Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ;

Recommended Posts

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πήρατε για το μωράκι σας;

Παιχνιδάκι, παπουτσάκια, ρουχαλάκι, σκουφάκι...;

Φωτογραφίστε και στείλτε η γράψτε.

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ,Η ΕΛΠΗΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ..:-P:razz:

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα ένα μουσικό παιχνιδάκι σε σχήμα αστεράκι και ουδέτερο χρώμα

Γιατί δεν ήξερα τι μωράκι είναι. Το πήρα γιατί διάβασα ότι τα μωράκι ακούνε

Από μέσα από την κυλια μας και είχε γλυκιά μελωδία και νανουριστική

Το έβαζα Πάνο στην κυλια μου για να το ακούει. Μόλις το έβαζα θυμάμαι

Κλοτσούσε πολύ έντονα σα να χορεύει.

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ,Η ΕΛΠΗΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ..:-P:razz:

Εμείς το πρώτο πράγμα που αγοράσαμε για τα παιδάκια μας είναι διάφορα φορμάκια, πανούλες, φανελάκια, καλτσάκια, σαλιάρες κλπ. και όλα εις διπλούν βεβαίως, βεβαίως !!!!

Χιλιάδες κεριά μπορούν να ανάψουν από ένα κερί και η ζωή αυτού του κεριού δε θα μικρύνει. Όπως το κερί έτσι και η ευτυχία ποτέ δε μικραίνει όταν μοιράζεται"

- Βούδας -

Διαφημίσεις

το πρώτο πράγμα που πήραμε ήταν ένα μικρό αρκουδάκι που έλεγε its a girl!! ήταν την ημέρα που κάναμε τη β επιπεδου και μάθαμε ότι είναι μπεμπούλα!! μετά ακολούθησε ένα φορμάκι με τη minnie και μετα ένας ολόκληρος κόσμος πράγματα.... χαζομαμά καταλαβαίνετε.... και ακόμα δεν έχει έρθει κοντα μας .....

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Το πρωτο πραγμα που αγορασα ηταν το φορμακι που φορεσε βγαινοντας απο το μαιευτηριο και ενα μικρο μπιμπερο. Επειδη ημουν φοβιτσιαρα δεν ειχαμε παρει σχεδον τιποτα, μεχρι μια βδομαδα πριν γεννησω και ειχα απαγορευσει και στις δολιες τις γιαγιαδες! Μετα τρεχαμε...αυτα στο πρωτο. Στο δευτερο πιο ξεψαρωμενη το πρωτο ηταν ενα υπεροχο σετ σεντονακια κι ας ειχα ενα σωρο! Με το καλο σε ολες τις εγκυες τα μωρακια σας!

Το πρωτο πραγμα που αγορασα ηταν το φορμακι που φορεσε βγαινοντας απο το μαιευτηριο και ενα μικρο μπιμπερο. Επειδη ημουν φοβιτσιαρα δεν ειχαμε παρει σχεδον τιποτα, μεχρι μια βδομαδα πριν γεννησω και ειχα απαγορευσει και στις δολιες τις γιαγιαδες! Μετα τρεχαμε...αυτα στο πρωτο. Στο δευτερο πιο ξεψαρωμενη το πρωτο ηταν ενα υπεροχο σετ σεντονακια κι ας ειχα ενα σωρο! Με το καλο σε ολες τις εγκυες τα μωρακια σας!

Σαν να το έγραψα εγώ!!! Ακριβώς τα ίδια κι εγώ

Διαφημίσεις

εγω οταν μου ειπαν οτι ειναι αγορι πηγα και αγορασα κρυφα (γιατι ολοι μου λεγαν να μην αγορασω τιποτα για το παιδι) μια κουδουνιστρα καρπου γαλαζια με ενα παπακι!

Τελικα, βεβαια, ο γιατρος ειχε κανει λαθος και το μωρό ειναι κοριτσι! Δεν πειραζει ομως! Εξαλου η Μαριελα φορεσε πολλα μπλε φορμακια απο τα ξαδερφια της.....

παντως μια χαρά την επαιξε την κοδουνιστρα!!!

