Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παντόφλες κι επισκέπτες

gimnasio

Recommended Posts

Και κατι αλλο.Νομιζω οτι το πατωμα εχει απο μονο του πολλα μικροβια και χωρις να παταμε με τα παπουτσια...Αντισωματα δεν ειναι αναγκη να παρουν οταν τους πεφτει η πιπιλα και την πιανουν απο κατω χωρις να τα προλαβεις..Αυτο βεβαια ισχυει για τα μικροτερα παιδια..Αμα μεγαλωσουμε λιγο θα γινω πιο χαλαρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είμαι και γω από βόρεια Ελλάδα. Τελικά λέτε να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο αυτό;

Πάντως δε μπορώ να φανταστώ να ζω στο σπίτι συνέχεια με παπούτσια. Το πόδι πρέπει να ξεκουραζεται και να αερίζεται. Άσε που χημικές ενώσεις που μεταφέρονται μπορεί να παραμείνουν για μια εβδομάδα.

Τώρα για τους επισκέπτες όντως μερικές φορές ειδικά όταν ο άλλος έρχεται για πρώτη φορά σπίτι, δεν έχεις θάρρος κλπ δε του λες άνετα να τα βγάλει.

Όμως βρε κορίτσια άλλο είναι να έρθει ο άλλος για ένα ποτό και άλλο να κοιμηθεί και κάποια βράδυα. Σε μας επειδή είμαστε Αθήνα έχουμε καταντήσει κέντρο διερχομένων και ναι ειδικά τώρα με το μωρό τους ζητάω ευγενικά να βγάζουν τα παπούτσια. Θα πανε στην κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι σε όλους τους χώρους που αλωνίζει το μωρό μπουσουλώντας (πλην του μπανιου). Τα πρωτα χρόνια δεν έλεγα τίποτα αλλά τώρα μιλάω. Και λέω να το κρατήσω και για μετά όταν μεγαλώσει το μωρό.

(αν σκεφτούμε και το τι αναπνέουμε, τι τρώμε, τι λουζόμαστε, μικρόβια στο κινητο, πληκτρολόγιο κλπ κλπ δε θα ξέρουμε που να κρυφτούμε!!!)

Εχω και εγω ενα παιδι που ειναι ολη την ωρα στο πατωμα αλλα δεν θα μπορουσα ποτε να εχω την απαιτηση απο κανεναν να βγαλει τα παπουτσια του. Το θεωρω δε και αρκετα ακομψο να εχεις καλεσμενους και να τους υποδεχεσαι με τις παντοφλες, οποτε δεν το σθζηταω να ζητησεις να βγαλουν τα παπουτσια.

Ακριβώς αυτά πιστεύω και εγώ. Επίσης πιστεύω ότι το παιδί δε θα πάθει τίποτα επειδή κάποιοι μπήκαν με τα παπούτσια τους στο σπίτι μας (το δικό μου τουλάχιστον δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι στιγμής όπως και πολλά παιδιά συγγενών και φίλων). Εδώ και εμείς, μόνο τώρα το χειμώνα με τα χαλιά είμαστε απόλυτοι στο ότι μόλις μπούμε σπίτι μας αμέσως βάζουμε παντόφλες.

Τέλος θεωρώ ότι είναι αγενές σε μία πολυκατοικία όπου διαμένουν πολλοί άνθρωποι, αυτοί οι άλλοι άνθρωποι να είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν έξω από την πόρτα μου σειρές από παπούτσια, ακόμα και ένα ζευγάρι είναι προσβολή της αισθητικής μου αν το έκανε κάποιος στην πολυκατοικία μου θα του το έλεγα ότι με ενοχλεί.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Ακριβώς αυτά πιστεύω και εγώ. Επίσης πιστεύω ότι το παιδί δε θα πάθει τίποτα επειδή κάποιοι μπήκαν με τα παπούτσια τους στο σπίτι μας (το δικό μου τουλάχιστον δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι στιγμής όπως και πολλά παιδιά συγγενών και φίλων). Εδώ και εμείς, μόνο τώρα το χειμώνα με τα χαλιά είμαστε απόλυτοι στο ότι μόλις μπούμε σπίτι μας αμέσως βάζουμε παντόφλες.

