Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιστολάκι

Recommended Posts

στο γιο μου δεν έκανα μπιστολάκι όχι επειδή ήταν αγόρι αλλά επειδή δεν το είχα σκεφτεί. όταν γέννησα την κόρη μου την ημέρα πριν φύγω από το μαιευτήριο ήρθε η μαία μου και μου έδειξε πως να κάνω μπάνιο μόνη μου το μωρό σε περίπτωση που είχα ξεχάσει, πως να την καθαρίζω γιατί είναι κοριτσάκι και θέλει άλλη περιποίηση από το αγοράκι και μου είπε ότι μετά το μπάνιο θα της βάζω απαραίτητα μπιστολάκι και ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σε αυτό. καλά να βλέπατε μόνο πως το απολαμβάνει :)

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 135
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα,

διάβαζα τη συζήτηση σας γιατί κι εμένα με απασχολεί το ίδιο πρόβλημα!

Τελικά με πείσατε κι εγώ θα της τα στεγνώνω με πιστολάκι, η μικρή είναι τώρα 19 μηνών, γιατί το βράδυ σ΄΄ιγουρα κρυώνει το κεφαλάκι της κι ας μη μας το λέει.

Βέβαια, αυτή φοβάται το πιστολάκι, μάλλον για το θόρυβο που κάνει, αλλά ελπίζω να το συνηθήσει.

Επειδή τυχαίνει να είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος, θέλω να σας πω ότι το πιστολάκι δεν έχει κανενός είδους ακτινοβολία, αλλά το μόνο που έχει είναι μία αντίσταση που θερμαίνεται και καθως περνά ο κρύος αέρας από μέσα του τον ζεσταίνει.

Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι να θερμάνει πολύ το παιδί, αλλά είμαι σίγουρη πως όλλες οι μανούλες είναι πολύ προσεκτικές με τα παιδάκια τους.

Σας εύχομαι να σας ζήσουν τα κουκλιά σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!

ΗΜΜΥ

Αν και εχει περασει αρκετος καιρός απο τοτε είχε μιλήσει καποιος καθηγητής του πανεπιστημιου στην τηλεοραση για το θέμα των ηλεκτρκών συσκευών και ποσο ενοχες είναι για διάφορες μορφές καρκίνου λογω της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (αν θυμάμαι καλα γιατι ήμουν κουμπουρας σε αυτα τα μαθηματα) και ειχε πει (αυτο το θυμαμαι) οτι οι πιο ενοχες σε ενταση ακτινοβολιας είναι

1. φουρνος μικροκυματων (να φευγουμε σε αλλο δωματιο οταν τον λειτουργουμε)

2. ασυρματο τηλεφωνο και ειχε πει οτι πρεπει το λιγοτερο να ειναι 4 μετρα αποσταση απο το κρεβατι μας και ειδικα των παιδιων διοτι η ακτινοβολια διαπερνα και τους τοιχους (το εχω καταργησει απο το σπιτι)

και καποιες ακόμη συσκευες μεταξυ των οποιων και πιστολακι μαλλιων.

Σε ολες σημειωσε οσο πιο μακρια πιο λίγο και πιο σπάνια τοσο πιο καλα!!!

Καλα τον φούρνο και το ασυρματο αλλα το πιστολάκι αδύνατον για τα παιδιά μας το χειμώνα τουλάχιστον.

Παντως για να στεγνώνουν συντομοτερα

1. στεγνωστε τα πολλα με πετσετα ζεστη (πανω στο καλοριφερ)

2. καλα καλα ξεμπερδεμενα μαλλια

3. Στεγνωνετε την ριζα και οχι τις ακρες (αυτες στεγνωνουν γρηγορα απο μονες τους)

:-)

• 4 εβδομάδες μετά...