Εγώ της πήρα πετσετούλες από zara home πριν ακομη μάθουμε το φύλλο και οτιδήποτε άλλο, μετά άργησα πολύ να αγοράσω κάτι άλλο και γενικότερα να ασχοληθώ με δωμάτια κλπ....σιγά-σιγά τα πήραμε όλα, ακόμη και αυτά που δεν χρειαζόμασταν!

οταν ειμουνα 4 μηνων εγκυος μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι κοριτσακι,αμεσως μετα τον γιατρο τρεξαμε στα jumbo και σχεδον τα σηκωσαμε ΟΛΑ,καναμε εναν ωραιοτατο τριψηφιο αριθμο στον λογαριασμο στο τελος!!(ο αντρας μου παραλιγο να παθει εγκεφαλικο αλλα και αυτος ψωνιζε οχι μονο εγω;)) οποτε δεν ειχαμε ενα ειχαμε πολλα..:P (αααααααχ ωραιες στιγμες)

σκεφτομαι αν κανω αγορι τι εχει να γινει με τα καινουργια γαλαζια ψωνια μας!!!!!!!αν κανω κοριτσακι ξανα εχω πολλα,μα παραπολλα!!!

Εμείς με το που μας επιβεβαίωσε ο γιατρός την εγκυμοσύνη, πήραμε στο μωρό μας μία σαλιάρα που γράφει "I love daddy"! Να χαρεί ο μπαμπάς μας, γιατί εγώ ούτως ή άλλως το θαύμα το έχω μέσα μου!!! Βέβαια πριν από λίγες μέρες πήρα και την αντίστοιχη "I love mummy" :oops:;) μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια! Τώρα περιμένουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού για να ξεχυθούμε στα μαγαζιά!!!!!!!!

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

χε χε αυτες ήταν και ειναι οι αγαπημένες μου σαλιάρες!! Τις εχω και εγω και ειναι οι μοναδικες που κρατησα απο ολες τις αλλες που τις πέταξα γιατι απο τα φρουτα ειχαν γινει....!

Αντε με το καλο να μαθετε και το φυλο να αποτρελλαθειτε εντελως μετά!!

Διαφημίσεις

Εγώ θυμάμαι ότι τα πρώτα του πραγματάκια μου τα έφεραν η μαμά μου και η αδερφή μου.

Η μαμά μου του είχε πάρει ρουχαλάκια για την έξοδο του από το νοσοκομείο και η αδερφή μου του είχε πάρει ένα ημερολόγιο.

στη δεσποινουλα ειχα παρει ενα γουινι γλινγλονκ που το τραβας και παιζει μουσικουλα......

προχθς που εκανα μεγ.υπερηχο, και ειδαμε οτι ειναι αγορι πηγα στο εμπορικο στο κοσμος στη θεσσαλινικη πηγα στα ζαρα να δω κανα φορμακι.....και μου ειχαν κλεψει το πορτοφολι....:(:(

τελικα δεν πηρα τιποτα γιατι ειχαμε μονο 50ευρω πανω μας και τα κρατησαμε για το ταξιδι

εκει να ειναι το κακο αφου ειναι καλα ο μπεπης δεμε νοιαζει...εχω ομως ενα σωρο τρεξιμο τωρα γιατι μεσα ειχα ταυτοτητα και καρτες ευτυχως οχι πιστωτικες.........

παρεπιπτοντως το πορτοφλι ηταν ενα ασημενιο hello kitty.........(ποτε δε ξερεις μπορει να βρεθει.......) :(:(:(:cry::cry::cry:

1kOup2.pngTxJmp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Το πρώτο πράγμα που αγόρασα για το γιο μου είναι μια μικρή λουτρινη καμήλα από το Κάιρο. Είχα πάει ταξίδι επαγγελματικό όταν ήμουν περίπου 10-12 εβδομάδων, δε γνώριζα φυσικά το φύλο του μωρού, και σκέφτηκα αφού το ταλαιπωρώ με τα ταξίδια μου ας του πάρω και ένα δωράκι!

Μετά βέβαια επειδή είχα και άλλα ταξίδια μέχρι περίπου το τέλος του β τριμήνου του ψώνισα και άλλα πραγματάκια από το εξωτερικό. Τώρα όμως που είμαι στην 31 εβδομάδα με βλέπω να παραγγέλνω μόνο από internet μιας και ο γιατρός συνέστησε ξεκούραση λόγω πρόωρων συσπάσεων.

