Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και μητέρα άρρωστη

Ελένη

Recommended Posts

χαχααχχα οκ γιατι μολις ξυπνησε πειναει κ αγχωθηκα γιατι ποναει αρκετα το στομαχι μου αλλα υποφερτα... :? μακαρι να μην ειναι τιποτα πασχαλιατικο δεν ειμαστε για τετοια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν φαω κατι χαλασμενο περναει στο γαλα μου?χτες εφαγα μια ομελετα το βραδυ κ σημερα ποναει το στομαχι μου.αν ηταν κανενα χαλασμενο αυγο μεσα θα περασει στο γαλα μου θα παθει τιποτα το μωρο???? :cry::cry::cry::cry:

Εχω ρωτησει την Αγλαια για χαλασμενο κασερι που μου ειχε βαλει ο αντρας μου στο τοστ :evil: , γιατι λεει ηταν μια χαρα :evil: ,και μου ειχε πει και αυτη οτι δεν πειραζει!!! :wink:

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Αν θηλάζεις στην ξαπλωτή στάση θα ξεκουραστείς περισσότερο και θα αναρρώσεις πολύ γρήρορα, όταν ήταν στην ηλικία της μικρης σου η δική μου, και εγώ αλλά και ο αντρας μου είχαμε ίωση εμπύρετη. Η μικρή δεν έπαθε τίποτα! :D

Εγώ τοτε δεν θήλαζα λόγω πληγωμένων θηλών, έδινα μητρικό γάλα με μπιμπερό και κάθε φορά που την ταίζαμε φορούσαμε μάσκα, αλλά δεν το βρίσκω απαραίτητο γιατί αν ειναι να κολλήσει θα κολλήσει και δεν θα μπούμε και σε γυάλα!!! (εγώ είχα βήχα και φτάρνισμα και προσπαθούσα να περιορίσω τη διασπορά :lol: για αυτό)

Το βασικότερο όμως έιναι να θηλάζεις ακατάπαυστα! Ετσι και την προστατευεις, αλλα και αν κολλήσει(το απεύχομαι) θα το περάσει ποοοοοολυ πιο ελαφρα!

Ξεκούραση και μην ανησυχεις δεν είναι τιποτα!

Περαστικά!

Κάτι κόμα, που μου ήρθε, αν ανεβάσεις πολύ πυρετό μήπως είναι καμια μαστίτιδα....? :? και πάλι τότε το καλύτερο είναι θηλασμός...

eNeap2.pngNziDp2.png

Θηλαζω αποκλειστικα...χτες μονο αρχισα μαγια μπυρας απο δικια μου ανασφαλεια :? δεν ειναι μαστιτιδα το νιωθω καλα το στηθος μου..

Αρα δεν υπαρχει προβλημα με το κρυωμα... φοβηθηκα γιατι ειναι μικρουλα και ολοι λενε προσεχε μην κρυωσει κακομοιρα μου!:shock: Ελπιζω να μην το περασει ουτε λιγο..Ξαπλωτη θηλαζω σχεδον συνεχεια!!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις κοριτσια..παω να ξαπλωσω...αφου κοιμηθηκε και η μικρη...φιλια πολλα

Χριστίνα καλημέρα και χίλια περαστικά!

Μια επισήμανση για την προληπτική χρήση μαγιάς που κάνεις ενώ δεν έχεις πρόβλημα: η Αγλαια έχει αναφέρει σε προηγούμενο post οτι το να καταναλωνουμε μαγιά χωρίς πρόβλημα ενδέχεται να οδηγήσει σε υπερπαραγωγή την οποία είναι δύσκολο να διαχειριστεί μετά η μαμά (πράσινες κενώσεις, το μωρό δυσκολεύεται να πιάσει το στήθος, τρέφεται μόνο με το πιο υδαρές γάλα, κλπ).

Επειδή ήδη ταλαιπωρείσαι, φοβάμαι μήπως εκθέσεις τον εαυτό σου σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Καλύτερα να σε συμβουλέψουν σχετικά και οι πιο έμπερες.

Να είσαι καλά!