η κορη μου εχει μαλλια μεχρι τον ποπο της σχεδον και φυσικα δε θελει να τα κοψει.μια φορα της εκοψα μια μικρη τουφα γιατι κολλησε τσιχλα και εκλαιγε 2 ωρες αφηστε που περασε 1 χρονος και ακομα το θυμαται!επειδη και μενα μαρεσουν ομως δε θελω να τα κοψουμε.φυσικα τα στεγνωνουμε με πιστολακι!πως θα στεγνωσουν τετοια μαλλια και ειδικα το χειμωνα που εχει κ κρυο φοβαμαι μη παθει καμια ωτιτιδα γιατι εχει παθει 3 φορες στο παρελθον.επισης δε ξερω ποσο καλο ειναι αλλα της βαζω και κρεμα μαλλιων γιατι αλλιως δε χτενιζονται.δε βρηκα ομως για παιδακια (τουλαχιστον εδω στη γερμανια)και της βαζω μια φυτικη.πειραζει?

επισης δε ξερω ποσο καλο ειναι αλλα της βαζω και κρεμα μαλλιων γιατι αλλιως δε χτενιζονται.δε βρηκα ομως για παιδακια (τουλαχιστον εδω στη γερμανια)και της βαζω μια φυτικη.πειραζει?

Υπάρχει conditioner παιδικό της johnson (ενα ροζ είναι)

Εντομεταξύ ήθελα να ρωτήσω για το θέμα μας: Εαν έχει το πιστολάκι ακτινοβολία βλαβερή, τότε ο φούρνος που μαγειρεύουμε (τον απλό φούρνο λέω-με τον αέρα) τί έχει????? Μηπως είναι ατομική βόμβα? Και καλά το ασύρματο τηλέφωνο που λειτουργεί με κύματα και ο φουρνος μικροκυματων, αλλα το πιστολάκι?

Εγώ άκουσα στην τν οτι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν μαγνητικά πεδία γύρω απο τα καλώδια τους (το θυμάμαι και απο το σχολείο που το λέγαμε στο μάθημα της φυσικής) οπότε αν κάτσεις και το σκεφτείς θα τρελλαθείς! Μέχρι και οι τοίχοι έχουν, γιατί περνάνε απο μέσα τους ένα σωρό καλώδια!!!

Εγω όταν ρώτησα τον παιδίατρο μας, μου είπε "οχι στην χρήση του" μόνο και μόνο γιατι σε κάποια παιδάκια δημιουργεί νινιδα (είδος πυτιρίδας βρέφων) και όχι για τις ακτινοβολίες!

(Οι κομμωτές δηλαδή θα έπρεπε να είχαν μεταλλαχθεί με τόσο πιστολάκι που κάνουν κάθε μέρα!! :lol:)

Εγώ πάντως τώρα το χειμώνα της κάνω κανονικά πιστολάκι γιατί πιό πολύ κινδυνεύει απο καμιά ψύξη παρά απο τα μαγνητικά κύματα...

Διαφημίσεις

Μανούλες, καλημέρα!!!

Στεγνώνω τα μαλλιά της μικρής μου με πιστολάκι από πολύ μικρή, σχεδόν μωρό. Τώρα, μάλιστα, που είναι 3 ετών, τα στεγνώνουμε μαζί και περνάμε απίστευτα. Έχει πολύ γέλιο.:lol::lol::lol:

Μετά πάμε κι οι δύο στο μπαμπά μας για να θαυμάσει τα χτενίσματα.:rolleyes:

Η μαμά μου είναι κομμώτρια, αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά μου στεγνώνουν με πιστολάκι από πολύ πολύ μωρό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα και το χειμώνα είναι κάτι απαραίτητο, προκείμενου τα παιδάκια μας να μην κρυώσουν ή πάθουν ψύξη ή δεν ξέρω τι. Μάλιστα, θυμάμαι το μπαμπά μου που έλεγε ότι το χειμώνα δεν πρέπει να κοιμόμαστε με βρεγμένα μαλλιά. Είναι ανθυγιεινό για τον αυχένα.

Επίσης, να συμπληρώσω, πιο επικίνδυνες είναι οι ενδοεπικοινωνίες που βάζουν στα δωμάτια των παιδιών, παρά τα πιστολάκια!!! :eek:

Πολυ θα με ενδιεφερε να μας πεις τι ξερεις. Εχουμε ενδοεπικοινωνια και ψαχνω πληροφοριες αλλα δεν εχω διαβασει κατι απολυτο.

