Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαιευτικη ΓΑΙΑ του Ερρικος Ντυναν;

Evakimou

Recommended Posts

Πιστέω ότι όσες γεννήσουν τώρα εκεί θα είναι τυχερές και καλύτερα να πάρετε τα ποοι φθηνά δωμάτια γιατί οι πιθανότητες να είσα σε τετράκλινο και να είστε δύο είναι μεγάλες αφού το μαιευτήριο λειτούργησε τώρα (προχθές που περνουσα είδα ταμπελίτσα γαία) και πόσες που φτάνουν να γενήσουν τώρα θα πάνε εκεί. Επίσης πιστέω ότι θα θέλει να δημιουρ΄γησει καλό όνομα σαν νέο που είναι οπότε θα έχει καλή εξυπηρέτηση και βέβαια πολύ καθαριότητα. Σας ζηλέυω κορίτσια. Αλήθεια η Νατασσούλα γέννησε?

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 627
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα....επισκεφτηκα και εγω απο κοντα το γαια για να δω τα πραγματα απο κοντα..ειναι αρκετη η οικονομικη διαφορα απο το εξακλινο του ΙΑΣΩ με το 4κλινο του ΓΑΙΑ.και το κυριοτερο....για μενα τουλαχιστον...δεν γινεται ο πανικος που γινεται με τα αλλα ιδιωτικα μαιευτηρια...μια απιστευτη ησυχια!!!καθαριοτητα και κυριως σειρα,ιδιως τωρα με την νεα γριπη!!!ασε που δεν εχουν κρυφες χρεωσεις(βλεπε βλαστοκυτταρα,κτλ.).Υποστηριζουν πολυ τον αποκλειστικο θηλασμο και επειδη δεν εχει πολυ κοσμο το νοσοκομειο λογω του οτι ειναι νεο μπορεις να εχεις το παιδι περισσοτερες ωρες στο δωματιο. Αφηστε που το τετρακλινο ειναι σαν μονοκλινο μιας και δεν υπαρχει πολυκοσμια ακομα τουλαχιστον.Τωρα το προβλημα μου ειναι ο γιατρος,ο οποιος δεν δεχεται να με ξεγεννησει εκει αλλα μονο στο ΙΑΣΩ κατι που δεν το θελω αλλα δεν εχω και παραπονο απο τον γυναικολογο μου....Ετσι ειμαι χωρις γιατρο και γενναω στις 23/02/2010....Μου συστησε η νοσοκομα που με ξεναγουσε στο χωρο του νοσοκομειου καποιον αλεξανδροπουλο που ειναι και αντιπροεδρος του ΓΑΙΑ αλλα δεν ξερω ακομα τιποτα....εχει καμια να μου συστησει καποιο γυναικολογο μιας και ο γιατρος εχει την πιο μεγαλη σημασια....Περιμενω νεοτερα...ΣΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Γεια!

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τη δυνατότητα να γεννήσεις στο "Γαία". Εγώ δεν το πρόλαβα για πολύ λίγο (γέννησα 21/11/09), αλλά είχα πάει να το δω κι ενθουσιάστηκα. Καμία σχέση με το εμπόριο στο "Ιασώ".

Αν ενδιαφέρεσαι ο δικός μου γιατρός είναι και στο "Ιασώ" και στο "Γαία" και στον συστήνω ανεπιφύλακτα, λέγεται Μαργέλης Ζώης. Καταρχάς σαν επιστήμονας είναι τρομερός! Να φανταστείς μου έκανε και περίδεση στον τράχηλο ενώ το προλάβαμε οριακά και υπήρχε κίνδυνος να μην τα καταφέρουμε, επειδή είχα πλήρη διαστολή. Ειλικρινά του χρωστάω τη ζωή του υιού μου! Γιατί πολλοί γιατροί αν φτάσεις σ'αυτό το σημείο που ήμουν εγώ το αφήνουν να χαθεί το έμβρυο. Επίσης είναι πολύ καλός άνθρωπος και ήθελε κι αυτός να προλάβω το "Γαία" παρόλο που οικονομικά δεν τον συνέφερε για να γλυτώσω κάποια χρήματα. Τέλος έχει και μια καταπλητκική μαία η οποία ήταν συνέχεια δίπλα μου και με βοήθησε πολύ. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα να σου δώσω παραπάνω στοιχεία γι'αυτόν.

