Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ασφαλεια-κλειδωμα εξωπορτας

Recommended Posts

αυτο ειναι σουπερ οντως

φαντασου οτι ακομα κι οταν ειμαι μεσα, συνηθως μονη μου με την μικρη γιατι ο μπαμπας μας λειπει ολη μερα, τον ενα τουλαχιστον τον εχω κλειστο.

Το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!!!

Διαφημίσεις

φαντασου οτι ακομα κι οταν ειμαι μεσα, συνηθως μονη μου με την μικρη γιατι ο μπαμπας μας λειπει ολη μερα, τον ενα τουλαχιστον τον εχω κλειστο.

Το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!!!

και καλα κανεις και εμενα η μαμα μου εχει συρτη τον απλο αλλα τον εχει παντα κλειστο ειδικα οταν μου προσεχει το παιδι σπιτι της.

θα της πω αυτο που εχεις κανει εσυ.αυτο μονο αν πιασουν καλεμι και σφυρι ανοιγει η πορτα...:P

Πιστευω τελικα οτι το πιο ασφαλες πλεον ειναι ο συρτης!!!!

Παρεχει πολυ μεγαλη ασφαλεια(οπως εχω γραψει πιο πανω,μονο εαν μου γκρεμισουν τον τοιχο θα μπουνε μεσα) και επισης με παρα πολυ μικρο κοστος!!!!

Εγώ πάντως αφήνω "παγίδες " στη διαδρομή. Κάτι που θα πέσει και θα κάνει θόρυβο αν ανοίξει η πόρτα,αυτοκινητάκια μικρά που θα τα πατήσει και θα σακατευτεί..τέτοια πράγματα.Φτηνή λύση και σίγουρο αποτέλεσμα :lol::lol::lol:

Ναι αλλα ετσι μπορει να σακατευτεις εσυ ή τα παιδια σου αν σηκωθειτε μεσα στη νυχτα:)

ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ-ειναι σαν να ειναι η πορτα ξεκλειδωτη.

Προτίμω να κάνει ότι κανει και να μην ξυπνήσει κανείς μας.

Θα σου πω μια ιστορία: Νέα Σμύρνη, καλοκαίρι βράδυ. Ο σύζυγος χειρούργος είχε εφημερία. Η κοπέλα ήταν στο κρεβάτι με το μωρό. Το βράδυ η κοπέλα ξύπνησε από τους εισβολείς. ΕΥΤΥΧΩΣ αυτοί δεν το κατάλαβαν. Η κοπέλα τα είχε δει όλα όση ώρα αυτοί ψάχνανε ενώ αυτή έκανε τη κοιμισμένη και παρακάλαγε να μη ξυπνήσει το μωρό. Κάθε φορά δε που κάποιος από αυτούς κοντοστεκόταν στη πόρτα της για να τσεκάρει η κοπέλα πέθαινε από τον φόβο.

Κοπέλα μου να εύχεσαι να μη μπει ποτέ κανείς σπίτι σου όταν θα είχαι μέσα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Δεν εχω πορτα ασφαλειας, αλλα εχω 2 μεγαλους συρτες οι οποιοι μπαινουν μεσα στον τοιχο και -θελω να-πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο καποιος να ανοιξει!!

χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, μιας θειας μου της κοψανε την πορτα, έκαναν μια τρύπα και μπήκαν στο σπίτι, χωρίς να πειράξουν τις κλειδαριές. και μάλιστα μέρα μεσημέρι...

είναι να μη σε βάλουν στο μάτι τελικά... :(

EXXQp3.pngAIzKp2.png

χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, μιας θειας μου της κοψανε την πορτα, έκαναν μια τρύπα και μπήκαν στο σπίτι, χωρίς να πειράξουν τις κλειδαριές. και μάλιστα μέρα μεσημέρι...

είναι να μη σε βάλουν στο μάτι τελικά... :(

Κοριτσακι μου, αν ειναι να φτασουμε σε αυτο το σημειο............

Τι αλλο να κανεις?

Οχυρο εχει γινει το σπιτι πια..........

Εμάς μας έτυχε διάρρηξη ενώ κοιμόμασταν μέσα στο σπίτι και μάλιστα με το φως της κουζίνας (από την οποία και μπήκαν) ανοιχτό. 'Ετυχε εκείνη τη νύχτα να ξεχάσω ξεκλείδωτη την πόρτα της κουζίνας. Πείτε μου τώρα πού το μυρίστηκαν και μπήκαν;

Είμασταν τυχεροί αφενός γιατί δε μας έκαναν κακό και αφετέρου γιατί όταν σηκώθηκε ο άντρας μου να δώσει νερό στην κόρη μου, που τότε ήταν 3 ετών (τη μικρή δεν την είχα αποκτήσει ακόμη), δεν ήρθε στα χέρια μαζί του (βασικά δεν ξέρουμε αλλά πιθανολογούμε ότι ήταν ένας από τα πατήματα που είδαμε έξω).

