Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιστολάκι

Recommended Posts

βαζω αυτο το θεμα γιατι με προβληματιζει πολυ!!! η κορη μου εχει πολλα και μακρια μαλλια οταν λοιπον την λουζω της στεγνωνω τα μαλλια με πιστολακι ξερω οτι αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα πως αλλιως να στεγνωσουν?? συνηθως την κανω το βραδυ πριν τον υπνο μπανιο και δεν μπορω να την κοιμησω με βρεγμενο κεφαλι γιατι θα κρυωσει ειμαι σιγουρη.

απο την αλλη πολυ ακτινοβολια βρε κοριτσια!!!!τι προτεινετε???? :D

Διαφημίσεις

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τζουτζάκι μου καλημέρα,

Να μη σε ανησυχεί γιατί το ίδιο κάνω και γώ και στην Δωροθέα μου και στον Χρήστο μου, για να μην κοιμούνται βρεγμένοι και να μην πηγαίνει νερό στα αυτάκια τους..... :D

.png.png

βαζω αυτο το θεμα γιατι με προβληματιζει πολυ!!! η κορη μου εχει πολλα και μακρια μαλλια οταν λοιπον την λουζω της στεγνωνω τα μαλλια με πιστολακι ξερω οτι αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα πως αλλιως να στεγνωσουν?? συνηθως την κανω το βραδυ πριν τον υπνο μπανιο και δεν μπορω να την κοιμησω με βρεγμενο κεφαλι γιατι θα κρυωσει ειμαι σιγουρη.

Σοβαρολογείς για την ακτινοβολία....( τα κινητά , η τηλεόραση, τι να πουμε δηλαδή για το αθώο πιστολακι. ) Τζούντζα μου ηρέμησε, μια χαρά τα κάνεις.

.png.png

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ μου σοβαρα και εσυ το ιδιο ε? απλα δεν ηξερα ειμαι η μονη τελικα που το κανω? για την ακτινοβολια εχεις δικιο αλλα εχουμε ολα τα αλλα να εχουμε και αυτο? τι να πω :?

Διαφημίσεις

Έχει ακτινοβολία το πιστολάκι; Γιατί; Απλά θερμό αέρα δεν βγάζει;

Είμαι άσχετη.. :oops:

Πάντως και εγώ χρησιμοποιώ πιστολάκι στη Μαρία γιατί έχει κατσαρά και μπόλικα μαλλάκια -ειδικά πίσω- και θεωρώ πως είναι επικίνδυνο να κοιμηθεί με υγρά μαλλιά. :(

Πριν δυο τρεις μήνες έκανα εγώ το πιστολάκι αλλά τώρα πια δεν γίνεται. Όσο και να φυσήξω δεν στεγνώνουν..... Χώρια που έχει αρχίσει και της αρέσει και στο τέλος όλο και "στρώνει" τα μαλλάκια της με τα χεράκια της... Και καλά τι όμορφη που έγινε!!!! :)

sL7ap2.png

κι εγω του τα στεγνωνω του μπεμπακου μιας και γεννηθηκε με πολυ μαλλι..τον κανω μπανακι στις 8 και μετα κοιμαται δεν θελω να τον βαζω με βρεγμενο κεφαλακι..

my baby was my reborn...

κι εγω την ιδια απορια εχω..εχει ακτινοβολια το πιστολακι???

Εμενα παντως δεν τους αρεσει καθολου ο θορυβος του κι ετσι τους τα στεγνωνω μοναχα με την πετσετα..

κι εγω την ιδια απορια εχω..εχει ακτινοβολια το πιστολακι???

Εμενα παντως δεν τους αρεσει καθολου ο θορυβος του κι ετσι τους τα στεγνωνω μοναχα με την πετσετα..

Και γω το έκανα αυτό με την πετσέτα αλλά της αγρίευε πολύ την τρίχα (ήταν σαν ξαμένη) και το σταμάτησα. Έχω την εντύπωση κιόλας πως δεν κάνει ούτε και τα δικά μας μαλλιά να τρίβουμε πολύ με την πετσέτα. Έτσι μου λέει η κομμώτριά μου. Πόσο μάλλον τα μαλλάκια των μωρών΄που έχουν πολύ λεπτή τρίχα.... :?

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Έχει ακτινοβολία το πιστολάκι; Γιατί; Απλά θερμό αέρα δεν βγάζει;

Είμαι άσχετη.. :oops:

Πάντως και εγώ χρησιμοποιώ πιστολάκι στη Μαρία γιατί έχει κατσαρά και μπόλικα μαλλάκια -ειδικά πίσω- και θεωρώ πως είναι επικίνδυνο να κοιμηθεί με υγρά μαλλιά. :(

Πριν δυο τρεις μήνες έκανα εγώ το πιστολάκι αλλά τώρα πια δεν γίνεται. Όσο και να φυσήξω δεν στεγνώνουν..... Χώρια που έχει αρχίσει και της αρέσει και στο τέλος όλο και "στρώνει" τα μαλλάκια της με τα χεράκια της... Και καλά τι όμορφη που έγινε!!!! :)

έτσι έτσι, γυναίκα παιδί μου από τώρα ξέρει πως να περιποιείται τον εαυτό της :lol::lol::lol:

Αχ, Ρούλα που τη χάνεις που τη βρίσκεις είναι μπροστά στον καθρέφτη και δοκιμάζει καπέλα, τσιμπιδάκια (πεπέλο, μπιμπίδια), παπούτσια και ό,τι άλλο της καρφωθεί στο κεφάλι..... Από τώρα;;;; :)

Σόρι για την αλλαγή θέματος....

sL7ap2.png

:D:D:D:D:D ψωναρες παιδι μου!!!! και η κορη μου το ιδιο κανει!!!