Τέλος θεωρώ ότι είναι αγενές σε μία πολυκατοικία όπου διαμένουν πολλοί άνθρωποι, αυτοί οι άλλοι άνθρωποι να είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν έξω από την πόρτα μου σειρές από παπούτσια, ακόμα και ένα ζευγάρι είναι προσβολή της αισθητικής μου αν το έκανε κάποιος στην πολυκατοικία μου θα του το έλεγα ότι με ενοχλεί.

Εμείς πάντως δεν προσβάλουμε κανένός την αισθητική....

τα τακτοποιω΄εγώ στην παπουτσοθήκη μας !

Και στην τελική σε οποιον δεν του αρεσει ότι το σπίτι μου είναι χωρίς παπούτισα ας μην ξαναέρθει....

εχω μπουχτισει να δικαιολογούμε για το τι θέλω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ!!

εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας και οπως λεει και το kalamaraki οποιος θελει! Επισης στο σπιτι μας συνηθως δε βαζουμε αγνωστα ατομα, παρα μονο φιλικα ζευγαρια η συγγενεις επομενως ξερουν πανω κατω τις ιδιοτροπιες και συνηθειες μας, οποτε αν τους υποδεχθω με τις παντοφλες δεν θα ξενισει κανεναν αυτο αφου ετσι με εχει συνηθισει. Επισης οι περισσοτεροι το ιδιο εφαρμοζουν στα σπιτια τους οποτε no problem! Τωρα αν ειναι να τραπεζωσω τον διευθυντη μου για παραδειγμα ε δεν θα του πω βγαλε τα παπουτσια αλλα επειδη δεν θα τον καλεσω και ποτε δεν προβληματιζομαι.

Παντως εμενα ας πουμε με ενοχλησε οταν φιλοξενησα ζευγαρι συγγενικο περυσι με τα παιδια τους χειμωνα καιρο και αυτοι κυκλοφορουσαν με τα παπουτσια ολη την ημερα στο σπιτι μου πανω στα χαλια , το καροτσι με τις λασπες το γυρνουσαν σε ολο το σπιτι πανω στις ασπρες μοκετουλες μου αφου προηγουμενως ειχαν βολταρει μεσα στη βροχη. Και μαλιστα τα παιδια να ανεβαινουν και με τα παπουτσια στους καναπεδες, απλα επειδη τοτς δεν ειχα μωρο δεν εδωσα σημασια αλλα τωρα δεν θα το ανεχομουν με τιποτα. Πρεπει να σεβομαστε τον προσωπικο χωρο του αλλου και οχι να τον βρωμιζουμε με τον οποιοδηποτε τροπο.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

χα σε τσακωσα και εδω φιλεναδα!!:mrgreen: συμφωνω κ επαυξανω για το θεμα συνηθειας...οσο για αυτο που σου ετυχε...αχ εχω κατι αντιστοιχο θα στα πω αλλη ωρα με πμ γκρρρρ....

καλαμαρακι μαζι σου , εγω ειδικα ειμαι μια ακαματρα και μιση, να ειμαι με τη σφουγγαριστρα στο χερι;no way!:wink::lol: ασε που απο παιδι λατρευω να ειμαι ξυπολυτη σπιτι και βεραντα(το καλοκαιρι)!

βρε κατερινα2 δεν χρειαζεται να κανεις εξωση στα παπουτσια, μπορεις να τα βγαλεις απλα στο μπαλκονι, δωρεαν αερισμος κιολας:lol::lol::lol:

Όταν ήρθε η ώρα να φύγω, τα παπούτσια μου άφαντα!!!!!!!!!:evil::evil::evil:. Τα είχαν κλέψει. Πώς θα γυρίσω σπίτι? Ξυπόλυτη? Δεν φορούσα ίδιο νούμερο με κανέναν στο σπίτι.

