Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αγορά τηλεόρασης

Vangelis21

Recommended Posts

ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση και θα ηθελα μερικες συμβουλες. ειμαι γνωστης των βασικων πραγματων αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη καποιων πιο ειδικων απο μενα!

ειμαι αναμεσα σε LCD kai PLASMA

τι απο τα δυο ειναι καλυτερο και γιατι?

τι φωτεινοτητα θα ηταν καλο να εχει?

τι αναλυση?

τι αντιθεση?

ποσες ιντσες ειναι καταλληλες για ενα δωματο 9τμ για να βλεπεις απο αποσταση 2-3 μετρων?

ευχαριστω!

οσο για τι τιμες ψαχνω θα ηταν καλο να μην ξεπερασουμε τα 600 ευρω

cJzmp3.png

Διαφημίσεις

ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση και θα ηθελα μερικες συμβουλες. ειμαι γνωστης των βασικων πραγματων αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη καποιων πιο ειδικων απο μενα!

ειμαι αναμεσα σε LCD kai PLASMA

τι απο τα δυο ειναι καλυτερο και γιατι?

τι φωτεινοτητα θα ηταν καλο να εχει?

τι αναλυση?

τι αντιθεση?

ποσες ιντσες ειναι καταλληλες για ενα δωματο 9τμ για να βλεπεις απο αποσταση 2-3 μετρων?

ευχαριστω!

οσο για τι τιμες ψαχνω θα ηταν καλο να μην ξεπερασουμε τα 600 ευρω

Εχεις πλακα (με την καλη εννοια ομως)

Σα να κατεβηκες απο αλλο πλανητη και δεν γνωριζεις τίποτα

:D :D :D

Plasma = φθηνες και μπολικες ιντζες.ΑΛΛΑ...απο την πρωτη ωρα λειτουργιας της αρχιζει και πεφτει η ποιοτητα αργα μεν , σταδιακα δε.Δλδ. εχουν συγκεκριμενο χρονο ζωης.Γιαυτο και ειναι τεραστια η διαφορα τιμης με τις LCD.

32 ιντζες ειναι μια χαρα για την αποσταση που λες.

Αυτο που θα πρεπει να κοιταξεις πανω απ' ολα ειναι να ΕΧΕΙ (και) αποκωδικοποιητη MPEG4 και οχι μονο MPEG2 ενσωματωμενο.Σε λιγο καιρο , ολα τα καναλια θα εκπεμπουν ψηφιακα με κωδικοποιηση MPEG4 , οποτε οσοι δεν εχουν θα πρεπει να προμηθευτουν extra αποκωδικοποιητες.

Φωτεινοτητες αντιθεσεις κλπ στα 500-600 ευρω πανω κατω ιδιες ειναι.

Μη φανταστεις οτι υπαρχει καποια TV που δειχνει χαλια εικονα ενω μια αλλη τελεια , σε αυτη την κατηγορια.Περισσοτερο να σε απασχολει η εταιρεια και ΠΟΣΟ καλη υποστιριξη εχει σε περιπτωση βλάβης-εγγυησης.

Προσωπικα προτεινω μαρκα LG

A....η επομενη ερωτηση σου μην ειναι : "Απο που να αγορασουμε Coca-Cola"

:D :D :D

(Ευχομαι να πιανεις το χιουμορ μου και να μην παρεξηγηθεις)

Λόγω επαγγέλματος του συζύγου (τον ακούω συνεχώς να μιλάει για τέτοια) θα σου πω ότι η LCD είναι καλύτερη, δεν ξέρω να στο αιτιολογήσω..........κι εκείνος μπαίνει σπάνια εώς ποτέ εδώ για να σου πει κάτι παραπάνω.

Για μια απόσταση 2-3 μέτρων και μια 26 άρα καλή είναι , εξαρτάται πάντα από τα γούστα σου.

Π.χ. εμένα μου έβαλε την 36' άρα σε τέτοια απόσταση και μέχρι να μετακομίσουμε στο καινούργιο σπίτι που η απόσταση ήταν από 4 έως 8 μέτρα, μουρμούραγα συνέχεια.

Εσένα μπορεί να σου αρέσει να βλέπεις όλο τον τοίχο μπροστά σου, αυτό είναι θέμα γούστου πλέον

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...