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

ναι εχεις δικιο iro μου..ειπα να παρω μια βδομαδα να δω τι θα γινει...μια μικρη μειωση εχω το απογευμα..που απ οτι διαβασα ειναι συνηθισμενο..η μικρη γκρινιαζει λιγο...μια αυτο μια οι κολικοι...ετσι αν δω οτι κατι δεν παει καλα τα κοβω αμεσως..μια ερωτηση η πεθερα μου μου λεει τωρα με τον πυρετο οτι θα μου κοπει το γαλα :shock: να κλεισω τάυτια κοριτσια??ετοιμη ειμαι :wink:

Διαφημίσεις

μια ερωτηση η πεθερα μου μου λεει τωρα με τον πυρετο οτι θα μου κοπει το γαλα :shock: να κλεισω τάυτια κοριτσια??ετοιμη ειμαι :wink:

ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Περαστικά! :D

ναι εχεις δικιο iro μου..ειπα να παρω μια βδομαδα να δω τι θα γινει...μια μικρη μειωση εχω το απογευμα..που απ οτι διαβασα ειναι συνηθισμενο..η μικρη γκρινιαζει λιγο...μια αυτο μια οι κολικοι...ετσι αν δω οτι κατι δεν παει καλα τα κοβω αμεσως..μια ερωτηση η πεθερα μου μου λεει τωρα με τον πυρετο οτι θα μου κοπει το γαλα :shock: να κλεισω τάυτια κοριτσια??ετοιμη ειμαι :wink:

den tis kleineis kalutera to stoma...??? :lol::lol::lol:

1kOup2.pngTxJmp3.png

μια ερωτηση η πεθερα μου μου λεει τωρα με τον πυρετο οτι θα μου κοπει το γαλα :shock: να κλεισω τάυτια κοριτσια??ετοιμη ειμαι :wink:

Ρώτησε την πεθερά αν της κόπηκε το γάλα από κάτι τέτοιο, αν θήλασε κλπ για να μην το παίζει τόσο έξυπνη.

Αυτό που έγραψε η iro για την υπερπαραγωγή που μπορεί να δημιουργήσει η μαγιά είναι σημαντικό. Πρόσεξε τις κενώσεις του μωρού.

Περαστικά σου και μην ανησυχείς για το θηλασμό. :)

Πηγα προληπτικα σε παθολογο να μ'εξετασει γιατι ανεβασα 38,5...

Βγηκα απ τα ρουχα μουυ παιδια..απορω που τα βρισκουν τα διπλωματα ολοι αυτοι!!Μου ειπε με υφος δεν επρεπε να την θηλασεις θα το κολλησεις το μωρο και κατι τετοια...ποιος σου προσεχει λεει το μωρο τωρα?ακου εκει!!

Τι θελεις μου λεει να σου πω οτι θα πεθανει ? :shock:

Αλλαξα 10 χρωματα κι εγω κι ο αντρας μου..Της λεω εισαι εξυπνη τωρα εσυ το παιζεις εξυπνη??Τελωσπαντων της λεω και φυγαμε..

Τι να πω ρε παιδια κοντεψα να βαλω τα κλαμματα μου ρθε να την ξεμαλλιασω...Βλαχαρα!! :evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Απίστευτο...κι οι πιο ανίδεοι, έτσι δεν συμπεριφέρονται!!!

Εμένα τουλάχιστον μου είχε πει (αν και πάλι άσχετος) οτι του δίνεις φαρμακάκι το καλύτερο που υπάρχει θηλαζοντας το!

ΟΥΣΤ!!!!

:twisted: Και τι την νοιάζει ποιος προσέχει το παιδι??? Δεν κατάλαβα... ? Λογαριασμό θα της δώσεις?Βρε ουστ...τελικά όμως πρόλαβε να σου πει τι έχεις?

eNeap2.pngNziDp2.png

Μου ειπε με υφος δεν επρεπε να την θηλασεις θα το κολλησεις το μωρο και κατι τετοια...ποιος σου προσεχει λεει το μωρο τωρα?ακου εκει!!

:shock::shock::shock::shock:

Πηγα προληπτικα σε παθολογο να μ'εξετασει γιατι ανεβασα 38,5...

Βγηκα απ τα ρουχα μουυ παιδια..απορω που τα βρισκουν τα διπλωματα ολοι αυτοι!!Μου ειπε με υφος δεν επρεπε να την θηλασεις θα το κολλησεις το μωρο και κατι τετοια...ποιος σου προσεχει λεει το μωρο τωρα?ακου εκει!!