Αχ, σαν την σταχτοπούτα ένιωθα, μόνο που μου έλειπαν και τα δυο γοβάκια:oops::oops::oops:

Ε, και εγώ υποσχέθηκα στον εαυτό μου να αποφεύγω να βγάζω παπούτσια. έχω άδικο?

:D:D:D

Το είχε πάθει και η Κάρι στο sex and the city:razz::-P:razz: και ήταν και manolo Blahnik!!!

Για την ιστορία πάντως... και σε εμάς βγάζουν τα παπούτσια τους οι καλεσμενοι...

Στο δικό μου σπίτι ούτε βγάζουμε τα παπούτσια απ την πόρτα, ούτε ζητάμε απ τους επισκέπτες/καλεσμένους να τα βγάζουν. Δεν το έχω δει ποτέ σε κανένα σπίτι του κύκλου μου. Και δεν εχω τύχει ούτε καν σε συζήτηση για το θέμα. Ίσως τελικά είναι και θέμα καταγωγής, αν και αμφιβάλλω. Εννοείται ότι φοβάμαι για τα μικρόβια, πάντα σε συνδυασμό με το μωρό αλλά δεν μπορώ με τίποτα να πω στον άλλο "βγάλε τα παπούτσια σου". Εδώ με ρωτάνε που είναι το μπάνιο και δε δείχνω ποτέ το wc. Θέλω να πιστεύω όμως πως όπως σκέφτομαι εγώ τι κάνω στα σπίτια που επισκέπτομαι, έτσι θα πράττουν και εκείνοι όταν επισκέπτονται το δικό μου σπίτι. Για παράδειγμα δεν πατάω ποτέ με παπούτσια στα παιδικά δωμάτια και όταν τα παιδιά είναι σε θέση μπουσουλήματος/περπατήματος/παιχνιδιού στο πάτωμα ρωτάω μήπως πρέπει να βγάλω τα παπούτσια μου.

Πάντως το πάτημα με τα παπούτσια στο σπίτι είναι ελάχιστο μπροστά σε όλα τ άλλα που κάνουμε και φέρνουμε μικρόβια στο σπίτι. Και επειδή όταν σκέφτομαι κάθε μου κίνηση τι μικρόβια φέρνει, σαλτάρω (κανονικά για γιατρό όμως...) ε, τα παπούτσια δεν είναι τίποτα....

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

χα σε τσακωσα και εδω φιλεναδα!!:mrgreen: συμφωνω κ επαυξανω για το θεμα συνηθειας...οσο για αυτο που σου ετυχε...αχ εχω κατι αντιστοιχο θα στα πω αλλη ωρα με πμ γκρρρρ....

καλαμαρακι μαζι σου , εγω ειδικα ειμαι μια ακαματρα και μιση, να ειμαι με τη σφουγγαριστρα στο χερι;no way!:wink::lol: ασε που απο παιδι λατρευω να ειμαι ξυπολυτη σπιτι και βεραντα(το καλοκαιρι)!

βρε κατερινα2 δεν χρειαζεται να κανεις εξωση στα παπουτσια, μπορεις να τα βγαλεις απλα στο μπαλκονι, δωρεαν αερισμος κιολας:lol::lol::lol:

με τσακωσες με τσακωσες πανω που παω να την πεσω!!

Οσο για την τοποθετηση των παπουτσιων εμενα μου αρκει που τα βγαζουν μολις μπαινουν στο σπιτι διπλα απο την πορτα, αλλωστε και μενα δεν μου αρεσει η συνηθεια της στιβας παπουτσιων εξω απο την πορτα εισοδου. Επισης το μπαλκονακι πολυ ωραια ιδεα αν δε βολευει η εισοδος του σπιτιου.;)

Ίσως τελικά είναι και θέμα καταγωγής, αν και αμφιβάλλω.

