Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μήπως μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποια ιδέα;

Ο μικρός περπατάει ξυπόλητος στο σπίτι κι αν και σφουγγαρίζω κάθε μέρα τα πόδια του από κάτω γίνονται μαύρα :confused:.

Παπούτσια δεν του φοράω γιατί ανεβαίνει πάνω στα κρεβάτια και μέσα στις κούνιες των μωρών.

Παντόφλες κλασικές φοβάμαι να του πάρω γιατί μπορεί να μην τις φοράει και γιατί όπως τρέχει μπορεί να φάει τα μούτρα του.

Τα πεδιλάκια μόνο μένουν κι αυτά πρέπει να τα βάζω και να τα βγάζω όλη την ώρα.

Μου διαφεύγει κάτι;

Διαφημίσεις

Αμα του βαζεις αυτα τα καλτσακια που ειναι για μεσα στο σπιτι...που εχουν και πατουσακια απο κατω για να περπαταει?Καταλαβες ποια εννοω?βεβαια τωρα που καλοκαιριαζει θα σκανε τα ποδαρακια του...για χειμωνα ειναι.

Αμα του βαζεις αυτα τα καλτσακια που ειναι για μεσα στο σπιτι...που εχουν και πατουσακια απο κατω για να περπαταει?Καταλαβες ποια εννοω?βεβαια τωρα που καλοκαιριαζει θα σκανε τα ποδαρακια του...για χειμωνα ειναι.

Ναι μωρέ θα βγάλει την μπέμπελη ο κακομοίρης :?

Εσείς τί τους φοράτε;

αυτα τα τυπου crocs, τα χρωματιστα? εμενα ο δικος μου εχει μακουιν απο περισυ(για το μπαλκονι τα χω) και παραλο που του μικρυναν τα θελει σαν τρελος

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Και εγώ το ίδιο έχω απελπιστει και η δικιά μου είναι 5 χρονών!!! Οι κλασικές παντόφλες της φεύγουν συνέχεια, αυτά τα καλτσοπαντοφλάκια λερώνονται επίσης, τώρα φοράει κάποιες που πιάνουν όλο το πόδι σαν παπουτσάκι αλλά πρέπει να της βγάζει όταν ανεβαίνει σε κρεβάτια και καναπέδες, άσε μετά που ξεχνάει να της ξαναβάλει! Όλο το χειμώνα φωνάζω για τις παντόφλες!!!

Διαφημίσεις

Kαι εγω την ιδια απορια εχω...ως τωρα φορουσε αυτες τις καλτσες με τα πατουσακια μεσα στο σπιτι...τωρα ελεγα να του παρω στυλ παντοφλιτσες λετε να μην μπορουν να την περπατησουν?

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

αυτα τα τυπου crocs, τα χρωματιστα? εμενα ο δικος μου εχει μακουιν απο περισυ(για το μπαλκονι τα χω) και παραλο που του μικρυναν τα θελει σαν τρελος[/quote

Μακουίν και τόμας το τρενάκι = τρελός έρωτας

Είχαμε κι εμείς χειμωνιάτικες παντόφλες μακουίν, τώρα όμως θα σκάσει.

Τα κροσ ποτέ δεν τα συμπάθησα άσε που είναι πλαστικούρα και θα βρωμίσει ο τόπος :twisted:.

Τί φοράμε οεο;

Πάλι στην ξυπολυτιά μας βλέπω...και οι πατούσες μέσα στο μαύρο πένθος.

Μα τί τους φοράτε οι υπόλοιπες;

Και εγω αυτα τα crocs δεν τα πολυσυμπαθω τα βρισκω πολυ πλαστικουρα...ασε που φοβαμαι οτι αν του παρω τετοιο πραγμα με φιγουρα επανω μετα δε θα θελει να φορεσει αλλο παπουτσι...

Μαλλον απλα φτηνα πεδιλακια θα του παρω για μεσα στο σπιτι

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ του πήρα αυτά τα κρος αλά δεν τα φορεί με τίποτα κυκλοφορά μόνιμος ξυπόλητος όποτε επειδή φοβάμαι να μην κρυώσει του φαραώ τα παπούτσια προς το παρών αργότερα θα του πάρω παιδιλακια ανοιχτό

.....

παρομοιώς παντοφλάκια που έπιαναν όλο το πόδι για χειμώνα αλλά τα ξεχνούσε και όλο με τις κάλτσες γύριζε κι εγώ φώναζα. το καλοκαίρι είναι μεγάλο πρόβλημα!

τώρα του πήρα πεδιλάκια μαλακά αθλητικά της reebok...για να δούμε!

