλία.

Ψαχνω και εγώ για ανατομικό καλοκαιρινό τύπου παντοφλάκι. Θα κοιτάξω στα cickers και στα μούγερ. Ωστόσο crocks θα του ξαναπάρω!

Αφήνω τον μικρό μου, 19 μηνών, μέσα στο σπίτι να περπατάει με τις κάλτσες. Τώρα που ζεσταίνει ο καιρός όμως δε θα ζεσταίνεται? Επίσης, θέλω να ρωτήσω, είναι σκόπιμο να του πάρω παπουτσάκια ειδικά για τη θάλασσα?

Εμενα ο μικρος μου ειναι 15 μηνων αλλα περπαταει πολυ καλα.Τωρα που σηκωσαμε τα χαλια δεν τον αφηνω να περπαταει με τις καλτσες γιατι φοβαμαι μην γλιστρησει.Συνηθως περπαταει με τα παπουτσια του αλλα οταν ξυπναει περπαταει ξυπολητος....για λιγο ομως να μην παγωσουν κ τα ποδια του!!!!!!Οσο για τη θαλασσα εγω πηρα ειδικα παπουτσακια,πλαστικα θαλασσης για να μπορει να περπατει καλυτερα καθως εκει που θα παει φετος διακοπες εχει ολο βοτσαλα κ θα πονανε τα ποδια του.Βεβαια μπορει να μπαινει κανενα πετραδακι μεσα αλλα νομιζω πως ειναι καλυτερα απ το να ειναι ξυπολητος κ να καιγονται τα ποδια του ή ακομη να πατησει κανενα γυαλι ή οτιδηποτε αλλο!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Πού έχει καταστήματα με crocs βρε παιδιά για να πάρω και εγώ στον μικρό;

Έχει σίγουρα (για μικρούς και μεγάλους) ο Καλυβιωτης (ναι αυτός με τις κλωστές και τα είδη ραπτικής) αλλά τα βρίσκεις και σε πολλά με παιδικά

KbCJp2.pngEYukp3.png

Εμένα τα είδε ο άνδρας μου τα κρος και μόλις του είπα να πάρουμε για το παιδί μου απάντησε ότι δεν υπα΄ρχει περίπτωση και γέλαγε και τελικά έγιναν τα δικά μου τα νεύρα....κροσσια :mad:

Τα μικρα νουμερα βγαινουν και με σχεδια,θυμαμαι ειχα δει Bob σφουγγαρακη και κατι κοριτσιστικο αλλα πιστευω οτι ειναι πιο ομορφα τα σκετα και να τα στολισεις με τα pins που υπαρχουν

Ναι, σήμερα που είδα στον Καλυβιώτη της Ερμού που έχει όλα τα σχέδια, είδα ότι έχει Μπομπ Σφουγγαράκη, Σκούμπυ Ντου και Ντόρα.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Κοριτσια ποσο εχουν τωρα τα μικροτερα νουμερακια χωρις σχεδια;;

Ρωταω γιατι ειδα στο Laredoute με 19,9 http://www.laredoute.gr/collection-%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%99-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1.aspx?collectionID=2741&topLevel=21 και μαζι με κατι αλλο που θα παραγγειλω και κανει 85 ευρω εχω δωροεπιταγη 40 ευρω και θα μου πανε και τα δυο μαζι με μεταφορικα καπου στα 70

Τι λετε;;Αφου ειναι στανταρ νουμερα να τα παρω απο εκει;;

4

Τα κροκς δεν ειναι πλαστικα κ αν εχεται παρατηρησει τα φοραν πλέον πολλοι ιατροι κ νοσηλευτες στα νοσοκομεια γιατι ειναι παναλαφρα κ δεν μυριζουν.

Εγω περιμένω να μας τα φέρει δωράκι η αδερφή μου για την μικρή μας τα είχε υποσχεθει...