πιστεψε με εδω στα βορεια παιζει πολυ αυτο το σεναριο;)

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσια! Με πονάει το ζήτημα αυτό!

Γι΄αυτό, ίσως, δε θέλω πολλούς επισκέπτες το χειμώνα! Τα χαλιά μου είναι μάλιστα χειροποίητα ολόμαλλα, δεν πλένονται, παρά μόνο με νερόξυδο, και όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει πρόβλημα! Και έρχονται επισκέπτες από θάλασσα, από κηδεία... ή με μικρά θηρία που σκαρφαλώνουν και στους καναπέδες με τα λασπωμένα παπούτσια τους ...

Στο δωμάτιο των παιδιών δεν μπαίνει κανείς με παπούτσια, ούτε με παντόφλες!

kalamaraki, πολύ μου αρέσει η φράση: ¨΄Εχω μπουχτίσει να δικαιολογούμαι για το σπίτι μου¨. Να προσθέσω και ...για την οικογένειά μου, τα θέλω μου, την ανάγκη να ξεκουρασθώ, τον τρόπο που μεγαλώνω τα παιδιά μου...

Το θέμα με τα παπούτσια: Ιδιοτροπίες; Μπορεί! Αλλά θέλω να σέβονται τις ιδιοτροπίες μου στο σπίτι μου!

Τελικά το θέμα ... ενδιαφέρει!

Κοριτσια κι εμεις τα βγαζουμε τα παππουτσια αλλα τωρα στις γιορτες ηρθαν "μπουγιο" και δεν τα εβγαλε κανενας! Εν τω μεταξυ τρεχουμε και με κατι αλλες εκκρεμοτητες και δεν προλαβα να βαλω ηλεκτρικη και ατμοκαθαριστη στη συνεχεια οπως κανω συνηθως.. Η μικρη συνεχιζε να μπουσουλαει κατω και σημερα παρατηρησα πως εβγαλε κατι κοκκινα σπυρακια γυρω απο το στομα (βαζει συνεχεια τα χερια της μεσα στο στομα).. Δεν ξερω αν ειναι απο τα παπουτσια και επειδη δεν καθαρισα (εμενα προσωπικα εκει παει το μυαλο μου αλλα δεν μπορω να ειμαι και 1000% σιγουρη) αλλα απο εδω και στο εξης δεν ξαναεχει... Ακομα και την Πρωτοχρονια που εχει γιορτη ο αντρας μου, μολις φυγουν ολοι θα πεσει ατμοκαθαριστης παντου... Και στα χαλια και στους καναπεδες και οπου ακουμπαει η μικρη!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

αχ ΠΕΖΗ τι μου θύμισες! Το Πάσχα είχα καλεσμένους τον αδερφό μου και τη νύφη μου. Ο αδερφός μου όταν ήταν ελεύθερος πάντα ε΄βγαζε τα παπούτσια. Αρραβωνιασμένος επίσης όπως και η νύφη μου. Όταν παντρεύτηκαν και έτυχαν να έρθουν και στο νέο σπίτι μας δεν έβγαλαν τα παπούτσια. Την πρώτη φορά τους το είπα εγώ γιατί είμασταν ακόμη με τις κούτες. θα ήταν γελοίο να φορέσουν παντόφλες. Τη 2η φορά ήταν έγκυος η νύφη μου με την κοιλιά στο στόμα και δεν είπα τίποτα αλλά την 3η φορά (Πάσχα) τους ζήτησα ευγενικά αν θέλουν παντόφλες να βάλουν και είπαν εντάξει. Δεν έβαλαν. Το ξαναείπα, ξαναείπαν εντάξει και αδιαφόρησαν. Δε ξαναμίλησα επί του θέματος. Το πιο άσχημο όμως ήταν όταν η νύφη μου πηρε το καρότσι και έκανε βόλτα το μικρό πέρα δωθε για να κοιμηθεί! Δε ΄μίλησα αλλά με πείραξε πολύ. Εγώ δεν το έχω κανει ακομη αυτο σπιτι μου κι ουτε θα το κανω. Κάθομαι και σκέφτομαι την όλη συμπεριφορά τους και σκέφτομαι ότι ο αδερφός μου άλλαξε και ίσως δεν είναι απλά το θέμα παντόφλες...... πάντως και τώρα που σκεφτόμασταν να τους καλέσουμε για πρωτοχρονιά δε θέλω και απλά ο καθένας θα είναι σπιτάκι του!!!! Πιο καλά θα περάσουμε εδώ μόνοι μας παρά να πάει στραβά όλος ο χρόνος!!!! Άσε που και στην τελευταία επίσκεψη τους ένα τοστ έδωσα στο μικρό και το μισό το μάζευα μετά μπουκίτσες από κάτω. κάτω από το τραπέζι του σαλονιού, του καναπέ... εμείς όταν πήγαμε προχτές σπίτι τους και φάγαμε γιατί πρόσεχα να μη λερώσω κάτω;