Οσο για το πιστολακι, συνηθιζεται. Ο δικος μου τα στεγνωνει απο τοτε που γεννηθηκε γιατι εχει παρα, μα παρα πολυ μαλλι. Τωρα οταν το βλεπει τρελενεται απο τη χαρα του.

Πολυ θα με ενδιεφερε να μας πεις τι ξερεις. Εχουμε ενδοεπικοινωνια και ψαχνω πληροφοριες αλλα δεν εχω διαβασει κατι απολυτο.

Δεν ξέρω κάτι αποδεδειγμένο για τις ενδοεπικοινωνίες, αλλά αφού λένε οτι τα ασύρματα τηλέφωνα είναι επικίνδυνα, τότε σίγουρα θα είναι και οι ενδοεπικοινωνίες οι οποίες λειτουργούν με το ίδιο σύστημα... και ειδικά εαν τοποθετηθούν πολύ κοντά στο μωρό!

Εγώ πάντως καλού-κακού το έβαζα έξω απο το δωμάτιο του μωρού, αφού βέβαια πρώτα είχα τσεκάρει οτι εάν έκλαιγε το μωρό θα ακουγόταν.

Με αυτό που αναφέρομαι στις ενδοεπικοινωνίες, δεν είναι οτι θέλω να βγω εκτός θέματος, απλά θέλω να επισημάνω οτι υπάρχουν και άλλες συσκευές ίσως πιο "επικίνδυνες" απο το πιστολάκι, που ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Οπότε είναι ίσως υπερβολικό να ανησυχούμε για το πιστολάκι.

• 2 εβδομάδες μετά...

Γειά σας. Οι συχνότητες που παίζουν οι ενδοεπικοινωνίες δεν έχουν σχέση με αυτές των ασύρματων τηλεφώνων ή των κινητών τηλεφώνων, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε τόσο..Η ακτινοβολία είναι μικρή. Για το πιστολάκι δεν το συζητάω....ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδιά..τι σχέση έχει το πιστολάκι των μαλιών με την ακτινοβολία;; Δεν λειτουργεί με ηλεκτρομαγνητικά κύματα όπως κινητά κ.λ.π

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,

διάβαζα τη συζήτηση σας γιατί κι εμένα με απασχολεί το ίδιο πρόβλημα!

Τελικά με πείσατε κι εγώ θα της τα στεγνώνω με πιστολάκι, η μικρή είναι τώρα 19 μηνών, γιατί το βράδυ σ΄΄ιγουρα κρυώνει το κεφαλάκι της κι ας μη μας το λέει.

Βέβαια, αυτή φοβάται το πιστολάκι, μάλλον για το θόρυβο που κάνει, αλλά ελπίζω να το συνηθήσει.

Επειδή τυχαίνει να είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος, θέλω να σας πω ότι το πιστολάκι δεν έχει κανενός είδους ακτινοβολία, αλλά το μόνο που έχει είναι μία αντίσταση που θερμαίνεται και καθως περνά ο κρύος αέρας από μέσα του τον ζεσταίνει.

Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι να θερμάνει πολύ το παιδί, αλλά είμαι σίγουρη πως όλλες οι μανούλες είναι πολύ προσεκτικές με τα παιδάκια τους.

Σας εύχομαι να σας ζήσουν τα κουκλιά σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!

Τώρα τι να πω ... επειδή τυχαίνει να είμαι κι εγώ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και επίσης και ο άντρας μου, ο οποίος έχει κάνει Διπλωματική πάνω στις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που εκπέμπουν οι πυλώνες της ΔΕΗ αλλά και οικιακές συσκευές έχω να πω ότι αυτό που λες δεν ισχύει καθόλου μα καθόλου. Το πιστολάκι έχει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μάλιστα πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μιλάμε για πολύ κοντινή απόσταση από το κεφάλι και ότι εδώ μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά ... δε θα το πρότινα με τίποτα!!!!! Καλύτερη λύση είναι να το κάνετε πιο νωρίς μπάνιο. Εμείς βέβαια το κάνουμε 1 ώρα πριν κοιμηθεί κι επειδή έχει πολύ μαλλί δε στεγνώνει τελείως. Της το σκουπίζω όσο καλύτερα μπορώ με την πετσέτα και κοιμάται και με λίγο βρεγμένο το κεφάλι. Δε μου έχει αρρωστήσει ποτέ από αυτό εδώ και 2 χρόνια!!

