Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαιευτικη ΓΑΙΑ του Ερρικος Ντυναν;

Evakimou

Recommended Posts

Γεια σας. Εχουμε αποφασισει με τη γυναικα μου και θα γεννησει στο Γαια. Σημερα εχουμε ραντεβου με το γιατρο μας, που τυγχανει να ειναι και φιλος μας και μπορει να μπουμε και αυριο. Πητ εχουμε 26 Μαρτιου απλα την προηγουμενη πεμπτη στο γιατρειο που την εξετασε μας ειπε οτι εχει μαλακωσει ο τραχηλος και πως να τα ξαναπουμε την τεταρτη(σημερα) και αν τα δεδομενα προχωρησουν και δεν εχουμε κανενα προβλημα να μπουμε και την πεμπτη. Ξεχασα να πω, πως ειναι το δευτερο μας(το πρωτο ειναι αγορακι και γεννησαμε στο λητω 1/8/08) και αυτο αγορακι και παμε για φυσιολογικα. Εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη στο γιατρο μας και πιστευουμε οτι περα απο τις ξενοδοχειακες υπηρεσιες του μαιευτηριου(το οποιο ειδαμε), θα ειναι ενταξει και στις υπολοιπες και πιο κυριες υπηρεσιες του απεναντι μας. Για οτιδηποτε αλλο θα προσπαθησω να σας πω την εμπειρια μας μετα με το καλο.

Γεννησαμε στις 27/3 ενα υπεροχο μωρακι 3930 γρ. με φυσιολογικο τοκετο. Ημουν μεσα κατα την διαρκεια του τοκετου και ολα πηγαν καλα. Με το γαια θελω να πω, πως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και σαν υπηρεσιες και οικονομικα. Μας στοιχισε 1624 ευρω για φυσιολογικο τοκετο με επισκλ/ιο(χωρις να κανουμε τις εξετασεις του μικρου). Στην τιμη ηταν διαμονη 3 ημερων. Μπηκαμε 27 Σαββατο(γενησαμε με προκληση στις 15:20) και βγηκαμε στις 30 Τριτη. Βγηκαμε εφοσων δεν παρουσιασε ικτερο το μικρο μας ,ειδαλλως θα μεναμε αλλη μια νυχτα. Κανονικα θα μας πηγαινε γυρω στα 1500 (αλλα επειδη εκανε η γυναικα μου μια ενεση επειδη εκεινη εχει 0- και το μωρακι 0+), πηγε λιγο παραπανω. Ενα αρνητικο το οποιο δεν ειναι για μενα και το τελος του κοσμου ηταν πως απο τον 7 οροφο που ηταν το δωματιο , για να παμε στο εστιατοριο κατω να πιουμε ενα χυμο βρε αδερφε παιρναμε το ασανσερ και περναγαμε απο τους αλλους οροφους που στεγαζοταν το ερρικος ντυναν. Αυτο ομως δεν ειναι και η συντελεια του κοσμου. Το μαιευτηριο ηταν αψογο, το προσωπικο επισης και τα δωματια ηταν σουπερ. Αυτα για οτιδηποτε αλλο ρωτηστε με, μη διστασετε. Παντως το προτεινω ανεπιφυλακτα. Εκτος αν τωρα καποια ατομα ειναι λιγο παραξενα οποτε ας αποφασισουν μονα τους γιατι εμεις ειμαστε καλοβολοι και δεν θα ταυτιστουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 627
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marvag2005 να σας ζησει το μωρακι σας (αγορακι η κοριτσακι;) να ειναι γερο & καλοτυχο, ειμαστε αλλο ενα ζευγαρι που εχουμε καταληξει να γεννησω στο γαια κ ολα αυτα που αναφερεις ειναι πολυ ενθαρρυντικα,ηθελα να σε ρωτησω εαν πραγματι ενθαρρυναν το θηλασμο κ κατα ποσο βοηθουσαν σε αυτο οπως επισης αν ηταν αυστηροι (με τη καλη εννοια) στο θεμα των επισκεπτηριων δηλαδη οταν φερνανε τα μωρακια βγαζανε εξω απο το δωματιο τους επισκεπτες η δεν διναν πολυ σημασια σ αυτο? συγνωμη αν σε κουρασα, σ ευχαριστω εκ των προτερων

Να σας ζήσει το μωράκι!Περιμένουμε και εμείς να γεννήσουμε τον Ιούνιο στο ΓΑΙΑ και αυτά που λές μας καθησυχάζουν -αν και συμφωνώ απόλυτα οτι πέρα απο τις υπηρεσίες ξενοδοχείου άλλα είναι τα σημαντικότερα!