Το πιο πιθανό ήταν να άκουσε ο κλέφτης τη μικρή που φώναζε για νερό και έφυγε αμέσως αρπάζοντας μόνο την τσάντα μου. Αυτό το συμπεραίνουμε επειδή ο άντρας μου είχε το μπουφάν του φορεμένο στην καρέκλα της τραπεζαρίας και το πορτοφόλι του στη μέσα τσέπη βρέθηκε μισοβγαλμένο. Επίσης υπήρχαν γύρω του κι άλλα αντικείμενα όπως φωτογραφική μηχανή πάνω στο ψυγείο που δεν πρόλαβε να την πάρει.

Συμπέρασμα: το αναμμένο φως δεν τους πτοεί.

1457745k8p286od3g.gif

Ωρρραία πράγματα να διαβάζει μια κοπέλα που μένει μόνη της!! :P:p

Εγώ τον τελευταίο καιρό άρχισα απλά να κλειδώνω και να βάζω κι ένα σύρτη (τόσο απλό που τον παραβιάζω κι εγώ), κι αυτό ύστερα από προτροπή του φίλου μου που ...μάλλον ανησυχεί πιο πολύ από μένα!

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, μετά από 3 κολλητές διαρρήξεις (ευτυχώς όχι σε μένα) μέσα σε μια μέρα στην πολυκατοικία (η 3η διάρρηξη στα 13 χρόνια που μένω εδώ-η πρώτες δύο έγιναν στο ίδιο διαμέρισμα για κάποιο λόγο!), έβαλα και γω μυαλό και πλέον όταν λείπω βάζω τραντζιστοράκι και ανάβω και το φως να φαίνεται από το ματάκι ότι κάποιος είναι μέσα (όπως θα έλεγε και η διαφήμιση: Αυτοσχέδια αντικλεπτικά 1980) :D

Το βασικό βέβαια είναι να μην είσαι μέσα εκείνη την ώρα, πράγμα που θα σημαίνει ότι ο κλέφτης δεν είναι ερασιτέχνης και μάλλον είναι αδίστακτος. Όσο για τα αντικείμενα, αν και δεν είναι ευχάριστο να εισβάλλουν και να βάζουν χέρι στον προσωπικό σου χώρο ...ξαναγίνονται.

...Όχι ότι δε θα πάθω σοκ αν πάω να μπω στο σπίτι και ανακαλύψω ότι ...πρόλαβε άλλος... :o:o:o !

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Ηθελα να ρωτησω εσεις οταν κλειδωνετε την εξωπορτα απο μεσα τα κλειδια τα αφηνετε πανω στην πορτα? Εγω αυτο εκανα σε περιπτωση αναγκης να μπορω να ξεκλειδωσω γρηγορα. ομως μου πανε ποτε τα κλειδια επανω γιατι μπορουν με μαγνητη να γυρισουν τα κλειδια μεσα στην κλειδαρια και να μπουν. Ξερετε κατι για αυτο?Εσεις αφηνετε τα κλειδια πανω στην πορτα σας?

Όχι δεν τα αφήνω πάνω αλλά έχω κλειδοθήκη ακριβώς δίπλα στην πόρτα (κρεμασμένη στον τοίχο) για να τα βρίσκω εύκολα...

Η αλήθεια όμως είναι ότι πιο πολύ ασχολείται ο άντρας μου με αυτό το θέμα, παρά εγώ... Αν θέλει ο άλλος να διαρρήξει την πόρτα υπάρχουν χίλιοι τρόποι... Δεν θα τον εμποδίσει μια κλειδωμένη πόρτα... Εϊναι να μην σου τύχει...

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως αφήνω "παγίδες " στη διαδρομή. Κάτι που θα πέσει και θα κάνει θόρυβο αν ανοίξει η πόρτα,αυτοκινητάκια μικρά που θα τα πατήσει και θα σακατευτεί..τέτοια πράγματα.Φτηνή λύση και σίγουρο αποτέλεσμα :lol::lol::lol:

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Ωραία ιδέα!!! Προσέχτε μόνο μην σακατευτείτε εσείς σε περίπτωση ανάγκης (σεισμός κτλ)...

εχω δυο μπουμπουκακια

• 3 χρόνια μετά...
Καλημερα.Και μεις ποτε τα κλειδια δεν τα αφηνουμε πανω στην πορτα!!ΠΟΤΕ για τους λογους που προειπαν τα κοριτσια!

Η πορτα μας εχει κλειδωνια τριων σημειων,αλλα για περισσοτερη ασφαλεια,εχουμε βαλει και 2 μεγαλους συρτες,εναν πανω και ενα κατω.

Μονο εαν γκρεμισουν τον τοιχο γυρω απο την πορτα θα μπορεσουν να μπουν!!(μακρυα απο μας!!!)

H τεχνολογία της ασφάλειας: Το ηλεκτρονικό κλειδί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μας περισσότερα για το ηλεκτρονικό κλειδί. Επίσης κι εμένα μου είπαν ότι οι παλιού τύπου κλειδαριές με τα πολλά εξογκώματα (στις πόρτες ασφαλείας) πλέον δεν είναι ασφαλείς. Είναι λέει καλύτερες αυτές με τις τρύπες. Ξέρει κανείς να μας διαφωτίσει. Μήπως και αλλάξουμε κλειδαριά?

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...