azHYp2.png

vwuep3.png

βαζω αυτο το θεμα γιατι με προβληματιζει πολυ!!! η κορη μου εχει πολλα και μακρια μαλλια οταν λοιπον την λουζω της στεγνωνω τα μαλλια με πιστολακι ξερω οτι αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα πως αλλιως να στεγνωσουν?? συνηθως την κανω το βραδυ πριν τον υπνο μπανιο και δεν μπορω να την κοιμησω με βρεγμενο κεφαλι γιατι θα κρυωσει ειμαι σιγουρη.

απο την αλλη πολυ ακτινοβολια βρε κοριτσια!!!!τι προτεινετε???? :D

kalispera. se katalaveno. kai i koroula mou exei pikna kai polu zgoura mallia.

alla den tin stegnono me pistolaki. nomizo pos den kanei kalo. gia ayto prosptho tha ti kano mpanio arketes ores noritera prin ton upno,

etsi kai allios apofevgo na tin kano mpanio prin ton upno, kseskepazete kai freskoplimenh sigoura tha kriosi.

Εγώ δεν έχω στεγνώσι ποτέ τα μαλλιά των παιδιών μου με το πιστολάκι και ποτέ δεν έχουν κρυώσει. Βέβαια η μικρήέχει ελάχιστα μαλιά και ο γιός μου πολλά αλλά κοντά. Εγώ όμως δεν στεγνώνω ούτε τα δικά μου μαλλιά και κοιμάμαι με βρεγμένα. Χρησιμοποιώ το πιστολάκι μόνο για να κάνω κάποιο χτένισμα.

Δεν είχα σκευτεί ποτέ όμως το θέμα της ακτινοβολίας.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Τώρα τι να πω ... επειδή τυχαίνει να είμαι κι εγώ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και επίσης και ο άντρας μου, ο οποίος έχει κάνει Διπλωματική πάνω στις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που εκπέμπουν οι πυλώνες της ΔΕΗ αλλά και οικιακές συσκευές έχω να πω ότι αυτό που λες δεν ισχύει καθόλου μα καθόλου. Το πιστολάκι έχει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μάλιστα πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μιλάμε για πολύ κοντινή απόσταση από το κεφάλι και ότι εδώ μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά ... δε θα το πρότινα με τίποτα!!!!!

Τότε όλες οι συσκευές που "ζεσταίνουν" είναι επικίνδυνες?

Γιατί να μιλάμε μόνο για το πιστολάκι?

καλε η κορη μου εχει μαλλια μεχρι τον ποπο κ παθαινει ευκολα ωτιτιδες απο μωρο.αμα την αφησω με βρεγμενα μαλλια καηκαμε.για να τα κοψουμε ουτε λογος.εδω μια τσιχλα κολλησε κ της εκοψα μια τουφα κ εκλαιγε 3 ωρες.ασε που ειναι μια κουκλαρα με το μακρι μαλλι :lol:

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως πανικοβλήθηκα με αυτό που είπε η Βέρα

και της έκοψα τα μαλλιά κοντό καρέ :(

για να στεγνώνουν εύκολα...

(ευτυχώς που είναι μικρή ακόμα και δεν το κατάλαβε :mrgreen:)

ελεος ρε σοφια.αν ειναι οτι βγαζει θερμοτητα να μας κανει κακο τοτε

1.να μη μαγειρευουμε γιατι ο φουρνος βγαζει θερμοτητα!

2.να μη χρησημοποιουμε ηλεκτρικη σκουπα!!!

3.να μη βραζουμε τιποτα στις κουζινες!