Φιλάκια, με το καλό να γεννήσεις κι εσύ!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Καλησπέρα!! Πρόκειται να γεννήσω στις 16 Ιαν με καισαρική. Πριν διοριστώ δούλευα στο ντυνάν, σαν διοικητικός βέβαια, αλλά ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί και πόσο καλή αντιμετώπιση έχουν οι ασθενείς, πράγμα που δεν ισχύει στο ιασώ τουλάχιστον που γέννησε η αδερφή μου πριν 2 μήνες...Καταρχήν τώρα δουλεύω στο υπ. υγείας και έτυχε τώρα που έκανε αίτηση το ντυνάν για το μαιευτήριο να συμμετάσχω στην διαδικασία αδειοδότησης. Οπότε ξέρω ότι το προσωπικό του είναι έμπειρο και με πολύ καλά βιογραφικά όλοι τους. Δεύτερον δε νομίζω ότι θα ρίσκαρε κανένας γιατρός τη φήμη του ώστε να συνεργαστεί με ένα μαιευτήριο που δεν πληρεί τα κριτήριά του. Ακόμη κ διαφορά να μην έχουν οι τιμές από τα άλλα μαιευτήρια σίγουρα και μόνο ότι είναι καινούριο, δεν έχει ακόμη τόσο κόσμο όσο τα άλλα μαιευτήρια, που σημαίνει ότι η εξυπηρέτηση θα είναι καλύτερη και ότι τα δωμάτια του ντυνάν ακόμη κ το τετράκλινο που θεωρείται το χειρότερο είναι σούπερ, σίγουρα θεωρώ ότι είναι βασικοί παράγοντες για να το επιλέξει κάποιος. όσο για την απειρία που ενδεχομένως να προβληματίζει κάποιες, από τη στιγμή που πάλι θα είσαι με τον γιατρό σου, νομίζω δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα, άλλωστε και στα άλλα πιο έμπειρα μαιευτήρια δεν μπορείς να ψάξεις από μόνος σου το προσωπικό απλά βασίζεσαι στον γιατρό σου. Εγώ με τον γιατρό μου πάντως δεν το συζητήσαμε καν, αφού μάθαμε ότι άρχισε τη λειτουργία του κ προλαβαίνουμε την ημ/νια τοκετού και βέβαια ξέρει ότι αφού δούλευα εκεί ξέρω τα πράγματα "εκ των έσω", θεωρήσαμε δεδομένο ότι θα γεννούσα εκεί. Πάντως για τις τιμές κ γω ακόμη δεν έχω μάθει, θα πάρω τηλ να δω τι γίνεται. Ελπίζω να βοήθησα κάπως και εύχομαι σε όλες με το καλό!!!

Στο Ερρίκος Ντυνάν έχω δουλέψει κι εγώ, στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας. Ξέρω για τι ακριβώς πράγμα μιλάω. Ένα τμήμα για να διοργανωθεί θέλει τεράστια δουλειά και απαιτεί πάρα πολύ χρόνο. Πόσο μάλλον μια ολόκληρη κλινική. Μιλάμε για οργάνωση. Πώς να λειτουργεί σωστά. Αυτά εμένα θα με κάνανε πολύ διστακτική. Τώρα, το αν τα δωμάτια είναι σούπερ ή όχι, θα ήταν το τελευταίο που θα μ'ενδιέφερε. Δεν πας σε ένα μαιευτήριο για τα χλιδάτα του δωμάτια, αλλά για να γεννήσεις το μωρό σου. Πάντως, αν ο γιατρός σας σας το συνιστά και το προτείνει, καλό είναι να ακούσετε το γιατρό σας. Στο κάτω-κάτω, εκείνοι είναι που δουλεύουν σ'αυτό, εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθέναν.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

emas o giatros mas apofasise na mhn pame telika sto gaia giati akoma leei den einai pliros eksoplismeno kai den tha ithele na riskari opiesdipote epiplokes mporei na exoume afou exw kai ena mikroprovlimataki me thn egkimosini. i diafora stis times episis tora pou riksan kai ta alla maieuthria tis times einai elaxisti opote den aksizei to kopo na riskaroume. tha simfwniso episi me th tarshou oti den pas na genisis se ena maieuthrio gia ta xlidata domatia. to vasiko einai na eisai me to giatro sou kai na tou exeis empistosini.