mama-lia θα είχα πάθει απανωτά εγκεφαλικά αν έρχονταν μικρά και κάναν ό,τι σε σένα. Ευτυχώς δεν εχουμε τετοιες περιπτώσεις! α πα πα καθόλου σεβασμός; Οι γονείς τι κάνουν;

Εμείς βγάζουμε παπούτσια μόλις μπούμε στο σπίτι. Αν έρθει κάποιος και διανυκτερεύσει θα βγάλει τα παπούτσια 'οταν εκείνος θέλει, όπως θα έκανε στο σπίτι του. Ποτέ δεν έχω ζητήσει από κανέναν να βγάλει παπούτσια στο σπίτι μου, το θεωρώ λίγο προσβλητικό. Μου συνέβει μία φορά μόνο να βγάλω παπούτσια σε φιλικό σπίτι και μου κακοφαινόταν κάθε φορά.

Δε νομίζω οτι είναι θέμα τόπου, μάλλον συνήθεια είναι. Εμείς ποτέ στο σπίτι μας δεν το κάναμε και πρώτη φορά το συνάντησα σε μεγάλη ηλικία στο φιλικό σπιτι που προανέφερα.

Κάθομαι και σκέφτομαι την όλη συμπεριφορά τους και σκέφτομαι ότι ο αδερφός μου άλλαξε και ίσως δεν είναι απλά το θέμα παντόφλες...... πάντως και τώρα που σκεφτόμασταν να τους καλέσουμε για πρωτοχρονιά δε θέλω και απλά ο καθένας θα είναι σπιτάκι του!!!! Πιο καλά θα περάσουμε εδώ μόνοι μας παρά να πάει στραβά όλος ο χρόνος!!!! Άσε που και στην τελευταία επίσκεψη τους ένα τοστ έδωσα στο μικρό και το μισό το μάζευα μετά μπουκίτσες από κάτω. κάτω από το τραπέζι του σαλονιού, του καναπέ... εμείς όταν πήγαμε προχτές σπίτι τους και φάγαμε γιατί πρόσεχα να μη λερώσω κάτω;

mama-lia θα είχα πάθει απανωτά εγκεφαλικά αν έρχονταν μικρά και κάναν ό,τι σε σένα. Ευτυχώς δεν εχουμε τετοιες περιπτώσεις! α πα πα καθόλου σεβασμός; Οι γονείς τι κάνουν;

βρε παιδι μου, κοβεις σχεση με το αδερφακι σου, επειδη δεν βαζουν παντοφλες???!!! και η νυφη ειναι κακια, επειδη δε βγαζει τα παπουτσια της, και το παιδακι ριχνει ψυχουλα?? θα παει στραβα η χρονια σου, επειδη θα χεις να μαζεψεις 2 σκουπιδακια απο το πατωμα??

