Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ασφαλεια-κλειδωμα εξωπορτας

Recommended Posts

Ηθελα να ρωτησω εσεις οταν κλειδωνετε την εξωπορτα απο μεσα τα κλειδια τα αφηνετε πανω στην πορτα? Εγω αυτο εκανα σε περιπτωση αναγκης να μπορω να ξεκλειδωσω γρηγορα. ομως μου πανε ποτε τα κλειδια επανω γιατι μπορουν με μαγνητη να γυρισουν τα κλειδια μεσα στην κλειδαρια και να μπουν. Ξερετε κατι για αυτο?Εσεις αφηνετε τα κλειδια πανω στην πορτα σας?

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

οχι κλειδια πανω στην πορτα,κι εγω αυτο ξερω.μπορει να τα "γυρισει"απ'εξω καποιος με καποιο τροπο και να ανοιξει.ο κλειδαρας μου το ειχε πει.

children=world:D

happy children=better world:wink:

Οχι απλά δεν αφήνω κλειδιά - αλλά κλείνω και το μανταλο...!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Επειδή υπήρξαν θύματα διάρρηξης στην πολυκατοικία μου, με πορτες ασφαλειας, θα σας πω τι ξέρω. Τα κλειδιά ποτέ πανω στην πορτα, ακόμα και στην ασφαλειας τα γυρίζουν με μαγνήτη μαλλον. Μπορείς να έχεις τα κλειδιά πολύ κοντά στην πόρτα για ωρα ανάγκης.Αν οι κλειδαριες ειναι πιο παλιές εχουν βρει τροπο και τις ανοιγουν. Οι συγκεκριμένοι είχαν κλειδιά που έγραφαν πανω ATRA και οι διαρρηκτες ανοιξαν κανονικά τις πόρτες απο 2 διαμερίσματα μέρα μεσημέρι. Συνηθως τετοιες ωρες γινονται και οι διαρρηξεις. Επίσης ξεκλείδωτη πόρτα ασφαλείας δεν παρέχει καμμια ασφάλεια, ανοίγει και με ταυτότητα. Το μάνταλο δεν παρέχει ασφάλεια, ίσα ίσα ενας γνωστός είχε κλείσει με το μάνταλο του άνοιξαν το σπίτι για πλάκα ενώ κοιμόταν. Τελικά αλλάξαμε όλοι κλειδαριές και βάλαμε νέου τύπου, ακόμα αδιάρρηκτες προς το παρόν. Δυστυχώς για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο, θα πρέπει να ενημερώνεσε τακτικά για τους νέους τύπους κλειδαριάς και να προχωράς σε αντικατάσταση. Επίσης μπορείτε να βαλετε έναν μεγάλο σύρτη που να μπαίνει στο δάπεδο και σας παρέχει ασφάλεια ενώ είστε στο σπίτι, γιατί και να ξεκλειδώσουν δεν θα μπορούν να μπούν.

0b8bfa6eaf.png

Διαφημίσεις

Ωραια ιδεα αυτη με το συρτη στο μανταλο γιατι παλι μου εχουν πει οτι τουσ συρτες που εχουν οι πορτες ασφαλειας μπορουν να τους ανοιξουν με μαγνητη!Πως εχουμε γινει ετσι!!Οχυρο κανονικο πρεπει νε εχουμε και οχι πορτα!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Καλημέρα! Σε εκπομπή στην τηλεόραση είχα δει με τα μάτια μου πώς ανοίγουν την πόρτα όταν τα κλειδιά είναι από μέσα!!!

SOS ! Μην τα φήνετε ΠΟΤΕ επάνω , διπλωκλειδώστε και βάλτε και το σύρτη, ζούμε σε δύσκολες εποχές...δυστυχώς.

Επίσης , έχω ακούσει ότι βάζουν στο μάτι διαμερίσματα με συνεγερμό , δηλ. αν από το μπαλκόνι σου φαίνεται το κουτάκι του συναγερμού, μάλλον

είσαι καλός υποψήφιος διάρρηξης...τι να πώ...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλημερα και καλα που το διαβασα , γιατι παντα αφηνω τα κλειδια στην πορτα , γιατι πιστευτα οτι θα μπαινανε πιο δυσκολα , για μιληστε μου λιγο οσες γνωριζετε , πως ειναι οι κλειδαριες νεου τυπου , στο σπιτι που μενουμε δεν εχουμε πορτα ασφαλειας , επισης θα θελα να μαθω περισοτερα και για τον συρτη δαπεδου ....

Εγώ πάντως αφήνω "παγίδες " στη διαδρομή. Κάτι που θα πέσει και θα κάνει θόρυβο αν ανοίξει η πόρτα,αυτοκινητάκια μικρά που θα τα πατήσει και θα σακατευτεί..τέτοια πράγματα.Φτηνή λύση και σίγουρο αποτέλεσμα :lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Καλημερα.Και μεις ποτε τα κλειδια δεν τα αφηνουμε πανω στην πορτα!!ΠΟΤΕ για τους λογους που προειπαν τα κοριτσια!

