Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS-Νευρολογος+Ορθοπαιδικος

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χριστινα μου εγω δεν ξερω καποιον συγκεκριμενο. Αν επαιρνες ενα τηλ. να κλεισεις ραντεβου σε καποιο απο τα δυο Παιδων? Σιγουρα θα εχει αυτη την ειδικοτητα! Εκτος αν θελεις να εχει εμπειρια καποια μαμα απο καποιον, οποτε θα σου ριξουν οι αλλες μανουλες τα φωτα τους.!

(Ασχετο αλλα βλεπω ειμαστε απο την ιδια περιοχη!)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινα μου εγω δεν ξερω καποιον συγκεκριμενο. Αν επαιρνες ενα τηλ. να κλεισεις ραντεβου σε καποιο απο τα δυο Παιδων? Σιγουρα θα εχει αυτη την ειδικοτητα! Εκτος αν θελεις να εχει εμπειρια καποια μαμα απο καποιον, οποτε θα σου ριξουν οι αλλες μανουλες τα φωτα τους.!

(Ασχετο αλλα βλεπω ειμαστε απο την ιδια περιοχη!)

Ηθελα να ειχε εμπειρια καποια μαμα απο εδω!!!

Που μενεις στον Αγιο Δημητριο;

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!Θα κανονισω ραντεβου.

pEmXp3.png

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ο ανηψιός μου είχε παρουσιάσει κάποια στιγμή υμενίτιδα και είχαν πάει στον Μαρκέα. Είχαν πάει και στο ιατρείο αλλά και στο Παίδων για ακτινογραφίες και μάλιστα ήταν ανήμερα Χριστουγέννων και χαρη σε εκείνον εξυπηρετήθηκαν άμεσα. Απ'ότι μου έχουν πει είναι καταπληκτικός άνθρωπος και πολύ προσεκτικός στην εξέταση.

Περαστικά σας!

DoUwp3.png

Καλημέρα. Η κόρη μου χρειαζόταν χειρουργείο στα πόδια πέρυσι και πήγα στην Αθήνα στο Άγία Σοφίας στον Παπαδόπουλο. Είναι λίγο περίεργος σαν άνθρωπος αλλά καλός και το ξέρω γιατί το είχα ψάξει πάααααρα πολύ!!! Πραγματικά είχα επισκεφθεί πολλούς γιατρούς και με αυτόν έμεινα ευχαριστημένη.:-P

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Λοιπόν επειδή τυγχάνει και το δικό μου παιδί να παρακολουθείται εδώ και αρκετά χρόνια από γιατρούς και των δύο ειδικοτήτων, έχω να σου συστησω τους ακόλουθους οι οποίοι εκτός από κατάρτιση διαθέτουν και τεράστια αποθέματα ανθρωπιάς και αγάπης για τα παιδιά και δεν τα βλέπουν σαν ένα μέσο πλουτισμού, ο πρώτος είναι ο Βούδρης Κωνσταντίνος παιδονευρολόγος στο Αγλαία Κυριακού, κάνει και απογευματινά ιατρεία μπορείς να κλείσεις ραντεβού ή στο 1535 ή και προσωπικά με εκείνον στο 6937231053, ο δεύτερος παιδοορθοπαιδικός ονομάζεται Βλάχος Ευγένιος και κάνει απογευματινά ραντεβού στο ΚΑΤ το κινητό του ε'ναι 6944365821, και το τηλέφωνο στο ΚΑΤ για απογευματινά είναι 6280200.

Επειδή με το μικρό μου έχω πραγματικά πέσει στα βαθιά έχω εκτιμήσει όσο τίποτα την συμπεριφορά αυτών των δύο ανθρώπων που συνεχίζουν να βλέπουν την ιατρική σαν λειτούργημα και φέρονται στο κάθε παιδί σαν να είναι το δικό τους.Εαν χρειάζεσαι οτιδήποτε περισσότερο μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα, καο εύχομαι τα καλύτερα για το παιδάκι σου

Διαφημίσεις

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!

Χριστίνα καλημέρα τι πρόβλημα ακριβός έχει το παιδάκι σου εμείς του έχουμε επισκεφτεί αυτούς του γιατρούς.

Τον ορθοπαιδικο τον χρειαζομαι για να δει το

χερακι που ειχε σπασει

και τον νευρολογο, απαιτειται να τον παρακολουθει

απο τοτε που γεννηθηκε.

Εχω εναν νευρολογο στο Παιδων Πεντελης

αλλα δεν εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη γι αυτο

ζηταω και μια δευτερη γνωμη!

pEmXp3.png

Τον ορθοπαιδικο τον χρειαζομαι για να δει το

χερακι που ειχε σπασει

και τον νευρολογο, απαιτειται να τον παρακολουθει

απο τοτε που γεννηθηκε.

Εχω εναν νευρολογο στο Παιδων Πεντελης

αλλα δεν εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη γι αυτο

ζηταω και μια δευτερη γνωμη!

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΙΟΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΙΟΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Και παλι ευχαριστω πολυ!!!

pEmXp3.png

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

ο κ. Αναστασοπουλος στο Αγ Σοφια θεωρειται κορυφαιος ορθοπεδικος. Νομιζω ειναι εξειδικευμενος στα προβληματα για τα γονατα και τη σπονδυλικη στηλη. Πριν 3 μηνες ο μικρος της κολλητης μου φιλης νοσηλευτηκε για 1 μηνα λογω τροχαιου και τον ανελαβε αυτος ο γιατρος που ηταν εξαιρετικος.Μπορει κανεις να τον βρει στο 1535 ....πολυ καλος γιατρος Και σε δημοσιο νοσοκομειο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...