Άντε να δω αν θα καταφέρω να εξοπλίσω ολόκληρο το δωμάτιο και γενικά τα πράγματα του παιδιού!

Και απ' ότι φαίνεται ίσως πρέπει να βιαστώ!

o6oy.png

Σαν να το έγραψα εγώ!!! Ακριβώς τα ίδια κι εγώ

και εγώ το ίδιο ακριβως. Μόνο που στο δευτερο πήρα ένα ποζ φορμακι και εσωρουχάκι για να βγεί από το μαιευτήριο

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Μια μέρα μετά που έμαθα ότι είμαι έγκυος, ο σύζυγος πήγε ταξίδι στην Αθήνα και όταν γύρισε είχε πάρει στο μωρό μια κουδουνίστρα και ένα θερμόμετρο για το μπάνιο, από γνωστή αλυσίδα με μωρουδιακά! Τότε, ακόμα δεν το είχαμε ανακοινώσει πουθενά και ακόμα θυμάμαι την έκπληξη μου, γιατί αγόρασε κάτι, αφού ήταν τόοοοοοσο νωρίς!Τα κράτησα με τις ετικέτες τους και τα κοιτούσα σε όλη την εγκυμοσύνη. Και αν και αγοράσαμε τα πάντα μέχρι 2 μήνες πριν γεννήσω, αυτά είχαν και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Το θυμήθηκα τώρα και συγκινήθηκα!

Εμενα μου αγορασε η αδερφη μου, ενα εσωρουχακι και ενα κορμακι ,ολα ουδετερα βεβαια....αφου μολις ειχαμε μαθει οτι ημουν εγκυος ....Εμεις βεβαια ως αντρογυνο της πηραμε στις αρχες του 6ου τελικα ενα σετ απο ασλανη (πετσετουλες,σεντονακια,πικε κουβερτουλα) που τοσο μας αρεσαν απο τον 4ο μηνα και φοβομασταν οτι δεν θα τα βρισκαμε ,οταν θα αποφασιζαμε να ψωνισουμε..........αυτα...για την μπουμπου μας...

0oWXCeS.jpg0oWXp3.png

λοιπόν, αν γυρίσω κάποια χρόνια πίσω θυμάμαι ότι ειχαμε μεγάλη λαχτάρα για παιδί μιας και ένας γιατρός κομπογιανίτης μου χε πει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά...24 χρονών κοπέλα...και μετά από 2 μήνες έμεινα έγκυος!!! άλλα δυστυχώς είχα παλίνδρομη κύηση....τεσπα που είχα μείνει... α νια, είχαμε μεγάλη λαχτάρα για παιδιά και θυμάμαι ότι τότε έπαιζε η διαφήμιση με τη σύζυγο που μαθαίνει ότι είναι έγκυος και χαρίζει στον σύζυγο ένα μπιμπερό τυλιγμένο σε κορδέλα χωρίς να του πει τίποτα, τον άφησε να το κατάλάβει από το δωρό, ε και γω σκέφτηκα να κάνω το ίδιο!!! στην δεύτερη κορούλα μου, επειδή τα είχα όλα από την πρώτη, της πήρα ένα καινούργιο ζιπουνάκι και ένα καινούργιο φορμάκι, για να τα κρατήσω και ως ενθύμιο...αχ τί μου θυμισατε τ'ωρα....

• 1 χρόνο μετά...

Επειδή είχα ένα φόβο μήπως συμβεί κάτι, πήρα μόνο ένα φορμάκι unisex από την λαπεν, όταν ήμουν 4 μηνών, το έβαλαν και τα δύο μου παιδιά.

Οι υπόλοιπες αγορές έγιναν όταν έκλεισα τον 7ο, καβάτζωσα ότι το μωρό ήταν βιώσιμο δηλαδή και μετά, όλα ουδέτερα, γιατί δεν θέλαμε να ξέρουμε το φύλο.

Στο δεύτερο μωρό, πάλι κάτι ουδέτερα φορμάκια, για να το βγάλουμε από το μαιευτήριο.

Πάντως έχει βάλει ο πιτσιρίκος ροζ που έχει πάει σύννεφο, εσωτερικά βέβαια, ξέρετε, φορμάκια κτλ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...