Προσανατολιζόμαστε σε 4κλινο και από κοντά μας φάνηκε μια χαρά.Εσείς σε τι δωμάτιο ήσασταν?

Πάντως η τιμή που γράφεις δεν απέχει από την επίσημη που λένε.

Τις εξετάσεις του μωρού πως και δεν τις κάνατε?

QqmLp3.png

Γέννησα κι εγώ στο ΓΑΙΑ στις 03/03/2010 και μπορώ να μπω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη.

ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΔΙΝΩΝ

Κατ'αρχάς ΟΛΑ τα δωμάτια των οδινών είναι μονόκλινο (δεν έχεις στο ίδιο δωμάτιο και άλλες ετοιμόγεννες που τις ακούς ή σε ακούνε), πράγμα που το θεωρώ σημαντικό και είναι σπάνιο στα άλλα μαιευτήρια.

ΚΡΕΒΑΤΙ-ΔΩΜΑΤΙΟ

Κατά δεύτερον το κρεβάτι έχει τηλεκοντρόλ και κανονίζεις κλίση, ύψος κτλ εσύ μόνη σου με ένα κουμπί. Μη σας φανεί υπερβολικό, αυτό το θεωρώ σημαντικό δεδομένου ότι τις πρώτες 2 μέρες που είναι επίπονες (ειδικά για όσες κάνουν καισαρική) δε χρειάζεται να φωνάζεις τις μαίες κάθε τρεις και λίγο που θέλεις να σηκώσεις την πλάτη ή να την κατεβάσεις για να κοιμηθείς. Είναι υπερσύγχρονο. Απέναντι από κάθε κρεβάτι υπάρχει προσωπική τηλεόραση το ηχείο της οποίας είναι πάνω στο προσωπικό σου τηλεκοντρόλ για να μην ενοχλείς τις υπόλοιπες μητέρες.

Τα δωμάτια είναι μεγάλα σε σχέση με άλλα μαιευτήρια και η οικονομική θέση (την οποία επέλεξα) είναι Τετράκλινο (όχι πχ εξάκλινο όπως το Ιασώ).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το μαιευτήριο είναι καινούργιο. Ένας λόγος παραπάνω για τα κορίτσια που εργάζονται εκεί να σου φέρονται με ακόμα περισσότερη ευγένεια σε μια προσπάθεια προβολής της ιδανικής εικόνας για προσέλκυση κόσμου.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Το μαιευτήριο διαθέτει εντατική μονάδα σε άλλο όροφο (το γνωρίζω γιατί χρειάστηκε να νοσηλευτεί το μωράκι μιας μητέρας στο ίδιο δωμάτιο με εμένα) και δεν είναι αμιγώς κλινική, αλλά ολόκληρο νοσοκομείο.

ΤΙΜΕΣ

Η οικονομική θέση είναι το τετράκλινο και κοστίζει 1650? με επισκληρίδιο. Αν θες να υπολογίζεις και τις εξετάσεις του μωρού υπολόγιζε 1850?. Αν κάνεις καισαρική και τις εξετάσεις του μωρού επίσης υπολόγιζε 2150? ΣΥΝΟΛΟ. Χωρίς ανεπιθύμητες εκπλήξεις στο ταμείο. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει τα πάντα.

ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ

Ο κοινωνικός χαρακτήρας του Ερυθρού Σταυρού χαρίζει στις τριτότοκες και τις πολύτεκνες μητέρες ΔΩΡΕΑΝ γέννα και διαμονή. Είχα στο δωμάτιό μου μια μητέρα που δεν πλήρωσε ΤΙΠΟΤΑ (γεννούσε το 4ο της παιδί), εκτός φυσικά από την αμοιβή του γιατρού της, που ούτως ή άλλως είναι χωριστά. Φυσικά, δεν έχει σημασία που γέννησες τα πρώτα παιδιά για να επωφεληθείς αυτού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Προσωπική μου άποψη για το ΓΑΙΑ: Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Σε όλα τα προηγούμενα προστίθεται η καθαριότητα, η ησυχία (βοηθάει ότι οι μαίες ζητούν από τους επισκέπτες να αποχωρούν μετά τις 9, κι έτσι μπορείς να ξεκουραστείς) που τόσο χρειάζεσαι και το ευχάριστο περιβάλλον.