GhvGp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
emas o giatros mas apofasise na mhn pame telika sto gaia giati akoma leei den einai pliros eksoplismeno kai den tha ithele na riskari opiesdipote epiplokes mporei na exoume afou exw kai ena mikroprovlimataki me thn egkimosini. i diafora stis times episis tora pou riksan kai ta alla maieuthria tis times einai elaxisti opote den aksizei to kopo na riskaroume. tha simfwniso episi me th tarshou oti den pas na genisis se ena maieuthrio gia ta xlidata domatia. to vasiko einai na eisai me to giatro sou kai na tou exeis empistosini.

καλημερα κι απο μενα μανουλες!αν διαβασει καμια το θεμα και μπορει ας με βοηθησει.εχω ΠΗΤ 25/04/10 και ο γιατρος μου ειναι και στο Μητερα κι απ' ο,τι μου χε πει στις αρχες,και στο Γαια.τι λετε να κανω?? ειναι οντως μεγαλη η διαφορα στις τιμες ?

3IrTp3.png

κορίτσια καλησπέρα...εγώ έτυχε να πάω στο ΓΑΙΑ τις προάλλες, μαζί με τη νυφη μου που θα γεννήσει στο τέλος του μήννα, για να μας δείξει η μαία του ιατρού της τους χώρους και κάτι λεπτομέρειες..τί να πώ!!...εγώ βασικά απαγοητεύτηκα..είναι πολυ ανοργάνωτοι ακόμη ας πουμε..πρώτα απ'όλα είναι χωρισμένο σε 3 (1ος, 6ος και 7ος) ορόφους εντελώς ασύνδετους μεταξύ τους..μέχρι να βρούμε την κοπέλα που θα μας εξυπηρετούσε, κατεβηκαμε και στους 3 ορόφους...γραμματεία / κεντρική υποδοχή δεν υπάρχει εκτός απο ένα γραφείο αν το προσέξεις απο την κεντρική είσοδο του ΝΤΥΝΑΝ (εμείς μπήκαμε στο ασανσερ απευθείας απο το parking και δεν την βρήκαμε!)...να μη σας τα πολυλογώ ευτυχώς που ήταν ο ηλεκτρολόγος εκείνη την ώρα στο χώρο αναμονής ενός ορόφου και μας κατεύθυνε..μετά δε ξέρω όλοι οι χώροι εκτος απο την εντυπωσιακή είσοδο, έδιναν πολύ φτηνιάρικη εικόνα..δε λέω ότι στο ΙΑΣΩ ή στο ΜΗΤΕΡΑ για παράδειγμα είναι πιο "πλούσια" αλλά τουλάχιστον..δε ξέρω μου έδωσαν πολύ ψεύτικη εικόνα, του τύπου "φτιάχνουμε την είσοδο για να έχουμε καλή εικόνα σε όσους σταματούν έστω και τυχαία με το ασανσερ και τα υπόλοιπα δε μας νοιάζουν.."..και να φανταστείτε ότι είχαμε πάει με την καλύτερη διάθεση και με την ανακούφιση για τις διαφορές των τιμών στο ΙΑΣΩ..

μπορεί κάποια κοπέλα που γέννησε τελικά στο γαία, να μας πεί πώς τις φάνηκε;ειδικά αν εχει και άλλη γέννα σε άλλο μαιευτήριο και μπορεί να συγκρίνει πράγματα και καταστάσεις.

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

• 2 εβδομάδες μετά...