κ αν θες να ξερεις το ασυρματο τηλεφωνο εκπεμπει 10000000000 φορες πιο πολυ ακτινοβολια απο οτι το πιστολακι που το χρησημοποιεις για 3 λεπτα!ενω το ασυρματο κ που δε το χρησημοποιεις εκπεμπει συνεχεια για να εχει σημα!!

αν ηταν ολες οι κομμοτριες θα ζουσαν μεχρι τα 30!!!

Κοριτσακια ηρεμιστε HELLO κομμωτρια ειμαι αλλα δεν παιζει αυτο που λετε !ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΑΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ι!!!!!!!!!!!!!Ακομα και η τηλεοραση μας ειναι δεκτης και σαφως εχει μια δοση ακτινοβολιας . Δεν υπαρχει κατι που να μην εκπεμπει ακτινοβολια!!!!!!!Ας μην ειμαστε τοσο υπερβολικα καχυποπτες γιατι θα καταληξουμε στις σπιλιες που ζουσε ο ανθρωπος του ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ!!!!!ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!

Magnetic fields are measured in milligauss, and your exposure to them multiplies exponentially with your proximity. For instance, if youʼre standing 4 feet from your microwave while itʼs busy nuking fishsticks, youʼre getting between 3 and 8 milligauss. At 12 inches, itʼs up to 80. And if youʼre standing at the entirely unreasonable distance of 1.2 inches from your microwave, itʼs arguably nuking you, too, with up to 2,000 milligauss.

But is that a lot? For comparisonʼs sake, here are the 1.2 inch exposures of other household appliances:

Clothes washer: 400

Electric range: 2,000

Flourescent lamp: 4,000

Television: 500

Hair dryer: up to 20,000

Considering that a hair dryer can be five times stronger than a microwave, and youʼre much more likely to hold one just inches from your head, perhaps thereʼs reason to limit exposure. (But keep in mind, exposure drops off radically with distance: at 12 inches, that same hair dryerʼs only giving you 70 milligauss.)

http://www.mentalfloss.com/blogs/archives/19926

Mε λίγο ψάξιμο θα βρείτε αναρίθμητες αναφορές στο γεγονός ότι το πιστολάκι είναι από τις συσκευές στο σπίτι που εκπέμπουν εξαιρετικά υψηλή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (το πρόβλημα δεν είναι η θερμότητα αλλά ο περιστρεφόμενος κινητήρας).

Κοιτάξτε και αυτόν τον πίνακα:

http://www.emwatch.com/Typical_mG.htm

Επεξεργάστηκαν by manascar
Προσθήκη

Το πιστολάκι έχει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μάλιστα πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια

Ο σύγυγος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός και έχει κάνει 3 χρόνια στον Δημόκριτο..... έχει επικευάσει εκατοντάδες τέτοιου είδους συσκευές, πιστεύω να μου το έλεγε... δεδομένου ότι κουβαλάει μια τρέλλα σε θέματα ασφαλείας του παιδιού. Πάντως θα τον ξαναρωτήσω.

Πάντως στον παρακάτω πίνακα (που δημοσίευσε η manascar) λέει τουλάχιστον οτι αν κρατάς μια σχετική απόσταση δεν είναι και τόσο επικίνδυνα τα πράγματα:

http://www.emwatch.com/Typical_mG.htm

Εγώ πάλι ξέρω από άτομα που ασχολούνται με το αντικείμενο ότι το πιστολάκι εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (όπως και πάρα πολλές οικιακές συσκευές), αλλά αυτό που το κάνει πιο επικίνδυνο είναι ότι χρησιμοποιείται πολύ κοντά στο κεφάλι.

Στην κόρη μου προσπαθώ να το αποφεύγω. Το χρησιμοποιώ σε ελάχιστες περιπτώσεις όπου λόγω λάθος προγραμματισμού νυστάζει και θέλει να κοιμηθεί ενώ δεν έχουν στεγνώσει τα μαλλιά της. Αλλά και πάλι δεν της κάνω σχολαστικό πιστολάκι, αλλά ελάχιστο ίσα ίσα να φύγει η πολλή υγρασία. Και βέβαια πολύ καλό σκούπισμα με την πετσέτα.

