Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλωσόρισμα νέων μελών στην ενότητα του Kafe au lait!

Recommended Posts

Αγλαϊα παιδί μου τι κάνεις ξύπνια τρεις η ώρα το πρωί;;;

:lol::lol::lol:

Λέγκω μου, δούλευα από νωρίς, μετά μπήκα κι εδώ και τέλος είπα πριν τα κλείσω να ρίξω και μια ματιά στο καφέ να χαλαρώσω!

Γενικά προσπαθώ να τα κλείνω μέχρι τα μεσάνυχτα ή λίγο μετά, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ds

ds 104 δημοσιεύσεις

• Elenikat

Elenikat 84 δημοσιεύσεις

• dooo

dooo 82 δημοσιεύσεις

• Λέγκω

Λέγκω 73 δημοσιεύσεις

Ερώτηση κρίσιμη... Χλόη μου πόσο μέλι βάζεις εσύ στα μπισκοτάκια;;; Αγόρασα ταχίνι και ξέχασα όλα τα υπόλοιπα ο στούρνος!:rolleyes:

Eγώ έκανα διπλή δόση μπισκότα και έβαλα κάπου 200μλ οπότε σχεδόν το μισό απ'ότι λέει η συνταγή. Μπορείς να βάλεις λίγο λιγότερο νομίζω, αλλά όχι πολύ.

Tην Κυριακή ήθελα να φτιάξω μαφινάκια με κολοκύθι. Αλλά δεν είχα κολοκύθια. Έστειλα το Χρήστο να μου πάρει, και μετά συνειδοτηποίησα οτι δεν είχα μαϊντανό. Είπα θα τα κάνω χωρίς. Μετά είδα οτι δεν είχα ταψάκια για μάφιν. :roll:

Μερσί για τη συνταγή!!

Μάμα μία, τι ωραία νέα, μπράβο εύχομαι να γίνεται κάθε μέρα πιά! Βασούλα και στα δικά σου!!

Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!

:lol::lol:Πολύ αγάπη έχει πέσει έτσι; Εντάξει τα χω κάνει λίγο μούτη αλλά είμαι αξιαγάπητη αν μη τι άλλο!

Με τα ονόματα τα κάνω μπάχαλο πάντα... εδώ μια μέρα που συζητάγαμε για ονόματα για τον δεύτερο σπόρο είπα στο Γιώργο πόσο χάλια όνομα είναι το Γιώργος κι όταν γύρισε και με κοίταξε έκπληκτος για το θράσος μου θυμήθηκα ότι έτσι τον λένε:oops::lol: Είμαι τουλάχιστον τραγική!

Καλημέραααααααααααααααααααααααα

Πρέτσελ, Ντουντούκι μου, ήταν αυτά με τη σφολιάτα και τη σοκολάτα μέσα, νόμιζα ότι δοκιμασες. Αυτά αρέσανε στο Σάκη. Και φυσικά πάντα κάνω εύκολες συνταγές... δεν χρειάζεται να είναι κάτι αγγούρι για να είναι νόστιμο!;)

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

:lol::lol:Πολύ αγάπη έχει πέσει έτσι; Εντάξει τα χω κάνει λίγο μούτη αλλά είμαι αξιαγάπητη αν μη τι άλλο!

Με τα ονόματα τα κάνω μπάχαλο πάντα... εδώ μια μέρα που συζητάγαμε για ονόματα για τον δεύτερο σπόρο είπα στο Γιώργο πόσο χάλια όνομα είναι το Γιώργος κι όταν γύρισε και με κοίταξε έκπληκτος για το θράσος μου θυμήθηκα ότι έτσι τον λένε:oops::lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν παίζεσαι Λεγκώπουλο!! Είσαι φοβερή!!

Και δεν είχα όρεξη να γελάσω. Πάλι άυπνη είμαι... :roll: Γέννησα το παιδί που δε νυστάζει! Στο βιβλίο γκινες θα μπούμε!

Διαφημίσεις

Καλημερα! Τι κανετε κοριτσακια μου? παλι προβληματα με την βαση εχουμε?

χλοη μου, δεν εισαι η μονη που εχεις παιδι που δεν νυσταζει... χτες η δαναη κοιμηθηκε στις 11.30 κλασσικα κ σημερα ξυπνησε 6.00! Ειπε να βοηθησει τον κουνιαδο της στην οικοδομη μαλλον....

αρχικα τσαντιστηκα που δεν κοιμαται, αλλα μετα το φιλοσοφησα το ζητημα. ποια απο μας στα νιατα της λογω "τρεξιματος" δεν ζητουσε να εχει η μερα περισσοτερες ωρες? Ποια απο σας δεν ζητησε να μπορει να κοιμαται λιγοτερες ωρες ωστε να εχει περισσοτερο χρονο. Να λοιπον τα παιδια μας το καταφεραν! Μεταλλαγμενα και εξελιγμενα!!!