:D:D:D:D:D ψωναρες παιδι μου!!!! και η κορη μου το ιδιο κανει!!!

Ψωνάρες δεν λές τίποτα, Να δεις που η κόρη μου τινάζει και τα μαλλάκια της πίσω μόλις τελειώνουμε και καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι

.png.png

κοριτσια λιγο ασχετο με το θεμα μας αλλα προχτες η κορη μου εβλεπε

παιδικα και βαζει τα κλαματα της λεω λοιπον γιατι κλαις Μαρινα μου και μου λεει κοιτα ποσο ομορφη ειναι αυτη εγω ειμαι σαν την Μαρια την ασχημη!!! :cry::cry: το δακρυ κορομηλο.... γυναικες !!!!!!τη να πεις.. :shock:

Διαφημίσεις

Καταρχην ΤΖΟΥΤΖΑ ενισταμαι....!!!! για τον τιτλο δηλαδη!

στο λεω γιατι εγω εχω αγορακι αλλα πιστολακι κανουμε :lol::lol::lol:

Στην αρχη ειναι αληθεια δεν το ηθελα καθολου μιας και ειχα ακουσει για την ακτινοβολια και επισης δε μου αρεσε η ιδεα τοσου θορυβου μεσα στα αυτακια του μωρου... αλλα οταν πια χειμωνιασαμε (οταν ηταν σχεδον 6 μηνων) και δε στεγνωναν τα μαλλακια του, γιατι μιλαμε για πολύ μαλλι!! (σημ.: πηρα την αδεια του παππα και πριν τη βαφτιση... του κουτσουρεψα λιγο τη φρατζα για να μη μου στραβωθει!!) αναγκαστικα, ξεκινησαμε το πιστολακι, στη χαμηλη ταχυτητα, απο μακρια και με καλυμμενα τα αυτακια!! Ο μικρος την καταβρισκει, ξερενετε στα γελια και γυρναει γυρω γυρω ψαχνοντας να δει απο που ερχεται ο αερας!!, μαλιστα οταν ακουει να το χρησιμοποιει καποιος αλλος χωροπηδαει και ξεφωνιζει!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Η κόρη μου είναι αλήθεια δεν έχει πολύ μαλλί, αλλά τώρα τον χειμώνα της τα στεγνώνω και εγώ με το πιστολάκι...

Το καλοκαίρι τα αφήνουμε να στεγνώσουν μόνα τους...

:D:D:D:D:D γραψε λαθος!!!!!!

:D:D:D:D:Dγραψε λαθος!!!!!!

ΟΚ!! οχι τιποτε αλλο... αλλα αν δεν το επαιρνες πισω....

θα σου εστελνα εκεινο το χειμερινο κουνουπι που εκοβε βολτα στη βεραντα μου :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Εγώ κορίτσια είμαι τυχερή, μόλις τώρα αρχίζουμε να βγάζουμε μαλλί. Οπότε υπολογίζω ότι μέχρι να είμαστε στο σημείο να τα στεγνώνουμε θα είναι καλοκαίρι. Πάντως έχω βρεί την υγειά μου!! μπάνιο, σκούπισμα, γάλα και ύπνος. Σε ένα λεπτό έχει στεγνώσει εντελώς. Μέχρι να πιει και το γάλα της είναι έτοιμη. :lol::lol:

Εγώ κορίτσια είμαι τυχερή, μόλις τώρα αρχίζουμε να βγάζουμε μαλλί. Οπότε υπολογίζω ότι μέχρι να είμαστε στο σημείο να τα στεγνώνουμε θα είναι καλοκαίρι. Πάντως έχω βρεί την υγειά μου!! μπάνιο, σκούπισμα, γάλα και ύπνος. Σε ένα λεπτό έχει στεγνώσει εντελώς. Μέχρι να πιει και το γάλα της είναι έτοιμη. :lol::lol:

τυχερουλα!!!! εμενα ο εφιαλτης μου ειναι το στεγνωμα οποτε απολαυσε το

τωρα!!!!!!!

αν κανατε τα παιδάκια σας μπάνιο πιο νωρίς και όχι πριν τον ύπνο δεν θα προλάβαιναν να στεγνωσουν τα μαλλάκια τους φυσικά?

με τοσα μαλλια δεν νομιζω να στεγνωναν νωριτερα απο 2 -3 ωρες

και ασε αυτο αλλα οταν τα αφησω βρεγμενα απανω της φοβαμε οτι την

επομενη θα την εχω με πυρετο! ναι ειμαστε και πολυ ευαισθητες!!!!!

Εγώ αντιθέτως επιμένω να της στεγνώνω τα μαλλιά της με το πιστολάκι παρόλο που η μικρή μου ουτε να το δει :x

πιστεύω οτι είναι καλύτερα απτο να κοιμηθεί με βρεγμένα μαλλιά.Ούτε που σκέφτηκα για την ακτινοβολία...Μήπως θα έπρεπε?Ωχ..νιώθω τύψεις τώρα!!!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.