Η πορτα μας εχει κλειδωνια τριων σημειων,αλλα για περισσοτερη ασφαλεια,εχουμε βαλει και 2 μεγαλους συρτες,εναν πανω και ενα κατω.

Μονο εαν γκρεμισουν τον τοιχο γυρω απο την πορτα θα μπορεσουν να μπουν!!(μακρυα απο μας!!!)

Εγώ πάντως αφήνω "παγίδες " στη διαδρομή. Κάτι που θα πέσει και θα κάνει θόρυβο αν ανοίξει η πόρτα,αυτοκινητάκια μικρά που θα τα πατήσει και θα σακατευτεί..τέτοια πράγματα.Φτηνή λύση και σίγουρο αποτέλεσμα :lol::lol::lol:

γι' αυτο βαζω την πόρτα πό πίσω. να την ακούσω που θα συρθεί, να ξυπήσω και να την κάνω από το σπίτι

age.png

:lol::lol::lol::lol:Μου θυμισες λιγακι το "home alone"!!!!!Παντως κι αυτος ειναι ενας εξυπνος τροπος!!;)

:lol::lol::lol::lol:Μου θυμισες λιγακι το "home alone"!!!!!Παντως κι αυτος ειναι ενας εξυπνος τροπος!!;)

Απο κεί εμπνέυστηκα !!! Φαντάζομαι έναν τύπο που, όπου πατάει θα τσουλάει και τα τσακίζεται και γελάω.Εύχομαι να μη μάθω κι αν πιάνει..

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ...! Εχω επιπλάκη διπλα ακριβώς απο την πόρτα, βαζω να κρεμιεται μια κουτάλα ξύλινη βαριά....(μη γελάτε) και ένα παιχνίδι της μικρής που με το που το πατάς ειναι μαλακό κάνει ντουντούκα....και ο συζηγος γελάει μαζί μου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καποια φορά είχα βγει στον διάδρομο, εκανε ρεύμα και η πόρτα πίσω μου έκλεισε, με τα κλειδιά επάνω (απ την πισω μεριά εννοείται). Την άνοιξα μόνη μου, αφού έλυσα το κάλυμα της κλειδαριάς, χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι απ' αυτό που χρησιμοποιούμε για τα φρύδια! Τόσο εύκολα! Και οι διαρήξεις δεν είναι το φόρτε μου, σας διαβεβαιω! :)

Κι εγώ διπλοκλειδώνω, βγάζω τα κλειδιά και βάζω και το μάνταλο και ένα ξύλινο σκαμπώ από πίσω, που κάνει φοβερό θόρυβο αν συρθεί, τα παιχνίδια του μπέμπη είναι διασκορπισμένα σε όλο το πατωμα, (δεν τα μαζεύω επίτηδες το βράδυ!), βεβαια αυτό είναι θεμα και για μενα αν σηκωθω το βράδυ αλλά εντάξει, ελπίζω να το θυμηθω αν χρειαστεί! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Πως εχουμε γινει ετσι!!Οχυρο κανονικο πρεπει νε εχουμε και οχι πορτα!

ακριβως οπως το εγραψες οχυρο.

εγω το οχυρωσα κανονικα το σπιτι μου.

το βραδυ κλειδωνω -βγαζω τα κλειδια απο τη πορτα τα περναω στο χερουλι για να ειναι κοντα στη πορτα αν χρειαστει να βγω σε περιπτωση αναγκης.βαζω το μανταλο.βαζω συναγερμο ο οποιος ειναι ενυσχιμενος με καμερα ασφαλειας η οποια βλεπει την εισοδο του διαμερισματος μας και το αυτοκινητο στο γκαραζ.εχω οθονη μεσα στο σπιτι που βλεπω ολο το 24ωρο.αν η καμερα πιασει κινηση ακομα και το φως να ανοιξει καποιος απο τη πολυκατοικια μου κανει διακριτικο θορυβο μεσα στο σπιτι ο οποιος ακουγεται και εκεινη τη στιγμη καταγραφεται κιολας.

μενω 6 οροφο -οροφοδιαμερισμα οποτε απο το μπαλκονι δυσκολα να μου τη πεσουν αλλα και αυτο να γινει θα χτυπησει ο συναγερμος και θα σκασει μυτη η ασφαλεια.

οπως καταλαβαινεται εχω αμπαρωθει κανονικα με το παιδι στο σπιτι.ο συζυγος λειπει τουλαχιστον 5-7 μηνες το χρονο λογω επαγγελματος.(πολεμικο ναυτικο).

αισθανομαι ασφαλης τωρα πια με το παιδι.

α!!!και ενοειται οτι τα κλειδια αυτοκινητου και κοντρολ γκαραζ τα εχω κρυμενα οχι σε κοινη θεα.

