Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαιευτικη ΓΑΙΑ του Ερρικος Ντυναν;

Evakimou

Recommended Posts

να ρωτησω κατι,πως μπορουμε να μαθουμε ποιοι γιατροι συνεργαζονται με το γαια?

τζιτζικι, ίσως αν ρωτήσεις την κλινική να σου δώσουν κάποια στοιχεία. Εγώ βρέθηκα τυχαία. Ο γιατρός μου ήταν στο μητέρα και μόλις έμεινα έγκυος και πήγα να με δει, έμαθα οτι είναι πλέον στο Γαία... εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου οπότε τον ακολούθησα.

Τώρα όσον αφορά οτι δεν αφήνουν τους μπαμπάδες στα δωμάτια εκτός επισκεπτηρίου μου φαίνεται λίγο λάθος αλλά θα ρωτήσω και θα μάθω. Μήπως έγινε κάτι και γι αυτό δεν τους άφηναν; Τί να πω...... αυτά δεν γίνονται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 627
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μη μου λετε τετοια για τουσ μπαμπαδες και αγχωνομαι!!! εγω τον θελω εκει τον μπαμπα του. μονη μου θα το χω το μωρο?και αν θελω να ειναι και η μητερα μου για παραδειγμα εκει για να με βοηθησει με το μωρο που δε θα ξερω τι να κανω δε θα την αφησουν ουτε αυτη???

elisavet μπορεί να έτυχε αυτό με την ξαδέρφη σου. Εγώ ΟΛΕΣ τις μέρες που έμεινα, ο πατέρας έμενε και μετά τη λήξη του επισκεπτηρίου. Μια προϊσταμένη που είχε πει να βγούνε όσοι είναι στο δωμάτιο (κι έφυγε μετά)... πέρασε απαρατήρητη... διότι δε βγήκανε! Υπάρχει και κόσμος που έρχεται από την επαρχία να γεννήσει. Τι θα κάνουν η μητέρα και ο σύζυγος πχ? Θα τη βγάζουν στα ξενοδοχεία και στις καφετέρειες? Ήρθαν για να βοηθήσουν τη λεχώνα!

Δεν ξέρω, αλλά εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Και η αδερφή μου είχε μείνει λίγο εκτός επισκεπτηρίου. Φυσικά 1 ή το πολύ 2 άτομα τη φορά.... όχι όλο το συγγενολόι, ε;

9ca39a6803.png

Καλημέρα κορίτσια και από μένα, εγώ γεννάω τέλη Ιουλίου. Εχθές λοιπόν ρωτώντας τον γιατρό μου τα σχετικά για την κλινική μου είπε ότι περιμένουν αρχές Μαΐου απόφαση από το ελεγκτικό συνέδριο για να κλείσουν το ΓΑΙΑ ως παράνομο. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτό μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα πολλών από εσάς.

:cool::cool::cool::cool::cool:

Καλημέρα κορίτσια και από μένα, εγώ γεννάω τέλη Ιουλίου. Εχθές λοιπόν ρωτώντας τον γιατρό μου τα σχετικά για την κλινική μου είπε ότι περιμένουν αρχές Μαΐου απόφαση από το ελεγκτικό συνέδριο για να κλείσουν το ΓΑΙΑ ως παράνομο. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτό μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα πολλών από εσάς.

:cool::cool::cool::cool::cool:

Καλημέρα! Τι βόμβα ήταν αυτή που μας έριξες! Ο γιατρός σου είναι στο Γαία;

Αποκλείεται να κλείσει. Η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει γιατί διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα. Από την άλλη ζούμε - ακόμα τουλάχιστον - σε ένα περιβάλλον ελευθερου ανταγωνισμού. Είναι ποτέ δυνατόν να άνοιξε μια κλινική χωρίς άδεια ????

Διαφημίσεις

Αποκλείεται να κλείσει. Η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει γιατί διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα. Από την άλλη ζούμε - ακόμα τουλάχιστον - σε ένα περιβάλλον ελευθερου ανταγωνισμού. Είναι ποτέ δυνατόν να άνοιξε μια κλινική χωρίς άδεια ????