Αν επέλεγα μαιευτήριο και πάλι στο ΓΑΙΑ θα πήγαινα στο επόμενο παιδί μου, δεδομένου ότι τα ΙΑΣΩ-ΜΗΤΕΡΑ μου φαίνονται λίγο "ξενοδοχεία"... με τις τιμές τους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Υ.Γ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΙΜΩΝ 2010

Τις τιμές μου τις έδωσαν με email/τηλέφωνο ΚΑΙ τα δύο μαιευτήρια.

6-κλινο

ΙΑΣΩ: Φυσιολογικός 1550+επισκληρίδιος 400+εξετάσεις μωρού-μαμάς 750= 2700?

4-κλινο

ΙΑΣΩ: Φυσιολογικός 1990+επισκληρίδιος 400+εξετάσεις μωρού-μαμάς 750= 3140?

ΓΑΙΑ: Φυσιολογικός 1350+επισκληρίδιος 300+ εξετάσεις μωρού 200= 1850?

3-κλινο

ΙΑΣΩ: Φυσιολογικός 2250+επισκληρίδιος 400+εξετάσεις μωρού-μαμάς 750= 3400?

ΓΑΙΑ: Φυσιολογικός 2160+επισκληρίδιος 400+ εξετάσεις μωρού 200= 2760?

(δηλαδή... ίδια τιμή αν πας σε τρίκλινο στο ΓΑΙΑ ή σε εξάκλινο στο ΙΑΣΩ)

Για καισαρική υπολογίζετε 300-400? περισσότερο

...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ

9ca39a6803.png

ηθελα να σε ρωτησω εαν πραγματι ενθαρρυναν το θηλασμο κ κατα ποσο βοηθουσαν σε αυτο οπως επισης αν ηταν αυστηροι (με τη καλη εννοια) στο θεμα των επισκεπτηριων δηλαδη οταν φερνανε τα μωρακια βγαζανε εξω απο το δωματιο τους επισκεπτες η δεν διναν πολυ σημασια σ αυτο? συγνωμη αν σε κουρασα, σ ευχαριστω εκ των προτερων

Είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό αν και υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που σου φέρνουν το μωρό. Απλά σε όσα μωρά έχεις ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό αν κλαίνε ίσως σου τα φέρουν πχ μισή ώρα νωρίτερα. Γενικά όμως τηρείται το ακόλουθο πρόγραμμα.

Στο ΓΑΙΑ έφερναν το μωρό τις εξής ώρες:

00:00

05:00

09:00

13:00

17:00

21:00

Το μωρό το κρατούσες όσο ήθελες. Δηλαδή, αν η μαία ερχόταν να μαζέψει τα μωρά και εσύ ακόμα θήλαζες, μπορούσες να το κρατήσεις και να έρθουν να σου το πάρουν αργότερα. Είχε τύχει να το έχω και 1,5 ώρα επειδή θήλαζε λίγο και πάλι λίγο κτλ.

Το επισκεπτήριο ήταν 18:00-21:00 που δεν είναι ώρες θηλασμού. Αλλά γίνεται και ανακοίνωση στου επισκέπτες να φύγουν. Στο δωμάτιο την ώρα του θηλασμού μπορούν μόνο να μείνουν οι μπαμπάδες (μιας που είναι η μόνη τους ευκαιρία να δουν το μωρό) με τη συναίνεση των άλλων μητερων που είναι στο δωμάτιο φυσικά. Αν θελήσεις να μείνει ένα άτομο ακόμα για να δει το μωρό (πχ εγώ είχα και τη μητέρα μου) δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά γενικά το επισκεπτήριο αποχωρεί κατά το θηλασμό και κατά τις επισκέψεις των γιατρών βέβαια.

9ca39a6803.png

Διαφημίσεις

Natalaki, ευχαριστούμε πολύ για την αναλυτική περιγραφή σου.Μου δίνεις κουράγιο γιατί αν είναι όλα αυτά καλά έχεις ένα πράγμα λιγότερο να ανησυχείς...και δεν είναι και λιγα σε αυτήν την περίοδο της ζωής σου.