Κορίτσια με αγχώσατε πάρα πολύ .Εμείς μένουμε στον τελευταίο όροφο σε ιδιοκτητη πολυκατοικία.Πολλές φορές όχι απλά δεν κλειδώνουμε :(αλλά έχει τύχει να κοιμηθούμε και με τα κλείδια έξω απο την πόρτα.Σπάνια βγάζω τα κλειδιά απο την πόρτα όταν κλειδώνω και ποτέ δεν χρησιμοποιώ την extra κλειδαριά που υπάρχει πανω στην πόρτα μας.Επίσης δεν θα άντεχα να έχω κάτι πίσω απο την πόρτα και να ξυπνήσω την ώρα που κάποιος θα μπεί σπίτι.Προτίμω να κάνει ότι κανει και να μην ξυπνήσει κανείς μας.Α επίσης την τσάντα μου την βάζω δίπλα στην πόρτα με τα κλειδιά του αυτοκινήτου τα χρήματα μου κτλ.έτοιμη μαζί με την τσάντα της μικρής για να μην τρέχουμε το πρωί για το σχολείο.:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:Μήμπως πρέπει να πάω να πηδηχτώ απο το παραθυρο τελικά....:?

εγω ξερω οτι στις απλεσ κλειδαριες αφηνουμε το κλειδι αλλα το γυριζουμε στο πλαι. Εμεις ειχαμε και συρτη απο μεσα για το βραδυ ( φυσικα η πορτα ηταν η απλη ) και πριν 2 1/2 μηνες μπηκανε οταν λειπαμε στη δουλεια. Περιττο να σας πω τι επαθα :(:( Μας αλλαξε την πορτα ο ιδιοκτητης και μας ειπαν οτι στις ασφαλειας απαγορευετε να αφηνεις πανω το κλειδι. Τωρα το βραδυ περιττο να σας πω οτι σηκωνομαι 3 με 4 φορες για να τσεκαρω αν κλειδωσαμε. Ακομα δεν μπορω να κοιμηθω σαν ανθρωπος ολο το βραδυ φυλαω το σπιτι και ο αντρουλης μου ροχαλιζει:P

Κορίτσια με αγχώσατε πάρα πολύ .Εμείς μένουμε στον τελευταίο όροφο σε ιδιοκτητη πολυκατοικία.Πολλές φορές όχι απλά δεν κλειδώνουμε :(αλλά έχει τύχει να κοιμηθούμε και με τα κλείδια έξω απο την πόρτα.Σπάνια βγάζω τα κλειδιά απο την πόρτα όταν κλειδώνω και ποτέ δεν χρησιμοποιώ την extra κλειδαριά που υπάρχει πανω στην πόρτα μας.Επίσης δεν θα άντεχα να έχω κάτι πίσω απο την πόρτα και να ξυπνήσω την ώρα που κάποιος θα μπεί σπίτι.Προτίμω να κάνει ότι κανει και να μην ξυπνήσει κανείς μας.Α επίσης την τσάντα μου την βάζω δίπλα στην πόρτα με τα κλειδιά του αυτοκινήτου τα χρήματα μου κτλ.έτοιμη μαζί με την τσάντα της μικρής για να μην τρέχουμε το πρωί για το σχολείο.:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:Μήμπως πρέπει να πάω να πηδηχτώ απο το παραθυρο τελικά....:?

εγω απλα θα σου προτεινα να κλειδωνεις και να μην αφηνεις τα κλειδια εξω απο τη πορτα.περασανε οι εποχες που κοιμομασταν με τα παραθυρα και τις πορτες ορθανοιχτες.θα μπορουσες ακομα να κλειδωνετε και την κεντρικη εισοδο της πολυκατοικιας σας για εξτρα ασφαλεια.

εγω δε ξερω αν θα εμπαινα σε συτη τη διαδικασια αν εμενα σε ιδοκτητη πολυκατοικια.

μενω σε πολυκατοικια με αλλες 5 οικογενειες γνωστες-αγνωστες.:?

ειμαι ολομοναχη χωρις κανενα συγκενη μεσα στο ιδιο κτιριο.:(

τα πραγματα θα γιουν πολυ ασχημα

εγω φοβαμαι παρα πολυ ηδη

με τοση ανεργεία, ολοι θα βγουν στη γυρα και θα εχουμε εξαρση των κλοπων. τι θα κάνουμε; τρέεεεεεμω........

age.png

Εγω αμα εξαιρεσεις τη λαλακια με τα κλειδια που αφηνα απο πισω , βαζω συρτη , ενα τραπεζακι του καφε και οντως πολλα παιχνιδια γυρω γυρω ,αχ που καταντησαμε ρε παιδια , αααα και ανοιχτα τα φωτα

Εμείς εχουμε και σκυλο στο σπίτι...Ο οποίος κιχ να ακουσει θα αφηνιασει στο γαυγισμα!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

αααα και ανοιχτα τα φωτα[/quote

Xaxaxα!!!!

Αυτο το κανω κι εγω και ο αντρας μου με παιρνει στο ψιλο!!!!!!!

Δεν εχω πορτα ασφαλειας, αλλα εχω 2 μεγαλους συρτες οι οποιοι μπαινουν μεσα στον τοιχο και -θελω να-πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο καποιος να ανοιξει!!

Δεν εχω πορτα ασφαλειας, αλλα εχω 2 μεγαλους συρτες οι οποιοι μπαινουν μεσα στον τοιχο και -θελω να-πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο καποιος να ανοιξει!!

αυτο ειναι σουπερ οντως