Πρέτσελ, Ντουντούκι μου, ήταν αυτά με τη σφολιάτα και τη σοκολάτα μέσα, νόμιζα ότι δοκιμασες. Αυτά αρέσανε στο Σάκη. Και φυσικά πάντα κάνω εύκολες συνταγές... δεν χρειάζεται να είναι κάτι αγγούρι για να είναι νόστιμο!;)

ναι την συνταγη ομως ακομα να μου την δωσεις... και δε με νοιαζει πως τα λενε (αλλωστε απο σενα δεν περιμενα σωστο ονομα, χαχαχα). Ελα, ελα και γω σ'αγαπάω!

Να σας πω, εσείς που βρίσκετε λύσεις σε όλα, τι να κάνω για τις καούρες;;;;;Πεθαίνω, όχι αστεία....Help!

Μαλιστα, στο θεμα μας!!! και γω καλη μου δε θα σου πω τις βαρβαρες λυσεις που σου προτειναν οι σκληροι ανθρωποι παραπανω, δλδ να κοψεις το φαι, αλλα θα σου προτεινω να τρως παραπανω. Προσωρινες, λοιπον λυσεις για ανακουφιση, ειναι το ροφημα μεντας, το ξινομηλο κ τα ωμα αμυγδαλα. Εννοειται οτι αποφευγεις να ξαπλωνεις μετα το φαγητο κ οτι χρησιμοποιεις περισσοτερα μαξιλαρια! Στα ζορικα τρως σιμέκο. Εγω στον αγγελο ειχα ενα διαστημα που ετρωγα σχεδον καθημερινα, υπέφερα.... α, και ακονισε τα ξυραφια σου και συ, γιατι δε βγαλεις παιδι, αρκουδα θα βγαλεις...

Ο Κωστής εξακολουθεί να ζορίζεται με τον παιδικό:-( Τα άλλα πιτσιρίκια πως τα πάνε? Η Αννα? Η Λήδα? Ποιος άλλος?

Ρε συ Ελένη, τι τέλεια που κοιμάται μόνος του ο Αλέκος! Είναι πολύ διευκολυντικό τώρα με τη μικρή. Εγώ τον πρώτο καιρό είχα γίνει λάστιχο, το ένα χέρι ο Κωστής, στο άλλο η Σοφία να θηλάζει και να χτυπιέται. Άφηνα τον Κωστή για να την ξαναβάλω και αυτός φώναζε:?. Μιλάμε για κορυφαίες καταστάσεις.:lol:

Ελιζα, γιατι λες οτι ειναι ο παιδικος το προβλημα? Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι καλα περνα γενικα εκει.... Μηπως ειναι απλα terrible two? Οσο για τις σκημες που περιγραφεις, και γω τις εχω ζησει κ μερικες φορες ακομα τις ζω....

Η δαναη παντως τα παει περιφημα με τον παιδικα (ειναι η δευτερη χρονια ομως). Σημερα το πρωι ειχε βηχα κ επειδη ειναι κ η πεθερα μου εδω της ελεγα να καθισει σπιτι και δεν ηθελε με τιποτα!!!

λεγκω εσυ αλλαζεις ονοματα εγω το φυλο

ολα τα παιδακια αρσενικα θηλυκα τα λεω "κοριτσακι μου"

εχω γινει ρομπα σε παιδικη χαρα-φιλους -συγγενεις παντου

(αν δε με απατα η μνημη μου και τον αγγελο της αφρο ετσι τον αποκαλεσα)

ε, οχι και κοριτσακι μου ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ...... xaxaxax

Ο αγγελος ειναι απο τα μωρο που δειχνουν το φυλο τους, αλλα παντα γινονται λαθη.... Εδω εγω τον αποκαλω "κουκλιτσα μου", "ζουζουνα μου" κτλ, απο συνηθεια.

GwASp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Με το καλό να βγει ο Μητσάκος και σιδρένιος!!!

Μυρτώ Χρόνια Πολλά στον SuperMan!!!Με το καλό το Superboy!!!(οικογένεια υπερηρώων........θυμήθηκα τον σουπερΛάκη....:lol:)

Φρύνη που είσαι;;;;;;;;;;;;;

Αυτά τα Pretzel τεσπα, είναι θεσσαλονικιώτικα κουλούρια με πολλές καρμανιόλες;;;;;:?

Εμείς χθές το γλεντήσαμε......πήγαμε στο νοσοκομείο....μας κάνανε τις μασκούλες μας, τν ένεση μας και όλα μες την τρελή χαρά....το κλάμα δεν περιγράφται........