πάντως το πλύσιμο των ποδιών 3 φορές τη μέρα δε το γλυτώνουμε!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Εγώ τα καλοκαίρια είχα βρει την υγειά μου με τα παπουτσάκια θαλάσσης, αυτά που είναι πεδιλάκια, όχι τα "ολόσωμα", και τους τα φορούσα από την ώρα που ξυπνούσαν μέχρι την ώρα του ύπνου. Ούτε τα ενοχλούσαν, ούτε λέρωναν ιδιαίτερα, και τα ποδαράκια έπαιρναν αέρα από τις τρυπούλες...

Τα κροκς δεν ειναι πλαστικα κ αν εχεται παρατηρησει τα φοραν πλέον πολλοι ιατροι κ νοσηλευτες στα νοσοκομεια γιατι ειναι παναλαφρα κ δεν μυριζουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ομως στις απομιμησεις ειναι πραγματικα πλαστικουρα

10 λόγοι για να τα αποκτήσετε

1. το πιο μαλακό και αναπαυτικό, δεν υπάρχει άλλο στο είδος του

2. φτιαγμένο από μοναδικό υλικό, που δεν είναι πλαστικό, είναι ανάλαφρο, μόλις 160gr

3. πρωτοποριακό design με τρύπες που διατηρούν το πόδι δροσερό και άνετο

4. οι σόλες του δεν χαράζουν, οπουδήποτε και να περπατήσετε

5. ανθεκτικό στα βακτήρια και τις οσμές, για να μην παραπονιούνται οι φίλοι σας

6. είναι trendy και δημιουργούν νέα μόδα

7. αντιολισθητικό, σας κρατάει σταθερούς παντού και πάντα

8. καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα και αποστειρώνονται σε νερό και χλωρίνη, αν πατήσετε εκεί που δεν πρέπει

9. με καλουπωτή υποστήριξη του πέλματος, που ξεκουράζει και αναζωογονεί

10. άμμος και νερό φεύγουν εύκολα μέσα από τα ανοίγματα, οπότε σε θάλασσα ή βουνό περπατήστε άφοβα

10 ιατρικοί λόγοι για να τα φορέσεις

1. Πιστοποιημένο εργονομικά ώστε να περιορίζει σημαντικά την κούραση φορώντας το.

2. Στοιχεία περιορισμού κραδασμών μειώνει την αίσθηση βάρους από τα πόδια, γάμπες, γόνατα, γοφοί και μέση.

3. Αντιστέκεται σε διάφορους μύκητες (κυρίως σε τριχόφυτα και μενταγροφυτα).

4. Ανατομικά σχεδιασμένη φτέρνα και στήριξη καμάρας βοηθάει στην αποφυγή περιστροφής του ποδιού, και άλλες παθήσεις της φτέρνας.

5. Φαρδιά βάση πέλματος ώστε να σταθεροποιείται το κάθε βήμα.

6. Οι τρύπες εξαερισμού μειώνουν την θερμοκρασία και κρατάν το πόδι δροσερό.

7. Άνετος χώρος για το μπροστινό μέρος του ποδιού ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί από τσιμπήματα του δέρματος και κυρίως κάλοι.

8. Το χαλαρό λουρί φτέρνας μειώνει το βάρος και την κούραση στο περπάτημα.

9. Η επιφάνεια του πέλματος κάνει μασάζ και τονώνει το κυκλοφοριακό στο πόδι ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί.

10. Έχει διεθνείς προδιαγραφές (ASTM F1677) για μη-γλιστρά

Εγω περιμένω να μας τα φέρει δωράκι η αδερφή μου για την μικρή μας τα είχε υποσχεθει...

Διαφημίσεις

Εμεις φοραμε καλατσακια και παπουτσακια. Εμαθε να τα βγαζει οταν ανεβαινει στα κρεβατια (τον κινηγησα αρκετες φορες βεβαια). Βεβαια μετα δεν τα ξαναφοραει και μενει με τις καλτσες...

Τις κλασικες παντοφλες δεν μπορει να τις περπατησει, αυτες που ειναι σαν παπουτσακια τον βολευουν καλυτερα αλλα παλι πρεπει να τις βγαλει για να ανεβει στο κρεβατι και μετα δεν τις ξαναφοραει.. Και crocks πειραμε αλλα δεν τα πολυ φοραει..

Μηπως αν του καθαριζες που και που τα ποδια με ενα μωρομαντιλο ηταν πιο ευκολο για αυτον??