Συμφωνώ κι εγώ! Είναι δυνατόν βρε κορίτσια;; Φήμες είναι... για ν'αποθαρρύνεται ο κόσμος να πηγαίνει... λόγω συμφερόντων.

9ca39a6803.png

Απο όσο γνωρίζω ξεκινάει απο 150,00? και μπορεί να φτάσει εώς και 300,00? την ημέρα , αλλα μην αγχώνεσαι τα έξοδα της θερμοκοιτίδας τα καλύπτει όλα το ικά!(αν είσαι βέβαια ασφαλισμένη)

Είναι πολλά τα χρήματα που "παίζονται" όπως καταλαβαίνετε.Μεγάλος ο ανταγωνισμός.Το ΓΑΙΑ έχει προσελκύσει νοσηλευτικό προσωπίκο και πολλούς γιατρούς από τα δύο μεγάλα ιδιωτικα(ΜΗΤΕΡΑ και ΙΑΣΩ) και μαζί τους βέβαια και πελατεία.

Είμαι και εγώ μια από αυτές τις περιπτώσεις.

Ο γιατρός μου ήταν στο ΜΗΤΕΡΑ και τώρα είναι και στο ΓΑΙΑ.Με τον τρόπο με προτρέπει να επιλέξω το ΓΑΙΑ.Προφανώς του δίνουν καλύτερα "κίνητρα".;)

Δεν νομίζω οτι έχουμε να φοβόμαστε κάτι.

Εμένα αυτό που με κάνει να επιλέγω το ΓΑΙΑ είναι η ησυχία που είδα οτι επικρατεί ακόμα στους χώρους και η δυνατότητα για αποκλειστικό θηλασμό.

Α!Και οι τιμές όσο μικρή και να είναι η διαφορά.Την περίοδο αυτή ετοιμαζόμαστε όλες για μεγάλα έξοδα!!!

QqmLp3.png

elisavet μπορεί να έτυχε αυτό με την ξαδέρφη σου. Εγώ ΟΛΕΣ τις μέρες που έμεινα, ο πατέρας έμενε και μετά τη λήξη του επισκεπτηρίου. Μια προϊσταμένη που είχε πει να βγούνε όσοι είναι στο δωμάτιο (κι έφυγε μετά)... πέρασε απαρατήρητη... διότι δε βγήκανε! Υπάρχει και κόσμος που έρχεται από την επαρχία να γεννήσει. Τι θα κάνουν η μητέρα και ο σύζυγος πχ? Θα τη βγάζουν στα ξενοδοχεία και στις καφετέρειες? Ήρθαν για να βοηθήσουν τη λεχώνα!

Δεν ξέρω, αλλά εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Και η αδερφή μου είχε μείνει λίγο εκτός επισκεπτηρίου. Φυσικά 1 ή το πολύ 2 άτομα τη φορά.... όχι όλο το συγγενολόι, ε;

Τι να σου πω. Παντως και η κοπελα απο επαρχια ηταν και γεννησε με καισαρικη. Την πρωτη μερα που επρεπε να μεινει η μητερα της δεν την αφηναν και στο τελος μεσολαβησε ο γιατρος της χατηρικα. Κι εμενα μου φανηκε υπερβολικο. Ισως να επεσε και στην περιπτωση

Διαφημίσεις

Είναι πολλά τα χρήματα που "παίζονται" όπως καταλαβαίνετε.Μεγάλος ο ανταγωνισμός.Το ΓΑΙΑ έχει προσελκύσει νοσηλευτικό προσωπίκο και πολλούς γιατρούς από τα δύο μεγάλα ιδιωτικα(ΜΗΤΕΡΑ και ΙΑΣΩ) και μαζί τους βέβαια και πελατεία.

Είμαι και εγώ μια από αυτές τις περιπτώσεις.