Σημερα εκανα το Β επιπεδου στο ΓΑΙΑ. Επαθα πλακα, καμια σχεση με το ΙΑΣΩ που ειχα κανει το Β επιπεδου στην πρωτη μου εγκυμοσυνη. Καταρχην σου κανει ενας συγκεκριμενος γιατρος τον υπερηχο και οχι οποιος κατσει οπως γινεται στο ΙΑΣΩ. Ο γιατρος μου εκανε την εξεταση για περιπου 30 λεπτα και οχι για 3 λεπτα οπως στο ΙΑΣΩ. Μας εξηγουσε αναλυτικα τι βλεπουμε και τις μετρησεις που εκανε. Στο ΙΑΣΩ ο γιτρος που εκανε τον υπερηχο ελεγε ολο νουμερα στην κοπελα που εγραφε τις μετρησεις, και μεις δεν καταλαβαιναμε τον Χριστο μας. Η τιμη του Β επιπεδου ειναι 95? ενω στο ΙΑΣΩ ειχαμε δωσει 120. Τωρα οσον αφορα τα δωματια, το 4κλινο για το οποιο και ενδιαφερομαι ειναι αρκετα μεγαλο σε σχεση με το ΙΑΣΩ και η καθε κοπελα εχει δικη της τηλεοραση.Σαν περιβαλλον δεν μπορω να πω οτι ειναι περισσοτερο πολυτελες απο το ΙΑΣΩ αλλα οχι πως με νοιαζει προσωπικα. Για τις δικες μου προσδοκιες το νεο μαιευτηριο μου φανηκε μια χαρα και οχι η χαυρα που ηταν στο ΙΑΣΩ. Οταν με το καλο γεννησω θα σας γραψω την συνολικη μου εκτιμηση

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ τον άλλον μήνα γεννάω στο γαία με τον Μεταξά.Είναι πάρα πολύ ωραίο, πιο οικονομικό η αίθουσα τοκετών είναι καινούρια με σύγχρονα μηχανήματα έχει έμπειρο προσωπικό και πιστεύω πώς θα είναι καλύτερα γιατί θα μας προσέξουν πολύ επειδή θέλουν να πάει καλά και εμείς να φύγουμε ευχαριστημένες.

• 2 εβδομάδες μετά...

Εχει καμια μανουλα γεννησει στην ΓΑΙΑ του Ερρικος Ντυναν;

Τι εντυπωσεις σας αφησε η κλινικη κ ποιον γιατρο ειχατε; Ειναι πολυ ακριβο; Εχουν τα μωρακια 24ωρες με την μαμα; Δεχονται να κανουν επισκληριδιο σε φυσιολογικο τοκετο;

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ?

dilena καλως ηρθες...!!! :P

δες εδω...και μετεφερε την ερωτηση σου αν θες και στο αντιστοιχο θεμα για να ειναι ολες οι αποψεις συγκεντρωμενες...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49686

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57063

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55627

αν ψαξεις στο

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=193

ισως βρεις κι αλλα....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

καλημερα...

και εγω στο γαια λεω να γεννησω πρωτα ο θεος...

ο γιατρος μου ειναι στο μητερα αλλα μου ειπε οτι εχει ξεγεννησει ηδη 3 κοπελες στο γαια και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

εχουν οργανωθει λεει καλα σε σχεση με την αρχη και το τμημα εντατικης νεογνων ειναι ηδη αρτιο...

επιπλεον θα κερδισουμε γυρω στα 400 ευρω σε σχεση με το μητερα.

αν καποια κοπελα εχει εμπειρια τοκετου στο γαια ή καποια αποψη που μπορει να με βοηθησει στην αποφαση μου, θα χαρω πολυ να την ακουσω.

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο εμένα.Σήμερα πήγα στο Γαια και πήρα τον τιμοκατάλογο που ισχύει αυτη τη στιγμη.λοιπόν.

3κλινο:2050 (με επισκληρίδιο)

4κλινο:1650 (με επισκληρίδιο)

Για δίκλινο και μονόκλινο δεν ρώτησα γιατι δεν με ενδιαφέρει.

καλησπέρα και απο εμένα.Σήμερα πήγα στο Γαια και πήρα τον τιμοκατάλογο που ισχύει αυτη τη στιγμη.λοιπόν.

3κλινο:2050 (με επισκληρίδιο)

4κλινο:1650 (με επισκληρίδιο)

Για δίκλινο και μονόκλινο δεν ρώτησα γιατι δεν με ενδιαφέρει.