Να σου ζήσει το μωράκι σου!! :)

QqmLp3.png

:-):wink:Γεια σας και από εμένα κορίτσια. Είμαι κι εγώ μία από αυτές που θα γεννήσει στο ΓΑΙΑ τον Ιούλιο. Από τις περιγραφές που ακούω εδώ όλα μου φαίνονται πολύ καλά. Ενθαρρυντικά. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε δώστε την εδώ στο φόρουμ. Ειλικρινά βοηθάει. Όταν δεν ξέρεις κάτι καλό είναι να μαζεύεις πληροφορίες ειδικά αν αυτές είναι θετικές όπως στην προκειμένη περίπτωση. Σας ευχαριστώ.:-)

natalaki σε ευχαριστούμαι για τις πληροφορίες, είναι όντως χρήσιμες.πρέπει να το έχω ξαναρωτήσει αλλα δεν θυμάμαι την απάντηση.έχει ληξιαρχείο μέσα για να δηλώσουμε την γέννηση και αν ναι εκτός απο ληξιαρχική πράξη γάμου και ταυτότητες χρειάζεται και κάτι άλλο;

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Βρε κορίτσια πριν έδειξε στις ειδήσεις (του alter αν θυμάμαι καλά..) ότι το νομικό συμβούλιο του κράτους ΔΕΝ αποδέχεται τη λειτουργία του μαιευτηρίου Γαια....μήπως να παίρνατε ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσετε????

Βρήκα και αυτό http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/576190/Article.aspx

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πριν έδειξε στις ειδήσεις (του alter αν θυμάμαι καλά..) ότι το νομικό συμβούλιο του κράτους ΔΕΝ αποδέχεται τη λειτουργία του μαιευτηρίου Γαια....μήπως να παίρνατε ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσετε????

Βρήκα και αυτό http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/576190/Article.aspx

Παιδια πεφτει μεγάλος πόλεμος στο ΓΑΙΑ. Τους εχει παρει μεγαλη μεριδα απο το κομματι των τοκετων με τα πιο μειωμενα σε σχεση με τα αλλα μαιευτηρια τιμολογια που ο πολεμος παει συννεφο. Εγω ξεχασα να αναφερω πριν οτι γεννησαμε το δευτερο αγορακι μας. Στο θεμα των αποκλειστικων θυλασμων και επισκεπτηριων με καλυψαν οι προηγουμενες κοπελες. Οταν φερνουν το μωρο στο δωματιο αν εξαιρεσουμε τον συζηγο, δεν αφηνουν αλλους να υπαρχουν μεσα. Οποτε ειναι σε καλο δρομο, δεν γινετε η χαβρα των ιουδαιων! Ληξιαρχειο εχει μεσα. Πηγαινεις και το δηλωνεις και μετα σε ρωτανε αν θες να περασεις οταν θα ειναι ετοιμο ή να στο στειλουνε με κουριερ. Μιας και το ανεφερα εμεις γεννησαμε στις 27/3 , φυγαμε 30/3 και στις 6/4(επεφτε και μεγ.βδομαδα) μας ειδοποιησαν και πηγα στις 7/4 και το πηρα. Εγω αυτο που εχω να πω σαν κατι τελευταιο για να μην γινομαι κουραστικος, ειναι οτι και σημερα(χτες) που πηγα για την πιστοποιητικο γεννησεως και ανεβηκα και λιγο για μια δουλεια στον 7ο οροφο που ειναι και τα δωματια, ολο και περισσοτερο κοσμο βλεπω να ερχεται. Εχει δει και εχει μαθει σχετικα με το ΓΑΙΑ. Τωρα επειδη ο ανταγωνισμος και η κριση ειναι μεγαλη, ο καθενας με οτι οπλο εχει(βλεπε πολεμο απο ΜΜΕ), θα πολεμησει......

Οτι αλλο παλι εδω ειμαι. Ποσο συγκινηθικα σημερα....νομιζα οτι ηταν η γυναικα μου με το παιδι στο θαλαμο....