Εμεις φοραμε καλατσακια και παπουτσακια. Εμαθε να τα βγαζει οταν ανεβαινει στα κρεβατια (τον κινηγησα αρκετες φορες βεβαια). Βεβαια μετα δεν τα ξαναφοραει και μενει με τις καλτσες...

Τις κλασικες παντοφλες δεν μπορει να τις περπατησει, αυτες που ειναι σαν παπουτσακια τον βολευουν καλυτερα αλλα παλι πρεπει να τις βγαλει για να ανεβει στο κρεβατι και μετα δεν τις ξαναφοραει.. Και crocks πειραμε αλλα δεν τα πολυ φοραει..

Μηπως αν του καθαριζες που και που τα ποδια με ενα μωρομαντιλο ηταν πιο ευκολο για αυτον??

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λες να τον αφήνω βρωμιάρη; Και να ανεβαίνει και στις κούνιες των μωρών;

Απλά ψάχνω μια πιο πρακτική λύση.

Εγώ της φοράω κροκς από πέρισι το καλοκαίρι και τα ίδια φόρεσε εδώ και καναδυό βδομάδες που ξεκαλτσωθήκαμε. Δεν ίδρωσαν ποτέ τα πόδια της. Δεν της έφυγαν ποτέ από τα πόδια. Τα γνήσια κροκς είναι από πολύ καλό υλικό, είναι χοντροκομμένα αλλά χαριτωμένα κατά τη γνώμη μου και επίσης νομίζω ότι δεν έχουν σχέδια πάνω, εκτός αν επιλέξεις να βάλεις εσύ κάποια πινς που υπάρχουν σε άπειρα σχέδια.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Αχ, κι εμένα 8 χρόνια τώρα μου κακοφαίνεται απίστευτα να τα βλέπω ξυπόλητα κι απορώ γιατί δεν το'χω πάρει ακόμα απόφαση...;)

Ομηρικοί καβγάδες με το μεγάλο να βάλει σαγιονάρες, παντόφλες, χειμώνα καλοκαίρι, τίποτα. Κι όταν τον βλέπω με ίδια πόδια από την τουαλέττα στο μαξιλάρι... μπλιααααααχ.....

Ακόμα και η μικρή 1,5+, αν επιχειρήσω να της βάλω κάτι πεδιλάκια που της πήρα για το σπίτι (ναι, ναι, ξέρω, μεγάλη επένδυση:rolleyes:), κάθεται ΑΜΕΣΩΣ κάτω και τα βγάζει σε δευτερόλεπτα!

Το να τον πείσεις να μην ανεβαίνει στα κρεβατάκια ή να του το κάνεις πιο δύσκολο δεν εφαρμόζεται;

660759jzef7rhw6w.gif

και εγω είχα στον μεγάλο μου crocs και συνεχίζω την ''παράδοση'' με τον μικρό τώρα..

και ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ!!!!!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

επίσης νομίζω ότι δεν έχουν σχέδια πάνω, εκτός αν επιλέξεις να βάλεις εσύ κάποια πινς που υπάρχουν σε άπειρα σχέδια.

Τα μικρα νουμερα βγαινουν και με σχεδια,θυμαμαι ειχα δει Bob σφουγγαρακη και κατι κοριτσιστικο αλλα πιστευω οτι ειναι πιο ομορφα τα σκετα και να τα στολισεις με τα pins που υπαρχουν

4

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λες να τον αφήνω βρωμιάρη; Και να ανεβαίνει και στις κούνιες των μωρών;

Απλά ψάχνω μια πιο πρακτική λύση.

Μηπως να μην ανεβαινει στις κουνιες???? Οτι και να παρεις θα πρεπει να τον μαθεις να τα βγαζει για να ανεβει στα κρεβατια και να τα ξαναβαζει. Γιατι ακομη και βρωμικα να ειναι τα ποδαρακια του, που δεν θα ειναι αφου του τα καθαριζεις και κανει και μπανακι, σιγουρα θα εινα πιο καθαρα απο τις οποιες παντοφλιτσες..

και εμεις χρησιμοποιουμε παρα πολυ το καλοκαιρι τα crocs , τα οποια μπορουν φορεθουν με το λαστιχακι στη φτερνα και σαν σαμπο.

κοριτσακια μου!

Κι εμείς crocs!

Να προσθέσω μόνο ότι μπορεί να βάζει-βγάζει μόνος του πολύ εύκολα.

Του αρέσουν και τον βολεύουν και δεν γλιστράνε στα νερά όταν παίζουμε στο μπαλκόνι.

Μεσα στο σπίτι προτιμάμε την ξυπολησία βέβαια -οικογενειακώς!

KbCJp2.pngEYukp3.png