μηπως εισαι λιγο υπερβολικη?

τα δικα σου παιδακια, δεν λερωνουν??

οχι τιποτα αλλο, αλλα η δικη μου κανει το σπιτι μπαχαλο!!! το μαζευω, το ξανακανει!!! τρωει μπισκοτα, τα σκορπιζει παντου, τα μαζευω, και παει λεγοντας!!! μωρακι ειναι...

Διαφημίσεις

εγώ όσο ήταν μικρότερος το τηρούσε ευλαβικά..κανένας μέσα με παπούτσια, τώρα είμαι πιο cool...( ας είναι καλά το ξιδάκι που απολυμαίνει κιόλας και η όλγα που έρχεται κάθε Παρασκευή )

θα σας πω εγώ τι έπαθα πέρυσι και παρόλαυτά η χρονιά αν εξαιρέσεις κανά δυο άσχημα περιστατικά που ξεπεράστηκαν μια χαρά πήγε....

μαζευτήκαμε όλοι γονεις-αδερφια-πεθερικά σπίτι μας, έχουμε και έναν μικρό κηπάκο που είχε έρθει μια γατούλα, έκανε την ανάγκη της η δόλια, τα πάτησε η αδερφή μου, τι βρωμάει τι βρωμάει, χάλιααααααα το χαλί, να δεις παραμονή πρωτοχρονιάς με βούρτσες, χλωρίνες, λάστιχα, γαλότσες...μια ομορφιά...

αλλά όλα και όλα μέχρι τις 12 είχαμε τελειώσει....

όσο αναφορά εγώ ποτέ δεν επιτρέπω παιδάκι να φάει μέσα στο δωμάτιο του μικρού αλλά και ο μικρός ποτέ δεν τρώει μέσα στο δωμάτιο του...έχουμε ένα τραπεζάκι και μαζεύονται όλα εκεί...

rQGhp3.png

βρε παιδι μου, κοβεις σχεση με το αδερφακι σου, επειδη δεν βαζουν παντοφλες???!!! και η νυφη ειναι κακια, επειδη δε βγαζει τα παπουτσια της, και το παιδακι ριχνει ψυχουλα?? θα παει στραβα η χρονια σου, επειδη θα χεις να μαζεψεις 2 σκουπιδακια απο το πατωμα??

μηπως εισαι λιγο υπερβολικη?

τα δικα σου παιδακια, δεν λερωνουν??

οχι τιποτα αλλο, αλλα η δικη μου κανει το σπιτι μπαχαλο!!! το μαζευω, το ξανακανει!!! τρωει μπισκοτα, τα σκορπιζει παντου, τα μαζευω, και παει λεγοντας!!! μωρακι ειναι...

Κι εγω συμφωνω..και μαλιστα οταν ερχονατι αλα παιδακια τα φηνω να τα κανουν ολοι μαζι χαλια...και μετα ασφαλως τα μαζευω..Στην πεθερα μου ομως οταν κραταει και τα 2 εγγονια(το δικο μας και της αδερφης του αντρα μου) προτιμαει να τα κυνηγαει για να μην λερωσουν...Τι να κανουνμε τωρα ο καθενας οπως προτιμαει...οχι ομως αι να περασουν ολοι χωρια τισ γιορτες

εμείς στο σπίτι φοράμε παντόφλες ή καμμια φορά ξυπολιτία!! Στους επισκέπτες δεν έχω ζητήσει να βγάλουν παπούτσια αλλα οι περισσότεροι τα βγάζουν μονη τους. Δεν με χαλάει... μονο το καλοκαίρι δεν αντέχω να βγάζουν τα παπούτσια ..μου φαίνεται λίγο περίεργο.. Τα Χριστούγεννα που ειχα κοσμο σπίτι ήρθαν όλες οι γυναίκες βγάλαμε τα παπούτσια... φοραγα το 10ποντο παναθεμά με κ γυρίζαμε με παντόφλες.