Χωρίς να θέλω να το παίξω ο συνήγορος του διαβόλου, αυτήν την κουβέντα είχαμε προ ημερών με φίλη μου που γεννάει τον Ιούνιο. Ο γιατρός της είναι στο ΓΑΙΑ και στο Μητέρα. Σε συζήτηση που είχανε μεταξύ τους, εκείνη του ζήτησε να γεννήσει το ΓΑΙΑ, λόγω ακριβώς των μειομένων τιμών και της καλύτερης κατάστασης που επικρατεί στο εν λόγω μαιευτήριο. Κι εκείνος, αν και αποτελεί μέρος του δυναμικού του ΓΑΙΑ, της είπε ότι δεν το συνιστά ακόμη, ειδικά σε περιπτώσεις σαν της φίλης μου (έχει ένα θεματάκι το μωρό της και μάλλον θα χρειαστεί εντατική ή αλλιώς διακομιδή στο Παίδων για εγχείρηση). Ο λόγος είναι πως πρόκειται για πολύ καινούργιο μαιευτήριο και σοβαρά τμήματα όπως η Εντατική νεογνών δεν έχουν "δοκιμαστεί" ακόμη για να είναι σίγουροι ότι μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες βρεφών με κάποια προβλήματα. Κι εκείνη τώρα το σκέφτεται και βρίσκεται σε δίλημμα. Τι να πω. Η ώρα η καλή σε όλες τις μέλλουσες μανούλες, σε όποιο νοσοκομείο και αν γεννήσουν.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

να ρωτησω κατι.... στο επισκεπτηριο οι συγγενεις δεν βλεπουν καθολου το μωρο η τα εχουν στο δωματιο που εχει την τζαμαρια και τους τα δειχνουν απο κει?

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Να συμπληρώσω επίσης στα θετικά του Γαία ότι δεν χρέωσαν χρηματικό ποσό για την συλλογή βλαστοκυττάρων τα οποία δώσαμε στην Δημόσια Τράπεζα. Το λέω γιατί από ότι ξέρω σε άλλα μαιευτήρια χρεώνούν την δυνατότητα να συλλέξεις τα βλαστοκύτταρα 200 ευρώ.

natalaki,antigoini ευχαριστούμε παρα πολυ για τις πραγματικα χρησιμες πληροφοριες απο τις εμπειριες σας:):):), αλλα πραγματικα με τον πολεμο που γινεται εναντια στο γαια δεν ξερω αν θα το προλαβουμε ανοικτο:( ή αν θα εχουν καταφερει να το κλεισουν, ακουσα και εγω για την αποφαση που εβγαλε το νομικο συμβουλιο του κρατους για δηθεν παρανομη λειτουργια του γαια εχετε ακουσει-μαθει καποια εξελιξη? τωρα λειτουργει?

Διαφημίσεις

κανονικα λειτουργει τωρα παντως δε ξερω για το μελλον. κι εγω εκει θα γεννησω αυγουστο. μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα στο αφηνουν το μωρο καθε φορα που στο φερνουν?

http://www.iatriko.gr/newsitem.aspx?a_id=355&nc_id=17&ni_id=249 τωρα τι θα γινει στο μελλον θα δειξει.

εντωμεταξυ επεσαν κι αλλο οι τιμες στο γαια

http://www.iatriko.gr/newsitem.aspx?a_id=355&nc_id=17&ni_id=250

εντωμεταξυ επεσαν κι αλλο οι τιμες στο γαια

http://www.iatriko.gr/newsitem.aspx?a_id=355&nc_id=17&ni_id=250

και στο Μητέρα και το Ιασώ έχουν πέσει οι τιμές.

μια φίλη ρώτησε σήμερα στο Μητέρα και της είπαν το 3κλινο (4κλινο πλέον δεν υπάρχει ) φ.τ. με επισκληρήδιο 2000 €

το Ιασώ έχει σίγουρα κατεβάσει την τιμή του 6 κλινου

sorry αλλά δεν ξέρω πόσο, η μαία μου μου το είπε, και μάλιστα μου είπε να μην πάρω ακόμα τιμοκατάλογο μέχρι τον Ιούνιο που γεννάω θα έχουν πέσει και άλλο οι τιμές.

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

natalaki σε ευχαριστούμαι για τις πληροφορίες, είναι όντως χρήσιμες.πρέπει να το έχω ξαναρωτήσει αλλα δεν θυμάμαι την απάντηση.έχει ληξιαρχείο μέσα για να δηλώσουμε την γέννηση και αν ναι εκτός απο ληξιαρχική πράξη γάμου και ταυτότητες χρειάζεται και κάτι άλλο;

Nai, nai. To Gaia exei kai liksiarxeio. Kai sto tameio o proistamenos sou etoimazei tous fakelous me ola ta grafeiokratika pou tha xreiastei na kaneis meta (IKA, OAED ktl) POLY analutika (na'nai kala) kai sou leei bima-bima ti prepei na kaneis. An kati den katalabete apo tis kopeles ston gkise, zitiste ton proistameno.