Δηλαδή από τί υλικό είναι φτιαγμένα;

Διαφημίσεις

Κοριτσια ποσο εχουν τωρα τα μικροτερα νουμερακια χωρις σχεδια;;

Ρωταω γιατι ειδα στο Laredoute με 19,9 http://www.laredoute.gr/collection-%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%99-%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1.aspx?collectionID=2741&topLevel=21 και μαζι με κατι αλλο που θα παραγγειλω και κανει 85 ευρω εχω δωροεπιταγη 40 ευρω και θα μου πανε και τα δυο μαζι με μεταφορικα καπου στα 70

Τι λετε;;Αφου ειναι στανταρ νουμερα να τα παρω απο εκει;;

Νομίζω ότι στον Καλυβιώτη τα είδα στα 19,90.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Ιδια τιμη...θα δω τι θα κανω,γιατι για να κανω χρηση της επιταγης θελει πανω απο 90 μευρω,κατι αλλο εκτος απο το τζην του συζυγου δεν θελω αρα με αυτα θα κερδισω σιγουρα κατι!

4

κοριτσια να τα παρετε τα κροκς! εμεις πηραμε περσι και οι 3 ( τοσοι ημασταν τοτε) και μας εχουν βγαλει μια χαρα και κρατανε ακομα πολυ. εγω τα φοραω καλοκαιρι και χειμωνα, ο μπαμπας μου για χειμωνιατικα ειχε παρει το χειμερινο μοντελο με γουνα απο μεσα. της μικρης πηραμε περσι τη ντορα και απο οτι βλεπω θα τις κανουν κ φετος γιατι ειναι και φαρδουλο το σχημα. περσι τα φορουσε με το "λαστιχακι" πισω απο τον αστραγαλο για να μη βγαινουνε και φετος θα τα φοραει κανονικα. αν θελετε να κανετε και την "υπερβαση" τα συγκεκριμενα εχουν και πινς ( οπως αναφερθηκε κ παραπανω) διακοσμητικα που ειναι κατι σα καρφιτσες που σφηνωνουν στις τρυπες (ζωακια σπαιντερμαν ντορα) κλπ...αν τα παιδια σας δε τις θελουν τις παντοφλες ισως ετσι να τους αρεσουν πιο πολυ! (βασικα κι εγω εχω 5-6 τετοια σε καθε παντοφλα!) παντως κυκλοφορουνε και πολλα μαιμουδοκροκς τα εχω δει μεχρι και σε σουπερμαρκετ με 5 ευρω αλλα ουτε καν μπορω να φανταστω απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Δηλαδή από τί υλικό είναι φτιαγμένα;

Το υλικό ονομαζεται croslite, εγω τα παρηγγειλα απο το φαρμακοποιό μας και τα παραλάβαμε την προηγούμενη εβδομαδα με σχεδιο mc queen.

Tα αυθεντικα τα crocs δεν ειναι πλαστικα όπως αυτα που βλέπουμε να πωλουνται ευρεως και κοστιζουν 30 ευρώ, ειναι ανθεκτικα σε δυσοσμια και βακτηρια, ειναι πολύ ελαφρια και με ορθοπεδικα σχεδιασμενη βαση πέλματος.

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

Διαφημίσεις

Ριτα αισθητικα και μενα δεν μου αρεσουν, αλλά δεν εχουμε και πολλές επιλογες.

Για φετος τουλάχιστον ειναι καλή λύση και νομιζω θα τους αρεσουν..

Του χρονου θα μπορουν να βαλουν και παντοφλάκι.

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

Εμένα τα είδε ο άνδρας μου τα κρος και μόλις του είπα να πάρουμε για το παιδί μου απάντησε ότι δεν υπα΄ρχει περίπτωση και γέλαγε και τελικά έγιναν τα δικά μου τα νεύρα....κροσσια :mad:

Γιατί καλέ γέλαγε; Είναι πολύ ωραία στα μικρά νούμερα. Πήρα φετος στην κόρη μου (15 μηνών) τα κλασικά που πιανουν πίσω το 21 νούμερο για μέσα στο σπίτι και για θάλασσα εννοείται και ειναι πολύ χαριτωμένα και πανάλαφρα. Τα περπατάει μια χαρά. Το πόδι όμως ιδρώνει γιατί η μικρη δεν στεκεται λεπτό και θέλουν συχνό καθάρισμα εσωτερικά, δεν μυρίζουν όμως. Πέρυσι στο κάμπινγκ όλοι οι ξενοι μικροί-μεγαλοι crocs φορούσαν. Βεβαια 40+ νούμερο δεν είναι οτι καλύτερο!!! χαχαχα

Το ποδι ιδρωνει σιγουρα το εχω δει και εγω σε παιδακι φιλων μας.Τωρα αν αυτος ο ιδρωτας δημιουργει μυκητιασεις δεν το ξερω...