Αλλά κ να πάω σε άλλο σπίτι δεν με ενοχλεί καθόλου να μου ζητήσουν να βγάλω τα παπούτσια.. σιγά το τρομερό... ευτυχώς τις καλτούλες μου αν εχουν τρύπες τις πετώ ..χιχι

Κι εγω συμφωνω..και μαλιστα οταν ερχονατι αλα παιδακια τα φηνω να τα κανουν ολοι μαζι χαλια...και μετα ασφαλως τα μαζευω..Στην πεθερα μου ομως οταν κραταει και τα 2 εγγονια(το δικο μας και της αδερφης του αντρα μου) προτιμαει να τα κυνηγαει για να μην λερωσουν...Τι να κανουνμε τωρα ο καθενας οπως προτιμαει...οχι ομως αι να περασουν ολοι χωρια τισ γιορτες

κι εμένα μου αρέσει πολύ να έχω το σπίτι καθαρό αλλά στα πάρτυ δεν με νοιάζει κ να το γκρεμίσουν , το μονο που θα με ενοχλούσε να πάρουν μαρκαδόρους κ να μου γράψουν τον τόιχο ή τον καναπέ. Εκεί θα τα "έπαιρνα" λίγο κρανίο.

Τα παιδιά λογικό ειναι να λερώνουν κ εμείς σαν γονείς πρέπει να προσπαθούμε να τους δείχνουμε τον τρόπο να μην το κάνουν. Ενοχλητικό ειναι όταν τα παιδιά γκρεμίζουν το σπίτι κ οι γονείς τα κοιτούν με απάθεια αυτό με ενοχλεί.

Πάντως τα σπίτια ειναι για να λερώνονται κ για να ανοίγουμε το σπίτι μας κ να περνάμε καλά.

Ειπαμε βρε παιδια ο καθενας με τις συνηθειες του αλλα οχι και να χαλασουμε τις σχεσεις μας επειδη ο αλλος απλα δεν ασπαζεται την αποψη μας!!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Πάντως τα σπίτια ειναι για να λερώνονται κ για να ανοίγουμε το σπίτι μας κ να περνάμε καλά.

Αυτο τα συνοψιζει ολα! :P..

Παντως για την ιστορια εμεις στο σπιτι οταν ειμαστε μονοι μας τα βγαζουμε τα παπουτσια, αλλα σε ξενους μου φαινεται λιγακι αγενες να το ζητησω και δεν το εχω κανει ποτε...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Πονεμένο θέμα ανοίξαμε.

Ναι λοιπόν είμαι περίεργη το παραδέχομαι δεν θέλω να μπαίνει κανείς στο σπίτι με τα παπούτσια του κανείς. Σήμερα που έχω μαστόρους έχω στρώσει χαρτιά και τους είπα ότι θα πατάνε μόνο στα χαρτιά. Έστειλα τον γιο μου και τον άντρα μου βολτίτσα. Γύρισε ο σύζυξ σήκωσε τα χαρτιά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αυτό που με κουράζει πάνω από όλα είναι γιατί θα πρέπει συνεχώς να απολογηθώ σε πεθερά, θεία, φίλο, κλπ κλπ...Ποιον ενοχλώ μου λέτε??? Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι υπερβολική, υποχόνδρια, ότι το παιδί μου αρρωσταίνει επειδή δεν έχει αντισώματα, ότι είναι αγένεια να ζητάω από τον κόσμο να βγάζει παπούτσια και διάφορα τέτοια. Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Έχω τόσα προβλήματα, τόσα πράγματα να κάνω και τόσο λίγο χρόνο, που δεν μπορώ να σφουγγαρίζω κάθε μέρα επειδή κάποιος δεν θέλει να σεβαστεί τους κανόνες που έχω στο σπίτι μου το τονίζω το σπίτι μου.