Ο γιατρός μου ήταν στο ΜΗΤΕΡΑ και τώρα είναι και στο ΓΑΙΑ.Με τον τρόπο με προτρέπει να επιλέξω το ΓΑΙΑ.Προφανώς του δίνουν καλύτερα "κίνητρα".;)

Δεν νομίζω οτι έχουμε να φοβόμαστε κάτι.

Εμένα αυτό που με κάνει να επιλέγω το ΓΑΙΑ είναι η ησυχία που είδα οτι επικρατεί ακόμα στους χώρους και η δυνατότητα για αποκλειστικό θηλασμό.

Α!Και οι τιμές όσο μικρή και να είναι η διαφορά.Την περίοδο αυτή ετοιμαζόμαστε όλες για μεγάλα έξοδα!!!

Δεν είναι μικρή η διαφορά... διότι οι τιμές που δίνει το ΙΑΣΩ πχ είναι για 6κλινο και επίσης δε συμπεριλαμβάνουν εξετάσεις μωρού-μαμάς που είναι γύρω στα 700?. Η τελική διαφορά στην οικονομική θέση είναι περίπου 800?... διόλου αμελητέα θα έλεγα!

9ca39a6803.png

οσον αφορα το επισκεπτηριο μου φαινεται περιεργο. στο ιασω οσες φορες εχω παει να δω φιλες μου νεες μητερουλες πηγαινα οτι ωρα ηθελα. και πρωι ειχα παει(που προφανως δε θα ταν ωρες επισκεπτηριου) ηξερα σε ποιο δωματιο ηταν και ανεβαινα δε με σταματουσε κανεις στο διαδρομο να μου πει που πας. μαλιστα πολλες φορες πετυχαινα και το μωρο μεσα στο δωματιο. στο γαια τι κανουν?εχουν φυλακα που σε σταματαει?

Δεν ξέρω αν υπάρχει φύλακας να σε σταματάει. Πάντως αν όντως τηρούν τις ώρες επισκεπτηρίου καλά κάνουν γιατι πρέπει να μπει ένα όριο. Έχω πάει στο Μητέρα και η εικόνα που αντικρίζεις μέσα στα δωμάτια δεν είναι και η καλύτερη. Μακάρι να ισχύει το επισκεπτήριο, αλλά φυσικά οι σύζυγοι να παραμένουν, πρώτον γιατι είναι οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι και δευτερον γιατι κι εμείς χρειαζόμαστε μια βοήθεια.

Καλημέρα! Τι βόμβα ήταν αυτή που μας έριξες! Ο γιατρός σου είναι στο Γαία;

Τι να σας πώ ότι μου είπε λέω, αυτός είναι στο Μητέρα αλλά μπορεί να πάμε και στο Γαία, δεν έχει πρόβλημα να πάει μου είπε.

Γεια σας! Γεννάω στο Γαία μετά από προτροπή του γιατρού μου στις 05/05/10 και βρήκα τα σχόλια σας αλλά και τις πληροφορίες που έδωσε το Ναταλάκι ιδιαίτερα κατατοπιστηκές. Στο φυλλάδιο που μου έδωσε ο γιατρός το 4κλινο φαίνεται πιο άνετο από το τρίκλινο και πιο μεγάλο. Αν τα έχετε δει από κοντά πείτε μου. Το μόνο ΄αρνητικό΄είναι ότι καθώς είναι η 2η γέννα μου με καισαρική μας ζητήσανε προκαταβολικά 2 φυάλες αίμα, κάτι που δε ζητάει το Ιασώ. Σε κάθε περίπτωση η διαφορά στις τιμές είναι πολύ δελεαστική.

Διαφημίσεις

Όντως έτσι είναι. Το 4κλινο είναι πιο άνετο απο το 3κλινο. Πήγα και τα είδα απο κοντά και πραγματικά το 4κλινο αξίζει. Επίσης στο 4κλινο υπάρχουν δυο τουαλέτες ενω στο 3κλινο υπάρχει μία. Με το καλό να γεννήσεις το παιδάκι σου κι αν προλαβαίνεις, γράψε μας πώς τα είδες τα πράγματα κι εσύ.