Παντως εμενα μου ειχε πει η παιδαιτρος οσο ανεχεται την καλτσα(βαμβακερη εννοειται) καλο ειναι να τη φοραει.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

καλησπερα!

εμενα ο μπουμπης ειναι πολυ μικρος για crocs κ του πηρα τα pololo απο το ecobaby .

ειναι απιστευτα μαλακα, κ δενουν σταθερα με λαστιχακι χωρις να κοβουν στο ποδαρακι του.

το διπλο καλο ειναι πως ειναι δροσερα το καλοκαιρι αν κ κλειστα , κ ζεστα το χειμωνα.;)

uDuOp2.png

Πήγα και του πήρα crocks την περασμένη εβδομάδα...ειναι λαχανί χρώμα...toy story...! Χάρηκε ο μικρός..χάρηκα και εγώ...Του τα φόρεσα μέσα στο σπίτι...για κανένα 2ωρο...και μετά ήθελε να κάτσει πάνω στο κρεβάτι κ του τα έβγαλα...κάνει τότε το παιδάκι.."αααααα..πόντα...μου.."(= πόδια μου) και τα φυσούσε. Του τα πιάνω..μουσκίδι απο τον ιδρώτα...Έκλαψα για τα σχεδόν 30 ευρώ που δώσαμε...γιατί πλέον σκοπό έχω να του τα βάζω μόνο για την παραλία...:)...Πολύ ιδρώνει βρε παιδιά το ποδί...γιατί; Κρίμα...εγώ δεν τα συνιστώ πάντως...

Γιατί καλέ γέλαγε; Είναι πολύ ωραία στα μικρά νούμερα. Πήρα φετος στην κόρη μου (15 μηνών) τα κλασικά που πιανουν πίσω το 21 νούμερο για μέσα στο σπίτι και για θάλασσα εννοείται και ειναι πολύ χαριτωμένα και πανάλαφρα. Τα περπατάει μια χαρά. Το πόδι όμως ιδρώνει γιατί η μικρη δεν στεκεται λεπτό και θέλουν συχνό καθάρισμα εσωτερικά, δεν μυρίζουν όμως. Πέρυσι στο κάμπινγκ όλοι οι ξενοι μικροί-μεγαλοι crocs φορούσαν. Βεβαια 40+ νούμερο δεν είναι οτι καλύτερο!!! χαχαχα

Καλά σε κοριτσάκι πάνε κι έρχονται αλλά σε αγοράκι...

Είναι πολύ άκομψα. Εμένα δεν με νοιάζει αλλά ο μπαμπάς μας έχει...κολήματα.

Τόσο πολύ ιδρώνουν; Μάλλον καλύτερα ξυπόλητος και με μωρομάντηλο όταν ανεβαίνει στα κρεβάτια. Τί να πω;

Εδώ που τα λέμε κι εγώ ως επί το πλείστον ξυπόλυτη κυκλοφορώ

:)...Πολύ ιδρώνει βρε παιδιά το ποδί...γιατί; Κρίμα...εγώ δεν τα συνιστώ πάντως...

τι να σου πω...εμεις δεν ειχαμε τετοιο προβλημα και η αληθεια ειναι πως τα φοραω κι εγω απειρες ωρες σπιτι... μπορει να χει να κανει και με το...παιδί ή το.... πόδι, πχ αν τρεχει ολη την ωρα και ιδρώνει γενικα λογικα θα ιδρωσει κ το ποδαρακι του!!!!!ξερω γω, μονο αυτο μπορω να σκεφτω! :D:D:D

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Στο αν ταιριαζουν σε αγορι ή κοριτσι εγω θα διαφωνησω με την frosobal,ισα ισα επειδη ειναι χοντροκομμενα ειναι πιο ακομψα στα κοριτσακια

Και με το θεμα του ιδρωτα μου κανει εντυπωση γιατι να χτυπησω ξυλο δεν εχει παρουσιαστει κατι τετοιο

Και ορκιζομαι δεν εχω ποσοστα απο την εταιρεια:mrgreen:

4

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...