Ούτε θα κάτσω να απολογηθώ σε κανένα ειλικρινά. Γιατί δεν μπορούμε να δεχόμαστε τους άλλους με τις παραξενιες τους όταν αυτές δεν προσβάλουν ή δεν θίγουν κανένα...

FXWyp3.png

Πονεμένο θέμα ανοίξαμε.

Ναι λοιπόν είμαι περίεργη το παραδέχομαι δεν θέλω να μπαίνει κανείς στο σπίτι με τα παπούτσια του κανείς. Σήμερα που έχω μαστόρους έχω στρώσει χαρτιά και τους είπα ότι θα πατάνε μόνο στα χαρτιά. Έστειλα τον γιο μου και τον άντρα μου βολτίτσα. Γύρισε ο σύζυξ σήκωσε τα χαρτιά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αυτό που με κουράζει πάνω από όλα είναι γιατί θα πρέπει συνεχώς να απολογηθώ σε πεθερά, θεία, φίλο, κλπ κλπ...Ποιον ενοχλώ μου λέτε??? Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι υπερβολική, υποχόνδρια, ότι το παιδί μου αρρωσταίνει επειδή δεν έχει αντισώματα, ότι είναι αγένεια να ζητάω από τον κόσμο να βγάζει παπούτσια και διάφορα τέτοια. Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Έχω τόσα προβλήματα, τόσα πράγματα να κάνω και τόσο λίγο χρόνο, που δεν μπορώ να σφουγγαρίζω κάθε μέρα επειδή κάποιος δεν θέλει να σεβαστεί τους κανόνες που έχω στο σπίτι μου το τονίζω το σπίτι μου.

Ούτε θα κάτσω να απολογηθώ σε κανένα ειλικρινά. Γιατί δεν μπορούμε να δεχόμαστε τους άλλους με τις παραξενιες τους όταν αυτές δεν προσβάλουν ή δεν θίγουν κανένα...

Συμφωνω καλη μου αλλα και εγω εχω εξτρα χαλακια για τους ξενους αν διαβασεις πιο πισω στρωνω αλλο χαλι πανω απο το χαλι για εμας.. Δεν μπορεις οταν κανεις τραπεζι ή εχεις παρτι να τους πεις να βγαλουν τα παπουτσια τους-εγω τουλαχιστον..γι αυτο κανω πατεντες

τα μικροβια μην σας πανικοβαλλουν ειναι απαραιτητα για τον οργανισμο.Βοηθαει τον οργανισμο να παραγει αντισωματα και ετσι ενισχυεται το ανοσοποιητικο.Αν παρατηρησετε τα παιδια τα οποια δεν παιζουν με χωματα κ.λ.π. παθαινουν μολυνσεις με το παραμικρο και αρρωσταινουν πανευκολα

Συμφωνω καλη μου αλλα και εγω εχω εξτρα χαλακια για τους ξενους αν διαβασεις πιο πισω στρωνω αλλο χαλι πανω απο το χαλι για εμας.. Δεν μπορεις οταν κανεις τραπεζι ή εχεις παρτι να τους πεις να βγαλουν τα παπουτσια τους-εγω τουλαχιστον..γι αυτο κανω πατεντες

Ουαου τι είπες τώρα εγώ αυτό γιατί δεν το είχα σκεφτεί??? Λοιπόν είναι πολύ έξυπνη ιδέα θα σου την κλέψω δεν πιστεύω να σε πειράζει?? Γιατί σε τραπέζι και πάρτυ είναι αδύνατον. Σε αυτές τις περιπτώσεις και εγώ το καταπίνω το παπούτσι. Το κορυφαίο όλων όμως το κάνει η γυναίκα ενός συναδέλφου. Έχετε δει τα ποδονάρια που φοράνε στα χειρουργεία. Λοιπόν η κοπέλα είναι νοσηλεύτρια και τα πέρνει κούτες κουτες και όποιος πάει σπίτι τους φοράει ένα ζευγάρι πάνω από τα παπούτσια του....

FXWyp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...