οι τιμές που λές είναι φαντάζομαι για φυσιολογικό τοκετο. μήπως μπορείς να δείς τι ισχύει για καισσαρική;

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα. Γεννάω κι εγώ τον Ιούλιο με το καλό στο ΓΑΙΑ. Πολύ καλές μου ακούγονται οι τιμές. Επειδή όμως κι έγώ θα γεννήσω το πιθανότερο με καισαρική , μήπως ξέρει καμιά κοπέλα πόσο περίπου πηγαίνει η καισαρικη με επισκληρίδειο? Έλεγα και εγώ για τετράκλινο. Πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από άλλα μαιευτήρια όπως π.χ. το ΙΑΣΩ.:)

καλημερα σε ολες τις μελλουσες μαμαδες:-):-) ,γενναω τον μπεμπουλη μου στις 17/6/2010 κ ειμαι οπως κ εσεις σε αναζητηση μαιευτηριου ο γιατρος μου ειναι και στο ιασω κ στο λητω κ στο γαια,εχουμε κ λεμε λοιπον τιμες γαια για φυσιολ.τοκ. 4κλινο 1650 μετα απο επικοινωνια με τον κ.Σαμοιλη τηλ.6991050 μου ειπε οτι θα μειωθει κ αλλο το 4κλινο θα φτασει 1550 μεχρι να γεννησω,3κλινο 2555 το οποιο κ αυτο θα φτασει στα 2000, 2κλινο 3735 αυτο δεν θα εχει αλλη μειωση και μονοκλινο 5750 στις τιμες που ανεφερα συμπεριλαμβανεται επισκληριδιος, με καισαρικη 4κλινο 1950,3κλινο 2735 κ δικλινο 3950 συμπεριλαμβαν επισκληρ.

τωρα διαβασα απο καποιες κοπελες οτι δεν εχει διαφορα με ιασω συγνωμη αλλα για μενα δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητη διαφορα οταν το ιασω εχει το 4κλινο 3120 κ το γαια εχει 1550 κ το δικλινο αντιστοιχα εχει στο ιασω 3320 και στο γαια 2000 ειναι μια αρκετα μεγαλη διαφορα συν του οτι το ιασω εχει απιστευτα υπερβολικο κοσμο ενω το γαια μου φανηκε πιο ησυχο τωρα αν θελετε σουπερ σουπερ λουξ δωματια αυτα θα τα βρειτε στο λητω με την προσφατη ανακαινιση που εκανε σε δικλινα κ μονοκλινα κ ειναι πραγματι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη

Δανάη σε αυτές τις τιμές που σου έχουν δώσει απο το Γαία θα υπολογίσεις + 200,00? για τις εξετάσεις του μωρού.(Στο λέω γιατί και εγώ εκεί θα γεννήσω και αυτά χρεώνονται extra.)

καλημερα κοριτσια...

εσεις που θα γεννησετε στο γαια, τι σας εχει πει ο γιατρος σας;;

φανταζομαι για να το εχει επιλεξει το μαιευτηριο ο γιατρος το εμπιστευεται απλα εμενα τα χριστουγεννα που ειχαμε μιλησει μου ειπε οτι το νεογνολογικο τμημα του δεν ηταν ακομη ετοιμο.

τωρα προσφατα που με ξαναειδε μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι εχει κανει ηδη καποιες γεννες εκει...

αυτο με απασχολει μονο...γιατι κατα τ αλλα καινουργιο μαιευτηριο ειναι....μια χαρα θα ειναι...να ειναι μονο αρτια εξοπλισμενο...μονο αυτο...ο γιατρος μου λεει οτι ειναι οκ...οι δικοι σας;;

για σου fysalida:-):-), ο δικος μου γιατρος εχει 2-3 γεννες στο γαια κ μας ειπε οτι εμεινε πολυ ικανοποιημενος, τωρα περισσοτερα δεν γνωριζω,ο δικος σου γιατρος σε ποια μαιευτηρια ειναι;ποτε γεννας με το καλο;

Δανάη σε αυτές τις τιμές που σου έχουν δώσει απο το Γαία θα υπολογίσεις + 200,00? για τις εξετάσεις του μωρού.(Στο λέω γιατί και εγώ εκεί θα γεννήσω και αυτά χρεώνονται extra.)

ckyvimathious σ ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια:-):smile: ποτε εχεις προβλεπομενη;

για σου fysalida:-):-), ο δικος μου γιατρος εχει 2-3 γεννες στο γαια κ μας ειπε οτι εμεινε πολυ ικανοποιημενος, τωρα περισσοτερα δεν γνωριζω,ο δικος σου γιατρος σε ποια μαιευτηρια ειναι;ποτε γεννας με το καλο;

γεια σου δαναη, ο δικος μου γιατρος ειναι στο μητερα και στο γαια..η πητ μου πρωτα ο θεος ειναι 23/6.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...