Δειτε και εδώ:

http://kyttariki.biol.uoa.gr/EMR-GROUP/emr-suggestions.htm

εχω δυο μπουμπουκακια

Κοριτσακια ηρεμιστε HELLO κομμωτρια ειμαι αλλα δεν παιζει αυτο που λετε !ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΑΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ι!!!!!!!!!!!!!Ακομα και η τηλεοραση μας ειναι δεκτης και σαφως εχει μια δοση ακτινοβολιας . Δεν υπαρχει κατι που να μην εκπεμπει ακτινοβολια!!!!!!!Ας μην ειμαστε τοσο υπερβολικα καχυποπτες γιατι θα καταληξουμε στις σπιλιες που ζουσε ο ανθρωπος του ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ!!!!!ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!

καλε αμα ειναι να παμε να μεινουμε σε μια σπηλια να τρωμε ωμο κρεας κ να μας σερνει ο αντρας απο το μαλλι με το ροπαλο στο χερι!!εκει να δεις ουτε ιχνος ακτινοβολιας!!ΟΥΓΚ!!:mrgreen: τα παντα εχουν ακτινοβολια.κ η τηλεοραση κ τα τηλεφωνα κινητα κ σταθερα κ οι φουρνοι κ τα μικροκυμματων κ τα μοντεμ κ οι κολονες της ΔΕΗ κ ολα!!!κ ο γειτονας με τις συσκευες του.αν δεν εχεις εσυ ασυρματο θα εχει ο γειτονας οποτε παλι δε τη γλιτωνεις.αμα δε κανεις το παιδι πιστολακι απο κοντα δεν υπαρχει προβλημα!εδω το χειμωνα βαραει μεχρι -20 κ θα το αφησω να μπουντιασει??αν ειναι να μη καταργησουμε μονο το πιστολακι,αλλα κ το μαγειρεμα κ το σκουπισμα κ το τηλεφωνο κ το ιντερνετ κ την τηλεοραση κ το ρευμα κ ολα!δε μας φταιει το πιστολακι τωρα

αν ειναι να μη καταργησουμε μονο το πιστολακι,αλλα κ το μαγειρεμα κ το σκουπισμα κ το τηλεφωνο κ το ιντερνετ κ την τηλεοραση κ το ρευμα κ ολα!δε μας φταιει το πιστολακι τωρα

Να σου πω την αλήθεια στην αρχή και εμένα υπερβολικό μου ακουγόταν...

αλλά όταν στο λέει ένας ο οποίος έχει σπουδάσει πάνω σε αυτό ακριβώς το θέμα ε, τρομάζεις λιγάκι!

Πάντως ανακουφίστηκα λίγο που διάβασα οτι σε απόσταση δεν είναι επικίνδυνο!

(φοβάμαι τόσο το καινούργιο εμβόλιο της γρίπης και τελικά φαντάζεστε να την βρώ απο το πιστολάκι??????? :mrgreen:)

Καλά βρε κορίτσια ... δεν είπαμε ότι θα τη βρουμε κι από το πιστολάκι! Σωρευτικά είναι αυτά. Καλό είναι να αποφεύγουμε όσο το δυνατόν τις δυνατές ακτινοβολίες ειδικά κοντά στα κεφάλια των παιδιών μας που είναι πολύ πιο ευαίσθητα από εμάς.

Οι κομμώτριες (επειδή αναφέρθηκε) περισσότερο κινδυνεύουν από τα χημικά που εισπνέουν λόγω βαφών γιατί το πιστολάκι δεν το έχουν κοντά στο κεφάλι τους. Επίσης στα παιδιά υπάρχει μεγαλύτερη ευαιρθησία γενικότερα... αλλιώς θα του δίναμε και τα κινητά από μωρά. Γιατί πχ τα κινητά δεν κάνει να τα χρησιμοποιούν παιδιά κάτω από 16 ενώ εμείς τα χρησιμοποιούμε κανονικά??

azHYp2.png

vwuep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...