Όντως έτσι είναι. Το 4κλινο είναι πιο άνετο απο το 3κλινο. Πήγα και τα είδα απο κοντά και πραγματικά το 4κλινο αξίζει. Επίσης στο 4κλινο υπάρχουν δυο τουαλέτες ενω στο 3κλινο υπάρχει μία. Με το καλό να γεννήσεις το παιδάκι σου κι αν προλαβαίνεις, γράψε μας πώς τα είδες τα πράγματα κι εσύ.

Χαίρομαι πολύ πολύ που σας βοήθησα κορίτσια. Τώρα αναφορικά με το τετράκλινο να σημειώσω ότι ΔΕΝ έχει οπωσδήποτε δύο τουαλέτες. Zina ίσως αυτό που είδες να είχε, αλλά το δικό μου πχ δεν είχε δύο.

Κατα τ'άλλα είναι όντως ευρύχωρα τα δωμάτια.

9ca39a6803.png

Γεια σας! Γεννάω στο Γαία μετά από προτροπή του γιατρού μου στις 05/05/10 και βρήκα τα σχόλια σας αλλά και τις πληροφορίες που έδωσε το Ναταλάκι ιδιαίτερα κατατοπιστηκές. Στο φυλλάδιο που μου έδωσε ο γιατρός το 4κλινο φαίνεται πιο άνετο από το τρίκλινο και πιο μεγάλο. Αν τα έχετε δει από κοντά πείτε μου. Το μόνο ΄αρνητικό΄είναι ότι καθώς είναι η 2η γέννα μου με καισαρική μας ζητήσανε προκαταβολικά 2 φυάλες αίμα, κάτι που δε ζητάει το Ιασώ. Σε κάθε περίπτωση η διαφορά στις τιμές είναι πολύ δελεαστική.

γιατι σου ζητησανε 2 φυαλες με αιμα????

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Γεια σας και πάλι. Μου είπε ο γιατρός ότι παλιά ζητούσε και το Ιασώ αίμα, ειδικά όταν είναι 2η καισαρική όπως εμένα που υπάρχει μεγαλύτερη αιμορραγία. Το αρνητικό είναι ότι μπορείς να δώσεις αίμα μόνο στο Γεννηματά κι εγώ μένω Πειραιά! Θα ζητήσω στη ρεσεψιόν αν υπάρχει δυνατότητα να με βάλουν σε 4κλινο με 2 τουαλέτες, γιατί έχει αναφερθεί στο forum ότι δεν υπάρχουν 2 σε όλα τα 4κλινα και το είχα υπόψιν. Το ραντεβού είναι για τις 9:30 (χειρουργείο) και θα πάω από νωρίς (γύρω στις 7:00) για να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Εννοείται ότι θα σας γράψω εντυπώσεις μόλις βγω. 1 και σήμερα κορίτσια....

Γεια σας και πάλι. Μου είπε ο γιατρός ότι παλιά ζητούσε και το Ιασώ αίμα, ειδικά όταν είναι 2η καισαρική όπως εμένα που υπάρχει μεγαλύτερη αιμορραγία. Το αρνητικό είναι ότι μπορείς να δώσεις αίμα μόνο στο Γεννηματά κι εγώ μένω Πειραιά! Θα ζητήσω στη ρεσεψιόν αν υπάρχει δυνατότητα να με βάλουν σε 4κλινο με 2 τουαλέτες, γιατί έχει αναφερθεί στο forum ότι δεν υπάρχουν 2 σε όλα τα 4κλινα και το είχα υπόψιν. Το ραντεβού είναι για τις 9:30 (χειρουργείο) και θα πάω από νωρίς (γύρω στις 7:00) για να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Εννοείται ότι θα σας γράψω εντυπώσεις μόλις βγω. 1 και σήμερα κορίτσια....