Αλλαξα 10 χρωματα κι εγω κι ο αντρας μου..Της λεω εισαι εξυπνη τωρα εσυ το παιζεις εξυπνη??Τελωσπαντων της λεω και φυγαμε..

Τι να πω ρε παιδια κοντεψα να βαλω τα κλαμματα μου ρθε να την ξεμαλλιασω...Βλαχαρα!! :evil::evil::evil::evil:

Καλα σοβαρα μιλας;;;;;Ασχετιλα ολεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

Σε καταλαβαινω,θα ηθελες να της σουρεις πολλα,ε???

Τι να πεις.....

Περαστικα βρε Χριστινακι!

Μου ειπε με υφος δεν επρεπε να την θηλασεις θα το κολλησεις το μωρο και κατι τετοια...Τι θελεις μου λεει να σου πω οτι θα πεθανει ? :shock:

Η σωστή απάντηση σε αυτό είναι:

Μπορείτε να τεκμηριώσετε επιστημονικά την άποψη αυτή;

Επειδή το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει σιωπή συνεχίζεις:

Ελπίζω να ξέρετε τι σημαίνει επιστημονική τεκμηρίωση...

Να δεις ποιος ψαρώνει και ποιος αλλάζει 10 χρώματα και ύφος....

aglaia μου αυτες ειναι οι καταλληλες απαντησεις ελα μου που εγω εκεινη την ωρα γινομαι φουρνελο και δεν σκεφτομαι σωστα!!ενα καλο ξεμαλλιασμα ηθελε αλλα τελωσπαντων(ε εχω κι ενα επιπεδο :lol: )

Σημερα ειμαι καλυτερα...επεσε τελειως ο πυρετος..λιγο η κοιλιτσα ποναει αλλα ευτυχως ολα καλα!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!φιλια

• 3 months later...

Κορίτσια χθες το βράδυ ο άνδρας μου είχε τη φαεινή ιδέα να παραγγείλουμε μεξικάνικο από γνωστό μαγαζί!

Επειδή δεν πεινούσα ιδιαίτερα παρήγγειλα 1 σαλατούλα την οποία "έβγαλα" στις 5 το πρωί 2 φορές!

Μάλιστα επειδή εκεινή την ώρα είχε ξυπνήσει το μανούλι μου και πεινούσε, πρώτα την τάισα, την έδωσα κατευθείαν στον πατέρα της να τη ρέψει κι εγώ ήσυχη έτρεξα στο μπάνιο και ξελάφρωσα!

Το αστείο είναι ότι η μικρή λες και κατάλαβε τα χάλια μου και ξαναξύπνησε στις 9 το πρωί αφήνοντας με να κοιμηθώ κι εγώ λίγες ώρες!

Ελπίζω βέβαια επειδή σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα να μην έχει επίπτωση όλο αυτό και σε εκείνη! :?

Αυτά.....

Να τα μοιραστώ ήθελα μαζί σας....

vbHl.jpg.png

Περαστικα σου ευχομαι να εισια καλυτερα

το χα παθει κι εγω οχι με εμετο με διαρροια και αν σας πω τι εκανα :oops:

δεν ειχα ποιον να το κρατησει και πηγαμε παρεα τουαλετα κολλημενο αυτο στο βυζι δεν ξεκολαγε εκεινη τη μερα.

:lol:

Τι να κάνουμε? Μερικές φορές είναι ο μόνος τρόπος να πάμε τουαλέτα. Είναι στιγμές που αισθάνομαι περίεργα χωρίς ένα μωρό να κρέμεται απ΄το στήθος μου!!

Ευτυχώς συνήλθα! Βέβαια σήμερα η μικρή ήταν κολλημένη στο στήθος και κοιμόταν χωρίς να το αφήνει απο το στόμα της!

Ήρθε η πεθερά μου με σούπα και μας βρήκε στο κρεββάτι αγκαλιά!

Μου λέει "Καλέ τι κάνετε?"

"Πιπιλάμε και κοιμόμαστε" χα χαχα!

" Άντε καλέ" μου λέει

"Για δές" της απαντάω....

"Αααααααα" έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Πόσο περίεργο τους φαίνεται.... :P

vbHl.jpg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...