Την ένεση μας την έκανε μια νοσοκόμα (την οποιά μολις είδαμε μόνο που δεν κατουρηθήκαμε απο τον φόβο μας...) ....μόνο 150 κιλά +μπράτσα + γυαλιά.......καλά που χάθηκαν οι καλλονές νοσοκόμες.... έπρεπε στα εξωτερκά να αναφέρω εκτός τον συμπτωμάτων ,ότι έχουμε και προτιμήσεις στις ξανθες γαλανομάτες,με αναλογίες 90-60-90 ,νοσοκόμες...

Αυτά ...και δεν έχω κλείσει μάτι 2 24ωρα......έφτιαξα και φακές!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

τα νεα του μητσακου ειναι καλα:D

ειναι απυρετος απο χθες ,μονο λιγα δεκατα εκανε το απογευμα

που σημαινει 3-4 μερες απυρετος και θα βγει

του εβγαλαν και τον ορο και αρχισε να νιωθει καλυτερα

βγηκαν και λιγο εξω στο διαδρομο

την παρασκευη θα ξανακανει εξετασεις ξανα

για τον Μητσάκο: θα τη φάνε κι αυτή τη βδομάδα μέσα, να γίνει εντελώς μα εντελώς καλά!!!! τα πάει όμως περίφημα!

(το πρωί που πήρα τη Τζένη, είχε όρεξη ο μητσάκος! τον άκουσα που φώναζε πάνω στο παιχνίδι με τον πατέρα του :D )

αχ μπραβο το ζουζουνακι!!!

δοξα Τω Θεω!!!!!

αντε με το καλο στο σπιτακι του!!!!!:)

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα! Χααααααααααααχαχα Λεγκω έχω κατουρηθεί από τα γέλια!!!

Φέλια φανουρόπιτα!

Η Άννα είναι σούπερ

Σας περιμένω την Κυριακή, αλλά εγώ είμαι ακαμάτρα μην περιμένετε 50000000 λιχουδιές που είχε η Λέγκω. Παρόλαυτά έκανα χτες φακές και για γλυκό carrot cake με γλάσο τυριού και η οικογένεια τρελάθηκε.. (ακόμα και η Άννα έφαγε γλυκό...)

WLn5p2.png

και εμενα μια σελιδα πισω.....και η ωρα ειναι λαθος...μαλλον για αυτο γινεται η βλακεια αυτη κατι εχουν κανει με την ωρα και τα δημοσιευει πιο πριν....

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

φτου σου... Ασε φελια, τσαμπα απο μιση σελιδα μνμ γραψαμε. μονο εγω κ συ θα τα διαβαζουμε....

Πως ειναι σημερα ο μικρος?

..και εγω.. :D:D:D:Dlol

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερούδια!!!

Γιατρέ μου!!!Κι εσείς στο κλαμπ των μεταλλαγμένων; Εντυπωσιάστηκα! Τι να φτιάξω τώρα για την Κυριακή που να είναι στο ύψος του carrot cake με γλάσο τυριού;;;Ε;;;

Να σας πω, εσείς που βρίσκετε λύσεις σε όλα, τι να κάνω για τις καούρες;;;;;Πεθαίνω, όχι αστεία....Help!

Μουτς!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Μουτς!

Δεν στέλνεις κι από δω καμια καούρα μπας και σταματήσω να τρώω... πάλι μικρή του μπετονιέρα με φωνάζει ο Γιωργάκης... πάνε βόλτα τα μωρό μου, μανάρι μου κλπ

Τάτι μου, τι σου συμβαίνει αγάπη μου; Εσύ δεν μαγείρευες... ήσουνα το τελευταίο μας οχυρο! Σε λίγο θα φτιάξεις μέχρι και αυγά:lol:

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Μεταλλάχτηκα μάλλον λόγω nesting ή όπως διαβολο το λένε αγαπημένη... Μετά την γέννα θα γυρίσω η παλιά καλή ακαμάτρα που ξέρετε!

Οι καούρες περνάνε με την γέννα (κρύο πρωινιάτικα ομολογώ) αλλά γενικά αν κοιμάσαι με ένα ακόμα μαξιλάρι, έ;

Ο μητσάκος πότε θα βγει;;;;

Όσο για τον Στέλιο, το παιδάκι που είναι δίπλα στον δημητράκη, κοριτσούδες έχουμε και στο Αττικό ένα παιδάκι. Και είναι και απολύτως φυσιολογικό, η μαμά του είναι ναρκομανής και το παράτησε...2 χρόνια τώρα. Και υπάρχουν και νομικά κωλυματα για την υιοθεσία νομίζω, γιατί πολλοί προθυμοποιήθηκαν... Αντίθετα τα παιδάκια με κάποιο πρόβλημα τα δίνουν αμέσως για υιοθεσία...

WLn5p2.png

Αααα αυγά έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, δεν είναι για την κουζίνα μου...

Αναρωτιέμαι τί να φτιάξω για την Κυριακή στην Αφρο....

Φρυνάκο τί χαμπέρια;;;;

WLn5p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...