Καλημέρα και από εμένα. Είμαι και εγώ μία από αυτές που θα γεννήσει στο ΓΑΙΑ τον Ιούλιο. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου. Να είναι υγιές, τυχερό και να το καμαρώσεις όπως ποθείς. Αν επιτρέπεται θα κάνεις καισαρική? Επειδή κι εγώ θα κάνω καισαρική (λόγω διδύμων που έχω) σε ρωτάω μήπως ξέρεις κάτι για τιμές. Όσο για αυτό που λες για τα τετράκλινα, επειδή κι εγώ τετράκλινο λέω να επιλέξω, ξέρεις καθόλου από τιμές τι παίζει? Κι έχεις αυτή την δυνατότητα να επιλέξεις με δύο τουαλέτες ή απλά όπου τύχει και σε βάλουν?

εγω με το που γεννησα τον Σεπτεμβριο ο γυναικολογος μου με ενημερωσε οτι αφηνει το Μητερα για το Γαια.

Εχουν γεννησει 2 γνωστες μου εκει και μου ειπαν οτι εμειναν πολυ ευχαριστημενες!σε επομενη εγκυμοσυνη πιθανοτατα θα παω εκει γιατι τον γιατρο μου δεν τον αλλαζω.

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Eλευθερία, με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου αύριο.

Και εμένα το 4κλινο που μου έδειξαν είχε 2 τουαλέτες και ήταν πολύ πιο ευρ'υχωρο από το 3κλινο.Το μαιευτήριο δεν έχει ακόμα πολύ βαβούρα και έτσι σίγουρα αν ζητήσεις αλλαγή σε δωμάτιο θα στην κάνουν(είναι και καινούριοι και θέλουν να κάνουν καλό όνομα)

Glor, οι τιμές έχουν αναγραφεί αναλυτικά σε προηγούμενες σελίδες και για καισαρική και για φυσιολογικό.Επίσης έχουν αναφέρει κοπέλες που γέννησαν ήδη εκεί οτι δεν υπήρξαν "κρυφές " χρεώσεις, ότι υπολόγιζαν πλήρωσαν τελικά!

QqmLp3.png

αντε κοριτσι, με το καλο!!!να πανε ολα τελεια ευχομαι

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Eλευθερία, με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου αύριο.

Και εμένα το 4κλινο που μου έδειξαν είχε 2 τουαλέτες και ήταν πολύ πιο ευρ'υχωρο από το 3κλινο.Το μαιευτήριο δεν έχει ακόμα πολύ βαβούρα και έτσι σίγουρα αν ζητήσεις αλλαγή σε δωμάτιο θα στην κάνουν(είναι και καινούριοι και θέλουν να κάνουν καλό όνομα)

Glor, οι τιμές έχουν αναγραφεί αναλυτικά σε προηγούμενες σελίδες και για καισαρική και για φυσιολογικό.Επίσης έχουν αναφέρει κοπέλες που γέννησαν ήδη εκεί οτι δεν υπήρξαν "κρυφές " χρεώσεις, ότι υπολόγιζαν πλήρωσαν τελικά!

Πάντως το Μάρτη που γέννησα εγώ, μου είπαν το πρωί που έφτασα ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο τετράκλινο και θα με έβαζαν σε τρίκλινο, αλλά επειδή τελικά γέννησα βράδυ κι εν τω μεταξύ ελευθερώθηκε κρεβάτι, πήγα σε τετράκλινο. Το λέω για να σημειώσω ότι δεν έχει οπωσδήποτε λίγο κόσμο... φανταστείτε ότι αυτό έγινε Μάρτιο με μόλις 3 μήνες λειτουργία, τώρα φαντάζομαι θα έχει και περισσότερο κόσμο. Είναι καθαρά θέμα τύχης λοιπόν. Ρωτήστε δεν έχετε να χάσετε κάτι.

9ca39a6803.png

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ο γιατρός μου είπε ότι το 4κλινο χρεώνεται κομπλέ 1.850? και το 3κλινο 2.050?. Θα σας ενημερώσω αν υπάρξει οποιαδήποτε άλλη χρέωση. Θα ζητήσω από τη ρεσεψιόν να με βάλουν σε 4κλινο με 2 τουαλέτες και αν γίνει έγινε... Έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο, παράλογο??????? Δεν απαντάει, λογικό θα είναι :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...