9ca39a6803.png

Χωρίς να θέλω να το παίξω ο συνήγορος του διαβόλου, αυτήν την κουβέντα είχαμε προ ημερών με φίλη μου που γεννάει τον Ιούνιο. Ο γιατρός της είναι στο ΓΑΙΑ και στο Μητέρα. Σε συζήτηση που είχανε μεταξύ τους, εκείνη του ζήτησε να γεννήσει το ΓΑΙΑ, λόγω ακριβώς των μειομένων τιμών και της καλύτερης κατάστασης που επικρατεί στο εν λόγω μαιευτήριο. Κι εκείνος, αν και αποτελεί μέρος του δυναμικού του ΓΑΙΑ, της είπε ότι δεν το συνιστά ακόμη, ειδικά σε περιπτώσεις σαν της φίλης μου (έχει ένα θεματάκι το μωρό της και μάλλον θα χρειαστεί εντατική ή αλλιώς διακομιδή στο Παίδων για εγχείρηση). Ο λόγος είναι πως πρόκειται για πολύ καινούργιο μαιευτήριο και σοβαρά τμήματα όπως η Εντατική νεογνών δεν έχουν "δοκιμαστεί" ακόμη για να είναι σίγουροι ότι μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες βρεφών με κάποια προβλήματα. Κι εκείνη τώρα το σκέφτεται και βρίσκεται σε δίλημμα. Τι να πω. Η ώρα η καλή σε όλες τις μέλλουσες μανούλες, σε όποιο νοσοκομείο και αν γεννήσουν.

Na sas po oti ki emena o giatros mou itan KAI sto Gaia KAI sto Iaso kai mou proteine na pao sto Iaso. Epeita, emeine k o idios ekpliktos apo to poso sugxrono einai to Gaia. Fusika, na min ksexname oti oi giatroi proteinoun to maieutirio pou tous dinei ta megalutera pososta.

Oi maies elegan metaksu tous, oti akoma ta pragmata mpainoun se programma opos ginetai se kathe neo ksekinima klinikis kai de leitourgoun toso automata "roloi" opos sta palia maieutiria.

Pantos ipirxe kopela sto thalamo mou pou to paidaki tis nosileutike stin entatiki.

Tora gia ti fili sou epeidi einai idiaiteri periptosi einai kathara diki tis apofasi. Einai thema ugeias kai de mporei kaneis apo mas na tin parei sto laimo tou. Apla zugizei ta uper kai ta kata kai apofasizei.

Kali epilogi

9ca39a6803.png

κανονικα λειτουργει τωρα παντως δε ξερω για το μελλον. κι εγω εκει θα γεννησω αυγουστο. μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα στο αφηνουν το μωρο καθε φορα που στο φερνουν?

Nanana sou paratheto auto pou eixa grapsei pio pano:

Το μωρό το κρατούσες όσο ήθελες. Δηλαδή, αν η μαία ερχόταν να μαζέψει τα μωρά και εσύ ακόμα θήλαζες, μπορούσες να το κρατήσεις και να έρθουν να σου το πάρουν αργότερα. Είχε τύχει να το έχω και 1,5 ώρα επειδή θήλαζε λίγο και πάλι λίγο κτλ.

9ca39a6803.png

kalispera! eimai poli kainouria sto forum...alla kai me ta morakia...(molis ligo evdomadon)...psaxno omos kapoion kalo giatro gia to GAIA giati o dikos mou einai mono sto IASO (!!!).Kalo einai to Iaso, alla i polikosmia & to kostos me kanoun na to xanaskeftomai.

euxaristo & me to kalo se oles!!

thanks natalika το ειχα δει αυτο απλα εννοω αν εγω εχω τελειωσει νωρις το θηλασμο θα μου το παρουνε αμεσως? καθε ποτε περνανε δηλαδη.

Συνήθως περάνε πάνω στο 45λεπτο περίπου αν θυμάμαι καλά. Αλλά κράτα το αγκαλιά -ακόμα κι αν έχει τελειώσει το θηλασμό- και δε θα σου το πάρουν ;)

Μόνο αν το έχεις αφήσει στο "καροτσάκι" του το παίρνουν, μην ανησυχείς.

9ca39a6803.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...